sista för kvällen

Då är jag hemma igen och ensam. Ch kom förbi en sväng och innan det var jag hemma hos min farfar och fick min födelsedagspresent och käkade wienerbröd och drack mjölk, det satt fint som bara det (y) :) Var tvungen att gå dit idag eftersom att dom ska resa utomlands nu imorn eller på onsdag, lycka till där i Turkiet! :)

Annars har jag inte gjort speciellt mycket. Badat en sväng, höll på att somna men morsan ringde och väckte mig, snackade lite om lägenheter så jag tog tag i det och började också kolla efter en lägenhet, hittade jätte fina men jag kan bara välja en och till ett rimligt pris förstås.

Fick även reda på att min pappa kanske får jobb i Australien, i sådär 3år så hoppas du får jobbet, lite synd att det är så långt dit men jag vet att du klarar det, du är en bra talare! You can do it! Annars hade jag ett rätt långt samtal med honom, känns rätt bra när jag inte bråkar med honom längre, han är ju trots allt min pappa.

Kanske skulle sätta igång och packa väskan till imorn, har ju gympa imorn på morgonen, så lite sovmorgon är det ju alltid :) Lite tungt att springa runt sandstensberget, men jag måste klara det på högast 10 minuter tycker jag, så jag måste börja träna för nu på fredag gäller det, då är det coopers test! Och jag tänker klarar det, jag ska inte lägga mig fast det är lite synd att vi måste springa med alla andra, jag blir som stressad.

Märker direkt när jag har umgåsts med bybor att jag börjar använda ordet "som" extra mycket, men det är väl inget fel med det :)


Förlåt för bilden, men vill ha lite andra bilder också :) Nu är det inte länge kvar systeryster ;)

Nä nu får ni ta och klara er och ni ska sova så gott, puss och kram kära läsare!

310510

Idag är det den sista maj, ooh shit vad dagarna springer iväg. Det var inte alls länge sen det var 147dagar kvar till sommaren, men nu är det endast 10 kvar ;) Och nu är det bara; tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag (grundenten), torsdag till fredag är det vakan och fredag; SKOLAVSLUTNINGEN! :D Älskar denna värld ändå och snart är det dags att börja packa och dra söderut och säga farväl Kiruna och hej Sundsvall, den ni ;)

Ååh, jag blev förälskad i mina skor som har kommit idag, inga bilder förrän dagen är här :) Testade klänningen och skorna tillsammans och övriga accessoarer som jag ska ha med dels, ett armband jag fick av tobbe, örhängen men jag har inte bestämt mig än över vad jag ska ha för halsband, men jag hinner :)

Ja, vi tar det i ordning så att ni inte missuppfattar något :)

Onsdag, grundenten, Middag med klasserna, dans och en massa bilder på mig och mina godingar, det är ett måste!

Torsdag-fredag, vakan, Ut och supa som bara den, även här ska jag ha massa bilder!

Fredag, skolavslutingen, Fixa sig hela morgonen, sedan upp till skolan och även här ska jag ha en massa bilder på mina snyggingar ;)

- Ja Sandra, glöm inte kameran då!

Och en annan sak, på onsdag nästa vecka kommer min kära mor upp till stan, vilket är något jag längtar efter rejält! Syskonen ska såklart med och dom har jag också saknat så himla mycket, ska bli jätte roligt att få träffa dom alla igen! Längtar, längtar, längtar!


Hade tyvärr ingen bild med allihopa på så jag tager det jag har.

Nu i veckan blir det sista gången att sola innan allt det där härliga är :) måste vara extremt brun, är ingenting med det jag brukar se ut. Men jag fixar det där :)

Men nu ska jag ta och göra i ordning lite saker innan jag ska hitta på annat, så nu får ni klara er, puss och kram!

sista för kvällen

Nu blir det att ta kväll så att ni får klara er härifrån och framåt, och juste, varsågod Tobias Keskitalo! :P

Kvällen har varit skoj, har umgåst med Mange och kollat igenom en massa saker och fjantat oss, svin skoj! :D Synd att en massa har förändrat sig men det är så det är..

Men nu ska jag ta och lägga mig, så ha det bäst, puss och kram!


helgen

Bilderna ifrån helgen har jag nu fått :) fast hoppas att jag får fler äntill har jag bara fått 2 men snart får jag den andra också, lite synd att min kamera inte var med och att min mobilkamera är sönder, annars hade jag bombat er med bilder får den mest omtyckta helgen någonsin! Men här är bilderna;


Simon Palovaara och jag


Julia, här är vi ingen linslus ;)


Jag, och denna bjuder jag på, gillar mitt smile skarpt!

Synd att Emmy inte var med på någon bild. Men det fixar vi till vakan, grundenten och skolavslutningen! :) Och så måste ju Rebecka också vara med.

Juste har glömt att berätta vad vi nu hette den här helgen :D

I vårat gäng hade vi Ämmu, Jullan, Simpe och Santo, hell yeah! :D älskar denna helg, den var absolut den bästa på länge, synd att alla inte fick ha det lika roligt som mig.

Men nu sitter jag och väntar på Mange så att ni vet :) annars så blir det att ta det lugnt hela denna dag.

Men nu ska jag ta och fixa i ordning lite grejer innan han kommer, ser ut som ett bombnedslag här just nu x) men ska det vara så ska det! Så ni får ha det bäst, puss och kram!

300510

Grattis mamma på morsdag!




Nu är det så att jag nyligen har kommit hem, eller ja, kanske för en timme sedan. Vaknade där vid 1 - halv 2 idag så jag stack och hämta ut pengar, gick och köpte en dricka och sedan stack jag för att sola. Snacka om att det ger resultat! :D Jag blir så lycklig när jag är en sån person som inte bränner sig så lätt, fast jag ogillar värme eller ja, det är skönt när solen är framme och värmer.

När jag kom hem så värmde jag mat och busade lite grann med min lilla kusin Thor, så otroligt söt kille! Sedan åkte dom hem och då satte jag mig och käkade och efter det blev det att ta en dusch för jag vill inte lukta solarium hela dagen. ;) Så nu är jag helt ren och känner mig seg bara för att jag har sovit alldeles för länge.

Igår där vid 10-11 blev jag hämtad av Ch, vi kollade en film och sedan blev det godnatt och som sagt vaknade jag rätt sent idag och resten vet ni ju :)



På något sätt är killar mycket mer mysigare och gulligare på nätterna. Har märk det på en del genom åren, det är rätt skumt och rätt skumt att de flesta är det, utan det är inte en utan det är fler som är så men det är ju sött på sitt sätt :)

Men nu kom Jennifer hit så nu får ni klara er för jag ska vara social med henne :) så ha det bäst, puss och kram!

29 maj 2010

Skönt att sova ett tag, det behövdes verkligen, för nu känner jag mig som en ny personen igen. ;)

Efter detta inlägg blir det att hoppa in duschen och sedan ser vi ju vad resten av timmarna för mig. Jag måste ta och fixa lite grejer här hemma har jag märkt och det är nog dags att sätta igång med det också, det är ju trots allt bara en vecka kvar som jag kan få hjälp med allt på syslöjden för jag har kvar rätt mycket dels, asken, lite på VG nivån och sedan MVG nivån på virkningen, min matta och lite grann på min tröja och sedan är jag klar med allt, så det blir att stanna kvar något extra tror jag nog så att jag kan bli klar med allt i tid, men jag fixar det nog, gillar att känna pressen ;)

ÅÅh! Jag vill också till luleå, där cruisingen är just nu. Det verkar skoj som fan, tack Mattias Flygare att du ringer och få mig att känna mig dum att jag inte ens försökte komma till lule. Fast egentligen, jag ba; "men vafan matti, varför tog ni inte med mig?!" matti; "men Sandra, det är mattes fel". Haha vilken klassiker att det är matte. Och för er som undrar är matte deras polare och min farbror :)

Dagens låt;


- Jag är inte ledsen, närmare glad! Det är otroligt men så är det och det bästa, jag är fri!!


Men nu ska jag börja med allt så att det bli klart någongång :) ha det bäst, puss och kram!

290510

Hej allihopa!

Anledningen till att jag skriver så sent är just den att jag vaknade först innan 3 idag och sedan har jag umgåst med Mange en sväng också och det var väl trevligt :) Men nu har jag tid att skriva till er, vilken lycka.

Ja dagen igår var såklart det bästa på länge kan jag berätta. Fast det tråkiga var att det blev många tårar (inte av mig då) och många hård ord, många förklarningar och en förlust, men vet ni? Jag mår toppen och jag saknar dig inte det minsta. Lite tråkigt att andra fick snefylla men vilken tur att jag var på plats, jag måste ju vara duktigt på att prata och få människor att må bra igen, få upp dom helt enkelt. Känner mig bara nöjd över igår :) Hade kunnat göra om dagen igen! :D



Jag vet att du vet vem jag menar efter denna låt text;

After all of the stealing and cheating
You probably think that I hold resentment for you
But, uh uh, oh no, you're wrong
'Cause if it wasn't for all that you tried to do
I wouldn't know just how capable I am to pull through
So I wanna say thank you


'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

- I'm a fighter!


Att du själv trodde att du kunde övervinna den värsta, ha-ha, grabben, du trodde helt fel. Det är så när du låter dig försvinna i dimman och sedan få reda på att jag inte ville detsamma. Visst, livet är orättvist men kärlek kan jag inte styra, precis som andra. Säg hur mycket du vill, men jag vet att det du säger, det menar du inte fastän du skrev att du menade alltihopa, yeah! Grabben jag känner dig. Men att bli sur över något du själv ställde till med är inte rätt. Lätt att skylla på andra, lätt att se det enbart ifrån din vinkel, SÅ FEGT ATT RINGA PÅ FYLLAN, vågar du inte berätta något till mig eller? Du är patetisk! Du är äldre, varför bevisar du dig inte till det då? Blir så less på att förlåta dig efter dina misstag, men nu är det över, 'cause, I'm a fighter! Du får inte ner mig med dina ord, dina sms eller dina fega ursäkter, för jag vet att du inte kan lämna mig ifred precis som du sa bara för att du skriver dina ynka sms, och skriker i telefonen, vilket skämt, snälla väx upp and get a life! Att vara desperat är inte din stil, men visst alla förändras och jag kan göra mer än du tror. Jag har åtminstone gått vidare och bryr mig inte och jag bevisar det genom att jag inte svarar på dina sms. And Heeell Yeah!

Yes, vissa är såna men jag bryr mig inte det minsta längre, har det hänt mer än en gång så är det omöjligt. Det är som "engång otrogen, alltid otrogen" du gjorde det engång och fortsatte trots du sa att det aldrig skulle hända igen, jag litade på dig men du bröt det och jag bygger inte upp någonting för dig något mer, and I'm free!

Känner att jag är oslagbar, känner mig fri, känner mig helt rätt. A little bit more awesome!


Över till annat. Idag ska jag dels umgås med Ch har jag tänkt eller ja, han tänkte det :) Sedan blir det kanske nattbad igen, vilket ös, men det är fan skoj. Men jag ser ju. Tidig kväll blir det då inte, för jag mår toppen trots allt igår :) Och nu sitter jag och väntar tills min kära mor ska ringa mig och vara lite social med mig och sedan ska jag duscha och käka och sedan är jag redo för dagens fortsättning.

Synd att min mobilkamera har gått sönder så det blir inga bilder, eller jo kanske, Emmy fotade ju några stycken :) Fast dom får jag först på måndag, men jag kan vänta och då kan ni det med :)


Igår, då började jag, ciia, moa, mange och empe sedan drog jag och ciia till filip och dom för att fortsätta och sedan drog vi till badet, var där en stund, sedan drog vi och hade för oss annat. Det tråkiga var att ciia gick hem och danne följde efter. Men då kom emmy, julia och palo dit, trevligt värre. Filip och dom stack och hämta grejer medan gick jag, emmy, julia och palo till en lekpark och gungade och hade skoj, sedan drog vi mot folkan och var trevliga med folket :) Sedan drog vi till hadde och satt där en stund, sedan åkte jag och filip till filip för att hämta något och vi åkte med monsterjanne, har ett roligt minne där, right rebecka? haha xD Men iallafall så gick filip in och så satt jag och snackade med janne då, men det tog inte så länge tills filip kom tillbaka och så drog vi till empes för att filip skulle käka och efter det så vill tobbe snacka så jag tog och fixade undan det för gott och sedan gick jag och träffade filip och dom igen, vi drog hem till filip. Där satt jag för det mesta och snackade i telefon, viktiga saker ni vet ;) Sedan ringde den där skrikande saken som jag hade förklarat varför det blev som det blev en miljon gånger innan det samtalet, personen skrev tillochmed ner det, SUCK! Men jag la iallafall på för jag orkade inte med personen :p Sedan drog jag och hjälpe mange på badet och städade och påvägen dit mötte jag en person som jag snackade med, lite tårar blev det men jag fixade det :) efter det fortsatte jag mot badet och sedan drog jag hem och sov :)


- Jag lever mitt liv, jag lever min dröm!

Men nu ska jag snacka med min mami så ni får ha det bäst, puss och kram!

280510

I detta inlägg vill jag börja med att gratta Jennie Mauritzson och David Blank, grattis! Hoppas ni får en jätte bra födelsedag. :)

Iallafall, snacka om att jag var trött igår. Ska aldrig vara vaken till halv 3 (?) igen på en vardag då det är skola. Det var grymt jobbigt! Men det var skönt att sova ut iallafall, gick ju och la mig där vid 8 och vaknade till i några minuter och skrev ett inlägg och fixade mig inför sängen och somnade om, älskar att sova länge! :D

Idag har jag iallafall gjort lite nytta och det var att jag har klivit upp tidigare än det som var tänkt eftersom att Jennifer hade glömt nyckeln men det gjorde inget, hade redan sovit för mycket.

Sedan så har jag sprunigt 3 varv runt sandstensberget, oj vad duktig man fick vara då ;) men jag sprang en då när vi hade hål och sedan två när vi hade gympa :) Rätt tungt men okeeej, jag gick en bit också ;o :)

Annars sitter jag och väntar på svar, både ifrån mormor och vännerna, men det verkar vara problem att hitta någon fest så Sandra får väl kirra biffen ;) Sitter även ocg väntar tills håret ska torka så att jag kan sätta igång att fixa mig :)

Jag vill att mina skor ska komma någongång så att jag kan testa dom och kolla om det passar som jag tror, men det tror jag nog, har rätt smak enligt mig :D


kvällen utan denna här inte detsamma, men det får väl gå för den här gången då.. Har ju en massa andra, men Rebecka, inte schysst att svika mig! ;)

Men nu ska jag börja fixa mig så att jag kommer härifrån :) så ni får ha det bäst, puss och kram!


sista för kvällen

har precis vaknat upp ifrån mina drömmars värld, det suger men jag måste stänga av datan och flytta på den så att jag inte råkar göra sönder den.


men nu ska jag ta och sova igen så att jag inte vaknar mer än vad jag redan har gjort. så nu får ni klara er. sov gott, och ha det bäst, puss och kram!

brännboll

Rubriken säger ju allting och nu är det så att jag tänker vara med och spela brännboll med småttingar men det är ju skoj det också :) jag äger ju så, det är ju trots allt lugnt ;)



´men nu måste jag dra så att jag hinner dit i tid :) skriver garanterat senare, så ha det bäst tills dess, puss och kram!

270510

Hej underbara ni!

Nu är humöret på topp eftersom att solen skiner som aldrig förr i Kiruna ;) Har nästan precis kommit hem ifrån stan, på stan testade jag några par skor, snacka om att jag måste träna att gå i högklackade skor, men jag ska fixa det när mina kommer :)

Jag och Rebecka träffade även Amanda Karlsson så vi tog och var social med henne, och det var ju trevligt och om inte annat så såg det grymt gått ut med mjukglass just idag :)

Annars så sitter jag och käkar chokladbollar som jag sjäv har gjort och dricket mjölk, riktigt gott :) men jag måste ta och klä på mig eftersom att jag måste till konsum för att käka grejer till det jag ska äta idag, och det är ju tur att det inte är sådär jätte långt till konsum härifrån, känner mig lite lat idag, men det är nog för att jag är så trött. Men innan jag drar så måste jag ju ta och berätta om igår.

Satt ju här hemma när jag kom hem och sedan efter ett tag stack jag till jennifer för att hämta Eiden eftersom att jag skulle ut och springa så jag tänkte att jag kunde ta med honom på en springtur. Lite synd att det snöade, var väldigt jobbigt när jag inte kunde titta riktigt. Sedan när jag kom hem tog jag en duscha och sedan kom Mange förbi och var trevlig. Efter ett tag kom även min mormor hem och efter det kom Thor hem till oss. Och det är så sött, alla barn verkar gilla Mange, helst mina syskon :) Thor verkade också gilla Mange eftersom att han skulle bjuda på sin saft hela tiden, söt unge det där.

Sedan åkte Thor hem och jag väntade på att klockan skulle bli tillräckligt mycket tills vi skulle gå mot badhuset för att paddla kajak, men innan det skulle jag och lämna hunden till Jennifer och ta med henne till badis, Mange följde med och medan vi paddlade tog han och tränade, helt enklet väntade på mig, snällt :) Sedan skulle vi plocka bort allting eftersom att klockan blev rätt mycket. Men efter att jag hade klätt på mig och fixat klart mig så drog jag och umgicks med Mange medan de andra åkte hem.

Jag och Mange kollade dels på tv och stod nästan uppe på taket av badet och så trodde vi att vi hade blivit utlåsta men dörren var öppen x) Så vi drog ner till källaren där vi brukar träna step-up med skolan. Jag som tänkte dansa bugg fick isåfall dansa ensam för Mange kommer inte ihåg hur man skulle dansa, men det gjorde inget och sedan blev det hem och sova efter ett långt tag. Och sedan upp nästa dag till skolan och nu är jag hemma och skriver till er :)

Men innan jag drar till konsum som sagt så ska jag bjuda på en bild :)

Tur att syskonen åtminstone kan se normala ut, medan en annan har sina otroligt fula lockar (y)

Nä men om inte annat så; " JAG VILL HA SOMMAR, NU!"

Men nu tänker jag dra så hejs med er, och ha det bäst, puss och kram!

Hej ni underbara! Har precis paddlat kajak...

Hej ni underbara! Har precis paddlat kajak och nu sitter jag och kollar tv med Mange på badhuset :) rätt så as trevligt. Denna dag har varit jätte bra :) kanske hinner berätta mer när jag kommer hem. Så ni får ha det bäst, puss och kram


ut på spåret

Hej ni underbara läsare!

Nu har jag suttit hemma ett litet tag, har suttit och nästan skrivit en roman på mobilen till en person, vem det är vet denna person själv, så jag nämner inga namn och jag vet att du läser min blogg så kom ihåg: DU ÄR ANONYM! Förr har samma sak hänt och då blev det värre fastän inga namn är nämnda.

Jeppjepp, Nu är det snart dags att byta om, gå och hämta Eiden som jag har tänkt låna i någon timme eftersom att jag ska ut och springa, måste springa bort ilskan i kroppen och andas ut och känna mig fri, lite synd att det snöar förstås men det stoppar inte mig! Jag ska göra det!


naaw, vad söt han är, men vi är grymt heta tillsammans ;)

Men nu ska jag ta och byta kläder, skor och fixa frillan och hämta denna raring ifrån andra sidan stan :) skriver mest troligt efter springturen och när jag har lämnat hunden, så ha det bäst, puss och kram!

godmorgon!

Vaknade lite tidigare än vad jag brukar idag, fast bara sådär 10 minuter så det är lugnt :)

Får se om det blir att sola idag, taskigt väder idag igen och jobbigt att gå hem. Fast just nu snöar det, men hallå snöa i maj!? Men det har varit värre förr som till exempel när vi skulle ha skolavslutning i 7an så snöade det och då var det den 13 juni om jag minns rätt. Hatar Kiruna. Hoppas på bättre väder i år iallafall :)

OFf vad det är mycket saker som händer nu. Och det är tur att mina vänner vet att dom kan ringa mig för att prata och ändå ska jag inte bli psykolog, men jag borde bli det eftersom att jag är rätt så bra på att snacka men icke, den tjänsten tänker jag hålla till mina vänner när dom behöver mig :)


Saknar ändå min moppe, fan vad skönt det hade varit om jag inte hade behövt gå överallt x) och ja, jag är lat! Annars saknar jag den inte alls :)

Men nu måste jag göra mig klar inför skolan så ni får ha det bäst, puss och kram!

Så typiskt Sandra!

Off kan inte fatta att den alltid ska sluta så spännande, hatar den där "fortsättning följer". Jäkla Desperate Housewives! Aja, nästa vecka är det sista för detta halv år, it sucks!

Annars vill jag bara sätta mig ner och tänka igenom en hel del saker som nyligen har hänt. Både bra och dåliga men inga jag tänker nämna här, fast de närmaste vet redan vad allt handlar om så det finns inte så mycket att säga mer. Se så, 17dagar kvar, du klarar dig! Jag har ju en massa att se framemot, till exempel så blir det att paddla kajak imorn, fast för sista gången för mig då, snacka om att allt ska handla om otur, vilket shiiet!

Men iallafall, en glad sak;

Jag älskar glass! ;D

Juste fan, min mobil har pajjat som fan så jag måste använda min gamla och till sommaren blir det att köpa en touch mobil och jag vet redan vilken jag vill ha, så nu är det verkligen dags att börja spara pengar och vara extra snäll men papi och mami! :) Har ju lyckas förr så varför inte i år igen? Men jag är ju sån, byter mobil varje år, det är en nu rutin för mig men jag gillar det, även "min teknik" måste ändra på sig om jag nu ska ändra stilen, och kanske lite mer, men det ser vi ju hur det blir med den saken :) Jag gillar den "coola stilen" bara för att jag är coolast! ;)


- Cool f16!
Och ja Christian Eriksson, jag är nöjd att vara 16 bast, det är det nya inne helt enkelt ;)

Wiiho, jag har ändrat mig igen! Jag tänker inte ha på mig en klänning till grundenten, nej, utan jag tänker på lite mer "rockstil" Och jag vet precis hur jag vill ha det, skorna kommer passa perfekt till det hela, yeah tjejen kirrar biffen, again! ;)

Men nu är det dags att börja städa så att jag kan sova i min säng för första natten, gillar det inte, kanske är mörkrädd att sova ensam ;) Nejdå, jag är inte rädd för någonting faktiskt och det är jag glad över och på tal om spöregnet så vet jag precis vad jag ska göra imorn, men det får ni veta i nästa inlägg som kommer imorn, kanske på morgonen redan så "fortsättning följer" ;) Men ha det bäst och sov gott älskade läsare, puss och kram!

- hell yeah

Då sitter jag här vid datan igen, blev nyss ensam och jag tror att jag ska ta och fylla badkaret och känna det där totala lugnet :) Det känns otrligt skönt att veta om att alla läxor och det är borta ännu engång, wiiho! :)

Men nu är det en annan låt som har fastnat bakom pannbenet ;o
Och denna gång var det Manges fel, hade aldrig hittat låten annars.

Märker att jag inte är den där tvspels nörden som jag var när jag var liten, tvspel är fan inte skoj längre men oj så vuxen jag kände mig där för stunden, illa men ändå fint :)

Har inte fått min glass än jag lär ju få gå och köpa den själv eftersom att jag inte äger en slav, suck! ;) Jag kanske skulle ta och åka förbi jukkas en sväng här någon dag om jag nu inte tar det till helgen, har så stor lust att bada i bäcken, det hade varit härligt. Med en eld och allt, fyfan vad nice. Måste nog dra med mig ett gäng och göra det någon dag, för att bada själv är ju aldrig roligt.

Men ändå, denna dag har varit jätte seg och på något sätt är det inte alls skönt men ändå så är det det, ääh jag slutar aldrig gnälla så jag ska nog sluta skriva ner det åtminstone (y)

Har lust att umgås med någon, men ändå inte, känner inte för att gå ut idag eftersom att det regnar, men det är väl också fint :)

Nä nu ska jag ta och plocka fram pengarna som jag har gömt bort så att jag kanske ska glömma bort dom och hitta dom i senare tillfälle men det går ju inte när jag har så bra minne x) tusan.

Men nu ska jag dra så ni får ha det bäst, puss och kram!

finally!

Nu är även skorna beställda, hoppas att dom passar och att dom matchar till klänningen, men som sagt, ni får inte se någonting nu utan bilder och sånt på skor och klänningen kommer senare :) Men det är ju rätt lungt, det är ju trots allt bara 17 dagar kvar :D

Hittade dock inte mitt halsband jag vill ha men jag tror att den finns i jukkas så det är nog lugnt eller så finns den här någonstans, aja jag har ju iallafall 16dagar kvar på mig att hitta den :)

Jag har tänkt på en sak, jag har inte sovit i min säng än heller och idag är det ju 4dagar sedan den där olyckan hände, men det gör ju inget, gillar att sova borta kan vi säga som + att jag slipper städa bort det som är på sängen och bädda den, det hade varit grymt jobbigt ;)

Tror inte att det blir att sola idag eftersom att jag måste duscha då och blir jag bara torrare, eller det är en små sak, ska snacka med Rebecka om det, fast egentligen kan jag ju vänta mot den sista maj och början av juni, fast det gör ju inte så mycket om jag skulle gå engång till, lite brunare är ju alltid mycket snyggare på en blekfis som mig ;) fast jag vet att jag kommer sluta som en neger om jag fortsätter såhär eftersom att jag ska till morsan och  vara där nästan hela sommaren och jag brukar oftast bli otroligt brun, ser nästan ut som att jag har varit utomlands. Men en sak gillar jag skarpt med min kropp och det är att jag blir jätte lätt brun och aldrig har bränt mig, inte vad jag minns iallafall :) Yeah bby, I like it!

Jag vill, jag vill jag vill, jag vill ha en glass! :D

Off vad dom ser goooda ut ;D

Och nu ska jag gå och vara trevlig med spelet wii, för jag har jätte stor lust att lämna datan för en stund och då är tvn ett bra exempel ;) så ni, ha det bäst, puss och kram!

25 maj 2010

Segt att sluta så tidigt men rätt skönt ändå, jag har inte direkt så mycket att göra, har lust att gå och sola idag men det är ju inte det trevligaste vädret att gå i så det är ju rätt synd att det ska spöregna, men ändå så gillar jag regnet, men just idag känner jag att jag vill ha sol!!

Och nej jag har inte hittat några skot än heller och vet ni varför? Då ska ni få höra. Jag har inte ens letat, kom på det precis nyss så jag får väl ta och göra det nu ett tag :)

Men en sak kan jag ju göra och det är ju att min mormor drar till jobbet där innan 6 och då kan ju jag åka med henne och sedan gå och sola, aaja, vi ser ju :) Ojoj, vad jag längtar till sommaren och hoppas att jag får mitt arbete, mami fixar det, I hope! :)



Men nu ska jag ta tag i detta och beställa ett par skor så ni får klara er, pusshejs!

250510

Godmorgon för er som nyligen har vaknat och klickat in på min blogg :)

Dagen började lite väl jobbigt, hade bestämt mig för att sova till halv 8 och så vaknar jag på grund av Rebecka som skriver sms och det är inte en, nej, utan flera tror nog att det var närmare 7 stycken men "Everything happens for a reason" det var nämligen problem att skicka sms men jag hade inga dirketa promblem det iallafall, kanske bara något sms sen gick det som en dans :)

Det är rätt skönt att sluta så tidigt som halv 10 eller 10, någongång där, vi hade iallfall bara 2 lektioner. Gympa, vi skulle springa ner till lombia för att bli av prickade och sedan springa tillbaka och från högga till lombia är ju som en bit, men det var lugnt, vi klarade ju det och kom i tid lektionen efter. På den lektionen för man välja mellan matte eller NO men eftersom att vi har vikarie så fick jag jobba SO eller ja, jag skulle bara skriva ut den och sedan gå in i klassrummet igen, men i klassrummet fixade jag bara i ordning allt istället för att jobba, rätt nice ;)

Sedan slutade vi egentligen men jag och Rebecka stack till syslöjden och jag blev klar med G nivån på virkningen, äntligen! :) Nu är det bara VG och MVG om jag nu ska göra MVG förstås men det tror jag ju, alltid roligare att få MVG i ämnena och få lite plus poäng ;) Efter att vi var där så stack jag och fixade allt till SOn och så lämnade jag och Rebecka in det, äntligen är det också över, är så less men nu är jag fan fri! :D Fast jag har ju stort-testet nästa vecka i matte och det är typiskt för jag gillar inte alls matte, det är tråkigt men jag fattar det iallafall så det är lugnt :) Och så är det ju något i engelskan men det är ju chill och fan vad jag började snacka om skolan, snacka om att det är tråkigt så nu slutar jag med det :)

Förövrigt så är det bara 16 dagar, 11 timmar, 30 minuter kvar till sommarlovet :D
Har berättat för fler att jag ska flytta och ingen vill ju att jag lämnar stan men jag har bestämt mig och vill dom inte vara utan mig får dom flytta med ;) Off det kommer bli tungt att lämna dom flesta och vissa flyttar ju också och då är ju chansen ännu mindre att vi träffas, men nog gör man det iallafall, jag får kirra det helt enklet :D

En annan sak är ju det här med festivaler, har lust att gå på kf men ändå på gatufestivalen i sundsvall. Men ett måste är ju pdol har redan snackat med en som ska dit och det är ju min "nya" kompis Simon Palovaara, trevlig kille förövrigt :) Och så har jag ju Robin där också och så får jag se om jag får med mig Ciia för vi skulle ju åka dit redan förra sommaren men hon kunde inte så jag fick åka själv, men det var svin skoj kan jag säga och det måste jag göra om! :)

Har en låt på hjärnan och det är just denna;

Rätt bra ändå men den är rätt tjatig också men vafan den försvinner nog snart men denna låt får även vara dagens låt! :)

Måste nog gå och kolla vad kylen/frysen har på menyn för en viss Sandra börjar bli väldigt hungrig. Juste, idag ska jag hitta mig ett par skor som jag ska ha på grundenten och skolavslutningen men det är först efter jag har käkat :) så ni får ha det bäst, puss och kram!

240510, sista för kvällen

Hej nu sitter jag här framför datan eller ja det har jag gjort ett bra tag nu eftersom att jag har renskrivit mitt SO arbete och det tog sina timmar men nu är jag äntligen klar med det och den ska in imorn, vilken tur! :) Det är otroligt skönt kan jag säga och så spöregnar det ute och jag har lust att dra och dansa, det hade varit skönt och roligt! :D Men Ch skriver att det snöar också och då är frågan, vart fan tog sommaren vägen?! ;o Hatar Kiruna.. Hoppas att vi slipper snön till skolavslutningen och får en strålande sol :)

Off måste dra och duscha också, och så måste jag ta och bädda sängen eftersom att jag kan sova där nu eftersom att min mormor har tvättat mina sängkläder och det andra jag behöver för att kunna sova :) Herregud vad tiden har gått snabbt, känns som att jag nyss har vaknat och juste, höll på att försova mig men tack att jag fick en extra väckning. Och en annan sak som var otroligt var att vi hade vikarie idag på SOn och det var grymt skönt, tiden bara flög förbi och så detw bästa, vi slapp ingrid :D

Lite drygt när jag har haft SOn att göra hela dagarna så att jag inte har hunnit blogga, men nu är det över och jag är nog fri resten av veckan och då ska jag passa på att blogga så mycket som möjligt :) och umgås med mina polare, har inte hunnit med det heller, suck.

Men som sagt...


och nu drar jag och duschar så ni får sova gott och ha det bäst, puss och kram!


230510, sista för kvällen

Hej ni underbara!

Idag har jag tagit det absolut lugnt, eller så inte! :D

Idag har jag varit med Magnus Johansson till typ 4 (?) eftersom att jag, Jennifer, Thor, Loffe och Angelica skulle till gruvtrollets lekland och snacka om att det var skoj att vara där och leka, det var svin skoj! En video ska med för engångs skull men jätte bra är den då inte, blir snurrig som fan x) hihi. Och lite bilder ska med, förstås :)


Angelica, Thor och Jennifer 


Thor och glassgubben (y)
 
och så... 
  
... Filmen med mig. Jennifer tänke film mig när jag åker den största kanan men det går inte så bra eftersom att jag är för snabb men på det tredje ska det ske ;) men jag filmade också, mycket barnskrik och snurrig av filmen blir man men jag tänkte testa för första gången, så här har ni den! :)


Igår var jag ju med Mange, vi satt här hemma hos mig en stund och sedan tänkte vi dra och bada och eftersom att det är stor helg så är ju inte badis öppet men Mange fixade in oss och snacka om att det var skoj! Från klockan 7 till klockan 12- halv 1 var vi där. Badade, bastade, "tränade", floating, lekte och umgick, jätte trevligt när jag inte har pratat sådär ordentligt med honom på över 1 år, har saknat honom rejält mycket. Men han har förändras rätt mycket, så som en sak som jag inte får in, han ska vara VEGETARIAN  i ett år! Och då är frågan varför?! ;o men svaret jag fick var typ; "skoj skull" men hallå kött är ju gott :D Nä men det var trevligt, hoppas jag får uppleva en sån där kväll igen, bara han och jag fast det hade även varit roligare att vara många fler, så jag får se om det blir som vi kom överens om och det var att vi skulle slå rekordet till att ta dit människor, vi ska slå 50pers tror jag att det var, men det blir väl en lätt match antar jag, iallafall för mig ;) :D YEAH, Sandra är på topp bland folket! And I like it! Jag är en sån person som vill stå i centrum.


Sanningen rockar, blev inte ovän med någon i helg, vilket betyder! :)

Men nu ska jag fortsätta på min SO så att jag blir klar med iallafall hälften så att jag slipper stressa imorn, och så ser vi ju om jag sover hemma inatt, rätt tråkigt att sova hemma ensam hela helgen och så idag till imorn, aja vi ser ju helt enkelt :) Men nu får ni ha det bäst, puss och kram älsklingar!

städat, check!

Äntligen är allt färdig städat och jag väntar besök, men det verkar gå grymt segt men på ett sätt var det rätt så as bra eftersom att jag hade rätt mycket att göra, t.ex att diska och dammsuga hallen, samt toan men nu är det klart (y)

Sitter och nöter låten Apollo drive - Papercut så himla bra låt, den beyder verkligen jätte mycket, minnena stämmer in på varenda ord i texten. Så jag är glad att jag äntligen fann den :)

Ja det är rätt mycket som ska göras idag, många meningar som ska bli hörda och frågor att besvara, men jag är redo, och jag ska göra det idag! Små saker blir till stora till slut och oftast slutar det inte bättre än att gå skilda vägar.. Det är rätt tragiskt. But life goes on!

Inga sura miner nu, jag är glad! För äntligen ska jag få veta hela sanningen istället för små delar av den och från rätt persón också, hoppas att det inte öppnar gamla sår.

Haaha till något bättre --> Något som stör mig är min finne precis mellan ögonen, för jag vet och känner att den är där, grymt irriterande ;o men jag måste ju få bjuda på en bild fast de är gamla :) men när jag har klippt mig så kommer det iallafall in nya bilder på mig om det blir bra, vilket jag hoppas på :)


- miss u sis!

Borde egentligen ta och käka någonting men jag är inte hungrig, vaknade 12, klev upp och började städa och än har jag inte käkat något, senast var igår när jag käkade thaimat med farsan, och jag kan säga att det var grymt gott fast det ser inte ut som det,



Juste, vet ni vad jag har smakat nu? Denna,



Den var ju säkert riktigt guld färgad, hha-ha-ha vilket skämt, men en sak, den var jätte god :)

Och i torsdags gjorde vi pizza på hkn och den blev jätte god den också :)


Och sedan tycker jag att rebecka är allmänt söt,


Alla kan ha roligt, tillochmed på syslöjden (y)

Men nu har ni fått en massa bilder så nu får ni klara er och ha det bäst, puss och kram!

220510

Snacka om värd kväll fast ändå inte.

Allt började helt fuck up, men det löste ju sig. Dels så förlorade jag 50kr på att ringa monsterjanne för att vi skulle hämta julia och emmy ifrån tuolla men de kunde inte följa med så det blev 50kr åt helvete men jag är ju så rik så det gör ju inhet ;) Om inte annat fick jag vara med om en sak den resen, och det är nog bara rebecka som vet hur det såg ut och det måste ha sett förjävligt kul ut x)

Aja seda efter det kom vi hem till mig, spelade wii jag och rebecka, börja dricka lite smått och bara hade allmänt roligt och sedan kom stig och efter ett tag drog vi upp till stan där jag träffade en hel del av människor jag känner, och snacka om att det blev kramkalas, men det gillar jag! :D Och så träffade vi julia och emmy där på folkan med dom andra. Dagen blev inte lyckad för alla och det är ju lite trist, man vill ju helst ha roligt hela tiden, den dagen slutade med en polisbil för en av oss, mer säger jag inte. Hojja stackarn!

Klockan var där vid 3 och jag, rebecka, simon, linus och lukas drog mot porfyren eftersom att jag var ensam hemma men rebecka skulle hem till sig så grabbarna följde med mig. Det hände inte speciellt mycket till en början, alla tog det bara lugnt och höll på att somna medan linus letade efter skjuts. Och så blev lukas trött så han tog min säng och vi andra satt kvar i vardagsrummet och til slut så hör jag att något låter ifrån mitt rum så jag gick dit för att kolla, det jag ser är att han sitter och spyr i min säng, äckligt jag vet! Men han fick då ta reda på det också och sedan hjälpte linus och simon mig att få ut honom, tack måste hitta deras nummer så att jag kan tacka dom. Sedan ringde magnus johansson, vi snackade medan simon och linus tog sängkläderna till badkaret och torkade golvet, känner mig lite taskig att jag inte hjälpte till fast jag fick ju handtvätta idag istället, ÄCKLIGT! Men nu är allt borta och tvättat som tur är.

Men jag pratade med mange i kanske 1-2 timmar, det kände skönt att få veta allt, nästan så att tårarna börja rinna och dom orden "det är försent nu" ni kanske inte får till den där meningen rätt men den meningen betyder så himla mycket, synd att det verkligen är försent, att vi båda ska flytta fast det är mer än ett år sen vi gjorde slut. Fick veta att han ångrade slutet mellan oss, och att jag inte är ensam om att ha känslorna kvar. älskar han än..



Så planerna för idag blir att dra till lompis för att prata med honom och sedan att dra till bolkiområdet för att snacka med tobbe. Det är skönt att lösa problem men ibland kan det bli för mycket och det är så jag känner just nu, jag är sårbar, jag förlorade men jag vann tillbaka det men vi ses nog aldrig mer..



Men nu ska jag fortsätta att städa så ni får ha det bäst, puss och kram!

födelsedagsmiddag

Sitter och väntar till farsan ska ringa mig och be mig komma ut till vägen där han sedan plockar upp mig och så är vi påväg att käka thaimat! Såå gott! :)

Har inte hunnit med så speciellt mycket men en del iallafall och nu hinner jag typ bara blogga och sedan är det dags att dra, klädde på mig lite fort och nu sitter jag och tänker på att jag har jätte mycket att göra.. Typ som;

- Åka och käka
- Städa rummet
- Fixa och dona med en grej  
- Sminka mig
- Välja kläder
- Fixa en dricka
- Ringa/smsa runt
- Sedan gå dit jag ska
vänta på farsan och det tar väl 10-20 minuter så då återstår bara 20 minuter till klockan 6 och en timme och 20 minuter till 7. Men jag fixar det! (y) För jag är såå superduper grym ;)


- HELL YEAH!

- Nnu kirrar Sandra biffen

Just like a papercut...     ... The little things hurt so much.


Men nu får ni klara er härifrån till senare säkert för nu kommer min papi för att hämta mig :) så ha det bäst, puss och kram!


länkar

Nu har jag fixat länkar till vissa vänner här på bloggen. Tänkte det kunde underlätta för vissa och för andra som vill ha lite andra bloggar att läsa :) Jag är en omtänksam person.

Just nu sitter jag och är social men min kära mor som stör mig mitt i schemat som jag nyss lagt upp men några minuter kan jag ju offra för henne också, hon lär ju inte kunna ringa något senare iallafall för det blir ju PARTY TONIGHT! :D


- HALLELUJAH!

Så nu ska jag ta och fixa med detta vidare och vi ser ju om jag slänger in ett inlägg till senare :) så ni får ha det bäst, puss och kram!

Dagens låt

Jag hittade den älskade låten som inte finns med på spotify!


Apollo Drive - Papercut

så himla fin låt, första gången jag hörde den blev jag förälskad och jag tänker bara på en person när jag hör den!

~~~~~~~~

När är det dags att lägga i hårinpackningen och sedan ska jag börja fixa allt ordentligt, så som att städa, käka, sminket, kläderna, det jag ska ha med och en massa till och jah måste nog börja nu för annars hinner inte jag ut i rätt tid men mina kära vänner :) så ni får ha det bäst, puss och kram!

210510

Hejhej och hallå! :)

Slutade för dagen nyss och nu sitter jag hemma och käka daimkaka, jätte god! :)

Idag har jag vaknat upp av världens ringsignal, kanske inte världens bästa sätt att vakna upp av men jag slapp ju stressa till skolan så det var ju lugnt. Sedan var det bara att klä på sig och säga hejdå och sticka till skolan där alltig var tråkigt och nu sitter jag här hemma men jag måste berätta om dansen :) först så dansade vi 3 jätte tråkiga danser och sedan blev det bugg, vilket var skoj men det roligaste var nog den sista dansen :D såhär; "fram med vänster foten, fram med vänster foten, fram med höger foten, fram med höger foten, hoppa fram, hoppa bak, hoppa fram 3 steg. Den var svin skoj och lugnt att jag tänker vara med på den när det är grundenten! :)

Det var skoj. Sedan blev det att gå hem, och egentligen borde jag stå i duschen nu men jag tänker på er och skriver ett inlägg innan jag drar och duschar :)

Borde också ta och göra SO men eftersom att det är fredag så betyder det bara en sak :) juste måste skriva ett "brev" till Rebecka också, "välkommen på pyjamas party" :D haha

Juste en sak till jag har glömt att berätta om i veckan är att när vi gjorde nationella i NO så gissade jag på socker som skulle börja producera koldioxid först och så testade vi det nu i veckan och nu kan ni också se om jag fick rätt ;)


Röd ballong; matolja
Grön ballong; socker
Blå ballong; mjöl

och så...


... och så var det ju den gröna som blev stor först, alltså hade jag rätt med att socker producerar koldioxid, wiiho! Och så får jag ju inte glömma att berätta om att min ballong blev störst av allas och att min ställde sig upp först :D hihi.

Och så vill jag tacka Christian Eriksson att han är en bra kille och att jag kan prata med honom, tack för igår! och bara just därför mår jag sådär extremt bra idag :) + att jag fick höra lite små saker ifrån honom också, roligt att höra, det var det :)

Men nu ska jag gå och göra duschen sällskap så ni får klara er, ha det bäst, puss och kram!

heemma igen

Hemma igen ifrån jukkas och solningen, rätt skönt att bli brunare.

Nu är det dags att beställa skor för nu har min kära klänning kommit, och jag är förälskad i den kan jag säga, lila är ju min älsklingsfärg :) Vet inte riktigt vad jag ska här för färg på skorna eller hur höga dom ska vara. Men jag lär ju hitta något par jag gillar :) än får ni inte se klänningen och mest troligen blir det först den 11:e ni får se den :)

Ensam hemma, yeah not. Jag vill ju ha mat men jag ids inte laga mat, snacka om at vara lat men jag har faktiskt gått till solariumet från sporthallen och sedan därifrån till kvantum och hem, jag är rätt så flitig iallafall :)

Måste egentligen ta och plugga SO men jag har som ingen ork, NO:n är ju redan klar och den ska in imorn så det är lugnt och imorn kommer Stig till stan och så blir det "party like a rockstar" imorn också, dels för att jag har fyllt år och för att jag ska säga hejdå åt vännerna innan jag sticket söderut :( :) kommer sakna er! Men jag måste gå vidare :)


- han älskar mig, ta chansen och sprid kärlek eller så dissar jag honom och drar!
lätt val ;)

Aja nu tänker då jag hoppa in i duschen för jag luktar solarium som bara den, så nu får ni klara er, puss och kram, ha det bäst!


200510

I detta inlägg vill jag börja med att gratta Magdalena Wallin, hoppas du får en bra dag :)

Aooh, nu sitter jag hemma igen, ska börja plugga SO och sedan ska jag gå mot sporthallen för att möta Rebecka för vi ska gå och sola, och ja mamma, du kan inte stoppa mig! :D

~~~~~~~~

Det som hände igår var inte alls bra, allt känns så förvirrande, så falskt, så hopplöst.. och på min födelsedag och allt. shit happens every day, tydligen.

~~~~~~~~

Engång i tiden var du min men nu är du bara en dröm
Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
Men jag vaknar upp i min ensamhet, i vårt så kallade rum
Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Ja denna dag är nog inte så bra som jag trodde, fan att det skulle bli såhär.

Aja annat nu, skriver säkert senare, pusshejs!

sista för kvällen

Tack för alla gratulationer!

Sitter och väntar på att tobbe ska komma förbi en sväng och sedan blir det att gå och lägga sig och hamna i drömlandet för att kunna vakna upp till den där underbara SO lektionen, eller så inte. Har lust att sova bort hela dagen imorn eftersom att jag är helt slut. Och hade jag tagit och varit hemma så hade jag tagit och jobbat klart om andra världskriget också. När vi var hos gammelmormor så fick vi höra om när hon var med i andra världskriget, rätt spännande faktiskt :)

Och bilder på presenterna får jag ju inte glömma :)











Jag hoppas jag har satt bilderna i rätt ordning, men nu ska ni får höra hur det där egentligen är. Jennifer måste ha haft väldigt tråkigt eftersom att från den första bilden till den sista, alla presenter låg i varandra så jag fick öppna, och öppna men det är ju tur att det är skoj och så är hon ju så bra på det där med att slå in paket :) och så ska ni få veta vad jag fick i packetet :)


Ett jätte fint halsband med mitt namn på och på baksidan står det "16år" glad att hon kan hitta på så mycket roligt och jag är jätte nöjd och det är nog det nya halsbandet jag kommer att använda :)

Och så fick jag en present ifrån tobbe

har dock ingen bild på innehållet men jag kan beskriva det och så får vi se om det hamnar här på bloggen och mest troligen gör den det :)

Det var ett jätte fint armband, trodde inte han hade så bra smak för smycken men det hade han :)

och så får jag inte glömma skinnjackan :)


kanske inte världens bästa bild men den får funka tills vidare :)

Men tack för alla presenter och gratulationer!

Men nu blir det att ta kväll, så ha det bäst och sov gott, puss och kram!


Sandras födelsedag!

Nu sticker vi till gammelmormor och käkar tårta, och sedan ska jag och jennifer ta och paddla kajak och hoppas att det blir något roligt den här gången, så som polo :D

Visar sedan vad jag fick idag, jätte nöjd över ett halsband jag fick men nu får ni klara er, puss och kram!

19 maj 2010

Jeepp då var NO:n helt klart och precis innan alla gäster kommer, det börjar väl rulla in folk här snart och då blir det tårta!! :D

Och nu kommer mormor och Jennifer så jag ska ta och gå och vara sociala med dom + att jag såg att Jennifer hade en present åt mig :D så ha det bäst, puss och kram!

190510, Happy birthday!

YEAH, 16år!

Äntligen så är jag 16, det har känts så segt att bara vara 15 i sådär ett år men nu är det över :) Hoppas på massa överraskningar, men dom flesta får jag till sommaren, dels att JAG SKA FÅ SE ZEBROR! :D Och sedan har jag ju fått en skinnjacka av min kära far och så har min klänning kommit och så vet jag vad jag ska få av min mormor och det där blir suveränt! och så får jag inte glömma att jag ska få käka nu ihelg, farsan bjuder så :D och förresten;

GRATTIS TILL KÖRKORTET MATS-ÅKE RÖNNEBRO! :)


Idag blir det att fira mig som står högst upp på listan och så borde jag egentligen ta och börja plugga, eller åtminstone skriva klart NO:n men det känns lite surt. Men jag fixar det nog ändå :) Och SO:n kan dra för idag är det min födelsedag! :) Det känns så bra att säga det men det är väl för att det är jätte många som har grattat mig och stig är väl ändå värst, men jag uppskattar det iallafall :)



Men nu ska jag ta och börja göra i ordning på saker och ting men slänger säkert in ett inlägg senare. Ha det bäst, puss och kram!

Godmorgon kära läsare! Äntligen har jag...

Godmorgon kära läsare! Äntligen har jag fått gratis sms igen och pengar på mobilen. Och ni, glöm inte en sak! Gissa vem som fyller år idag? :) juste det är ju jag som blir hela 16 bast. Så hejdå ljuva 15 och hej underbara 16! :) det var väl det jag tänkte skriva om nu, skriver mer när jag kommer hem där vid kvart över 3(?) :) så ni får ha det bäst, puss och kram!


sista för kvällen

Ja nu blir det fan sängen och tobbe nu får du skylla dig själv att du inte ringde tidigare och nu ska jag ta och snacka klart med fredrik och sedan tar jag kväll :)



Sweet dream or a beautiful nightmare

Sovgott älskis, puss och kram!

18 maj 2010

Okejdå det blev inget av de jag hade att välja mellan så jag tog och slog på tvspelet och tobbe lär jag ju inte umgås med idag men det är ändå rätt lugnt

Tänkte ta och gå och lägga mig och så kommer jag på "men vafan det är ju Desperate Housewives idag och det får jag inte missa!

Men detta inlägg var mest bara för att ni skulle få reda på allt lite kort så nu får ni klara er igen för nu ska jag sätta mig i soffan och vänta tills programet börjar så ni ha det bäst, puss och kram!

plugga vs keyboard

Från senaste gången jag skrev så har jag hunnit skriva klart en hel del av NO:n och jag är super nöjd igen! Men jag hann inte skriva klart allt för att jag skulle och käka. Idag fick det bli pannkakor och det var grymt gott med grädde och sylt :)

Efter maten så plockade jag fram keyboarden för jag hade bestämt mig för att lära mig en till bit av låten; Call me - Shinedown och visst gjorde jag det, och snart är väl hela låten spelad av mig :) Tur att jag får för mig att göra saker ibland, älskar ju musik så det är ju självklart, hade försökt lära mig att spela gitarr men eftersom att Jennifer är hos sin farsa så har hon även plockat med båda sina gitarrer och jag som hade tänkt lära mig låten Magnus Johansson spelade för mig Coming home - Stratovarius, lärde mig en bit men sedan sket det sig.
 


Och nu borde jag egentligen ta och göra klart min NO och sedan börja på SO:n men jag har som ingen större lust på det just nu, jag har massa annat för mig som jag borde göra, så som att lära mig låten :) Och så måste jag ta och duscha också och så skulle Tobbe ta och höra av sig när han hade kört cross klart men då får jag väl vänta till imorn eller typ där vid 10(?) eftersom att de inte fick köra längre då, jag vet vad jag egentligen inte borde bry mig om (y)

Nä efter detta inlägg blir det att hoppa in i duschen och sedan så ser jag ju vad jag gör, om jag fortsätter plugga eller spelar keyboard, men nu har ni låten jag ska försöka klara av och så vet ni vad som hänt och vad som kommer hända :)

Så nu får ni klara er, puss och kram kära läsare!


heemma!

Kom egentligen hem där vid 3 men jag fick uppdrag av Maria att jag skulle fixa hennes header, hon verkade bli nöjd över den och det är ju bra det :) så det tog sin tid och nu är det snart dags att sätta igång och plugga, inte roligt men jag måste ju bli klar så!

 klicka för större bild.

Är inte sådär speciellt duktig på att göra en header, men det ska det bli ändring på när jag skaffar mig fotoshop och det blir förhoppningsvis snart för jag har lust att göra om bilder och så, har annars flera hemsidor men inte ids jag sätta mig och klicka in överallt bara för att allt ska bli bra, nejtack, då nöjer jag mig med det jag kan göra .. :)

Ja som sagt har jag inte hunnit med mycket men jag klarar mig, tur att jag slutade tidigt fast jag och Rebecka stannade ändå kvar på skolan eftersom att vi gick till syslöjden. Har jätte mycket att göra där.. Typ en ziphood, virkprovet och asken och det är inte alls många timmar kvar av den där slöjden jag har så jag måste gå dit extra men när jag väl kommer dit så får jag knappt någon hjälp bara för att dom som egentligen har lektion då går i första hand, men jag då! ;) Nää sluta vara självisk nu Sandra, du hinner det där lätt! Med några extra timmar.

Hoppas att jag slipper laga mat idag eftersom att jag känner att jag redan har för mycket att göra, suck, jävla skola och så har man ju gått och börja gilla någon jag knappt känner också, det är väl typiskt, ffuck this shit! 

Men jag ska ta tag i arbetet nu så ni får ha det bäst, puss och kram!  


180510

En dag kvar och sedan är det min födelsedag! :D

Jag har inte bjudit hem någon eftersom att jag inte tänker ha något, bara för släkten och inget mer, vill man så får man väl komma (y) men inte ids jag bry mig speciellt mycket när jag ändå ska firas där nere i söder :)

Om inte annat så sitter jag i ett datagrupprum och har precis gjort min framsida till NO:n som ska vara klar nu till på fredag och jag har inte ens mycket kvar att göra, så tjooho! Lyckat för engångs skull.


Vi har haft dans idag och det var inte det roligaste kan jag säga, det mera sög men en sak var rätt läskigt och det var att jag hamnade på precis samma plats i gympasalen och med samma person när vi skulle dansa bugg, men han är ju duktig så jag ska inte klaga :)

Och idag så blir det att gå hem direkt efter skolan, sätta sig framför datan en snabbis och sedan öppna böckerna och göra klart precis allt som har med NO att göra och sedan får jag se om jag hinner på börja SO:n men den ska in först nästa vecka så det är rätt lugnt ändå (y)


att bjuda på en bild är alltid roligt ;)

 men nu ska jag skriva ut den där farmsidan så nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram

sista för kvällen

Nu är det sista för kvällen igen och det är rätt skönt kan jag säga, är som lite trött men ändå sítter jag vaken men det är väl trevligt :) En annan sak som är trevligt är att snacka med Fredrik.

Ja men nu kan jag ta och berätta om min promenad med tobbe och så kan ni få några bilder på köpet :)

Vi var typ ute i 2 timmar, rätt skönt med det härliga vädret också, gillar det skarpt! Och vi gjorde en hel del, gick runt och runt och runt på stan och alla andra små vägar som jag inte brukar gå på men det är väl bra det. Sedan så tog vi och lekte i lekparken, rätt roligt :D Men nu lite bilder


Tobias Keskitalo


Den bjuder jag på (;


- älskar dig vännen!

bjuder även på den med, ser ju ut som vet inte vad men vafan :D

Men nu ska jag börja ta kväll, så ni får ha det bäst och sova gott , puss och kram

promenad

Det blev inte att käka någonting just nu för jag hinner inte eftersom att tobbe ringde och frågade om vi ska ut och gå, äntligen får jag som jag vill idag! :D

Annars så har jag "pluggat" enormt mycket och jag är nöjd över min insatts :) men när jag kommer hem så ska jag käka och sedan sätta mig ner för att plugga igen, suck.. Men det måste ju göras så och när jag är klar med NO:n så ska jag börja med SO:n för på något sätt värdesätter jag NO:n mer är SO:n men det är ju egentligen inte så konstigt om jag tänker va´d vi har för lärare x) nä men det är mina betyg det gäller om men NO är väl roligare då och lättare!

Men nu måste jag gå och tvätta facet eftersom att jag har käkat apelsin så är jag alldeles kladdig i ansiktet, hell yeah kladdmaja! ;) men innan jag lämna er så ska ni få en bild


Sommar och en massa glass på det ;) och jag får inte glömma att bada som bara den! HELL YEAH, SOMMARLOVET IS THE SHIT!

Så nu får ni klara er, så ha det bäst, puss och kram!


17 maj 2010

Nu är jag heemma! Sitter och väntar tills tiden ska gå och till att min lust att "plugga" ska komma tillbaka men den verkar totalt borta.. Men jag får ändå ta tag i det, strax (y) :)

Skönt att vara hemma, lite synd att jag hade skola när det var så fint väder ute, så istället för att sitta ute i solen eller något liknande så satt jag inne i klassrummen, precis som de andra. Och nu när vi slutade så var det inte lika fint, mycket moln men vafan, jag har ändå en massa arbete hemma så shit the same.

Annars var det jobbigt att ha hål i dom där timmarna och ännu jobbigare att inte ha något att göra på det där hålet, men det fixade ju sig så (y) Idag lär jag ju bli klar med NO:n om jag sätter igång om typ 10 minuter så jag tror att jag ska göra det, det är ju ett tag dit så jag kan sitta i lugn och ro och skriva detta inlägg för er, och jag kan lova er att jag ska blogga efter att jag har pluggat också, eller kanske en där emellan, ni ser ju :)

Men innan jag kan börja jobba så måste jag flytta datan till mitt rum och städa på skrivbordet så att den får plats ni förstår, jag kan inte arbeta i tystnad, det måste vara något och då tackar jag spotify eftersom att jag älskar musik men det finns ju en sak som är dåligt med det också och det är ju den där jäkla reklamen, men det är ju tur att den inte är sådär jätte länge :)

Och juste, bild eller kanske tillochmed bilder ska jag bjuda på i detta inlägg, bra va? :)


sötungen Sara


Charmtrollet Jimmy


Gullungen Josefin

Ja, jag älskar mina syskon och ja, jag saknar dom rejält mycket men nu är det inte många dagar kvar tills jag får träffa dom :)

Men nu ska jag gå och städa och sedan flytta datan så att jag kan arbete, så nu får ni klara er, puss och kram!

170510

Hej på er alla!

I detta inlägg vill jag börja med att gratta Joanna Kauppi, Amanda Lantto, Sanna Nilden, Mina Göransson och Amanda Hägg, hoppas ni alla får en toppen dag idag, GRATTIS! :) 

Nu sitter jag i ett datagrupprum men några stycken, väldigt intressant eller så inte..

Sitter bara och försöker fördriva tiden tills svenskan ska börja och sedan få gå hem. Nyss har vi haft typ 2 timmars hål och det är inte roligt, men jag tog och gjorde lite nytta, jag var till syslöjden och vävde klart allting, skönt att slippa det nu. Började även att virka men det gick ju som det gick och jag fattade inte så mycket och jag fick ingen hjälp så det sket sig, så istället började jag med min ask, hann däremot inte så långt men skit samma, fast ändå inte.

Jaa, idag ska jag ta och göra klart NO:n och en del på SO:n sedan ska jag ut och umgås med Tobias Keskitalo, trevlig kille det.

Tyvärr så blir det ingen bild i detta inlägg eftersom att jag inte har någon datamus, suck. Hatar skolan ibland. Och snart, äntligen börjar svenskan så att jag sedan kan få gå hem i solen och ha det härligt! Tror jag ska ta och åka till jukkas någon dag, måste bara höra med farsan om min klänning har kommit och när jag åker dit så tar jag med räkningen (y) han har ju lovat att betala den så, haha DUKTIGT SANDRA!! not. Det gick nästan iallafall ;)

Aja nu ska jag försöka avsluta detta innan jag börjar, lär ju säkert skriva ett inlägg när jag kommer hem och jag lovar er en bild! Men nu får ni klara er och ha det bäst, puss och kram kära läsare!

sista för kvällen

Ja nu är det sista för kvällen. Tog tag i det bara för att jag satt här och det tycker om det :)

Sitter och snackar med Fredrik än men det är för att han är trevlig och håller mig vaken eller ja, jag känner mig sååå seg just nu!


- careface, again!

äsch och vafan nu ids jag inte fortsätta med detta! Gör som du vill jag står bakom dig iallafall!

Men nu blir det sängen, pussgodnatt! :)

broken silence

Det är inte lätt när ord kommer från en speciell.

Jag glömmer aldrig meningen till att försöka längre men att se allt falla itu var utav ett värre slag mot mig. Jag tänkte vara tyst om det men det funkade aldrig och efter ett tag insåg jag att det var fel orsak att skylla på. Men som sagt "man lär sig av sina missatag" och jag kan lugnt säga att det är sant.

Av alla ord, av alla ord som har tryckt ner mig engång har även gjort mig starkare, vilket är något jag tackar för. Tänk om allt hade kommit nu, på engång. Jag hade aldrig kunnat stått emot det ensam, jag hade inte längre varit den jag är idag. Den jag är idag är jag glad för att jag är. Jag tar ingen skit ifrån någon eller åtminstone så bryr jag mig lika mycket som förr. Jag sitter inte och gömmer mig längre, jag snackar inte bakom ryggen på någon för efter ett tag i denna stad så vet jag att det är lika att säga det jag tycker till personen istället om jag måste få det sagt.


Där ser ni, jag kan inte vara sådär blödig. Till en början gick det väl bra men till slutet blev det annorlunda, pfft vilket skit snack. Jag klarar mig själv, fast hellre är jag den personen som står i centrum, visst jag gör det inte i skolan men det är utanför min spelplan. Mina regler, mitt liv helt enkelt och gillar du det inte, stick då! En ganska vanlig kommentar, men den funkar ju än så varför ska jag hitta på något nytt då? Lika att nöta det gamla så länge det fungerar. Ja, jag anser då att jag inte har så mycket att gråta över helt enkelt. I'm a fighter och jag lägger mig inte bara för att någon tycker det HALLELUJAH & HELL YEAH!

Dagens musik video alltså;



Men nu ska jag ta och fortsätta vara social med Fredrik och jag KANSKE bloggar lite senare men om inte så blir det god natt och sov gott och nu får ni ha det bäst, puss och kram!

heemma igen

Sitter hemma och kollar the perfect man så mycket bättre än hockey :) Fast är rätt less på den filmen även fast jag inte har sett den sådär jätte ofta.

Kom nyss hem, har varit ute en sväng med Tobias Keskitalo och Pontus Näslund :) det var gott med mjukglass men ändå inte som det brukar. Vi gled väl omkring där på stan och såg snuten komma dit vid godis gruvan, garanterat för att de var några som satt på taket där över sibylla.

Jag borde egentligen ta och plugga eller ja, skriva klart det där till NO:n och börja med SO:n, andra världskriget. Inte roligt kan jag säga men det går säkert rätt fort ändå :)

Har som inte större lust att göra någonting så det blir väl en tidig kväll och drar till skolan imorn och sedan hem igen eftersom att jag måste börja arbeta! Har skjutit upp det några dagar nu eftersom att jag stack till luleå men det gillar jag förutom det med läxorna förstås ;s


Det är däremot roligt att kolla igenom gamla bilder, lite synd att jag bara fick med några stycken ifrån farsan men de bilder jag fick med mig är dem viktigaste! <3 ...      ... Som denna bild. Bilden säger mig mer än tusen ord, dels var jag otroligt lycklig "M:et" säger nog det mesta i bilden. Plus att jag var riktigt nöjd över mig själv just den dagen kommer jag ihåg och eftersom jag var så "fixad" (gammal sminkning) så var det fest dags och jag var hos Amanda Karlsson, och den dagen slutade däremot inte så bra. Men jag var ändå lycklig och det är ju det som räknas :) Den tiden är saknad!

Har egentligen jätte mycket att skriva om men jag vill inte övergå från en "tuff" brud till en blödig sådan, nej istället skiter jag i det eftersom att jag vet att det inte gör någonting, I'm happy!

Ännu en till sak, jag missar Kirunagfestivalen eftersom att jag sticker ifrån stan, jag har riktat in mig på Gatufesten i Sundsvall istället, Dead by april kommer ju dit också så det är rätt lugnt, det som stör mig mest är att jag inte kommer att träffa mina polare något mer den sommaren, farsan flyttar kanske när jag flyttar fast han flyttar nog till Australien, SUCK.. Vissa dagar är bättre än andra men min väg har ändå en massa kurvor som aldrig tar slut.

Det blir nog ett inlägg iallafall, men långt blir det inte kan jag lova.

160510

Det är så roligt att ni läser min blogg, för så fort jag är borta och inte har någon tillgång till en dator så blir statistiken rätt låg och nu idag så blev det en enorm uppförsbacke och jag hoppas på mer, iallafall till den siffran jag brukar ha :)

Men nu börjar Wipe out och den ska jag kolla på! :)

Men jag lovar att jag ska blogga iallafall ett inlägg till men nu får ni klara er :) ha det bäst tills vidare, puss och kram!

heemma!

Äntligen hemma så att jag kan blogga för er men det är ändå tråkigt att vara hemma igen eftersom att det betyder en sak...       ... skola. Och en annan sak som har varit jätte bra är att det har varit 31+ där borta och jag har hittat mig en skinnjacka, gillar den skarpt så wiiho! Men tyvärr så blir det ingen bild på den men det kommer nog senare :)

En sak var jobbigt och det var åka bil. Det tog 4 timmar, vi hade ingen ac, bilden var full av personer, det var otroligt varmt ute och jag, jag svettades som bara den och om jag försökte sova, ja det gjorde jag men inte funkar det med den värmen..

Annars har jag haft det jätte trevligt. Varit med Rebecka för det mesta och sprungit omkring på stan i värmen och i butiker, hållt på att dö av värmen. Sovit på hotell och hos Åsa (Rebeckas moster) och hon är jätte trevlig och gullig emot mig varje gång jag kommer och hälsar på med Rebecka :)

Jag och Rebecka hittade ursnygga brillor iallafall (y)






- vii är så heta!

Yes, då är jag hemma och nu ska jag ta och försöka få tag på tobbe, ni vet, inga pengar på mobilen.. Och jag vet inte hur det ska gå till då menmen jag fixar det :) Och så måste jag duscha och packa upp allt så nu får ni klara er, puss och kram, ha det bäst!

godmorgon!

Skriver ett snabbt inlägg innan vi ska hämta upp rebecka i stan och som tur är att jag bor där i närheten för jag måste hämta mitt shampoo och balsam, för annars kan ju inte jag bada på hotellet och det hade ju varit otroligt tråkigt :O



aahmen nu får ni klara er hela helgen eller iallafall till lördag(?) och jag ska hitta det jag vill ha i luleå!!!!! men ha det bäst, puss och kram!

sista för kvällen

nu är det så att jag måste ta och lägga mig snart för imorn ska jag upp tidigt för imorn ska jag till luleå :D när jag och farsan är klar här i jukkas så ska vi ta och åka förbi stan och hämta upp rebecka också :)

har precis kommit hem ifrån fredrik, riktigt trevlig kille det där, snäll som bara den om inte annat och det gillar jag (y) när jag skulle hem så fick jag skjuts av honom på moppe, tjohoo! och påvägen hem till mig stannade en gubbe oss, jag trodde såklart att han skulle vara svin sur för att vi åkte utan hjälm eller något sånt men inte då. utan han frågade efter vägen till holmen så vi tog och visade honom vägen och sedan fick jag åka hem och säga hejdå till fredrik (:

och nu har jag fixat lite smått här och nu sitter jag med tandborsten i käften, tror nog att det blir att borsta i mer än 2 minuter men det är väl bara bättre? ;p


det är rätt roligt att vara på farsans dator eftersom att jag hittar såååå många gamla bilder som jag faktiskt tycker om och som jag tycker är bra :)

men nu får ni klara er, och förresten, jag har ju inga pengar på mobilen så att det blir inte att smsblogga heller så ni får klara er till lördag(?) men ha det bäst kära läsare, puss och kram!

Tjejmiddag

Nu är det snart dags att åka till Joanna med Rebecka, och Josefine. Det blir säkert jätte trevligt och mysigt tillsammans med allihopa :)

Och jag som inte är helt fixad än, fast jag tar det lugn eftersom att det bara är sockarna som fattas ;) Har försökt få några bra bilder, men det är nästan helt omöjligt, har blivit för kräsen men jag fixade iallafall några som var någolunda bra :) Men när jag klipper mig , färgar håret och fixar mig ordentligt ska det bli bilder som bara den och som hjälp har jag min kära mor och förhoppningsvis har hon några idéer till det hela, alltså till skolavslutningen nu då :)



Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig

Denna låt har jag innanför pannbenet, men den är väl rätt söt och jag börjar tänka på en person som jag inte ens känner ;o men grabben, känn dig träffad ;) förälskad i ett utseende? -hhmm, inte roligt.. Men du så då jävligt bra ut! ;D

Men nu ska jag ta och fixa det sista och så ska jag dra till rebecka en sväng för det är rätt tråkigt hemma alldeles ensam. Juste, glömde att berätta att det blir luleå imorn! :D shoppa loss och bo på hotell, det gillar jag! :) Och med min kära papi, lite bortskämd får jag faktiskt vara, men det livet gillar jag också :)



Nästa inlägg blir nog när jag sitter i jukkas, men nu;
Men nu får ni klara er, puss och kram älsklingar!

godmorgon!

Nu är jag vaken och har enromt mycket energi i kroppen, det är sjukt och en till sak som är sjukt är att jag har grymt ont i axeln efter igår i think. Det jag lärde mig igår när jag paddlade kajak var nog eskimå sväng fast är inte helt säkert men när man välter och ligger upp och ner i vattnet så ska man fortfarande sitta kvar i kajaken och "slänga" sig upp igen så att man kan glida vidare. Det var grymt svårt att lära sig den men nu sitter den förhippningsvis :)

Iallafall så blir det att käka frukost sen och se framemot att jag och några andra tjejer ska till Joanna, på tjejmiddag, sååå trevligt :) Roligt att träffa alla igen fast vi inte har skola. Och senare blir det nog att åka till jukkas en sväng för imorn bär det av till luleå, i hope. Papi har inte hört av sig än som han skulle göra igår redan men jag hoppas än på att vi ska åka och bo på hotell, gött ;)

Ett minne jag har ifrån det där hotellet var att jag, Rebecka och min farsa skulle åka till umeå men stannade i luleå för att sova över där en natt. Jag och Rebecka har förstås hur mycket för oss som helst och en av de grejer vi höll på med var att vi stack ut och hämtade is och engång när vi kom in i rummet så  tog vi och öppnade fönstret och såg alla studenter gå mot hamnen nedanför vårat fönster så vi tog och spottade ut genom runtan. Jag träffade en i skallen och just när han kollade upp så kollade Rebecka ut x) Fler träffar blev det, men det var skoj som tusan! :D



Men nu ska jag ta och slänga i mig lite frukost istället för att sitta här och käka upp mina vindruvor, så ha det bäst, puss och kram!

Wiiho!

Nuu drar jag, jenny och jennifer mot andra sida stan för att packa men inte jag då för jag har redan packat här hemma. vi har iallafall suttit och spelat super mario på wii, svin skoj när det är fler som spelar :)



Men detta inlägg blir kort och slutar strax för nu ska vi dra och vi ser ju om jag hinner blogga senare eftersom att jag har tänkt umgås med tobbe senare :) men ni får ha det bäst, puss och kram!

120510

Nu har jag ätit lunch och strax är det dags för middag så jag åt inte speciellt mycket men lite grann så jag slipper gå hungrig för jag kan ju inte äta mig mätt när jag är jag bjuden på middag heller :) hoppas på något riktigt gott.

Bara några timmar kvar tills jag och de andra ska dra och paddla kajak, får se om jag får med rebecka dit, annars missar hon ju något kan jag lova :) Tänkte ta och packa väskan redan nu så att jag är redo när till när jag ska gå till jennifer som typ bor på andra sidan stan och jag på luossa, det är en bit men det är en väldigt lätt match för mig! ;) Om inte annat så är det synd att mitt gymkort har gått ut och jag tänker inte spendera 600kr för en månad, då kan jag lika gärna träna hemma och gå ut och spring/gå + att det ger mycket mer än att springa inne fast inte när jag inte är pepp på att springa ut ;s

Det är vääääldigt skönt med lång helg kan jag säga, hur skönt som helst att kunna sova länge men en sak, jag vaknade en sväng där vid 4 på morgonen och då var det strålande sol och när jag vaknade var det inte lika, vilket skit! Och nu är ju vädret åt helvete men jag får hoppas på att det inte börjar regna.

Tänkte ta och börja gå mot jennifer här om en eller en och en halv timma ser ju helt enkelt :)


 Jennifer och jag

Juste, Joanna ska ju ha tjejmiddag imorn också och jag har inte den blekaste om vad jag ska köpa till henne så jag tror nog att jag ska ta och köpa något i luleå om jag nu kommer dit vill jag säga, få reda på det om någon timme. Hoppas på det och så hoppas jag att rebecka åker till luleå också så att jag slipper springa själv på stan eftersom att pappa ska ha massa möten där i luleå så blir jag själv i några timmar, vilket suger men vad gör man inte för att komma ifrån stan? Jo nästan vad som helst, hatar pisshålan k.i.r.u.n.a! Det är en stor orsak till att jag flyttar härifrån, allt skit snack, dra åt helvete och jag sticker söderut och struntar totalt i "tinget" och de andra små irriterande föremålen som jag stör mig på, I don't care anymore!

Ja nu ska iallafall jag dra och packa väskan så att jag är klar att sticka så nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!

godmorgon!

Nu har jag bara en vecka kvar som 15åring, nästa steg blir att fylla 16 bast. Äntligen lämnar jag den där trista åldern och klättrar ett steg högre upp men jag lär ju bli less på att vara 16 senare också, great! Men dit är det ju ett tag som tur är.

Tiden går jätte fort tycker jag. Som igår, jag var med tobbe, vi for och plockade upp geggan och sedan tog vi en kaffe hemma hos danne sevä och helt plötsligt var klockan halv 10 och jag som hade gått och trott att klockan endast var 8, snacka om att jag blir lurad av ljuset ute men det är härligt :) Och sedan gled vi runt ett tag och sedan förbi lingman en sväng och helt plötsligt var klockan 12, wiiho vilken dag, eller så inte. Men det är skönt att dagarna går fort för snart är det ju sommar :D

Idag blir det att få reda på om det blir någon resa till luleå eller inte och jag tycker att det är en hel del som händer idag. Som idag är jag bjuden på middag av jennifer och sedan ska vi dra och paddla kajak, svin skoj hoppas jag, men det var det förra gången så varför skulle det inte vara det idag då? Jag nästan längtar till nästa onsdag så fort träningen är över, tråkigt att det bara är en gång i veckan men då har jag något att se framemot :)

- Dig saknar jag rejält och förlåt för bilden men den är ju grymt roligt, men jag älskar dig iallafall lilla syster!

Men nu ska jag dra och fixa frillan och sedan försöka få tag i jennifer, lite svårt när jag inte har pengar på mobilen.. Men nu är det ju bara 8 dagar kvar (y) Men nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!

Happyface!

Yeah nu har jag nästan duschat klart, måste bara vänta tills hårinpackningen ska sköljas ur håret så behöver jag bara torka det, vilken lycka ;)

Idag var det sista gym dagen för mig, och det tycker jag verkligen inte om för jag vill gymma! Men jag får väl klara mig en månad utan att träna där så jag får väl se till att träna hemma iallafall .. Men det var iallafall skönt att duscha och gymma, så otroligt!!

Och idag känner jag mig fet även fast jag har tränat för efter jag och rebecka var på gymmet så drog vi och köpte en mjukglass och sedan köpte vi en kanelbulle x) hell yeah!


- gooooott! :D

Efter det gick jag hem och rebecka til sporthallen. När jag kom hem hoppade jag in i duschen för att jag ville bli ren och nu är jag nästan klar, måste bara vänta till håret har torkat och så kan jag fortsätt klä på mig resten :)

Har även dunkat musik här i en massa, undra om grannarn är less på mig x) ääh vafan en månad till klarar dom :)

Och nu sitter jag och väntar på att något ska hända, tror nog att jag ska ta och göra lite mat åt mig, fiskpinnar med mos, det är gott! ;D och sedan ska jag väl vara med tobbe och göra ett nytt försök att kolla den där filmen eftersom att det inte gick igår när det var strömavbrott.. Men nu spelar det ingen roll hur länge jag är uppe för nu är jag ledig fram till måndag, hell yeah! :D

På fredag sticker jag nog till luleå med min pappa, vad han ska göra där vet jag inte men jag passar på när jag kan att sticka ifrån stan :) Men att sova på hotell är ju inte helt fel och förhoppningsvis ska vi till samma hotell som förra gången, gillar det placet :)

Men nu ska jag ta och fixa till lite här så nu går ni klara er, puss och kram, ha det bäst!

110510

Godmorgon kära läsare!

Nu sitter jag i ett datagrupprum med Amanda Berggren och Rebecka Johansson, vi har det väldigt trevligt eller åtminstone halv trevligt ;)

Vi har nyss haft "showdans" på gympan och det var inte det roligaste, men i slutet fick vi iallafall testa stegen till afrostreet, och det var mycket roligare!

Idag blir det att gå till gymmet nästan direkt efter skolan för när vi har slutat måste jag gå till syslöjden och väva klart min matta för nu är jag less att sitta där.. Så att det blir klart någongång och så att jag kan fortsätta med det andra vi håller på med, känns som att jag ligger lite efter där men jag kommer ikapp (y)

Men nu börjar min lektion snart och jag måste försöka trixa till detta inlägg till er eftersom att den datan jag har saknar mus. Det är lite halv jobbigt men det funkar. Så ha det bäst, puss och kram!

sista för kvällen

Nu är jag hemma ifrån MIN bästa vän tobbe igen, hann inte kolla hel filmen eftersom att det blev strömavbrott så vi tog några varv och sedan blev det att åka hem, men spela roll, det var ändå helt dött på stan ;o men jag förväntar mig inte mycket när det bara är måndag förstås :)

Jag måste ta och packa väskan och sedan välja kläder till imorn så att jag kan sova extra länge! :) Imorn blir det även att dra på gymmet, måste fylla på kortet då så att jag klarar mig.


- careface!

Men nu ska jagf ta och fixa det här och ta kväll så ni får ha det bäst och sova gott, puss och kram kära läsare!

movietime!

Nu är tobbe på g, eller ja inte än men om ett tag och då lämnar jag porfyren och beger mig mot bolki området för att glo på en film, Freedom Writers, igen. Så bra film! Kan kolla på den om och om igen nästan :)


se värd film!

Jag har faktiskt inte gjort något vettigt idag förut om att jag har varit på gymmet och i skolan, annars har jag bara suttit hemma och ugglat. Kolla lite tv, spelat, käkat mat och vårdat mitt yttre, det är väl bra ändå. OCh vissa gånger kan jag vara lite lat, eller jag förtjänar det faktiskt :)

Ett telefonsamtal och så är jag som bortblåst eller det är jag ju redan, ingen kan få tag i mig om dom inte ringer förstås, känns lite meningslöst att inte ha pengar, alla skriver typ hela tiden, men ni! Jag dissar er iallafall inte (y) :)

9dagar kvar tills jag fyller år, 10dagar kvar tills månadspengen, 21dagar kvar av skolan, 31dagar kvar till sommaren, om jag har räknat rätt så är det 47dagar kvar till kirunafestivalen och hur många dagar det är till slutet av sommaren vill jag inte ens veta, jag vill leva i nuet lite grann iallafall :)

Men nu ska jag ta och göra annat tills tobbe kommer och hämtar mig så ha det bäst, puss och kram!

Vill ha!

Juste, jag vill ha en ny mobil för att min är snart helt säck, jag vil ha pengar på mobilen, jag vill ha en lägenhet, jag vill ha skolavslutningen imorn, jag vill ha sommar, jag vill ha kirunafestivalen, jag vill ha ett sommarjobb, jag vill inte plugga, jag vill ha nya kläder, jag vill ha två nya jackor, jag vill ha bort snön, jag vill ha mat, jag vill ha en ny frisyr, jag vill ha tillbaka tiden där vid förra sommaren, jag vill ha min klänning, jag vill ha en härlig, överlägsen drömprins ;) och jag vill ha ett underbart, lyckligt liv!

Okej slut med det där "vill ha" snacket för jag vet att det kommer att hända det flesta av sakerna iallafall fast det händer inte så mycket om jag inte gör något åt saken, så som att börja spara pengar, letar efter det jag vill ha, och sova redan efter skolan, för tiden går då mycket fortare om jag sover, så jag ska nog börja med tidiga kvällar tror jag nog :D Om inte annat så går dagarna fortare om jag hittar på något roligt för då flyger timmarna förbi, som ikväll ska jag ringa tobbe och kolla en film, en film, så simpelt, tiden går ju jätte fort av bara kolla en (y) .


Men har ni tänkt på en sak? Det är bara 31dagar kvar och ännu mindre skoldagar kvar till sommaren, älskar att uppdatera er ;) dels så får jag en lycka genom att flytta med ändå inte, surt och orättvist!

En annan sak som är fult är att man måste träna upp musklerna och gå upp i vikt för det innan man kan börja gå ner, rätt skumt ändå men allt ska ju göras på sitt sätt. En annan sak till, i min ålder 15år får man köpa cider 2,25 det är däremot skumt! Nog för att alla inte sitter och dricker sig full på det men ändå eller bara spelar full som vissa andra också kan göra. Nä ska man på fest är det lika att slå till stort! ;D

Jeo, annars sitter jag här och lyssnar på Avril Lavigne på rätt hög volym, men det gillar jag! Fast jag har lust att byta skiva nu så jag ska kila bort och göra det efter detta inlägg som snart tar slut. Men innan den är slut så ska jag bjuda på en bild, för så snål är jag ju inte ;)

-
Så första bästa random bild men lapporten är ju rätt fin ändå ;)
Saknar ändå tiden då vi var i Polnoviken, det var rätt mysigt fast det var tråkig att det regnade.. Men har jag ett par goda vänner så klarar jag allt!

Men nu ska jag ta och byta skiva och ha det ös här, så nu får ni klara er. Ha der bäst, puss och kram!


100510

Idag går mitt gymkort ut så jag måste ta och förlänga det en månad, för det är det enda jag hinner med innan jag ska flytta :) På tal om gymmet så ringde en jätte trevlig kille nyss och påminde mig om att min gymtid
var över och om ett extra erbjudande för ett år men eftersom att jag ska flytta så behöver ju inte jag det. Men han önskade mig lycka till med flytten och en bra fortsättning, trevligt folk det där :) Måste fylla på för jag kommer inte att klara mig en månad utan att få träna, helst inte här i stan eftersom att träna är en stor del av min fritid :)

Och vad som händer nu är att jag sitter och käkar både glass och vindruvor, båda är mina favoriter! Och så jämnar det ut sig om jag både äter frukt och glass, vilken smart flicka jag är ändå ;)

Får se vad som händer idag, har lust att dra och träna afrodans eller vad det nu heter. Jag gillar ju att träna och dansa såna där dansstilar, själv har jag ju tänkt börja träna streetdance när jag flyttar och det har jag ju skrivit här i något inlägg förr :)

Denna dag i skolan har varit jätte härlig fast ändå inte, slapp SO:n för jag och rebecka råkade försova oss och missade bussen, inte bra det där x) Rebecka, you know.

Än är jag utan pengar på mobilen, det är hårt men jag klarar mig! Endast 10 dagar kvar.. buhu!

Får se vad denna dag har att ge, har som lust att fara till jukkas men ändå inte, jag måste ju plugga och vara en duktig flicka.

Imorn har jag gympa, imorn slutar jag tidigare, imorn ska jag fylla på mitt kort till gymmet, imorn ska jag och träna på gymmet, imorn är det sista dagen i skolan för denna vecka, imorn ska jag längta till dagen efter det, alltså till onsdag och förstås, imorn måste jag plugga. Det var nog allt tror jag :)


- Beautiful, beautiful, yes you're beautiful! ;*

Men nu ska jag ta och koppla in tvspelet för jag har blivit nörd! Och jag måste ju göra något roligt innan jag ska börja plugga (y) så nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!

bedtime!

Nu är det snart dags att gå och lägga sig i sängen, bara ta det lugnt och blund, fast inte jag, för jag ska ta och snacka med Tobbe när han kommer hem :) men har en tanke på att om jag ska ta och fixa nig för sängen redan nu så att det bara är att lägga sig.


Tobias Keskitalo

För nu är jag less på att plugga, hann klart med en hel del, mer än beräknat faktiskt så jag är stolt över mig :) så jag ska nog gå och ta en glass och vara social med de andra människorna som är här medan de är vaken.

Så nu ska jag ta och hämta min glass, vara social med de andra och sedan borsta tänderna och det. Så nu får ni klara er och sova så gott och ha det bäst, puss och kram!

boooring,

Snacka om att det är tråkigt att plugga jämt och ständigt, det tar som aldrig slut men till sommaren, fyfan vad jag ska vara lat! Skönt som bara den ska det bli att gå ut 9an, det var nog den jobbigaste årkursen, men 8an var också jobbig men inte såhär. Haha det låter nästan som det värsta som finns men så är det ju inte, men jag är glad att jag snart har avklarat mellanstadiet och ska övergå till gymnasiet. :)

Men allt har sina minustecken och i just detta tillfälle är att jag kommer att flytta ifrån dom käraste vänner, men en sak är ju bra, och det är ju att det finns lov, boende så att jag kan komma tillbaka för att hälsa på dom. Off kommer sakna er som bara den! Men livet går vidare.. Tack till facebook blir det nog och så får jag ju inte glömma msn.

Tjoooo, Vem behöver egentligen veta någonting om krigen? För vi lever ju i nuet liksom ;) Jag behöver inte det framöver iallafall, så ta dig någonstans ditt fucking krig + de andra krig och de som kommer i framtiden, om det kommer några fler. Alltså det handlar ju knappt om Sverige så varför ska vi bry oss om något annat land i Europa krigar med varandra eller något land i Nordamerika? Så sjukt! 

Aja jag ska väl åter gå till böckerna fast nu blir det att jobba om NO, biologi, wooho, eller så inte! Äntligen klar med mellan krigstiden och nu är det bara andra världskriget som står på tur. Och kroppen och massa annat shit om det. Men det är klart snart, iallafall frågorna och sedan ska jag ta och skaffa mig en framsida till arbetet och sedan är det klart för att jag ska kunna lämna in den! (y) :)


- i remember the good times.

Men nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!

heemma!

Hemma ifrån kalaset. Tårtan var jätte god, precis som kakorna och drickan, ibland får jag vara en gottegris ;) Lite bilder ifrån kalaset kommer förstås att falla in.








- såå söta Figurer på tårtan också, hade lust att smaka en men dom skulle spara på som så tyvärr Sandra, nästa år så kanske. Och så måste vi ju ha en bild på födelsedags barnet.


Thor och Oskar

Och efter kalaset for vi till kvantum för att handla till maten för vi ska nämligen äta tacos(!) sååå gott, snacka om bra dag ändå fast det är bara såhär till en början för efter maten måste jag plugga.. Men det hinner jag som tur är.

Och nu får ni klara er för jag ska ta och hjälpa till med maten :) så ha det bäst, puss och kram!

ny dag, nya tag

I detta inlägg vill jag börja med att gratta min kära kusin Thor som fyller 2år idag, grattis sötnöt! 

 

Blev inte att blogga så mycket igår eftersom att jag var barnvakt åt min kära kusin som jag har skrivit om nyss. Och kom inte hem förrän 4 på morgonen och jag ville inte smsblogga på grund av 2 saker, 1 det blir inte lika bra som när jag bloggar annars. 2, jag har tyvärr inga pengar på min mobil för tillfället. Men det löser sig om några dagar :)

Idag blir det att äta tårta och plugga för fullt men jag tar och pluggar när jag får tid och det är garanterat efter att vi har varit på kalas. Ska försöka komma i tid så att jag kan fota tårtan åt er, för den skulle tydligen vara jätte gullig, men det är ju klart att det ska vara en gullig tårta till en urgullig kille! :)

Jag blir knäpp av det här med NO och SO, det är rätt mycket ändå iallafall i SO när vi ska ha börjat med andra världskriget men jag är bara på mellankrigstiden, det går fort fram märker jag eller så inte, nä så jag ska ta tag i det idag!

Tråkigt nog hinner jag nog inte dra till gymmet eftersom att jag har massor att göra, så som att fixa i ordning mig, städa rummet, åka till kusinen, plugga, ja ni ser, det tar garanterat hela dagen bara för att det ska reta mig..

Men nu ska jag börja göra det som står på min "att göra lista" så att jag blir klar innan vi ska åka och så att jag hinner plugga lite innan det också. Så ni får ha det bäst, puss och kram!

godmorgon!

Loggade in lite fort för att slänga in ett inlägg till er, för jag ska nämligen till elgiganten snart, bara för skoj skull för det är ju mycket roligare än att sitta hemma alldeles själv.

Vaknade kring 9 för att jag inte kunde sova längre, men jag är iallafall pigg nu :) Sedan blev det frukost med plätter med sylt, så gott! <3 och sedan satte vi oss framför tv och segade i någon timma och nu sitter vi och väntar tills mormor ska komma och ge oss skjuts mot coop.

Lustigt det här när jag inte har pengar på mobilen så skriver precis alla, tillochmed dom som aldrig brukar skriva, det är ju komiskt x) Men mamma, du behöver inte fylla på mobilen förrän den 20 maj, för jag ska klara mig!

Och vet ni? Dagen före den 20 är ju den 19, dagen då jag blir hela 16år! :) Kommer nog inte fira mig här, kanske tar någon fika med farsan eller någon annan släkting, fast jag hoppas farsan kan vara generös och bjuda iallafall, för det blir ju ändå roligare om det är en av dom som står mig närmast inom familjen gör något "stort" av det hela men som sagt, jag ser ju. :)

Idag lär jag umgås med både familj och vänner bara för att jag tycker om det! :) Hade även behövt plugga men det kan vänta till söndag, dagen jag inte ser något speciellt med, alltså blir det att plugga SO och NO så att jag blir klar med den skiten någongång och till hjälp använder jag min älskade dator.


- you're my sunshine darling!

Men nu ska jag ta och klä på mig och fixa frillan lite, för den står nästan rakt upp, men det är ju morgon så ;o (: Så nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!


sweet dreams

Nu är det sista för i natt, för jag ska bege mig till drömmarna fortast möjligt!

Gud msn kan var roligt ändå, mer än så skriver jag inte om det för det är min lilla hemlighet ;) nä men det är som det brukar vara och frågar ni så svarar ju jag, kanske.

Och inte plingade det i telen heller, känner du dig bortglömd? Då kan vi vara två men det är bäst så, alltså att var två för ingen vill ju vara ensam i livet, iallafall inte jag, för jah trivs att vara i centrum men ändå lite utanför. Bara jag får reda på saker och ting och vet att vännerna mår bra så är allt toppen. Jag är inte självisk, kanske ibland men det får jag faktiskt vara, precis som alla andra :) när du behöver en stund för dig själv.

Förresten, boken är ut läst och jag är inte längre fast i den, men det tog sitt tag men nu är det över och nästa gång jag tänker läsa en bok är när jag inte har något liv eller om jag måste det med ett skolarbete. Men jag kan lova, boken var otroligt bra! :)

Yiiiha, hittade ännu en låt som jag lyssnade på som liten, rätt fin ändå..

Men nu ska jag ta natt, så sovgott, puss och kram!

bedtime?!

Tobbe jag har inga pengar på mobilen, just därför kan jag inte höra av mig, men du kan ju själv ta tag i det och slå en pling! (:

Snacka om att jag är trött fast ändå inte, skum känsla. Har lust att gör så mycket men känner att jag inte orkar så att jag får ta det imorn istället. Borde gå och tvätta ansiktet, borsta tänderna, byta om, släng mobilen någon annanstans och ta och skriva klart detta så att det blir bra :)

Blah, blah, blah!
Rolig dag har jag varit med om, slutar nog rätt bra också. Känns skönt att sitta hemma en fredag kväll också istället för att vara ute och göra stan osäker ;) Men nog hade det också varit roligt men jag trivs här med släkten, eller ja, det är bara min morbror kvar nu för jennifer stack typ nyss och mormor är i poikki, för hon vill inte vara med oss, shitfuck!

Får se hur morgon dagen blir, förhoppningsvis lyckad och trevlig med allt folk som jag kanske ska umgås med och bara ha roligt, men som sagt, det ser vi ju ;p Shut up and be happy! Med vänner kan jag vara mig själv, älskar er! (:


Jag saknar mitt hår och snart ska jag klippa mig och bli fin! ;D

Men nu ska jag dra mig mot toan för att tvätta ansiktet och resten jag skulle göra så att jag kan ta det enbart lugnt! Så ni får ha det bäst, puss och kram!


fredagsmys!

Sitter hemma och väntar till jennifer ska komma hem med en till wii kontroll så att vi kan spela 3 :) Sitter nämligen och spelar Super Mario Bros på wii, svin skoj och jag kom nyss hem själv ifrån konsum, för jag har inhandlat apelsiner! <3 och lite till förstås.


- sååååå kul!

nytt tidsfördriv kan jag tala om ;D

Till middag idag fick vi äta pizza, jag märker att danne är på besök och så blir det säkert lasagne också någon dag :) och nu kom jennifer hem så nu kan vi spela allihopa, så nu får ni klara er, puss och kram, ha det bäst!


070510

Nu är det påväg att bli sommar, igen! Hoppas att det inte snöar något mer så att man slipper dendär vinter jackan någongång.

Har precis duschat, vilket var jätte härligt. Annars har jag varit i skolan och det var väl inte det roligaste men på gympan hade vi först doppboll sedan innebandy och efter det blev det basket, mitt lag vann i alla sporterna, bra jobbat tjejer! :)

När jag kom hem satte jag mig framför datan och sedan så kom morbror danne och moster jennifer och såklart edien förbi och gjorde mig sällskap. Så jag lämnade datan och gick och var social med dom och sedan började danne att prata om att vi skulle till elgiganten och jag hade ju inte duschat eller bytt kläder för jag gick ju hem i shorts, det är ju sommar väder juu! :D För påvägen hem såg jag en massa fjärilar!

Vi kanske ska till gruvtrollets lekland idag, hoppas på det.



Men nu ska jag inte sitta här och vara tråkig mot de andra så nu får ni klara er, puss och kram!

hell yeah och godnatt!

äntligen är klockan tillräckligt mycket för att jag ska kunna gå och lägga mig! :D har nyss packat gympa väskan och valt kläder till imorn (y) så imorn kan jag sova ännu längre.

imorn är det prov i svenska och glosförhör i engelska, det är lätt och förhoppningsvis så klarar jag båda galant :) en sak är också bra, jag är glad igen! det känns jätte skönt och jag vet nog varför jag blev så glad igen och det tänker jag berätta om nu :)

klänningen jag tänkte beställa (den lila) var slut för någon dag sen och jag visste inte vad jag skulle ta mig till för den såg jätte snygg ut och allt och jag visste att jag aldrig skulle hitta en ny, men just idag för någon timme så klickade jag in på sidan och så står det "finns i lager" och snacka om att jag blev glad! ringde morsan fortast möjligt och fixade det hela och sedan skrev jag till farsan om att jag beställer klänningen i hans namn eftersom att det är han som ska betala den. så nu behöver jag bara vänta på den och testa den och så ser jag ju vad jag kan använda till den eller om jag måste skicka tillbaka den, vilket tror jag inte behövs :) snart blir det dags att leta efter skor och smycken och sedan är allt perfekt till skolavslutningen :) och äntill får ni inte se hur den ser ut, för det är min lilla hemlighet ;)


- skolavslutningen i 7an

ska försöka få tag i foton ifrån skolavslutningen i 8an också och så ska jag lägga upp bilderna här så att även ni kan se skillnaden.

Men nu ska jag ta kväll, så ha det bäst, sovgott, puss och kram!

shitfuck!

Det är så logiskt, alla fattar utan du!

Läxorna tar ju aldrig slut! Det är ju skit mycket och nu ger jag upp och därför ska jag göra annat, jag skiter i om jag får IG på provet imorn, nu är jag verkligen less på att plugga. Toppen jag ger upp när det är typ 4 veckor kvar till sommaren, men vad ska jag göra när jag är spyless?!

Vissa gnäller på mig att jag aldrig är ute men det är ju inte så konstigt, läxor typ jämt. Ääh vafan, nu ska jag dra långt härifrån och strunta i det mesta, stänger av mobilen när syrran har ringt och jag har snackat med Wilma (y) .

Och troligen är detta sista inlägget för idag men jag lovar inget, kan komma in ett senare om jag känner för det.


If you see me, please just walk on by, walk on by.
Forget my name and I'll forget it too.
Failed attempts at living simple lives, simple lives
Are what keep me coming back to you.


men nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!


060510

underbar.

hemma efter skolan, vilket tycker jag är himla skönt! :) 

idag blir det att plugga och kanske umgås med Filip, ser ju vad jag hinner, skolan framförallt! Orkade inte dra till gymmet idag eftersom att jag har en sån träningsvärk efter gårdagen, så värd! För tränade jag kondition i en timme och sedan paddlade jag kajak, snacka om roligt sport! Måste dit nästa onsdag också! och förhoppningsvis så är det fler jag känner och fler som kan spela polo som det heter :)

Dagens låt;

känner att jag får värsta energin ifrån den så att jag kan vara på topp (y)

egentligen har jag en hel del att göra kan jag tala om, så som att plugga men jag har ingen ork till det för det är alldeles för mycket, dels svenska prov imorn, engelska glosor till imorn och matteläxa till imorn. Var är min fritid?! - juste, sån har ju inte jag, för jag blir dränkt i skolarbete, SUCK!

ni ser, livet utan läxor skulle ge mig mer tid till annat, så som att blogga till exempel eller fara och roa mig med polare eller helt enkelt kunna ta en femma bara sådär, vilket hade varit urskönt! men Blah blah, bullshit!

Jag vill ha sommar, jag vill ha sol, jag vill inte ha alla dessa kläder på mig varje gång jag går ut! Ffuck you snö!

Men nu ska jag börja plugga så att jag slipper sitta inne resten av livet, så att jag kan umgås med filip som jag sa, men ni får ha det bäst, puss och kram!

sista för kvällen

Jag har precis kommit hem efter att ha paddlat kajak och någon timmes träning på gymmet, älskar att träna, så sköööönt! :D



Men nu ska jag ta och lägga mig och snacka med tobbe på mobilen, jag är taggad som fan till att laga mat imorn på hk, hoppas på ett MVG på det och så mår jag toppen (y) men nu får ni klara er, sovgott, puss och kram!

5 maj 2010

kom precis hem ifrån rebecka, vi har nämligen kollat freedom writers, grymt bra film! Men kvaliten på filmen var inte den bästa så i helg lär jag få se den igen och med text för idag orkade jag bara kolla eftersom att ögonen håller på att gå igen och det är ett under att klockan har blivit halv 5 nu.

har precis gjort några sysslor jag skulle göra och snart ska jag sätt igång med att plugag så att det blir klart och matteläxan ska in imorn också, tungt.. Och där vid 7 ska jag och rebecka sticka till gymmet, träna en timme och sedan paddla förfullt ;) längtar redan! juste, hade även behövt renskriva texten till SO:n också men det kan fan vänta :) men jag ska ta och sätta igång nu på engång så att jag slipper det till senare, ha det bäst, puss och kram!

save me!

Snälla, snälla kan ni låta det bli som jag vill ha det?! Vill så gärna ha den och den får inte vara slut, men om det inte finns något att göra åt den saken får jag väl leta vidare, suck. snacka om otur isåfall, kill me!?

Aja jag får väl ta och rädda mig själv och skaffa mig en "plan B" så ni får klar er, puss och kram från mig

050510

Gissa vem som redan är hemma? Jo juste, jag är hemma! :)



Det är jätte skönt med korta dagar helst när jag fick gå efter nationella precis som alla andra i 9an på högga. Ämnet vi hade var biologi och det var super enkelt! Det var lite värre med den andar delen men jag klarar nog den också för jag är smart ;)

Senare idag blir det att sticka til gymmet och sedan kolla när dom paddlar kajak och sedan kanske vi (jag och rebecka) också blir en del av den sporten (: Snart ska jag ta och städa och även ringa min far för om jag kan beställa klänningen och om han kan betala skorna åt mig också, fast skorna har jag inte hittat än x) smycken och andra saker lär jag hitta senare också, för framför allt måste klänningen sitta perfekt! Och mest troligen gör den det :) .

Men jag ska ta tag i allt nu så ni får klara er, puss och kram ifrån mig ;)

skolan

nu är det dags att dra till rebecka och sedan till skolan och fixa det där provet, hoppas på det bästa. Har hunnit med mycket ändå på en kort tid men nu är tiden snart slut så nu får ni klara er, efter skolan kan jag skriva hur det gick om jag och rebecka inte är och kollar på skor förstås :) men ha det bäst, puss och kram!


nationella

Nu sitter jag här och väntar tills håret ska torka så att jag kan börja fixa mig ordentligt. Annars var det riktigt härligt att duscha var det första jag gjorde.

Jag förstod det, jävla idrott! Snacka om att ha träningsvärk där jag typ aldrig brukar ha det ;o ;D lite lustigt är det väl ändå.

Undra hur dagsen klädsel kommer att se ut, och så börjar jag tänka på den du? Lite sent, men det är lugnt jag har sovmorgon och när jag inte har det brukar jag börja gå mot skolan vid den här tiden (alltså 07.35) men nu kan jag ta det lugnt fast ändå inte eftersom att jag måste fixa frillan och det blir ju lockigt av vatten men det blir bara att fixa luggen och så ska jag välja kläder och sedan måste jag över till rebecka för att vi ska fixa för idag när vi ska ha nationella, vi får nämligen ha med oss fika dit (y) och vi måste ju fixa ihop jordgubbarna med lite grädde, MUMS! :D



Men nu måste jag börja så att jag kan göra allt i lugnt takt så ni får ha det bäst och önska mig lycka till, puss och kram kära läsare!

sista för kvällen

Nu sitter jag här igen efter serien Desperate Housewives, så bra! (: missade dock 20 minuter av den eftersom att jag, sandra, michaela och rebecka var ute och gick lite överallt, men det är trevligt för de är så söta allihopa ;)

Imorn kommer jag gå till skolan så att jag är där någongång innan 9 för imorn har vi sovmorgon, vissa längre än andra. För vi har nämligen nationella i NO och förstås biologi, som ska vara i 150minuter.. Har jag pluggat någonting? Nej! Borde jag? Faktiskt, vet ju en del som kan komma till provet men istället gör jag annat för att jag tycker det är roligare och nu när jag är hemma igen så skiter jag i det, det får gå som det går (y) .

Imorn kommer jag att ha träningsvärk efter gympan idag, för jag känner redan i benen men det är så det ska vara. Imorn ska jag och rebecka till gymmet och senare ska vi kanske förbi badhuset för att vi kanske ska börja paddla kajak, haha det är nice ;)

Hoho vilket minne jag har alltså, det är ju otroligt! ;o Jag skulle ju duscha när jag kom hem och än har jag inte gjort det och nu orkar jag inte ens, så jag får ta det imorn och det hinner jag ju, jag har ju trots allt sovmorgon! :) Och imorn har jag en hel del att ta med mig till nationella, dels jordgubbar! :D


- dom var grymt goda!

och så innan vi träffade sandra och michaela så kände jag mig som en turist, huhu.


rätt söt rebecka! ;)

Off det är tungt att känna sig som en turist och fota sin polare som ser halvtrög ut x) men rebecka, jag älskar dig iallafall! Det var iallafall roligt att vara ute men nu ska jag borsta tänderna och det så nu får ni klara er, sov gott och ha det bäst, puss och kram!

040510

Idag känner jag 2 stycken som fyller år så grattis till christopher huvva och sandra niemi nilsson, hoppas ni får en bra dag! (:

Idag har jag varit i skolan och det gick väl fort til len början men där i slutet gick det väldigt segt + att jag stannade över för att vara snäll och vänta på rebecka som skulle sy in sin klänning och det tog typ en timme extra. Sedan fick vi gå hem och nu ska jag egentligen ta och plugga men jag vill inte för jag har annat för mig, så som kolla efter en skolavslutningsklänning och jag tror jag har hittat den! ;D och så vill jag ju blogga för er, ja helt enkelt så har jag inte tid ;o

Men hur klänningen ser ut får ni veta senare ifall jag köper den, för det är ju inte alls roligt om man är flera stycken som har precis likadan klänning eller en i en annan färg, nej så nu får ni vänta men en sak kan jag avslöja, den är lila! det är så jag ;)


- hello beauty! (;

Plugga, plugga och åter igen plugga, egentligen borde jag ta tag i NO:n så jag får bort den så fort som möjligt och så måste jag ta och kolla igenom den där grodanboken för jag måste lära mig lite mer om biologi som vi kommer att ha i nationella i NO redan imorn, och jag känner att jag kan jätte mycket, eller så inte..

Men nu är maten klar så detta inlägg slutar om några ord ;) så ha det bäst, puss och kram!

sista för kvällen

har nyss suttit och spelat super mario snacka om att det var länge sen, eller ja, kanske inte sådär jätte länge sen då ;) väntar även på att min kära mor ska ringa men hon är för upptagen men att kolla på csi, gillar den serien inte sådär jätte mycket men det går att kolla på men hellre gör jag annat.

har även sjungt förfullt här, lär väl inte ha någon röst kvar snart, haha. men vad ska jag göra om jag älskar att sjunga? jo, då ska jag sjunga så mycket jag vill, fast bara i min ensamhet x) kanske vågar sjunga öppet någongång (y) (: 


jag gillar min blogg den handlar typ bara om mig och just det jag tycker är viktigt att skriva om, och ibland är det bara roligt och lägga upp en egobild som inte är sådär 100 ;) men vissa kan ju vara rätt seriösa iallfall. 

imorn har vi äntligen gympa men när vi väl har det så ska vi ha showdans, dansa är väl roligt men om jag ska dansa så ska jag börja dansa streetdance för det gillar lilla Sandra (;  gillar att röra mig rejält och när vi hade det i skolan så, I fall in love ;) jag ska börja med allt det som kommer upp på bloggen lite då och då i staden Sundsvall. Ibland ser jag min framtid tydligare än någonsin!

Men nu ska jag ta och borsta tänderna och plocka bort saker ifrån sängen så ni får sova gott och ha det bäst, puss och kram!


over my head!

jag kan tala om att jag har pluggat klart för idag, känner mig jätte nöjd över mig själv eftersom att jag pluggade på en måndag (:O) det är ju nästan otroligt. men det känns skönt och detta ska jag nog fortsätta med varje gång jag får läxor, fast det inte är så många veckor kvar x)

och något som är skönt med nästa vecka är att vi bara har skola måndag och tisdag för att vi får kompledigt efter "soldagen" och veckan efter det fyller jag år! :D

oooff, jag vill ha sommar nu, jag vill flytta, jag vill sola och bada, jag vill ha en lägenhet som jag kan börja inreda, jag vill ha massa pengar, jag vill inte splittras ifrån mina riktiga vänner, jag vill gå ner i vikt, jag vill klippa mig, jag vill ha nya kläder, jag vill kunna allt, jag vill ha dig, jag vill bara ha en massa och jag vill att allting löser sig..

dagens låt;

- over my head.
så fin, så sann.

men huvudsaken är att jag mår toppen precis som dom andra omkring mig :)

men nu ska jag hitta på annat, så ha det bäst, puss och kram!

jag hittade den!

jag hittade glassen jag åt som liten! :D


shiiit vad den var god och så plockade dom bort den, dumma jävlar!

nä men nog saknar jag många glassa som var goda men "taco" extra mycket! haha och detta kommer ifrån ett riktigt glassmonster! ;D

030510

i detta inlägg vill jag börja med att gratta Mats-åke Rönnebro som fyller 18år idag, grattis och hoppas du får en bra dag! :)

äntligen klar med den där lägenheten, det var tur att jag inte lämnade in den för jag hade räknat fel en hel del, alltså har jag lärt mig att siffror ska man inte hålla på med om man är trött (y) . har egentligen jätte mycket att göra och jag ska nog göra bort det mesta men jag glömde förstås SO:n i skolan, klumpiga jag då! ;o men det ordnar sig som alltid :) men lägenheten är klar så;



ffan för dig emmy! du skulle ju ta med mig och så åker du ifrån mig, dålig stil som fa-aan! nä men hoppas du får det jätte bra utomlands, bli brun åt mig också, puss på dig! ;)

inatt sov jag hemma hos tobbe, snacka om varm men det var väl mysigt antar jag x) nä men jag ser inget fel med att sova hos sina killkompisar så länge ingenting händer och om man inte har kille förstås, fast då hade jag ju haft honom :)

nä nu ska jag ta och göra matteläxan och så ser jag ju om jag pallar göra någonting på NO:n det hade ju behövs. men nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!

2 maj 2010

nu är jag nyduschad och sitter och väntar tills håret ska torka, är lite lat nu men det får man vara ibland ;) och snart ska man väl börja klä på sig för jag har fått en förfrågning om jag ska komma och kolla film och sova över hos tobbe och det kan jag väl göra, vi är ju trots allt bästavänner :) men då behöver jag ju orken till att klä på mig också, ibland borde man vara fet x)

jag har så många filmer jag vill se, dels "them" den är sååå bra! och "walk to remember" så fin :')

Och så måste jag ju vänta på tobbe och jennifer eftersom att jag fortfarande är hundvakt åt eiden men hon lär ju komma och hämta honom snart.

Men nu ska jag ta och fixa i ordning mig och packa en väska som jag ska ha med mig och så ser vi ju om jag skriver något senare, kan bli att smsblogga så ni vet men nu får ni klara er, puss och kram, tjarå!

.

Tanken av att alla har blivit sårad någongång av ordet vi kallar kärlek och ändå gör vi om samma misstag. Det är ingen lätt strid mellan en själv och känslorna men jag vet att alla är en vinnare i slutänden. Ensamhet är allt som behövs och så kommer tankarna tillbaka till de bra stundera man fick uppleva, det är väldigt sällan de dåliga minnena som kommer upp, de minnena som hjälper en att glömma den där underbara personen.

Visst, alla säger "du och jag föralltid" men har ni tänkt på att ordet "föralltid" nästan aldrig har existerat i ett förhållande? Den där smällen, de där tårarna kommer iallafall. Jag tycker man ska ta skiten på engång istället för att skjuta upp den, för min bild har alltid varit så att jag ska flytta härifrån, de flesta är påväg härifrån precis som jag, de flesta av de som flyttar har precis haft ett förhållande så plötsligt tog slut, så här är frågan, varför fortsätter ni? okej jag vet att ni älskar personen mer än allt men hellre tar man smällen bland de man känner istället för att ta smällen när man har flyttat och inte har någon där, det är i det tillfället en riktigt bra vän är till för, få upp dig på fötter igen, hjälper dig upp från botten du egentligen aldrig nådde.

Fast vissa har den oturen att ens bästevän vänder ryggen till, tänker bara på sitt eget bästa, nästan som en tävling om vem det är mest synd om, fast man bara har pratat om henne/honom hela tiden, försöka fixa upp livet för just den personen för allt man gjort tycker man att man ska få vara i centrum en enda gång, få en klapp på axeln och höra orden "det kommer lösa sig" men de orden får man inte höra och vet ni varför? Det är ingen riktig vän, utan en självisk person som bara tänker på sig själv jämt och ständigt. Jag vet jag har upplevt detta men jag var stark nog att säga ifrån och gå vidare till någon jag verkligen kunde lita på, fast det kan jag än idag och det är jag glad över.

Fast bråk med en väldigt kär vän är också något som är vanligt, allt för vanligt. Små saker som blir till större ju längre man håller det inom sig. Förtroende som blir mindre för varje gång och lögner som samlar sig. Då är det inte samma sak längre, det är inte som det var förut men ändå vill man inte tro att det är något fel mellan dem. Förändringar sker, man blir sur över det och så blir det ännu mer bråk.

Kärlek och vänskap är måste vara släkt med varandra, vare sig det är en sann vän eller en man älskar så blir man lika sårad för det. Men jag är glad, jag är lycklig, jag har det jag behöver för att kunna se ljuset i tunneln och jag har flera vänner jag älskar över allt annat fast vissa mer än andra. Jag är stark nog att stå emot allt skit som kommer emot en, jag är en överlevare!

hell yeah!

Det är bra men ändå synd att du inte gick vidare joanna, bra att de blev så imponerade men synd att du var för ung. sms från joanna- "Dom sa att dom var imponerade och att jag hade en skön röst, men att jag var så ung och att de ville att jag skulle komma tillbaka, sen diggade dom med när jag sjöng också", egentligen kan jag inte säga så mycket eftersom att jag aldrig har hört dig sjunga x) nästa år tar du som med storm! :)

så var det med det, roligt att höra.

men nu ska jag fixa mitt internet för det har fått damp, så ha det bäst, puss och kram, tjarå!

020510

ännu en dag har passerat och nu är det bara 18dagar (med idag 19) kvar tills my sweet sixteen ;) det känns skönt att veta att man ska fylla år och bli äldre (tills det blir för mycket då)

helgen har gått jätte bra och jag har skött mig extremt bra och så har jag ju varit hundvakt, är det än också men alla verkar ha gått jätte bra, både jag och hunden lever ju så ;) men en sak är ju inte lika roligt och det är ju för att det är söndag idag och snart är väl dagen slut och så väntar sängen och sedan skolan, blir så less.. men upp med hakan, det är bara 37dagar kvar till sommaren, fast mindre skoldagar är kvar. älskar helgerna som tar tiden och gör att tiden går fortare :)


- yeeeah, så tycker jag om det! (;

~~~~~~~

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

~~~~~~~~

min dag igår var faktiskt rätt rolig bara för att jag älskar att skratta!

igår åkte jag till jukkas med hunden, men innan det så hjälpte jag och farsan catti med att bära möbler eftersom att hon har hittat en lägenhet, den såg väl rätt risig ut kan jag säga.. skönt att man inte ska bo där. sedan for vi till jukkas och där satt jag, farsan skulle på 60år "kalas" hos sin farbror. medan han var bort var jag med simon och det enda vi gjorde var att kolla film efter film, okej, bara 2 filmer. sedan fick han dra för jag skulle käka som inte blev av för istället kom fredrik förbi en sväng och vi satt och snackade om typ allt och bara skrattade, en bra vän kan jag säga att han är!

vi satt och snackade i typ 4 timmar om allt och ingenting men huvudsaken var att det var roligt, fast det gick ju över till det mest oseriösaste eftersom att jag inte hade sovit många timmar natten innan men det var lugnt, som tur var :) . Sedan följde jag med han en bit eftersom att jag ändå skulle ut med hunden och det snöade så jäkla mycket att hela håret lockade sig ordentligt x) och sedan var det bara att lägga sig i sängen och sova, och snacka om att jag måste ha sovit tungt eftersom att min mobil ligger på bordet bredvid sängen och så har jag värsta skrik ringsignalen på mobilen men ändå har jag inte vaknat när matti hade velat få tag i mig, förlåt matti, men det var skönt att sova! ;)

annars så har det inte hänt speciellt mycket idag. vaknade vid 9 när hunden ville ut och så gick jag ut med han och sedan harjag kollat Wall-e, jätte söt film! :) och sedan ut med hunden en sväng till efter att den hade käkat och nu sitter jag här, fin dag till en början! :) den slutar nog bra också.

men nu ska jag ta och göra lite annat, så ha det bäst, puss och kram!

jukkasjärvi!

nu sitter jag i byn igen och tycker att det är hur skönt som helst!

det är väl så man känner när man inte bor kvar i byn, det är skönt att åka bort till jukkas bara ibland för att känna lugnt istället för att vara i stan och supa skallen av sig ;o nejfan, nykter och jukkasjärvi, det är livet på en pinne (vissa gånger iallafall) ;)

det funkar lika bra att vara hundvakt i byn som i stan fast i byn är man "fast" vilket är inte så toppen, men en dag klarar jag alltid (y) :) men jag har ju bastu och jacuzzi så jag klagar inte och så har jag en massa suovas :D



aahmen nu ska jag göra annat, ha dte bäst, puss och kram!

010510

då har vi passerat ännu en månad och idag är det första maj och allt, snacka om skönt! snart fyller jag ju år också! :)

Ojoj, vilket ös det var igår, gillade dagen skarpt! men det finns ju vissa undantag..

allt började hemma hos rebecka, vi tog det lugnt medan hon skulle packa och välja kläder och visst förtsås så skulle ju jag också fixa mig. när allt var klart stack vi till emmy där våran förfest ägde rum. det var väl också skoj men det var lite trist att man skulle behöva vara orolig för att någon skulle komma dit och kolla.


- bara för att jag älskar dig och för att vi är grymt snygga (;


-och denna bjuder jag på (;

men sedan stack vi till Öhrn(?) där var det som en början lite drygt men det övergick till något bättre, träffade jätte många jag kände och det blev kramkalas och en massa händer blev skakade ;) och många "nya" ansikten fick man se och vissa man kände sedan länge men bara inte hade träffat på länge, nä det var helt enklet roligt! och bara mer och mer folk kom dit och alla var lika trevliga.

Sedan skulle aina komma dit så då stack alla, jag lämnade julias mobil till emmys brorsa (?) och medan det hände, hände en annan tråkig sak, och mer tänker jag inte skriva om det, dom som var med, dom vet helt enkelt. Men det dåliga ledde ju till något bättre och det var ju tur det :) och nu är allt bra igen och jag är jätte sugen på en glass och vilken tur att vi har glass i frysen ;)

Men nu ska jag ta och fixa i ordning mig, för jag ska väl snart till jukkas tror jag och eiden följer med dit, helt klart!

Så nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!

RSS 2.0