NOOOOO!

JAG MISSADE DESPERATE HOUSEWIVES IDAG, INTE OKEJ!
Off det är inte sant, och jag som såg framemot att få kolla den och så missade jag den -.-  Ska nog ta och kolla den på datan (y) Smart :) Fast det tar en extra timme och jag är svin trött.. Äh den går ju på söndag också (y)

Men nu ska jag ta och lägga mig så sovgott!

PUSS!

Grym dag!

GRATTIS MIN BÄSTAVÄN TOBIAS KESKITALO SOM HAR LYCKAS MED KÖRKORTET IDAG! :D
hURRAA!

Idag har jag haft 2 nationella prov och vet ni? Jag klarade båda två, great! (y) Sedan har jag jobbat lite med våran debatt som vi ska ha och det är så svårt! Jäkla engelska skit och så ska jag vara för den där skit grejen också.. Det kommer att bli svårt och jag längtar verkligen inte till på fredag :s

Engelska hela dagen idag, det var typ trist!
Efter skolan skulle jag och Emma ner på stan för att vi skulle göra vårat grupparbete på stan, det tog max 3 minuter och sedan kunde man dra hem (y). Men nu hoppar jag över en massa, ajabaja! ;) Men dirket efter skolan så splittrades hela "gänget" för att dom andra skulle ner till stan och snäll som jag är så följde jag med Emma för att hämta hennes grejer som var hos hennes kille. Vi gick mot busshållsplatsen för att hoppa på 4:an mot Granloholm, där vart det ett snabbt besök hos Kevin och han har en urgullig vovve där! :) Efter att Emma hade sagt hejdå, och jag förstås så gick vi mot bussen igen för att åka till navet för att komma till staden. Vi gick för att möta alla andra som skulle till något ställe för att käka kebab, duktig som jag var åt inte där, för jag ska börja spara mina pengar! Duktiga Sandra börjar komma fram! :)

Efter det drog jag och Emma och fixa det dära, efter det gick vi till navet igen och jag hoppade på 2:an för att åka hem. Hemma lagade jag mat, kollade på tv och frös som fan! Men nu sitter jag här i värmen med min fina lila morgonrock, nyduschad och det är så härligt! :)

Men nu ska jag hitta på lite annat,



PUSS!


Dagens låt!



Gillar texten och helst denna del av den;
I thank my father
His absence has made me strong
And I love my mother
But she had troubles with God

Halva sanning kan jag säga, men jag är stolt och jag tycker låten är passande för mig och den är även väldigt fin! :)

PUSS!


godnatt allihopa!

Nu ska jag snacka med Christian och sedan ringa Tobbe, godnatt på er!

PUSS!

Jag har skaffat mig något att göra (y)

Jajjemen, det var ett tag sen men nu jävlar ska jag umgås med en grabben (lillen) som jag inte har umgåst med på ett väldigt bra tag, nämligen Folke Andersson! :)

Annars har jag inte gjort så mycket egebtligen.
Skolan, hem, käkat + kollar top model, alltid lika bra :) Jajuste, jag har även städat lite grann för jag blev less på att mina kläder låg lite här och där så det var nog det första jag gjorde innan jag kom hem ifrån skolan. Sedan har jag ju lärt mig en del av River flows in you och det är ju den som jag ska klara innan påsk, dags att sätta fart då ;) Nä men jag ska nog klarar den! + Att det är säkert lättare att spela när man kan alla noter och det är ju något jag inte kan, men scchh! ;) hihi. Men det lär jag ju mig bättre när vi får börja med våra inriktningar, men egentligen så vill jag inte det! Mitt "gäng" splittras bara för att dom gjorde som dom gjorde ifrån början :O fast det var bra gjort tycker jag! (y)

Nä men något stort måste det ju bli innan vi "lämnar" varandra, och vi har våra idéer (y) :) Men nu ska jag hinna göra lite annat innan Folke kommer :)


MUMS! och haha ;)

PUSS!

Jag ska klarar det!

Jag har fått ett önskemål om att lära en person att lära sig en låt men för att jag ska kunna göra det så måste även jag lära mig den och denna gång ska jag ta mig tid att försöka klarar spela hela låten. En dag ska jag klara det!

Här är låten som är beställd och även jag tycker att den är väldigt fin;


Som ni kanske förstod med "dagens låt" så mådde jag inte helt hundra, lite sur dock, men med just denna låt fick mig att må mycket bättre. Den är något speciellt och det är just därför jag ska försöka in i det längsta!
+ att filmen är toppen, eller det är alla filmer! Twilight, såå fina filmer!

Jag sätter ett mål att innan påsk ska jag kunna denna låt! Kanske inte utantill då men jag ska iallafall klarar den! :)

PUSS!

Dagens låt!



Ibland blir man sur över gamla saker eftersom att tankarna kommer upp lite då och då, men aja. JAg tycker iallafall att denna låt passar in, både med orden och allt. Den är dessutom bra!

PUSS!

Nu är jag nöjd!

Jag har nyss skrivit klart en cv och så har jag skickat in den till minst 2 olika ställen som jag kan tänka mig jobba med (y) Vill helst ha det första för då kan jag känna mig hemma på ett annat ställe ;) haha, jag älskar att leka och jag är estetare, yes! Hoppas på det bästa nu! :D Jag är taggad som faa-aan!

Om inte annat så var Aladdin jätte bra! :D Och just nu sitter jag och myser med Destiny igen, samt hjälper min bror med ett spel, vad duktig jag är!

Inte pepp på att åka hem idag..
Vill stanna kvar här och känna lugnet som aldrig förr, jag vill ha lov! Eller så tycker jag att vi kan hoppa över just denna vecka för jag pallar verkligen inte med nationella, AARGH! suck.. Fast det går nog bra ändå men det är bara det att det är såå jobbigt att hålla på med det dära! Jag blir så less.. :o

Får se om det blir en Kiruna resa för min del förretsen och shiiet! Jag hade behövt hitta mitt csn-kort också. Fuck, denna dag har jag för mycket att göra så jag måste börja redan nu, så hare bäst



PUSS!

jag ska kolla en disneyfilm!

Nu tänker jag ta och byta om och göra mig i ordning för sängen, för jag ska kolla på Aladdin som jag nu har velat se sen jag och en del andra hade filmkväll hemma hos Folke :)



Orka söndagar liksom!
Dagen imorn kommer endast gå seeegt! Jag måste leta upp mitt csn-kort för det är typ borta och jag som precis har fått mitt AM-kort och kan ta ut några kort ifrån min plåtdosa så att den och mitt csn-kort ska få plats, men då har någon varit riktigt duktig och städat bort den någonstans ;o Och sedan är söndag en sån där dag som varnar för skolan imorn och jag är inte pepp på att ha skola! Jag vill kunna sova ut och ha det skönt här hemma utan några tider att passa, det hade varit awesome! :) Fast min skola är rätt skön ändå, så det gör inget egentligen (y) Måste hinna med en massa imorn, hade även velat skriva klart den där Cv:n men min morsa jobbar ju bara hela tidne och det är typ jätte störigt! Men imorn kirrar jag det iallafall! Less på att vänta..

Känner att jag vill tacka min bästavän Tobias Keskitalo att träda in som en hjälte i en svår tid som jag hade här för någon timme sen. Men EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON! pussssss! '

& förresten, ifall jag inte hinner skriva något mer så skriver jag godnatt nu, sovgott!

PUSS!

Destiny är min!


Min svin söta kissemisse som är såååå gosig!
Vet att ni är avis! ;)

PUSS!

Jimmy

Nu är det såhär att jag inte har tid att skriva något super inlägg bara för att min lillebror vill att jag ska ta och spela Spiderman med honom, vinna nya gubbar och så vidare!



PUSS!


Dags att ta kväll!

Nu blir det inget mer skrivande för mig, iallafall förrän jag har sovit ett x antal timmar, så sängen, here i come! ;)

hare bäst, sovgott och dröm om det finaste!

PUSS!

Dagens låt!

Jag tycker att denna låt passar in extra mycket just nu!



Jag bara älskar 3 Doors Down, dom är det bästa, egentligen!
Dom har dom bästa låtarna och texterna är det bästa!

PUSS!

Me love you sis!

Fick ett asgulligt inlägg av min lillasyster Josefin på hennes blogg, checka vetja! ;) - http://josefiinheedlund.blogg.se <--

Det är tur att Josefin är min syster och nej, hon är inte till salu längre ;) synd där suckers!


massvis pussar på dig!

PUSS!

Idag är det ingen vanlig dag!

För idag är det min blogg ett års dag! ;) Hurra, hurra, HURRA!

Min dag blev räddad av dom söta zebrorna på tv ;) haha nejdå, men min dag har varit toppen!
Dagen har varit rätt roligt eftersom att det var ungefär 120 chokladtomtar i hela skolan, eller bara i korridorena och Frida i min klass hittade en och ingen annan :o Säkert var det flera stycken som hade kommit till skolan svin tidigt bara för att leta efter dom, suckers!


Dom är rätt söta ändå :) Kanske inte var just dom här men dom här är ändå jätte söta!

Var svin trött på engelska och jag fattade typ lika med noll bara därför, fast det vart mycket skratt iallafall :D Efter vi hade slutat så gick jag och Folke till musiken för att jag skulle lära honom spela en låt på piano. Efetr det gick vi till musiksal 2 för att Kajsa, Frida, Mimmi, Niklas och Maja var där, så vi joinade dom :) Sedan drog vi ner till navet. Fyfan vad roligt det var att ta sig ner till stan för det var is i trappen och man kunde glida hela vägen ner. Men det var lite halv svårt för både Kajsa och Maja höll i mig så om någon av oss hade ramlat så hade nog alla det x)

Sedan så drog typ alla till musikbörsen för att Niklas skulle dit, så jag hängde på för att jag skulle åt samma håll :) När vi kom fram, alltså utanför butiken så blev det kramkalas bara för att jag skulle gå och det hela slutade med en gruppkram och en mobbad Maja xD 

Sedan fick jag stå och vänta på tåget alldeles för länge och det var svin kallt! Efter det så kom mamma och hämtade mig ifrån stationen, tack för det min kära mami! Sedan blev det mat, kolla idol, ut i snön för att leka med Zita och nu sitter jag här framför tv:n med dator och min mamma och nu ska jag fortsätta med det så hare!

PUSS!

sista för kvällen

Nu är det snart dags för mig att krypa ner under täcket och sova, mys! Jag längtar redan men jag har lite saker att göra så too bad för mig ;s

Men en bild kan ni få innan jag går och lägger mig :)


Mina klasskompisar är söta! Den ni! ;)

Nä men sovgott

PUSS!

snart är denna vecka också slut

Jag gillar det skarpt! Eller nej, jag gillar det ännu mer än så! HELG ÄR (yyyy)x10! Det känns så just nu, men det är nog för att jag tycker att fredagar i skolan är hopplösa. Engelska och Esv, okej, Esv är roligt men inte engelska(!) och så ska vi ha engelska B också, SUCK.. OCH matte B, kill me!
Det enda roliga på skolan är rasterna, esv och jag får inte glömma idrott. Det är isåfall dom där men egentligen så är alla lektioner och raster och vafan det finns lika roliga, för dom i min klass+ mig springer jämt omkring och leker, snackar eller något annat roligt. Ännu en gång, JAG ÄLSKAR MIN KLASS! :D

Har att ta mig igenom två lektioner imorn och det går förhoppningsvis fort, för nu ihelg ska jag åka till mami och jag struntar ifall hon jobbar eller inte för mina syskon är ju iallafall där, helst min söta syster Josefin! :D


Puss på dig! - http://josefiinheedlund.blogg.se

Sedan har jag ju även en del saker att göra där hemma hos morsan så det är lika att åka dit :)

Men nu ska jag ta och fixa mig för sängen

PUSS!

Även dom starkaste har sina svaga punkter

Jag har kommit fram till att jag åtminstone har en svag punkt! Men tyvärr så tänker jag inte berätta vad men kanske någon som kan lista ut det med hjälp av en låt :) om inte, så är det ju synd för er!



Låten betyder en massor och just nu sitter jag och är överlycklig bara för att jag har snackat med den här personen nyss, mitt liv leker!

PUSS!

Fram med brädan!

Alltså till wíi fit! :) Nu är det dags att träna igen, för jag vill vara på topp! :)

Men först, en klok mening;
But it's time to face the truth, I will never be with you.

PUSS!



Lever med färger

Jag märker snabbt att jag kom in i en underbar klass! Inte bara folket, utan alla färger som finns bland oss, det är så fint och kreativt! :)

Det som har hänt idag är inte speciellt mycket men det är ändå en del.
Allt började med att jag vaknade upp helt utvilad och det var jätte skönt! Jag kunde fixa i ordning mig och det innan jag skulle till skolan. Det var rätt skönt väder ute, fast det får ett minus för att det blåste. Men det var varmt i skolan som vanligt och det var rätt skönt eftersom att jag gick omkring i leggings, en hög kjol, mörkblå tshirt och en väst, jag gillade den stilen rejält! Det kändes sött men även snyggt och även "Sandra style" :)

Vi började dagen med en storsamling i aulan där vi lyssnade på en cover på någon James Blunt låt, kommer dock inte ihåg vad den heter men det lät rätt bra :) Sedan lyssnade vi på Kibe och några från en grupp som har hand om aktiviteter på skolan. Det var en perfekt morgon och efter det blev det mentors i blackbox där två 3;or ifrån sp(?) som skulle berätta om poesi som vi kommer att börja med. Efter att dom hade gått så fick vi en festis och en pepparkaka!
+
Det är faktiskt gott och då kan jag kanske bli snäll i år ;)

Efter det fick vi läsa massa dikter och läsa upp en sen om du ville, men jag hittade ingen bra så jag ville inte läsa någon, too bad!

Sen blev det mat och efter det datakunskap!
Det var lätt och vi skulle göra en varsin powerpoint och jag hade inte den blekaste men jag började tänka på min brorsa Jimmy och varför vet jag inte men jag fick en idé och skrev om Spiderman. När jag gjorde det så hittade jag en ASLÄCKER bild! :D


ÄLSKAR DEN!

Sedan gick jag hem, kollade på top model och nu ligger jag här framför datan och nu får ni klara er!

PUSS!

Dagens låt!



Låten får mig att tänka och börja längta till sommaren och sommarens äventyr och detta gillar jag verkligen!
GE MIG SOMMAR, NU, NU!

PUSS!

My life is brilliant!

Jag tror att det är en del som inte vet om att jag har flyttat till Sundsvall, vilket är typ 100 mil ifrån Kiruna, där alla mina "grundliga" vänner bor. Och det finns inte en chans att jag skulle bli tillsammans med någon IGEN på distans, det funkar inte! Men jag har iallafall testat det och nu har jag nästan gjort det mesta jag kan komma på :) MAN SKA ALLTID TESTA PÅ ALLTING! Förutom om det är något extremt, ja, ni hajjar nog!
Men ändå sött att tro något sånt, jag dömmer dig inte och vet ni? Det är bara att ställa en massa frågor, för jag svarar på dom alla! (y)

Egentligen så kan jag inte förstå att ett liv kan förändras så mycket genom att flytta eller ja, men alltså, man har ju ändå kvar en grund någonstan, antingen bra eller dålig. Men den bryr man sig som inte om och det är det som är så himla skönt! Mitt förflutna lever inte längre, jag har blivit en helt ny människa med nya möjligheter i livet och min resa har startat! :)


Om jag får tycka till så tycker jag mer om mit utseende nu än vad jag gjorde förut. Nog för att jag var söt förr men det är "nu" det gäller ;) + att jag gillar mitt hår när det är längre.

Ja, detta är väl 2 år emellan dom här bilderna och man ser ju skillnaden och det är jag verkligen glad för :)
Jag är påväg framåt -->
me like!

Men ska ta och fixa lite grejer nu, hare!

PUSS!

sängen!

Snacka med käraste tobbe så nu får ni klara er tills imorn!

PUSS!


Me like wii fit!

Snacka om att det kan vara roligt att träna också, två timmar har bara sprungit förbi och jag jag knappt märkt det x) Men efter mina 2 timmar och kanske 16 minuters (?) träning gjorde jag även sit-ups! YEAH jag har börjat träna igen och det känns awesome! Efter jul blir det mer träning då zumba fitness sätter igång och dit ska jag och mamma! Rolig att kunna göra något gemensamt som vi båda kan tycka är roligt inom träning :) Fortsätter jag såhär minst 4 dagar i veckan så lär jag komma tillbaka till den tiden då jag tränade som mest på gymmet. Fast nu ska jag bli ännu mer tränad än förut! :D


Det är mera bra att ha den här brädan och spelet!
Tack Josse för spelet! ;)

Men nu ska jag snacka med Tobbe Keskitalo!

PUSS!

Träning på g!

Nu ska jag koppla in wii:t och brädan och sedan ska jag träna i någon timme. Det är både roligt och bra, toppen! :D

WII FITNESS, HERE I COME!

PUSS!

syskonkärlek är det hemliga ordet!

Kom på när jag kollade igenom min mobil, alltså mina bilder att jag har missat att blogga om en sak, eller iallafall glömt att lägg aupp en bild på detta konstverk som kallas för en installation.
När esv började i tisdags så fick vi börja med att skriva på en lapp om någon/något vi verkligen gillar/älskar och gissa vad jag valde? Joi jag valde den mest älskade personen på denna jord, nämligen;

din sötsak!

Jag skrev om min kära lillasyster Josefin. Vi skulle även skriva en förklaring till varför vi valde just detta och min förklaring var i stilen med; Hon betyder verkligen allt för mig eller något sånt.
Sedan fick vi gå in i blackbox med dom här instruktionerna; "Ni ska göra en installation av de sakerna som ligger där inne på stolarna, även stolen och ni får använda er utav endast EN sak till". Vi hade 10 minuter på oss och det vi fick var detta; En stol, ett äpple och en bit snöre. Det var svårt men det gick rätt fort och såhär blev min;

Fin va? - Jag har gjort den alldeles själv :))

Sedan skulle vi ge alla andras en titel, det vi trodde att det betydde och när det var klart fick vi välja en av lapparna och sedan skulle vi para ihop oss med en person som hade en lapp som betydde samma sak, eller åtminsone nästan :)
Jag fick vara med Agnes, jag hade; "Bunden kärlek" och hon hade; "kärleksband" tror jag(?). Aja, vi skulle iallafall berätta om sin egen installation och läsa upp titeln som passade bäst till den.

Min förklaring till det hela var i stilen med; "Det röda äpplet symboliserar kärlek, samt det lilla hjärtat som förtydligade ordet kärlek, något som är mellan mig och min syster. Sedan tråden är bunden runt står för att vi är tighta tillsammans". Ja, det var nog så jag sa det :)JAg tyckte det var bra gjort och väldigt fint gjort av en musik estetare!

PUSS!

Ledig dag igen!

Det känns lite konstigt att jag inte har några läxor eller något ifrån skolan att göra, äntligen så har jag en fritid som jag kan göra vad jag vill med! :D Inga skit läxor eller andra jobbiga grejer ifrån skolan, sååå skönt!
Fast undra vad jag ska hitta på nu då? Sitter jag bara här så kommer jag garanterat börja äta något eftersom att jag inte har någo bättre för mig och det är inte okej!
Tror att jag ska ta och öva på några låtar på mitt keyboard (y) Det var ju som ett tag sen och snart är det dags att börja med min inriktining och då kan det vara bra att kunna spela mer än vad jag redan kan :)



Började tänka på en sak precis nu när jag såg den här bilden. Jag spelar ett instrument som har svarta och vita tangenter och mitt favvo-djur är ju zebra, så passande! ;)


UNDERBARA DJUR! me like!

Men nu ska jag ta och sätta igång. Men nej förresten!
Jág hade ju matteprov idag och det gick såhär (y) = tummen upp för er som inte fattade det där :)

PUSS!

Dagens låt!



Väldigt bra låt med väldigt fult musikvideo som några grabbar har fixat. Tog den för att jag inte hittade den riktiga musikvideon ..

PUSS!

Dagens låt!



Den är super bra och jag gillar att dom blandar två toppen artister! Gillar Eminems låtar skarpt men nu är det just denna som gäller!

PUSS!

Jag är snell!

Just nu sitter jag och snackar med en person över en viss grej och att den personen litar på mig så mycket fast vi inte känner varandra känns helt och hållt bra för mig! Och denna person förblir anonym!

Förresten! Kom på att jag inte har lagt till dagens låt men vi ser ju ifall jag gör det :)

Men jag fixar det och det kommer bli det sista inlägget, too bad ;)
Så godnatt på er allihopa!

PUSS!

Sandra den själviska

Haha nja kanske inte direkt men ganska så bra, iallafall så är jag riktigt självisk i min blogg men annars så är jag den där personen så verkligen bryr mig om andra och hjälper gärna till ifall jag kan :) . Tänk vad en människa kan förändras i bloggar eller man visar inte sitt riktiga jag, men varför liksom? Bloggen ska ju bara handla om EN person och denna blogg är endast för mig ;)

Allt handlar om mig, mina funderingar, mina tankar och min helt sköna ärlighet till varenda människa som borde få en släng av min ärlighet ;) OCH jag får inte glömma min attityd!



Jag ska fixa en dunder grej någon dag och då ska ni få se på annat ;)

Jag och min lilla blogg ska bli häftigare än vad vi redan är!

Men just nu så ska jag ta och bädda ner mig i sängen, slänger kanske in ett inlägg senare så håll utkik :) Annars, hare bäst sötaste läsare och sov sött!

PUSS!

just so you know

Sådär i ja, nu har jag kollat klart på mitt program och snart är det dags att ta och lägga sig så att jag pallar kliva upp till imorn, ni vet, jag har ju det efterlängtade matteprovet imorn, shiiiiet! VILL INTE! Men jag måste, vilket är typsikt, eller egentligen så måste jag inte det, jag måste ingenting numera, jag är fri men ändå pressar jag mig, men yeah! Och vet ni varför jag klarar mig så bra? JAG ÄR COOL ;) kanske som någon av er andra men vad vet jag.

Till helgen ska jag nog förbi min kära mamma fast hon jobbar för jag behöver verkligen hjälp av henne till en mycket hemlig och speciell grej just nu, synd där ;) Nä men ni lär nog få reda på det...     någongång (y)

YOU'RE BEAUTIFUL!

Vet ni hur skönt det egentligen är att inte ha ett endaste problem? Jag lever verkligen livet känner jag! Träffar nya personer hela tiden, och en del umgås jag mer med än andra. Känns även skönt att veta att jag kan umgås med killar nu utan att behöva tänka på vad en viss person skulle kunna ha sagt i det läget. I'M HAPPY!

I'M FREE!
me like!



Jag vill designa lite egna kläder och sedan är det endast jag som har tillgång till dom, vet ni hur förbannat nice det hade sett ut! :D Alltså jag kan se det framför mig!
När jag får mitt långa hår, eller ja, längre hår, sådär precis över brösten och sedan färgar jag den i den där färgen och sedan klipper jag till det hela och BOOM(!) Wow, vad snyggt och dom där drömkläderna på det, åhh! ME WANT!

Men nu ska jag ta och fixa mig för sängen så hare bäst sweetiest!

PUSS!

Tv för hela slanten!

Just nu är det desperate housewives och jag sitter och skriver ett kort inlägg nu i pausen :)

Hinner dock inte skriva så mycket så jag tar och beskriver dagen lite kort.
Skola till halv 3 och jag var hemma 3, lagade mat, diskade och sedan gick jag till konsum för att möta upp Tobias Jonsson, trevlig kille men jag hade lite beslutångest ifall jag skulle träffa honom, det finns en väldigt stor skillnad mellan oss och det var just därför. Men det var trevligt att vara med honom och det är ju bra :) Seda kom jag hem, pluggade lite matte för jag har prov imorn, inte nice! Sedan kollade jag upp en sida där jag ska söka jobb och nu kollar jag på tv och det är toppen :D

Men jag måste sluta nu för jag ska hinna gå på toa innan det börjar igen :)

PUSS!

Natten!

Snart ligger Sandra i sin säng och sover, jag ska bara vänta på ett meddelande och sedan kan jag fara mot drömmarna igen, där jag kan vara tillsammans med den där farliga och farligt snygga killen, MUMS! hhihi.



PUSS!

Dagens låt



I'M CRAZY(!) IN LOVE!

övertrött, yeah!

Just nu ligger jag i min säng framför datan och ser mest ut såhär just nu;



TARE LUGNT! JAG BJUDER BARA PÅ MIG SJÄLV!

Nu till fler skämt bilder om just denna kväll, såhär roligt kan en Sandra Hjortborg ha x)











Jag bara älskar mig lite extra vissa gånger :D

PUSS!

Dagen igenom

I detta inlägg kan jag bjuda på en stads vandring och julklapps inköp ifrån Folkes sida, har dock inga bilder :(

Idag startade dagen på skolan med matematik. Jag lyssnade på genomgången som vanligt och efter det blev det att dra ner på rummet för att göra några tal, för snart har vi matteprov, inte pepp! Men det ska nog gå bra ändå :)

Efter matten stack vi och käka något konstig som egentligen ska vara gott! Men det var det inte. Efter det blev det samling inom den lilla teatergruppen i blackbox, vi körde något som jag inte kommer ihåg namnet på men det är rätt roligt ändå. Men vi kunde inte stanna kvar länge, åtminstone inte dom flesta för dom flesta skulle vara med på badet idag och vissa andra inte, men jag är duktig och därför var jag med på badet! :) Vi var ett litet gäng som drog till badet och på vägen dit så kom jag och Mimmi på en massa namn på dom flesta i klassen ifall om dom blev påkörda av en bil x) haha. Men om man skriker på någon och så är det försent så kan man göra såhär; Jag tar folke som ett exempel. Då ska man skrika "FOOOOLKE!" Men istället blir det såhär; "FOOOOOLK-EET!" Ganska smart om man vill låsas som om man inte känner dom, dock så är det en dum situation :o

Aja, när vi kom fram så var tjejerna snabbare än killarna, "WHAT THE FUCK!?" Det brukar aldrig vara så. Sedan blev det att simma några längder i bassängen för att Inglis (vår gympa lärare) skulle kolla om vi hade några simkunnigheter och såklart har vi ju det :) Så jag och Mimmi skulle arbeta två och två så vi gjorde livräddnings grejen med boj och det har jag aldrig gjort förut så det var något nytt men det var lätt ändå. Det var iallafall skönt att få glida i den där bojen x) . Sedan blev det vattentramp och flytning för min del, rätt jobbigt men ändå skönt att flyta omkring där (y)

Timmen gled förbi så det var dags att kliva upp och duscha. Sedan drog ett gäng mot navet för att dom skulle med sina bussar men jag hängde med Folke :) Vi gick omkring på stan, gick till något musik ställe, kommer inte ihåg vad det heter men där iallafall så lärde jag honom att spela piano, STOLT ;) Vi gick på stan bara för att han skulle köpa några julklappar och det är ju bättre än att sitta hemma + att det var ett tag sen vi umgicks, trevligt värre!


Jag och Folke

Sedan drog jag hem vid 5, tog bussen ifrån stan, hem, lagade mat, käkat och nu sitter jag här :) Men nu blir det annat

PUSS!


Bilder ifrån filmkvällen!

Iallafall en lite del av dom, tog dom från estet bloggen så scch! ;)



Folke, Emma och Hanna som tjockar i sig maten

OKEEEJ NU BJUDER JAG PÅ MIG SJÄLV xD

Jag, Frida och Maja och vår kära godisskål


Maya när esteterna var ute och lekte i snön


Nilkas och Folke, the losers i snöbollskrig!


Frida, Folke, Niklas och jag! Okej Folke var loser'n (;


Maya och Niklas

 
Folke i ett brinnande krig


Frida och Folke


Frida, Maya och Folke. Kriget är slut

INTE PÅ NÅGOT PERVERST SÄTT!

Jag och Folke. BROTTNING!

HAHA, ja det var några, dock var inte alla med på bilderna men det kommer kanske fler :) Som ni ser är vi verkligen små, fjantig men ändå världens coolaste esteter som finns! Puss på er mina vänner!

PUSS!


Out of control

YEAH, I'M CARZY!


Roligt att kolla gamla bilder, det är en skillnad ifrån då och nu, vilket är tur för man ska bli snyggare med åren! ;)
Jag lär ju ha lyckas väldigt bra och mitt sjävförtroende är på topp, tack för alla komplimanger ifrån olika personer, I'm stronger now!

Kan inte tänka mig att jag var en blyg lite flicka som knappt kände någon i staden Kiruna, det måste ha varit hemskt! Tur att jag har glömt hur det är! :) Fast jag tror inte någon kan se mig som blyg, oärlig och helt perfekt för jag är den där lilla galna esteten nu! :D ME LIKE! Jag är en på toppen men det är tack vare dig, du släppte in mig i livet och vi fixade det hela - Tack Tobias Keskitalo!
Har även ni tänkt på att man blir starkare av såna där personer som snackar skit? Nu förtiden vet jag ju om att de är avundsjuka och jag bryr mig inte ett skvatt, jag är kingen men K:et! Medan dom flesta andra är kingen utan K:et! Men bråk, tårar och en massa funderingar, det är egentligen en bra sak, eller kanske inte just då men efteråt, oj vad man är stark pyskiskt!
Oj vad min blogg blev extermt positiv, men det är ju enbart bra, det ska vara roligt att läsa den och jag tror att att jag kirrar det med så pass många läsare, jag love er!

PUSS!

mot sängen och vidare!

Nu ska jag lägga mig i sängen och snacka med Christian :)

PUSS!

inte pepp för skola & beslutångest!?

Hade helst skippat det helt eller egentligen så vill jag att dom här helgerna ska försvinna eller rättare sagt sparas så att man kan ta lång ledigt istället, det hade varit nice :D

Snart är det jullov och jag har beslutångest ifall jag ska åka till Kiruna eller inte. Så kom igen en kär vän till mig, slå mitt nummer på telen och ring eller sms så att jag kan bestämma mig någongång!
Hade velat åka för att jag har stor lust att umgås med Tobias Keskitalo, jag hann inte det förra gången men vi sa nästa gång och nästa gång kan bli till nyår, auuch! BESLUTÅNGETS!?

Detta ställe


eller


Jag har ingen aning om vad jag ska välja, det är svårt, I promise!

PUSS!

I know that goodbye means nothing at all

Det händer inte mycket i Sundsvall på en söndag. Men det är tur att jag har lite fantasi och kan komma på små saker jag kan göra. Fast det inte är det roligaste eller att det tar lång tid. Det är bra i och för sig.

Just nu håller jag på att skriva i ett häfte om en mycket speciell person. Mitt mål är att jag ska ta och skriva ut hela och sedan lämna den åt den personen så att den för läsa det hela. En lite rolig sak och minnen är alltid det bästa, iallafall om det är bra minnen :) Var dock tvungen att riva ut lite andra sidor som var kladdade men det gör inget för det är inte mina papper, haha.

 

Annars är det otroligt roligt och skönt att skriva av sig i ett block som ingen annan får kolla i ;)

PUSS!


blev inget bloggande igår!

Och det märkte ni säkert men det var bara för att jag inte hade någon tid över till det, sorry men så är det och på kvällen och hela natten så var jag borta hos Folke med ett gäng ifrån klassen för det var filmkväll :) Hoppas jag får bilderna ifrån Frida något senare för vi hade snöbollskrig ;) hhaha, sååå estetiskt!

I fredags blev det ju inge pipeline för mig men nästa gång lär jag ju följa med :) Istället blev det att far till morsan där mitt på natten med tåget. Kom hem till henne ring halv 1 på natten, men det blev att kolla tv och sedan somnade jag på soffan. I lördags så blev det att skriva på min cv. Skrev en bit men eftersom att sidan inte fungerade så "vågade" vi inte fortsätta för att kunde ha varit någonting onödigt, rätt smart :) Timmarna sprang iväg och jag hann inte med tåget och jag som skulle med det. Men det ordnade sig för morsan kunde skjutsa mig som tur var :) Vi åkte även förbi Birsta en sväng och jag köpte mig ett par skor som jag är jätte nöjd över! :) Varma och sköna vinter skor! Vita dessutom så nu hade jag bara behövt en vit mössa och vantar så kommer jag matcha helt och hållet :) NICE!

Sedan blev det att åka till Folke för att det skulle vara filmkväll hos honom. Jag mötte han, Frida, Kajsa, Maya och Emma, vi drog till hemköp för att handla godis och dricka :) Inne på hemköp mötte vi Hanna som kom till oss när vi stod i kön till kassan. Sedan delade vi upp oss i två olika grupper för dom skulle köpa mat. Jag hängde med Kajsa, Frida och Maya som skulle äta kinamat, MUMS! Medan Folke, Emma och Hanna skulle käka sushi. Sedan möttes vi på sushi house och sedan gick ett litet gäng upp till folke för att hämta hans tv och saccosäcken så att alla kunde få en plats att sitta på. Vi gick upp till Folkes morsa där vi skulle vara. Dom flesta käkade och under tiden drog jag och Kajsa mot mcdonalds för att hon skulle köpa mat, men inte jag :) duktig! Då gick vi tillbaka och då åt alla förutom jag. Efter ett tag kom Maja dit och vi slog på en film efter ett tag. Filmen vi sog först heter Spirited away, den har jag sett och den var bara seg att kolla på och Niklas kom i mitten av filmen.

Eftersom att alla blev typ super trötta och typ allt godis och drickorna var typ slut så fick några bege oss mot något ställe för att köpa lite mer. Jag, Niklas, Maya och Hanna var dom som gick för att handla för alla andra ville bevisa och kunde inte besegra sin inre tjockis! Vi gick iallafall mot hemköp först men det var stängt, det var även ica supermarket vid navet så vi fick gå en bit för att komma till nästa ica butik. Det tog ett bra tag att välja drickor för att det fanns för många att välja på och typ ingen vi ville ha x) Men vi tog 3 drickor igen och en chips påse och sedan gick vi tillbaka för att fortsätta kolla på film. Kommer inte ihåg ordningen men skit samma. Vi kollade Harry Potter 1, 2 och 3, samt kung fu panda och sedan tror jag inte det var några fler. Vi tog en till paus och gick ut till hedbergskaparken där vi hade snöbolls krig och brottning i snön, eller ja, åtminstone jag och Folke :D JAG VANN! scchh! ;) Vi alla blev nästa lika blöta FÖRUTOM dom som stannade inne och ville vara lite extra tråkiga, så som Kajsa och Emma. Men huvudsaken jag hade roligt ;)

Vi gick in när det blev för kallt och blött och slog igång en film. Efter det filmen skulle vi ta och ordna sängplatser till andra, vi var 9 pers och hade en säng, en bäddsoffa, några tunna madrasser och en saccosäck. Tur att man är rätt så kort för såhär blev det; Jag, Maya, Frida och Emma i bäddsoffan, på bredden xD Hanna och Niklas tog sängen, Maja tog saccosäcken, Folke och Kajsa tog dom tunna madrasserna. Jag är glad att jag fick den platsen jag fick för jag vaknade först x) Sedan vaknade Maya och Frida och vi satt och viska, samt skratta åt alla andra som låg och sov på sitt söta sätt :D haha.

Efter att alla hade vaknat så drog några för att köpa frukot, jag var en av dom! Sedan gick vi hem till Folke igen och kollade en till film :) Efter det drog alla hem och jag har typ ångest att jag lämnade Folke eftersom att ingen skulle hjälpa till att städa allr det vi hade stökat :s Dumma esteter!

Men när vi kom hem så gick jag raka vägen in i duschen för att duscha, samt borsta tänderna, det behövdes och det var härligt kan jag påstå! :) Och nyss har jag lagat kebab och ätit upp den, samt att jag har snackat med Christian en sväng också :)

Men nu ska jag ta och göra lite annat så hare bäst!



PUSS!

'Cause all this bullshit made me strong mothafucka

Jag tror att jag ska några timmar helt för mig själv. Duscha, hårinpackning och hela köret, ansiktsmask + peeling, bodylotion och vad jag nu har här hemma :)

Hemma spa för me, myself and I

Dags att börja då så hare!

PUSS!


Dagens låt


Måste även visa er en mening jag fick av Tobias Keskitalo ifrån just denna låt.

'Cause all this bullshit made me strong mothafucka
Han tyckte den stämde in på mig och jag kan nog hålla med! ;)
Jag älskar díg min vän!

Hoppas ni gillar låten för det gör då jag ;)

PUSS!

helgen känns onödig!

Jag vill inte ha helg nu! Jag vill kunna åka hem till morsan och att hon ska vara hemma också! Nu struntade jag i det och stannade i Sundsvall för att tråka sönder! Hade tanken på att följa med några på pipeline men jag ångrade mig, kändes inte som att jag hade någon större lust med det just nu.. Jag skulle göra en massa saker idag men det sket sig bara för att jag stannade hemma i lägenheten, AAARGH! Hade kunnat hittat mina skor, jag skulle skriva min cv och jag hade kunnat umgåst med familjen. DUMMA HELG!

Jag är mest sur för att jag verkligen vill åka till Kiruna men nu kanske jag inte kan det, fuck! Aja fast egentligen har jag inte större lust men jag vet om att det kommer vara så att jag ångrar mig när lovet är och jag vill inte ha en tråkig nyår IGEN! Jag vill umgås med mina vänner och ha roligt med dom! Off vad allt ska vara störande! Jag ska seriöst börja spara pengar jämt och ständigt så att jag slipper ha såna här besvär. Hate it! Och nej Tobbe, jag vill inte att du betalar min resa! Men tack ändå :) 
 
Men en sak var ett plus idag och det var att jag, Emma och Maya var och käkade sushi det var jätte gott, iallafall det jag valde att käka! :)

GOTT! :D

Men nu ska jag försöka hitta på något, annars lär ni få ett inlägg inom kort (y)

PUSS!

Pitabröd är gott!

Sitter här och tjockar endast pitabröd och det är gott!

Men nu ska jag ta och skriva hejpahej och gå och lägga mig :)

PUSS!

I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år

Hinner inte skriva värsting inlägget nu för jag måste hinna läsa klart min bok innan jag ska sova och jag håller på att somna nu :s Det hade varit rätt skönt att få sova redan nu men icke då! Har typ 50 sidor kvar av boken och jag har redan läst över 30 sidor sen jag kom hem, suck!

Imorn blir det nationella på komvux. Måste åka buss dit för jag är lat på morgonen + att jag inte är helt hundra på vart det stället ligger så jag måste hänga på några klasspolare :) Blir en lång dag imorn, eller det känns som det iallafall. Undra om jag ska fara hem till morsan eller om jag ska ta och stanna hemma i Sundsvall(?) Eller ja nu vet jag! Jag åker till morsan för att leta efter mina skor och sedan åker jag hem på lördagen för då ska det vara filmkväll hemma hos Folke med en massa trevliga människor, det hade varit roligt, har ju inte varit med på någon av dom där filmkvällarna än.. Men jag ser ju hur jag gör :)

Har även hört att vi ska ha en massa roliga saker med skolan, typ som dans, åh det ska bli så kult! Klä sig fint och fixa sig helt enkelt :) Ser verkligen framemot det!


UMEÅ! <3

Dop för några år sen, saknar staden Umeå faktiskt :)

Men nu har jag annat att göra!

PUSS!


Dagens låt



Nog för att gubben i lådan var bra men jag kan lova er att denna låt är ännu bättre, iallafall enligt mig! :)

PUSS!

skolan tralala..

Sitter i mitt grupprum och har nyss städat här och "planerat" lite grann, det kan bli svin snyggt om alla går med på det :)

Annars så har jag inte haft någon sovmorgon idag eftersom att jag skulle sitta och prata i bildsalen till dom 9or som kom dit på besök. Det tog typ en timme och innan det har jag fixat lite till datakunskapen, det vart ett missförstånd och det rättade jag till (y) Sedan har vi haft mentor i blackbox, haft lunch och städat lite smått så nu ser vårat rum hyfsat rent ut iallafall.

Juste! Idag ska jag och Folke ha våran "snäll-dag", vi får inte vara taskig mot varandra eller någon annan. Fast vi vinner inget på det, iallafall inte jag om det blir som förra gången vi hade en sån här dag. Det vart bara negativt då, haha. Jag var snäll hela dagen mot honom och i slutet av dagen var han svin dryg och allt mot mig, lite roligt hur det där egentligen funkar x) Får se om det detsamma idag. :) Annars får vi fortsätta vara "dumma" mot varandra :o :D haha

Men nu ska jag dra till rummet bredvid här eller ja, två rum härifrån för dom bjuder på pepper(äckel)kakor (y) :)

Hare!

PUSS!

åh nej!

Jag kanske inte kan göra som jag vill mot nyår, det suger! Men jag sparar enormt mycket pengar ifall det inte blir av men pengar är då inte mer värda än mina kära vänner! Nu när nästa studiebidrag kommer så ska jag kolla upp biljetter mot vännerna! :) men vafann det hinner ju bli gånger två så jag har lugnt råd och där blev lyckan gjord igen! :D Ska ta och snacka med morsan och detta blir den sista resan på ett tag men det är ju ett måste till nyår!

Sandra kommer att göra det!
- YEAH! 

Men nu blir det tv/film, sedan blir det att läsa boken och efter det ska jag hamna i drömvärlden! ;)

PUSS!

NAAAW!

Verkar som att jag är saknad i staden Kiruna, lite roligt är det att få läsa flera sms som säger att olika personer saknar mig, vill att jag ska komma tillbaka och att jag är en av dom bästa som bodde i staden, åh ni är såå söta! ;) Klart att jag också saknar er men jag tänker inte flytta tillbaka, jag fortsätter att gå framåt!


Ni ser ju själva! Och detta är bara en av dom typ tio-tjugotals sms jag har fått, det är så gulligt! :)

Och ja, jag har vänner! Eller jag har en bra början i en ny stad, jag är nöjd till 100%

PUSS!

Fick en dikt av Mimmi Olsson

Den är super bra och såhär lyder den;

Sandra
Din glans är klar och fin
Du blir ej bättre med kläder av satin
Du strålar som en klar stjärna
Med dig arbetar jag gärna
Nu när du har blivit upplyst
Ska jag vara tyst och inte säga ett knyst

Måste bara säga att hon är grym på att skriva dikter, okej, hon är grym annars också! :D

Vill ni läsa fler dikter ifrån henne så checka in denna blogg; http://forviarestet.blogg.se/

PUSS!


Jag gillar...

VATTEN!


Yes, mina glas är ifrån IKEA, det är det som ger ;)

Fattar inte hur folk kan säga att det är äckligt! :O Det är det godaste att dricka efter någon slags träningsform, mums! Dricker för övrigt rätt så mycket vatten och mer måste det nog bli, ni vet, det är bra för huden och jag vill ju se vacker, vackrare, VACKRAST ut! Man ska dricka lagomt för annars kan det leda till något skadligt! Vem vill ens få skador av några glas vatten liksom? Oops!

- vad är orsaken till detta? 

- hon drack för mycket vatten!

Ja ni hör ju själv, det låter urlöjligt enligt mig ;) 2-3 liter och det är komplett!

PUSS!

Dagens låt


Den är bra och hon är cool, behövs det sägas något mer? Nejnej! ;)

PUSS!

dagen idag

Hejhej och hallå!

Idag har rätt så mycket hänt fast ändå inte, snacka om vilken känsla jag har :) Idag i skolan var det mattex2 och det sög mera för matte är inte det roligaste som finns men det är rätt så lätt och det är ju tur det (y) Fast på lunchen käkade vi och sedan gick vi till musik huset för att vi skulle träna på luciasånger som vi ska fram föra i skolan och det roligaste av allt var att det nästan bara var jag som var pepp på att sjunga i kör x) lite lustigt.



Jag och Mimmi har redan bestämt oss för vad vi ska vara och hoppas att vi får vara det, det hade varit as nice! ;)

Sedan blev det att jobba lite mer matte. Men efter det gick jag, Emma och Kajsa för att köpa glass, MUMS! Fast det vart lite kallt om händerna när man gick och höll i den i handen utan vantar men den var god och det är det som räknades ;)

Juste, sedan fick vi reda på att vi ska ha nationella i engelska nu på fredag, suck! Det är så jäkla irriterande att vi ska ha det i år och sedan resten av gymnasie tiden. Jag tycker då att det räcker med dom nationella proven vi hade i 3an och i 9an! Vilket skit att det kommer fler..

Men annars så har vi varit och köpt ett par slalomskidor åt syrran, sedan har vi åkt omkring, varit och handlat och till sista drog vi och käkade mat, det var gott och lättast för mig (y) Sedan blev jag hem skjutsad och fick plocka lite smutstvätt och sedan lämna det åt morsan, mohah! ;)

Men nu ska jag ta och gör lite annat så hare!

PUSS!

ett steg närmare vuxenlivet!

Idag var jag, morsan, Örjan och Jimmy på stan och idag blev jag peppad av min kära mor att jag skulle fråga om en jobbintervju på ett ställe men det fanns ingen person där så hon jag frågade sa att jag skulle ta och skriva en cv och skicka in den, hoppas jag får jobb! :D Till helgen gäller det och då ska jag dra hem till mamma för att hon ska hjälpa mig (y) . Hade även behövt fråga på andra ställen också men jag tar ett steg i taget :)

NU TAR JAG STEGET MOT VUXENLIVET!

Lite roligt för först i början var jag lite nervös över vad jag skulle säga men med hjälp av min mamma så fick jag modet och gick fram och frågade, ojoj vad jag är nöjd efter detta! :D

Måste börja tänka ut några ställen där en 16 åring som mig kan jobba, något jobb jag ens hade kunnat tänka mig. Vill inte direkt jobba på mcdonalds eller något annat mat ställe, det känns inte så roligt att stå och diska eller skura golven, nej, jag vill ha ett coolare jobb!



PUSSPUSS!

godmorgon!

Har precis käkat plättar till frukost, snacka om gott! :D Har hunnit fixa mig och allting på en kort tid så nu kan jag sova längre än vad jag brukar, nice! :) och snart är det dags att börja gå mot skolan, inte kul kan jag påstå, det är kallt ute :s men jag slipper åtminstone gå själv och det är jag väl tacksam över iallafall (y)

Idag blir det en städ-dag tror jag nog eller jag måste städa bort mina kläder som ligger som ett fint berg på soffan. Men nu måste jag börja skynda mig så hare!



PUSS!

Sandra är kär!

Det är så! Men jag gillar det! :)

Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu. Allting har förändras men du finns kvar!

Det är snart dags att sova men innan det ska jag ta och läsa min bok, iallafall någon sida måste jag hinna läsa. SUCK, den är direkt inte den bästa jag har läst men den är riktigt bra, än till (y)

Idag har jag lekt med min kamera för att jag inte hade så mycket att göra + att jag har fixat mitt hår och smink, det är nice ;) Jag blev nöjd över resultatet och många har gillat bilden på fejjan än till så jag är nöjd (y) Sedan har jag kollat desperate housewives idag och den var riktigt bra som vanligt :) Har även börjat prata med en "gammal" vän, så till helgen blir det kanske att umgås eller åtminstone någon helg här framöver :)

bilden som är min vb på facebook, yes!

Ganska snyggt med lockar ändå, me like! (y)

Men nu ska jag lägga mig under täcket och öppna boken så sovgott!

PUSS!

Dagens låt


Detta är dagens låt utav en orsak, men det är en bra orsak :) Gillar låten skarpt annars!

PUSS!

när vi sågs första gången

Just nu sitter jag här i min säng, nyduschad, duschade i 50 minuter, den ni ;) Det var jäkligt skönt om inte annat och mitt hår behövde verkligen en hårinpackning och det kirrade jag (y) :)

Min dag har som valigt inte bestått av så mycket egentligen men det är rätt skönt ändå :) I skolan hade vi först esv och det var lugnt och skönt + att vi fick se en massa youtube-klipp med massa olika estetiska uttryck. Det var rätt farscinerande faktiskt, rätt coolt för den delen. Skulle ha visat er något klipp men kommer inte ihåg vad dom hette, haha. Men vi fick även se massa bilder som Sandy Skoglund hade gjort, det var svin coolt!


Gissa vad bilden är gjord av!
- Ostkrokar! Snacka om grymt gjort.


denna bild är gjort av ägg.


popcorn!

Snacka om grymt och ingenting av detta är gjorde i fotoshop, nice men det måste ha varit svin jobbigt att fixa allt detta :o :)

Efter esv blev det mat och sedan drog vi mot Skönsberg för att vi skulle kolla på en teater "medea" och den var inte sådär svin bra och sen var den gjord av invandrare så jag fattade inte så mycket av deras svenska men Madde och Johannes var med ifrån es3 ifrån Skvadern och dom får vara räddarna i nöden! :)

Efter det gick ett gäng ner till stan och det var svin kallt kan jag säga! Gick omkring med Folke sedan träffade vi Maja Damber och Kajsa Laxvik men Maja skulle dra och sedan satt vi bara där typ och det sög ju så jag drog hemåt istället (y)

Hemma blev det käka + tv och sedan läste jag någon sida i boken, bra Sandra! ;)

Men nu ska jag fixa lite grejer så hare!

PUSS!

sov dags!

Nu är det såhär att jag tänker försöka vara extremt pigg imorn eller ja, nästan åtminstone :) Har kollat bland mina kläder och lite "rockstyle" hade jag där inne, men det måste bli så mycket mer tycker jag ;) Men just nu är stilen lite hemlig och jag har min nya förebild att följa, vilken lycka ;)

Fast jag kan egentligen inte sova än, måste läsa minst en(!) sida i boken Dear nobody det hade varit rätt så bra. Boken har kring 150 sidor och jag har läst till sida 32, yes(!) och den ska vara klar läst till denna vecka men förhoppningsvis så hinner jag klar med hela boken, iallafall i nästan i tid ;) hehe. Kan säga att engelska böcker suger mer än svenska, precis som disney filmer :)

Nä nu måste jag skärpa mig så hare och sovgott!

Men först bjuder jag på en bild my sexii läsare ;)



PUSS!

Min nya förebild!

Jag har insett att det är dags att hitta en ny förebild, den gamla funkade när man var liten men nu är det så att jag har växt upp till en stor flicka ;)

Ta och beskåda min nya förebild!

Hon är asläcker och det är mitt mål! Och en sak som är rätt roligt och fick mig att bestämma mig för att Kat Von D skulle vara min förebild var för jag har hört av minst 3 personer att jag liknar henne, lucky me! ;)

Hon har sin rockstil, hon är ett schysst jobb och hon är känd. Precis detta som jag vill uppnå! Jag ska sikta högt och inte landa förrän jag har prickat rätt, Sandra goes the coolest! ;) YEAH!

PUSS!

I want a transformation!

Jag hade velat ha en enorm förändring i mitt liv! Tänk vad coolt om jag hade fått folket att bli chockade över hur jag kan se ut, alltså inte som ett emo eller fjortis eller något sånt. Jag hade seriöst velat gå på den där rockstilen som jag tycker är så sjukt snyggt! Sedan att bli lite mer "tjejig" i sin stil hade inte heller suttit helt fel. Men det är väl det att man inte är världens rikaste människa. Men någon dag ska även jag bevisa att jag kan förändra mig totalt, en ny stil, ny frisyr och ny färg i håret, helst fler än bara en, det hade varit riktigt awesome! :D

 
Me like very much! ;)

Men det finns otroligt mycket och rockstilen är som snyggast när man har dom rätta kläderna. Detta ska jag fixa, jag ska bli ännu snyggare ;) Smack that!

Ska sätta mig ner och planer en hel del. Jag vet vad jag vill ha för frilla men det är bara det att jag har inte ens tanken på att skaffa löshår, hate it! Det ska vara riktigt hår enligt mig! Det är det snyggaste, naturligt är snyggast som sagt ;) Så det blir att vänta ett tag till och sedan ska jag hitta en bra frisör som ska få göra jobbet åt mig och sedan ska jag ta och träna livet av mig, åtminstone nästan. Min vecka så åtminstone bestå av mest träning och inte träning som pingis, slalom eller någon annan fjantig sport. Det ska vara svettigt, hårt och jobbigt att ta sig igenom den slags träning jag ska gå på och det bästa med allt med det där är att jag älskar sån träning, perfekt! ;)

Sandras nya liv, here I come! ;)

Ska även ta och prata med en person så att jag kan ordna upp lite grann i mitt liv. Jag märker att jag behöver min kära person som jag inte kommer att nämna för er ;) personen är minmin, MIN!

PUSS!

Dagens låt

Låtarna är inte så speciella det är mera texten man ska lyssna på och det har jag lärt en del personer att göra och det är något jag tycker är bra. Man ska alltid ge en låt 2 chanser!



Många känslor kan även utspela sig i låtar och vissa låtar är enbart bra, tänk på detta!

PUSS!

seeegt!

Nu sitter jag här på min säng med datan i famnen för jag tycker att det är dags att blogga. Det är såhär att jag inte har hunnit blogga något idag eftersom att jag har haft en del saker att göra + att jag har sovit en timme och det var grymt skönt! :D Fast en sak som är dåligt och det är att denna dag har gått fort men ändå känns den så jäkla seg! Måste ta och fixa det där men engelskan som jag ska lämna in imorn så att jag slipper den till framöver, den är ju rätt trist.. Fast vi har ju ingen engelska imorn för vi ska checka en teater, happyface :)

Dagen har bestått utav matte och idrott, samt en powernap, nice ;)
I matten blev inte många tal gjorda men det var bara för att 9or var där ifrån olika skolor så jag och Maja sprang efter dom där ett tag så där flög vår matte timmar förbi x) Efter det eller i mitten av matten så gick jag och några till för att hämta en Skvadern tshirt, nice! :D Seda efter allt blev det mat och det blev köttbullar...       igen! Suck! Sedan blev det teater övningar i blackbox. Denna gång var det sjukt roligt och denna gång var jag hur pigg som helst, vilket var perfekt :) Efter det blev det gympa, me love! Det var styrke och det är såå jäkla roligt! Älskar sporter med fart och styrke, det är najs som faan!


Jag i träningskläder, dissa namnet som står på bröstet ;) sorry Josse!

Efter att den lektionen var slut drog jag, Folke, Niklas och Julia för att spela pingis och det sög ju som vanligt, men jag var med iallafall, så duktig som jag är! ;) Efter det drog jag hem, käkade, läste några sidor i boken, sov en timme och nu sitter jag här och skriver för er, schysst ;)

Men jag ska slänga in dagen låt också så

PUSS!

Snålt med inlägg idag men det är bara för ...

Snålt med inlägg idag men det är bara för att jag har haft fullt upp att göra hela dagen. Ni vet, jag har ju haft min brorsa på besök och sedan har jag varit tvungen att åka hem med honom. Hemma i Ljunga blev det en del saker att göra så då hann jag inte heller. Nu är jag påväg hem till Sundsvall igen med Örjan. Får inte sova själv denna natt heller :-o men en natt till är ju inte så värst farligt ändå :) sedan är det alltid roligt med besök (y) idag är det för övrigt farsdag så jag har ringt och grattat min kära pappa och han blev jätte glad, så jag är nöjd :) men ännu en gång: grattis på farsdag min kära far, Mikael Hjortborg, jag älskar dig! Men nu ska jag vara lite social med Örjan så hare king, tjing!


mys med brorsan!

Vi var på coop nära för ett tag sen. Vi köpte en del godis, ost krokar och dricka. Snacka om att denna dag har bestått utav att fläska ;) Fast denna helg får vara mitt riktiga avslut till allt detta! Efter jul blir det zumba fitness också (y) :) Jag är peppad!

Men nu måste jag bädda sängen innan Sagan om ringen börjar igen för Jimmy har redan somnat och jag har inte världens största soffa så vi båda får inte riktigt plats där x)



Men hare och sov gott!

PUSS!

mat är gott!

Nu sitter jag här vid datan igen efter att ha käkat en pizza med brorsan. Vi är perfekta ihop, pizza räckte precis ;) Sedan sitter vi här och spelar ett Marvel spel, ni vet, en blandning av spinderman, storm, the wink, ironman och en massa fler. Rätt roligt spel ändå. Fast det sämsta med att spela tvspel med brorsan är att han är en dåligt förlorare så jag måste låta han vinna alla gånger, haha, sån var jag engång i tiden! xD


Fast det är ju från 16 år och han är bara 5 bast, det är lite smått läskigt att han klarar det mesta i det. He is cool! ;)

Men nu ska jag ta och övertala min brorsa att vi ska ta och kolla film istället för att spela tvspel hela dagarna.

PUSS!

vi kör på rejält!

Lite roligt att ha brorsan här eftersom att vi verkligen ska göra såna där kill grejer, vi sitter och spelar tvspel och till middag idag blir det pizza, det är nice ;) Fast jag kände att jag var tvungen att göra ett litet avbrott för att skriva ett inlägg för er :)

Lite bilder nu och senare lär det bli efter den här dagen :) Men det är ju bara roligt. Förhoppningsvis hittar vi på en massa att göra idag så att vi slipper sitta inne hela dagen igenom.


Här har vi en verklig liten nörd som spelar tvspel, haha, han är såå söt! :)

Men nu ska jag återgå till spelandet,

PUSS!


Helgen tillsammans med brorsan!

Juste, det har ni väl inte glömt? :) Jag ska ju nämligen ta med min lillebror hem till mig för att kunna umgås med honom lite extra, en utmärkt idé enligt mig :) Sedan så har jag ju umgåst med honom hela dagen idag. Han fick vara hemma ifrån dagis bara för att jag tog mig en ledig dag, pallade inte skolan efter igår men det behöver vi inte snacka om (y) Vi har iallafall haft det jätte roligt så det ska nog inte bli något problem att ha han hemma hos mig i helg :)



Idag eller ja igår, så har vi myst på. Spelat tvspel som bara den och varit ute och åkt pulka och tefat och vad det nu finns. Det var iallafall en toppen grej, roligt som bara den! :D Det som var mindre bra var att backen på våran gård är värsting liten. Och jag får ju inte glömma att även Sara var med ute på gården :)

Nä nu måste jag checka tågtider så att jag och Jimmy slipper sitta fast i Ljungaverk hela dan imorn också ;)

PUSS!

Dear John + ett samtal = inte okej

Haha nu var det så att jag kollade på Dear John och så ringde Folke och berättade att Maja hade missat sin sista buss och behövde en plats att sova på, men tyvärr så var jag hemma hos morsan så det gick inte så himla bra. Vissa har mer otur än andra :p Men det löser sig nog (y) Annars var Dear John en väldigt bra film fast jag gillade inte riktigt slutet. Har börjat fundera på om jag faller för filmer som får mig att gråta en skvätt ;)

För övrigt så sitter jag och myser med min Destiny! Hon är så söt, puss på dig kissen!



Sitter och tänker på en person alldeles för mycket. Med tanke på allas skit snack så fick jag verkligen se att allt det dom sagt var falskt, så damn falskt! Men som sagt, den staden är uppbyggd på lögner.

Jag oroar mig nog alldeles för mycket. Det är dags att börja tänka på sig själv för en gångs skull, yes, det är sååå Sandra ;) Kyss!

Ett inlägg inom kort!

PUSS!

fredagsmys!

Nu blir det mys med familjen så hare!

PUSS!

(N)

skit och tårar blir fan en resa hem.


popcorn!

Fattar inte varför jag poppar popcorn när jag är alldeles själv för jag pallar aldrig äta upp en hel påse själv :o Så nu liggar mer än halva tillochmed i soperna (y) great Sandra.. Nä men måste ju tänka på min figur ;) hehe.



Det är lite trist att det är snö ute för jag pallar inte gå någonstans när det är så jäkla halt, jag kan ju ramla :o och det vill jag ju inte.. För den delen så känner jag att jag inte har gjort något vettigt idag. Har inte läst den där boken, inte skrivit på min uppsats eller gjort ett enda tal i min mattebok. Jag tror att jag är omedvetet deprimerad, it sucks! Känner mig lite slö och när jag inte har något att göra så kommer tankarna upp istället, det är rätt konstigt ändå.

Here comes goodbye!

Måste åtmoinstone skriva klart den där uppsatsen och börja läsa något kapitel i den där boken, aaah! Alltså det är sjukt. Vi får aldrig läxor och när vi har fått en bok vi ska läsa så går jorden under typ. Men hade hellre valt glosor i engelska än den där boken, snacka om att jag hatar att läsa böcker, det är såå urtrist!

Men ska ta tag i det nu, så hare!

PUSS!

Dagens låt

Det var tack vare min kära far jag hittade den här underbara låten, den är så fin!


Tog hela musikvideon för att den är så extremt fin, älskar verkligen den!

PUSS!

Ett leende kan förändra en hel livstil

I detta inlägg vill jag börja med att gratta Maya Sund som fyller 16år idag! :D Hoppas du får en toppen bra dag min kära klasskompis!

Jag kom på att ni inte har fått dagens låt på ett tag, men det är lugnt, jag fixar det ;) Men just nu ska jag skriva om min lilla onödiga skol dag.

Allt började med att jag fick sova lite extra länge eftersom att vi hade sovmorgon till kvart över 10 och imorn har jag sovmorgon till 1 :D lycka! Jag gick till skolan när jag hade fixat mig och allt det där. När jag väl kom fram till skolan så möter jag flera stycken som var påväg mot aulan för att vi skulle ha samling där. Efter att jag har klätt av mig mina ytter kläder så drar även jag till aulan med mimmi, Maya och Folke. När vi väl stod där i dörröppning till aulan så kommer Jan Kibe (våran rektor) och snackar med oss, han är så sjukt trevlig! :) Sedan efter det drar vi och sätter oss längst fram förstås, fick vara utan musik denna samlingen, suck! Nejdå ;) har ändå kommit på att våran förälskelse har flickvän nu, shiiiet! Men inte gråter vi för det, nej, utan vi har ju varandra <3!

Efter samlingen i aulan är det samling i blackbox där vi får reda på att vi ska börja ha luciaträningar snart, det är nämligen vi es1;or som ska hålla i lucian i år (y) Sedan fick vi reda på att vi har sovmorgon imorn, nice! :) Och en hel del information. Efter det gick alla (förutom Mimmi) mot matsalen för att käka. Sedan hade vi datakunskap och det var då dom mest simpla uppgifterna vi skulle göra. Detta får en rejäl suck! + att det är några uppgifter kvar, men det fixar jag till senare :) Kommer nog att uppnå ett MVG i datakunskap också, men jag ska inte ha så höga förväntingar iallafall, det kan bli sämre än förväntat.

Efter allt detta arbete så fick vi sluta och då stack jag hem för nu har jag att läsa den där boken + att jag tog med mig min matte bok hem så nu kan jag jobba lite i den också så slipper jag stressa eller något liknande för att jag inte har hunnit klart med målet till nästa gång, smart Sandra! ;)


Ser ju roligt ut, nja.

Men nu ska jag sätta igång så hare!

PUSS!

jag tror att jag vann igen!

nu är det snart dags att lägga sig i min nybäddade säng och bara mysa på utan min prins. Men om jag drömmer om honom så blir han min drömprins ;) klyftigt Sandra! Som vanligt alltså.

Jag är rätt nöjd över vad jag har gjort idag :) Jag har jobbat klart med matten i skolan innan jag gick hem, jag har stor städat, jag har läste ett helt kapitel i engelska boken, jag har varit och handlat och jag har även erkänt att jag älskar disneyfilmer, nice! ;)

Imorn ska jag vara ännu duktigare eftersom att jag ska skriva klart min uppsats och ska även försöka läsa mer än halva boken. Måste börja skynd mig eftersom att den ska vara klar läst till nästa tisdag och eftersom att jag inte är personen som läser så måste jag peppa mig lite extra x) haha.

Förresten!
Tack Tobias Keskitalo att du finner dom rätta orden i dom jobbigare situationerna, med hjälp av dina ord slipper jag söka mina egna, du gör mig chockad. Jag är glad att jag fick dig att förändras till en början och till slutet byggde du själv på pusslet, jag är stolt över dig, jag måste vara en av dom lyckligare människor som finns eftersom att vi hade en alldeles perfekt tid tillsammans, bästa vännen ever! puss på dig!

Men nu ska jag sova nattinatti Sandra ;)


jag som agent på halloween, mitt i prick! ;)

PUSS!

Disney freak

Jag erkänner att jag älskar Disneyfilmer, helst dom som blev gjorda innan år 2000 :) Det finns så många bra filmer och just nu vill jag faktiskt kolla på Svan prinsessan, den är så fin! :) Måste ju bara lägga in ett klipp



Måste seriöst snacka med mina klasskompisar, ni vet, vi alla är disney freak ;) Vi måste ta en disneyfilm kväll eller en helg, ju mer desto bättre :D Fast denna helg går det ju inte direkt, suug! Nejdå, jag ska ju umgås med min käraste lillebror och vi ska ha det så mysigt! :) Får väl ta en disney kväll med honom, han är nog mer än gärna med på det, puss på dig broder!

Nä men jag blir nästan sur att dom nya så kallade "disneyfilmerna" har blivit så kassa men som sagt, "det var bättre förr" ;) Som till exempel Lejonkungen, jag kan seriöst varje replik och det är bara för att jag glodde på den varje dag när jag var liten och det är klart att det sitter :) den är verkligen den bästa disneyfilmen enligt mig! Skönheten och odjuret är dock finare, men inget slår lejonkungen, tihi.

Disney for life!

PUSS!

Sandra tycker till

Något som gör mig riktigt irriterad är såna där personer som skriver sms eller ringer någon som inte har denna persons nummer. Sedan var det står kvittar, däremot om personen i frågan inte "vågar" alltså vägrar säga vem man är. Alltså tar man kontak så ska man även stå för det man skriver, lilla vännen, är du rädd att jag ska veta vem du är? Livet leker inte varenda dag och livet är för kort och en sån liten sak tar alldeles för mycket energi, bättre att bespara den och låta dom små, fega personerna som gömmer sig bakom en skärm, telefon eller en annan person helt enkelt.

Jag tycker att det är patetiskt! Kanske dags att börja upföra sig som folk ;) Men jag kan lugnt säga att det där som hände mig just idag var verkligen så Kiruna, jag har lämnat staden men ändå stör sig folk på mig, lite kul ändå men ändå helt onödigt gjort.

Seriöst, staden Kiruna kan jag beskriva med ett ord "lögner" den staden är uppbyggd av lögner, rykten och skit personer. Det finns väldig få av dom "äkta" människor i den staden och jag är glad att jag har fått höra att jag var en av dom bästa som flyttade och jag är glad att jag lämnade "Kiruna, staden uppbyggd på lögner" Jag har insett att jag gjorde rätt val i livet och det borde alla ni "äkta" människor ifrån den staden också göra, ni är värd bättre. Lämna kvar alla skit personer som "tinget" till exempel, alla är lyckligare utan den personen, I promise!

Jag hissar flytten ifrån Kiruna, jag dissar dom flesta idioterna i staden Kiruna!

I live my life! I love it!

PUSSPUSS!

Storstädning!

Just nu tar jag en liten paus medan jag väntar på att golven ska torka, jag har nämligen nyss skurat alla rum förutom toan men dit kommer jagf snart :) Ändå skönt att ha en sån liten lägenhet, det tar nämligen inte så länge att städa den (y) . Fast det är ju rätt så mycket annat, så som små saker man egentligen tänker på, tänkte ta precis allt idag! Duktig Sandra! :)

Måste skriva ett inlägg som jag vet att någon av mina läsare kommer att läsa eller åtminstone en nära vän till dom, haha det är patetiskt! Men jag har inte gjort något fel och jag ska inte ta skit för det, PUSS! ;)

Nä nu måste jag börja med det här för annars lär jag inte bli klar på flera timmar :)

PUSS!

titta, det snöar!


Såhär såg det ut när jag vaknade idag och igår natt när jag gick och la mig var det lite snö på vägarna. Det händer mycket på en natt och jag vill inte ha snö riktigt än, inte nice alltså! :O Fast jag gillar ändå bilden fast den var ett snabb foto ifrån mitt fönster, men jag lyckades få några snöflingor att fastna på bilden ;)

Nu håller jag på att fixa mig inför skolan. Har vaknat 7 för att jag skulle duscha och hinna fixa mig. Nu sitter jag och väntar på att min frukost ska bli klar och sedan ska jag börja gå mot skolan :)

Men nu ska jag ta och fixa allt så hare!

PUSS!

planer för veckan

Jag brukar aldrig planera min vecka men just denna har jag börja planera riktigt ordentligt :) Det är som skönare när jag vet om vad jag ska göra och så och det är ett rejält plus.

Okej, måndag och tisdag är avklarade så nu är det bara resten av veckan kvar och detta är mina planer för denna vecka;

Onsdag;
Idag (tisdag) har jag fått lite grejer till min lägenhet och det är dags för lite städning nu när jag kan börja städa på riktigt. En storstädning hade inte alls varit fel och jag måste verkligen fixa en del saker och så ska jag även ta och kolla upp vad jag behöver till min lägenhet och såna saker. Så onsdag blir en städ och inredningsdag, samt om jag blir klar tidigt så ska jag ta och skriva klart min uppsats "A musical memory" och när jag blir klar med den så är det nog dags att läsa en del i boken "Dear nobody" den ska ju nämligen vara utläst till nästa vecka och jag har inte ens läst första kapitelet, bra Sandra, bra ;)



Torsdag;
Har inga direkta planer men jag antar att det är en ledig dag då jag tar och umgås med mitt "gäng" och softar sönder ;) Nä men det lär nog bli en hel del läsning i den där engelska boken som jag inte kommer så jätte bra överens med, men jag ska visa att jag är bättre än den och övervinna den totalt! ;)



Fredag;
Direkt efter skolan ska jag hoppa på första bussen/tåget som går mot Ljungaverk för då ska jag spendera lite tid med familjen, mys blir det på fredagar, ni vet, fredagsmys! ;)

Lördag;
Vakna och ta första tåget mot Sundsvall med min lillebror Jimmy för jag har lovat att jag ska umgås med han en helg och då får det bli denna. Det är ett plus med det hela och det är att mamma jobbar denna helg så då spelar det inte så stor roll att jag är hemma med brorsan :) Han och jag ska ha det jätte roligt tillsammans, i hope! :)



Söndag;
Jag ska åka hem med brorsan och sedan hem igen, det lär bli jobbigt men det är en helg och det är inte alls mycket så jag gör det för honom :) Sedan hinner jag ju umgås med min familj ett tag innan tåget går hem igen :)

Så detta är min vecka, leva lyckligt med en engelska bok, familjen och brorsan, det ä livet upp till en tredje del, men annars är det fint :)

Nu blir det att göra sig i ordning för sängen så godnatt allihopa!

PUSS!


idéer till min blogg, me like!

Nu är det såhär att jag, Sandra Hjortborg har gått och blivit estet och en tanke som slog mig nyss var att jag borde fixa en ny header som ska vara i stil med ; "följ mitt liv som estetare" eller något liknade :D Hoppas att ingen snor mina idéer för då lär det inte komma upp några fler på min blogg, endast i mitt huvud!

Men iallafall så har jag länge snackat om att min blogg ska bli ljusare men det har inte blivit av, eller jo, kanske till 50% av min blogg. Men seriöst, min blogg ska kännas som en sida man vill klicka in på lite oftare än bara engång för jag vill verkligen ha fler läsare som uppskattar det jag skriver, älskar det jag gör helt enkelt och att det blir någolunda fler kommentarer än vad det är i dagens läge. Och jag tänker inte tänka om, för jag vet om att min idé är en toppen idé och att det säkert hade varit fler som hade viljat följa den men eftersom att jag hoppas att ingen kopierar mina idéer och sedan påstår att det var deras, det hade varit lite väl ;o

Nåväl, alla vet om att det håller på att bli vinter, fastän Sundsvall inte har fått någon snö än och det är jag lycklig över :) Men när den väl kommer så lär det bli "esteterna som leker i snön" det hade varit awesome och jag måste nog lägga till en ny kategori där bara mina och mina vänners estetiska upptåg får finnas med, det hade varit nice :D

Det är lite synd att jag inte tänker ta några nya bilder till bloggen än men det är bara för att jag har ett sår på läppen och jag vill inte direkt ha en sån bild på min header under en period. Nej så några dagar till får vi vänta och så ska jag fixa till med designen ordentligt denna gång, ge den lite färg och bevisa att jag är en riktig estet! ;)
Mina idéer är underbara

PUSS!


aldrig mer opera!

Idag skulle alla Es1;or från skvadern till ton huset eller vad det nu heter och lyssna/kolla på den opera klockan 19.00 och jag kan då säga rakt ut att jag inte gillar opera! Somnade och blev väckt med världens ryck bara för att dom sköt med en knallpistol, det var inte nice kan jag säga! Men något som var nice var att ha med sig en fanta exotic och tre stycken kinder maxi! ;) hehe.

Men innan det så var det ju förstås skola och dagen gick rätt så fort fast det inte kändes som det. Men vi hade iallafall esv (estetisk verksamhet) och vi blev indelade i 5 grupper (?) och så fick varje grupp ta en lapp och på man skulle fixa ihop det som stod på lappen och Kajsa drog våran lapp och förstås den fetaste (!) så vi fick den svåraste kan jag säga, nämligen installation. Installation är en sak som man inte få använda teater med människor, alltså ingen performance, vi fick inte sitta på en "scen" och spela upp med några instrument, nej! Eller några andra simpla grejer så vi tog och gjorde en runda. Glömde att berätta om att allas "historia" skulle handla om rödluvan och den känner nog dom flesta till :)

Så vi gjorde en runda som sagt. Allt började med att vi tog tag i det hela, hur ljuset skulle vara, vilka ljud som skulle vara med och såna saker och sedan ställde vi iordning allting i blackbox. Först i början tog vi ett blommiga tyger och la på golvet och sedan en "gräsmatta" av sånt där fejk gräs som skulle symbolisera skogen hon går igenom för att komma till sin farmor och medan alla gick där så spelade Maja upp fågel ljud som alla hade försökt få till så fint. Efter ena hörnet så kom man in till farmors hus där vargen låg och sov. Så vi tog några filtar och såna saker som kunde se ut som en tjock varg som låg i sängen istället för farmor, samt att jag spelade in snarkningar på min mobil som jag la in under filten så att det lät som att vargen sov. Sedan kom alla till ängen igen eftersom att allt gick runt i en cirkel. På ängen låg vargen med "blod" på magen eftersom att jägaren hade räddat rödluvan och farmor och stoppat in massa sten i vargen när han låg och sov. Så slutade våran runda + att Kajsa spelade gitarr under hela rundan. Allt blev rätt bra fastän vi bara hade en timme på oss typ, hade vi haft längre tid så hade allt blivit mycket bättre OCH om någon av oss visste vad installation är ifrån början. Ingen visste om att det fanns, lite roligt att testa på nya saker ändå, älskar estet på skvader! ;)

Yes så gick det till :) Efter det skulle jag gå på ett lunch pass och jag hade bestämt mig för afrodans som dom flesta av er vet men det blev inget av det så det fick bli yoga istället men det gjorde inte så mycket, det var skönt iallafall. Fast det hade varit roligare med afrodans, så nästa gång blir det av! :)



Vet ni? I mitt nästa inlägg ska jag skriva om några små idéer som jag har, så checka in liiite senare! ;)

PUSS!

Desperate Housewives

Detta avsnitt är nog ett av dom bästa och just nu sitter jag och skriver i en paus så detta inlägg kommer inte att bli så långt men jag ska ta och berätta mer om dagen lite senare, alltså efter detta avsnitt :)

Har en del att berätta och en sak jag kan lova! ;) Jag tror nämligen att hela klassen håller med mig om just denna sak som kommer upp i nästa inlägg. Men just nu ska jag ta och diska och kolla tv så hare!

PUSS!

snart får jag sova!

Längtar så mycket att få släcka lampan och sedan gå och lägga sig i sängen bara för att kunna somna och hamna i drömmarnasvärld, det låter lika härligt varje gång :) Men innan det måste jag diska, plocka undan lite saker, borsta tänderna och sedann kan jag krypa ner under täcket, mys!! ;)

Imorn blir det att dansa afrodans på lunchpasset för att vi inte hade någon idrott idag, men det är säkert roligt iallafall, säkert roligare! :) Älskar danser som har lite fart i sig så som streetdance och afrodans (y)


niice!

Måste även börja skärpa mig i min bloggning, det kommer typ bara 2 inlägg per dag och det är illa! Det brukar vara mycket mer och jag lovar er att jag ska skärpa mig. För om man vill uppnå något viktigt så måste man kämpa och jag är en kämpe, så here i come! ;)

Nä fixa i ordning allt nu sedan sova,

PUSS!

HAPPY!

Hade inte jag varit så jäkla trött så hade jag hoppat högt av glädje och ni vill säkert veta varför ;) Jo det är nämligen såhär att jag kirrade ett MVG i naturkunskapen :D När jag väl skulle gå och snacka med min lärare om vilket betyg jag skulle få så trodde jag att jag skulle hamna runt G+ eller VG, men tack vare mitt hem prov så fick jag detta underbara betyg. Det känns fantastiskt! Jag har märkt att jag kliver uppåt och inte neråt och det är grymt skönt att veta om kan jag berätta för er och jag ska fortsätta uppåt! Jag har mina mål att uppnå! :)

Efter att jag gick tillbaka kände jag bara att en varm känsla kom upp i magen men ändå sken inte jag upp, utan det var en känsla inombords och inget mer. Men nu när jag tänker tillbaka så tänker jag även "Fan vad bra jag är!". LOVE IT! ;)

Fast det är inte det enda som har hänt idag, nej, utan jag har även haft matte och det vart direkt inte så mycket arbete för typ halva klassen drog till matlusth för att köpa något, fast duktig som jag är så köpte jag ingenting! :) Ni vet, jag ska seriöst börja tänka på allt det där med sötsaker, sätta alkoholen på hylla (förutom till dom speciella högtiderna, kan inte vara världens torris ;) ) Och sedan ska jag börja träna som bara den för nu är jag less att ingenting händer fast jag säger det! Jag har även mer tur för min kära mor har nämligen kollat upp att Zumba fitness ska komma till Fränsta efter jul och då ska vi båda infinna oss på plats! Ni som har läst min blogg ett tag borde känna till att jag har velat börja träna zumba fitness sedan ett tag tillbaka, och nu blir det snart av! :D Lyckan är gjord. Sandra den nyttiga!


My new life!
;)

Fortsättning av dagen i skolan så har vi haft blackbox idag för att utöva teater övningar och prata manus, men eftersom att jag var så jäkla trött så gick jag hem tidigare än dom flesta. När jag kom hem så tog jag och käkade något och sedan la jag mig på soffan och kolla tv. Slocknade och nu är jag vaken igen för att jag ställde klockan för nu är det dags att börja läsa den där engelska boken som jag har läst första sidan av. Jag gör det bara för att dom flesta i skolan säger att den ska vara utläst till imorn och det tänker jag knappast göra, jag är ingen slav!

Men nu tänker jag sätta igång så att jag kan få gå och lägga mig någongång

PUSS!


natti natti!

Nu är det dags att lägga sig och sova, fast innan det så måste jag skicka hem Folke eller ja, skicka och skicka gör jag väl inte för han får gå x) HAHA, Älskar min natthumor! :D

Berättar om allt son hänt imorn (om jag har tid) men nu ska jag sova :)

PUSS!

seeeegt!

Snacka om att jag är trött, det är ju läskigt! Kom hem vid 3, då la jag mig nästan direkt och vaknade vid 11 men inte är det någon sömn, så när jag kommer hem så blri det att duscha, torka håret, ge er ett inlägg och sedan ska då jag sova! :) Längtar som fan!

Så ni får väl ett inlägg om Kiruna resan imorn om jag inte måste läsa hela den där boken, men förhoppningsvis så ska den vara ut läst till vecka 47 :) Men nu måste jag ta och packa de grejer jag behöver med mig hem så att jag slipper stressa sen när jag ska åka med tåget.


tååååget ..

PUSS!


mys och sedan Sundsvall

Nu blir det att mysa lite grann med min kära familj och när klockan är 18.23 så ska jag kliva på tåget som tar mig hem till lägenheten. Måste ta och packa lite grejer som jag kan ta med mig hem så att jag slipper åka hem till mamma någon dag i veckan innan helgen, det är ju som lite jobbigt :s

Och när jag kommer hem så får ni se om jag lägger upp alla bilder och berättar lite smått om min vecka + några dagar i staden Kiruna som blev total älskvärd <3 Grymt skönt att få komma hem men om jag får vara ärlig så tycker jag att lovet ska vara minst en vecka till och att jag hade fått stanna i Kiruna hela den veckan också. Hade jag stannat en vecka till så hade jag även kunnat ta körkortet till skotern (y) Kunde inte ta det innan för att jag fyller år då snön försvinner, lite trist :s Men i år fixar jag det :) Sedan hade jag umgåst med alla minst en gång till!
Ja om inte annat så sitter jag på golvet i morsans data rum och väntar på att hon ska sluta vara så tråkig och följa med mig och Jimmy för att käka glass som efterrätt till kebaben vi åt, mums! :D

Aja nu ska vi dra dit och sedan måste jag kolla klart Dear John innan jag åker hemåt :) Men nu får ni ha det!

PUSS!


Smsbloggning! Lite ångest att det är först...

Smsbloggning! Lite ångest att det är först nu jag ska gå och lägga mig och jag ska åka tåg imorn eller Ja, det är egentligen idag men iallafall. Natten har varit rolig men fan så kall :s har säkert stått ute i minst 3 timmar för att snacka med olika personer, dock är det olika tillfällen. Träffat mycket folk har jag också gjort, fan vad nice :-d kan berätta mer om allting när jag kommer hem till Sundsvall :) hare king, tjing!


hos den saknade

Sitter just nu hemma hos Christian men han är för tillfället borta hos sin syrra för att hämta något. :) Känner mig nästan lite stressad men jag vet att jag kommer hinna allting så det är lugnt. Drog hit för att umgås med honom innan jag hamnar i dimman med alla mina vänner (y) Men måste även hem till mommo innan jag kan dra ut för jag ska käka empesburgare, MUMS! :D I like!

Hade behövt handla till resa imorn men jag hinner inte det just nu så jag får ta det senare :) Kanske imorn om jag hinner. Annars blir det att köpa lite smått på tåget, rätt dyrt där, inte okej!

Men nu ska jag vara social med Christian så hare!

PUSS!

TAGGATAGGA!!

Shit vad jag är taggad för kvällen! Det är inte sant :D

Men det ska ju vara fullt ös hela natten ;)

Men nu måste jag fixa lite saker så hare!

PUSS!

GRATTIS REBECKA JOHANSSON!

Idag är det en speciell dag för en speciell person och det ska vi fira hela natten lång med massor av party dricka och underbara, härliga personer! :D

Idag kan jag säga grattis åt dig för idag är det din födelsedag på riktigt och äntligen har även du nått och överlevt alla dessa 16 tunga år ;) och än har inte slutet nått någon av oss min kära vän Rebecka Johansson!

Hoppas du får en toppen dag, att det börjar bra men slutar som bäst!

BILDBOMB FÖR ENDAST DIG!




















































EN DEL BILDER GENOM LIVET, ÄLSKAR DIG!

snart blir det staden!

Nu sitter jag i Jukkas och ska bara skriva ett inlägg, väldigt kort dock men sånt är livet :)

Måste fråga farsan om han kan köpa dom där skorna åt mig, det lär bli en överraskning och jag hoppas på det bästa (y) :) Har även fått en hel del skjortor, så nu kan jag leka lite grann med olika stilar, nice :D

Inga bilder, ni vet, pappsens dator, too bad ;)

Men nu ska jag dra

PUSS!

åångest!

Imorn är det typ sista hela dagen i Kiruna och jag vill seriöst inte hem redan!! Det har varit en sjukt rolig vecka + några dagar i den här staden med alla mina söta, underbara vänner! :) Imorn blir det en lugn dag men kvällen lär bli full rulle, det är nice! :D

Har även snackat med Christian och han kommer imorn, lycka! Får se om man hinner umgås med honom innan allt börja festa med mina kära vänner :)

jag borde inte, jag borde inte men jag gör det för att jag vill!

Ska ta och snacka med farsan och så hoppas jag att vi kan åka och köpa ett parnya skor åt mig för det behövs verkligen! Och jag vet precis vilka jag vill ha men det bästa med dom skorna är att dom är vita och LILA! I love!

Är hungrig men pallar inte fixa något att äta, lat! x) äh ska ändå sova snart och isåfall så slipper jag vara hungrig på morgonen (y) + att jag ska få träffa min efterlängtade Christian Eriksson! :)

Skulle egentligen ha skrivit ett till inlägg men det får väl vänta eftersom att jag inte kan lägga upp bilder på denna data, skit! Aja..

PUSS!

"Kalas" i Kurravaara

Snart är det dags att åka mot Kurravaara för att fira Rebecka som egentligen fyller år imorn. Men jag tycker att det är rätt smart av henne att hon har #kalaset" en dag tidigare för vet ni vad som kommer att hända imorn? ;) Jo det blir P TO THE ARTY...     AGAIN! NAJS! ;)



Men nu kommer min kära pappa och hämtar mig ifrån mormor för han ska nämligen skjutsa mig, så snäll! :)

PUSS!

Dagens låt!



Känner att jag blandar mina dagens låt(ar) väldigt mycket but that's life! ;)

Nu fixa, sedan Kurra och sedan Jukkas

PUSS!

like heaven

Känns sjukt jobbigt att det ska bli mörkt så himla fort nu. Det är verkligen deprimerande och jag som ska ut i det där mörkret snart och åka mot Kurra för att jag ska umgås och hade det roligt med brudarna :) Det var ett tag sen vi alla var samlade och det kommer garanterat bli jätte skoj! :) Har saknat dom!


Dock så kommer inte alla som är med på bilden men det är ändå brudar jag saknar :)

FRÅN OCH MED DU!

Jag har egentligen inte så stor lust att lämna staden Kiruna. Märker att jag saknar för många alldeles för mycket och det är väldigt jobbigt i längden. Men jag tog mig härifrån en gång och jag tänker inte komma tillbaka, iallafall inte förrän skolan är över för min del! Fast vid det laget har jag säkert fastnat för någon annan och skaffat mig en hel drös vänner. Men ni som bor i Kiruna kommer alltid att vara dom allra bästa!

Måste ju komma med dagens låt också, men det blir i ett annat inlägg :)

Jag har inte hunnit med så mycket idag, inget alls känns det som, rätt trist .. Jag har iallafall varit och träffat Julia för att hämta tillbaka min väska men jag har fortfarande min hatt hos Pallo och den måste jag hämta. Sedan har jag bara suttit hemma. Vaknade halv 12 och klev upp, duschade och käkade frukost. Snart ska jag ju till Kurra och ja juste! Jag har spelat Guitar hero 5 och det var skit länge sen jag spelade det, var lite ovan men orkade inte sitta där för länge så ;)

Men nu fixa resten

PUSS!


Helt AWESOME kväll/natt!

God morgon på er allihopa! :)

Idag är jag verkligen super glad och det känns enormt skönt kan jag meddela! Men det kan vara på grund av alla sköna människor jag fick umgås med igår från en tidig kväll till en tidig morgon och jag måste ju bara berätta :D

Allt började med att Emil Flygare kom och plockade upp mig, Emmy och Julia. Vi for en sväng förbi flygplatsen och jag tror inte jag har skrattat sådär mycket på länge, snacka om att Julia skrek när Emil sladdade, haha! Vi gled omkring i Kiruna ifrån typ 8(?) till 10 och sedan fick vi hoppa in i Falkens bil som gled något varv med och det var bara för att Emil själv ville dricka men Falken kunde inte för att han skulle upp och jobba. Men Emil frågade Dolken ifall han vill köra omkring och det ville han, så jag, Julia och Emmy skulle egentligen få vänta ett tag hemma hos Emmys farsa. Men vi behövde inte ens kliva ur bilen för vi var påväg mot Luossa för att lämna Falkens bil för han hade ångrat sig. Så vi hade både Falken och Dolken som skulle chaffa.

Så vi var fortfarande ute på vägarna och höll på att dricka och sjöng allsång och hade det trevligt. Vi körde sanning eller konka i fler timmar och till slut tog alla idéer slut så då fick även leken sluta. Men det var rätt roligt det som hände under dom där timmarna för det var många som blev pussade av alla! Fast mer kan jag inte berätta för "det som händer i bilen, stannar i bilen!". Hade lätt kunnat berätta men jag lovade så tyvärr så får jag inte berätta för er, synd där ;) Ni skulle ha varit med och jag kan lova att ni hade haft roligt! :D

Omkring 2(?) skulle Emmy hem, lite väl synd men natten fortsatte iallafall :) Efter ett bra tag efter det så "stoppade" civilsnuten oss men dom ville bara snacka lite grann och det måste dom ju få göra :) Vi var även på statoil minst 50gånger för att en viss person skulle använda toaletten så många gånger, hah :)

Sen Emil började dricka så slog han och jag vad om att han inte skulle kunna lyckas charma mig och gissa vem som vann? ;) Kan ge er en ledtråd. Ni läser hennes blogg just nu, inte allt för svår men självfallet att jag skulle vinna, det är ju förfan mitt andra namn! :D

Kvällern började närma sig 5 på morgonen och Dolken orkade inte köra längre så det blev att dra hemåt för ute var det alldeles för kallt. Kan även meddela att jag har sovit helt ensam i natt också, den ni ;)

Men jag är skyldig en person en sak sen resan och jag ska hålla det för jag håller alltid vad jag lovar!

Men nu ska jag ta och ringa runt lite för jag behöver nämligen skjuts till Kurra. För Rebecka ska fira sig idag och  dit ska jag med några andra tjejer, det kommer att bli mys!! ;)


inget grattis ifrån mig för du fyller år först imorn ;) ÄLSK!

PUSS!

Dagens låt


Sjukt bra, love it!

We all wanna be famous

Hade behövt hämta min hatt som är hos Simon men jag har inte riktigt haft tid.. Men jag hoppas att Simon har den kvar hos sig för annars är det ju sämre x) haha

Undra när Christian kommer till stan, hade som velat träffa honom minst en gång till innan jag drar mig tillbaka mot Sundsvall. Då har jag ju inte nått målet som jag satte ut innan jag kom till stan. Jag ska hinna umgås med alla minst en gång (längre än en timme) . Sedan hade jag ju planerat att få sova med honom, precis som förr or stupid love songs. Juste måste även hinna umgås med Tobbe och det är ju ett måste! :)

Idag blir det att fara förbi safari för att käka en av dom mest underbaraste mackorna som finns på hela jorden, nämligen en suovasmacka, MUMS! :D Hoppas Rebecka ids hänga på, lite emo att gå själv och fika x)

Ska även hinna lägga ut dagens låt innan jag drar, fast det blir i ett annat inlägg :)

 

PUSS!


I'll be stronger

Snart slipper jag sitta ensam i den här lägenheten för snart slutar Martin :D

Känns sjukt jobbigt att ha en blåsa på läppen, den stör mig skit mycket men snart är den borta för gott! Men hur vet jag inte än men jag hittar nog på något, jag är ju rätt duktig när det gäller sånt :D (y) + Att jag stör mig på mina blåmärken som jag har fått på båda armarna och nej, jag har inte blivit överfallen av någon idiot eller något liknande, allt handlar om att brottas x) Fast det ser ju inte så värst snyggt ut men jag tänker ändå inte så mycket på det som tur är :)

Idag är det tisdag och vad är det som händer på tisdagar? Jo det är ju desperate housewives, awesome!

Hatar seriöst såna som ska förstöra andras bilar! Nu har någon sparkat på MIN herr Flygares bil, men det ordnade sig för den jäveln fick betala för det också. Tur att Sverige är rättvist någongång iallafall! Han måste jag ju också träffa för övrigt, saknar ju honom! Puss på dig min herr Flygare!


Look for the girl with the broken smile
Borde jag sakna dig?

Men nu måste jag skynda mig lite innan Martin kommer :)

PUSS!

mat är gott

Men ändå käkar jag som en myra, detta stämmer inte riktigt :o Som Tim sa igår "är du hungrig? nä juste du är typen som aldrg käkar" ANOREXIABARN buhu.. Okej det stämmer inte helt men jag är fan inte tjock fast Folke (tjockast) Andersson påstår att alla i klassen är tjockisar, han har såååå fel ;)

Haha, över till annat så har jag umgåst med Tim hela dan igår och idag ska jag umgås med Martin Forss igen :) Rätt kul att komma tillbaka till Kiruna för det är så många som vill umgås med en, alltså var jag rätt så populär innan jag flyttade, NAJS! Fast jag har kvar några att umgås med men det tar jag eftersom och en person är ju inte ens i stan, PU! Aja jag lär ju KANSKE hinner umgås med Christian också, om jag har tur(?)



Men nu ska jag ta och fixa lite grejer här innan Martin kommer och hämtar mig,

PUSS!

Dagens låt!

Jag har varit fast för den ett bra tag nu men det är nu den toppar mina listor och får äran att vara dagens låt :)


Älskar!

varsågod and enjoy!

PUSS!

1 november 2010

Idag blir det att tillbringa dagen med en annan kompis som jag inte har hunnit umgåst med, men veckan är inte slut men jag fick lust att umgås med honom, du är en vinnare ...       TIM SMEDQVIST! ;)


GRUNDENTEN, I MISS!

Vad vi ska göra vet jag inte men jag behöver inte oroa mig att vi ska ha tråkigt, kanske bara att det kommer att bli grymt kallt att vara ut, brr, snö i Kiruna REDAN, okej det är ingen nyhet men hallå?! Sundsvall hade inge snö när jag lämnade stället och det har säkert inte kommit någon snö dit heller!

Just denna morgon kommer ni få minst 3 inlägg! Det är rätt så otroligt ;) Nä men tänkte bjuda på dagens låt om inte annat :) Men det kommer i nästa inlägg kan jag lova (y)

Om inte annat så är festandet för förra veckan över och jag och mitt gäng börjar om snart och jag ska klarar mig utan att snea! Andra gången i lördags och det är inte okej! Jag ska klara mig, precis som förr! Fast nu har jag kastat bort skiten som jag drack innan och så börjar jag om på något bättre (y) jag skyller på drickan! Nästa gång ni ser mig ute så är jag med på allt ;) Jag ska äga ut er alla! ;)

Måste även hämta min hatt ifrån Simon. Och jag som hade min tur så är den där fast han inte hade hittat den på några timmar och en sak till! Förlåt Simon att jag tråkade ut dig genom att jag berättade min livs historia för dig, inte meningen men jag vet att det inte gör något, 'cause du är en av dom bästa! :D

Men nu ska jag bjuda på låten i ett nytt inlägg

PUSS!

Tobias Keskitalo's födelsedag!

Nu är det så att min förra bästavän fyller år idag och han blir hela 18år! Grattis till dig grabben! Om vi har tur så stöter vi på varandra någonstans idag men det är inte helt 100 att det går men jag kommer åtminstone att höra av mig til dig, det är du värd även efter allt bråk! :)

Snart är det även dags för dig att skaffa körkort och va en av dom andra 92orna som redan har varit med i gänget sedan länge men det är inte ditt fel att du är så efter ;) Haha nä men jag önskar dig en riktigt bra dag och jag hoppas att den börjar bra och slutar som bäst! PUSS PÅ DIG VÄNNEN!


Kanske inte världens bästa bild, men den är till din ära på MIN blogg!
- du är speciell!

PUSS!

RSS 2.0