gymmet + träna i glosor

jajjemen, snart ska jag börja gå mot skolan igen eftersom att Rebecka ska ha utvecklingssamtal och jag ska möta henne där och sedan gå till nautilus för att träna. och när vi väl är där och tränar så ska vi träna på våra engelska glosor som vi har prov på till onsdag, rätt smart faktiskt. hinner inte käka innan men det gör det samma. haha, jag och Tobbe var ute och gick igår och han höll på att frysa ihjäl medan en annan var fullt på klädd med täckbyxor och allt förutom vantar (y) haha. sedan påvägen hem köpte jag choklad och coca-cola, något jag inte har druckigt på länge. så hem med det och kolla vem kan slå Filip och Fredrik. so provet gick jätte bra (hoppas jag) men det kändes som att jag klarade tack vare Mikaela som satt i ett annat grupprum och hjälpte mig (y) haha, snyggt! men nu har jag inte tid att sitta här och skriva något mer. hare, pusshejs!

aaah

nu sitter jag i data grupprummet här i skolan och ska hitta några bilder till mitt tal. allt är klart men jag ids inte gå tillbaka för att jobba fast det gör inget för allt är redan klart (y). att sitta och bara kolla omkring lite här och där är rätt chill och ett perfekt jobb för mig, haha! snart slut med den här lektionen också och sen blir det syslöjd, chill. ska försöka bli klar med min tröja som jag har hållt på med nu ett bra tag. men nu ska jag dra till lektionen. hare, pusshejs! 

God morgon

ett snabbt inlägg innan man ska börja gå mot skolan. jag har verkligen ingen lust med skolan, hade gärna kunna somna om igen för snacka om dålig sömn inatt, vaknade säkert varje timme om och om igen, kunde knappt somna på flera timmar heller. jag har för mycket att tänka på helt enkelt men inget jag bryr mig om. men nu ska jag klä på mig vidare och sedan käka frukost och vi får inte glömma att borsta tänderna, ;).. sedan skolan. hare, pusshejs!

22.57

veckan klarade man galant och nu är det bara några veckor kvar tills jullovet börjar. allt klart för imorn och imorn väntar provet, hålla talet och imorn MÅSTE jag verkligen gå till gymmet för det har varit en slö helg nu med mycket vila så nu borde man kunna ge järnet! hoppas veckan blir lugn och utan mycket läxor, jajuste englska ord prov på onsdag med ungefär 135 ord.. SUCK! men det klarar jag, hoppas, haha! endast 18 dagar kvar sedan sticker jag från stan för detta år, skönt att veta att det bara är ett halv år kvar i den här staden + att det här halv året har gått fort.  men nu ska jag fixa mig för sängen. hare, pusshejs!

Nu är det äntligen klart..

vecka gick fort men det är bara skönt! helgen har varit tung med lite/för mycket sömn och mycket vänner, men det är härligt, så det ska vara. igår hände det väl inte så mycket speciellt, vaknade vid 3 på eftermiddagen, klädde på mig och stack till arna med mormor för att julpynta lite och efter det blev det den där efterlängtande pizzan, MUMS! pluggade även lite so för att jag ska ha prov nu imorn, SUCK! och sen stack jag hem fixade lite och sedan kom tobbe och lingman och hämtade upp mig och vi snurrade runt på stan och fram och tillbaka till statoil ett antal gånger, vi stack även och snackade med jimmy om hans badande i skitabäcken, haha! sedan hämtade vi miranda, så vi snurrade några timmar till tills lingman skulle hem och sova så då bestämde vi oss alla för att dra hemåt. jag for hem till tobbe för att vi skulle kolla film efter vårat break som varade ett bra tag men nu är det över och det känns som om ingenting har hänt. efter filmerna skulle vi snacka skit men det gick ju som det gick för jag somnade tillslut, haha. idag på morgonen fortsatte jag på mitt tal om PDOL! nästan helt klar nu, ska bara hämta ut några rader ifrån min bilddagbok så är allt klart (y). fick vänta några timmar till på att få komma hem eftersom att traktorn var alldeles kall och vi fick inte igång den. men det gick tillslut, så den fick stå där på tomgång ett tag medan jag och tobbe gick in och drack den där röda fantan, mm min drog, haha.. sedan drog vi, när jag kom hem behövde jag bara sätta mig vid bordet och käka, gott var det iallafall. och sen fortsatte jag ännu mer på mitt tal och nu är det klart, tack och lov så nu är det bara att träna in det lite grann så är allt prima. men ska börja med det nu. hare, pusshejs!

Porfyren - Lompis

det hela började med att jag, rebecka och julia skulle hitta på något men det blev aldrig av, så jag och rebecka fick den dumma iden att vi skulle gå och köpa en Bj's på statoil och sedan gå till martin för att hämta rebeckas grejs. vi gick från statoil till lompis, rönnplan. vi satt där i trappen och väntade tills att martin skulle komma hem men det tog ett bra tag. men medan vi väntade plockade vi fram glassarna och skedarna i högsta hugg och började käka, MUMS!  vi satt även och snackade lite allmänt skit och spelade, haha. sen kom han och vi gick in i hans lägenhet och plockade ihop grejerna som egentligen bara var en bok, SUCK! sen satt vi där och snackade ett tag innan tobbe och lingman skulle komma och hämta oss och köra hem oss. haha, ja i traktorn vart det ju väldigt trång och mysigt, tobbe körde, rebecka satt i mitten, lingman bredvid henne och jag på toppen av alla ;) haha + att tobbe fick glass på kinden som vanligt när jag åker med och käkar glass ;D haha! sen när vi skulle ut fastnade jag med foten på något konstigt sätt och höll på att ''dyka'' ut ur traktorn men icke då, jag klarade mig. sen gick jag och rebecka in till henne snackade lite mer och sedan gick jag hem för att jag ska prata med tobbe! men nu ska jag ta och tvätta bort sminket, borsta tänderna och sedan ringa tobbe. hare, pusshejs!

17.00

efter att nu sovit en-två timmar har gjort mig mycket piggare. så nu ska jag sätta igång med pluggandet men först en sväng förbi konsum och köpa choklad som jag drömde om, haha. ser ju om jag skriver något senare. nu  drar jag, hare! pusshejs

13.42

jag tror aldrig en fredag har varit såhär jobbig förut :s tack mamma att du ringde och väckte mig,  sovit ungefär 3 timmar i natt för att jag pratade med Tobbe hela natten, nästan och sedan upp till skolan. först var det svenska och det gick väl hyfsat, en början på mitt tal blev av iallafall, great. sedan vart det engelska med det vanliga och sedan no, haha varje gång vi har våran no-labb så får vi ett gott skratt tack vare en viss person. sedan hel och sedan mat, rätt så gott med kyckling ändå, fast jag inte gillar det sådär jätte mycket. sen vart det äntligen dagens höjdpunkt och det är ju förstås gympan. men nu ska jag sätta tillbaka sladden som jag och Rebecka fixade igår, haha och sedan plugga lite smått, hare! pusshejs


vilken kväll

hahaha! kvällen startade med att jag fick ögonen för att skaffa en blogg och fixade det, men det var inte ens början av det roliga. det började med att jag skrev med Rebecka och sedan några sekunder efter var jag hemma hos henne och bad om hjälp att ta lös intenet-sladden från Jennifers rum som gick alla möjliga vägar. det enklasta var ju att ta den därifrån och upp till Rebecka med datorn och sladdarna men att sedan inte internetuppkopplingen hemma hos henne funkade var en annan sak så vi letade efter en annan sladd men fann ingen så hon började visa mig hur det mesta skulle gå till men jag fattade ju ingenting av det så jag får väl plugga in det själv istället. så när hon hade visat det klart så stack jag hem och skulle koppla in datorn och det gick ju hur fint som helst men det värsta var att få tillbaka sladden bakom den största bokhyllan i hela lägenheten, det var en stor utmaning kan jag lova, flytta på en sak i taget och sedan sätta tillbaka de på samma plats, haha.. ja men nu är det bara lite kvar av det arbetet som tur är, men ska fixa det nu på en gång, pusshejs!

Välkommen till min nya blogg!

äntligen tog jag också steget och gjorde mig en blogg, ganska otroligt med tanke på att jag inte är den som bloggar direkt, haha. men det lär ju säkert bli roligt + att ni får veta en massa saker när jag har tid att uppdatera nya inlägg. men detta är bara början och nu ska jag in i bloggvärlden, pusshejs ! 


RSS 2.0