valborg!

då sitter jag här igen, ska även vara hundvakt över helgen och idag blir det att vara ute hela natten, men jag vet att eiden klarar sig, så det är bara att kämpa sig upp sedan och ut och gå, men det kan ju behövas! :)



blir säkert att sticka till farsan över helgen också, bara sådär för skoj skull.

ojoj-oj vad man är taggad inför kvällen/natten!
känner att det kommer att bli en bra kväll (:

men det som står på min lista nu är;
- gå ut med hunden
- ge den mat
- sminka mig och fixa frillan
- hitta dom rätta kläderna
- få med girlsen
- dra på PARTY!
-
träffa folket
- BARA HA DET BRA!


men jag ska börja med min lista och det var nog den sista inlägget för idag  så nu får ni klara er, puss och kram älskade läser!

300410, valborg!

slutat skolan, varit på stan och nu sitter jag nyduschad här och skriver till er, fast snart ska jag in i duschen igen eftersom att jag ska sätta hårinpackning. sitter även och käkar pizza och efter allt ska jag til rebecka och smaka en efterrätt (y)

och efter det börjar allvaret att fixa i ordning sig men ändå går tiden jätte segt, men nu är det dags att sätt hårinpackningen i håret så ni får ha det bäst, puss och kram!


sista för kvällen

jeppjepp, nu sitter jag här igen och sitter och snackar med sebbe denna gång. Hjälper emmy med en sak och försöker tjata hit en kille. Det går ju som det går men svaret är "kanske" .

ska snart fixa mig för sängen och bli utvilad för att klara dagen imorn.

Men först så måste jag visa några bilder och berätta dagen :)


här satt vi utanför runas hus och käkar glass innan vi skulle ut och promenera, trevlig var det och glassen var god och jag valde den största, SÅKLART! det var då vi hade skulle ha elevensval.

och så...


köpte vi glass av glassbilen och dom var goooooda! ;D fast jag ska ju sluta äta det men inte nu (; för nu är frysen "full" av glass eller så inte. and i love it!

men nu ska jag ta och fixa i ordning mig så sovgott, puss och kram!


29 april 2010

Nu är det bara några timmar kvar till valborg(!) och dom flesta vet nog vad som gäller, iallafall så gör jag det och min dag är planerad ganska bra! :)

Eftersom att jag ska köra den så kallade "lodis-stilen" i skolan och sedan ska jag på gymmet och träna upp mig innan dagen övergår till att vara hemma, käka och fixa i ordning sig, imorn har jag verkligen tänkt på något extra så mina kläder kommer garanterat ligga på hela golvet i rummet och det jobbiga av det är ju att jag måste städa..
Över till idag då.
För någon timme sen tränade jag kondition på gymmet och duschade och stack hem och när jag kom hem så fick jag äta fiskpinnar med potatismos, and i like it! Och nu eller för ett tag sen satt jag och försökte leta reda på ett recept som vi ska ha på hk:n men jag och rebecka tänkte testa att göra den och sedan smaka om den blev god, men istället hittade vi inte det där receptet så vi får vänta tills imorn, men det är ju lugnt. Har massa tid imorn, för vi slutar ju redan 12 och på tal om skolan, imorn ska jag ha nationella i matte, muntligt då och jag är inte så taggad för det. Jag har annat att tagga mig för liksom ;)

En annan sak! Det är bara 42dagar kvar av skolan, and i love it!

Sommarjobb?
- inte den blekaste, måste ringa och snacka med farsan
och det gör jag nog efter detta inlägg, har även en till sak att snacka med honom om och det är lika att ta reda på det nu så jag slipper vänta :)

Men jag ska ta tag i det nu, och ni ser ju om jag skriver något mer, men ni får ha det bäst, puss och kram!

290410

nu ska jag och rebecka snart till gymmet fast på dit vägen är vi lata eftersom att vi får skjuts ;) träna kondition blir det bara tror jag



men nu måste jag packa klart och sedan gå till rebecka så det blev inget långt inlägg men ni får klara, ha det bäst, puss och kram!


godmorgon!

första inlägget, vida denna tid brukar jag ha fullt upp och det har jag egentligen nu också.

har nyss plattat håret men bara luggen så jag har några lockar kvar i håret, för jag måste ju platta det efter att jag har duschat och det gjorde jag igrå iallafall (y)

men nu ska jag ta och äta pannkakor till frulle så ha det bäst tills vidare, puss och kram!

sista för kvällen

Nu är det den här sista för kvällen igen.

Hann aldrig duscha och bada förut eftersom läppsmycket inte var "helt" så jag var tvungen att ta mig till stan för att fixa en ny och sen n är jag kom hem blev det inte av och sedan var jag och rebecka gick och nu ids jag inte längre så jag får ta det imorn istället :)

måste nog ta och lägga mig snart så att jag för engångs skull kan vara pigg på morgonen och tänka sig snart är det valborg, jippie, 1år då tobias keskitalo. fast det blir inte så mycket att fira men tanken finns ju där iallafall (y)


om inte annat så bjuder jag på den (; älskar dig syster! <3

aja måste ta och borsta tänderna och plocka bort sakerna ifrån sängen men ni får ha det bäst och sova gott, puss och kram kära läsare!  

28 april 2010

för alla som vill veta så är det endast 47 dagar kvar till sommaren, iallafall för oss som får sommar sen 11 juni.

Nu sitter jag och väntar på att badkaret ska fylla sig så att jag kan lägga mig där och bara känna på det härliga :) ska även läsa "när ingen annan ser" att den boken är utläst någongång och så att man slipper dom där böckerna några år igen ;)

Men nu är badet färdig och jag ska dra mig till badrummet och sedan lär jag ju hitta på annat och så kanske jag slänger in ett inlägg senare, men ha det bäst, puss och kram!

280410

Äntligen blev det en kort dag i skolan och jag säger; "tack nina att vi har beting!" slipper att ha matte och no eller slipper och slipper, vi måste göra det själv. Men det är ändå skönt eftersom att vi har jobbat så bra i språket så slapp vi det, för om vi inte hade fått slippa det så hade vi haft 2 timmars hål, vilket är onödigt! ;o

Eftersom att skolmaten är så äcklig så var det första jag gjorde när jag kom hem var att fixa fika;

jag gillar verkligen inte russin så dom får inte vara med och bada i min yoghurt ;)

och jag kan tala om att det var gott och jag är mätt nu!

har även en tanke på att göra en ny header fast jag väntar nog till jag har klippt mig och fixat mig fin för bilder, vill inte ha en ful bild på min header på bloggen men det är ju ganska lätt att förstå och denna gång ska jag verkligen försöka få den extremt fin så att jag kan bli nöjd över den, men jag klipper mig först den nionde juni, och dit är det ju ett tag men det är lugnt :)

Men nu ska jag ta och slappna av och diska min tallrik så ha det bäst tills vidare, puss och kram!


sista för kvällen

nu sitter jag här igen eller ja, jag har suttit här hela tiden med datan eftersom att den har varit till stor hjälp under tiden jag pluggade, dels med musik och så annat (y) :)

orkade inte plugga bort allt men det blev mycket iallafall, mer än förväntat, jag är stolt över mig själv och därför ska jag få ta en tidig kväll! :) fast först måste jag kolla Desperate housewives! höll på att glömma den men syrran påminde mig, tack josse! :)

Men det blir iallafall sista för kvällen men nu ska jag ta och kolla på tv och sedan ska jag ta och fixa i ordning mig för sängen och sedan sova sött som ett litet barn men innan jag dra vill jag bjuda på en bild :)


- vi är jämt galna personer som gillar att skratta! ;D


så nu är det fixat så sovgott ha det bäst och puss och kram!

27 april 2010

Fuck SO, så less på den skiten så jag tar och gör något annat istället ett tag nu.

Är trött så det blir nog en tidig kväll idag, vilket blir skönt fast än är det inte läggdags. Bara några timmar kvar. Måste sluta vara uppe på nätterna, stänga av mobilen så att killarna kan sluta ringa ;) sjukt less men det är roligt att veta om att man är omtyckt.

Off är nog trött,

Rebecka;
hur skriver man en utvärdering?!

Jag;
tom i huvvet?

Rebecka;
jaaxD

Jag;
haha detsamma här xD inte den blekaste ; p

och så skickar hon en länk till youtube, antagligen med en beskrivning på hur man gör xD
men jag tackade nej.   höhö..

Men jaja, bäst att göra klart skiten så att jag kan gå och lägga mig sedan, och bara ha det härligt! :)

Men nu ska jag ta och fortsätta så ni får ha det bäst, puss och kram!

hell yeah!

Looking back at the beginning of this and how life was just you and me and love living life like an ocean but now the current's only pulling me down it's getting harder to breathe it won't be too long and i'll be going under can you save me from this? i look ahead to all the plans that we made and the dreams that we had i'm in a world that tries to take them away but i'm taking them back 'cause all this time i've just been too blind to understand what should matter to me this life we live, it's not what we have it's what we believe in ..

men visst, nu börjar det med att jag ska diska bort det jag har käkat på och sedan ska jag ta och sätta mig framför SO;n, vilket är något jag vill slippa men det är ju något som måste göras och om jag gör dom nu så slipper jag dom sen (y) så nu får ni klara er, så ha det bäst, puss och kram!


270410

förlåt, förlåt och förlåt!

Hann aldrig blogga igår eftersom att det var fullt upp hela dagen.

Måndag;
Dagen startade med att jag klev upp 6, vilket var segt men även ett måste om man sover i jukkas och vill fixa sig på morgonen. Så jag fixade mig och allt det på morgonen, dunkade även musik på högast volym eftersom att farsan inte var hemma för han var på jobbet (y) . Drog sedan till bussen när det var dags och så kan vi hoppa över dom där timmarna man tillbringar i skolan, alltså ända fram till 3. Direkt efter skolan blev det gymmet och sedan badade vi för fullt, nästan iallafall ;) . Efter det blev det bastu och duscha en stund. Sedan blev det att gå förbi godis gruvan för att köpa en mjukglass(!) sedan träffade vi mormor så vi fick skjuts hem och sedan så käkade jag bara och sedan drog jag till jukkas och umgicks med simon ett tag och sedan var det bara hem till farsan och sova. Det var den dagen.

Idag;
Ja jag smsbloggade ju så att ni fick ju reda på det jag och mikaela hade gjort i hela skolan och det, och det var väl det roligaste idag i skolan. Även denna morgon upp 6 -.- . Buss och sedan gympa(!! :D) fast först hade vi teori och sedan basket, svin skoj kan jag säga! Men de flesta lämnade oss så att det var bara 8 stycken kvar på plan av 17, men det fixade ju sig och helst när alla älskar att sporta (y) timmarna flög förbi och det var dags att sluta så jag och rebecka stack till gymmet, fast denna gång var det svin segt att träna men vi gjorde det iallafall (y) . Vi tog oss förbi den timmen och sedan blev det att basta ett bra tag och duscha och sedan fick jag gå hem ensam för att rebecka skulle käka ute, men lika glad är jag för det :)

Men nu är det så att jag har SO-uppgifter och lite NO som måste göras, men när de flesta av dom är klara så kommer jag säkert slänga in ett inlägg så ni får klara er tills dess, ha det bäst, puss och kram!


- How could you be so heartless?

Godmorgon alla som nyligen har vaknat och ...

Godmorgon alla som nyligen har vaknat och just tagit steget och gått in på min blogg :) nu sitter jag i skolan och väntar tills engelskan ska börja, vi har nyss haft ''beting'' och jag och mikaela har nyss varit på en jogging tur i skolan i sådär 10 minuter eftersom att det var en uppgift vi skulle göra, och förstås så frågade typ alla vad vi höll på med men vi sprang bara vidare och sa att vi hade no :-d haha det måste ha sett avve dumt ut. Men nu ska jag ta och vara social med girlsen här och inte grisen ;-) höhö. Så ha det bäst, puss och kram!


Nu orkade jag inte ta mig till datorn för...

Nu orkade jag inte ta mig till datorn för jag är helt slut och ligger i sängen för att snart sova. Typ halva dagen har jag tillbringat i jukkasjärvi. Jag har Umgåst med amanda karlsson och vi tog en cykeltur genom byn, sedan gled vi med fredrik, adde, viktor och någon till med namn jag glömt. Vi hade iallafall jätte roligt och nya polare fick man allt ;-) sedan sjöng vi ''ronny och ragge'' Fyfan vilket ös det var ;-) Men nu så jag sova för jag ska upp vid 6 Imorn :-o så ha det bäst, sovgott, puss och kram!


250410

jaja det blev inte att bada idag men det gör inget, bara det sker innan tisdagen :)

har varit och hälsat på gammelmormor, vilket var väl trevligt. fick höra korta berättelser ifrån man var lite och att man liknar farsan och faster, det är väl bra antar jag, får ju massvis av komplimanger hela tiden ;) fast det finns ju även en hel del jobbiga grejer med att nästan alla tycker att man har ett bra utseende, de kommer fram på fylla och tror sig få något, ja rebecka du vet vad jag menar ;) haha.

kanske drar mot jukkas, och vad ska jag göra där då? vakna ännu tidigare bara för att åka buss, vilket ös! -.- eller så inte. nä man jukkas är väl fint på sitt sätt + att jag har grejer hemma hos farsan som jag måste ha. aja ser ju hur jag gör, dagen är ju inte slut än (y) . har en massa SO att göra också, men jag och ingen ork fast jag måste väl bara för att allt ska in imorn (?) - har inte den blekaste faktiskt.. men det fixar jag efter detta inlägg eller så spelar man trög "nä men alltså jag hittade inte svaret", nejnej, jag är inte lat! 
 
en annan sak så har jag lärt mig ännu en bit av en ny låt på keyboard, hurra för mig? tss, nejdå det är bara roligt och snart kanske jag kan hela låten eller så inte x) men det kommer väl en tid i livet då man sitter hemma och håller på att dö av att det är så tråkigt och då är det ju bara att börja spela (y) great, my biggest idea ;)


mitt liv är fullt normalt och jag älskar dig!

snart är maten klar och jag ska fläska or not, måste ju tänka på figuren ;) och beachen 2010!
off det är lite tungt att sluta med glass men jag har klarat mig rätt bra, någongång ibland får man faktiskt ta och köpa en.

min gymtid går ut den 10/5 så någongång där i närheten ska jag förlänga den i en månad så jag slipper sitta rastlös. så det fixar sig och jag har en underbar idé igen kan jag tala om, fast egentligen tänker jag inte tala om det bara för att ingen ska kunna sno den, mohah.

Du är en nolla och jag din idol!
you'll miss me when i'm gone, WOOHA!

men ni ser ju om jag åker till jukkas för då lär jag ju antagligen skriva för jag har ju en dator där också (y)
aah men nu är det så att jag verkligen måste på toa så har slutar detta inlägg, så ni får ha det bäst, puss och kram!

Godmorgon! Har tyvärr inte tid att slå p...

Godmorgon! Har tyvärr inte tid att slå på datorn så det blir att smsblogga istället. Sitter just nu och käkar frukost, reda på att dra ut något snart med någon polare i väntan på att rebecka ska komma hem :) för när hon kommer hem så ska vi dra mot badhuset, men innan det ska vi samla ihop ett gång som kanske vill följa med, en perfekt söndag tycker då jag :) men jag lär säkert slänga in ett inlägg så fort som möjligt eller så får ni stå ut med att jag smsbloggar, men jag ska ju uppdatera er. Men nu får ni klara er så ha det bäst, puss och kram!


drömmar,

ibland är det bara skönt att drömma sig bort, precis som jag gjorde där ett tag.

får se om man hittar sin "Sune Johansson" som farsan sa att min största kärlek skulle heta, inge fel med namnet men det hade varit roligt om jag hade hittat någon vid det namnet och om det skulle bli som farsan sa.

Jag längtar bort från staden, och helst nu när man vet om att jag har kommit in på skolan jag ville och att en lägenhet nästan är helt fixad. 47dagar kvar och 1timme + minuterna då men de går ändå så fort, och imorn är det bara 46dagar kvar, shit vad tiden går fort.

ett plus till med den skolan var att när jag var på besök där så såg man en hel del jätte snygga killar där och om jag har tur så går åtminstone en del kvar, mums! ;)

redan nu har jag lust att börja inreda. har börjat laga min egen mat också, måste ju lära mig (y) . men eftersom att jag oftast är ensam hemma här på veckorna så lär jag mig en hel del. off ge mig sommar nu! jag vill hem och bort, get rich or die trying (;

Men nu ska jag ta och läsa den där boken, så ni får klara er nu, och förresten, detta var nog den sista för dagen om jag inte kommer smsblogg. men vi ser ju, annars så sovgott, puss och kram!

.



Förälskad i ett utseende, även fast det gäller sina vänner..  

jag kan inte förstå att det kan vara så lätt men när man väl lär känna personen så inser man att det var helt fel, inte det du förväntade dig. Men jag är inte förvånad heller, de flesta är svin..

tänk så många funderingar som snurrar runt i mitt huvud, funderingar och frågor utan ett svar. Att se någon men ändå veta att det är för långt att sträcka sig, det är för långt för att orka springa. Veta och få känslan "du är inte tillräcklig". Känna sig ner trampad av sin bästa vän bara för att jag litade för mycket på honom för mycket, även fast mitt förtroende var svagt. Jag skulle kunna ge allt för att den personen, bara för att han skulle må bra.

Men jag kan inte neka det som hänt och jag tänker inte heller neka att jag tycker att det är bästa såhär, jag känner mig fri igen. För jag vet att jag inte kan gråta för dig längre, jag har gått igenom så mycket men ändå så har jag försökt hålla masken, och låta dig tro att livet fortfarande lekte. 

Du hamnade i den svåraste sjukdomen någonsin, och du låter den övervinna, därför tänker jag inte ens försöka få det bra igen, jag är glad att du gick när du väl hade bevisat som det var. "Du brände dina broar när du sa sådär" . Du bevisade din sanna sida, men egentligen vill jag bara tacka dig, för det är du som har fått mig att bli så stark som jag är idag, inte ta skiten ifrån andra och inte bry sig om ryktena för att vi visste att de inte var sanna. Men som sagt "jag är starkare än dig" och det vet även du om, och jag vet att du tycker det bara för att du själv har sagt det åt mig.

Livet är förkort och jag tänker inte fylla ut åren med sorg utan med glädje, fastän det är med eller utan dig. Vad du än väljer så klarar jag mig utan dig, jag är en stor flicka nu "and big girls don't cry" jag ska ut i världen och helt enkelt leva livet!

Jag tar lärdom och jag lär mig faktiskt, jag ska klara mig själv, och jag tänker inte bryta ihop något mer, I'm stronger than ever!


24 april 2010

Efter alla föreställningar här i kiruna så har Michael Jackson varit en artist som oftast brukar fastna på hjärnan, men det är väl okej antar jag :) Man in the mirror är en av dom, och den är väl inte den bästa men vafan.

undra om man ska dra ut och gå med sebbe, men jag är väl för lat antar jag, men det får man vara eftersom att det är helg nu ;) gymmet hade också behövs besökas men det besöket gör jag först imorn, garanterat när rebecka kommer hem, har även lust att gå och bada, snacka om att det hade varit roligt, hitta ett gäng och sedan dra och bada. Jag har nog planerat min dag för i morgon (y)

Och så behövs det att bara ta det lugnt, och "fixa" i ordning kroppen så att den inte är lika torr och duscha med hårinpackning och det. Vilka planer! and i love it!


ibland är bara humorn på topp (;

men jaja, jag dra ut och går och ni som har numret till mig, jag nås på mobilen ;) ha det bäst, puss och kram!


240410

killar är rätt lustiga, när en går så kommer någon annan tillbaka. Jag nämner inga namn eftersom att jag känner att de kan behöva vara anonyma ;)

Men som igår efter det förra inlägget eller ja det sista så fick jag ett långt sms av den som det handlade om och precis efter det så frågade den andra killen om jag skulle komma förbi och sova hos honom. För det första, den kille jag sov hos, vi hade sagt ifrån båda två om den saken eftersom att vi bara sov hos varandra men jag visste att dagen då han skulle skriva och fråga om jag skulle komma förbi eller inte skulle komma snart. Det andra då, den andra killen hade gett mig olika anledningar till att inte sakna honom då den dagen han valde att gå, för även jag visste om att allt han sa var bullshit. Men vad ska man säga? Jag är van och jag tänker inte ta skit av någon som inte kunde fixa allt utan bråk, nä. I'M FINE WITHOUT YOU, BBY ;* since you been gone.

Att leva livet är hur skönt som helst och det bästa är väl att man inte ledsnar på det, jag mår toppen fast det finns skäl till att gråta, men jag bryr mig inte bara för att jag vet att det är fel att sänka sig själv, jag vet även om att jag är oslagbar och ingen kan trampa på mig. Jag är inte den där "tysta typen" längre, utan jag säger precis som jag tycker till de personer som är värda det. Alla förändras och jag är på topp, girls and boys!

I could be mean, I could be angry
you know i could be just like you

I could be fake, I could be stupid
you know i could be just like you

You thought you were standing beside me
you were only in my way
you're wrong if you think that i'll be just like you


läs det och inse, i'm not just like you "the best in the world" tss, för roligt ;)




över till annat så var det härligt att sova borta, inte lika långt att gå och sedan fick man ju sällskap, vilket är ju great! och gårdagen var rätt härlig att genom gå, jag hade roligt och mådde som kung! och idag blir det nog samma visa igen, i'll be back in buisness ;)

hoppas att vi ska göra något idag, typ fara och hälsa på någon innan man ska börja om igen, fast en sak var ju smart av mig att göra igår och det var att ta på mig vinterjackan, för jäkla vad kallt det var.


kom hem, har faktiskt planera på en underbar idé och dels andra saker!
- älsk på en sann vän, rebecka johansson
i'll miss you when we are gone..

Men mer av gårdagen tänker jag inte berätta för det är min lilla hemlighet ;) så nu får ni klara er, puss och kram kära läsare!

230410

"konstig" ääh vad vet du egentligen? du är inte heller "the best in the world".

Jag vet vad som står på spel och jag vet varför du är som du är mot mig, sen igår blev allt typiskt men vet du? Jag bryr mig inte för jag ska inte stanna länge till i den här staden, shit bby ;*


över till annat så har min dag varit väldigt härlig, för jag har vilat sönder mig ;) och gissa om det var skönt? helt klart älskar att bara ta det lugnt, så borde skoldagarna också vara framöver, men tydligen inte.. Yeah! det är endast 48 dagar kvar, och jag längtar som bara den, dels så hoppas jag att du lär dig något av det hela, tiden är kort, men alldeles för mycket har blivit gjort ;)

Snart är det dags att kolla upp en lägenhet på Haga, därför skolan ska ligga i närheten så att jag får sova längre på morgonen och slippa stressa, för med för mycket stress ju sämre blir resultatet. Har även funderat på om jag ska sno med Zita till lägenheten, men det är inte klart än och jag kanske hinner ändra mig. Men det är ju trots allt 48 dagar kvar.

HAHAH, förresten var min och matti flygares idé bäst!
"herr flygare och fru hjortborg" (;


Men nu ska jag ta och fixa mig inför kvällen, tänke på något extra ;) bilder kanske kommer ut senare.
så ha det bäst, puss och kram!


- jag är världs lycklig!
sexii boy ;*

sista för kvällen

nu sitter jag här igen, nyduschad och är redo att gå och lägga mig medo boken "när ingen annan ser", lovar att den är svin bra! och än är inte ens halva boken utläst och jag sitter fastklistrad i den!

bra boktips om inte annat kan jag säga.


WITHOUT YOU, I LIVIN' UP LITTLE MORE EVERY DAY!
-you see bby, i'm fine without you ;*

I morgon är det fredag och då ska jag till skolan som vanligt men dagens höjdpunkt är inställd, Ffuck! annars ska väl dagen vara bra och vi slutar ju tidigare så imorn blir det gymmet som fa-aan! Känner mig rätt slö när jag bara har varit där en dag denna vecka för annars brukar jag vara där minst 5.. Juste jag har en sak till att fixa imorn och det måste jag verkligen göra, för jag kunde inte göra det idag eftersom att det var stängt -.- men imorn då jävlar ;)

Annars så har det varit rätt lugnt idag, helt ensam hemma förutom katten då, men det kan ju också vara skönt och jag ser ju om tanten kommer hem i natt, annars är ju hennes problem enorma! ;o

En annan sak som är jobbigt är att jag måste kliva pp tidigare för att platta håret eftersom att det är smartare att göra det dagen efter för då slipper man platta allt, och ju mindra man plattar, ju mindre förstörs håret (y)

Yesyesyes, snart är dagen här och sommarlovet också. Jag önskar att det kunde ha varit den 9 juni, den dagen jag ska klippa mig och sedan är det bara 2 dagar kvar till avslutningen, och då är det bara att säha adjö till högalidsskolan, vilken sorg, men kanske ändå inte :)


Jag är seriös!! just för att jag bjuder på den (;

Dekadansen!

ääh och vafan, nu tar jag kväll, godnatt kära läsare, sovgott, puss och kram!

22 april 2010

då sitter man hemma igen då, härligt att vara på gymmet ibland :)

och nu sitter jag och väntar på att badkaret ska fyllas med vatten och en massa bubblor! så jag tänkte att jag kunde skriva här lite kort innan jag drar mig mot badrummet med boken jag hat fastnat för och det är inte ens ofta jag läser, rättare sagt, det är jobbigt och varför ska man läsa böcker när dom ändå kommer ut på film? Fast vissa gillar ju att läsa så, men inte jag!

Sådärja, nu är vattnet klart och jag ska bada nu :)

Men jag skriver nog senare, så ha det bäst tills vidare, puss och kram!


JAG VILL HA SOMMAREN 2010, NUU!

220410

Idag är det en bra dag, bara för att jag vet om att jag kommer in på den skolan jag vill. Alltså Skvadern, och snacka om att jag är glad! Så snart blir det hejdå kiruna och hej sundsvall, om jag inte får sommarjobb här i stan förstås. Och jag vill ju vara här när kirunafestivalen äger rum, det är ju som kirunas största händelse varje år. Och det bästa är nog att det är 49dagar kvar och några ynka timmar kvar! LÄNGTAR STORT!



dagen är typ avklarad, alla mina "ärenden" är klara och imorn får jag min partydricka ;) . Fast slitet att supa båda helgerna, både nu och valborg men valborg är ett måste och så har vi ju vakan förstås men det är ju ett tag dit så det kan vänta. Aja ser ju hur denna helg blir, men det kan ju inte bli värre iallafall (y) :) .

Snart ska man ta och göra våfflor för att det blev kvar smet ifrån morgonen och det är ju lätt och gott så det får bli våfflor tycker jag! Med sylt, drottningsylt, självklart! ;)

Förresten, nationella verkade gå bra så ni alla vet. Klarar nog det, trodde dock att det skulle vara mycket svårare men inte då, vilket var tur.

Men nu ska jag fixa några inställning till rebecka så att hon kan smsblogga medan hon är borta i skogen ;) och sedan blir det att göra våfflor och läsa lite till av den där boken. Så ha det bäst, puss och kram!


sista för kvällen

ja då var det den här kvälls bloggningen kvar.

imorn är det ju som sagt sovmorgon och nationella, hoppas på bra betyg där då (y) ;)

men nu är jag färdig inför sängen, tänderna är borstade, sminket är bort tvättat och sängen är nybäddad för att bara gå och lägga sig. så jag tog steget mot att läsa en bok för skoj skull, så jag gick och hämtade den ifrån rebecka. "När ingen annan ser" heter den, den verkar ju bra så det är väl dags för sängen nu, sovgott, älskar er!


21 april 2010

nu sitter jag vid datorn igen och har precis käkat och snackat med min mor.

imorn är det skola till halv 4, inte skoj, men vi börjar först halv 10 och det vi har är nationella i matte c-delen och förhoppningsvis går det bra :) även skönt med en sovmorgon även fast jag vet om att jag inte kommer kunna sova så länge, men jag får väl ta och vara vaken längre idag då för att få det att funka eller kliver man upp vid den tiden man brukar och så har man jätte lång tid på sig på morgonen och det är toppen för jag har tänkt göra våfflor! looove.

jag har en tanke på att skaffa nya bilder också, men jag ser ju vad jag orkar med imorn, lär ju fixa något extra till imorn, eller vem vet(?) :)

har även en tanke på att jag ska ta och ladda ner några låtar och fixa in helt nya låtar på mobilen för jag märkte att jag var less på min gamla musik, men det är ju lätt fixat :) men det tänker jag nog ta och fixa nu så ha det bäst, puss och kram!


- hhey sexiiboy! (;

"börja göra/att göra"

eftersom att skolan egentligen ska komma i första hand så är det väl läge att börja plugga bättre och ta allt i början av veckan istället för att spara det till sista dagen så att man får sitta uppe halva natten. Istället för att snacka bort någon lektion då och då kan man istället arbeta, det är ju trots allt inte många dagar kvar av skolan, typ 35 skoldagar (?)

och så har man så torr hud efter alla duschningar efter gympan, gymmet och "huvudtvätten" så det är nog dags att plocka fram bodylotion varje dag om man vill att det ska bli en ändring på det hela.

måste även sluta platta håret som ett psyk, det faller ju av snart, eller åtminstone bränner sönder. men luggen är ett måste, vill inte gå ut i mina "snygga lockar" i luggen, det är ju nästan förjävligt, haha.

sedan kan man ju börja med att använda hårinpackning, vilket som inte är gratis och det blir ju rätt dyrt om man ska duscha med det varje dag, men iallafall någongång i veckan/månaden hade varit bra + att håret ser snyggare ut.

spara pengar har stått högt upp på listan och än har väl inga stora förändringar skett, helst inte när man sticket söderut där det finns snyggare kläder än i stan, men redan nu ska jag stoppa undan lite pengar av min månadspeng så att jag inte kan slösa bort allt. och nu är det också gjort (y) . en summa varje månaden kan ju knappast bli värre utan bara bättre till de värre tiderna + att ju mer pengar jag spara, ju mer blir det att shoppa för.

träna ännu mer i veckan, mer kondition och styrke hade ju inte skadat. och snart är ju gym tiderna slut och då blir det att fixa träningen på annat sätt, så som att gå ut och gå.

det finns ju nästan en miljon saker jag hade kunnat skriva hit men nu har jag tyvärr inte mer tid för jag ska dra och umgås nu, men ha det bäst, puss och kram!


210410

I detta inlägg vill jag börja med att gratta Magnus Johansson som fyller 18år idag, grattis! Hoppas du får en bra dag grabben, bättre än den "presenten" förra året.

ja, idag har inte speciellt mycket hänt men iallafall så har jag kommit ifrån skolan helt prima, lite väl seg dag bara, men tydligen ska även såna dagar finnas.. och imorn är det skola till halv 4, vilket är inget jag gillar.

idag ser jag ju vad dagen har att bjuda på, har en idé på att sticka till gymmet och bara köra kondition eftersom att jag har sån träningsvärk i magen efter igår, och så ska man inte ta i alldeles för mycket, för det är ju inte bra ;) kanske tar och snacka med rebecka om att vi ska ta en promenad i det fina vädret idag, kan ju lika gärna hämta eiden(mosters hund) så att han också får komma ut med oss :)


annars vet jag inte vad jag ska göra mer idag, kanske umgås med någon(?) och jag vet nog precis vem! (; men jag har typ en "börja göra/att göra"-lista och den tar jag nog och skriver om i nästa inlägg som kommer inom kort.

men jag har inte så mycket mer att skriva om denna dag, så ha det bäst tills vidare, puss och kram!

200410

första och sista för dagen, hinner dock inte blogga så mycket eftersom att jag är dödstrött och lär gå och lägga mig när som helst.

idag var jag i skolan och sedan drog jag och rebecka på gymmet, efter det hängde vi med oskar och sebbe ner till industriområdet, efter det blev det empes mat. sedan dansade jag och rebecka en skum dans, vilket är med på facebook, haha, klockren ;)
 
sista;
http://www.facebook.com/profile.php?id=1012370514&v=wall&story_fbid=115094628518266#!/video/video.php?v=1323968813734

och

första;
http://www.facebook.com/profile.php?id=1012370514&v=wall&story_fbid=115094628518266#!/video/video.php?v=1323961533552

haha..

sedan drog vi och solade och jag kan säga att det är skillnad så att det räcker för första gången! :)


men nu ids jag inte skriva mer, så ha det bäst, sovgott, puss och kram!


sista för kvällen

nu blir det snart sängen, ååh jag längtar!

har varit helt slut hela dagen men ändå har jag umgåst med oskar och sebbe, det var väl trevligt :) tog även med hunden på en promenad och var förbi loffe och käkade, där jennifer kan ha magsjuka men jag hoppas att det inte är så, men om det är så, så hoppas jag på att jag klarar mig!

imorn har vi redovisning, muntligt i NO och jag och rebecka ska prata om sjöhästar, och jag har något som matchar till det hela ;)

kommer mest troligen att ha den imorn när vi ska redovisa, klyftigt va?

aja nu blir det sängen för min del, sovgott, puss och kram!

190410

nu är det exakt ett år sen jag och magnus johansson har varit ifrån varandra, tiden går fort men det vackra är jämt kort och tiden läkte såren efter den sorgen, och se hur jag mår idag, toppen! (y)

och förresten, grattis simon henriksson som fyller år idag, hoppas din dag börjar bra och slutar som bäst! (:

och här kommer bilderna, tyvärr är det inte jätte många men jag ska placera dom i ordning så.


den här godingen känner igen, jag åt den på ett café som heter "Stig"


när vi kom fram till umeå så träffade vi den har söta kusinen, Agnes


syster och jag


sista dagen med syrran tog vi och käkade på "great eastern"


samma dag så var "allstar" precis utanför vårat fönster, när vi bodde på hotellet i luleå.

det fanns även en sak jag verkligen gillade

POOLEN! fast bastun var också en härlig grej, men jag älskar att bada och käka glass! :D

Men nu är tiden ute och jag måste ta och packa upp mina grejer och sedan sticka mot det där stället på andra sidan stan, så ni får klara er för jag måste få mat för att överleva ;)

så ha det bäst, puss och kram!

Godmorgon, eller ja, för mig var den inte...

Godmorgon, eller ja, för mig var den inte så himla ''god.'' Vaknade på grund av en mardröm, där folket som var med, var såna jag älskar, iallafall min syster josefin som jag älskar överallt annat. Mer som var med(de jag kommer ihåg) var; oskar Kemling, julia Tano, rebecka johansson, josefin hedlund, ellinore Hjortborg, (hennes syrra, vid namn som inte får vara med på min blogg), lucas johansson, viktor johansson, joel salmi, tobias sahlin, jonas kemi och en massa små barn som jag inte kände igen, även en stor del av 9an på högga. Allt hände i vettasjärvi, (för det kändes som de och liknade) men mer av den här drömmen berättar jag inte för jag ska försöka somna om nu, utan någon mardröm :) Så ha det bäst, puss och kram!


Sista för kvällen .. Jag ligger i sän...

Sista för kvällen .. Jag ligger i sängen, ska snart sova fast först ska jag kolla klart på johan falk :) kanske csi också, det lär jag ju märka :) Längtar till frukosten imorn, älskar hotell frukost, alltid så mycket att välja mellan :) Annars så har jag badat och bastat, snacka om kallt det var i vattnet, men det var det värt, däremot var det synd att solariumet var ur funktion, annars hade jag legat där hela natten ;-) Nä nu får ni klara er, sovgott, puss och kram!


Haha off fick panik där ett tag. Fars...

Haha off fick panik där ett tag. Farsan sa att vi åker hem istället och jag gjorde nästan precis vad som helst för att få stanna i luleå och när det var 500 meter kvar så började jag tänka ''tänk så menar han allvar, och jag måste verkligen på en toa'' men när väl korsningen kom så sa han ''hejdå'' och jag gav nästan upp och i sista sekund så svängde han, snacka om tur! Så, luleå here i come! :-d hotell och allt, så härligt. Men imorn kommer jag hem och jag lovar att bilder och inlägg kommer in då :) Skriver säkert mer på hotellet :) men nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!


Hej igen! Nu är jag påväg till luleå. H...

dsc05966 (MMS)

Hej igen! Nu är jag påväg till luleå. Har precis lämnat syrran till bussen och vi tänkte vara förbi anders men han var inte hemma så vi fick ta och sticka mot luleå på engång, men det gör ju inget :) fast det jobbiga är väl att det är 3 timmars resa.. Annars har jag testat ännu en till glass som heter ''golden hazelnut.'' den var god kan jag tala om :) Nu när vi ska till luleå så hoppas jag att vi ska sova på hotell och slippa sova hos någon farsan känner, men man får väl helt enkelt hoppas på det bästa. Och jag hoppas på hotell, en till sak jag också hoppas på är att jag ska hitta en klänning i luleå, men har jag otur så är jag helt ute i fel säsong för att köpa en klänning till skolavslutningen. Men nu ska jag ta det absolut lugnt och prata lite med farsan så ni får klara er nu, så ha det bäst, puss och kram!


Jävla humörsvängningar, blir så less, ...

Jävla humörsvängningar, blir så less, tycker helgen ska ta slut så att jag kan åka hem igen. Och jag vill aldrig mer vik bjurholm iallafall, men måste dit och hämta mina grejer och sedan tänker jag tvinga farsan att vi ska sova hos anders. Livet har sina tunga dagar också och jag har nog nästan kommit till den värsta.. Nä sundsvall blir nog bäst, umeå är väl inte den bästa staden som jag trodde. Hittar typ ingenting man vill ha. aja, har iallafall hittat 3 linnen och ett par leggins, lite nöjd kan man ju var. Och annars så får jag och farsan hitta en klänning påväg till stan, i luleå. Och det är ju toppen (y) Men nu ska jag göra annat, ha det bäst, puss och kram!


Godmorgon kära läsare! Nu sitter jag ...

Godmorgon kära läsare! Nu sitter jag i bilen påväg ifrån bjurholm (stället där vi sov) det är ungefär 40 minuter ifrån umeå, men strax är vi där också och det betyder bara en sak; SHOPPING! :-d Annars så snöar det för fullt men det gör inget för om vi har tur så gör det inte det i umeå, fast vi ska ju ändå vara inomhus så det är ju shit the same ;-) En annan sak som är rätt jobbig är den här tjejens son, han ska vara 11 tydligen, men han beter sig som 5(?), skit jobbig iallafall.. Men jag klagar inte, och han ska inte få förstöra min dag! I'm king of the world! ;-) Och farsan sitter och ''visar'' upp sina mobilsvar, SUCK! Undra om vi ska sova hos farbror anders i natt, vilket jag inte tror.. Så det blir väl en till natt på soffan -.- .. Men nu ska jag ta och ordna upp min dag med syster, så ni får klara er. Ha det bäst, puss och kram!


Sista för ikväll då. Nu sitter vi oc...

Sista för ikväll då. Nu sitter vi och kollar tv, syrran har nyss kommit till umeå, fast nu sitter vi ute i någon by och kollar tv. Fast vi bryr oss inte så mycket om programmet för vi snackar en massa istället, och det är nice ;-) Imorn blir det en massa shopping! Och jag ska hitta en klänning och skor till skolavslutningen :) Men nu ska jag ta och göra i ordning mig för sängen och sedan gå och lägga mig, för jag ska upp tidigt Imorn och sedan dra in till umeå igen :) Så nu får ni klara er, kommer även fler inlägg Imorn, sovgott, puss och kram!


Raggen i umeå är då klart mycket bättr...

Raggen i umeå är då klart mycket bättre än den i stan, och shit vad snygga killar det finns här! Älskar staden! Undra om det blir att flytta hit istället. Mycket mysigare på kvällarna, mycket folk, snyggingar, och en massa race kan jag tala om. På tal om race, hoppas vi får vara med om ett, precis som förra gången jag var här :) Har en annan sak jag irriterar mig på, och fan om det är sant, vet precis vad jag måste göra när jag kommer till kiruna igen. Men nu skiter jag i det, för jag ska leva livet för stunden jag är borta ifrån stan! :) Än har syrran inte kommit hit. Vi ska hämta henne ifrån en skolan som heter ''hedlundaskolan'' tänka sig, jag ju nämligen hedlund i efternamn men jag använder bara Hjortborg eftersom det är så få som heter det :) men nog talat om det nu. Nu ska jag ha kul men innan jag lägger mig lär jag slänga in ett inlägg, men ni får ha det bäst så länge, puss och kram!


Hej igen kära läsare, gissa vart jag är nu...

dsc05949 (MMS)

Hej igen kära läsare, gissa vart jag är nu? Juste i umeå :) Vi skulle egentligen ha varit framme för typ en timme sen men vi tog en fika i skellefteå, jag åt något jätte gott, om bilden hamnar där uppe så vet ni iallafall att det var den jag åt :) (lite svårt att veta med smsblogg) Nu är det bara någon/några timme/timmar tills syrran också kommer till umeå. Medan ska vi vara hemma hos min farbror och sedan bär det av någon annanstans, kommer inte riktigt ihåg (?) . Får se vad jag hittar på senare, men det lär ni nog få reda på eftersom att jag fixa denna funktion till min blogg. Ser ni, jag bryr mig om er! :) Men nu får ni klara er tills vidare, så ha det bäst, Puss och kram!


Nu sitter jag i bilen, eller ja det har ja...

Nu sitter jag i bilen, eller ja det har jag gjort i några timmar nu. Har även nyss käkat hamburgare, vilket är så gott. Fast jag ska ju börja bli nyttig så jag får väl se hur det går x) . Tungt när det är så länge kvar att åka, men det så det värt för imorn ska jag shoppa upp alla pappas pengar ;-) eller så inte.. Men en klänning ska jag hitta och det är något som är säkert! Annars så är det verkligen varmt i bilen fast det är skönt att sitta i just pappas bil, älskar BMW;n, så härlig att åka med :) och snart är vi i töre också, se, det går framåt ;-) men nu ska jag försöka sova lite, är jätte trött eftersom att jag inte kunde sova ut när jag väl hade sovmorgon :s men ett inlägg lär ju säkert komma in senare, så ha det bäst, puss och kram!


160410

detta är kanske sista för den här helgen, men ni ska inte bli besvikna, jag lovar att jag ska blogga så fort jag få tag på en dator! :)

Nu är det inte många timmar till umeå resan och snart är det dags för nationella i matte också, great! Men det är bara det som jag behöver göra för sedan står min far på skolgården och väntar på mig (y)

Lite synd att jag inte kan vara med på rebeckas gympalektion som också är idag, men vad ska man göra? hellre drar jag söderut och kommer hem på måndag än att stanna kvar i stan. Jag behöver komma bort lite!

Off är fortfarande inte taggad på att ha nationella, ogillar matte skarpt och det är väl inte det bästa nu, men det kommer ju att gå bra hoppas man ju :)

Det skulle ha varit skönt med en sovmorgon, nog för att vi hade det men jag kan fan inte sova ;o vaknade första gången halv 7(!) illa.. sedan vet jag inte helt om jag somnade om eller inte, men det kändes inte som det. Men ändå till slut tog jag och klev upp och satte fart mot duschen, och nu sitter jag här, nyduschad, helt enkelt fixad för skolan men jag hoppar över sminket idag eftersom att bilresan är framför mig nu.

Men nu ska jag ta reda på en annan sak, så ha det bäst kära läsare, Puss och kram!

dagen är fortfarande den 15april

lite väl sent kom jag hem märkte jag och en sak till, inlägget kommer inte in just idag men det gör nog inget, för ni ser väl min rubrik ;)

iallafall så har min dag gått ut på att umgås och tränat.
Direkt efter skolan så stack jag till gymmet med rebecka, eller dirket efter showen. Men på gymmet körde vi endast kondition i en timme, skönt var det och vi har bestämt att vi ska göra det minst en gång i veckan, och det är ju bra, måste ju träna upp konditionen också :) men jag måste bara säga att jag och rebecka är grymt snygga när vi har hk ;)



När vi var på g hem så tog vi och gick förbi rebecka mommo och moffa för att vi tänkte hämta hunden och låna lite krydda men vi fick varken av det med oss. Men vi fick pengar för att köpa kryddan själv (y) .

Men maten blev god och jag är nöjd


jag lovar, maten var mycket godare än vad den ser ut!

Efter maten så stack jag hem för att jag skulle packa, för imorn åker jag till umeå och är borta till på måndag. HÄRLIGT! en massa shopping!

Imorn har vi även nationella i matte och jag är inte taggad ;s men det går nog, har ju sovmorgon så (y)

Sedan kom tobbe och hämtade mig, vi kollade på film och hade vattenkrig fast det var bara han som blev blöt x) cause' I'm cool! ;)

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen fastän man inte får men det skiter jag i nu. Så sovgott, Puss och kram!

150410

nu sitter jag och väntar på tobbe så detta inlägg kommer att bli rätt kort men ni får klara er för när jag kommer hem så kommer jag att berätta om dagen och min och rebeckas goda mat :)

annars har dagen varit jätte bra :) annars så sitter jag och dunkar musik för att jag är cool (H)

"Call me a sinner call me a saint
Tell me it's over i'll still love you the same
Call me your favorite call me the worst
Tell me it's over i don't want you to hurt
It's all that i can say so i'll be on my way"

- älskar låten, så fin!

Men nu kära läsare står tobbe utanför och väntar på mig så ni får ha det så bra! :) Puss och kram ifrån mig!

140410

än är dagen inte slut för jag har inte hunnit skriva ;)

kom nyss hem ifrån rebecka men nu ska jag berätta om dagen och bilder ska in :)

Ja skolan kan vi hoppa över...     ... jag stack hem, kollade en film sedan blev det datorn för en stund och sedan stack jag hem till rebecka för att vi skulle göra hemmagjord pizza! (mums!) När den var klar så käkade vi lite fort och sedan satte vi fart mot folkan eftersom att estet hade 10år jubileum, massa blandat och min favvo låt kom med <3 Michael Jackson - They don't care about us, så bra och helst när han sjunger den :)

Men bilder ifrån pizzabakandet finns

snyggingen ;)




Före,


efter!

kan säga att den var jätte god! :D vi är bäst på att laga mat.

Annars så var vi på folkan med rebecka, tobbe och näslund.
Jennifer var jätte duktig! precis som alla andra som var med :)

och eftersom att vi var tvungen att skynda oss till folkan så hann vi inte käka klart så vi fick ta en kvällsfika, pizza funkar jämt ;)

Men nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen men inte för att sova, nej, utan att snacka med tobbe :) så ha det bäst, sovgott, puss och kram!

130410

ingenting fick ni och läsa igår, hemskt?

nä men nu ska jag ta och skriva för jag hann aldrig göra det igår eftersom att det var skola och direkt efter det så stack jag till gymmet, därifrån hem, käkade och sedan stack jag till rebecka för att vi skulle till kvantum för att handla tills idag eftersom att vi hade ute dag idag och vi var i gropen, berättar mer om det sen :) efter kvantum stack vi hem till josse och fixa i ordning lite grejer, väntade på skjuts och medan vi gjorde det så spelade vi Rockband, snacka om att vi ägde! ;)

Ja men iallafall så hade vi sovmorgon idag så jag klev upp 8, rätt skönt när jag klev upp så tidigt morgonen innan. Klädde på mig och stack till rebecka för att hjälpa till med det sista och även packa i det jag skulle ha med mig. Sedan kom josefine till rebecka med sina grejer som vi skulle hjälpa till att bära, fireboxen var inte sådär jätte lätt x)

När vi väl kom till gropen så träffade vi sandra så vi tog och ställde upp allt och fixade i ordning allting, vi väntade ett rätt bra tag på att joanna skulle komma med smöret så att vi skulle kunna laga våra hamburgare, det tog typ en timme och veden började ta slut så jag och rebecka tog och klättrade i träden för att hämta mer men det var fan bara små träd så det brann inte sådär jätte bra, men det funkade (y)

Sedan kom joanna och det första hon fick göra var att plocka fram smöret så att vi kunde laga maten och jag var hungrig eftersom att jag hade hoppat över frukosten men det var lugnt :) det tog inte heller så länge att laga så det var ju ett plus.

Efter ett tag ringde michaela till sandra och frågade om dom kunde komma ifrån backen till gropen eftersom att det inte alls var roligt att åka slalom nu. Så amanda och michaela kom dit och var sociala med oss andra. Efter att vi käkade så drog vi och åkte madrass , snacka om vilken fart ;) jobbigt att gå upp för backen, men det var det värt (y).

fick dock inte så många bilder för jag tänkte inte på det men en bild fick jag iallafall.


josse och fireboxen (y),

god mat blev det iallafall :)

Efter allt så stack jag och rebecka till stan, fast först var vi hem och bytte kläder.
fixade bilder til henne som hon ska ha till id-kortet och en klipptid på hårstil(!!) sedan stack vi till stadsbiblioteket där det var fullt av svartingar ;o ny församling eller? men jag hittade en bok



och även en som alexander flygare hade gjort
 
höhö ;)

Men iallafall så tog jag och rebecka och stack dit där det fanns barnböcker och vi hann inte sitta där länge tills en sån där kom och försökte snacka med oss, jag svarade först på någon fråga och sedan var han påväg att gå men istället satte han sig på en stol bredvid oss :o äckel? ingen av oss snackade med honom och till slut så sa han bara "talk to me" och rebecka ba; "ska vi dra?" jag ba; "ja!" så vi sprang därifrån eftersom att han reste på sig och säkert var påväg efter oss men vi stack till inter sport. Innan det träffade jag Ciia, trevligt, fick en kram sedan var hon tvungen att gå (buhu ;)) 

men nu sitter jag hemma och måste gå över till rebecka för att hämta mina grejer så ni får klara er! ha det bäst, Puss och kram!

110410

Godmorgon!

trött som jag var igår så gick det att somna snabbt och det är väl det härligaste :)

dagen blir att umgås med syster men det finns bara ett problem då, gymmet stänger 4 och syrran åker 5, toppen, jag som hade tanken att hon skulle åka där på kvällen men jag hade helt fel så det blir nog inget gym för mig idag heller. Men imorn, då jävlar! ;)

Det känns tungt att det är skola imorn, har en tanke på att sova i jukkas och kliva upp tidigare än vanligt bara för att Amanda Karlsson ville det så jag tänke vara lite snäll och kanske göra det, ska tänka på det hela dagen :) + att vi har SO direkt på morgonen och ibland är bussen försenad så det är ju ett plus med det hela :D ogillar Ingrid(!) och lektionerna är väl okej..

Dels så blir det väl att umgås med tobbe idag men man vet aldrig med den grabben mer, så jag orkar inte bry mig och det inte blir så, har en massa att göra till skolan som jag skulle göra, så som matte men jag har inte jobbat ett skit och snart är det nationella i matte också och det ogillas! Men det är först på fredag och då sticker jag även till Umeå! Jag gillar att skriva det märker jag, men det är väl så när man längtar! :)

5 dagar kvar till resan mot umeå.
& 58 dagar, 12 timmar, 15 minuter och 10 sekunder från och med nu! till sommaren!

Får jag sommarjobb på LKAB så blir det ju att stanna i stan och gör jag det så blir det även att gå på KF (Kirunafestivalen) om inte jag får jobbet så sticker jag söderut direkt och förhoppningsvis så har jag ett jobb där. I need money to my new life ;) så jag väntar med spänning om det blir att stanna eller dra på engång.

På ett sätt är det ju bra att komma till skolan eftersom att jag vill veta vart jag har kommit in efter denna sökning till gymnasium. Har faktiskt fått beslut ångest på vad jag ska börja men turen är väl på min sida hoppas jag, så att jag kan bestämma mig någon dag.


JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN 2010! HERE I COME!

Men nu ska jag dra och klä på mig och sedan dra och umgås med syster innan hon åker, så ha det bäst, puss och kram!

sista för kvällen..

Jukkas, jukkas, jag sitter fast i jukkas men jag är ändå lycklig ;)  mycket som kommer hända. 
En ska lacka om sin bil rosa till sommaren, andra ska köpa ny skoter nu i våren och andra till nästa år. Jag ska flytta till sommaren, jag är dock inte ensam om det för andra ska också flytta men tyvärr inte till samma ställe vilket suger! Kommer sakna er!

Men vad ska man göra åt saken? ingenting, bara skaffa sig nya och leva livet vidare och träffa folket så ofta man kan! Men nu ska jag inte tänka så, utan nu är det inte så och det är jag väl halv nöjd med, hade det varit sommar nu så hade det varit mycket bättre! :)

Hemma ifrån skoterturen är jag iallafall, lite kallt där på slutet och bensinen nästan helt slut, ja det är inte lätt. Och imorn är det sista dagen med syrran för detta lov, det är även sista dagen på lovet, och jag ska till gymmet!!

Since you been gone!
ändå så har jag aldrig varit så fri, den känslan är väl den bästa, and i like it!

älskar livet ändå, rätt härligt, inga problem alls för stunden i den här skit staden! men man lär sig leva med skiten, när jag flyttar så börjar den nya boken! :) my new life..

Men nu ska jag dra och umgås med syrran de sista timmarna innan man ska ta kväll och innan hon sätter sig på tåget bort härifrån så ha det bäst, sov gott, puss och kram!


100410

det är inte alls bra att man hamnar i jukkas eftersom att jag knappt har tid att skriva, okej jag har inte gjort något speciellt idag men ändå har det inte blivit av, men jag skyller på jukkasjärvi! ;)

sitter här och lyssnar på skillet och dels hinder, men lucy har fastnat innanför pannbenet, but i like it!

Annars så har jag hunnit umgåst med filip idag en sväng och sedan en sväng med rebecka, men sedan drog jag till jukkas för att ta det lugnt, för snart börja ju skolan.. Men det är ju endast 2 månad och 1 dag kvar till sommarlovet. I jukkas har jag kollat tv och käkat mat och nu sitter jag här och är halvt sur på en person som måste vara helt! leave me alone! ogillar skarpt såna där personer som inte kan sluta vara sådära. Men tydligen så finns de överallt och jag måste leva med det, men jag måste sluta bry mig!


Well, my girl in the next room, sometimes I wish she was you.
I guess we never really moved on.
It's really good to hear your voice, saying my name, it's sounds so sweet!
Coming from a lips of an angel.
Hearing those words it makes me weak.

har tyvärr inte så mycket mer att berätta, jo min syster åker hem imorn och det är ju tråkigt men hon och jag ses ju snart igen! :)

 
yeah, grym i picasa (y)

men nu får ni klara er, ha det bäst, puss och kram!

090410, hemma igen!

lite snål på inlägg har jag märkt men det var bara för att jag satt ute i Keräntöjärvi och gjorde absolut ingenting, svin tråkigt men turen var väl att Rebecka var med :)

det har inte hänt så mycket mer än att vi var förbi Finland där ett tag för att handla och käka glass. Körde skoter på en is, vilket var inte det roligaste men det var ju nåt iallafall. Oskar Kemling var förbi men någon till och sedan kom det ett helt gäng, dels så var Joel Edefall, hans tjej och hans syster. Sedan drog alla och vi tog kväll. Basta har vi också gjort och byggt en dubbelsäng, haha stolt f15 ;) nä men det funkade ju så, och sängen bestod av en tv, ett skåp och en stol (y) YEAH!! har dock inga bilder så ni får klara er.

ingen värd "helg", inga bilder! ~


~~~~~~~~~

jag fattar inte hur du orkar. Du sa ditt och nu går vi åt varsitt håll, vad ska du mer begära? Jag tänker inte krypa tillbaka, det var fint men det är över! Och boken med vårat kapitel är stängd sen den dagen. Jag måste gå, och jag hoppas att du vet att jag måste gå ensam. Sagor har inte alltid ett lyckligt slut, eller hur?

När jag trodde att jag kände dig, tänkte att du var sann. Jag antar att jag inte kunde lita på dig, din tid var en bluff och nu är det slut. Men om det inte vore för dig, allt du försökte göra. Jag skulle aldrig få reda på hur jag skulle ta mig igenom det. Så jag vill säga tack.

Det är slut och det vet du. Alla planer vi hade, det blev inga. Jag är inte mer än en minut från att gå. Ur mtt liv, ur mina tankar, av de tårar som jag inte kan förneka. Men jag tänker lämna denna röra bakom mig. Denna saga var dålig. Vi har inget kvar, det är slutet av våran tid.

Så gör mig en tjänst och ge upp, det gör inte saken bättre bby ;* tiden är över och du är något förflutet. 

~~~~~~~~~

Men nu ska jag ta och fixa i ordning lite grejer och sedan ser jag ju vad dagen har att bjuda på :) så ha det bäst, puss och kram! 

7 april 2010

nu sitter jag hemma hos rebecka igen efter att ha varit på stan och fixat ett trådlöst bredband och checkat läget på stan, har även hunnit kolla på tv ;)

och nu sitter jag och tänker på att det hade varit gott med en suovasmacka på safari men det är ingen idé eftersom att jag ska senare och träna, vill se resultat ;) jag kan ju bli biff så! höhö.

igår hittade jag och syrran en jätte rolig sida på internet där man kan "fixa sig" men vad den heter tänker jag inte berätta ;) det är min och hennes lilla hemlighet och jag KANSKE lägger ut en bild därifrån senare :)

det är lite segt att sitta i stan men ändå skönt eftersom att det nu inte är så långt överallt som det är ifrån jukkas, men det värsta var ju att det var fint väder när vi lämnade jukkas, fick lite ångest eftersom att jag gillar att köra skoter! men chansen finns ju kvar än så jag kan leva med det :)

hade inte speciellt mycket att skriva om så ni får helt enkelt klara er, berättar säkert senare om dagen och lite tankar men det ser man ju först då ;) så ni får ha det bäst, puss och kram!

staden!

nu dra jag till rebecka johansson ( checka gärna hennes blogg också http://youtakemylife.blogg.se) och sedan upp på stan för att kolla runt och fixa saker :)

är även ny duschad och så ser vi ju vad man hittar på stan (y)

men ha det bäst, puss och kram!

070410

Godmorgon kära läsare!

hoppas på att dagen har mycket att bjuda på för jag är pepp att göra något riktigt roligt! :) annars så ska jag och Rebecka ta och dra till gymmet där mot kvällen men vad ska man göra tills dess? ähh, jag hittar väl på något! för jag är ju rätt duktig på det så (y)

annars så sitter man i stan nu eftersom att farsan skulle dra lite söderut men vi klara oss, alltså jag och syrran. Mormor slutar inte förrän 6 och det är ju segt, fast bara om man sitter och väntar på henne, vilket är inget jag har tänkt göra, jag har ju ledigt!!

får även se om jag och syrran sticker tillbaka till jukkas i slutet av lovet, grejer finns iallafall kvar där, men det är ju lätt att hämta annars.

duscha och sedan dra till gymmet senare ikväll är ju en bra blandning eller inte, men duschar man håret nu så slipper jag göra det där och det är ju bättre för jag ids inte sitta fast där i deras dusch ;) haha

har även planer på att dra till rebecka efter att jag har duschat och jag tror nog att jag gör det! :)
men nu blev duschen ledig så ni får ha det bäst, slänger säkert in ett inlägg senare, puss och kram!


sista för kvällen..

ännu ett inlägg innan jag ska ta kväll!

är rätt trött efter denna dag, men den var värd! :)

imorn blir det att vakna tidigt och dra till staden för att farsan åker till luleå och jag och syrran orkar inte följa med utan vi ska träffa våran mommo :) när jag väl kommer till stan imorn så MÅSTE jag dra till gymmet, med eller utan rebecka gör detsamma, men det är alltid roligare när hon är med :)

det var även en sak till jag tänkte göra men mitt minne är tydligen inte på topp så jag kan tyvärr inte berätta det för er nu..

eller jo, jag ska duscha och sedan slänga på en film och kolla den

men nu ska jag göra mig i ordning för sängen så ha det bäst, sovgott, puss och kram!

060410

idag kunde det varit en speciell dag med dig men det blev iallafall en speciell dag med Rebecka! :)

dom som var i stugan igår natt var jag, rebecka, annette, joel, tobbe, adde, ante och viktor men som tur stack de sista 4 stycken, hade lovat mig själv att aldrig träffa en av dom men se, han var där, otur!! men jag klarar mig (y)

och så var det ju fler som var med på isen


Tobias(en annan), Joel och Simon


och såklart jag och Rebecka!

sov över där i alta, väcktes av hunden som ville komma upp i soffan där jag sov men det var lika bra för att jag skulle ändå upp (: frukost och sedan var det bara att klä på sig för att vi skulle ut med skotern!! :)

roligt har det varit och vi drog upp på ett berg med namnet jag har glömt men det var bra utsikt där iallafall.



annars så har vi grillat och bara kört den hel del och jag kan säga att det var en massa mjuksnö så det blev massa skoj på alla ställen, vi fastnade aldrig för det gör bara töntar och då säger jag, "vilken jävla tur att jag och rebecka är töntar då" ;) höhö. men det gick ändå jätte bra för skotern var ju grön (inget med saken att göra, men ändå;))

fint väder hade vi hela tiden, nästan..  men det blev bättre :) och sedan fick jag skjuts hem och nu sitter jag här efter en god middag som min far gjorde till oss :)

men nu ska jag göra annat så ni får ha det bäst, puss och kram!

050410

då sitter man i stan igen för att farsan är och fixar löner till sina gubbar på jobbet så då var det lika för mig och dra hit för att hämta lite grejer och det :)

han lär ju vara klar snart och då ska jag snacka med syster om att åka till mormor och vara hä i några dagar men vi ser ju hur det blir :) annars så ska jag till alta snart för att umgås med rebecka, för det tycker jag är roligt! ;D

fick ett jätte gulligt sms av Tobias Keskitalo också, tyckte bara att jag var tvungen att skriva det. jag älskar dig vännen fast det vi har gått igenom, vi är oslagbara, och bäst, det är vi tillsammans! bästavänner, ever! <3

har även kollat scrubs nyss, älskar! och så har jag inte hunnit göra så mycket mer men nu är det så att jag ska ta och fixa i ordning saker och ting så att jag hinner med det :)


mitt konstverk som jag gjorde åt tobbe men han ville inte ha kvar den som bakgrund längre, SVIN
- SKOOOJJJA BARA! ÄLSKAR VÄNNEN! 

men nu ska jag dra så ni får ha det så bäst, puss och kram mina kära läsare!

sista för kvällen..

nu sitter jag i byn, alltså jukkas och väntar på besök, trevligt såhär på nätterna, men jag ska sova ensam inatt! men det blir umgänge iallafall nu för han lär ju komma när som helst :) men nu ska jag ta och fixa till lite i rummet för det ser förjävligt ut!



snart kommer jag hem och då ska vi göra staden osäker, AGAIN!
MIN GULLEKO, BRIGITT, VRÅLIS! REBECKA JOHANSSON!


så ha det bäst, sovgott, puss och kram!

jag vet, jag vet, JAGVET!

jag vet varför sidan har flyttat sig åt vänster!!
bara för att länken "följ mig i bloglovin" är inklistard
men jag kan säg att det inte gör någonting, för den kan lika bra sitta där fastän min sida är flyttad, se det positivt, sidan blir ju ljusare (y)

eller så ser vi ju om jag ledsnar på det och tar bort det men då blir det jobbiga att skriva på typ varje inlägg att man ska följa just min blogg! men jag kan bara säga att jag älskar er, annars är det ju bara min statistik som går uppåt och det gillar jag skarpt! bra jobbat, fortsätt så! ;)

jag ska nog basta iallafall tror jag och bada jacuzzi för jag känner för att slappna av! och det är jag värd + att det är lov och jag har gott om tid. har tillochmed gjort klart min "bostad" tror jag åtminstone :) några tal i matteboken måste också bli av men inte idag eller imorn tro mig, jag är lat ;) men vi har snart nationella i matte så och juste, direkt efter det provet sitter jag i bilen påväg till Umeå! älskade stad med mycket affärer och släkt att hälsa på :)

ojoj, idag blev det visst fler inlägg men det är nog för att dagens aktiviteter är slut förutom att basta och det, men bastun måste ju bli varm först!


Cause shorty is a eenie meenie miney mo lova
Shorty is a eenie meenie miney mo lova
Shorty is a eenie meenie miney mo lova
Shorty is a eenie meenie miney mo lova

låten innanför pannbenet, lite irriterande men det funkar väl :)
den är väl inte sådär jätte dålig heller.



off grabben, jag är inte ditt allt, lär dig det, vi känner knappt varandra och du är inte min typ! leave me alone! vänner okej, mer? nej!! den tid som är kvar tänker jag tillbringa med vännerna och inte binda mig med dig.

det är bara 65 dagar kvar av detta skolterminen, och en massa helger finns framför oss! live your life!

men nu väntar bastun på mig, puss och kram!

040410

hela dagen har jag gått och funderat på om det är någonting jag har glömt eftersom att det känns som det men det verkar fan inte vara någonting viktigt så, shit the same!

fint väder hela dagen, vaknade på grund av solen som sken in genom fönstret, lite jobbigt men klockan var ju där vi halv 10 (?) upp, käka frukost och sedan var det bara att klä på sig och sticka ut med syrran, rebecca och farsan och grilla!

fick ett fler tal sms och samtal om att jag är efterlängtad till stan men än så stannar jag i jukkas, det är som en frihet men ändå så sitter man fast ifrån allt som är några mil bort, suck!

såklart så blir det bilder ifrån idag!

 
Rebecca och Josefin
 

Rebecca, Josefin och jag


pappa, Rebecca och Josefin

alltså denna dag har bara sprungit förbi, allt har gått jätte fort och nu är klockan redan 10 ;o helt otroligt! så jag har inte hunnit blogga något men jag lovade er bilder och här är dom.

mer som hänt idag är väl att vi har spelat Monopol, hahah josse gjorde dagen med att fjanta sig och skulle sälja skiten men ingen ville ha, hon ville helt enkelt förlora men ändå ville hon ha pengar, konstig unge!

har även fått min efterlängtade suovas idag och jag kan säga att jag är extremt nöjd!
har även handlat idag, men det var inte så viktigt att skriva, men nu vet ni vad min dag har gått ut på :)

nu väntar bastun på mig och duschen, nu ska jag bara ta och känna det absoluta lugnet! :) så ha det bäst, puss och kram!

sista för kvällen..

ja, jag skulle återkomma med ett inlägg innan läggdags :) och här kommer den!

dagen har jag tillbringat med syrran, ellinore och pappa.
vi har varit ute och grillat en sväng, tog inte med mig kameran så det blir inga bilder idag men ni får klara er, dock så blir detta inlägg inte så långt eftersom att jag är rätt trött ;s men lite ska väl gå :)

annars så har det inte varit sådär jätte fint väder men det skulle bli bättre imorn, så det blir en massa skoterkörning, och ska försöka komma ihåg kameran (y) :)

har även kollat/spelat super mario, svin länge sen man ens använde sin nintendo 64 x)
skoj var det iallafall :)

ja snart blir det att dejta kuddarna, alla 3 ;) så mysigt! och kolla en film, och vet precis vilken.

men jag lovar, kameran med imorn (om vi åker ut) och sedan blogga lite längre men nu orkar jag inge mer, men ni kan iallafall få en gammal bild :)


fick bli bilden du föll för!  länge sen, men mycket minnen! SAKNAR


My life is brilliant.

My life is brilliant.
My love is pure.
I saw an angel.
Of that I'm sure.
He smiled at me on the subway.
He was with another woman.
But I won't lose no sleep on that,
'Cause I've got a plan.


and it's true! (;

nä nu sängen, ha det bäst, sovgott, puss och kram!


030410

återkommer med att inlägg, men jag var bara tvungen att lägga in en denna dag också! :)
snart blir det att blogga! pusshejs så länge!

sista för kvällen..

nu sitter jag här igen, ny duschad och känner mig inte ens lite trött! :)
bilder ifrån idag kommer även upp i detta inlägg! tror jag tar och börjar med engång! 

  
dagens ena aktivitet gick ut på att köra skoter och grilla på gården, men det var lika mysigt för det. vi fick även besök av min farfar, och dom och även ellinore som ska sova över här inatt.

har även umgåst men världens goaste och älskvärda syster!


hon är värd en stooor bild ;)

vi har även badat jacuzzi och bastat och tagit det relax ;)


även detta är värt att visas upp bara för att det är hääärligt!

ja en massa roliga upplevelser idag.
vi har även spelat kort, charader och filmat några roliga men ändå helt galna filmer men dom kommer dock inte visas här, synd för er ;)

men dagen/natten är inte slut än och jag är inte trött så partyy! eller inte ;) men mys ska det bli, slänger nog in en massa inlägg imorn, men jag lovar inget :s men ha det bäst, puss och kram!


020410

tänk ändå, nu är det april och det är inte alls länge till sommarlovet! :)
detta år har gått jätte fort men det jag tycker om det är att det är bra. Finns så mycket man hade velat göra redan nu men det är typ dags nu att börja söka lägenhet, eller åtminstone kolla lite smått.

på något sätt hoppas jag att detta lov blir så roligt att det går över fort för det är ju några dagar och om man räknar bort detta lov och helgerna som kommer här framöver så är det inte många skoldagar kvar.

ska även åka till umeå på fredagen efter lovet men då har vi nationella i matte men det är ju på morgonen så dirket efter det sitter jag i bilen mot umeå, där jag ska försöka hitta en klänning jag vill ha! förra årets klänning som jag köpte blev jag jätte nöjd över men detta år måste det bli ännu bättre och den ska inte vara lika lång som den förra heller. vill även att den ska vara mörkblå, alltså marinblå :) haha har som planerat detta länge.

har även tankarna på att fara och umgås idag men med vem? ska ta och ringa runt lite senare så att jag också får något att göra, tror dock inte att det blir så mycket skoter körning idag eftersom att vädret inte är det finaste, suck! och det är därför man åker till jukkas, vill inte sitta fast här annars, vilket öde, hhuhu!

men nu ska jag ta och hitta på något annat men ni får säkert ett inlägg senare idag om inte vädret har blivit bättre men ni får ha det bäst, puss och kram!

1 april 2010

jag lovade ju ett inlägg nästan på engång och här är den!

jag har suttit och varit jätte orolig över en sak men nu vet jag svaret och jag kan säga att såhär lugn har jag nog aldrig varit.

det är även en till sak jag har tänkt på, att jag ska ta och lägga killar på hyllan och fram med läxorna och gymkortet. för snart går min tid ut på gymmet och även min tid i mellanstadiet, och det som är så viktigt och mina betyg kan ju bara bli bättre hoppas man ju, så vad har jag att förlora? Juste, ingenting. jo förstås lite umgänge till vännerna men nu är det inte länge kvar och det är min framtid som står på spelplanen och jag är beredd att satsa allt!

I hate feelings like this!
- I'm losing you..

men som sagt så finns det ingenting att satsa på längre, alltså när det gäller killar här i stan och jag har märkt att det ändå bara är skit, som min pappa säger "det är som en gympasal med massa kvar glömda stinkande sockar!" och det kan jag säga att det stämmer. Jag har annat att tänka på! :)

har även en plan på att börja spara mer pengar än vad jag redan gör och för att jag ska kunna lyckas med min plan så måste jag skärpa mig! och det börjar jag med nu (iallafall försöker) ;) .

ska även försöka ge bloggen lite mer tid också, det hade behövts för ibalnd ser man bara hur tomt det är och såklart vill ni ju ha något att läsa om och även fast jag inte hinner så kan man försöka slänga in ett kort inlägg bara för eran skull ;)

men nu väntar skotern på mig så ni får ha det bäst, puss och kram!

010410

idag är det första april och min dag har redan börjat som KUNG!
min syrra och farsa är då jätte lätt lurade, tänkte att jag måste få börja skämta och det gjorde jag också :)
och än är inte dagen slut än.

väcktes idag av ett sms ifrån någon helt oviktig men somnade om, sedan ringde en annan så att jag var tvungen att vara i stan vid 1 och det är ju fixat nu vid det här laget :)

och om några timmar kommer Amanda Karlsson till jukkas också så dte blir väl att köra skoter med henne men även nu, snart ska jag ut en sväng, älskar skotertiden! <3


bilden är ifrån förra året då jag och amanda körde skoter till en jätte mysig plats där vi stannade för att grilla! CHILL!

och vi får se om det blir detsamma detta år :)
massa skoj på spåret ska jag ha, gymmet är ju stängt och det är något som suger, och jag måste ha något att göra hela tiden bara för att jag känner att jag inte kan sitta still en sekund!

det ska även bli en massa skoj i stan också, det är ju lov och en del som man känner är ju kvar i stan så det blir ett massa umgänge! och jag har bestämt att det sista lovet i staden kiruna ska bli ett av dom mest älskade! och det tänker jag fixa med vännerna (: tack att ni finns och make my days


det kommer ett inlägg rätt snart också :) så ni får mer att läsa, ha det bäst tills vidare! puss och kram!

RSS 2.0