300110

Hej sötnosar!

Vaknat för någon timme sen av mig själv ;s fast jag inte har sovit många timmar i natt för det första kom jag hem där vid 3-4 på morgonen och sedan ringde Magnus Johansson mig där vid 6 och snackade någonting om Hento men jag var som lite mer borta av min trötthet så jag fattade typ inget.

Går kvällen hade mycket att bjuda på tillochmed att du kom fram och bevisade dig vara ett svin! Fan vad jag hatar dig från den stunden igår, det var något jag inte trodde om dig och du satt tillochmed och grät medan vi snackade om allt, du sa även att jag har lärt dig bli den du är idag för att du nu kan bevisa dig vara dig själv i alla lägen men det var bara ord för sanningen kom kort därefter. Du bevisade ingenting, allt var lögn och du förtjänade allt du fick den kvällen ifrån min sida tillochmed alla ord jag står fast vid och det gör jag än, hur kan en människa visa sig så svag? Så låg? Jag vet hur du är men jag vill inte ha något med dig att göra längre, jag trodde ett samtal kunde vara något bättre men nu ligger du inte ens med, blotta tanken av dig gör mig bara så sur. Nä men försökte verkligen, och man tycker ju att man kan vara mer normal och inte vara så självisk, dina ord finns inte, allt var lögn, och du den största.

Men jag behöver inte dig! Jag klarar mig mycket bättre utan dig som inte ens kan tänka på sig själv och sitt eget bästa. Jag är inte ledsen för någonting utan mer glad, glad fast ändå arg men det är bara när tankarna kommer upp. Finns du bara till för att förstöra?! Nä dig vill jag inte ha något med att göra något mer, dra åt helvete grabben!

Det var även trevliga personer som man mötte, kvällen började där vid 11 på kvällen, stack och mötte Joel så följde jag med honom och sedan en massa andra, kvällen slutade även bra fast hade varit skönare att få ha hela sängen för sig själv, haha ;) Varmt blev det iallafall så det räckte men det är mysigt (y). Men nu skricker magen efter mat så nu tänker jag dra och fixa frulle och sedan vänta tills mamma ringer så jag kan berätta några saker som jag inte får glömma!  Så ha det bäst puss och kram!

290110

Hej kära läsare!

Hann inte skriva igår eller ja rättare sagt jag orkade inte skriva igår, höhö. Just nu sitter jag i G41 och har nyss skickat min insändare till Runa och jag och Mikaela har gjort våran gympalektion klar, nästan. Väntar tills vi får gå och käka och sedan blir det no och förhoppningsvis dricka och bullar! ;D Sedan gyyyyympa! Bad helt enkelt, skoj? -jodå.

Men nu ska jag hitta på annat fast det är en kvart kvar till lunchen så ha det bäst och puss och kram!

Someday

How the hell did we wind up like this?
Why weren't we able, to see the signs that we missed
And try turn the tables

I wish you'd unclench your fists, and unpack your suitcase
Lately there's been too much of this
But don't think it's too late

Nothing's wrong, just as long as
You know that someday I will

Someday, somehow
I'm gonna make it all right but not right now
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)
 

~~~~~~

Jag säger obesvarad
jag vet inte vad jag ska göra med dig
jag är förvirrad av dina ord
jag tänker inte låta dig förstöra detta
jag kommer inte stå kvar föralltid och
jag tänker inte så och vänta på dig
jag har min egen väg att gå efter
jag ska se var framtiden bär av
jag undrar om du är den rätta
jag lär väl märka det när stunden är inne
jag tänker inte bli nerdriven igen bara för en killes skull igen
jag älskar dig .. I like you boy, <3

27 Januari 2010

Hej sötnosar!

Jag har nyss käkat och kollat Skönheten och Odjuret, kan säga att den var lätt värd att se, så fin, älskar den just från denna stund! Maten var god bara för att den var gjord av mäster kocken Sandra Hjortborg :) Fan vad bra dom flesta tecknade filmerna ifrån min tid är bra, haha nu låter det som att jag är skit gammal ;D haha. Nu vet jag inte riktigt vad det blir av dagen men jag orkar inte göra något speciellt så det kanske blir en film till om inte annat. Blev inget gym för min del idag eftersom att jag körde slut på mig själv och har värsta träningsvärken men det är så det ska vara!

Imorn från klockan 2 till halv 4 ska min grupp och bowla snacka om lätt värt att välja friskvård på elevensval, gillar! Men nu ni kära så ska jag ta och kolla efter fler filmer eller kolla om Scrubs har börjat på tv eller om det är något annat spännande på någon kanal eller så får det bli att springa förbi Rebecka en sväng för att se vad hon hittat på:) Men ha det bäst, pusshejs!

270110

Hej raringar!

Dagen började väldigt segt men jag tog mig igenom skolan iallafall, great. :) Slutade skolan för någon timme sen, kom hem och bytte kläder och sedan stack jag och handlade mat och så har jag snackat med morsan ett tag nu också och när vi inte ska prata något mer så ska jag kolla på skönheten och odjuret, tecknat (y) sedan blir det att laga mat för hela slanten och sen ser jag ju vart dagen tar vägen :).

Tror jag håller på att bli sjuk och det ogillar jag skarpt! Jag måste vara frisk för jag har ingen tid att vara sjuk, så det så! Men nu ska jag hitta på annat så ha det bäst, pusshejs!

Skriver nog senare!

Let me be myself, 260110

Hej ni underbara!

Jag har som inte haft orken inne för att skriva men det har jag egentligen inte nu heller men jag måste ju känner jag :)

Skola till 5 över 12 idag och det kallar jag nice. Satt kvar lite eftersom att svenskan ska vara klar imorn så den är klar nu och nu är det bara matte läxan och sedan några glosor och jag hoppas att det inte blir något mer för den här veckan för jag är helt slut och jag har knappt tid med något längre inte för att läxorna står i vägen utan det är vännerna som har fått min tid på sistone som i första hand och sedan läxorna men det måste som bli lite ändring på det där så det blir läxorna först, great.

Även imorn slutar jag och den grupp som har en speciell lärare tidigare för att vi har gjort provet eller så är det bara för att vi är så grymt bra! Höhö. Har en tänke om jag ska börja med matten och sedan dra på gymmet men då blir det att duscha och min hud kliar som satan bara för att jag har duschat så jäkla mycket haha. Men det är så det kan vara.

Men ni ska komma ihåg att jag ska skärpa mig nu, försöka vara lite mer hemma så att jag kan blogga och berätta om dagarna för er som läser min blogg :)

 Men äntill har jag inte berättat klart min dag eller ja, först hade vi bad direkt på morgonen och den var elevplanerad och det var Josefine Sundholm som höll i det så vi skulle lära oss att simma på något sätt (kommer inte ihåg vad det heter) men vi skulle änvända benen och det var grymt jobbigt och sedan blev det lättare när armarna kom med :) Sedan blev det matte och sedan lyssnade vi på någon Asta om förintelse och fick se några bilder, men jag kunde inte sitta stil så jag blev "knäpp" så jag satt och flyttade omkring på stolen typ hela tiden haha. Sedan var det bara skönt att det var slut  men det var hemskt.. Engelska var det direkt efter som vi hade i en halv timme och sedan slutade vi. När jag kom hem hängde jag upp mina badkläder och handduk, la läxorna på bordet för att jag inte orkade börja och sedan blev det Scrubs för hela slanten sedan blev det Ghost Whisper den var rätt bra, iallafall det jag såg innan mina ögon stängdes, snacka om trött man är! Och nu sitter jag här och bloggar och nu vet jag att jag ska göra min matte läxa och skriva och fråga Rebecka om hon ids följa med till gymmet och sedan drar vi/jag dit så ha det bäst, pusshejs!

.

Flytta ifrån eller gömma sig ifrån sina problem funkar inte har jag märkt en lång tid nu. Jag har alltid sett dig som "det bästa" men i nu läge få du gå utan mina ord och jag dina. Jag vet inte vad jag ska säga men jag kommer nog inte sakna dig eftersom allt som hänt den senaste tiden, du förändrade dig till en person som jag inte vill leva med så fast jag visste att jag kunde berätta allt för dig så ville jag inte bara för att jag kände att den personen som fanns i min närhet inte var du utan den du hade blivit istället för den du en gång var... Visst människor förändras men aldrig sådär men jag kommer aldrig hata någon som jag en gång älskat. Vi visste nästan precis allt om varandra men sen blev det som bara svart och ingen slutände är funnen. Det sägs att man aldrig är utan men alltid med men där backar jag och säger hellre utan än med, det funkar inte mer fast jag vet att du försökte in i det längsta. Ord sårar och i vissa tillfällen så finns det inge förlåtelse att ta ut längre, chanser som du fick men som sedan brast, någongång tar det även slut och du har ingen att skylla. Allt jag önskar dig nu är en bra fortsättning i livet utan mig för jag klarar inte av dig längre, förlåt men det är så jag känner.. Minnen kommer alltid leva vidare och tack vare dom är du en person som är värd att berätta om och jag kan säga att jag saknar ditt riktiga jag som den du var inför mig, du var stark men hade ändå tårar på kinden när vi trodde slutet var nära. Du är ingen dålig människa. Det var alltid du som tog mig ifrån dom stunderna när allt kändes botten, dina ord, ditt leende och dina varma kramar var det som gjorde mig glad tills den dagen då du förändrades. Någon borde få dig tillbaka till jorden, få dig ur dina drömmar och få dig att glömma, glömma det som engång fanns mellan oss och varandra. Tiden gick fort men nu är den över och det är svårt att förstå, man sårar eller blir sårad, inget håller förevigt.. För varje steg jag tar försöker jag glömma men man blir alltid påmind av minnena. Jag kanske inte vet det men dessa är de stunder som jag kommer komma ihåg mest av allt, när vi satt på olika platser och den enda kontakten var smsen när det var bråk. Det gör ont när sanningen kommer fram men ännu värre när lögnerna visar sig.. Vi känner inte varandra på något sätt längre, jag sökte efter kärlek i en tom värld. Du förändrade mitt liv och mina mål inför framtiden. De gånger jag har gråtit för oss när vi har varit i bråk och sagt en massa ord som man sedan ångrar bara för att man inte menar det längre, allt har sitt slut och orden sårade och du har nu försvunnit i ett mörker och denna gång tänker jag inte leta efter dig igen. För jag tror vi är menade att vara ifrån varandra istället för med varandra. Det är svårt men jag måste börja gå vidare utan dig, du är ingen för mig längre och fast du ångrar dig så kommer jag inte vända mig om igen fast det är för din skull och fast löfterna säger något annat men dom följer även med dig när du gick och när vi lämnade allt. Sagoslut kommer alltid vara det bästa men vi lever i verkligheten och måste genom lida det och släppa den man älskar men efter alla nätter utan sömn och istället är fulla av tårar så blir man bara starkare, tro mig, jag vet. Jag önskar dig ett bra liv vännen, jag älskar dig!


230110

Hej sötnosar!

Som ni ser verkar min morgon ha blivit helt perfekt men innan det blir så så fattas det ett samtal :) Jag gör det och jag kommer göra, så glöm det du vill! Ooh yeah, jag har märkt vart allt är påväg och det är uppåt, betygen visar mig en stor glädje som väntar som jag har planerat länge nu eller ja, sen sommaren. Nu är det bara några månader föralltid, kanske ett besök funkar men det lär man ju se då! Och det finns även en till sak som händer snarast! Och jag kom på att syrran även kommer upp, mirakel förfan, höhö.

Jag har hittat det jag sökt och du verkar vara perfekt i mina ögon, grabben! Dagarna med nedränkning är redan igång och snart är det tillochmed mindre än 100 dagar, 140 dagar 12 timmar 35 minuter 30 sekunder (y) gilla! fast om vi bara ska räkna med skoldagarna så blir det ju ännu mindre eftersom att dom knappt kan räknas för att dom ändå går för snabbt ;o

Men nu raringar blir det frukost för hela slanten och sedan ska jag börja med min insändare (y) och sedan blir det ett hål i schemat som går att fylla och sedan blir det "kalas" haha måste gå med Rebecka dit för annars lär jag gå vilse ;D haha nä men ha det så bra, pusshejs!

Worth Dying For - Rise Against kärlek till låten!


22 Januari 2010

Hej ni underbara!

Snacka om urtrist kväll.... äntill! Snart måste ju något hända annars så tänker jag hitta på något alldeles själv fast det blir nog trist så jag drar med mig lite folk, höhö. Off det är tungt utan dig och ännu värre att jag vet att det inte bara är att gå till dig för att det är typ 100mil kanske mer också.. illa, jag saknar dig raring!

Nu ikväll har jag varit med Thor, Jennifer, Jenny och mormor (y) och innan det så var jag, Rebecka och Amanda med Martin och Johan, trevligt, vi badade. Innan det var det skola allt sög inklusive idrotten eftersom att man är förkyld och jag fick dom som bara står och kollar på bollen och det var basket! FANFAN, irriterande!

Karatefylla, yihaa! Om det vore så väl men så inte, valborg nästa isåfall.

Jag är fan orolig över min kära mor! Eftersom att Örjan är med och han har sina problem när det gäller alkohol och så åker dom båt och vad som helst kan ju hända.. Nä skärpning! Ni klarar det, iallafall du mamma! Om han nu gör något eller dummar sig så åker han fast i båten (y) och ni är nära land så jag behöver inte vara så orolig. Ha det bra och hoppas på en rolig helg, detta behöver du verkligen efter allt jobbande! Älskar och saknar dig mamma!

Nu ska jag dra med Rebecka någonstans, kanske göra stan osäker (y) höhö så ha det bäst, pusshejs!

220110

Hej folket!

Nu sitter jag i ett data grupprum med girlsen, rätt skoj men det tråkiga är att alla vi har hål till halv 1, SUCK! Plus att jag måste skriva klart so;n och skriva ut fördjupningsuppgiften till no;n. Vi hade nyss det skriftliga "provet" i no och det var jätte lätt fast man inte trodde det, höhö. Men nu ska jag börja med mina uppgifter så att jag blir klar någongång så ha det bäst, pusshejs!

.

Missförstånd finns det en hel del av. Bevis som visar att man är skyldig till ett av de problem som uppstår lite då och då. Jag har lärt mig den svåra vägen, att aldrig låta det gå så långt igen. Tack vare dig lärde jag mig att leva på den säkra sidan så att jag inte blir skadad. Att veta att du fanns där gjorde en stor skillnad i livet men nu har jag svårt att lita på någon. Tack vare dig är jag rädd. Jag kan inte gråta över det som hänt oss för det finns ingenting kvar om du inte vänder dig om.. Förr borde du ha vetat bättre än att lutat dig emot mig, du tänkte aldrig på någon annan, du såg bara din smärta och nu vill jag gråta mitt i natten om samma jävla sak fast jag egentligen inte vill. Jag försökte ta mig igenom det svåraste och glömma allt men minnena tog aldrig slut. Jag skäms över mitt liv eftersom att det är så tomt. Hela den här tiden, all tid med dig. Du älskade verkligen mig trots mina fel och du visste hur allt låg till. Jag önskar att även jag hade kunnat funnits där för dig alla dom gångerna som du behövde en axel att gråta mot som du har funnits där för mig efter den tiden, vårat uppehåll. Men man ska gå sin egen väg och bevisa att dom andra som sagt något hade fel. Allt det vi har gått igenom på mindre än ett år så är det endast dom underbara minnen man blir påmind av. Om jag förlorar allt, skulle du gå ner med mig? Jag vill veta om du känner som förut. Jag räknar mina dagar ifrån en bättre tid så jag känner mig mer säker på att jag aldrig har gillat det som hänt. Jag känner styrka när jag är med dig. Det är fortfarande du och jag men sen då? Ingen av oss är perfekta men vi är starka på ytan, inte hela vägen. Men du är inte dig själv längre, den personen jag mötte och var glad med. Någon annan får rädd mig ifrån mig själv för jag vet inte vem du är längre. Den tiden det var du och jag när vi levde livet varje dag som om det vore vår sista men det är inte så längre. Även om du tog tillbaka allt som du har sagt, även om du sa förlåt för allt det du har gjort, om du lovade att ändra dig, det skulle inte spela någon roll längre för det är inte du. Du brände dina broar när du sa det där, som fick mig att förstå vem du egentligen är. Jag är som less på att du hela tiden ska ändra dig från en person till en annan, säga en sak men ändå mena något annat, det funkar inte så, jag kommer snart lämna dig och jag vill inte minnas dig som något sånt, utan som en som kunde vara bäst utav alla! Förlåt men ditt riktiga jag vill jag ha tillbaka, så backa inte, ta stegen istället..

21 Januari 2010

Hej ni underbara!

Nu sitter jag ännu en gång vid en dator i skolan. Tiden går segt och jag har snart hk, ogillar! Jag är snart klar med min so så det är ju toppen (y). Slutar först halv 4 om vi inte får sluta tidigare ifrån elevensval så det lär bli ett inlägg först vid 5 kan jag tänka mig. Men nu ska jag göra annat så ha det bäst, pusshejs!

210110

Hej sötnosar!

Hann inte skriva igår för jag orkade inte vara hemma och just nu sitter jag i skolan och ska renskriva en sogrej, yeah, not! Jag har inte tid att skriva sådär jätte mycket men lite iallafall. Hela dagen idag tänker jag tillbringa med mina läxor så att jag blir klar med dom någongång.

Jag har även en hel del saker och skriva om fast en är det viktigaste men jag får åter komma med fler inlägg efter skolan men nu ska jag börja med so arbetet innan det blir försent ha det bäst, pusshejs!

dududu!
- är snygg, grr

190110

Hej raringar!

Nu är det bara 4 månader kvar tills jag fyller år! haha lite långt men vafan, blir ju 16 istället för det lilla 15 (y) höhö.

Idag var det skola, som vanligt men det gick fort idag och imorn ska iallafall jag och Rebecka till Bolki för att spana in stylist program (y) inte illa, vi slipper ju so iallafall. Dagen började med gyyyympa (älskar!) sedan blev det en massa tråkiga lektioner, slutade iallafall halv 2 eller ja, lite innan ;). Drog hem och någon timme efter blev det våfflor med sylt och grädde för hela slanten, gott! Sedan blev det gymmet och efter det blev det bad och mycket snack men det är alltid roligt. Men det tråkiga är att jag just nu sitter alldeles ensam hemma eftersom att alla är borta förutom hunden och katten då.

Har lust att göra något riktigt coolt som att hoppa fallskärm, mm det hade varit grymt skoj eller bungyjump, fyfan! Det står med på min MÅSTE lista innan jag dör! Där det finns en hel del måste saker att göra, great! Men nu ska jag göra annat innan dagen för mig tar slut så pusshejs!

180110

Det suger att man mådde dåligt på morgonen så att man inte kan sticka någonstans när man nästan mår toppen mot kvällen! Eftersom att jag mådde dåligt idag, vaknade halv 4 på morgonen och upptäckte att dagen skulle jag få tillbringa hemma. Somnade om och vaknade först vid 11, mådde hur bra som helst, tänkte dra till gymmet där ett tag men jag ångrade mig för jag har trots allt varit hemma idag. Kollat Scrubs hela dagen och slutade med det för ett tag sen för att jag måste göra annat också för jag tänker inte bara ligga på soffan hela dan.

~~~~~~~~~~~~

Tiden går aldrig tillräckligt fort.. Längtan till sommaren är enorm, kan den inte komma nu? Jag är less på Kiruna, inget blir ändå som man vill. Jag vill avsluta livet som den jag är nu och börja om på en plats där ingen känner mig som den jag egentligen är. Att drömma bort ifrån allt i några sekunder och drömma om framtiden gör mig bara glad fast det är en bit dit och vännerna kommer stå kvar här, jag vet inte men jag känner ingen skyldighet att stanna kvar eller något hopp.. Engång i tiden var allt bra men tydligen kan ingenting hålla föralltid. Tankar ifrån 2001 till sommaren 2009, visst det är både bra och dåliga minnen men helst vill jag bara glömma allt och gå vidare, lämna allt och bara sticka. Men alla vet att man inte kan fly ifrån sina problem eller nära och kära, vänner eller "familj". För att uppnå drömmen så kommer jag ta kol på mig själv med alla läxor och mindre umgänge med vänner men det är jag beredd att genomföra, nu är det dags för en vändning så att jag klarar av någonting för en gångs skull, något jag verkligen vill!

~~~~~~~~~~~~

Nu tänker jag iallafall göra annat så ha det bäst, pusshejs!


Irriterande

Det finns inte mycket men det finns en del.

Det finns killar som plattar håret utan att någon anser att det är fel.
- Jag är nog inte den enda som tycker att det är en "tjejgrej", killar ska inte hålla på med plattänger, det låter fel om dom säger att dom sitter och plattar håret med t.ex. brorsan sin. Och när man väl säger sin åsikt om det men helt klart får dom säga sin också men jag tycker iallafall att det är en omanlig grej. Det finns en hel del anledningar till enligt mig men jag har även annat att skriva om.

Spotify och sin reklam.
- I denna "sak" är jag nog inte heller ensam om. När man sitter där och lyssnar på sin spellista och man måste höra klart låten man lyssnar på och låten efter råkar vara ännu bättre som man också absolut måste lyssna på och när väl den första låten börjar gå mot slutet och blir tyst så börjar den där jävla reklamen som man säkert har hört flera tusentals gånger, inte ens att överdriva, det är så. Kan man inte få välja om man vill höra den där reklamen istället för det hade varit ett stort plus.

Killar/tjejer som skriver/ringer hela tiden fast dom inte får ett svar.
- Det är också en sak jag irriterar mig på, dom borde ju fatta att man inte vill att dom ska skriva eller ringa eftersom att man inte svarar på dom första 10-15 smsen eller när dom ringer ungefär lika många gånger. Det verkar finnas många som är "besatt" av en annan person fast dom kanske bara har pratat engång. Dom flesta jag och säkert fler andra har problem med är att man har stött på någon människa på stan t.ex på fyllan dom verkar som tro att det kan bli något bara sådär bara för att dom kanske tycker; wow en snygg tjej, henne måste jag ha! Nej, dissen till dom grabbarna/tjejerna!

Själviska lärare.
- På min skola finns det en lärare som säkert alla hatar riktigt rejält eftersom att hon sänker alla elevers betyg som nu går i 9an ifrån det vi hade i 8an bara för att på proven vi nu har haft i 9an inte är skriven på det sättet hon vill, man kan knappast tänka precis likadant. Fast man beskriver på så sätt att man ska kunna få rätt för det man skriver så får man inte det för henne bara för att det inte var så hon tänkte det. Okej, visst, alla lärare är annorlunda men bara för att våran förra lärare var tvungen att byta jobb bara för att hon skulle komma och förstöra lyckan (fast det egentligen bara var för att hon hade jobbat fler år som lärare).

Tidigt upp för skolan och sluta sent pga "långa" raster och läxor på fritiden.
- Visst är det skönt med långa raster men hellre så har jag kortare raster och slutar tidigare för jag vill inte tillbringa hela mitt liv i skolan. Fast vi har långa dagar och lektioner så det räcker så ska man ändå ha dom där läxorna, men hallå vart tog fritiden vägen?! Tre olika läxor och hela veckan blir att sitta hemma och plugga eller iallafall nästan, det beror väl på vad det handlar om. Och ledigheten blir bara mindre hela tiden känns det som. Nej, utan diss till läxor och långa skoldagar!  

Det är bara en del jag stör mig på men det finns för lite tid till att fortsätta skriva för jag måste hinna med en del innan jag går och lägger mig så ha det bäst, pusshejs!

17 Januari 2010

Hej ni super sköna människor! ;)

Hur är det en kväll som denna? Själv mår jag toppen jag tycker även att det är rätt segt men det är ju söndag så vad förväntar mig sig?

Kom nyss från duschen och jag kan erkänna att det inte blir gymmet idag eftersom att jag vill sitta hemma och inte har någon ork till något! Förutom att åka till coop och handla som jag gjorde då, höhö. Sedan efter det har jag bara varit hemma, kollat tv och snart blir det nog att kolla scrubs och platta håret så jag slipper göra det imorn så kan jag sova lite längre, great (y). Måste även börja läsa igenom no-häftet men först måste jag hitta igen orken.. haha. 

Under tiden jag satt och funderade fick jag reda på en hel del som faktiskt hjälpte så det var ju bra men mina funderingar om att hålla mitt godislöfte vet jag inte, är sjukt sugen hela tiden men jag tänker hålla mig och har gjort det än så länge men vi får väl se hur det går. Jag har även fler nyårslöften som jag inte tänker berätta eftersom att jag först måste se om det fungerar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Breathe you out, breathe you in
You keep coming back to tell me
You're the one who could have been

And my eyes, see it all so clear
It was long ago and far away, but it never disappears
I try to put it in the past, hold on to myself
And don't look back

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Men nu blir det annat för min del, är lite less att sitta vid datan nog fast det inte händer så ofta och att jag inte har suttit här nå länge heller men jag har annat att göra, fick dels annat att tänka över nu när det väl kom fram.. Så ha det bäst, pusshejs!

170110

Hej ni underbara!

I detta inlägg kan jag börja med att gratta Andreas Magnusson som fyller 18 idag, grattis till dig! :)

Snacka om seg början på dagen, har lust med en massa saker fast ändå inte men jag måste ta och göra någoting snart, kanske dra på gymmet? Lät som en grymt skön idé (y). Men det är bara det jobbiga, packa och sedan gå dit, har man någon ork? Haha, nä men nu måste jag skärpa mig! Min vilodag ifrån gymmet var igår så idag slipper jag inte undan. Mer som har hänt idag är väl att jag vaknade där vid 9 ;o på en lördag, det är ju otroligt! Men det var nog bara för att Thor sov här inatt så jag hörde väl honom och vaknade men det är ju lika, man ska inte sova bort hela dagen. Till frukost blev det pizza med souvas (älskar!) kanske inte den bästa men jag orkade inte fixa något annat så det fick gå. Sedan har jag inte gjort så där speciellt mycket, bara tagit det lugnt och snart ska jag väl börja packa.

Idag hade jag kunnat ha en massa att göra men allt är i skolan som tur är så slipper jag det iallafall, tummen upp.
Nu blir det att packa och sedan dra om inte dom andra i huset ska göra annat som jag vill följa med på men gymmet blir iallafall av senare isåfall men ha det bäst, pusshejs!

160110

Hej sötnosar!

Just nu sitter jag här och skriver i en reklampaus så jag lär inte hinna skriva klart allt precis nu men jag ska försöka.

Jag har inte orkat skriva något tidigare idag och varför vet jag inte riktigt men skit samma huvudsaken är ju att jag skriver nu (y). Jag har även varit med Tobbe idag men det var jag inte länge eftersom att han skulle till gymmet så jag drog hem och städade och efter det blev det pizza för hela slanten, gott var det! Men det blir säkert pizza snart också, är lite hungrig och jag har ju kvar så, great. Sedan har jag typ bara kollat tv och varit social med en del. Och nu kollar jag på en film med namnet, ingen aning?

Aja kanske skriver något senare annars lär jag skriva imorn, antingen före gymmet eller efter men något av det blir det iallafall så ni kan vara lugna.

Du är as snygg grabben!

Nu börjar filmen så har det bäst, pusshejs!

.

Jajuste! Glömde att berätta om den ursnygga killen som jag har träffat, han verkar vara helt fantastisk!
Kanske berättar om honom mer om jag får reda på mer själv ;) pusshejs! / en förälskad!

150110

Hej ni underbara!

Förlåt att jag inte skrev igår men jag kände att datorn inte var ett bra alternativ då.
Så igår var jag hemma och stack på gymmet i någon timme med Rebecka. Sedan var jag hemma, gjorde mina läxor som var kvar och sedan var jag social med Patrik ett bra tag. Gick även och la mig rätt tidigt eftersom att jag var rätt trött och less på det som snurrade omkring i skallen och efter det där telefonsamtalet, förlåt om du blev sur men även jag blev det..

Är så förbannad på dig också, ett sluta är ett sluta och man ska inte fortsätta efter det, jävla idiot! Den dagen var hemsk och allt var ditt fel, tankar om den dagen snurrar runt en och en ny fobi är skapad.. Vissa vet om hela sanningen och där får det ta stopp för jag tänker inte prata om det något mer, inga återblickar.

Sedan har vi dagen idag också att berätta om så, idag har jag varit i skolan och haft svenska och engelska och sedan stack jag och Rebecka hem för att hämta gymkläderna eftersom att vi hade 4 TIMMARS HÅL, illa! Men nästa vecka slutar jag tidigare och säkert alla fredagar framöver, great! Sedan fick vi skjuts upp på stan av Annette för att jag och Rebecka skulle till safari och käka varsin souvasmacka<3! Efter det stack vi till gymmet och efter att vi hade gymmat så stack vi och badade eftersom att vi hade bad på gympan men felet var att det var en timme kvar tills vi skulle börja men jag och Rebecka gjorde bort det sista så det var chill. Sedan hade vi hål ett tag och sen no, vi fick sluta 10 minuter tidigare så det var ju ett plus. Och nu sitter jag här och skriver men nu går inlägget mot sitt slut och jag ska börja planera dagen om hur jag vill ha den så har det bäst, pusshejs!

120110

Hej sötnosar!

Förlåt att jag inte har hunnit skriva något men jag har några bra anledningar till det, för i söndags när jag skulle åka tåg och skulle egentligen komma hem där vi 10 men kom fram 3 istället ;o! Men det berättar jag mer om senare. Iallafall så kom jag hem 3 och sedan var jag mer Tobbe så det är em orsak och den andra är att igår var jag i skolan till 3 och sedan gymmet och direkt efter gymmet så stack jag till Tobbe igen och sen när jag kom hem så snackade jag i telefon eftersom att internet inte funkade på min dator så där har ni andra orsaken.

Söndag; Alla som läst min blogg vet om att jag skulle åka med tåget ifrån mamma klockan 22.27 men eftersom att det var så kallt så blev det försenat sådär 4 timmar ;o! Så jag och mamma fick åka hem igen och vänta tills 02.10 innan jag kunde åka hemåt. Sedan efter vägen så berättade dom att vi skulle in till Luleå och det brukar aldrig hända så det tog extra tid sen kom jag inte fram förrän 3, illa. Tobbe var och hämta upp mig så jag åkte hem, lämnade väskorna och det och umgicks med honom någon timme. Sen kollade jag Scrubs <3! Eftersom att jag höll på att somna på soffan där vid 8 så gick jag och la mig, Patrik ringde så jag snackade några timmar med honom också. 
 
Måndag; Började först 1 men hade inte tid eftersom att jag var tvungen att packa gymkläder och sedan välja kläder till mig själv, duscha och fixa mig inför skolan. Sedan efter skolan så vart det gymmet och sedan skrev Tobbe att jag skulle komma förbi honom en sväng så det gjorde jag. Sedan när jag kom hem så startade jag datorn och testade internet men det funkade inte så jag gick och fixade mig för sängen och stängde av den och fortsätte med samtalet med Patrik.

Kan ju även berätta om denna dag :)

Tisdag; Började skolan 8 så jag skulle ta och vakna 10 över 7 men jag vaknade halv 7 istället för att jag drömde en mardröm, haha och sedan skrev Rebecka att hon var på gymmet så jag skrev med henne. Sedan upp, fixade sig och iväg till skolan, ja allt i skolan är tråkigt förut idrotten som vi hade på badet, livräddning och mun mot mun metoden (y) haha såg skit sjukt ut men man fick sig ett gott skratt iallafall :) Sedan mer skola... Slutade halv 2, gick hem och gick ut med hunden och sedan fixade jag matteläxan (y) och nu är det bara svenskan och no:n kvar alltså, fint (y) Och snart ska jag ut och umgås :) fast först fixa lite saker så har det bäst, pusshejs!


9 Januari 2010

Hej ni sockersöta!

Hur mår ni? Själv är jag lätt deppig eftersom att den jobbiga tågresan snart blir av och att skolan ligger runt hörnet, typ.

Hann inte skriva något imorse, har egentligen inte tid nu heller men jag måste ju skriva något idag för jag kommer inte kunna skriva något på tåget sen förutom i min "Hejhej tågresa" (Min personliga blogg som jag skriver i varje gång jag åker tåg och då datorn är med). Min dag började med en dusch och sedan gick jag upp och var social med alla andra och sedan gick jag ner för att packa lite men kunde inte packa allt då för en liten del av det jag skulle ha med var på tork och det är bara en sak till som jag väntar på. Sen har jag varit i Fränsta en sväng med mamma för att handla lite till maten och min tågresa, fast jag blir utan en Bj's nu, SURT! Efter det började vi med maten och sedan käkade och efter det blev det kladdkaka till efterrätt, rätt gott men finns godare. Och nu sitter jag på mitt rum för jag har några saker till att packa ner men jag måste bränna ner filmer till skiva från den andra datorn + lite musik till min egen och det tänker jag börja med nu så jag hinner umgås med familjen så har det bäst, pusshejs!

090110

Hej ni underbara!

Fuck! Nu är det bara några timmar till och sedan lämnar jag Ljungaverk för ett bra tag eller kanske bara några veckor men det får vänta just nu för det kan jag tänka mer på senare i livet. Ja.. När jag kommer hem ska jag hoppa på min RIKTIGA mobil och sedan käka och dirket till gymmet för det behövs verkligen efter dom här veckorna haha.

Nu ska jag snart sova och när jag vaknar så ska jag garanterat umgås dom sista timmarna med familjen och bara ha det mysigt, hoppas jag. Men ändå så väntar det säkert fler överraskingar idag men det får man se då. Men jag ska även berätta om vad jag sysslar med just nu, just nu sitter jag och är social med syrran och lyssnar på rix fm (y) vi ska säkert snart ner på rummen och slagga vi också som resten av den livliga familjen, suck haha. Nu ska jag fortsätta vara social med syster så mycket jag kan och sedan sova så har det bäst, pusshejs!

8 Januari 2010

Hej sötnosar!

Just nu har jag tagit min mors dator eftersom att jag inte ids gå ner till mitt rum, starta min dator och sitta där i ensamheten för det är trots allt den sista dagen jag är kvar hemma hos mamma och dom andra så jag kan lika gärna sitta här och skriva ett inlägg åt er. Fast det är en står skillnad på dom här tangenterna och mina så det går lite halvt segt eller rättare sagt halv fort, hihi.

Idag har jag vaknat där vid 11 igen eftersom att skolan börjar snart och det är suck! Så när jag vaknade klädde jag på mig och gick upp och käkade frukost. Sedan gick jag ner till mitt rum och satt där ett tag och bytte kläder innan jag och resten av gänget skulle sticka till Fränsta för att handla till myskvällen vi ska ha ikväll. Direkt när jag kom hem så satte jag upp fågelmaten i busken utanför där dom flesta fåglarna håller hus och tack vare Sara så köpte vi mat åt dom små. Efter det satt dom små + jag (haha) fast klistrade framför fönstret för att kolla om dom käkade. Sen åt vi alla en varsin Billy's, min var godast, såklart! Och nu sitter jag här i morsan rum för först hjälpte jag brorsan med några banor i hans Hulken spel, blev lite less på det så mamma fick ta över, haha. Så nu sitter hon och Jimmy och spelar Hulken för fullt medan jag sitter och skriver några rader till er. Haha brorsan kom nyss med kakburken full av kakor eller iallafall nästan så nu tänker han väl göda upp oss.

Men nu ser det ut som att dom behöver lite hjälp i deras spelande så jag ska väl ta chansen och spela hjälte i det hela, haha så har det bäst, pusshejs!

.

Det blev ännu ett inlägg iallafall.

Undra om det är förgivet? Alla verkar ta det så, vi känner knappt varandra men ändå kommer det såna där ord ifrån dig.. Jag vet själv inte om det är så eller om det skulle ens kunna vara i närheten. Vi har träffats en gång efter flera år. Hur ska jag veta att du menar det du skriver? Jag finner inga svar  så där är problemet. Några saker som handlar om dig kan jag erkänna men inget åt det hållet precis.. Fast du kan ju vara annorlunda fast ändå precis som alla andra och jag vill inte bli behandlad som vem som helst isåfall. På riktigt är du annorlunda mot mig men på sms blir du som en helt annan person men ändå vet jag att du finns där och jag vill finna ditt riktiga jag. Men jag ska inte säga något nu för jag har funnit tålamodet och jag tänker vänta och se hur du egentligen är. Jag har fått lära mig av mina tidigare misstag och nu tänker jag genomföra det rätt!

Jag har även undrat över hur det blir senare med tiden då när jag har flyttat om dom flesta som befinner sig här i det här området verkligen är som dom bevisat sig vara eller om allt blir annorlunda och om man verkligen träffar dom där riktigt fina vännerna som kan ersätta dom förra? NEJ kan jag säga direkt! Men det borde finnas några som kan uppfylla målen jag har.

Just för tillfället är mina tankar och funderingar över men jag lär återkomma om det är något annat så nu ska jag ta och lägga mig i sängen och vänta till Tobbe ringer pussgodnatt!

080110

Hej ni kära läsare!

Vilken underbar natt det kunde vara då!
Och ännu engång så har jag blivit less på att spotify tydligen måste ha reklam mitt i allt och en sak till! Att min mobil dampar sönder tror jag, off så less på den men snart har jag min w995 igen som tur är, saknar den!

Och snart är detta lov också över och jag är fortfarande hos morsan för jag åker på lördag, längtar inte..
Är så less på att åka tåg och det ogillar jag även starkt! Men så brukar det alltid vara så det är ingen större sak det heller, bara jag har min mobil, dator med musik och några bra filmer så klarar jag mig helt och hållet + att jag har laddat ner några säsonger av scrubs som jag älskar så klarar jag mig nog extra bra! Såg även ett jätte sött avsnitt idag av scrubs och jag menar det, höll nästan på att börja gråta efter dom där raderna..

Saknar vännerna från stan, helst när flera stycken frågar vart man håller hus och att det står "jag saknar dig! kom hem nu!" Älskar er!

Men nu ska jag ta och greppa tag i tandborsten och sedan blir det att vara social eller slagga men nu iallafall hejdå på er superunderbara och pussgodnatt!


7 Januari 2010

Hej ni underbara!

Hur mår ni? Själv mår jag otroligt bra!
Nu sitter jag här igen fast denna gång har jag tagit min syrras dator, ssch! haha Men det är lugnt för hon vet redan om det för hon står här bredvid och spelar wii och det ser ganska roligt ut från min vinkel, haha!

Idag vakanda jag där vid 11 och gick upp där morsan och syskonen stod och bakade och efter att dom bakat klart så tog jag tag i arbetet och fixade scones åt oss och gott var det också. Sedan fjanta jag och syrran oss lite extra mycket med lite bilder och så, hehe. Och sedan har jag har jag inte hunnit med så mycket mer faktiskt men det lär jag hinna med tycker man ju.

Men nu ska jag ta och göra annat med dom roliga, sociala och så ska jag se om jag kan fixa lite besök hem hit så har det bäst, pusshejs!

070110

Hej ni super fina!

Det blev inte så mycket bloggande för mig igår så det fick bli nu istället.
Min dag idag,
Jag vaknade där vid 11 för att klockan var ställd på det fast jag vaknade tidigare av mina kära syskon som håller på att hoppa eller vad dom nu gjorde, högt lät det iallafall i mitt rum, illa! Sedan när jag kom upp blev det frukost och bara någon timme efter beslöt vi oss dör att fara och handla i Fränsta och på vägen hem mötte vi takida Robban! När jag kom hem så packade vi upp varorna och sedan kom Felicia, syrrans polare. Så jag har varit lite social med dom och sedan blev det film the hangover, filmen var väl sådär och sedan har det inte hänt speciellt mycket förutom att jag och Sara tog och gick ner på mitt rum, hon fick låna datan för att fixa sitt och sedan var hon hungrig så vi gick upp så det fick bli lite kvällsfika.

Och sen har jag hunnit snacka en del med Tobbe och duschat och nu sitter jag här och ska skriva det sista för natten men också det första för denna dag. Håret ska bara få torka så ska jag ta och lägga mig bland mina kuddar och under täcket för att sedan försöka sova innan morgonen kommer. Men nu ska jag gå och ta tag i tandborsten och borsta tänderna och sedan blir det godnatt för min del så har det bäst, pusshejs!

060110

Hej där!

Nu tog jag mitt förnuft till fånga och satte mig här och ska skriva några rader om dagen/kvällen/natten.
När filmerna var klar laddade så var jag tvungen att göra något annat bara för att små syskonen och en del av familjen Månsson skulle komma med tåget så jag var tvungen att städa "korridoren" innan dom skulle komma. Syrran och morsan stod och lagade mat (?) och senm när allt var klart och morsan stack för att hämta dom från tågstationen då satte jag och syrran oss ner och var sociala med varandra. Innan dom andra kom hem så hann Glenn komma hem till oss för att han skulle hämta upp ungarna men det tog inte länge innan morsan och dom kom men då skulle vi käka först eftersom att det var rätt så mycket mat. Sen efter det blev det te och sedan stack dom, skönt!

Sedan kommer jag inte ihåg vad som hände men efter ett tag så gick jag, syrran och mamma ner och kollade get rich or die tryin den är rätt bra men även denna har jag sett tidigare med Mange. Och sen gick vi alla upp, mamma gick och la sig och jag och syrran spelade kort och jag vann förstås, hehe. Sedan blev det ett sms-anfall för en hel del skrev och det lustiga var att Filip kollade på samma film som oss fast vi hann se klart den först, haha! Sedan blev syrran trött så jag hade inge bättre för mig så jag satte mig här och ska snart sova men först måste jag fixa mig för sängen och sen ska jag lägg in i pannan också (y). Så ha det bäst, pusshejs

5 Januari 2010

Hej ni kära läsare!

Nu sitter jag här igen fast denna gång har jag tagit morsan dator, hehe. Jag hade sluppit vaknad där vid 11 om jag visste om att syrran skulle vara hemma men det visste jag inte förrän efteråt men skit samma. Jag klev upp där vid 11 iallafall och släppte ut hundarna och väntade ett tag tills dom skulle in igen och sedan gick jag och la mig och sov igen eftersom att jag somnade först där vid halv 6 igen men det gör ju inget äntill men jag måste börja ställa tillbaka dygnen igen men det kan jag börja med idag.

Jag och syrran tänkte kolla på en film så jag ska nu försöka hitta en bra film till oss och sedan ladda ner den och det har jag tänkt fixa nu så hare bäst, pusshejs!

050110

Hej ni helt otroliga!

Förlåt att det inte fanns något nytt inlägg att läsa igår men nu kommer det iallafall ett ifrån lilla mig. Faktiskt så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde igår men det är väl skit samma nu eftersom att jag kan berätta om min dag idag, great!

Idag har jag sovit till typ 3 (?) eftersom att jag somnade där vid 6 på morgonen först. Men det går lika bra för det för jag hade inget speciellt mycket att göra igår.

Men jo, igår på natten skulle jag och syrran kolla 8 Mile men hon somnade så jag fick kolla på typ hela själv eller ja ända tills Pontus Hägglöf och Patrik N något kom och hälsade på mig, haha. Vi gjorde väl inget mer speciellt än att kolla film och snackade och sen när dom stack där vid halv 4 så ringde jag Tobbe eftersom att han ville snacka och jag med och efter det somnade jag nästan på engång.

Idag efter att jag hade vaknat gick jag upp, käkade "frukost" haha och sedan laddade jag ner Paranormal Activity tills morsan kom hem så hon också vi se den med oss, syrran skrek ganska så rejält men det är väl så det ska vara, lite avundsjuk på henne för själv blir man inte ens nästan rädd, illa! Sedan skulle vi leta efter kläder till syrran för hon kunde ju inte göra det själv, tydligen, haha. Sedan skjutade vi henne till gårn där hon nu ska sova också för att det är någon jävla övernattning och bara för att hon är där MÅSTE jag vaknad tidigare för att jag måste släppa ut hundarna, SUCK!

Snart ska jag ringa Tobbe också fast skulle ringa mig men det är något fel med min cpmobil som vanligt men när jag kommer hem så får jag min nya för den har varit på lagning, jippie!

Men nu ska jag ta tag i mobilen efter att den har dampat klart och slå in numret och ringa killen så hare bäst, pusshejs!

3 Januari 2010

Vad ska man göra när man inte ens är trött och en natt som denna fast den är precis som alla andra nätter, är inte trött alls fast man vaknar "svin" tidigt så somnar man där vid 4-5. Fick nyss ett ryck och städade rummet så nu behöver jag bara föra bort smutstvätten och några få saker till sen är det klart med det, great.

Haha syrran är iallafall social över msn för att hon inte heller kan somna så jag har ju lite tur för i natt iallafall, men hon lär väl somna vilken minut som helst ändå så shit the same.

Undra vad jag ska göra idag då eller ja, senare idag efter min "skönhets" sömn,  så det återstår att se. Men nu drar inlägget mot sitt slut och jag ska hitta på något som gör mig trött så hare, pusshejs!

030110

Hej där!

Lite halv seg dag men jag har hunnit med lite iallafall bland annat så har jag varit i Östersund och lämnat mina yngre syskon där och fikat och bara varit allmänt pratglad eller iallafall vissa av oss, haha! Sen for vi hemåt och kom hem där kring 10 (?) och nästan det första jag gjorde var att ladda ner en film som familjen + Felicia kunde se och beröm fick man för ett bra filmval så jag är rätt nöjd för den var bra fast jag redan hade sett den med Mange engång tidigare. Haha mamma försökte göra sina räkor extra starka men hon misslyckades för att vi inte hade kryddor påstod hon iallafall men vem vet? ;) Men vi hade det mysigt iallafall och nu sitter jag här i sängen med datorn i famnen.

Städningen blev inte av idag bara för att jag följde med till Östersund men nya tag idag då. Jajuste! Innan jag glömmer, jag har köpt en Bj's <3! Och jag fattar inte att ingen här nere i fränstaområdet vet vad det är, det är ju otroligt och det som är så gott och en favorit av mig men snart är det slut med det med och börja träna ordentligt och käka nyttigare iallafall, ja, jag vet! Jag börjar nu när jag kommer "hem" till stan med allt det, det blir nog bra.

Men nu ska jag göra lite annat innan jag ska sova och jag kanske hinner skriva ett till inlägg innan jag somnar men har det bäst, pusshejs!

020110

Hej ni underbara! 

I detta inlägg kan jag börja med att gratta Amanda Karlsson som fyller 16år idag så grattis på födelsedagen och hoppas det blir en bra dag för dig! Det är synd att jag inte kan vara med och fira dig men vad ska man göra på nästan 100mils avstånd? Men det kommer ju fler dagar som tur är.

Nu har jag käkat och kollat en massa filmer och "bråkat" via sms, ovanligt.. Men jag är iallafall tillbaka här för att blogga några rader och sen ser vi vad som händer, blir nog mest troligen att sova så att man är pigg imorn. För imorn måste jag städa och gå igenom grejer sen jag var liten, blir säkert roligt att kolla igenom en massa minnen också. Plus att det säkert blir några inlägg här för imorn har jag inte så mycket planerat än det som står skrivet här över men man ser ju vad dagen har att erbjuda.

Men nu ska jag ta och fixa i ordning några saker innan det blir dags att krypa ner i sängen så kuddarna slipper ropa efter mig något mer ;) men ni, man vet aldrig om det kommer ett inlägg där vid 1-5 tiden så håll ögonen öppna men jag lovar er ingenting men bara för säkerhetens skull .

Men ska ordna allt nu så har det bäst, pusshejs!

1 Januari 2010

Från just denna stund så kan jag säga rakt ut att just detta jullov har varit mitt sämsta på länge. Julen var inte alls speciell och inte heller nyår och jag som lovade mig själv förra året att jag skulle ut och supa med polare och bara ha roligt vid 12slaget men inte då, bara för att den där saken hände i somras så har nyår blivit som det blev, så less på att inget blir som man vill! Utan man sitter som fast klistrad i sin familj, bland gråt och skratt av dom yngre syskonen och även den äldre delen av familjen, alla har sina viljor men när ska jag få uppleva det jag egentligen ville?! Ja nu är det försent ändå så varför ens bry sig mer..

Bara några dagar till och sen sitter jag på tåget påväg hem ifrån den här hålan till en annan håla, men vilket plus eller så inte! Och skolan, usch, jag orkar inte ens kolla framåt sådär några dagar bara för att den där jävla skolplikten finns, är man less eller?

Men vissa saker har även varit bra, har ju fått shoppa iallafall och det är jag väl som mest nöjd över men sen då? Vad är det speciella med detta lov för mig? Absolut ingenting! Hade lika gärna stannat kvar i stan och fira jul där med dom som finns där och även nyår och imorn fyller Amanda år och det är ju en vana att man firar dom som fyller år men jag kan ju inte vara med bara för att jag är typ 100 fucking mil därifrån..!

Så och om igår dagen finns det ingenting att skriva om som ni kanske har märkt i början och mitten av inlägget och eftersom att jag är så less på dom andra redan nu så kan jag nästan bosätta mig här vid datorn resten av lovet som finns kvar om vi inte nu ska åka till husvagnen där internet är lika med noll.

Jahaaapps! Nu ska jag iallafall försöka hitta på något så har det bäst, pusshejs!

RSS 2.0