grattis på namnsdagen!

idag har min kära far namnsdag så grattis till dig! :)

nu ligger jag säkert på stranden eller ja, vad vet jag liksom? ;) härligt är det säkert

(tidsinställt inlägg)

PUSS!

GRATTIS MAMMA!

Grattis på födelsedagen min älskade mamma!

detta är orsaken till varför vi åker bort i en vecka, det är liksom inte varje dag min mamma fyller 40 år :)

vi alla som ska med ska se till att denna dag kommer bli en av dom bästa på länge (vi bortser ifrån resa dit) detta kommer bli så otroligt bra! :)

jag älskar dig min mamma!

tyvärr så blir detta inte ett långt inlägg med tanke på att min mamma stressar mig, haha.

PUSS!

Ljungaverk

än är det några timmar kvar tills tåget går ifrån Ånge. är sjukt pepp men tiden går ju så himla segt! jag har absolut ingenting att göra när ingen är vaken typ så jag får helt enkelt ta en vända med hunden ute på byn :)

jag kommer kanske lägga in ett litet tidsinlägg eller så ger jag mitt lösen till Mattias så att han kan slänga in ett gästinlägg :)

PUSS!

fix och sedan mot stan

nu är det inte alls länge kvar och Folke ringde nyss och kollade om jag var vaken, så snällt! :) men detta blir nog mitt sista inlägg ifrån Sundsvall. men ni får ha det så bra allihopa!

PUSSPUSS!

tillbaka och sedan bort

nu har jag inte bloggat på två dagar och det känns verkligen awful! men jag tar skolan i första hand och jag har hållt på med en film analys som tog den mesta tiden av min fritid bara för att jag vill ha det bra. men nu är jag klar med alltihop men dock kommer jag inte kunna skriva på en hel vecka med tanke på att jag kommer åka till Turiket i en vecka som ni vet ;) och sedan kommer Mattias vara här och då kommer det inte heller bli så mycket bloggande för min del men jag ska försöka!

jag gick även hem idag i början av samhällskunskapen bara för att jag måste vila upp mig för jag har nämligen gått och blivit förkyld, suck.. men det hindrar mig inte ifrån att åka till Turkland :)

senare idag blir det middag med Folke, Maja, Isabel och Robin eftersom att Robin fyller år imorn och då ska vi ha en överraskningsfest för honom. dock kommer jag inte vara med hela kvällen eftersom att jag måste åka hem till min mamma idag

ååh vad jag är pepp på att åka! :D

så lycklig är jag just nu!

hoppas ni inte kommer sakna mitt bloggande alltför mycket! men jag kommer ändå sakna det!

PUSS!

Du är inte klok Emma

idag när vi hade en rast på religionen så fixade Emma några "tatueringar" till mig och jag kan ju säga att det är tur att du inte går bild med tanke på hur pervers du kan vara, haha :D

Emma ba: Nu ska du bli tuff (eller något i den stilen)


det hela började bra när jag endast såg skallen men sen när hon var klar så började hon att garva och jag förstår varför.. jadu Emma, du måste ha en egen kategori för speciella barn men det bästa av allt är att jag älskar dig! :D
dock är detta våran typiska sida. vi kan verkligen vara extrema men det är endast roligt att vara två som kan misstolka det mesta. jag trivs verkligen i Emmas sällskap med tanke på hur bra vänner vi är. hon ville även att jag skulle lägga upp den på bloggen och nu är den här, tänk vad snäll jag är! :)

Spinko ♥ Eskil

PUSS!

Skolki

engelska B och Religion, det är det som händer idag inom skolans väggar. idag har jag äntligen tagit med mig pengar så att jag kan köpa det där kortet som ger oss på Skvadern rabatt, ohyeah!

jag är trött, jag ska plugga idag och jag har bara inte lust att sitta här just nu. min säng hade varit ett väldigt bra alternativ och sedan när jag vaknar kan jag skriva på min analys som ska vara klar till på fredag. hoppas denna skolveckan går fort för jag längtar som ett cp på att få åka bort och att Mattias kommer! :D

PUSS!

vitt, brunt och blommigt

det är färgerna på det nyaste jag har i mitt hem just nu.


ett vitt armband som jag har fått av min pappa. tack pappa! du har en bra stil på saker och ting. jag älskar dig!


skjortan i en brun nyans


min blommiga termosmugg, me love!

kommer passa alldeles utmärkt till när vintern kommer då jag och Emma håller på att koka te hela dagarna :)

PUSS!

2 in 1

jag känner att jag är lite efter när det gäller "dagens outfit" men nu är det dags att lägga upp dagens och eftersom att jag glömde en annan dags så kommer det upp nu också! :)

Dagens outfit:

rosa kofta, skärp, blommigt linne + svart linne, leggings och vita converse

- en väldigt behaglig outfit när det är aningen kyligt ute.

Förra veckan, någon dag:

svart linne, skjorta i någon brun nyans, midjekjol, leggings och vita converse

- stilrent och bättre sent än aldrig! ;)

PUSS!

om jag hade bott kvar i Kiruna

det är flera stycken som har frågat mig; "varför valde du just Skvadern?"
ja egentligen, varför valde jag just Skvadern? alltså det är inte min förtjänst till att jag går på det gymnastiet som jag går på i dagens läge utan det var min mamma som tyckte att det var den enda skolan som var värd att gå på, ett bra ryckte och en friskola. jag ville ju trots allt flytta så jag valde Skvadern som mitt första och andra val. 1-musik. 2-teater. jag är glad att jag kom in på musik för det är där jag hör hemma! :) trivs som fisken i vattnet

men hade jag inte kommit in på något av det så hade jag varit tvungen att gå skola i Kiruna efter mina val där. jag valde MM (markadsmedia) och estet musik där också. dock tror jag att jag hade gått MM eftersom att det var mitt första val där, det var lite mer lockande då.
en annan sak är nog att jag hade nog inte varit tillsammans med Mattias om jag hade bott kvar med tanke på att våran vänskap växte ganska rejält när det kom till min flytt sommaren 2009. förr var han och jag "suparkompisar" eller vi möttes oftast och därefter hängde vi ihop hela natten eller åtminstone tills han skulle in på krogen igen. eller jag vet inte? vi hade ju kunnat få dessa känslor för varandra iallafall men det är inte något jag tror eftersom att mitt första distansförhållande kanske skulle ha hållt(?) vem vet? jag är iallafall mycket lyckligare med min pojkvän som jag har nu! :)

undra vilka jag hade umgåst med egentligen?
jag hade säkert hängt ihop med Emmy, Julia och Amanda som jag gör när jag åker "hem" igen. men någon jag hade saknat hade varit Rebecka, visst gör jag det nu också men det hade nog varit en större saknad eftersom att det inte bara är ca 2 timmars resa som det är nu dit.
men jag märker också att det är många som har börjat umgås med nya personer i Kiruna så jag hade väl säkert börja umgås med någon i min nya klass ifall jag gick kvar. undra om jag hade struntat i dom andra då? människan kan ju trots allt vara självisk. jag hade nog garanterat supit mer om jag hade bott kvar.



jag hade knappast haft en egen lägenhet eftersom att jag hade säkert bott hemma hos min pappa och att det är så himla lång kö på hyreslägenheter där. jag är ju inte ens nära rik så att jag kan köpa mig en egen.

min gaderob hade varit långt ifrån förnyelsebar eftersom att jag älskar shopping och det är som en bit till Luleå där närmaste "stor" shoppingställe ligger. mitt rum hade nog sett likadant ut och jag måste begränsa mig. eller någon lite ändring kanske. jag hade ju för den delen blivit lite bortskämd med tänke på att jag är pappas flicka.

detta är väl bara en del men jag kan ju inte se hur det hade varit och visst att jag kan chansa men det kan ju bli hur fel som helst! men trots alla dessa saker som jag mår bra utav i den staden så hade jag ändå haft ett mål i mitt liv och det är; jag ska flytta ifrån Kiruna!

jag måste tillägga att jag storm trivs som jag har det nu och det hade nog inte kunnat bli så mycket bättre. jag har ett eget ställe, en helt underbar pojkvän, en mamma och en pappa som jag kan vända mig till och framförallt! jag har hela livet framför mig! :D



ursäkta bilden men den är så typiskt mig när det kommer till min pojkvän. det är trots allt han som har fotat den och har tjatat om att den ska komma upp på bloggen så grattis Mattias, du övertalade mig! haha :) och vem kan vara med i en skönhetstävling när man precis har vaknat? ;)

PUSS!

jag kan knappt bärga mig!

det är endast 5 dagar kvar och det är en helt otrolig men ändå en helt oförklarig känsla som susar omkring i hela kroppen. allt har en förklaring och det är nog därför både jag och min syster är helt exalterade. det kommer bli så otroligt bra! dock så missar jag säkert en massa i skolan men jag jobbar väl ikapp, förhoppningsvis så är det inga problem :)

och när jag är påväg hem ifrån Turkiet så behöver jag inte hänga läpp eftersom att det är Mattias som kommer hämta mig ifrån tågstationen. kanske redan då hämtar jag min lilla katt som kommer bo här hemma hos mig. då blir det jag, Mattias och katten, vilken söt liten familj vi blir! :)

idag blir det att finslipa på låten som vi började spela på idag och det bästa är att jag kan fixa det med tanke på att min keyboard har rätt många "sounds" så jag kommer klarar mig alldeles utmärkt! sedan måste jag läsa om kristendomen som ska vara klar läst till imorn då vi har religion men det tar jag till senare.
egentligen borde jag ta och städa lite smått redan nu så att jag slipper stressa i slutet av veckan. dock har jag tänkt att fixa det på torsdag då jag har tvättstuga. men jag vill ju vara snäll och låta Mattias komma "hem" till ett rent hem :)



PUSS!

tillbaka till bloggen

Hej alla söta läser som har läst min blogg trots att jag inte har skrivit på 2 dagar, ni är urgulliga! :)

idag är det en väldigt speciell dag med tanke på att det är 3 månader sen jag och Mattias blev tillsammans. lite trist att vi inte kunde umgås denna dagen men sånt är livet och det är en större "grej" när det blir ett halvår men då är han här hos mig eller vi kanske är påväg till Kiruna då :) who's know?

dagen började bra och jag är så otroligt glad över att jag fick slippa att spela ägg till vår nya låt. nu spelar jag keyboard igen! :D förresten så är detta den låten vi började med idag;


det är verkligen roligt att spela låtar med fart i och det hoppas jag att det kommer fler av!

idrotten idag var rätt okej. men att gå hem i ösregn var inte lika roligt och jag blev dygnsur. nu är jag nyduschad och redo att laga middag så en fin middag för en ska det bli! :)

PUSS!

hos Emma

bloggade aldrig igår med tanke på att efter skolan så drog jag hem, packade och därefter drog jag, Emma, Maya och Kevin och käkade sushi! :D det var supergott och därefter köpte jag en glass. sedan gick vi omkring på stan och sedan tog vi och satte oss på navet för att vänta på bussen som skulle ta oss till Alnö.
vi kollade Amadeus eftersom att vi hade missat en del var men nu har vi båda sett den! :)
och blabla, jag har haft trevligt men det kan jag skriva om senare isåfall!
men jag har alltid roligt när jag är med Emma, min Eskil! :D
PUSS!

aktiv med bloggen. nå inte

jag har ju skrivit något inlägg ifrån skolan så att jag är ju inte helt inaktiv med bloggen. en sak som jag tycker är en aning dåligt är att jag inte har haft en endaste inså lektion sen vi började 2an. Jeff har varit borta, min låt som han skulle fixa har han inte fixat än och den skulle vara klar för typ 2 veckor sen. känns ju riktigt roligt! jag vill lära mig något nytt och visst att jag kan göra det själv, dock går det bara segare än att få hjälp. torsdagar är kanske inte min favorit dag trots allt..

stack på stan eftersom att jag skulle kolla upp lite kläder men jag testade lite av varje men inget som jag verkligen ville ha. därefter gick jag hem och någon timme senare hörde Emma av sig och frågade om jag skulle hänga med till Birsta. jag bytte lite kläder fort för jag gillar inte mjukisbyxor. leggings och en lång tshirt fick det bli istället. när vi väl kom till Birsta så köpte jag mig en termosmugg som jag ska ta till skolan imorn och en skjorta i en brun nyans. dagens outfit tomorrow! :) bilder kommer väl då.

tränat har jag också hunnit göra idag och det är något jag borde göra varannan dag så att resultatet blir som bäst!
men nu ska jag prata med min poika så godnatt på er mina fina läsare!



PUSS!


M is for Music

helt klart en av mina favorit dagar är just torsdagar! musik hela dagen (och lite matte där emellan). det är så underbart att kunna arbeta med något som är så himla roligt! :)

just nu har vi en liten kort rast ifrån ensamble A och därefter blir det lunch ocpå lunchen lite matematik och därefter blir det inså. me like!

PUSS!

You're the one that I want

det är inte första och garanterat inte den sista gången jag säger att jag tycker att det är lite smått jobbigt att ha en låt innanför pannbenet men nu är det så att jag har en rätt gammal låt på hjärnan och jag måste säga att det var ett bra tag sen jag såg Grease, kanske dags igen? :)


enjoy..

PUSS!

så otroligt mäktigt!

idag har jag för det första varit med om att stå på scen i aulan med ett instrument framför mig och spelat på storsamlingen inför en hel drös elever och lärare som kommer dit och kollar. det var jätte roligt och nu kan jag garantera att jag kommer visa mig på den där scenen fler gånger! :)

efter detta hade vi mentors och sedan var det dags att gå ner till Västermalmsskola för att vara med om ett musikaliskt möte tillsammans med flera andra skolor och några ifrån "star for life". vi alla som var där + några till ska vara med om en konsert där vi kommer få sjunga med i en enorm kör som de flesta skolor i Sundsvall bygger upp och några ifrån Afrika. det låter urroligt och jag har filmat lite smått så ni kan få smygtitta på vad vi har sysslat med idag.


kanske inte bästa kvalite men det räcker gott och väl!

alltså denna dag måste ha varit den bästa på länge för det vart så himla mäktigt och ändå var vi inte alla där så undra hur det kommer bli? storslaget? det lär jag ju märka så småning om :)

PUSS!

hemmagjord banana split och chokladsås


(som ni kan se så försökte jag göra ett "M" som i Mattias men det gick inte så bra xD )

den vart supergod och den var jätte enkel att göra!

jag började med att göra chokladsåsen.
1 dl vatten
1 dl kakao
1 dl socker

blanda ihop dessa tre till en sås och låt den koka upp. sjud sedan i 5 minuter på låg värme. rör om då och då. när såsen är klar så ska den vara svart och blank.

det som behövs till själva banana spliten är:
banan, grädde, chokladbitar och glass

därefter skalade jag bananen och la den på en tallrik. där efter började jag forma glasskulor på bästa möjliga sätt, alltså i en skål med två skedar. jag gjorde 4 stycken som jag sedan la "framför" och "bakom" bananen. därefter satt jag lite grädde (vispad) på (toppen av bananen i detta fall) bananen. slängde på lite chokladbitar och därefter hällde jag såsen över allt.

men det är bara att låta fantasin flöda! :)

PUSS!

återupplivad

två hemma dagar och nu känner jag mig som en ny människa igen! imorn ska jag banne mig befinna mig på skolområdet så att jag slipper tappa så mycket. har även en massa jag måste jobba ihop redan nu. och ännu mer när jag reser bort en vecka :)

nu när jag mår betydligt bättre så tänkte jag ta och städa bort det "ytliga" i min lägenhet för det är ingen idé att damma allt nu i veckan för det kommer tillbaka på ungefär 3 sekunder. så allt det där tar jag nästa vecka! :)

snart är det dags att börja packa väskan och sedan fara hem till mamsen för att sätta sig på tåget som tar oss till arlanda och därifrån till Turkiet! snacka om fantastiskt! och därefter är min underbara här och hämtar mig! :) allt kommer bli perfekt!



PUSS!

you could be my it girl


enjoy..

Jason Derulo kan det där med musik, dock är inte alla hans låtar på topp men just denna har jag lyssnat på i timmar. så himla bra låt och då talar jag inte om texten för den är ännu bättre!

märker att jag hoppar fram och tillbaka i olika genre inom musiken! :)

PUSS!

svart och silver

i lördags köpte jag kappan ifrån MQ, den var lite väl dyr men jag kände att jag verkligen vill ha den så någon tusenlapp hit eller dit för huvudsaken är ju att jag är nöjd!


från MQ. 
den är super mysig och ett säkert kort i höstens kyla.

sedan köpte jag lite smått och gott som jag märkte att jag behövde.


örhängen ifrån kicks.
ett måste kände jag bara!


ifrån glitter.
har aldrig varit i behov av en sådan förut men när jag och Martin drog på en fin middag och klädde upp oss (har tyvärr ingen bild) så kände jag att jag hade behövt denna istället för en fet handväska men nu är den min till nästa gång!

och så köpte jag nya hårnålar ifrån glitter. alltså det är extremt svårt att hålla koll på hårnålar för dom försvinner en efter en hela tiden. tur att dom inte är dyra

ja detta var allt nytt än så länge. har tänkte köpa ett par nya skor men jag får ju se när det är läge och när jag hittar dom jag vill ha! :)

PUSS!

sjuk

på sätt och vis är ju det bra för jag behöver verkligen vila upp mig bara för att jag inte kunde göra det under helgen då Martin var här men jag hade hellre rolgt! :)

har drog för typ en timme sen och det enda jag har gjort är att jag har legat i min säng ända tills för några minuter sen då jag kände att det var dags att duscha. men innan det så testade jag två av mina bikinin och jag måste erkänna att jag ser läcker ut! :D haha. det är toppen att jag har börjat acceptera min kropp för nu vågar jag verkligen leva!

om jag ids så ska jag ta och städa för det ser verkligen stökigt ut och det är oacceptabelt! jag hatar när det ser ut som en ungkarls lya!! tur att Mattias är mer pedant än vad jag är så slipper jag se massa skit överallt när jag till exempel kommer hem ifrån skolan. jag vill kunna vara stolt över mitt hem!


jag räknar även ner till vissa saker som:


12 dagar kvar! (hotellet vi ska bo på i Turkiet)

19 dagar kvar tills jag får träffa Mattias igen! ♥

skönt att dagarna går hyfsat fort íallafall! :)

PUSS!

Rihanna ft. Nicki Minaj


enjoy..

snacka om vilken snygg musikvideo! :D och bra twistat bland artister.

PUSS!

en toppen lördag!

dagen började med frukost på IKEA och slutar nog med en trevlig hemmakväll.

efter IKEA så tog vi och kollar runt inne på Birsta city, IKEA och lite här Sundsvall. + att jag har för första gånger fikat på det nya fiket här och druckit några klunkar rött vin, väldigt fint! :) alltså jag mer erkänna att Martin är min bästa shoppingpolare! har nog aldrig öppnat mina ögon för så mycket nytt inom klädesväg och accessoarer. jag har sjukt lust att dra och köpa lite nytt imorn :)
vi har även varit på en jättefin restaurang idag, 1891. och avslutade med en caffe latte! vi har tillochmed klätt upp oss och allt kändes genast mycket roligare och bättre. första gången jag går barbent i min svarta klänning och kavajen över axlarna. fruktansvärt roligt! och detta måste göras om! :)

PUSS!

fredagar är mer än okej ibland

vakna för en stund sen och nu sitter jag har i min säng och måste gå att duscha bara för att jag luktar killparfym bara för att Martin skulle vara lustig av sig, haha..

kvällen igår var rätt rolig ändå och när jag och Martin skulle ut till stan så mötte vi några andra som var svin trevliga och går på skvadern. det bästa med det hela måste nästan ha varit att dom båda erkände att LS (ledarskap, en linje) inte har varit det bästa valet i deras liv. så helt enkelt helt bortkastat! haha :D och dom är ju 3or så jag borde ju lyssna på dom.

kvällen avslutade jag och Martin med en sväng på seven-eleven för att inhandla chips och dipp och inklusive en glass :D

PUSS!

äntligen helg

har äntligen fått det rätt fint här hemma nu. är ju tvungen att städa när jag får gäster och snart anländer Martin :) det blir säkert roligt!

om inte annat så måste jag bara säga att pratade med min pappa nyss i nästan en timme och det känns så otroligt roligt att prata med honom för varje gång drar han alltid upp något roligt. denna gång började jag tillochmed att böla när jag pratade med honom. jag älskar och saknar dig pappa!
fick också veta att hans dator hade kraschat och allt är borta! alla mina bilder.. tur att jag tog med dom flesta till den här datorn (y) :)

en sak! det är grymt skönt med helg, ledighet helt enkelt för jag kan äntligen andas ut och varva ner totalt. tror att jag är omedvetet sjuk, alltså feber eller något litet som knappt märks för jag blir så trött och nere just nu. nä jag ska verkligen ta en dag och bara vila! det behövs! :)

15 dagar kvar till Turkiet och bye Sverige!

ska även börja med körkortsteorin så att jag slipper ta allt sen och även fast jag bor i en större stad så tänker jag banne mig skaffa mig ett körkort!

PUSS!


förkylning dödar träningen

jag ogillar hösten väldigt stark och helst när dagarna luras. vissa dagar kan se hur gråa ut som helst och jag klär mig lite varmare och när jag kommer ut så upptäcker jag att det är super varmt och jag hinner inte springa upp och byta eftersom att skolan kallar. men visst att jag kan ta av mig min jacka för att slippa börja svettas men då är jag redan varm och det kan ju kyla på rejält fast än jag inte märker av det. värsta bakteriefesten!

jag trodde dock inte att min förkylning var så rejäl för jag kunde andas och jag hade ingen hosta. på måndagen hade vi idrott på balders och vi skulle antingen välja fotboll eller friidrott och jag valde friidrott bara för att man skulle ha gjort den minst engång i år. vi skulle tydligen springa 5 varv och vilket motsvarar 2,5km(?) om inte mer. på tid!
jag började hur lugnt som helst och på typ 2 och början på 3 varvet fick jag tungt att andas och näsan blev täppt så jag var tvungen att gå och sekunderna flög bara iväg och jag som hade en sån himla lust att springa också! jag fick även en "uppläxning" av min pojkvän när han fick höra detta och påstod att det var farligt men jag ryckte på axlarna och tänkte "visst att det är farligt men jag har gjort samma sak förr så varför skulle något hända den här gången?" märker att jag är lite väl tuff mot mig själv.

jag saknar ändå gymtiden jag hade med Rebecka. gymmet var mitt på stan och jag och Rebecka bodde på Luossa, vilket är en bit att gå. men jag drog med mig henne i både solsken och snöstorm! det var en förbannat bra tid!

ni ser ju själv. snö men ändå redo för gymmet!

jag och några till skulle även börja på spinning denna vecka men jag har inte ens sagt något om det bara för att förkylningen tog över. därefter har jag nu tänkt ta det lugnt hela helgen så att jag är pigg till nästa vecka då jag tänkte dra igång det igen och jag hoppas dom vill vara med. träningen blir mycket roligare då och jag finner mer motivering till att forsätta :) och jag kan ju iallafall bli lite "fit" innan min utomlandsresa.

och bara som en liten extra hint på att jag har börjat tänka på en "bättre framtid" med min hälsa och det så kan jag passa på att meddela om att jag har börjat käka grönsaker som aldrig förr! haha :)
jag är inte heller så sötsugen längre och det bästa av allt! min favorit mat sushi är väldigt nyttig och kalorisnål, good to know!



PUSS!


torsdag kväll

mitt humör har inte varit så mycket för att blogga idag men nu är jag happy igen och kan blogga igen! :)
jag tror nämligen att jag har fått för lite sömn och arbetat för hårt så att min stackars lilla kropp inte orkar mer. jag är total less på skolan just nu men det är ändå roligt att vara där med allihopa. jag längtar så sjukt mycket till helgen och jag ska ta det hur lugnt som helst om det inte skulle komma något annat ivägen förstås. jag tror däremot att jag fick en släng av saknad efter min pojkvän. det var nog den största orsaken till min depp dag. allt vänder mot toppen! :)

dagen idag var rätt rolig ändå men jag kände redan i morse att jag var helt slut och borde ha gått hem, men envis som jag är så stannade jag kvar med tanke på att det är en av dom kortare dagar i veckan. skoldagen skulle bjuda på endast 2 musiklektioner men istället så var det en lektion med musik, matte B-kursen började för mig som jag ska ta igen och därefter skulle det vara en musiklektion till men tydligen var Jeff på älgjakt, just great! ..

när jag kom hem klädde jag av mig och la mig i sängen på hopp om att jag skulle känna mig bättre och få sova i någon timme. lättare sagt än gjort så vart jag mycket piggare och mycket gladare efter lite mat i magen och filmen Bridget Jones Diary, en helt suverän film! :)



PUSS!

vadå skillnad?

alltså shiit! jag höll på att kolla runt lite på min dator för jag kände att det var dags att rensa den bara för att den har liiite för mycket på minnet och guess what? jag hittade bilder på mig själv sen 2007! jag kan lugnt säga att det är roligt att kolla igenom dom för jag sitter och asgarvar och jag fattar inte ur jag har kunnat sett ut så förr? skämmigt shit..

2007 juni:


cool girl number 1!

och dom här är inte dom värsta för dom tänker jag verkligen inte lägga upp här! xD

och snacka om skillnad på ett år!:

2008:

januari

september

2009:

januari

november

2010:

februari

december

2011:

mars

augusti

tiden går fort!

PUSS!

muffins och pipeline

idag efter skolan drog jag, Emma och Kajsa hem till Kajsa för att vi skulle hämta några ingredienser eftersom några ifrån klassen hade bestämt oss för att baka muffins och sagt och gjort så blev det muffins hemma hos Folkes morsa. vi som var där var jag, Kajsa, Folke, Emma, Niklas, Maja och Robin. och jag kan ju säga att dom blev rätt fula men supergoda! :)


jaa det är alltså hallon och choklad.

efter det drog några av oss till pipeline för att umgås och lyssna på något band som var ifrån Umeå, dom var helt okej faktiskt! och det var super mysigt där! sedan drog vi till tågstation eftersom att Robin skulle hemåt och därefter drog även jag hem och nu sitter jag här och väntar tills Mattias ska ringa mig :)

fick värsta bra feelingen idag om Sundsvall. jag har valt rätt stad!

PUSS!

ingen sovmorgon här inte!

bara för jag kommer ha kör B ända till november. alla andra börjar först 11.15, lite orättvisa! men jag älskar ju att sjunga sen spelar det ingen roll hur det låter :D haha. det är rätt coolt för vi kommer framföra något med västafrikaner i november någongång, låter sjukt coolt!

om typ en timme börjar vi med storsamling och efter det blir det samhällskunskap, därefter är det slut för idag! :) får se vad dagen har att bjuda på! kanske dags att kolla lägenheter och snacka vett med pojken min! haha..

PUSS!

ny lackat och klart



svartsvartSVART! (+ lite glitter) så himla fint såhär till hösten som inte är här än.. :)

PUSS!

allt är nästan klart

jag har städat klart för engångs skull och jag har tillochmed packat ur alla mina kläder som jag hade med till Kiruna och det var senast i somras så det tog ju bara några veckor, haha bra där Sandra!
jag har även tagit och satt allt på plats, alla kläder i garderoben och alla prylar på sin plats, dock tog det ett tag bara för att jag fick en sån stor lust att testa några outfits till utlandsresan, ååh jag vill åka helst imorn! jag är sjukt pepp! och en liten del av min väska är redan packad, hehe.

sedan så har jag duschat, så nu sitter jag här i min lila morgonrock och bloggar lite smått. men jag har inte läst alla sidor som ska vara klar lästa till imorn i samhällskunskap, ids jag eller ska jag skippa det? off jag är så less på att läsa min 10 sidor i böcker som inte väcker mitt intresse.

jag har även snackat med min mor att när hon beställer sin nya baddräkt som hette något speciellt så ska hon även klicka hem en bikini åt mig som jag har valt ut. måste ju ha lite nytt innan jag far iväg! :) + att den inte alls är i min stil men jag gillade den iallafall så jag valde den och jag är nöjd.



PUSS!

med vit choklad



 vad var det jag sa? jag gick till wayne's coffee idag efter skolan, dock har jag inte haft tid att blogga förrän nu. jag lovar er allihopa att den är übergod! ni borde verkligen testa en smaksatt caffe latte med vit choklad, eller vanilj men denna är min absoluta favorit och nästa gång är det väl dags att testa en ny? kanske karamell, mums!

jag gillar wayne's, inte bara för deras latte utan också för att det hela startade år 1994, året då jag föddes, inte illa! ;)

PUSS!

besök i slutet av veckan

gash vad jag är less på skolans lektioner just nu! jag vill till waynes och sedan måste jag hem och städa som aldrig förr! jag har nyligen fått reda på att jag ska få en gäst hem till mig på fredag. Martin kommer och hälsar på och jag hoppas att han stannar iallafall någon dag så att vi hinner hitta på något! :) han var ju här förra året också, dock första skolveckan men ändå. det blir säkert super trevligt!
jag älskar att träffa mina vänner som jag dock inte ser så ofta med tanke på att jag bor här borta i söder, but it's much better!

det finns så mycket att räkna ner till! den största saken är ändå min 18års dag, jag längtar så himla mycket att få umgås och supa med alla som kommer in på krogen, precis som förr. det suger att bara känna äldre ibland. körkortet också, ååh vad roligt!
utomlandsresan som kommer med rusande steg emot mig. bara 18 dagar kvar!
Mattias kommer en vecka efteråt och sedan kanske flytten! :)

PUSS!

ösregn

jag tycker verkligen inte om vädret just nu. men tur att jag har ett paraply så att jag slipper duscha på vägen till skolan.

igår var det en seg dag och tydligen kommer det bli en till sån idag. jag vaknade tillochmed tidigare bara för att jag skulle kunna hämta min tvätt som hängt på tork hela natten och jag kom upp till lägenheten igen och bestämde mig för att denna dag blir utan smink, hårfixnng och så vidare. naturlig kan jag också vara utan problem! :)
och idag blir det att ta i den här städning för jag får ju åtminstone en gäst imorn, min mamma ska komma till stan imorn och dels fylla i en ledighetsansökan så att jag kan följa med utomlands, yay! :D


(gammal bild)

PUSS!

Don't wanna go home


enjoy..

låten spelades nyss på MTV och jag tyckte den skulle passa perfekt till dagens musik(video)

PUSS!

Lil Wayne tillbaka i mina topplistor


enjoy..

för några år sedan så var Lil Wayne någon jag lyssnade på väldigt mycket men det försvann eftersom att han inte gjorde några speciellt bra låtar men för bara någon dag sen hittade jag denna och jag föll på engång!

PUSS!

Wayne's coffee imorn yao!

jag är nu grymt sugen på en caffe latte med vit choklad, ohshit vad gott! :D efter skolan imorn drar jag ner till stan bara för att köpa en så att jag slipper sakna smaken, jag som inte skulle börja dricka kaffe. tss, eller enligt mig så räknas det inte som kaffe med tanke på att det är mycket godare! ;) ni borde testa!



jag har haft tvättstuga sen klockan 4 och jag skulle även städa idag som jag brukar göra när jag har tvättstuga men tydligen inte idag för idag har jag lärt mig what are words - Chris Medina på piano, inte illa om jag får säga det själv :) sedan har jag äntligen läst alla de där sidorna vi hade i läxa, dock måste jag ta och läsa den andra läxan också men det tar jag imorn!

nä nu måste jag ta och bädda min säng och sedan göra mig iordning för om en timme så pratar jag med min Mattias bara för att han har slutat jobba då :)

PUSS!

top model

hemkommen ifrån skolan, tvättstugan och tvn som jag snart ska sätta mig framför igen med tanke på att det är top model på tv och jag vill ju bara se den! :)

idag ská jag ta tag i det här med att städa för jag börjar bli så himla less att ha en massa kläder och grejer överallt och om jag får tid över så ska jag ta och kolla efter lägenheter lite grann, är super sugen på att skaffa mig en ny! :)

det är härigt att veta om att dagarna går rätt fort när jag ser framemot något. dock kommer det säkert bli trist att fara hem ifrån utlandet bara för att jag ser framemot att träffa Mattias, men vad är bättre än att få träffa honom? :) hellre det!

PUSS!


20 dagar kvar!

den 24 september ska jag för första gången flyga till ett annat land, min första utomlandsresa! :D jag längtar som bara den och det ska verkligen bli spännande att få uppleva något jag aldrig har gjort tidigare i mitt liv! :D

och något som är superduper bra är att när jag kommer hem igen så väntas det en bra överraskning som jag dock redan känner till. min egen Mattias Flygare kommer till Sundsvall igen och denna gång kommer han inte att lämna Sundsvall förrän i december där vid juletid då jag även kommer åka till Kiruna med honom så vi slipper vara utan varann, hur bra som helst! :)

nu måste jag ta och plocka ihop mina prylar för jag ska åka med 18.50 tåget hem till mig för att sedan kunna göra iordning allt till imorn. imorn har jag fotografering och jag vill se bra ut! :)

PUSS!

puss på dig Rebecka

rebeckajohansson¤ om tillbringa helgen i Ljungaverk:
tycker att vi kan ta och åka nånstans på nåt lov! just you and me, and some other people and parents are not allowed ;) what do you say about that? :D

Svaar; jag tycker att det låter som en utmärkt idé! uppleva lite av "ny/gammal" vänskap! :D det skulle uppskattas rejält! :)



PUSS!

tillbringa helgen i Ljungaverk

det känns som att det var som ett tag sen jag var där och hälsade på hos mamma och alla dom andra. idag ska vi fira Josefin eller det kanske blev ändrat men det lär jag ju märka när jag kommer dit. idag blir det iallafall och boka en utlandsresa, yeah! :D jag vill genast till ett varmare land med en massa upplevelser!



just nu sitter jag hemma, har precis diskat så att jag slipper komma hem för att göra det. har kanske inte tid med det. skriver ett snabbt inlägg innan jag ska ta och bädda min säng och plocka undan några prylar för att sedan gå till skolan ha samhällskunskap, inte alls pepp! jag vill sluta nu så att det är snart dags att sticka lite mot mitten på Sverigekartan :)

PUSS!

du kan alltid få mig att gråta

hon är den bästa i mitt liv! ♥

jag skulle kika in på min syster blogg för engångs skull och till min stora glädje så fick jag se något som fick mig att börja gråta! ett jätte fint inlägg som var till min ära (nästan hela iallafall) hon måste vara den mest betydelsefulla personen i mitt liv! - http://josefiinheedlund.blogg.se/ 


(snodde även bilden ifrån henne!)

jag älskar dig Josefin!

musik hela dagen

det har varit sjukt roligt att börja spela en låt och även hinna spela hela på en lektion. jag gillar vårat blockschema! :) och sen klockan 1 så är det dags att ha inså och jag vill lära mig en massa nytt och ännu mer!

klockan 14.30 ska jag vara på vårdcentralen och kolla upp min söta svullnad i halsen, inte nice kan jag lova! men jag kan iallafall käka så jag överlever! :)

nu blir det lunch, hoppas på en god fiskrätt men vad vet jag? :)

PUSS!


RSS 2.0