ny dag, nya tag

I detta inlägg vill jag börja med att gratta min kära kusin Thor som fyller 2år idag, grattis sötnöt! 

 

Blev inte att blogga så mycket igår eftersom att jag var barnvakt åt min kära kusin som jag har skrivit om nyss. Och kom inte hem förrän 4 på morgonen och jag ville inte smsblogga på grund av 2 saker, 1 det blir inte lika bra som när jag bloggar annars. 2, jag har tyvärr inga pengar på min mobil för tillfället. Men det löser sig om några dagar :)

Idag blir det att äta tårta och plugga för fullt men jag tar och pluggar när jag får tid och det är garanterat efter att vi har varit på kalas. Ska försöka komma i tid så att jag kan fota tårtan åt er, för den skulle tydligen vara jätte gullig, men det är ju klart att det ska vara en gullig tårta till en urgullig kille! :)

Jag blir knäpp av det här med NO och SO, det är rätt mycket ändå iallafall i SO när vi ska ha börjat med andra världskriget men jag är bara på mellankrigstiden, det går fort fram märker jag eller så inte, nä så jag ska ta tag i det idag!

Tråkigt nog hinner jag nog inte dra till gymmet eftersom att jag har massor att göra, så som att fixa i ordning mig, städa rummet, åka till kusinen, plugga, ja ni ser, det tar garanterat hela dagen bara för att det ska reta mig..

Men nu ska jag börja göra det som står på min "att göra lista" så att jag blir klar innan vi ska åka och så att jag hinner plugga lite innan det också. Så ni får ha det bäst, puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0