Dagens låtgrymt bra låt med en fin text, enjoy! :)

PUSS!

Hissa eller dissa!som ni alla vet nu så har iallafall jag tröttnat på denna eländiga kyla som går ifrån 15 minus till 5 plus på en vecka. ibland ser jag några fåtal snöflingor falla ifrån skyn och senast idag blev jag träffad på näsan utav en vattendroppe.

om det nu ska regna så tycker jag att regnet ska ta med sig snön och kylan ifrån Sundsvallstrakten så att jag kan få börja springa omkring i mina lila converse och skippa min långa vinterjacka som sträcker sig över halva låren. sedan om min skinnjacka får klä mina armar för att det blåser kyliga vindar är en helt annan sak, jag trivs som bäst när det är sommar i landet.

så nu vill jag, Sandra Hjortborg hissa och dissa om vintern och sommaren!och jag kan då lugnt säga attt för mig är vintern ute för ett x antal dagar sedan nu nu har jag nämligen lust för en massa glass och bada när solen är påväg ner ifrån himlen!

PUSS!

vart är sommaren när jag vill ha den här och nu!?

AAH JAG LÄNGTAR SOM BARA DEN! :D

kan redan börja planera en massa roligheter som jag vet om att det är några som hänger med! i alla väder är vi dom grymmaste! :D + att nästa gång jag ens kommer vistas i staden Kiruna så ska jag banne mig hinna umgås med Filip fastän jag ska komma och göra inbrott i hans hus mitt i natten, haha tare lugnt vänner, jag är endast allvarlig! ;)

har så stor lust att åka till Kiruna redan nu om 5 veckor men jag vet inte ännu, det måste komma på tal här väldigt strax. måste nog ta ett snack med syster och checka ifall hon har införskaffat sig några tickets! :)

men nu blir det boken och sedan telen i några x antal minuter

PUSS!

chokladbollar me like!

för ett tag sen tog lilla jag och min polare och gjorde lite chokladbollar och nu sitter jag med frågan ifall jag ska ta med dom till skolan och se alla försvinna eller om jag ska behålla dom för mig själv så att de håller, choklad ska ju ändå betyda kärlek! ;) får se hur det blir imorn.

men det bästa är att man kan ha så roligt att baka fast det tydligen bara är jag som får kleta i degen eftersom att det verkar vara min grej (y) haha konstogt nog xD fast det var ju endast jag som fick känna mig en modell i det hela också, så nu kommer min fråga varför är de flesta så fjantiga och inte vill vara med på bild!?
som sagt, skratta är mitt livs största hobby! ;)

men nu ska jag försöka hålla mig vaken för jag ska nämligen ta och ringa min man Mattias Flygare senare och så måste jag läsa min lilla bok som är så bra! :)

PUSS!


vad för låt?

vi har kanske bara två låtar att välja mellan när det gäller ett uppträdande på öppet hus och ena är väl bättre än den andra. fast det tycler vi nog allihopa så det blir väl den bästa av dessa. men vilka låtar det står mellan tänker jag inte skvallra om här i bloggen bara för att det är några som läser min blogg och går på samma skola som mig så too bad! ;)om inte annat så har vi kommit svin långt när det gäller kör och vissa saker är roligare fast det är väl sången fast kanske inte efter denna helg för jag tror att jag håller på att bli förkyld tack vare en person! :O men det finns alltid en räddning och jag har min varma choklad i min vita kopp med grön insida och ränder på, svin söt! :D

men nu är det snart dags för oss es1or att börja bege oss mot baldershallen där vi ska ha idrott men innan det ska jag leta upp lite människor så hare!

PUSS!

Stora snöhögar, ishal väg och så regn på d...

Stora snöhögar, ishal väg och så regn på det. Vägen till skolan är rätt farlig men tuff som jag är så går jag ändå mot den lärorika platsen som kallas skola. Fast regnet ogillar jag som mest bara för att jag får lockarna tillbaka i håret men annars kan den här skoldagen bli hur bra som helst! :) kör nu på morgonen och sedan idrott, kan det bli bättre? :D Nä men nu får ni hare king, tjing!


bok vs. scrubs

jag borde egentligen ta och läsa lite i romanen som jag har valt att läsa ifrån skolan eftersom att jag ligger lite efter fast en helg utan att kolla på scrubs när jag nyligen har börjat om ifrån början, alltså det är inte okej!

så nu gör jag såhär att skolarbetet får vänta för här ska kollas scrubs! :D

fast jag kan ju ändå rekommendera denna bok!den är bra fast jag bara har läst till sida 40! :)

men nu ska jag ta och göra mig i ordning för sängen och sedan så jag bara känna lugnt när jag koller på min favvoserie! :)

PUSS!

de sista timmarna innan allvaret

IGEN!

helgen har varit helt okej faktiskt. tack min kära mor för en trevlig helg som jag fick tillbringa med familjen. åtminstone så fick jag vara med min familj på fredag eftermiddag :) så tack för en fin kväll!

om inte annat så har det blivit en del skoterkörningar och umgänge med syskonen, morsan och Örjan. men idag har jag som mest umgåst med Jimmy eftersom att det var han och jag som stannade hemma när de andra drog iväg en sväng :)

efter det så kom dom andra hem så då for jag, morsan och Örjan hem till mig för att de eller det var bara mamma som hjälpte till med mitt jobb idag så tack för det mamma! :) men nu sitter jag hemma själv och ska snart duscha, ska bara dricka upp min varma choklad som är gjord av en sann mästare, nämligen Sandra Hjortborg! ;)PUSS!

vill att helgen ska vara längre!

orkar verkligen inte fara hem imorn för att jobba och sedan dra till skolan för att vara duktig, precis som de flesta..

men nu ska jag ta vara på mina sista timmar av denna helg så nu ska jag ta med min lillasyster och går och lägger oss samt slår igång en film! :)PUSS!

@Sandra's place!

hemma hos mig händer det för övrigt inte mycket men snart ni! då kommer min lägenhet stå tom för nu ihelg sticker jag och bosätter mig i Ljungaverk :) sedan så kommer jag komma hem på söndag igen för att jag måste jobba. så böla inte ihjäl er ifall ni inte får så många inlägg i helg ;) jag ska ju åka skoter innan snön försvinner!

fast jag vill ha vår! nej! jag vill ha sommar! :D
är rätt less på snön och nu kan jag lugnt säga att jag är nöjd över att jag har flyttat ifrån kallhålan Kiruna. det är ju typ vinter ända till mars/april där och så länge tänker jag inte plumsa omkring i snön.
nej, jag vill ha sommar så jag kan skippa vinterjackan och börja på min vårkollektion som jag ska införa här om några veckor, längtar! ;)  


söta sommarklänningar, ett måste!

¨
vill ha SSOMMAR!

men nu måste jag hinna städa så hare bäst!

PUSS!


jag har ingen större lust just nu!

egentligen vill jag bara lägga mig ner på min säng som är så himelsk skön(!) och bara slå in ett telefonnummer för att sedan kunna ringa någon och snacka om precis allt i några minuter, fast i timmar! någon jag kan prata med och slippa bry mig om vad jag pratar om med honom/henne. och inga pinsamma tystnader fast än det är en helt ny person för mig :)

jag har flyttat hit och nog tycker jag att det är dags att träffa nya människor än de som är innanför skolans väggar, jag måste utforska folket hära, haha.
borde nog dra på den där festen som är på lördag, hihi ;)


~~~~~

jag har däremot ingen lust att plugga längre så nu lägger jag både matteboken och läsboken. jag vill inte heller sova, jag vill vara vaken och som sagt prata med någon fast ingen vidare idé dock ;s jag vill inte ha vinter men kanske inte sommar heller, jag kanske missar något!?
jag som är en party människa längtar inte just nu efter festivaler. jag vill hellre ha något annat som jag tycker saknas!
<3!men nu ska jag nog ta och kolla något avsnitt av scrubs så godnatt!


PUSS!

Dagens låtgillar texten starkt! och en ny låt som får vara i toppen! :)

PUSS!

lustigt nog

det är det och jag har inte tänkt på det förrän denna månaden.

det är nämligen såhär att jag tänker bättre när jag duschar. jag kom fram till detta för att jag är väldigt tankspridd och jag spenderar väldigt mycket tid på att fundera över saker och ting, eller ja, de gånger jag inte har något bättre för mig.

haha ja, mycket lustig grej men det är säkert inte bara jag som har upplevt detta. om inte annat borde det testas! :D om det inte funkar så skyll inte på Sandra Hjortborg som bor i Sundsvall på den där hemliga adressen ;) hehe.

nä men eftersom att jag började tänka på detta så börjar det bli dags för mig att duscha så nu får ni ha det bäst!


 =


PUSS!

I want you and your beautiful soul

snacka om att jag har extrema svängar i idag, nyss var jag svin deppig men nu är jag jätte glad igen och det är jätte skumt! dock har jag en del saker att tänka på så det kan nog vara en stor förklaring till saken :)

jag tror nämligen jag har råkat snubbla över ett missförstånd idag och det var nog därför jag blev lack men efter lite mat och tänkande så mår jag toppen igen :D  visst såna här situationer lär jag snubbla över flera gånger men jag tror det blir nya för varje gång detta kommer att ske. på ett sätt är det ju bra och det är för att jag ska få börja tänka i nya banor som jag inte har upptäckt ännu. dom kryper närmare varje dag ;)


en lite lustig sak är nog att min hjärnkapacitet börjar ta slut eftersom att jag funderar och tänker varje dag på en viss person och nu har jag en stor fråga framför mig och det jag ogillar med det hela är att denna mening slutar med ett frågetecken. men som varje människa skulle ha gjort så ska även jag klara detta! :)


jag älskar att skratta. min livsstil är verkligen annorlunda jämfört med förut men jag skrattar än. jag ser även varje dag som en ny dag med nya utmaningar som jag vill sätta ödet på prövning.
jag kommer att fortsätta vara mig själv fast alla förändras så alla lär se mig på olika sätt. helst mina egna favoriter i Kiruna.PUSS!

på hemmaplan

ja, nu ska jag väl åtminstone försöka skriva ett inlägg som kan vara lite mer lycklig än vad jag är.

idag började skolan med storsamling och efter det var det mentors i blackbox. mat på det och det var tacos, det var rätt gott, dock så fanns inte allt som jag brukar ha på min mat när jag äter tacos men det fick gå ändå :)

efter maten så skulle alla tjejer som går i musik samlas i musiksal 2 för att öva på en låt, efter det drog jag till bildsalen där jag fann några polare ifrån klassen, hakade på dom i deras samtal och var sådär trevlig jag kan vara. tiden gick fort och det var dags för gehör och musiklära. och jag fattar inte hur jag kan tycka att det är roligt att hålla på med noter och såna saker, men jag antar att jag har hamnat rätt :)

vi slutade där vid 15.00 så då drog jag och började jobba lite matte, ni vet, matteprov imorn IGEN(!) men jag drog hem bara för att jag blev så pass sur/besviken eller vad jag nu ska använda för ord, åtminstone så kändes det inte helt okej.


så nu sitter jag hemma och ska ta och laga mat och sedan börja plugga matte och läsa den där boken.


"Det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras"


PUSS!


en dag som inte är helt okej

visst dagen har det inte varit så fel än till men det är väl mera nu när vi har slutat skolan, nu väntar matteboken och det där övningsprovet och så svenska boken som jag inte har alls lust att röra just idag eller någon annan dag. men det är ett måste för den ska vara läst till typ sida 50 nu och jag är typ där på sida 14 (y) yeah..

vet inte heller om denna dag kommer att vara så mycket bättre mot slutet, jag är en aning deprimerad. visst, såna dagar ska väl också finnas och om jag plockar ut den nu så slipper jag den imorn (y) :)

men nu ska jag nog börja dra mig hemåt för jag pallar inte sitta kvar i skolan förresten..

PUSS!

jag vill ha party!

alltså just nu fick jag ett sånt där enormt begär efter att få festa. alltså det hade varit såå roligt att få men några polare som jag oftast brukar vara med när det är p to the arty! ;)

nä men jag måste tagga ner för det börjar bli dags att sova nu men innan det så blir det något scrubs avsnitt!

-OH FYFAN VILKET MUMINTROLL! ;)
LIVET ÄR EN FEST!

PUSS!

jag gillar extremt söta personer!

so true.

jag älskar att kolla på såna som ser på tok för bra ut, dock så finns det inte så speciellt många så om ni vet med er att jag tycker att ni ser bra ut, ta det som en enormt bra komplimang! ;) SÖTSTÄMPEL!
fast egentligen så ska jag inte klaga, ni ska bara veta att det finns en hel del här i staden Sundsvall jämfört med staden Kiruna! i'm happy! :D


sockersöt!

dock finns det ju små bebisar som är söta men det är endast när dom är glada, gillar inte barn som gråter, tycket synd om dom.. fast jag hart lärt mig att hantera det eftersom att jag har TRE småsyskon, den ni! ;)

PUSS!

homecoming queen

nu är jag hemma igen efter att jag och Emma har varit och kollat på vår showen som hedbergska hade anordnat för allmänheten. fast jag tror att jag skrattade mer åt det Emma sa än vad jag skrattade åt dom på scen :D men annars var det helt okej nog för att jag vet om att skvaderns elever hade kunnat vara ännu bättre! ;)
om inte annat så var det väldigt färgglatt men det är väl så när man går estet!

dom hade några helt okej låtar och några sämre och vissa jag inte hade hört.

men en sak jag inte fattar, gamlingar kan inte ha någon humor! dom drog typ några skämt dära på scen och alla gamlingar skrattade sedan var det inget mer med det! B O R I N G !


när dom spelade låten "värsta schlager" med Linda Bengtzing och Markoolio så sprutade det konfetti så samlade jag några stycken så när det kom det där i slutet av låten typ "bam, bam BAM" så sjöng jag med och kastade sedan det lilla konfettin jag hade över mig och Emma :)

PUSS!

godnatt bloggen

nu har jag nyss bäddat klart min säng så nu kan jag sova bland blommor! och jag längtar efter att få lägga mig ner för att få drömma mig bort, ska bli skönt att sova efter en sån här dag men nu har jag fått mycket gjort :)

har även kollat på 50 first dates. den var faktiskt riktigt bra och jag diggar valrossen! :D


men nu ska jag ta och kolla några avsnitt scrubs ifrån säsong 1, hare OCH godnatt!

PUSS!

50 first dates

än till verkar den bra och det är bara början :) har aldrig sett den förut konstigt nog men någongång måste ju vara den första :)

förrsten så påminner den mig om Daniel Vanhatalo, för om jag kommer ihåg rätt så ska denna film vara en av hans favoriter.men nu måste jag hinna springa ner till tvättstugan innan den börjar så

PUSS!

jag älskar att vara lycklig

höll på att börja gråta glädje tårar och varför borde vissa veta som har en viss person som vän på facebook men mera säger jag inte så det får vara en hemlis helt enkelt! ;)


om inte annat så måste jag påstå att jag har en sån där dag som jag kan känna mig duktig på. jag har lagat mat med lite extra, sedan så har jag tvättstuga idag, jag jag tränat två dagar i rad och imorn blir det mer träning(!) och så lär jag börja städa om ett tag här :) det är såna här dagar som det borde finnas fler av.

jag känner mig även stark så att jag hade kunnat vandra genom eld.
jag tror nog att jag har börjat se en speciell sak på ett mera positivt sätt så jag tror inte att det kommer att bli så svårt att släppa taget som det egentligen borde vara om ett sånt här ögonblick eller ja, typ sen jag började på skvadern iallafall :)


jag tycker det är läskigt att man kan se så mycket i ett par ögon

tänk vad mycket en förälskelse kan betyda för en del personer, fast ändå tar kärleken första plats!

PUSS!

kolla scrubs!

och sedan sova så hare mina söta läsare!

PUSS!

Mikael Hjortborg

vet inte varför och jag vet inte hur jag fick en sådan saknad efter just dig! visst du bor sådär 100 mil härifrån och du har alltid varit den personen jag har sett upp till, även de allra dummaste situationerna. men jag antar att det inte spelar någon roll vad du än gör så kommer jag alltid att älska dig som den personen som fanns där för mig när jag behövde någon som mest. dock är dom åren sedan länge förbi men dom sitter kvar och det är nog därför jag kan kalla dig för min egen hjälte!

just i dagsen läge så känner jag att jag kommer ta det väldigt hårt att du flyttar till andra sidan jordklotet för att du ska jobba men visst, det hade jag också gjort om mina barn var så pass stora så att dom skulle klara sig själv fast med deras andra föräldrers hjälp. leva livet är något som varje person behöver och jag vet att du har gjort ditt och jag vet att du alltid kommer vara en öppen famn och ge mig den tryggheten jag behöver.
att veta om att du älskar mig är det enda jag begär ifrån dig. att även veta om att du är stolt över mig är en stor sak för mig och det betyder så oerhört mycket.

jag är glad att vi har så bra kontakt som vi har med varandra trots efter allt det som nästan ingen vet om. dels det och det som hände där i början av det hela, jag vet att du förstår så mer behöver jag inte säga. jag är även glad att så mycket har hänt och att du har funnits där och stöttat både mig och Josefin så pass mycket att vi orkar se en orsak till att fortsätta le.

jag kan lugnt lova att du är världens bästa pappa som jag inte kan klara mig utan.jag älskar och saknar dig!

rewind!

det är lite skönt att kunna se tillbaka och även kunna lyssna på sån musik jag lyssnade på förr i tiden, min smak är fortfarande den samma eller ja, nästan. om inte annat så fick jag en himla lust att lyssna på Simple Plan som alltid har funnits med på mina listor i flera år. älskar deras texter! :)

egentligen varför säger vi någongång i livet att vi vill spola tillbaka tiden, det är ju inte så att vi är kring 80 bast, iallafall inte jag men ändå så säger jag dom där orden någongång. men nu ser jag att min framtid är ljus och det verkar inte som att det kommer att bli sämre heller! :)

som en tant sa en gång på tåget mot Kiruna "Man ska inte ångra, man ska bara gå vidare". jag tänker på de orden än och det är ett bra tag sen jag fick höra dom. och jag brukar tänka på just dessa ord när livet känns lite tyngre för tillfället och det funkar för mig :)PUSS!

I can't seem to get you off my mind

jag tror att jag har mött en stor besvikelse i mitt liv med tanke på hur allt kommer att bli om några hundra dagar. men ändå så snurrar samma tanke i mitt huvud och jag vet inte hur detta kommer sluta eller om det ens får ett slut? kanske en början på något nytt.
jag står i mitten av ett vägskäl..

fast detta känns ändå bekant men jag tror att jag kan påstå att det är värre. förra gången visste jag allt och på så sätt kunde jag ta mina beslut men vad nu? allt kan leda till svåra konsekvenser men jag skulle tro att jag är redo att möta dom. och än en gång vill jag tacka de avundsjuka personerna som finns omkring mig, det är ni som gjort mig starkare! puss! ;)


sedan så kan jag inte glömma att tacka den absolut bästa personen på denna jord, nämligen Filip Nordmark!
tack till dig den bästavännen en människa kan ha! jag älskar dig vännen!PUSS!

jobbigt med spotify

egentligen så är det ju det eller ja, vet ju inte direkt hur det är att ha premium men det måste man isåfall köpa för att kunna få tillgång till flera låtar och såna där saker. sedan så är det med det här att man ALLTID ledsnar på sin egen musik först plus att det finns ingen ordning alls så nu hart jag betämt mig för att checka med några och änga enormt mycket tid till musiken och det är inget som är jobbigt, tvärtom! :D

men det är ju annars det där med dom där reklamerna som man helst vill skippa, ja ni vet ju garantarat! 

men nu ska jag fixa nya spellistor med både "vanliga" låtar och party musik. klara färdiga gå! ;)

PUSS!

att föräldrar kan vara så omväxlande

det är rätt sjukt men det är väl för att jag får för det mesta alltid höra orden "du får vänta tills du är 18" helst ifrån min mamma. jag får typ göra allt för min pappa men visst det är både bra och dåligt med detta och jag har väl tur att jag har en släng utav dom båda två :)

men som till exempel så har jag velat tatuera mig en längre tid och pierca naveln och såna saker som mina föräldrar är en viss del emot. men nu har det gått ett tag eller ja, jag har väl piercat mig engång varje år i 3års tid nu. först näsan, efter det navel och nu har jag även i läppen nog för att förra året så piercade jag mig utan en morgon kom min mamma och väckte mig för att jag, Jennifer och Örjan skulle på mission och det var ju det här med att tatuera sig. fattar fortfarande inte hur min mamma gick med på det till slut? men jag är fortfarande jätte nöjd över den och det bästa är att jag får välja vilka jag vill visa den till (y)

näsan och naveln fick jag när jag bodde i Kiruna eller ja, Jukkasjärvi med min pappa och för honom fick jag göra dom båda men inte för mamma så jag berättade ingenting för henne och vi träffades ju inte så ofta då som vi gör nu men hon fick ju syn på dom någongång och jag vet inte om jag kan kalla dom ögonblicken för något roligt, dock så skrattar jag åt det nu :D

men jag blev chockad när min mamma lovade mig att jag skulle få göra hål i läppen bara för att jag höll på att trycka själv (dum som jag var).

ja och nu är det såhär att jag vill fixa hål i tungan och en "syster"-taturing, alltså ha en likadan eller något åt det hållet med min älskade syster Josefn. men vad får jag och hon för svar? "när ni blir 18 så får ni göra precis vad ni vill!" haha ja, jag vet inte vad jag ska säga. kommer jag att få en innan eller får jag vänta tills jag är 18år?
dock är min farsa också emot att jag ska skaffa mig en men vem vet, jag hinner kanske ångra mig? visst jag är rätt så lätt att övertala nog för att det gäller vissa saker men annars är jag svin envis och skiter i någon annans åsikt för att jag vet att min är den rätta ;) sedan så bryr jag mig inte så mycket om vad mina föräldrar säger om just detta heller så det är ingen idé att lyssna på dom xD

nepp jag har inte ångrat mig än så länge, dock så är detta inte min men jag har min på samma ställe fast på andra sidan! :)

PUSS!

jag är klantig!

haha sååå sant!

det var nämligen såhär i morse så skulle jag koka tevatten på spisen så jag fixade det med vatten och alltihopa och sedan så skulle jag upp i skåpet ovanför spisen för att jag ska ta en sån där liten plastpåse och så rullar en jävla apelsin ner och rakt ner i det kokande tevattnet och så kommer det vatten precis överallt men mest på mig och det hade ju redan börjat koka och helvete vad det gjorde ont! eller ja, jag tror jag hamnade i chocktillstånd till en början och sedan började det bränna som bara den och det gör det än..
det går väl över snart, hoppas!

men nu börjar musiken!

PUSS!


back in business

ni kanske märker att jag har varit snål med inlägg i helg men det är för att jag har varit hos min mamma i Ljungverk sen i lördags och som ni märkte så funkade det inte att logga in på blogg.se så att jag skulle kunna skriva ett inlägg, blev rätt pissed men nu är jag glad igen och vi har KÖR(!) idag :D
sedan igår så var jag ute mest hela dagen och sedan så kom jag hem rätt sent till min lilla lägenhet så jag städade istället för att blogg. men idag har jag all tid i världen till det! ;)

ja, dagen idag så har vi två lektioner som vanligt. första har vi kör i musikhuset och efter det är det lunch och jag hoppas att det blir god mat för jag kunde knappt käka i morse och ändå klev jag upp vid 6 för att jag skulle hinna duscha, inte okej!
efter det ska vi ha friskispass med någon Pernilla och den börjar typ en halvtimme innan så vi kommer även sluta ännu tidigare idag, vilket är rätt skönt för jag har en del att göra hemma :)

sedan så håller det på att bli sommar hoppas jag förfullt men jag vet inte, det går från plus till minus och så regnar det ibland och jaaa... jag lär ju se när jag kan ta och skippa jackan för denna termin. hoppas på snart! :DPUSS!

inte okej!

inte okej att blogg.se tjorvar ännu en gång så att jag inte kan skriva av mig i min blogg, blaaah!

godnatt

PUSS!

älskar vackra filmer

såna där som får mig att gråta fast lite mindre när det är filmer som är sorgliga. jag kan nog säga att det är en härlig känsla att få en eller två tårara i ögonen.. :)

det lustiga är bara att detta här kommit på senare tider, förr gräta jag inte åt filmer och jag tyckte det var fjantigt men alltså, det är det inte alls! tur att en förändring skett! :)PUSS!

Det är sweet!

ligger i sängen och kolla möt Joe Black och jag är själv hemma men jag har ändå sällskap, hmm du går detta till? ;) jo det är nämligen så att jag och Johannes är en msn-ruta ifrån varandra så att vi kan snacka som filmen och andra saker också. lite lustigt är det ju men själv så skulle jag tycka bättre om att sitta och mysa framför en film än detta, men detta funkar antagligen med xDden är rätt bra men Brad Pitt ska ha brunt hår! han ser så mycket bättre ut då :)
fast som sagt, killar med brunt hår ser snällare och oskyldigare ut och så brukar dom oftast vara av det sötare slaget! :)

nu börjar den!

PUSS!


dåligt med ös

det är fredag och jag sitter hemma i min lägenhet utan något, jag tar det absolut lugnt och snacka om att det är trist! är inte van att ta det lugnt en fredagkväll, det brukar vara fest då med mina vänner och okända fast det är alltid lika roligt men vänta! nu då? shhiiiit.. festa för mig mina älskade vänner!

jag måste hitta på något! :D men vad?
hah det var ju det men nu ska jag väl fixa till något,

PUSS!

sämre än tvåan!

kollade nyss på instängd och jag kan lugnt säga att tvån var mer skrämmande och bättre, dock så såg jag den på bio med några fina vänner och jag blev "skraj" när jag kollade tvåan, vilket är något jag vill bli! :)
fast jag måste medge att de där monstrena är väldigt söta!

skräckfilmer suger!

PUSS!

jag är sååå duktig!

idag har jag varit i skolan hela dagen eller från 9.30 till 17.00. första lektionen var matte, kom ikapp rätt så mycket fastän jag och Emma hade våra trevliga samtal + att jag fick reda på vad jag fick på matteprovet och jag hade lyckas få ett VG i MATTE, det är ju otroligt! men ack så nöjd jag blev :) efter det var det lunch, det var gott.

efter lunchen så brukar jag vara med och leka psykologen men inte idag för idag jobbade jag på min datakunskap. så det blev ingen bra syn idag ;) haha.. men tiden sprang typ iväg så jag hann inte göra så mycket innan svenskan skulle börja. jag säger bara suck för jag gillar inte att läsa böcker och så fick jag reda på att vi skulle läsa 3 romaner innan kursen är slut.. AAAAAH!

efter svenskan så gick jag och Emma och kirrade en sak hos Anders och direkt efter det drog vi ner till vårat rum för att fortsätta med datakunskapen och klockan var kring 15.00. men jag hann bli klar innan jag lämnade skolan, skönt att bli av med den! :D jag blev rätt nöjd över mitt arbete och ni ska få se min bakgrundsbild till mitt HTML-arbete också för den är såå söt! ;)


iallafall så tycker jag det!

men nu ska jag ta och lira lite guitar hero som var alldeles för länge sen sist så det är väl dags!

PUSS!

varför förstöra det fina?

jag har nyligen läst en blogg som är skriven av en person i Kiruna och jag kan hålla med denna person om en sak och det har med förlovningar att göra.

nu på sista tiden så har jag märkt att allt fler har förlovat sig fast de bara är i 15-17 års åldern. visst det är väl en sak om ett par har varit tillsammans i sådär 3-4 år men inte sådär på en gång. tack vare det har ordet förlovning tappat värde i mina öron och ögon.

och det är inte bara ett par, utan det är flera stycken. när jag loggar in på facebook så ser jag nästan alltid en ny '"status ändring" varje månad och de flesta handlar om förlovningar.
enligt mig ska en förlovning vara en stor grej, större än att bli tillsammans men mindre än ett giftemål. men sedan så vet jag inte hur alla ni andra ser på just denna sak men jag vet även en del som tycker precis som mig och visst, det kanske inte är så snällt sagt av mig att ni förstör något som ska vara vackert bara för att ni ska "ta nästa steg" i erat förhållande. men det är ju inte mitt problem utan detta är vad just jag tycker!förstör inte det fina i något så värdefullt. tänk på vad ni gör istället.några månader har gått,
är denna person verkligen mitt "livs stora kärlek"?
ska jag verkligen satsa på en förlovning redan eller ska jag vänta? men jag älskar henne/honom såå!

kärlek är den dummaste leken jag känner till. den ger alltid så stor skada på den personen som blir utsatt.
man använder orden "aldrig igen!" men ändå söker vi alltid en ny, en bättre, någon som ska kunna göra en lycklig men ändå hamnar man på noll igen (finns undantag). det är tragiskt, men människan måste vara väldigt stark som reser sig igen efter ett fall, och vissa om och om igen.

GE INTE UPP, försök igen! och tänk på vad du gör innan du drar förhastade slutsatser..

PUSS!

Dagens musikvideoen väldigt bra musikvideo med en massa betydelse, älskar vissa rader i låten men egentligen är hela låten bra!

PUSS!

I not afraid to keep on living

Datorkunskap är inte det minsta roligt men det är väl så när jag har sparat allt till sista dagen men tänkt så mycket roligare jag har haft utan att sitta och skriva en massa saker + att fixa den där hemsidan som jag egentligen inte orkar göra, men jag vill ju har betyg i det så det är väl bara att jobba på nu för att sedan sätta ihop allt imorn på skolan då vi har lunch OM vi inte leker psykologen igen! ;) haha så bäst!


idag har jag haft sovmorgon eller egentligen inte eftersom att jag vaknade upp i vanlig tid som jag brukar göra, vilket var lite mer än jobbigt. men jag hann göra mycket på den tiden så som att diska, oj vad jag är nöjd över mig själv! ;)

i skolan var det storsamling och sedan mentors. lunch på det och efter att vi hade käkat så tänkte jag göra klart datakunskapen, men ojdå, i rummet bredvid sitter typ alla och leker psykologen och då måste jag bara avsluta mitt arbete för att sedan kunna vara med. fast tanken på att göra datakunskapen fanns ju iallafall där och det är väl tanken som räknas ;)

efter det så började våra lektioner och vi skulle ha musikgehör med Göran, haha han är så himla rolig! (y) det var andra lektionen och jag hänger med på allt, tillochmed att skälla ut Thimmy, fan vad jag är grym ibland! ;) nä men på två lektioner så har vi kommit ganska långt. det värsta med det hela var att innan jag somnade så räknade jag upp några intervaller, alltså 1-prim 2-sekund 3-ters och så vidare upp till 10 x) haha nörd!
men det är roligt så detta lär ju bli lätt! :)

sedan så har jag gjort ett bra inköp eftersom att vi skulle införskaffa oss en mapp till musiken för att vi får så mycket papper så jag köpte ett 6-pack mappar och gissa vilken färg musik-mappen kommer att vara? jo lila(!) me love! :D lila + musik = kärlek! 

 

PUSS!

forsättning följer!

nu är jag less på detta med att träna på brädan, nu drar jag ut med musik i mina öron och känner den friska luften i ett bra tag! :)

PUSS!

skoj + träning

nu ska jag plocka fram mitt wii fit och börja träna och spela samtidigt :D


PUSS!

mina drömmar jag vill uppleva!

jag har så många men jag lägger in mina top 20, dock så blir dom inte i ordning men iallafall :)

1. hoppa bungyjump

2. hoppa fallskärm
3. åka till New York
4. flytta till New York

5. vara med i en allvarlig krock
6. känna hur det känns att bli skjuten
7. lär mig hålla andan undervatten i typ 30 minuter
8. gå på den röda mattan
9. vara med i en musikvideo
10. vara med i en film
11. bli sångare
12. bli känd
13. uppfinna något
14. bli rik
15. gifta mig
16. åka jorden runt
17. hitta det jag är riktigt bra på
18. uppleva den stora kärleken
19.lära mig finska
20. se vilda zebror

älskar zebror!

ja det var väl mina topp 20.

angående 5 och 6 så vill jag vara med i en krock som har en enorm effekt, som gör bilen till skrot och att jag själv ska bli allvarligt skadad men jag ska överleva och sedan ska allt bli som vanligt igen! :)
6an- alltså egentligen så vet jag inte varför men det är något jag hade velat testa att bli, få känna hur det känns, dock tror jag bara att chocken är värst, men vad vet jag? :)
haha okej, jag gillar inte smärta om ni tror det, utan jag gillar bara att utmana ödet!

PUSS!


älskar musik!

hela dagen, jag älskar den!
idag började vi våra inriktningar och jag hade ju valt musik, såklart! ;) och det var helt awesome och jag längtar redan till imorn då vi ska ha en till lektion + att jag har sovmorgon imorn för att det är storsamling. jag bara älskar storsamlingar, det är så skönt att sitta där, lyssna på rektorn och ibland några andra, samt att det brukar vara vissa som sjunger på morgonen, och ni kan ju bara gissa vem jag vill se in action? ;) haha

onsdagar kommer vara min favvodag i veckan jämt och ständigt bara för att jag kommer att ha musik hela långa dagen och det spelar ingen roll ifall jag börjar kvart i 9 å morgonen och går till 16.00 just den dagen, gör det mer än gärna just nu! :D
glad att få börja spela/sjunga på allvar nu!för övrigt så lekte vi psykologen idag igen och idag fick min "grupp" vara psykologer för att Erika listade ut våran symtom. det var roligt iallafall!


AAAH! JAG BARA ÄLSKAR DENNA DAG! :D

PUSS!

godnatt!

dags att sova men första så ska jag försöka bli lite gladare med hjälp av att kolla lite scrubs!

det är tungt att läsa om de personer som alltid har funnits i ens närhet men jag har aldrig egentligen vetat om dom..
vila i frid Simon Stridsman och Anneli Gustafsson!

PUSS!


prisutdelare något för mig?

det är något jag hade velat bli. det hade varit grymt att få dela ut priser till superkända personer som på till exempel Mtv emaeller bara såna där priser om världens bästa kompis, snyggast på plats eller något sånt där random pris. det hade varit roligt att kunna få göra något helt awesome bara sådär för skoj skull. måste hitta på något med klasskompisarna, ni vet, vi ska ju vara kreativa ;)

PUSS!

storstädning!

nu kommer du nog att bli lycklig Josefin - http://josefiinheedlund.blogg.se för nu ska jag nämligen ta och rensa i min garderob och jag vet om att du gillar att sno mina kläder, dock är det något syskon gör men nu får du isåfall det! :) måste ju ändå ta och städa och rensa för att nu är det snart vår och då blir det mer shopping och det måste ju ha plats! :)

sedan ska jag ta och storstäda hela lägenheten och det tar ju inte så lång tid att städa en etta! ;)

PUSS!

alive again!

råkade somna på min underbart sköna soffa som står här i min stökiga lägenhet som jag måste ta och städa från grund och botten, det hade nog behövs och det ska jag nog ta och göra också. men först skriva ett lyckat inlägg efter att jag har fått höra den här fantastiska låt som får hamna bland mina top 10! :D

måste bara få berätta om min lagomt perfekt dag som jag har delat med de timmar som har flugit förbi mig.
det första som hände var att jag klev upp helt utvilad, började fixa mig för skolan, men oj vad tiden gick fort så jag tog med mig min frukost till skolan där jag även drack te och åt mina mackor, samt hade ett trevligt samtal med Emma, liksom alla andra dagar :)  fast denna morgon var special för gissa vem jag mötte vid pentryt? ;) jo skvaderns alldeles egen snygging (enligt mig). haha och det enda som kom fram var ett smile och ett ynka "hej" x) :)

gick tillbaka för att jobba med min matte med min goda vän Emma som sedan ville ha te efter att jag sa att jag skulle hämta vatten, men istället så fixade Maja tevatten och då gick alla dit för att hämta te och så jag som skulle hämta vatten. och när jag väl stod där så kollade jag mig omkring och var i mina egna tankar och så helt plötsligt känner jag att någon spiller kokhett vatten på mitt ben och eftersom att jag har leggings på mig så känns det ganska så rejält så jag skrek ju förstås, samtidigt som Frida sa åt oss att lugna ner oss xD haha. vi gick tillbaka till våra rum men efter ett tag så tar ju mitt vatten slut så jag och Emma beger oss mot pentryt igen. och när jag ska hämta med vatten så går hon in och snackar med Johannes och sedan kommer jag där efter, satte mig ner på en stol och snackade med dom båda. lite lycklig eller vad? ;) ..

och blabla nu är det inte intressant något mer förrän vi har lunch. då går alla in till Fridas och deras rum och sedan kommer Thomas och Johannes dit. vi bestämde oss för att leka psykologen eller vad den nu heter, den är rolig iallafall :) de två es3orna fick vara psykolog och vi andra hade en syntom som dom ska förska lista ut. det tog typ 2 timmar (?) innan de klurade ut det hela. och efter det gick några ut så det var typ 50/50 som skulle vara psykolog och andra "sjuklingar" vi valde något lätt fast de listade inte ut det och tiden var knappt och vi var tvungen att avsluta det hela tråkigt nog fast vi skulle nog fortsätta imorn om jag minns rätt (y) :)

efter det var det SVENSKA(!!) :D något som jag har velat ha och nu börjar A kursen i det. och blabla. kom hem och blabla ;)PUSS!

Dagens låt!eftersom att det inte fanns någon "äkta" musikvideo så ändrade jag rubriken ifrån "dagens muskivideo" till "dagens låt"

men jag vill egentligen bara tacka serien scrubs för att jag har hittat så många låtar ifrån just den serien som jag är helt awesome! tack!

PUSS!

bedtime!

nu ska jag kolla några avsnitt av Scrubs och sedan sova så att jag är pigg till morgondagens stora äventyr! :)

PUSS!

jag vill börja dansa

men aahjuste, det var ju det som har stått högst upp på min lista i sådär 2 år snart. fast inte vilken dans typ som helst, utan mer streetdance, afrodans och typ zumba fitness. såna där danser jag kan röra på mig enormt mycket. fast all sport som jag kan röra mig mycket av när jag är med i svängarna, det är det som jag tycker är bäst om ;)
fast snart så är det vecka 4 och då kommer zumba fitness igång om jag minns rätt. och jag ska vara en av de första som kommer sätta sin fot i den salen där vi ska hålla på eller ja, efter den som har det hela då :) och om jag tycker om det så ska jag nog även satsa på streetdance.lite lustigt om hur jag fastnade för typ streetdance men såhär var det att våran gympalärare på högga var sjuk eller något sådant så vi fick en vikarie som hade streetdance med oss en enda gång och det var det enda som behövdes för att få mig att fastna för det hela (y)har stor lust att börja träna som jag gjorde förut, dock med lite med variation och inte gymmet hela dagarna, stället fyller jag det med dans och en massa färger i vardagen! :) fast gymmet hade ju inte varit dumt. träna 4-5 dagar i vecka. då var jag på topp medan nu sjunker jag tillbaka sakta men säkert. men det ska jag sätta stopp för! :D

träning är bra, både för kroppen och hälsan!

PUSS!

nytt till bloggen!ska börja ta det här med bloggandet till nästa steg.
börja lägga in dagens outfit, börja hissa och dissa om hur jag ser på det, jag lägger ju in musik på bloggen och då kan det behöva en egen kategori och till slut så ska ni få ta del av mitt tränande, få råd, träningsgrejs som till exempel kläder och även kunna läsa om hälsa. endast för er så håll utkik! ;)

PUSS!

jag vill ha vår/sommar!

jag jag vill kunna börja med min nya stil och börja använda det jag aldrig förut visat mig i förutom då det har varit större saker. jag ska nämligen börja gå barbent, använda klänningar, kjolar och korta shorts till förbannelse, det ser jag framemot! :) the new Sandra! 


VILL HA PLAGG!!


fast det är ju inte så lätt nu när det ligger snö på marken och träden är nakna, jag vill ju inte dirket så lika frusna ut som dessa träd som står här utanför lägenheten, jag kan vänta. men endast i några veckor till ;) måste även göra inköp av ett par vita converse, kilklackar och några andra sommar skor som kan var fint att ha och kombinera mellan och (föthoppningsvis) gå där genom stan hand i hand med sin fina pojkvän. :)
en jeansjacka hade inte heller suttit helt fel! och kanske en ny handväska, det är något som skulle vara perfekt, åtminstone den där bilden jag har i mitt huvud. + lite extra färg på kroppen utan att fejka denna gång!

PUSS!

jag har en glass-gräns!

haha något väldigt sjukt faktiskt! men det är sant. så fort jag äter för mycket glass så börjar jag hosta som ett psyk och jag fattar inte varför jag käkade så mycket glass som jag gjorde förut och hur jag klarade det!? ett ord, GOTT! :D glass är typ det bästa jag vet, tillochmed bättre än godis! :)

har så många roliga minnen på tal om glass och hosta xD

men typ varje gång jag och Rebecka gick till godisgruvan där i Kiruna för att köpa en varsin mjukglass för att sedan kunna sitta där utanför eller börja bege sig hemåt. både jag och hon har så dålighumor (enligt andra men enligt mig så är det den bästa!) så vi skrattade åt det där nästan varje gång och gång på gång så fick jag frågan "har du ätit för mycket glass nu igen?" haha det är livet på en pinne ;)för mycket av det goda och kalla får mig att hosta


söt gubbe om inte annat! :)

PUSS!

köpa glass?

blev så himla sugen på glass just nu så jag måste nog ta och gå mot coop nära här på Haga som är väldigt när mig ;) hehe.

glass, film och sedan en varm filt eller varför inte mitt tänka, myys!
någon frivillig söt pojke som inte är allt för långt borta borde komma förbi och mysa med mig nu! ;) haha


MUMS!

PUSS!

dagens musikvideo!enjoy! ;)

PUSS!

polis och tjuvmåste berätta om dagen så att ni kanske hänger med ;)

idag ska alla vara lediga eller ja, det är någon speciell dag som man kan arbeta med saker som man ligger efter i så jag räknar det som en ledig dag och vetni? dom placerade ett dumt prov på just den här dagen! blev lite smått irriterad..

men efter provet så gick vi och käkade ett gäng. efter det började vi leka polis och tjuv. jag, Frida, Mimmi och Maya var tjuvar medan Niklas, Kajsa, Maja och Folke var polis.

i början så jagade dom oss inte så vi tog och kidnappade Viggo Holger Hugo Estet och fotade en bild och skickade ett MMS till folke med texten "vill ni se honom igen så får ni ta oss. första ledtråden; vi har bytt miljö" något i den stilen iallafall.ja dom fick inte tag på alla men alla var inne i blackbox där "poliserna" hade sitt högkvarter fast en och en tog sig ut därifrån :)

och sedan gav de upp och ja, dom hittade inte Viggo så vi var tvungen att berätta. men det var roligt iallafall! :D

efter allt det där som tog några timmar så drog vi alla hemåt eller vart dom nu skulle, jag drog iallafall hem :)

PUSS!

matteprovet avklarat!

jag kan inte tänka just nu. min hjärna är ur funktion bara för att jag gav allt till det där provet som jag knappt hade pluggat till, men det ska nog gå bra iallafall :) man ska alltid hoppas på det bästa!

nu sitter jag och väntar på att Maja och Kajsa som sitter och gör provet än. och jag får inte gå hem bara för att vi ska träna med dom och så sitter dom och skriver det där förbannade provet om gjorde en hjärndöd!

men ska nog ta och jobba lite på datakunskapen för den ska snart in :)

PUSS!


jag har hunnit med allt

skönt att veta om att jag bara kan borsta tänderna, tvätta ansiktet och sedan släcka ner allt för att lägga sig och medan jag ligger där i sängen och stirrar upp i taket så ska jag snacka med Tobbe som skulle ringa mig efter att han hade varit på bio och det lär ju bli rätt snart alltså :)

tänk att jag klev upp där vid 1. det första jag gjorde var att duscha i typ en timme, älskar en varm dusch efter en lång sömn! efter det tog jag tag i matten, tog en paus och umgicks med min dator lite grann, samt att jag lagade kötfärssås, spagetti och grönsaker, det var asgott! :) tog och kollade solsidan också, rätt okej enligt mig. och någonstans där emellan så städade jag här hemma. sedan blev det mera matte och nu är jag klar med att räkna (y) redo för provet imorn är jag också. tror att jag ska dit kvart i 9 iallafall, för om jag har mer tid så slipper jag stressa och då kan det bli bättre resultat :)

nä nu ska jag ta tag i det där med att vara hygienisk innan the bed time :)jag vill ha min skinnjacka!!

PUSS!

jag älskar att fota

kanske dags att köpa en systemkamera nu när jag har fått upp intresset för det? hmm, ja jag ser ju när jag får lust att kolla efter en bra som jag skulle vilja ha! :) måste ju ha en före jul, då vi ska åka utomlands! :D längtar! fast första sommar!!

jag är som jag är och igår körde jag lite ego-pic's bara för att jag ville kunna fixa min blogg och poff, den blev som ny ;) jag hade ett svårt val när jag skulle välja bild till en ny header för att den andra var med "happy" så att säga, fast den kan ju passa in här! 

 
när jag ser denna bild så får jag värsta känslan om att mitt liv är helt underbart! jag verkligen älskar det!
fast den påminner mig även om alla de mest lyckade fester med mina älskade vänner som gör kvällarna till dom bästa! <3

älskar att blogga! få uttrycka mig i ord, bilder, musik och ibland lite videos men jag gillar det bara för att allt är enligt...

MIG ;)

du är vild och vild och vild och vild och vild och vacker
den enda jag vill ha, för mig är du helt oslagbar
du är vild och vild och vild och vild och vild och vacker
galen och labil men ändå så förbannat bra

PUSS!

nytt och fräscht!

en ny header och en ny färg på bakgrunden gjorde det hela lite ljusare och så får jag lite mer av den där sommar-feelingen! JAG VILL HA SOMMAR!


det hade varit alldeles utmärkt att bli väckt utav solen som lyser in genom fönstret, se de gröna gräsmattorna med massa blommor i alla glada färger. känna värmen och veta om att jag slipper ta på mig en jacka som är full med dun för att kunna hålla mig varm om de kalla vintrarna.

samla ett gäng med underbara vänner som kommer med idéen om att vi ska cykla till en fin sandstrand här i närheten och bara känna lugnet. kunna sola och bada tills jag får den där fina gyllenbruna färgen på min kropp.

mot kvällen då värmen börjar försvinna men ändå finns kvar så tänder vi en eld på stranden som ska hålla oss varma. sitta där och prata om allt möjligt, samt sjunga allsång. fast i det där tillfället så hade en plats i en trygg famn utav en kramgo pojke varit det bästa på hela dagen.sedan kunna gå hand i hand på gatorna igenom stan..

PUSS!

Dags att förnya sig

nu är jag lite smått less på min header så det är väl dags för en ny? klart att det är och jag ska börja nu med det + att jag vill skriva ett awesome inlägg senare med en passande bild som jag tog igår, gillar den skarpt! ;)

PUSS!

det verkliga svaret om...

...  John Mayernu har jag lyssnat igenom alla de där låtarna jag fick av Johannes. och jag kan erkänna att jag aldrig riktigt har lyssnat på den här snubben, kanske någon/några låtar som jag egentligen inte har brytt mig om när de har spelas.

men hans texter var grymt fina, älskar dom faktiskt!
så här kommer svaret och vad just jag har gjort! ;)

jag tyckte vissa låtar av honom var helt okej, vissa var mycket bättre än andra och det var just därför jag valde att sno den där spotify-listan ifrån Johannes, så nu har jag också den! hänhän.. :)

så;
tack Johannes att du skickade länken!

PUSS!

borde få en applåd!

det är en helt vanlig lördag kväll och jag har räknat 3½ tal ifrån min mattebok, yay! ;) men det är väl så när jag har lust med annat och eftersom att jag har lust med annat så gör jag annat helt enkelt! dåligt är det förstås men imorn är det ju söndag. söndag = tråååkig dag! sant.

jag ska banne mig fixa lite bilder till bloggen, kanske en ny header? det hade suttit fint och helst nu när jag inte har något bättre för mig :DPUSS!

John Mayer, bra?

tog uppgiften frivilligt att lyssna på några låtar av John Mayer. fast egentligen så var det Johannes fel ifrån början. det var han som började snacka om sina idoler, eller åtminstone 2 av dom och John Mayer var en av dom och så skickade han en spotify-länk åt mig med endast John Mayer låtar som han gillar. slutsatsen kan jag inte skriva upp ännu för jag har bara hört hälften av dom men dom flesta av dom har varit rätt så bra iallafall och det ger 10 plus poäng till en kille som tydligen har bra musiksmak! :)

John Mayers röst är verkligen underbart fin så det ger låten extra poäng ifrån mig! ;)

men inte bara hans röst utan han ser bra ut också!

PUSS!


dagens musikvideo!låten som har gått om och om igen just idag! :) enjoy!

PUSS!

saaave meee!

sitter och lyssnar på samma låt hela tiden. det är ingen ny låt men eftersom att den snurrar runt i mitt huvud så får den kommer upp i nästa inlägg då jag lägger upp "dagen musikvideo" :)

har sovit hos Hanna eftersom att jag stack till den där filmkvällen med mina fina klasskompisar och checkade några filmer och lekte någon/några lekar, ena var iallafall svin skum men jag och Emma kunde åtminstone lista ut syntomen och det var det leken gick ut på :) men Folke och Johan (?) fixade det inte, suckers! ;) haha skämtåsido!

jag och Emma gick och la oss ganska så tidigt, eller ja, där vid 1 på natten. fast efter några timmar kom Niklas och Hanna ner och kollade ifall vi sov men nej, vi hade legat och snackat hela tiden i sådär 3 timmar men i självaverket kändes det som 20 minuter :) det är trevligt! rätt skumt att jag och Emma hade så mycket genensamt ändå, men det kan ju ändå vara bra! (y)

har dock inga bilder därifrån men jag har bilder ifrån när jag och några till var i Birsta en sväng innan vi skulle till Hanna :) nu kommer dom!


Maja, Kajsa och Folke på någon affär men namnet jag just nu har glömt!

vi var även på lagerhaus där vi hittade en isbjörns nalle + en matchande badmössa

haha förlåt Folke, var tvungen x)

den där isbjörnen köpte dom iallafall till deras rum i skolan och eftersom att jag inte sitter i deras rum så ville inte jag vara med och betala den!

sedan blev det hemgång, skrev ett inlägg + packade. drog ner till navet, in på in och mötte de personer som skulle till Hanna, gick till navet för att hoppa på bussen.
hemma hos Hanna blev det nudlar och göra så att Folke skämdes genom att spela upp en inspelning sen han ringde mig under jullovet. film, lek, jag och Emma stack ner och la oss.
nästa morgon så klev vi upp, satte oss och snacka i vardagsrummet. gick till bussen, åkte hem, käkade, jobbade och nu sitter jag här och ska snart ringa herr flygare! :)

PUSS!

ska jag eller ska jag inte?

BESLUTÅNGEST!?
hatar verkligen det ordet!

ska jag dra på filmkväll eller ska jag vara hemma och plugga, hmm? .. hade behövt plugga men om jag inte följer med så kommer jag att ångra mig att jag inte hakade på. haha detta är illa! ;)

nä men får jag pengar på busskortet så drar jag nog mest troligen, annars blir det att stanna hemma :)
kanske dags att börja packa nu ifall jag ska hänga med så att jag slipper stressa (y)


PUSS!

5 minuter kvar

nu är det inte länge innan vi börjar och då ska vi allihopa samlas i blackbox och se på någon redovisning och jag är beredd på att lämna in svaren på de där frågorna vi fick, yes! (y) :)

idag måste jag plugga matte om inte annat! och eftersom att vi slutar tidigare idag så ska jag sitta kvar i skolan för att göra lite matte samt försöka göra klart den där datakunskapen, det kan behövas.

jag har bestämt mig och jag ska inte fara till Ljungaverk över helgen, ska ge Sundsvall en chans. och sedan så behöver jag inte stressa med med mitt jobb nu på lördag eller söndag (y)

men nu ska vi börja så hare!


me like bilden!

PUSS!

Tagga ner, tagga ner!

Tagga ner, tagga ner!


en tidig kväll hade inte skadat

nu blir det nog att ta kväll.
skönt att få prata med en kär vän som jag inte har hört av så mycket, eller ja, förutom sms då men det är alltid trevligare att snacka :)

ska väl snacka med Mattias om han inte sover vill säga :)

PUSS!

vänstra, otrogen eller vad ni nu kallar det

haha okej, jag ska väl förklara för er att detta inte gäller mig eller någon annan speciell människa. det är mera som att gå från en blogg till en annan. visst, Rebecka länkade en blogg åt mig, alltså nattstad men jag anser att det inte är något för mig, jag satsar hellre på blogg.se, det känns mera värt! :)

en blogg räcker för mig, eller ja, jag har ju egentligen en till men den är hemlig så synd för er där ;) fast sedan så har jag ju en blogg på nattstad men hur många inlägg jag slänger in där per dag är inte många. ibland så är det inge inlägg alls, ibland ett men oftast inga.


hjärta..


URK..

PUSS!

stolt över mig själv!

och det borde jag vara! :)
det är nämligen såhär att jag håller på att tvätta kläder, städar lite smått och snart så är det dags att börja plugga och skriva ner lite saker till datakunskapen som jag sitter och funderar på för det mesta :)

imorn är det fredag och vet inte ifall jag ska följa med till Hanna, har lite andra saker att göra här hemma så får se vad jag gör :) sedan så är det lördag, dagen jag ska jobba, om jag har tid och lust vill säga för annars tar jag det på söndag som vanligt (y) men får se helt enkelt.

men nu ska jag ta och forsätta här så hare!PUSS!

time to face the truth

tänk hur mycket jag har gått igenom i mina dagar. sen jag flyttade ifrån Kiruna så har allt bara fortsätt uppåt. jag har träffat så många, jag har gått och blivit förälskad och jag har flyttat hemifrån.

med tanken på att bo själv ska vara så himla roligt så kan jag lätt påstå att det inte är som de där tankarna "jag måste skaffa mig en egen lägenhet, det kommer bli det bästa jag någonsin gör!". men jag kan lugnt säga att jag aldrig kommer att flytta tillbaka under någon av mina föräldrars hustak igen, för så pass mycket gillar jag med att ha ett eget ställe. jag kan känna mig fri på vardagarna och slippa höra det där tjatet om att få sina läxor gjorda eller något liknande. jag klarar mig själv och jag har fixat det än så länge så jag finner inget problem till denna flytt bara en massa positiva intryck.

sedan att jag efter ett tag insett hur bra den där killen ser ut. fast förälskad i ett utseende? nej, det finns mycket som jag fått reda på men ändå så har jag mycket kvar av att lära känna honom, mycket kvar att fråga och mycket kvar av de tankar som cirkulerar innanför pannbenet. varje gång jag går förbi honom i korridorerna så måste jag slänga en blick åt hans håll. efter att jag har gått förbi så känner jag det där leendet är påväg. han är den där pojken som förgyller min dag.

träffat många är något jag har gjort den senaste tiden här i Sundsvall. folk som tar kontakt och andra som jag ser i min vardag som bara går förbi mig i deras tysthet. människor jag har lärt mig känna och människor som jag kan tänka mig umgås med på min fritid istället för att sitta hemma i min ensamhet, för att vara ensam måste vara min största rädsla fastän jag inte har någonting att vara rädd för.

PUSS!

dagens låt!hade jag hittat en musikvideo så hade jag lätt valt den, men nu får det räcka med denna! enjoy..

PUSS!

träningsvärk imorgon, check!

efter träningen igår så hade svin ont i bröstmusklerna (haha låter så fuult!) men det hindrade inte mig ifrån att träna lite till idag :) denna gång var även Mimmi med och tränade med oss andra.

något som var bättre idag var att jag var mer peppad idag på att träna, vilket var toppen! :D idag blev det tillochmed spinning för våran del, dock så cyklade vi bara i sådär 20 minuter och tränade styrke i sådär 50 minuter. fast man ska ju börja lätt så det är ju perfekt! :)

men det är skönt! det ska kännas! och jag ska svettas! yes, då är allt korrekt! ;)
och som middag blir det sallad, mums!

träna+äta nyttigt=bra! ;)

PUSS!

äntligen en början!

ojoj vad jag är duktig idag då! idag börjar vi kvart över 10 men jag är redan i skolan, beredd på att börja med min datakunskap, äntligen! ;)

men jag måste börja nu så jag hinner så långt som möjligt!PUSS!

påväg mot drömmarna!

ska bara fixa över en sak till mitt ub-minne så jag kan kolla den där underbara musikvideon på tv:n ;)

men nu blir det att ta kväll så

PUSS!

scrubs har alltid så bra musiksmak

;) haha!

men det är sant, lyssnar på svin många låtar som jag har hittat genom att kolla på scrubs <3!

nu får ni dagens musikvideo också! den är med i scrubs!


ääääälskar musikvideo skarpt! även låten!

PUSS!

tack es1 på Skvadern!

fattar inte hur allt kunde falla så perfekt, liksom flera pusselbitar som passar ihop. visst det finns undantag!

en början var precis som alltid, blyg men ändå tränger det fram ett hej ifrån alla. men nu, ojoj vilka idéer vi alla har! jag älskar dom så enormt!

för någon dag sen satt jag, Niklas, Folke, Maja och Kajsa hemma hos Kajsa och pratade om en massa saker vi hade kunnat göra, det blev många saker på engång och alla var lika peppade på att få göra det! :D
 t.ex. vattenkrig, kuddkrig och såna saker, och det bästa med allt är att vi vet att vårat "gäng" går med på det mesta. vi har så många idéer på så mycket roligt, bäst att göra allting så fort som möjligt eftersom att ettan är som lugnast och så blir det säkert jobbigare med åren..

jag älskar min klass! (finna undantag)
jag älskar skolan!
jag älskar det jag brukar se i korridorerna
jag älskar möjligheterna
jag älskar Sundsvall just nu!
jag älskar mina val!

PUSS!

träningen är på g!

jag känner mig duktig, jag har nämligen tränat idag efter skolan! :D äntligen är det på gång igen och jag är på topp! bra att det finns ett gym på skolan också, eller ja, en del saker åtminstone (y)

jag, Maja och Kajsa bestämde oss för någon dag sen att vi skulle ta och träna tillsammans och idag blev det av, och imorn blir det nog mer :)


Maja och Kajsa


jag

skönt att flytta just hit, jag blir så pepp av så mycket, och det gillar't! ;)

så nu är tanken såhär att vi ska träna minst två gånger i veckan till en början och sedan ökar vi till fler dagar (y)

PUSS!

jag vet inte vad jag ska välja..

snacka om att det måste vara svin svårt att välja något att göra, speciellt när det handlar om datakunskap. inte den blekaste om vad jag ska göra och den ska vara inne senast den 16 januari, visst det är ju till på söndag, men iallafall!?       kommer nog på något om jag har tur. :)PUSS!

dags att gå mot skolan

det är nog lika, måste ju ändå göra det där provet som skulle göras idag + ifall jag går nu så kan jag kanske fixa en annan sak :D

så nu ska jag klä på mig och dra till skolan, ojoj vad pepp jag blev :DPUSS!

godnatt!

nu blir det sängen så hare gott,

PUSS!

återblick!

min resa till staden Kiruna (staden uppbyggd av lögner).

när jag kom fram till Kiruna så stod min pappa där på tågstationen för att han skulle hämta mig. vi for till Jukkasjärvi för att jag skulle göra mig i ordning för staden. lämna grejer, duscha och byta om och såna saker, hann även sitta framför datan en sväng och det har ni ju läst garanterat :) denna dag tillbringade jag med Tim. vi checkade väl någon film och snackade lite allmänt. drog även ner till statoil norra för att han skulle köpa något. om inte annat så var det rätt så kallt just då.

men på tillbaka vägen ringde Tobbe mig, han hade druckit och han ville att jag skulle slagga hos honom. så han kom med några och hämtade upp mig vid rymdhuset där på lompis, for hem till honom. snackade med honom samt att jag skrev med Johannes. Tobbe somnade och jag var inte trött men turen var med mig för jag kunde snacka med Johannes, så vi snackade till typ 5-6 på morgonen trevligt nog :)

nästa dag har jag berättat om på min blogg. det där att jag vaknade hos Tobbe, vi for och hämtade Joel och Pontus. efter ett tag så drog jag ocg umgicks med Martin istället. vi for till Jukkas efter några varv på stan. satt där någon timme och sedan drog han och jag fixade i ordning mig för sängen, men satte mig framför datan för att en viss person hade lovat att han skulle logga in. satt inte där länge, kanske till 3 på natten tills Tobbe kom utanför och hämtade mig.

sov hos honom en natt till, kollade den där filmen Johannes berättade om och ja ni vet fortsättningen. dagen därpå for jag och Tobbe mot stan, plockade upp Pontus som vi tog med på stan men innan det hämtade vi Julia, vi skulle nämligen ta en kaffe på stan, men jag dricker ju inte kaffe så :) men det har jag också berättat om i ett inlägg, ölkväll hos Christian men jag drack vatten osv. sov hos honom.

nästa dag så vaknade jag, hörde av mig till farsan för att bli hämtad till Jukkas. fixade allt och testade en massa till nyår så då var jag helt klar och ready för nyår! har även skrivit det i något tidigare inlägg :)

nyår och jag for till Julia för att fixa mig. utgång och vi drog till Johan Lundmark, förfest hos honom. efter det följde jag med honom för att han skulle snacka med sin tjej(?) och sedan blev det staden, träffa folket och var med på nedräkningen 4....3...2...1... GOTT NYTT ÅR! det var jäkla roligt!

sedan gick jag med Martin där på stan efter att ha gett nyårs pussen till en del av mina favorit vänner! :) träffade Mattias och gick sedan med honom resten av natten. efterfest hos någon Kim och den slutade där vi 10 på morgonen, vi drog mot lompis och jag drog till Tim för att sno en säng av honom, mohaha! :D

dagen efter kom min farsa och hämtade mig till Jukkas, efter ett tag i Jukkas så blev det staden igen, tror att jag var med Julia och Emmy då, trevligt att vara med dom bästa tjejkompisarna! :) sedan är det mörkt fram till den 5 januari. och då var det fest, igen! :D

dagen efter det blev det också fest! :D slutade med att jag hamnade hemma hos min man Mattias och dagen efter var jag och träffade på min mormor, Jennifer och så var min lillkusin Thor där, han är så sjukt sööööt! :D

sedan blev det Jukkas för att jag skulle ha en tidig kväll för dagen efter skulle jag hem. glömt lite! här någonstans skla jag ha varit och fikat med världens bästa och även umgåst med Amanda! :) och Amanda har fyllt år så grattis på dig igen! :)

men jag kunde inte somna sista natten så jag stack ut och var med Matti istället, gled omkring och tog det lugnt, snackade en hel del och hade det trevligt :) kom hem där vid 9 på morgonen och då gick jag och la mig! upp senare och packa klart och fara till stan för att inhandla det jag skulle ha med mig och sedan står jag där på tågstationen igen för att vänta på tåget och blabla.

kommentar; mina underbara dagar i staden Kiruna med en massa fina personer!

BILDBOMB!


Julia hos Nila


Emmy hos Nila


Christian "Bicki"(?) Rautio


JonneRebecka och OleEmmy


Linno och Emmy


Emmy och Amanda


Emmy, Amanda och jag


jag och Tomas


Julia


Emmy


jag


Robin


Emmy


Julia


Fabbe, Joppe och Martin


Fabbe


Joppe och Martin


Fabbe och Joppe


Linno, Emmy, Camilla, Amanda och jag


Emmy, Amanda och jag

PUSS!

jag skäms inte ett dugg!

rätt bra för jag kan säga precis allt! fick även veta om att Johannes var in på min blogg och läste om han själv, det var lite lustigt. men inte gör det mig något, sanningen är det bästa helt enkelt och jag trivs med den! ;)


jag skulle som bygga ihop mitt bord och stolar idag men gissa vad? jo jag kan ju inte göra det bara för att jag inte har någon jäkla skruvmejsel, varför hatar världen mig just idag? haha.. får ta och fixa det imorn då Örjan kommer till stan och då får han ta med en skruvmejsel för jag ska vara fixar Sandra! :D

men nu ska jag ta och blogga om Kiruna resan istället ;)PUSS!

uppfinnar Sandra!

det finns så mycket som jag vill ha men det är så lite som finns, det är skrämmande! ;)

- teleporter
- torrdusch
- en extra Sandra som är smart som bara den!
och just nu är det slut med förslag, men inom kort kommer det mer! :)

tänk vad skönt ändå att ha en teleporter. behövs egentligen bara när det ska vara såna där längre sträckor, som när jag ska till Kiruna ibland, det är ju sjukt jobbigt att åka tåg! då hade jag kunnat hälsa på mina vänner mer ofta och vara en partybrud som förr :D nä men jag ska ju försöka minska rejält på det dära nu. inte alls bra, jag kan ha roligt utan partydrickan :)

och sedan så ska jag uppfinna något/någon som kan tänka till mig för nu har jag hjärnsläpp och vet inte alls vad jag ska göra till datakunskapen, suck..

PUSS!


långa rader till korta frågor

off vad det är mycket att skriva fast egentligen så behöver jag säkert inte ens skriva hälften av det jag har gjort. men bättre längre och allt innehåll än kort och halva innehållet. det kan vara en bra räddning att skriva mycket, dels så ser det ut som att jag har lagt ner mycket tid på det, dock äre det jag har, men det är bra att den syns :)


gissa vem som stod i blackbox-öppningen när jag skulle gå till pentryt? jo den där söta es3:an ;) haha nä skärpning nu Sandra! fokusera på arbetet nu!

nu till en fortsättning, ungefär halva sista frågan är klar och sedan är det bara att läsa igenom det hela och se om jag är tillräckligt nöjd med det :)

PUSS!


skolan tralalaa!

sitter i skolan och jag ska banne mig inte lämna byggnaden förrän jag har skrivit klart allt i den lilla rosa boken som ska lämnas innan fredag om esv-arbetet. jag har ändå bara 1½ fråga kvar så det borde inte ta så speciellt länge att skriva den. men jag skriver ju för hand och min hand är alldeles borta just nu så därför tar jag en paus här i min ensamhet i rummet närmast blackbox som sagt ;)

arbetet går rätt segt bara för att jag tänker på en speciell person typ hela tiden, det är lite skrämmande men jag antar att det är fint :)

blev ingen träning idag ingen styrketräning idag för både Kajsa och Mimmi drog hem direkt efter skolan, vilka svikare! nä men de lovade mig att vi skulle träna imorn och det är ju tur det! :)

men nu måste jag fortsätta så att jag slipper sitta här hela dagen och uggla. måste ju hinna hem så att jag hinner städa, suck! men så är det när jag kommer hem ifrån en resa, grejer till förbannelse och överallt. men det är fint! ;)

men skriver mer när jag kommer hem mina söta läsare!PUSS!

rummet närmast blackbox

godmorgon och välkommen till en ny dag! ;)

idag är det en tisdag men det som är så speciellt med denna dag är att vi endast har en lektion och det är esv som är hur skoj som helst, vilken tur va? ;) eller det är redovisning som är på g men jag slipper för jag har redan spelat våran så jag ska bara vara publik. men det kan ju också vara bra :)

det är inte okej att somna där vid halv 2 för nu är jag typ svintrist, jobbigt som det är. och jag som ska hålla på med en massa idag. måste börja med min datakunskaps grej idag!

men nu måste jag skriva i min loggbok så hare!PUSS!

sängen lockar

kanske dags att tänka på refrängen och ta och byta om och lägga sig under täcket för att kunna somna och hamna i drömmarnas värld! :)

det var harit en fin dag med fina människor, men imorn blir det att gå raka vägen hem efter att ha tränat för jag MÅSTE jobba matte, tråkigt nog men det är ett måste ifall jag inte vill ligga efter. fattar inte riktigt det där. förr var jag väldigt noga med allt som har med skolan att göra, men nu är allt som lugnt, jag ligger lite efter men tänker "äsch, jag kommer ikapp". fast jag går en ganska skön linje ändå, fast det lär ju bli mer, jag får vänta och se helt enkelt :)

nästa vecka så får jag börja med min inriktning, alltså musik, jag längtar! men jag vill inte splittras, men det är ju ett måste så.. men dom finns ju kvar! :)

nä sängen nu! godnatt


HAN ÄR LALALALLALAA, SJUKT SÖÖÖT!

PUSS!

I love it!

mitt liv såklart! ;)

jag har inga alls problem att leva livet när det flyter på som aldrig förr! jag valde rätt i mitt liv och det är jag mest nöjd över. jag har flyttat till ett toppen ställe, jag har börjat i en toppen skola, på en toppen linje, jag har fina vänner och jag har sett världens snygging ;)

idag har jag haft tur(!)
när jag skulle hoppa på bussen ifrån navet så lyser lampan rött, alltså är mitt kort tomt, jag står där ett litet tag medan jag snackar med morsan sedan kommer det en kille i min ålder typ, frågar om jag har slut på pengar och jag svarar ja. och gissa vad? den där killen är urgullig och betalar en resa till mig också! räddad av en främling! :) och tack så mycket vad du nu heter!

det andra var att jag hann handla till min middag innan affären stängde, yes!  TUR! hade inte varit så roligt att sitta hemma utan att ha ätit middag.


men nu tycker jag att jag kan ta och berätta lite om dagen eftersom att jag inte har bloggat idag :)

det hela börjar med att jag klev upp, fixade mig för skolan och gick till skolan, blabla! vi hade gympa idag och mitt lag vann i spökboll! ;) den ni!
efter det drog en del ner till stan, gick omkring och sedan gick jag och gjorde några ärenden och när det var gjort så träffade jag på Frida och gick med henne för att möta upp de andra ifrån klassen som var på indiska. sedan gick jag, Maja, Niklas och Folke till Kajsa, Frida stannade på stan så det blev hejdå till henne. :)
vi gick till Kajsa för att vi skulle baka chokladbollar och dom blev super goda! gjorde en liten picknick på hennes golv för att hon inte hade tllräckligt med stolar, så vi tog en filt och la på golvet. åt chokladbollar och drack te, jätte mysigt! :)  efter det satt vi och snackade lite allmänt och det var trevligt. sedan var det dags att dra hemåt för att jag skulle hinna handla till min sallad som jag åt idag, den blev super god! :)

nu har jag diskat och nu sitter jag här. måste plocka undan lite grejer och så innan jag ska sova :) imorn blir det styrketräning med Kajsa, Mimmi och kanske Folke. skönt att det finns möjligheter på skolan, helt gratis ;)

men nu ska jag ta och städa lite så hare!PUSS!

otur?

något som jag, syrran och morsan snackade om innan vi for till Fränsta var ifall jag skulle ta med mina skridskor ifrån mamma, men ingen trodde att vi skulle ha skridskor på ett tag och helst inte efter ett lov. men ja, vad har vi? jo skridskor, haha snacka om otur xD
skridskor är ju skoj men bättre ifall man har sina egna :)nä kolla vidare på LA ink sedan duschen,

PUSS!

vaka på g!

eller som dom säger här nere i söder "dygna" haha, så fult! ;) 
 
en tanke slog mig just!
i Kiruna så är sista dagen innan skolavslutningen i 9an en dag som kallas för "vakan". dagen jag har skrivit om, dagen då de flesta super till ordentligt och är vaken ända tills skolan börjar nästa dag. tänk så hade den dagen istället hetat "dygnan", men vart sitter felet? jadu, 1. det låter lite konstigt och 2. hade de flesta läst det där snabbt så hade det blivit dyngan x)


vakan, det var tider! Amanda, Rebecka och jag


Rebecka, Jag, Sandra och Amanda


jag ska banne mig klara att vaka denna gång! och det är egetligen bara för att jag ska kunna somna där vid 9-10 på kvällen imorn så att jag slipper vara så trött när skolan börjar, det kan ju vara lite väl jobbigt. lite förändring i mitt liv hade det blivit sedan jag flyttade märker jag. förr så tog jag typ en vecka för att vända tillbaka dygnen men nu idagens läge så fixar jag det sista natten, great Sandra! ;) 

 
I just can't stop

PUSS!

poff, jag har nytt efternamn!

det är sant, checka detta! ;


facebook ljuger aldrig!
eftersom att jag har gift mig med en Flygare så är mitt nuvarande namn; Jenny Sandra Nikoline Flygare Hedlund Hjortborg. haha shit vad namnet växte fort x) alltså Sandra Hjortborg till Sandra Flygare. fast nu finner jag felet till det hela, min blogg heter ju hjortborg. haha oops.. ;) nä men innerst inne är jag en hjortborg(are), och en väldig bra sådan!

PUSS!

dags att börja bege sig mot hemstaden?

jovisst så tycker jag ju det. kommer att ha rätt så mycket att göra när jag kommer hem till lägenheten i Sundsvall, jobb och städa och kanske fixa något i lägenheten? hm, har god lust med det :) nä istället sitter man i Ljungaverk hemma hos mamma och segar som bara den..

vill till Sundsvall, jag vill till stor staden och jag vill träffa herr flygare.
jojuste! har en sak att berätta sen! :D
fast det kommer i nästa inlägg kan jag lova er!

och när jag kommer hem så ska jag ladda över alla mina bilder och såna saker för jag har inga usb sladdar och sånt här hemma hos morsan. + att jag kom på att det kan bli lite svårt för mig att berätta om precis allt som hände i Kiruna för jag har ju inte mitt minne med varje dag, och helst inte när det är partydricka med i bilden. ;)PUSS!

kan inte sova!

inte okej!
borde egentligen sova men inte kan jag det bara för att jag har vänt på mina dygn alldeles för mycket, men det har varit alldeles för roligt för att kunna gå och lägga sig :)

eftersom att jag inte kan sova så ska Matti komma och hämta mig ifrån jukkas så att han och jag ska umgås innan jag sticker till Sundsvall. finns säkert en massa roliga saker att göra i stan än vad det finns här i jukkas när jag ändå inte kan sova. + att det är bra att jag inte kan sova nu för då är jag säkert svin trött på tåget och om man sover så känns det som att resan går fortare, jag är smart alldeles för ofta! ;)

men jag har iallafall packat klart så att jag slipper stressa med det imorn, fast om jag packar klart alltihopa och ställer det i hallen så är jag ändå förberedd ifall jag inte kommer hem innan vi ska dra :) men jag måste komma ihåg att ringa Amanda imorgon för hon skulle med på stan ifall hon svarade vill säga.

Matti är påväg och jag sitter i sängen med endast trosor och tshirt, kanske dags att börja klä på sig så att han slipper stå utanför och vänta :)


jag och Tomas

men nu är det dags,

PUSS!


en klarblå natt i månens sken

lite synd att jag inte kan blogga på tåget för då hade jag tagit och berättat om allt som jag har gått igenom under den här tiden jag har varit i stan. ett ord för stunden jag harvarit här; "AWESOME!" :D

en vecka till, come on!
hade velat göra en massa som jag inte har hunnit göra. hann inte ens träffa alla mina vänner bara för att hinder finns för människan. jag hann inte träffa min bästavän, julklapp på sommaren, men yes! bättre än inget isåfall! :)
finns så mycket, hade velat träffa alla minst en gång till. första gången av 3år som jag har umgåst med min "man" Mattias Flygare för den delen, trevligt värre! en massa fester har jag också glidit igenom och träffat nya människor i en liten stad som denna, amazing! ;)

trist att tiden försvinner så fort!
har ingen större lust att sätta mig på det där tåget heller, fuck! ;)
men snart är jag tillbaka i gamla spår med en massa minnen som jag inte kommer att glömma! kommer att leka i korridorererna igen med mina fina klasskompisar! få börja med min inriktning, alltså musik, något som jag länge velat och slutligen får börja med! :)


saknar vakan! söta Sandror är det vi är! ;)

dags att börja packa så att jag slipper stiga upp alldeles för tidigt imorn,

PUSS!

sista dagen för en tid

imorgon sitter jag på tåget mot Sundsvall igen. har väl lite lätt ångest över det för denna gång så var det extremt roligt att komma till staden Kiruna. träffa underbara människor som jag hade kunnar offra mycket för och även träffat såna som är mindre värda än så, men alla de är underbara för det! :)could it be any harder to say goodbye?

sommaren nästa antar jag att det blir att fara hit och hälsa på nästa gång. off, länge dit :s men det gick ju fort detta läsår så det lär ju inte ta så länge innan alla Kirunabor ser mig igen ;) men ska även försöka komma hit under andra tillfällen!

om inte annat så kommer det att bli skönt att få komma hem igen, börja skolan igen och träffa mina vänner i klassen. kan behöva en lite annan miljö än den jag är i just nu. :) och förhoppningsvis så är det varmare i Sundsvall just nu och att det är på g att smälta bort snön och såna saker för jag saknar min skinnjacka!
kollade nyss om hur graderna är där nere, snacka om skönt att ha 3 minus just nu istället för 15, hade inte gjort något för mig :) även skönt att det börjar bli ljusare ute, eller åtminstone håller sig ljusare lite längre för varje dag.

PUSS!


fest på gång, igen!

ös ös ge mig mera ös! :D

kan berätta om allting bättre men just nu är det så att jag har lust att umgås med mina vänner och parta med dom, men jag lovar er att jag ska blogga och lägga in bilder och så vidare! :)PARTYQUEEN!

PUSS!

grattis Karlsson!

idag är det ingen vanlig dag, nej utan det är Amanda Karlssons födelsedag!

hoppas du får en helt underbar dag idag som du får dela med familj och vänner! "party" hos dig vännen i jukkas, svänger förbi dig och har det trevligt och önskar dig grattis :)GRATTIS VÄNNEN! PUSS PÅ DIG!

PUSS!

dagens muuusikvideo!fin text och passarin på många, men nu vill jag vända på allt och påstå att det inte alls är så! :)
men låten är såå fin! <3

jag älskar mig själv alldeles extra idag!

det har hänt lite saker här i Kiruna, iallafall en hel del igår och jag är så otroligt lycklig! :D Dagens låt har något med det hela just nu, men den kommer in senare. fast låter är tvärtom i dagens läge, oh damn, Sandra är på topp ;)

igår skulle vi inte supa men där vid 00.00 tog vi och började, gick till arran för att träffa Martin en sväng. efter det drog jag till Christian Eriksson för att snacka med honom och även säga hejdå för att han sticker till byn idag. där kom den första lättnaden ifrån, än känns det som skönt att slippa detta. gick tillbaka till Julia för att vi skulle fara till terassen och festade lite grann med det trevliga folket som var där. träffade en grabb som heter Christian efternamn vet jag tyvärr inte, men han var iallafall svin trevlig mot mig och så. låter lite lustigt det jag har i mitt huvud just nu, men jag tänker inte berätta det här tyvärr ;)

ett litet tag efteråt så ringde tobbe mig och bad mig att komma ut och snacka. allt började spänt men det lättade totalt när vi båda snackade och lyssnade på varandra. efter det drog jag tillbaka till terassen för att fortsätta. det första jag mötte när jag satte mig i soffan var en trevlig Christian :) och efter att vi satt och snackade så började alla bli för trötta så de bäddade ut soffan och såklart så satt jag där och så fick jag bli Christians kudde där för ett tag. jag ville ju inte stanna kvar där mär alla skulle sova så jag frågade min kära herr flygare ifall han kunde skjutsa hem mig till jukkas, och snäll som han är så kunde han göra det, så puss på dig Mattias! :)

så nu har jag även glidit bil med honom, och han hade en fin bil så plus tio till dig, något som matti skulle ha sagt x)

när jag kom hem så slog jag på datan och kollade på Dumbo tills jag somnade, han är sååå söt! :)

kollade klart den i morse, eller ja, vid 1-2 tiden ungefär. sedan klev jag upp vid 2 bara för att jag kom hem där vid 8 på morgonen, det är fint! men finare att få umgås med fina personer! :D

efter idag är jag kvitt med alla, perfekt!
dock så harjag minst en person till som jag MÅSTE träffa! får sen när det blir :)PUSS!


dagens muuusikvideo!bra text och musik men inte så speciellt snygga artister, den är på pricken och jag älskar den!

PUSS!

see the devil on the doorstep now

sjukt less, sjukt less men nu skiter jag i det för jag har mycket kvar att ge! ;)

snacka om att nyår var något speciellt! får se om det blir samma sak nästa år! började där kring 7 på kvällen och jag gick och la mig där vid 9-10 tiden på morgonen, det är det som kallas ös! ;) fick även vara med min älskade herr flygare!

får se om det blir nå party idag, jag och några polare är lite sugna på det och det lär ju bli fint ifall det blir så, vi har åtminstone varandra! :)

måste kirra skjuts till staden för just nu sitter jag i jukkas på grund av att jag var tvungen att fräscha upp mig, haha. nä men nu är jag på g igen!

men måste höra med Katti här och så ser jag ju varjag hamnar :D

mer om nyår kommer senare!PUSS!

RSS 2.0