Alltså vilken ångest att jag åkte till Kir...

Alltså vilken ångest att jag åkte till Kiruna just nu. Min fina vän ska operera sig idag och sedan kommer hon vara borta jätte länge! Saknar dig jätte mycket!


Alltså vilken ångest att jag åkte till Kir...

Alltså vilken ångest att jag åkte till Kiruna just nu. Min fina vän ska operera sig idag och sedan kommer hon vara borta jätte länge! Saknar dig jätte mycket!


PARTY!

PARTY!


music!


dagens låt som fick mig att bli så peppad och även självsäker, music for life helt enkelt! ;)

PUSS!

känslan kallas självsäker

varför är jag bara 16 snart 17? det är inte ens en viktig ålder, en ålder utan mening. alla borde få hoppa över det där numret 17 istället.
jag är en av de flesta ungdommar som inte får göra något för sina föräldrar, iallafall när det kommer att ta hål i tungan, men hallå?! den är min och jag kan betala hela summan själv fast.

jag har iallafall pratat om detta lite grann med min mor och hon ska ge mig svar (förhoppningsvis) idag, eller imorgon. får jag ett ja så bokar jag tid direkt! plockar bort den i läppen och där var min vilja igenom!

får jag chansen så tar jag den direkt
något de flesta säkert vet om mig är att vill jag något och sedan får chansen till att göra det så gör jag det direkt, spelar ingen roll vad, i do it!


HAHA - ursäkta bilden men den passar ändå in

PUSS!

födelsedagsmys!

eftersom att det inte blev av igår så får vi tar det idag istället och det tror jag nog att Annette uppskattar! :)
om någon timme så har jag tänkte haka på Rebecka och hennes släktingar och åka skojter, det kommer säkert att bli jätte trevligt i det här underbara vädret!

blev inget party igår fastän jag hade hoppats på det, Pallo den jäveln ringde mig försent och jag orkade inte ta mig till lompis där vid 1-2 tiden på natten. men jag har ju iallafall fått köra själv fram och tillbaka till stan med tanke på att jag tog min rödafara! ;) min fina moppe.





PUSS!

fint i buun!

strålande sol i jukkas, älskvärt väder när man ska ut med skotern och grilla med ursköna personer! och sedan grilla hemma, mums!

ska nog dra till staden senare och umgås med gävlebon Rebecka Johansson!

förresten!
GRATTIS ANNETTE JOHANSSON SOM FYLLER ÅR IDAG! HURRA HURRA!
får komma förbi någongång då ni håller er hemma! :)

men nu är det snart käk och så ser ni ju ifall jag slänger in något inlägg senare,

PUSS!

torrkött i mitt hjärta! MUMS! <3

torrkött i mitt hjärta! MUMS! <3


jukkasjärvi

hemma hos min kära far just nu, helt ensam eftersom att han har farit till jobbet. men det gör ju ingenting för jag kommer iallafall till stan på något sätt och min plan är ju att jag ska umgås med Tobias idag så han får vara offret som får komma och hämta mig, hihi! :)

idag blire empes, ett måste när jag är är i Kiruna.
vilket även en sväng på safari men det blir till senare.

PUSS!

Några få minuter kvar och sedan så är jag ...

Några få minuter kvar och sedan så är jag back in town!


Som jag hade lovat så ska jag nu slänga in...

Som jag hade lovat så ska jag nu slänga in ett smsinlägg, vad generös jag har börjat bli ;D jag har kommit långt på min färd men det är ju några timmar kvar också. Förhoppningsvis kommer dom gå jätte fort så att jag kan börja med mina äventyr! Om inte annat så har jag sovit ovanligt bra på tåget men det är ju bara morgon än. Men musik i mina öron så lär allt bli som en prinsessas dröm. Hare king, tjing!


tuff-tuff tåg, tidsinlägg

idag är det ingen vanlig dag för nu är det Magnus Y Johanssons födelsedag! hela 19 vårar är inte alls dåligt! och jag hoppas att du får en toppen dag vart du än befinner dig! :)

när ni läser det här så sitter jag på tåget, förhoppningsvis så sover jag eller så har ni gått och lagt er så jag kanske redan är framme, who know's? ;)

redan nu kan jag varna er att min uppdatering under detta lov kommer att vara ur usel! men ett då och då kan jag slänga in när jag har tid och har en dator eller ifall jag har money på min phone! :)
men jag kan ju iallafall säga att jag kommer att ha det otroligt roligt! :D

godnatt på er allihopa!

PUSS!

baka vaniljbullar

tyckte att jag skulle ha med något gott så nu håller jag och min kära mor på att baka bullar förfullt!

till annat så börjar jag bli svinigt trött men ska ändå försöka hålla mig vaken så att jag kan somna på tåget med underbar musik i öronen. och min dag imorn är gott som planerad och jag ska på dejt, med Tobbe :) haha.

dags att fortsätta! :)

PUSS!

sista dagen innan lovet

snart får även jag tralalalalaaaa! :D
åka och äga ut allihopa i staden uppe i norr! men jag har fått lite beslutsångest, vill jag verkligen åka? GASH!! det här kommer att vara den sista dagen jag kommer få umgås med Emma för denna termin, eller jag kanske har turen att hon kommer tillbaka innan skolan slutar, det är hemskt! kommer sakna henne extra mycket bara för att hon är min Eskilpeskil! och idag ska vi kolla ALLA avsnitt av julens hjältar (julkalendern 1999) den är så awesome!


roligt att vi kollar på något som hör till julen nu när det är på g att bli sommar!:D

gehör och musiklära, lunch och svenska sedan blir det hejdå Sundsvall och hej Ljungaverk för några timmar.

kommer att skriva något inlägg som är tidinställt på en viss tid så det är bara att hålla utkik! och ifall jag får money på min phone så är det ju självklart att jag kommer att skriva fast det inte finns så mycket att göra på ett tåg

PUSS!

scrubstime

självfallet att jag tar mig tid för detta! :)

men efter det så kommer jag att sova gott så godnatt på er!

PUSS!

smakat ännu en


den var väldigt ....     annorlunda kan jag nog säga.

det röda ni ser är typ som gelé, typ geléhallon, jätta mysko och jag kan nog ge den 2,5/5. inte speciellt god och bara underlig som sagt. men gillar ni den sortens godis så är det ju perfa! (y)

PUSS!

vårshowen

nu har jag jag kommit hem, packat typ allt och det är bra gjort (y) men nu är min tanke att jag ska dela med mig utav en bild och en videoinspelning som jag fixade för er! :)




 
enjoy..

dom flesta var jätte duktiga och det var framförallt roligt att få umgås med Emma! :)

PUSS!

som lovat men en dag efter

jag lovade ju att slänga in en bild på vår moppe som inte blev alls för ful som jag trodde när dom berättade om att den skulle vara orange, helt okej :)


sweet!

PUSS!

fröken duktig

slänger oftast in såhär 2-3 inlägg på rad men jag antar för att det är den enda stunden jag verkligen har tid med datorn. men det har ju aldrig skadat så ;)

matteprovet gick väl hyfsat, musikläxan gick bra och nu när jag är hemma så har jag tvättstuga, måste packa och så plocka och dona här hemma lite grann så att jag är ready to go. imorgon efter skolan drar jag till Ljungaverk, hade en plan att umgås med Niklas men snubben hade andra planer så det sket sig men jag antar att min mamma vill umgås med mig innan jag åker bara för att jag inte kom dit ihelg, familjemys är härligt!

alltså shiiet vad jag måste anse mig som lat när jag inte har packat min väska än, förr brukade jag packa den minst en vecka innan men nu är den helt tom. antar att jag inte har den där "nu jäklar ska jag dra-" känslan.
jag tror att jag har uppfattat att Sundsvall är mitt "place". men jag snackar bara en massa baska för jag ska banne mig till Kiruna! :)

saknar ju varenda en av mina fina vänner!
+ mina underbara släktingar.


Pappa's place. alltså jag älskar att vara i Jukkasjärvi under sommaren, så himla fint!
sitta och grilla suovas (världens bästa!) på gården är nog nästan det bästa!
varje familjemedlem i min familj gör sin grej och jag älskar dom allihopa!

PUSS!


det är ju bara ett måste!

hemma ifrån skolan, fick tillbaka 40 spänn för att vi var och kolla på teater förra veckan och det var precis så mycket som behövdes för att kunna köpa en biljett med mer sevärdigheter och dit ska jag tillsammans med Emma. en massa roligheter nu den här veckan innan jag drar och seda försvinner min Eskilpeskil, jag kommer gråta floder.. men hon kommer ju tillbaka så :D
så jag anser att jag vill eller enligt mig är det ett måste att jag ska umgås med Emma hur mycket som helst innan hon ska vara borta i 4-6 veckor.



PUSS!

kvällens höjdpunkt

det bästa måste ju bara att få lägga sig ner i sängen för att få den där tröttheten att komma en närmare men ändå hålla sig vaken för att kunna kolla på världens bästa serie, scrubs in my heart!


passande bild när jag håller på att kolla säsong 4, sweet!

men nu ska jag kolla in mina favoriter och sedan välkomna John Blund så godnatt på er! :)

PUSS!

muuuuusic for the winner

nu orkar jag inte plugga matematik längre, tar och fixar det imorn på morgonen innan provet (y) och så var det ju den här läxan till piano också, drar väl igenom den två eller tre gånger och sedan tar jag och lägger mig och kollar på scrubs, kvällens höjdpunkt! :)

det sämsta är ju att just nu så har jag ingen ork att packa och jag kanske inte kommer att ha tid att göra det imorn, eller isåfall snabbt men då missar jag väl något, suck. men en sak som kommer att hända imorn är att jag blev erbjuden att följa med Emma på något på hedbergska och jag vill ju inte tacka nej till något som kan vara roligt! :) och så har jag ju tvättstuga imorn så att jag kan tvätta rent alla kläder som jag ska ta med mig.

åh jag är så pepp på att åka, helst igår men det är ju inte så länge kvar, några ynka timmar kvar. kan redan föreställa mig hur roligt jag kommer att ha det! :)

slänger väl in ett inlägg innan jag somnar



PUSS!

en fortsättning är alltid bättre

idag 15.20 så var jag på jobbintervju på donken och jag kan kalla det "jobbinntervju nummer 1" eftersom att dom skulle höra av sig i veckan eller kanske nästan, och jag hoppas på att jag får jobbet.
Sara personen jag pratade med var jätte trevlig men en fråga jag verkligen hatar är "varför skulle vi anställa dig?" visst det finns miljoners svar på den och vissa ser den som världens enklaste men alla tycker olika och här är det mina tankar som visas ;)

två skoldagar kvar, sedan adjö Sundsvall och hej Ljungaverk för ett kort besök och efter det blir det att åka tufftuff tåget till Kiruna.

för ditt hjärta slåss för det du tror på.
 
och nu blir det matematik, prov imorn (y)

PUSS!

så fina låtar

förlåt till er som avskyr mina inlägg som handlar om disney för här kommer det ett till.

jag kom på idag när jag kom till skolan att vilken disney klassiker är full av vackra låtar? det kanske man inre tänker på med tanke på att själva filmen i sig inte är så "fin" utan att den handlar om djungeln och apor, men sött!
ni har garanterat redan listat ut att jag menar Tarzan.




så underbar!

PUSS!

blommor förknippar vi till sommaren




byxdress som fick så underbart många komplimanger
svart kavaj
brunt flätatbälte
leggings
kilklackar

säger bara att stilen enligt mig är stilren och söt, precis det jag tycker om!

PUSS!

lättare så

jag tänkte bara meddela er mina söta läser som brukar slänga in en kommentar lite då&då. om ni vill ha svar på en fråga som inte hamnar upp på ett eget blogginlägg så håll koll på vilket inlägg du kommenterade och så kan ni kolla om det finns ett svar där för jag brukar svara där och nu märker när jag svarar eftersom att det är ifrån "svar".

tack för eran uppmärksamhet om detta!

PUSS!


några få timmar kvar

fler utav dom som tycker som mig och inte bara mig utan allihopa som ogillar "nyheten" på spotify. tack för kommentaren förresten! :)

ja nu är det inte länge kvar innan jag ska på jobbintervju, det känns både skoj och lite pirrigt fast det är typ andra gånger det händer mig. men det är bara till att tagga som bara den! och det är jag redan så otroligt mycket :D så önska mig lycka till!

ni kommer få dagens outfit senare men ni vet min nya byxdress?
   SWEET!
nu måste ni höra på för jag har fått enormt mycket beröm över just den så det är bara för er att springa till Gina Tricot för att inhandla det, lovar att ni kommer se urläckra ut i den! ;)

PUSS!

nattinatt

moppen var helt okej men ni får också smygtitta på den imorn när jag lägger upp bilden :)

och nu taggar jag inför jobbintervju imorn! TAGGARÅÅÅ!
men nu ska jag ta och kolla scrubs och sedan sova så godnatt på er allihopa!

PUSS!

så himla bra

har nyligen kollat på disney's alldeles egen Robin Hood och det är sååå bra! precis som alla andra disneyfilmer och innan jag har fyllt 20 ska jag ha ALLA, precis alla disney klassiker, fråhar ni mig så är det en toppen sak att samla på, mästerverk! LOVE
dock ska dom vara på svenska men det håller inte alla andra med om men vem bryr sig om dom, pfft! ;)


älskade favoriter

PUSS!

sjukligt konstigt

förhoppningsvis så håller jag inte på att bli sjuk, fast har jag min otur så lär jag ju bli det nu till veckan. men jag fattar inte riktigt att jag orkar städa men inte laga mat så jag gick och köpte pizza, tjockt och inte okej. denna månad har jag spenderat massa och jag har blivit nöjd av mina inköp, så denna månad har varit lite "lyxig" jämfört med andra, man vafan! :)
får jag det andra jobbet så kan jag nog leva loppan varje månad (y)

halvvägs klar med städning så nu äre dags att fortsätta

PUSS!

söndag är lika med ingenting

jag brukar inte göra någon nytta på en söndag så idag har jag min officella städdag, stor städa på en söndag innan resan är nog perfekt, men jag tackar nog för att jag inte har såå stor lägenhet att städa trots allt!

eftersom att det tar så kort tid att storstäda jämfört med i huset i Ljungaverk så har jag ju även tid med fler saker och det borde vara dags att börja öva på den där låten jag fick i läxa på piano så att jag någongång kan bli riktigt bra, matte? kanske och så ska jag ha ett litet hemmaspa här för mig själv, perfekt som en avslutning av en sådan dag :)

PUSS!


godnatt

nu äre sängen!

PUSS!

nattens nöjen

varje natt på en helg då händer det, spelar ingen roll vart eller hur för det sätter igång iallafall och det jag snackar om är att jag testar väldigt många olika kläd-kombinationer, sminkningar, skor, frisyrer och sedan så kommer jag fram till vad jag skulle kunna behöva. själv tycker jag att det är rätt knäppt men samtidigt väldigt bra! :)

jag kan nog kalla den här gången för "val av packning" det är ju trots allt sant och jag vill ju ha en stor kombination eftersom att jag inte kan ta med mig hela garderoben, suck.. jag är i behov av mina kläder helt enkelt. men det är ju roligt så länge jag har mitt intresse för det, sedan spelar det ingen roll vad någon annan tycker, inte ens min egen kritik i det hela kommer fram.

förresten så var filmen helt okej! 3.5/5 får den av mig.

PUSS!

röda äpplen

det är mitt lördags godis eftersom att jag från och med igår har slutat med det för ny är jag less på mina löften som jag inte håller men nu ska det nog gå för nu har jag satt upp större mål :) och så har jag ju nya "övningar" att prova här ett tag så jag är peppad!

snacka om att jag har varit trött idag, det är sjukligt men efter filmen 27 dresses ska nog jag slagga så att jag orkar med min storstädning imorn, hurra! tss.. nä men behövs när jag kommer att försvinna ifrån Sundsvalls kommun och min söta lägenhet.


varför ska dom alltid vara efter den fulare killen?

PUSS!

tanken är den...

... att jag ska ta och försöka, verkligen försöka att bli sams med exponent B (min mattebok) men det kommer aldrig att funka ifall den inte vill samarbeta, gillar inte matte.. tisdag äre prov och jag har inte tid att plugga någon annan dag för jag måste ju packa och så inför min resa! :D

det kommer att bli skoj!
jag kommer att vara i staden om exakt 5 dagar.



PUSS!

me love flowers

ända ifrån denna veckas början så har jag varit och kollat på endast en byxdress och jag hade bestämt mig för att det är ett måste i sommar så just idag efter konsertet som var helt okej så gick jag till Gina Tricot för att köpa den och den är ursöt!


LOVE!




varför detta inlägg hamnar i "Sandra tycker till!" är därför att jag tycker till om byxdresser, dom är supersöta och jag är förälskad i de flesta av dom, helst denna <3!

PUSS!

konsert idag

Godmorgon!

idag är det lördag men jag var ändå tvungen att ställa klockan så att jag skulle hinna kliva upp så att jag hinner fixa i ordning lite saker innan jag måste dra, då jag ska dra mot staden för att kolla på en konsert med min musikklass, kommer säkert att bli jätte bra! och tack Göran som fixade detta (y)



PUSS!

welcome to my life

låten av simple plan jag lyssnade på när jag gick upp för en backe, ställde mig högst upp och vände mig om och fick se Sundsvalls i en av sina finaste stunder, i nattens mörker men med ljuset ifrån stadens alla lampor, så underbart att se!



dock är detta inte min bild och inte från min synvinkel, men det är fortfarande lika underbart!
och jag är superglad att jag flyttade till just denna stad.

PUSS!

fruktansvärt bra!

alltså shit vilka talanger det finns bland oss! och nu kommer detta att bli lite uttjatat med tanke på att facebook och min blogg då men alltså alla borde ha sett! jag skojar inte, det var seriöst två av de bästa jag någonsin har sett!
och guess what?
de flesta som spelade går på, såklart på skvadern ;)
Isabel, Frida, Maya, Mimmi, Niklas, Kajsa, Emma och Erika + er alla andra, det stavas A.W.E.S.O.M.E! :D

tyvärr så tog jag inte med kameran och eftersom att jag är duktig så stängde jag av min mobil, precis det dom bad oss i publiken att göra.

PUSS!

ensam men glad

idag var den sista dagen då min syster var här för den här veckan, sista natten var varm och jobbig och rätt så sömnlös bara för att hon skulle ha sina polare här som jag accepterade men det gjorde ju inget, det var ju trevligt! fast lite sömn på natten och sedan att jag vaknade när dom skulle kliva upp var ju inte heller bättre.

i skolan så gjorde jag lite matte eftersom att vi hade matematik då och efter det så var det svenska och jag, Emma och Maya skrev en liten sketch på mindre än 10 minuter som vi sedan var tvungen att improvisera om igenom, iallafall lite grann och helst med replikerna, men den vart jätte bra och dom i publiken skrattade och det var det som var meningen och jag fick spela kille, haha! :)
har dock ingen bild tråkigt nog.

teatern kommer kanske bli av senare idag och jag hoppas verkligen att den blir det annars blir jag besviken..



PUSS!

dålig stil spotify

idag fick jag höra och även läsa det själv att dom ska ändra spotify free, man kan inte begränsa något så underbart som musik! spela varje låt totalt 5 gånger och så ska dom begränas till 10 timmar i månaden, detta motsvarar 200 låtar eller 20 album.
snacka om att de ska försöka få alla att skaffa premium eller den andra tjänsten som koster pengar, enligt mig borde musik vara gratis att lyssna på. och de där 10 timmarna är ju ingenting eftersom att mitt liv består av största delen av musik och där kommer mina spotifylistor in..

jaja, gratis versionen kommer ju åtminstone vara kvar (förhoppningsvis) och inte nog med alla dessa reklamera som jag är så allmänt less på kommer att vara kvar, och aah! jag blev bara så förbannad över detta!

musik ska inte vara begränsad! reklamen var väl okej jämfört med detta!

PUSS!

folket börja bli trötta

alla som ska sova över at my place börjar bli en aning trött så jag antar att dom ska ta och sova snart och då måste jag vara tyst så jag får väl ta en tidig kväll då, kan ju bli skönt iallafall :)

godnatt på er allihopa!

PUSS!

dagarna går fort

shit vad denna dag och hela vecka har gått fort, imorn äre fredag och så blir det teater på kvällen där några av mina klasskompisar medverkar, ska säkert bli bra! :D har sett framemot detta.
på lördag ska jag på konsert med dom i min musik-klass, det kommer också kanske bli bra och på söndag blire att storstäda för det är sista helgen jag är hemma för sen är det lov! :D
det är inte länge kvar nu tills jag är tillbaka i stan!

idag slapp jag jobba för Josefin och hennes kompisar som ska sova hos mig fixade det, mycket snällt! :) dock så städade jag lite smått här och nu kommer det vara hyfsat städat här bara för att hon åker hem imorn.



och nej Niklas, vi är inte lika varandra!

PUSS!

GB glass

jag har testat en ny men det var som ett tag sen men bättre sent än aldrig!


kan ju lugnt säga att den inte var god! det var som fryst fruktkött och usch nej vad det var "ogod"

så denna får typ 2/5!

PUSS!

årets första, äntligen!

idag gjorde jag det! jag åt årets första mjukglass och för att vara mig var jag väldigt seg i år, inte okej!

mums!

och sedan så har jag införskaffat mig några fler färger, tillochmed sommarens färger i nagellack :)
har dock ingen bild!

och juste! jag ska på jobbintervju på måndag, kung! :D

PUSS!

grr!

det var rätt skönt att vara ledig idag med tanke på allt jag har gjort! inte nog för att jag har jobbat lite smått och hängt på stan med min syster och hennes kompisar, men dom är ändå trevliga :)

vi har varit och ätit på bite line snacka om att dom har goda pizzor! :D och guess what? jag fick äntligen sitta i det där bordet som hade den där runda soffan omkring sig, respekt! ;) men efter det så drog vi och checkade på spaze där jag ska klippa mig om ett litet tag. det var grymt stort ställe och om det är bra så kommer jag garanterat att dra dit flera gånger!

efter det drog vi till Gina Tricot där vi testade lite kläder och kanske inte de snyggaste direkt men jag måste få bjuda på en eller två!




- GRR! säger jag bara!

haha sweet!

PUSS!

"äntligen torsdag"

det är nämligen såhär att jag är ledig imorn, härligt enligt mig! dock ska jag ta och jobba imorn så att jag slipper göra det till helgen då jag har andra planer och denna helg ska jag inte till mamma :)

bara 7 dagar kvar!! :D

PUSS!

onarturliga känslor!

"jag är som exalterad" denna dag började bra och nu har det fortsatt svin bra och jag är överlycklig över att jag ska slippa vara fattig i sommar. jag hoppas också på att jag ska få sommarjobb för resten av sommaren här nere i Sundsvall så att jag slipper pendla fram och tillbaka, sedan är det ju även bra med tanke på att jag kanske finner nya polare? hmm.. :)

nä nu måste jag ta reda på allt i min lägenhet för nu när Josse kom hit så lever vi i en ungkarlslya och jag accepterar inte direkt det, lite små snuskigt såhär och det passar ju perfa nu när hon är borta ifrån boet.



PUSS!

sommarjobb på lk!

ohyeah! :D första perioden och allt, snacka om att jag är HA.A.A.P.P.Y(!) NU!


:D :D :D

PUSS!

det tar tid

det kan jag verkligen säga med tanke på att jag inte är så himla intresserad av att läsa en bok. över hundra sidor kvar och seminarium imorn, men yes! får väl ta och läsa lite nu och finna 3 till citat som måste vara extremt bra så att jag kan kirra ett högre betyg.

idag efter skolan så stack jag till stan för att möta upp min syster, vilket var svårt för hon är usel på att berskriva vart hon befinner sig, iallafall i Sundsvall. (älskar dig iallafall!) hon hade fått skavsår av sina skor och hon ville inte byta mitt inne i stan så vi drog till kultur magasinet, läste lite ur min bok och sedan gick vi eller jag och fikade med sällskap av henne bara för att hon hade käkat, trevligt!
efter det så gick vi omkring där på de där olika våningarna och checkade lite grann på vad som fanns där, inte direkt intressant med tanke på att konst inte är min grej.

vi gick tillbaka till biblioteket för att jag skulle läsa boken. vi satte oss längst in så att vi kunde se navet ifrån fönstret men det var inte grejen för att när jag satt och läste så sov Josefin på stolen mittemot mig, jätte söt var hon! hon måste arbeta hårt på himlabadet! :O

vi har nyligen kollat på desperate housewives och den är lika bra varje gång! :)
men nu äre dags att plocka i ordning lite och sedan läsa den där boken bara för att jag inte får leva om så mycket för nu ligger syster och sover, naaw! :)


vi är sweet!

PUSS!

noter och skalor gör mig crazy!

gash det är såå trist eller vad jag ska säga. lätt? men ändå så kommer det inte att funka.



äsch, över till annat nu :)
idag kommer jag nog sluta tidigare bara för att jag har inså sista lektionen och sedan ska jag väl ner till stan för att möta upp min syster. senare blir det att läsa klart boken som är till imorn, måste fixa det! sedan så äre ju en svingit bra serie ikväll som jag och syster måste se! det hinner vi lätt! :) 

på torsdag är jag kanske ledig! :D eller ja, måste snacka med Gunilla först för jag tycker att det är lite onödigt att komma till en lektion som är typ 10 minuter. 

 PUSS!

älskvärt väder

alltså jag blir så glad när det är så varmt och fint ute i solen. älskar verkligen att få vakna upp och dra upp min rullgardin och sedan se solen lysa på husen emot mitt! :) och sedan få gå till skolan med solen i ryggen, varma känsla!

om inte annat så blire att dra ner till stan bara för att jag måste göra ett ärende och så måste jag ju handla så att jag och syster slipper leva på nudlar, det är ju ingen höjdare ;)




PUSS!


oops!

jag ska erkänna att jag suger på att skriva inlägg när det är helg och jag är hemma hos mamma, men det händer bara! men nu är jag tillbaka igen och denna vecka vet jag inte om det kommer att bli så mycket bloggning för min del eftersom att min syster ska komma och bo hos mig hela vecka, trevlans! :)

vetnivetni!? :D
snart äre dags att sätta sig på tåget som tar mig till Kiruna där jag ska umgås med dom underbara heeeela tiden! :D om hela 9 dagar så sitter jag nog på tåget, längtar, dock inte till tågresan men att få komma fram.
måste börja ta reda på hur vädret och värmen är där uppe så att jag inte bara åker med min skinnjacka, det kan ju bli kallt ifall det är svin mycket snö, och juste, jag har bara converse och det är ju en bra kombination med snö (y) hihi, not..


<3!

PUSS!

drar hellre vidare

har jag någonsin berättat för er hur mycket jag älskar filmen a walk to remember? klart att jag har och den är bara så underbart bra!

jag har inte lust att gå och lägga mig än heller. det måste vara fel på mig? nä men jag antar att jag har en massa annat som jag vill göra så nu skippar jag att sova och drar ut på en promenad med Zita, kalla mig knäpp! ;)



PUSS!

dagens låt


tur att jag har all möjlig musik på min spotify, har aldrig hört den här enligt mig i nutid men tydligen förr för den fanns då i min lista. Sandra <3 spotify (ibland, hint, hint!)
enjoy..

PUSS!

checklista borde vara en bra sak för mig

okej då fixar jag en då! känner att jag har mycket att göra innan jag ska till morsan när Örjan är i Sundsvall typ.
- jobbat, check!
- slänga skräp
- tränat och dansa
- duscha självfallet
- laga mat
- städa
- packa

vissa av mina vardags sysslor är inte så speciellt roliga, men sånt är livet, jajjemen! ;)

jag har ändrat mig angående min helg. varför ska jag slöa när jag kan träna som ett psyk så att jag kan vara ready for beachen 2011!
idag packar jag med mig mitt wii, peppar mina "träningspolare" där hemma och sedan så jäkla! ;)



PUSS!


jag måste tänka stort!

jag är så aspeppad men ack så är det flera hundra dagar kvar innan jag kan tjuta av glädje då jag har planerat att överraska mina fina vänner, endast 1 kommer att få reda på detta, det kommer att bli så grymt! :D

något jag har kommit på är att jag är rätt så påhittig när det gäller mina idéer, jag har massvis dock är dom flesta när jag drar mot Kiruna. och på tal om Kiruna, guess what? ;)
NU ÄR BILJETTERNA BOKADE!
eller det var dom för några dagar sen men nu är det bara några få dagar kvar! nämligen bara 12 dagar kvar och det är inte ens 2 veckor! så snart är jag back in town och jag kommer att göra den osäker som vanligt! ;)


Emmy och Julia, saknar dom så otroligt!
I THROW MY HANDS UP IN THE AIR SOMETIMES!

PUSS!

tagga ner!

idag snöar det eller det har åtminstone snöat och jag dislikar det skarpt, hallå det ska bli sommar snart ju!!

idag är det ingen vanlig dag för idag är det Frida och Kajsas dag! :D



efter skolan ska vi dra hem till Frida och baka tårta och bara mysa på, hoppas det kommer bli en god tårta och att det inte tar allt för lång tid för jag måste hem och jobba ifall jag ska hinna åka hem till mamma för att ta en helg att enbart vila ut mig på. är så sjukt trött och det är nästan deprimerande.

men vet ni?
nog för att jag har lov veckan efter alla andra av mina vänner så är det inte alls länge kvar nu, nej, utan det är en och en halv vecka kvar! :D så jäkla happy för det, jag ska ju till Kiruna! saknar dom såååå!

PUSS!

sängen känns som ett bra alternativ

illa att vara så trött men allt har sin förklaring och jag klev upp hela 45 minuter innan vad jag egentligen brukar och somnade typ 1. var tvungen att göra nationella istället för att ta ut min sovmorgon som alla andra i min klass fick.
men dock tror jag inte att det kommer att bli en tidig kväll för det för jag ska nämligen ta och ringa Tim för jag har lovet och Sandra håller jämt det jag lovar! (y)

något negativt finns det med allt tydligen, tillochmed vatten. jag måste springa till toan minst 2-3 gånger i timmen och så har jag haft lite ont i huvudet. och vatten ska vara bra för huvudvärk, tss, in my ass!

imorgon ska jag fuska med mitt jobb igen, ssch! ;) för jag ska nämligen till mamma senare med Örjan som kommer med lastbilen. och imorn ska ni få se något ovanligt till ungefär 1000!

och vet ni vad jag fick reda på idag!? helt otroligt nog så visste inte Niklas vad Scrubs var. oh shit, jag är typ ett jätte stort fan av just den serien, me love! 
så jag ska väl ta och umgås med honom en hel dag och sedan visa exakt varenda avsnitt, iallafall av dom jag har.



godnatt allihopa!

PUSS!

dagens låt


älskar rösten och versionen.
enjoy..

PUSS!

ett uppdrag för Sandra och Tobbe!

jag vet precis vad jag vill göra när jag kommer till Kiruna nu till lovet. jag vill ta upp något gammalt som att kolla på scrubs, tobbe var ju min scrubs-polers som också gillar den serien men den jäveln flyttade ju inte med mig så jag tycker det är dags att ta upp det igen!


ett av dom bästa avsnitten som finns med i alla säsongerna, dock tycker jag även "everything happens for a reason" också är en av de bästa men just denna för att den koppla både mig och Tobbe till det. haha gamla minnen är allt för fina!

PUSS!

dumt av skolki

haha ja nu händer det här igen när jag sitter här vi en dator och klickar in på first class så ser jag rubriken CHOKLAD!!! och så läser jag och dom ska sälja chokladdrakar imorgon och förstås så blev jag svin sugen på choklad men jag vill inte lämna skolan på grund av att det regna livet är tufft ibland!
skolan kommer göra mig tjock! xD


PUSS!

nytt på bloggen

lite nytt sådär lite snabbt!

PUSS!

alltid lika roligt

så fort jag får mitt fixa och foto humör så tar jag det på engång och sedan är det inget snack om den saken! :) jag kan ju säga att jag blev nöjd för att jag vågar testa något nytt och jag älskar mitt hår extra mycket ibland när det blir som jag vill! :D


blått, blått och silver.
hellre silver än guld kan jag lugnt säga, mycket snyggare! och det matchar till blått ;)

PUSS!

värmen stiger

och sommaren kommer allt närmare för varje dag och det gör mig lycklig! :) just nu längtar jag till en såndär dag då det är strålande sol + att det regnar liite grann, åh det är så mysigt och fint. det är även det bästa vädret att dansa i.


me love dancing in the rain!

jag gillar även att kolla när blixtarna ifrån himlen syns, det är så härligt att sitta på en plats utomhus, nära huset med tak förstås och bara kolla på.
och något som är ett måste i sommar är att jag ska lägga mig ner på en gräsmatta och kolla på stjärnorna!

om inte annat så har snön smält jätte flitigt här i Sundsvall och det något jag gillar så suveränt mycket!

lustigt nog så är denna bild några år gammal, innan jag flyttade till Sundsvall men den är ändå tagen i Sundsvall på en busshållsplats precis utanför tågstationen, den centrala så att säga.

PUSS!

noter får vara för nördar just nu

jag har ingen lust att plugga noter just nu och snart börjar lektionen och gissa vad det är? jo såklart är det gehör och musiklära där jag måste plugga mer noter, livet är för underbart ibland, not. haha :)

idag måste jag nog dra ner till staden en sväng så ni får ta och klara er extra länge just idag på att få ett inlägg. haha fast det är illa att jag inte vet vart man ska ta vägen när vi har saker att göra som har med skolan fast utanför skolan. men letar jag nu så hittar jag stället senare (y)

men gemu nu!

PUSS!


då vare dags

sängen kallar men innan jag somnar så ska jag ta och ringa min bitch, nämligen Timboy.

jag har fått mina grejor och pengar så nu kommer jag att klara mig finfint! :)

men nu ska jag göra mig i ordning så godnatt på er allihopa!



PUSS!

såhär ser Emma på mig

haha Emma visade för några dagar sedan detta klipp och sedan så sa hon att hon tänkte på mig, haha tack! dock äre "utanför Kiruna" och där är ju stället jag föddes, yeah right!



det är schysst att hon kan tänka på mig vissa gånger men denna gång känner jag mig korkad utav hennes syn på detta klipp.

rätt roligt om inte annat!

PUSS!

fast i nostalgi

jag tror att min 90's lista på spotify är den mest lyssnade ifrån min sida just nu, men det är ju sååå bra! älskar att lyssna på låtar som jag lyssnade på när jag var liten.

DAGENS LÅT;

svin bra och jag älskar början! så enjoy..

PUSS!

dagens outfit


jag fick till frillan! men dock inte lika bra men nästan.

vitt linne, blommigkjol, leggings och mina lila converse

PUSS!

ingen vanlig dag

för idag fyller en av mina estetiska vänner år, nämligen Niklas så grattis till dig!


födelsedags"barnet" och Mimmi




som ni ser var det ett riktigt kalas med en massa muffins och saft! + att temat var citroner! :) haha.

innan detta hade vi alla prov och det gick ju som det gick, pfft..
efter fikat så hade jag inså och fick en ny låt (y) och en läxa så det är bara att plugga då!

PUSS!

kanske dags att berätta om...

...  övernattningen.

innan det hela så hade vi skola och efter det var det teater och den var svin grym! vi fick även vara med på eftersnack och fika och det var jättre trevligt. alla skulle ha med sig ett plagg som skulle vara med och min halsduk fick funka bra! :)

påvägen dit testade jag en ny glass ;)


den var inte god! och det var bara jobbigt att äta den.

efter det drog jag, Maja, Frida och Folke till Folke för att vi skulle hämta en madrass och sedan satte vi oss på bussen till skolan. och blabla. vi lekte lekar, umgicks och så blev det film men jag och Emma tog och gjorde något helt annat. vi lanade! ;) och så gjorde jag denna;

 

alltså jag måste ju bara säga att den är totally awesome!

och vid lägg dags så fixade jag och Emma några klipp!
BILDBOMD!







fail Sandra! fel håll xD




och så måste jag dela med mig av detta;

haha enjoy..

PUSS!

Dagens musikvideo

har haft den på hjärnan hela dagen så nu tycker jag att det är dags att dela med mig!



enjoy..

PUSS!

man måste vara annorlunda



bara för att jag har blivit less på att jag aldrig gör något med mitt hår och aldrig något speciellt med mina sminkningar så här börjar det!
varför ska man vara som alla andra liksom? dock finns det säkert många som går med denna frilla men ingen jag har sett live iallafall! får jag till det lika bra igen så lär det bli dagens frilla någon dag ;) hatar att har jag engång fått till det hela så perfekt så händer det nästan aldrig igen. crazy!

PUSS!

intresset ökar

guess what?
jag har upptäckt att jag har fått ett ännu större intresse för smink. me like colour! jag har nyligen testat min favvo färg men tyvärr så tänker jag inte dela med mig om detta just nu. kanske när jag har blivit bättre, vem vet?
än så länge får jag och alla i min omgivning dras med det, haha! :)



sedan så har jag införskaffat mig lite nostalgi på min spotify, jag har nämligen en ny lista med namnet "absolute 90's" dock så går det lite trögt att fylla på den där listan men det kommer nog en massa gamla godingar dit också! :)

PUSS!

en mening utan aning

märker att jag knappt har suttit vid datorn i helg bara för att bloggen står stilla för det mesta då. men nu är jag hemma igen och nästa helg kanske jag blir hemma OM jag inte får för mig att hitta på nå skoj! :)

kan ju säga att min helg var rolig och det var grymt trevligt att umgås med Niklas! det borde göras om. annars så har jag vilat upp mig och resten av helgen har haft en mening utan en aning.

om inte annat så har vi HLR (hjärt&lungräddning) snart, är inte pepp alls! alltid samma sak varje år
! aaarghh..



PUSS!

RSS 2.0