hyfsat bra iallafall

Halloween var inte så mycket att hurra över.. Men jag hade roligt fast det blev en aning för mycket men vafan, jag sa att jag skulle krypa hem och jag kunde ju inte stå igår x) (y)

Hoppas Simon Palovaara och dom andra tycker dåligt om mig för det igår, det hade sugit! Måste till Simon idag för att hämta min hatt som jag glömde där, hoppas den är där.

Jag tror att jag och Simon satt och snackade om några saker igår så;
fast jag inte känner dig sådär otroligt bra så har vi båda hjälpt varandra med små saker. Tack du är en riktig vän som jag kan lita på!

Jag älskar såna personer som bevisar att dom struntar att det går utför totalt och tar hand om och finns där när man behöver dom. Tack alla mina fina vänner som har funnits till i alla lägen, jag älskar er!

Nu har jag typ vaknat precis och jag mår rätt så bra och det är bra det :) Snart ska jag dra mot stan men jag måste vänta på att Martin Forss kommer och hämtar mig. Dels så ska jag även tacka dig att du kom och hämtade mig och tog hand om mig, precis som Rebecka Johansson.

Är på farsans dator så det blir inga bilder, trist!

PUSS!

thaimat med pappsen!

Älskar när min pappa ska bjuda mig p åthaimat, mums! :D

Men nu måste jag dra!

PUSS!

ikväll kör vi igen!

Jag är inte slut och jag tänker köra på som fan idag också! Dagen ska inte sluta som den gjorde igår, nej, utan idag ska jag veta vad jag gör och kunna säga nej fast än det är till min bästavän! Jag har bestämt mig och jag ska vara som kungen på festen! Jag ska äga ut alla som sagt ;) Det är min plats på festen!

Skulle egentligen lägga ut dagens låt med klipp men tyvärr så funkar det inte på den här skit datorn! 

Men p to the arty kommer det att bli! :D

PUSS!

det var kung fast inte hela vägen

Okej kvällen igår var mer än nice fast det slutade inte som en kung!

Allt började med att jag och Rebecka fixade oss och tog några glas innan vi stack till Filip Nordmark (min älskade bästavän!) Där det var mer än ös! Svin skoj + att jag träffade några nya polare där, jätte trevligt :) Dels Markus/Marcus (?) Fors där, han var jätte trevlig och gav mig genast några små komplimanger om mitt utseende, love it!

Synd nog så var vi tvungen att dra därifrån för att Filips farsa skulle komma hem och då stack vi till bromsgatan där jag träffade Magnus Johansson, snacka om chock! Han har ju nämligen flyttat till Gotland, men det var trevlig och vi hade det jätte roligt, dock så kommer jag inte ihåg så mycket av det vi snacka om men jag kommer bara ihåg att vi skrattade som fan! :D Sedan var Hento, Ante, Sony, Julia, Emmy, Ragge och några till som jag kände igen. Det var svin skoj, synd att vi var tvugen att dra därifrån men vi drog mot staden iallafall, till manuella där vi käkade pizza, gott! :D Och det kom ännu fler dit, dels Tobias Keskitalo, min farbror Mats-åke Rönnebro (18år så alla vet) Tommy kom även dit, och hela miit gäng satt där men vi hade tappat bort en del av dom innan vi stack mot bromsgatan, så jag fick vara utan min Rebecka :( hon drog hem men fick besök så jag behöver inte ha någon ångest utav att jag bara lämnade henne så att hon gick hem och var där i sin ensamhet.

Sedan skulle vi till Viktor Stenmark (?) men han bor på steinholtzgatan där min gammelmormor bodde förut . Det tog emot så jag kunde inte gå in på det kvarteret så jag sneade totalt och började gråta eftersom att hon hade dött ganska nyligen. Så Filip tog hand om mig, så fin som han är, älskar honom! Det blev inte så mycket bättre så både jag och han drog hem till honom för att det var så kallt. Han slog på en film men vi snackade mer än vad vi kollade på filmen, det behövdes verkligen kan jag säga, fick verkligen tala ut rejält och veta om att han fanns där hela tiden. Sedan gick det åt helvete, vad nämner jag inte men jag kan säga att det handlar om att kunna lita på en annan kille som jag fick höra lite grejer om. Jag vet inte vad jag ska tro, jag vet om att Filip aldrig skulle ljuga för mig men den andra killen har stått mig nära men inte riktigt så nära. Hela vägen hem igår gick jag och funderade på om det var sant. Men eftersom att jag är en bra kompis så tänker jag inte berätta för någon eftersom att jag lovade Filip det. Men jag gick iallafall hem eller dit jag skulle sova för jag ville inte vara kvar och det var nog bäst så.

Kom hem där vid 5 på morgonen, snackade lite med Rebecka tills hon gick och la sig med Martin. Sedan gick jag också och la mig. Idag klockan 10 (?) tog jag och ringde farsan och bad han komma och hämta. Så nu sitter jag´i Jukkas och håller på att tagga lite smått för det blir nämligen utgång idag också! (y)

Bilder ifrån kvällen kommer nog när jag är tillbaka ifrån Kiruna. Men bilderna verkar inte funka på den här datan och inte Christians heller så ni får klara er.

PUSS!

TAGGA FÖR FEST I KIRUNA!

yes idag blir det att festa, samt klä ut sig till en värsting person som just nu är hemlig :D Jag gillar mina dagar då jag har något att ha hemligt och sedan kan skriva ut det på bloggen :D

Snart ska jag och Rebecka dra till hårstil för att hon ska fråga/fixa en grej, nice! :)

Men nu ska jag tagga vidare och klä på mig för att göra staden osäker (y) måste börja smått, ni vet ;)

PUSS!

Now, never or forever

Just nu ligger jag och tänker på endast en person, love him! Om inte annat så ligger jag i soffan och kollar mtv medan rebecka sover :) TAGGA INFÖR IMORN! Då blir det PARTY LIKE A ROCKSTAR! :-d älskar detta! Men nu ska jag fortsätta ta åt mig av alla komplimanger jag får och sedan sova så PUSS!

....

SAKNAR DIG REDAN MIN älskling!

KIRUNA!

snacka om att det har varit en seg dag idag! Kom fram och typ blev blöt om fötterna :o gillar Sundsvall mycket bättre med att det inte är någon snö där, än!

Sedan har jag och Rebecka hunnit vara på hjampis och hälsat på med det var inge vidare ös där så vi drog, fast det var många som blev förvånade över att vi var i Kiruna utan ens ha sagt något, nice! Sedan drog vi till um en sväng och frågade lite frågor (y) sedan drog vi på stan och jag köpte en sak till min outfit så nu är den fullbordar! :D Bilder lär komma senare.

Sedan fikade vi också och sedan så drog vi och letade vit färg med hittade ingen, skit stad! som vanligt.. Eftersom att vi inte hittade någon färg så drog jag till Christian eftersom att han ska åka bort ifrån mig, fuck! Men aja, jag har mina andra vänner <3! Fast det är inge vidare ös här heller men jag få åtminstone umgås (y)

Efter det har så drar då jag till Rebecka och umgås med henne! Det kommer nog bli roligt och vi kommer att vara ensamma från imorn i hennes morfar och mormors lägenhet och det är ju rätt så skönt :) Får se om det blir att sova där istället för hos Ch som svek mig och snart drar, inte kul! Jag som hade hoppas på en mysig tid med honom och så sticker han iväg för att supa :o Tss! Och jag kommer kanske inte kunna träffa honom under hela lovet.. Misslyckat.se!

Aja men nu har han käkat klart så jag ska ta och vara social med honom innan han och jag drar åt varsitt håll :( :) så hare!

PUSS!


Titta, det snöar!

Snart är min resa avklarad och då kan jag leva livet lite extra! :-d jag älskar mitt liv och det kommer jag fortsätta göra i ett bra tag fram över (y) det så snö ute, fan vad kallt :-o jag har gått fram skinnjacka till vinterjacka på mindre än 12 timmar. Det är mindre nice :s Men nu ska jag vara social med min älskade. PUSS!

so far away

när ni läser detta så sitter jag redan på tåget påväg ut på mitt nya äventyr med den älskade! :)

Jag har längtat efter denna dag ska komma men ännu bättre blir det imorn! :D läääängtar stort! :D :D

Men det är bara en dag kvar och det går snabbt om man har sällskap och det är något jag har :) vilken lycka! + att jag har laddat upp med filmer (y)

Än vet jag inte om jag slipper några jobbiga personer men jag hoppas att jag slipper såna idioter! Dom är aldrig trevliga eller roliga ;s Det är även tur att jag gjorde mina "läxor" innan jag lämnade Sundsvall för jag hade aldrig pallat plugga här på tåget, gillar inte att åka tåg för den delen, hoppas på ett slut snart!

Men nu blir det nog inga fler inlägg för jag har inget internet på the train

PUSS!


JAG ÄLSKAR ZEBROR!


She will be loved

Jag vill! ;)

Nä men idag har dagen varit smått stressad, åtminstone så tycker jag det. Jag har gjort all matte så att jag skulle slippa ta med det på min resa + att jag skrev klar min utvärdering till eos och det var rätt så jobbigt :s hoppas att jag slipper en sån där jobbig sak, vill verkligen aldrig göra om det!

Idag hade jag utvecklingssamtal och jag fick bara höra bra saker och det kändes skönt att veta :) Medan jag och morsan satt inne i T8 och snackade med Gunilla så tog Folke hand om syskon + dom andra som satt där inne :D haha lite ironiskt. + att dom hade krig som hade krig med Kajsa om jag hörde rätt xD

Sedan har mamma städat lite grann i min lägenhet medan jag packade klart det sista och sedan for vi och handlade till resan :) Vi for även och handlade till syskonen, lite hårfärg i blå, grön, rosa och glitter, dom kommer att bli jätte smeeexiga ;)

Men nu ska jag ta och fixa filmer och det innan resan så hare!

PUSS!


jag ha sommar!

allt handlar om att prioritera

Sanna ord, så DAMN!

jag bara älskar mig!

Känner mig så oslagbar! Det är en härlig känsla kan jag säga men det värsta är att ni aldrig kommer att hamna där ;) just kidding! Så tare lugnt mina söta läsare :)

Det är så roligt att blogga när man är så himla glad, fast jag vet inte riktigt om vad jag ska skriva om så jag kör på lite såhär (y)

Juste, jag ska snart ta och ångbada ansiktet, fast först måste jag tvätta bort sminket. Känner mig lite ofräsch när sminket har suttit för länge i ansiktet men det är lärr fixat :)

1 DAG KVAR! :D Jag längtar!

En annan sak,
Jag kommer att sakna Es3orna nu när dom inte är i skolan för att dom ska till Stockholm och hitta på en massa roliga saker. Åh jag som vill se honom, han är assnygg kan jag lova!

Men nu ångbad och det :)

PUSS!


Desperate Housewives

Snart börjar den och jag ska ta och lämna datan nu för att flytta mig ifrån sängen till soffan men innan det ska jag ta något att käka, det hade varit bra och gott! :D

Måste ju även dricka upp min mjölk eftersom att jag lämnar Sundsvall imorn och far ut på nya äventyr! Jag älskar mitt liv, I really do! ;)

Måste även ta och ladda ner lite låtar till min mobil så att jag klarar mig till en evig framtid med min nya underbara musiksmak!

Jag lär ju skriva senare så;

PUSS!

Man kan inget annat än att älska Skvadern!

Satt nyss och kollade några roliga klipp som 3orna har gjort :D

Lovar att ni kan få se dom, här på MIN blogg tillochmed ;)

Så jäkla awesome!

Som sagt, man kan inget annat än att älskar Skvadern!

Kolla in den och njut av våra underbara 3or! jag lovar att ni får ett gott skratt!

PUSS!

Jag är nöjd!

Äntligen har jag hittat något jag vill ha så jag köpte det på en gång! :D

Fattar inte vad som flög i mig men helt plötsligt så kände jag bara att ja ville ha en hatt så idag drog jag på stan och köpte en (y)





Men nu är det dags att börja packa på riktigt så att jag slipper stressa imorn för det är ju endast en dag kvar :D

PUSS!

Cp grabbar på tåget

Jäkla fjantar som håller på att kasta några kort här i tåget och så sitter jag har helt fridfullt, lyssnar på musik och så känner jag att något tar i mössan, jag är träffad! Killen som kastade drog till den andra vagnen och en av hans polare följde efter. Dom båda kom tillbaka med varsin tidning, som om att dom var oskyldiga. Men jag ser att du sitter och spanar vart deras kort är som nämligen är under min stol, Haha suckers! Lite roligt ändå, dom sitter där och försöker spana efter kortet lite diskret, men det funkar inte så himla bra. Dom är ju nästan så söta att man till knäcka kortet, det hade varit något!

Just the way you are

Nu sitter jag hemma hos morsan, orkade inte ta tåget som gick för några minuter sedan för att jag hade inte fixat i ordning någonting så jag valde att ta 22.11 tåget istället :)

Imorn blir det att packa, städa och fixa smått hemma så att jag är redo att ta med mig mina saker och sätta mig på tåget påväg mot min hemliga destination ;) I like it!

Imorn ska jag nog även umgås med Folke ifall han har lust för jag känner att vi inte har umgåst på några dagar, vilket är synd, det är en härligt bra vän! :)

Undra vad jag ska hitta på nu, kanske checka en film :)

Men nu ska jag ta och hitta på något, måste även plocka fram lite kläder och försöka hitta min vinterjacka för det börjar bli rätt kallt nu ;s :)

PUSS!


me like him!

Det är så, åh vad ett telefonsamtal om något bra kan göra en glad! Har inte mått såhär bra på länge :)

Snart är det dags att sova också, bara skriva detta inlägg och sedan blir det godnatt :)

Men jag har blivit så pepp på att det bara är några dagar kvar, me like! Men det är bra det, och förhoppningsvis så blir det en jätte rolig vecka, om det följer mina planer så kommer det att bli det :D

Cause you're amazing
Just the way you are!


Ibland får jag känna mig het utan era komplimanger ;) hihi

Nä nu blir det att ta natt så att dagarna går fortare :)

PUSS!

SNART SÅ JÄVLAR!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D :D det är inte alls många dagar kvar och jag kände att allt belv bara extra bra bara för att när jag satt på bussen påväg hem till mig så lyssnade jag på Here without you - 3 Doors down och jag fick världens smile och tanken slog mig, snart får jag äntligen träffa honom igen! LÄNGTAR STORT!

YOU ROCK MY WORLD!

Rätt skönt att få komma hem och ta det lugnt och veta om att jag kan ta det lugnt fast jag måste börja städa, packa och kolla igenom det som kommer på engelskan som vi ska ha "prov" på tisdag nu i veckan. Men jag ska iallafall ta och fixa en packlista och städa lite smått så att jag slipper ta tag i det senare i veckan innan jag drar, det kan ju bli lite kort om tid ;)

SSÅÅÅÅ OVANLIGT GLAD! :D
det är ashärligt!



Men nu ska jag börja med att vara duktig så att jag slipper ta det sent på natten (y)

PUSS!

om inte annat...

... så har jag varit jätte duktigt för jag har hjälpt till att bära pellets och det var jobbig kan jag säga, varmt var det också och så var det rätt så tungt till slut efter att man har bärt över 20 säckar med 16kg i varje. Yes, Sandra är på topp ;)

Sedan har jag även varit barnvakt åt mina syskon och nu är det över som tur är för dom är rätt så gnälliga, störande!

3 DAGAR KVAR!!! :D :D :D HAPPYFACE!

Denna dag är snart över och då är det bara 2 och snart gäller det ;) klick! Onsdag har jag utvecklingssamtal och förhoppningsvis får jag höra någonting bra och jag hade velat få reda på hur jag ligger till i eos och allt sånt + att jag villl ha tillbaka mitt hemprov som jag skickade in i fredags, hoppas på det bästa :)

På måndag har även period 2 börja och eftersom att nk har slutat så börjar vi med matte direkt på måndag och har det 3 gånger i vecka, suck! Och snart får vi börja med våra inriktningar för jag vill börja spela musik!! Men efter jul får vi börja med det och då blir det inte lika mycket umgänge med alla andra klasskompisar, buhu! :(

Men nu ska jag käka och det så

PUSS!


18.23 tåget?

Undra om jag skulle ta och åka med det tåget som går mot Sundsvall. Ids inte åka 22.11 tåget för då kommer jag hem så sent och jag som har rätt så mycket grejer att göra eller så umgås jag med någon trevlig människa :) Det ser jag ju senare isåfall.



PUSS!

det är trist

Juste, min header, bakgrund och allt! Det är trist och jag ska fixa det snart och det ska bli ljusare och inte lika trist som den är nu när den är svart :s Tror jag ska ta mig tid här någon dag eller om jag gör det efter lovet. Ni vet jag är inte borskämd som alla andra som Kissie och Foki som slipper göra sina så jag måste göra min egen och dom är inte dom roligaste för jag ledsnar fort på dom märker jag x)

Nä jag fixar någon till senare (y)

           

Ja det är väl dom genom tiderna som jag har ägt en blogg, men nästa ska bli bättre, I promise!

PUSS!

party without me

Det kan inte vara en större idé eller någon höjdare för alla vet ju om att det är jag som är höjdpunkten på alla fester ;) Självförtroendet på topp märker jag (y) det är livet! Eller börjar livet om några dagar? Jag får vänta och se. Och en sak som är bra, jag älskar överraskningar och jag vet att DU kan fixa det :D

Kan inte dom här sista timmarna och dagarna försvinna och sedan går tiden i slowmotion från torsdagen nästa vecka och framåt till lördagen vecka 44, hoppas! Kan inte mer än längta.

På tal om annat så undrar jag om det inte är dags att be morsan beställa dom där pizzorna om vi nu skulle käka pizza idag vill säga, om inte annat så hade det varit grymt gott! :) T.J.O.C.K.I.S! Mohaha! ;)



Jag saknar att kalla dig för min älskling


Jag är sååå snäll!

Checka in vad jag har fixat ännu en gång! Jag har nämligen lagt till Folke och Frida i mina länkar, så nu kan alla som läser min blogg även läsa deras, bra va? ;) Fast egentligen är det ju min som gäller så lite strunt i det blir det iallafall :D mohaha!

Fixa länkar.......check!

PUSS!

inte långt kvar

Jag märker att tiden går extremt fort och det är toppen! :D
Som idag har inte alls mycket hänt fast det hade kunnat göra det om jag hade varit i Sundsvall för några ska nämligen ha filmkväll hemma hos Folke nu klockan 5 och jag kan inte komma för att jag är hemma hos min mamma och det går inte så mycket tåg till stan på en lördag, it sucks! Men annars så får jag umgås med min familj lite extra och det är ju mysigt :)

4 dagar kvar och sedan händer det grejer som få vet om och än ska inga fler få reda på vad som händer så ni som vet, kommentera ingenting om det! Till vecka blir att att packa och fixa saker och jag längtar så stort! :D HAPPINESS!


Happyface!

Men nu ska jag kolla upp lite saker så hare!

PUSS!


I'm back in business!

Jag bloggade inte igår bara för att jag lovade min mamma att jag skulle skippa datan idag och umgås med familjen, ni vet, everything happens for a reason! :)

Men jag måste bara ta ochg slänga in en bildbomb idag om igårdagen då vi hade stenstadsdagarna och när vi skulle vara utklädda på skolan, så nu, njut av bilderna och jag lovar att ni får skratta för ni skrattar med oss ;)

Vi börjar med stenstadsdagarna (kom ihåg att vi är utklädda till våra roller);

Emma (fattig liten pojke), Alex (gammal tant) och Thimmy (tidningspojke)


Kajsa (fattig pojke)


Maya (rik tant, tant grön och jag ser typ likandan ut fast jag är lila)


Isabel (rik tant som är med i vårat spel)


Maja (fattig flicka)


Frida och Folke (fattig flicka och gyklare)


Lite suddig, sorry. Folke, Mimmi och Emma (Mimmi är en rik tant)


Frida, Niklas och Folke (Niklas = rik)


Erica (fattig)


Anna (hon som syns mest, rik)


Maja, Hanna, Sofie, Alex och Elin (Hanna=fattig pojke, Sofie=fattig flicka, Elin=fattig flicka)


Pelle och Thimmy (fattiga tidningspojkar)

Nu över till maskeraden;

Frida, Folke, Lillie och Maja är zombie Thimmy är hippie


Två Es2or


Kajsa och Folke


Niklas och Folke


Maya, alla måste ju se vem hon ska vara xD om inte så är hon Hagrid i Harry Potter


Emma, Mimmi och Maya, Harry Potter tema




Alex, beskjuten fjortis




Hanna är docka






Min rektor, Jan Kibe!


Och jag förstås som någon gudinna eller något liknande



Och den jag tyckte var best får vara med på några bilder till ;)





MAYA! Hon var absolut bäst klädd!

Men nu måste jag ut och borsta Zita

PUSS!

fuck beslutångest!

Ja då har jag fallit tillbaka till dom där ångest tankarna igen. Hatar det verkligen men jag vet om att jag lyckas ta mig igenom till slut (y) :)

Har iallafall skickat mitt hemprov till Erika nu så nu finns det ingen återvändo. Jag har hittat en asgrym dräkt som jag ska ha på mig imorn :D haha. Måste bara fota den!

Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och slänga iväg ett sms till en hemlig person ;) hihi nä men hah :)

PUSS!


Men såklart!

Ja nog har man otur när hjärnan slutar funka sådär efter halva provet, men nu ska jag ta en paus och sedan ska jag fortsätta med att fundera över citatet "lever vi för idag eller för morgondagen?" Lite roligt att jag har hoppat lite grann bland frågorna och än har jag inte ens gjort ettan men jag har gjort en hel del andra, vilken stjärna jag är! Nä men jag fixar det också efter min paus :) En annan sak som också är lite roligt är att jag har gnällt på Folke för att han har skrivit så mycket och jag har svarat på 3½ (½ = 2 olika påbörjade frågor) frågor och har redan 6 sidor, haha off vad överskattat! Har aldrig gjort en sån här insats, inte vad jag kommer ihåg iallafall, fast jag har aldrig haft hemprov heller så det kan ju vara därför men jag ska ändå ge mig själv ett nytt namn och det är nämligen Sandra tha pluggis, den ni! ;)

Nä men 10 minuters paus och ett rejält luftintag har jag gjort, dock genom mitt fönster men jag pallar inte med en gympa lektion när jag springer upp och ner för alla dom där trapporna.

Men nu försvinner jag in i dimman igen och efter att jag är klar ska jag försöka hitta på någon rolig dräkt till imorn :)

PUSS!

Nu ska jag göra det!

Nu kommer jag att bli okontaktbar för några timmar för jag ska bli klar med mitt hemprov, önska mig lycka till!

PUSS!

Oövervinnlig!

Har precis vaknat upp ifrån min "femma" fyhelvete vad skönt det var! Satt och gjorde mitt hem prov som vilken flicka som helst och sedan blev jag dödstrött så jag slog på Mtv på åg volym och sedan la jag mig på soffan, shiiet vad skönt det var och helst när man har sin sötnos att mysa med, älskar min Mayday!






JAAAAAG ÄLSKAR DIG!

Snart kommer min mamma förbi för att kolla till Mayday och mig förstås men typ direkt efter det så måste jag dra ner mo stan för jag ska nämligen gå in i min roll för stenstadsdagarna och jag och typ 5 andra ställde upp för att göra det idag på efter middagen, kan ju vara roligt men förhoppningsvis så är det inte lika kallt som det var i morse, brr, måste ta och klä på mig mer imorn! Och jag tänker inte ta bort mina piercingar för jäkla vad ont det gör att ta bort den i läppen hela tiden, det är ju inte direkt bra heller :s

Måste även göra klart min hemprov så jag fortsätter med det när jag kommer hem där vid 7 så att jag kan bli klar med den någongång och jag måste hinna innan fredag men det är väl lugnt tänker ni, men jag kan då lugnt meddela att det inte är lugnt! För jag vill verkligen få ett bra betyg på detta så ingenting får fattas! Sandra the perfect girl! ;)

Nä men nu måste jag börja fixa mig inför det där nere på stan så hare!

PUSS!

nu blev det kvällen

Yes nu är det snart dags att lägga sig och sova i min stora säng helt ensam, fast nä ;) Jag har ju min Mayday som tur är :)

Om inte annat så har Folke precis lämnat byggnaden och då passar jag på att skriva sista inlägget så att jag ska kunna sova snart :)

Idag var det sista dagen jag behöver käka dom där jäkla tabletterna, skönt! (y) Och imorn blir det allvar att gå omkring på stan och spela upp våra sketcher, oh yeah! ;) Nä men så stor grej är det inte, mera tråkigt men vafan, får ju betyg i det så det måste göras :) Haha skulle ju göra mitt hemprov idag men jag gjorde 1½ fråga så jag måste ta och göra det imorn utan hinder och besök :)

Men nu ska jag ta och slagga :)

Forgive me! tralal..

PUSS!


stor tshirt är det som gäller, fast med dig blir det det speciella ;)

Jag gillar verkligen inte...

... hemprov. Det är typ jobbigt att sitta och svara på frågor som ska vara minst en halv A4 haha okej nu överdrev jag en hel del, men ändå :)

Men nu blir det att kolla Desperate Housewives och invänta Folke

skriver sen

PUSS!

svar på tal

Volker om glömde en sak!:
Ofta du har hund?
Ska det inte vara en katt på bilden :O?

Svar;
Jag har faktiskt en hund också, fast det är min katt som bor hos mig :)

Min blogg håller på att förvandlas till en blogg om min katt, shit! Nä men det är bara för stunden för här kommer det ett till inlägg om Mayday.

Jag är rätt orolig för honom, han äter inte mat och han ligger bara och sover för det mesta. Funderar på att ta honom tillbaka till morsan där han har sina vänner eller om det är något annat, isåfall ska han få åka hem på onsdag, trist! Hoppas han blir bättre!

Men nu blir det tv och sedan skriva klart uppgiften till skolan,

PUSS!

glömde en sak!

Dom här stenstansdagarna såg jag framemot för att våra kläder vi skulle ha såg någolunda bra ut men idag fick jag reda på att vi måste byta kläder bara för att Rambo fick ett annat arbete och fick sluta ifrån våran grupp så jag, Kicki och Maya måste se hur knäppa ut som helst, inte okej!

Det här är vi;

Plus Isabel som ska vara helt svart. Men det här är vi, tant gredelin, tant brun och tant grön. Så himla fult! Och så måste vi ha värsta stora rumporna också, inte okej!

Hela våran grej blev förstörd och vi har egentligen inge tid att fixa det hela, vilket skit!

JAG DISSAR DETTA!

Miiiha, suck!

Det första som möter upp mig när jag kommer hem är min katt som sitter och mjauar, lite irriterande men ändå rätt sött, fast han slutade inte i första taget men det är väl så när han får sitta hemma alldeles ensam, han saknade mig :) Söt kille! Och nu ligger han och sover bakom mig.

Hmm, den 18 oktober och vad händer idag?
Jo jag ska nämligen bara vara hemma och ta det lugnt med min Mayday för jag orkar inte göra något och det finns 2 skäl till varför, 1. jag är trött och det andra skälet får ni inte reda på, suckers! ;)

Idag som sista lektion hade vi ett prov i kondition i idrotten och jag är verkligen så lack! Det ska vara praktiskt när det gäller idrott och inget skrifligt prov, AARGH! Och mer än halvs klassen visste ingenting om det och jag var en av dom som inte hade pluggat men jag tror att jag klarar det iallafall, det var rätt lätta frågor som tur var (y) :)

 +  = HELT FEL!

Folke kom förbi en sväng för att han ville ha en kram. Haha rätt lustig kille ändå men jag gillar hans sätt som person :)

Och nu blir det att skriva av sig lite i den andra blogg

PUSS!

städat, check!

Yes jag drog en snabb städning efter att Folke drog för att möta en polare som var påväg hem till honom och snart blir det att ringa Sebbe för jag lovade att jag skulle göra det och jag håller vad jag lovar! :)

Jag har gjort värsting sovplatsen åt min Mayday av min tvättkorg som jag ändå inte använde, snacka om lyx att ha 2 kuddar + en handduk som är lila dessutom, det är ju super! ;) Annars hoppas jag att han ska trivas hemma hos mig, fast det lär ju bli trist när jag är borta hela dagen, eller åtminstone från halv 9 till högst 4. Det är som några timmar men det klarar han nog :) Jag tror att han är lite dålig, sjuk alltså så han ligger ändå och sover hela dagarna fast får se nu om han busar sönder i natt så att jag får stänga in honom på toa ;) nejdå, där ska han inte behöva vara :)

En sak som är bra är att jag slipper låna någons tv eller åka hem till mamma varje tisdag för att kolla Desperate Housewives för nu har även jag fått alla dom kanalerna, snacka om lycka! :D

Men nu ska jag ta och göra mig i ordning så att jag kan ringa Sebbe :)


FAMOUS SHIT! (;

PUSS!

diss till sjukdommar!

Åhnej! Min lilla Mayday har blivit sjuk så jag vet inte om jag kan ta med honom till lägenheten, men jag vill helst göra det. Ska kolla hur det är med honom kring 6 tiden och ifall han är bättre så tar jag med honom och så hoppas jag att jag får skjuts utav min mamma så att jag slipper bära hem allting som är hans till min lägenhet ifrån tågstationen för jag vet inte om man får ta med djur på bussarna som går där men det behöver jag inte bry mig om ifall jag får skjuts. Hoppas på det bästa!


Min älskade lilla Mayday

Lite lustigt ändå och klyftigt av mig för det var jag som döpte Destiny till Destiny och Mayday till Mayday för att båda namnen "passar" ihop eftersom att båda namnen innehåller minst ett y i sig. Så nu är det Destiny, Mayday och Maya som egentligen borde heta Crazy enligt mig! Men Maya får inte vara med för att jag inte kom på det! ;)

Men nu ska jag ta och bada en Zita som är full av lera för att min lillasyster Josefin är för fjantig för det märker jag, MES!

PUSS!

Happy birthday!

Ett inlägg endast för min kära far (ny grej)

Idag är det ingen vanlig dag, nej det är min kära pappas födelsedag! :)



Tråkigt nog så kan jag inte vara med och fira och gratta dig i verkligheten, men det är nog lugnt iallafall. Nästa gång jag kommer till staden Kiruna så kan jag umgås och fira honom! Bra idé :)

Hoppas du får en toppen dag idag! Älskar och saknar dig min älskade far.

PUSS!

I throw my hands up in the air sometimes!

Nu är det snart dags att ta kväll så att jag inte är helt slut imorn när jag vaknar och ska ta mig hemåt med min lillekisse :) love him!

Haha mina klasskompisar är bara för sköna! :D Dom har nämligen startar två nya grupper ena heter Team J och den andra heter Team D och jag är med i båda fast jag egentligen behöver vara med i Team J, tihi! ;) Har ju skrivit om det tidigare + att det endast är min, Fridas och Mimmis grej än till :)

Jag vill också till Kiruna nuuu! Jag vill också festa som fan och ha det roligt med vännerna. Jag saknar dom och jag vill träffa dom nu!


Annars är det lite väl jobbigt att försöka bli trött så att jag kan somna någongång, segt! Fast lite trött är jag ju så det är ju ett plus (y)

Annars har jag hunnit med rätt så mycket, dels snacka med en full Oskar OCH Jesper, men det var ju som mera trevligt fast han snackade om helt underliga saker :s haha Sedan har Filip lovat att han ska festa för mig, tack vännen, du ställer alltid upp för mig! :)



Men nu ska jag slå på en film :)

PUSS!

Baby let's go!

Kollade nyss på en äventyrs film och typ i varje scen så gjorde dom något jag hade velat göra som till exempel falla hur länge som helst utan att slå i någonstans, snacka om härligt! Morsan; "varför blir du inte skådespelare då?" Som om att det inte är något jag vill då? Klart jag vill! :) Hade velat vara med om något jätte coolt!

Mitt lilla äventyr startar iallafall om 12 dagar, och jag längtar så stort! Snacka om att det kommer att bli röj som faa-an! :D Älskar livet allt för mycket ibland men det är bra (y)

JAG VILL HA SPÄNNING I LIVET, GIVE ME!

Måste nog skaffa mig en kille som är super agent som måste fara runt i världen och göra värsting uppdragen som jag får hänga med på, det hade varit något :) Eller så kan min dröm bara gå i uppfyllelse och så är det typ 3 år framåt i tiden och jag är på g att flytta till NEW YORK det hade varit något om nåt! :D Alla har sina drömmar och jag vill att min ska bli som jag önskar!

Varför kan man inte bara vara 18 bast och så fixar allting sig, det hade varit så perfekt och helst nu till det som kommer hända under lovet :)

DRÖMMARDRÖMMAR, DRÖMMAR!


CRAAAZY SHIIIET!

PUSS!

Nu ni!

Äntligern ska ni få se på min lilla kisse som ska få följa med mig hem till lägenheten imorn :)


Här har ni min lilla snygging som tyvärr är namnlös men dey ordnar jag snart :) Ja det var väl det :)

PUSS!


Dagens musikvideo



Jag blir bara liiite fest sugen men det får vänta tills jag kommer till Kiruna, för då ska det bli ös! :D Njut av min lilla extra sak, lovar låten är värd att lyssna på, fast det är all min musik som är med på mina musiklistor ;)

PUSS!

AAARGH!

HAHA min syster är helt random! Bara för att vi hade lite att göra igår så la hon upp två av dom bilderna och ingen av oss ser klok ut x)


haha ja ni ser ju själv. Fattar inte varför jag lägger upp den här här men man ska ju bjuda på sig själv så varsågod ;)

Natten igår blev rätt sen eftersom att den slutade där vid 4 på morgonen, men det var lätt värt att vara med om detta med min syster :)

Natten började med att jag skulle försöka fixa och improvisera på hur jag ska se ut på skolan när vi ska vara utklädda men det gick inte så bra så vi gick till överdrift och så slutade det såhär :D Men jag hann även göra en hel del saker kan jag säga, jag hann snacka med en av mina favorit personer ifrån Kiruna och en av dom mest älskade och saknade nämligen Christian Eriksson. Han hade iallafall haft en toppen natt och så snackade vi tills han somnade och medan jag snacka med honom så tog josse och filmade sig själv och sjöng; "jag är en apa" hela tiden. Men natten var rolig och slutade med att vi duschade (var och en) och jag kollade Peter Pan tills jag somnade och jag vet att du läser min blogg Folke, jag orkade inte svara så du vet ;) PUSSPUSS VÄNNEN!

Men nu blir det snart ett till inlägg med dagens låt så hare!

PUSS!

jag vet inte!

Ett kattnamn på en kille. Hur svårt ska det vara egentligen? Tydligen svin svårt :s Men jag ska hitta på det bästa! Precis som jag gjorde åt Destiny :)

En grå katt söker ett killnamn OCH det ska vara speciellt!
Allt för min raring som jag ska ta hem antingen imorn eller på söndag.

Har tyvärr ingen bild på denna dator så ni kan inte se honom men ni kommer att få göra det när han och jag myser på hemma hos mig :)

Men nu ska jag göra som min syster och kolla kläder:)

PUSS!

Tjoolahopp!

Yeah rix fm på radion just nu! Det är FETT! ;)

Måste verkligen ta och fixa en super viktig grej så att jag slipper den svåra vägen, det underlättar en hel del. Och det är dags att börja fixa det för det är endast 12 dagar kvar, yes! :D LÄNGTAR!

Imorn blir det nog att åka hem med lillkissen som inte har fått något namn än. Måste även köpa saker till den men det tror jag att jag gör här i Ljunga eller i Hussborg alltså så måste jag till Annikas hund och katt center (y)

Till alla som er som inte valde Skvadern som skola när ni skulle välja Skvadern, snacka om att ni gjorde bort er! Det är lugnt den bästa skolan, iallafall inriktningen estet. Vi har det jätte trevligt tillochmed med ES3 och nästa vecka ska vi hitta på värsting grejen och mot ES3 och så hoppas jag att Thomas "bubben" Häggström går med på en super rolig sak :D (berättar mer om det som kan hända på Skvadern mellan ES1 och ES3. Jag lovar att ni är besvikna att ni valde ett annat gymnasium så PUSS på dig min älskade skola!

ÅH! Jag kom på värsta idéen som jag ska ta upp i skolan som vi kanske kan fixa i skolan på fredag nästa vecka :D Vi ska nämligen vara utklädda för att det är halloween grej på skolan så då kan vi ta en bild och så kan jag fixa in den på bloggen, det kommer att bli super! :D Måste ju bara ha en bild på oss alla underbara människor!

Men nu ska jag ta det lugnt med familjen och käka mitt godis :)


PUSS!

Oops!

Hann inte skriva igår för ni vet, skolan går före allt, tillochmed bloggen. Så igår när jag var klar vart jag så trött att jag somnade direkt när jag la mig, skönt! :)

En annan sak som är mindre bra är att jag "missade" tåget i morse så att jag måste vänta till nästa går som är ganska snart eller ja, klockan 9 prick. Och den måste jag hinna med för jag har en del viktiga saker att göra idag.

Men nu måste jag fixa klart allt så

PUSS!


plugga

Dags att skriva klart redovisningen om Peter Pan, och landet ingenstans som jag och Frida ska redovisa imorn inför klassen på engelska, kan ju vara roligt :) 



Men nu vet ni vad jag kommer att göra i ett tag

PUSS!

dissar mardrömmar!

Ja jag som har sovmorgon så kan jag inte utnyttja den eftersom att en fucking mardröm skulle väcka mig, det är inte schysst! Nä men annars var det bra. Kan ta det hur lugnt som helst innan jag ska börja dra mot skolan (y) Har än till bara duschat och käkat så jag har ju en del så detta inlägg blir kort :)

Idag klockan 1 ska vi ha aktiviteter som ES3 har fixat åt oss, och gissa vem som går i ES3? Jo en enormt underbart snygg kille, den ni! ;)

Haha jag, Frida och Mimmi är förälskade så vi skaffade oss något eget;


Nog för att det var jag som gjorde denna men det var Frida som gjorde den första. Riktigt fin om jag får säga det själv ;)

Lite roligt sen den där killen uppträde på lunchmusiken så att vi alla fick se han "in action" ;) Snacka om att man blev kär i hans röst och så vidare men sen den dagen och varje gång vi ser han så blir vi röd och börjar skratta, hah lite roligt är det. Och bara för det så är typ alla less på oss och "den-snackat" men inte vi som tur är ;)

Men nu ska jag fortsätta så att jag hinner,

PUSS!

dekadansen!

Nu sitter jag hemma och väntar besök av Folke Andersson med sina underliga andra namn, åtminstone en av dom ;) hehe. Nä men han kommer väl strax och då har jag något att göra i ett bra tag. Men jag måste även hinna duscha, packa för imorn men det hinner jag nog lätt (y)

Kan visa er värsting grejen sen men nu är Folke här så hare!

PUSS!

crash!

Nu är det snart dags att bege sig mot staden. Men först så måste jag packa ner lite grejer i väskan så att jag klarar mig för idag och sedan måste jag borsta tänderna och så måste jag ju klä på mig också, för det börjar bli lite väl kallt att gå utan jacka och jag vill inte bli sjuk igen :)

Men nu ska iallafall jag dra

PUSS!

dags för sängen

trött och lack men skoj och tack! höhö(?) Ähh godnatt helt enkelt! PUSS!

typ visst

Glad men irriterad, men yes!

Glad att jag äntligen blev bra på bilderna som är ifrån skolan, brukar aldrig tycka att jag ser bra ut på dom bilderna men nu blev jag riktigt nöjd :) Fick till och med ett leende, toppen (y)

Sedan att jag är irriterad är ingenting för er, så synd för dig!

Sedan är jag glad för att jag slipper sjukhuset nu och att det var sista gången idag :) Skönt om inte annat!

En annan sak som är mindre bra är att jag måste kliva upp 6 imorn för att hinna med tåget halv 7 och så måste jag hem för jag pallar inte sitta på stan i typ en timme, så då kan jag dra hem och fixa mig (y) Och det blev såhär för att jag kollade på desperate housewives hemma hos mamma och så hann jag inte till tåget, men skirt samma :)



I HAD TO MAKE A CHOICE THAT WAS NOT MINE,
I HADE TO SAY GOODBYE FOR THE LAST TIME
I'LL STILL LOVE YOU THE SAME


jag saknar dig grabben,
ett ord igår var den enda som behövdes.

PUSS!

skol-bloggning

Nu sitter jag i skolan, typ alldeles själv ifrån min klass då. Lite långsamt men skit samma, jag ska ändå snart dra mig mot sjukhuset för att lida ännu en gång, vilket skit! Nä men jag är TUFF! JAG KIRRAR DEN HÄR SKITEN UTAN NÅGRA PROBLEM ;)

ÄLSKAR SKVADERN HELT ENKELT!


För skvadern!
;)

Yes, det är helt sant!
Men eftersom att jag drar nu så måste jag tillbaka till skolan för att jag och Frida ska kunna göra klar våran redovisning vi ska ha nu på måndag. Sedan är det vår speciella teatergrupp som hon har ordnat som ska ha ett möte efter skolan och det hinner jag lugnt för jag har inte så mycket att göra idag när jag är hemma i Sundsvall FÖR det är inte så smart att springa omkring ute när jag är sjuk. Men annars drar jag hem till morsan för idag är det Desperate housewives och inte igår som jag trodde, hah :)

Förresten, än till så har jag lyckas jätte bra med min "DISSA-FOLKE DAG" haha rätt roligt + en sak till som inte många vet och så hände något som hörde till det hela utan att jag visste om det och HAHA, JAG TYCKER INTE SYND OM DIG FOLKE! :D

Men nu är det dags för mig att packa ihop lite grejer och sedan gå hem för att hämta lite saker och lämna, sedan ska jag till bussen som går mot sjukhuset och sedan tillbaka.

PUSS!

DISSA-FOLKE DAGEN

Japp nu är dagen kommen och jag ska göra det och Rebecka Johansson har hakat på! Yes nu är jag redo för allt ;)

Nä men hinner inte skriva så långt för jag ska snart mot skolan och sedan till sjukhuset som jag nu har tjatat om men det är bara för att jag verkligen inte vill men jag måste om jag vill må bättre .. :)

Jag märker att mina vännir ifrån Kiruna bryr sig. Först får man några sms och sedan ringer Christian Eriksson igår natt och jag hade bestämt mig för att gå och lägga mig där vid 10 eller halv 11 men jag snackade med honom ett jäkla bra tag men det var nog för att jag saknar honom så mycket som jag gör.. Om inte annat var det skönt att snacka lite :)

Vrål hungrig och jag får inte äta förrän 20 över 8 pågrund av dom där tabletterna, suck! Men det är bara för mig att ta med mat, fast det gör jag iallafall för jag kan knappt öppna käften för att få in en gaffel med mat på så jag ska leva på yoghurt och risifrutti, YES! Det är iallafall gott (y)

Haha jäkla vad jag känner mig blå idag!
Jag har nämligen blåa tights, blå och svart tubtopp och en sidén-jacka på det, jepp är blå som är inne och juste, det är ju det också! ;)


Det är så jag just nu! (byt ut det vita mot svart + kille till tjej) (y)

Nä dags att börja packa ner det jag behöver och det så att jag kan käka osv.

PUSS!

trevlans!

Nu har Folke precis åkt hem på sin lilla röd cykel som är sååå FUL! :D Ändrade planer blev det om inte annat för ifrån början skulle jag åka hem till honom men eftersom att hans morsa kom hem så fick vi ändra på den idéen och så fick han komma hem till mig :) Haha fy tusan vad roligt jag har haft medan han får sina perversa tankar upp i huvudet, SOM VANLIGT, suck! Blir så less på dig ;) Haha okejdå, det är mitt fel att han blev äcklad för det första att jag snackade om att han och en annan kille skulle vara med i en film som jag skulle filma och jag tror nog att dom flesta fattar vad jag menar x) Jag hade iallafall roligt för jag hade så stora planer på det och ni skulle ha sett hans miner, så jäkla roliga och helst när han skulle säga något tillbaka men jag kan då säga att det gick sämre för honom haha. Älskar dig iallafall vännen :')

Men imorn blir det att dissa honom för då är det min speciella "DISSA-FOLKE DAGEN" jag kom på den alldeles själv, klyftigt va? ;) Så imorn ska jag genomföra det hela och så ser vi vem som får ett utbrott först :D kommer att bli sååå roligt!

En annan sak som är mindre roligt är att jag ska till sjukhuset för tredje och förhoppningsvis sista gången imorn klockan 2, så jag måste sticka ifrån skolan redan vid 1 så att jag hinner med allt. Hatar allt som dom ska stoppa in i min käft :s

Aja men nu är det dags för mig att göra mig i ordning för sängen så att jag kan somna tidigare än 12 iallafall :)



ooh it's somethin' about
Just somethin about the way he move
I cant figure it out
there's somethin about him
I like the way you make me smile


PUSS!

svar på tal

Volker om hata livet, men bara ibland:
Men haha! Tack Sandra xD
Älskar dig också D:
Jag skulle ju vara ärlig mot dig sa du ju! D:

Svar; Klart att man ska vara ärlig för då kommer man längst i livet, har inte dina föräldrar lärt dig det Folke Andersson! :o ;) pusspuss på dig min kära vän och önska mig lycka till min DISSA-FOLKE DAG oj det är ju om dig ;) mohaha!

hata livet, men bara ibland

Ja, nu har jag rätt till att hata mitt liv men bara för några dagar. Eller halsbölden som kom just in i mitt liv. Har varit på sjukhuset två dagar nu och imorn blir det ett besök till, hoppas jag slipper det efter det! Det gör verkligen ont så att man bara vill gråta men fan att jag ska gråta åt något så litet! JAG ÄR TUFFARE ÄN SÅ ;)

Om inte annat så slapp jag ha den där jäkla nålen från sprutan i käften idag men jag fick den där andra äckliga bedövningen :S Sedan gick dom in i käften och peta på bölden med en pincett liknande sak, det gjorde iallafall grymt ont och så kom det mer var och blod, usch det är så äckligt! Aja sista gången kan vara imorn (y)

En annan sak som är mindre bra är att jag missar desperate housewives och det är ju inte bra men morsan lovade att hon skulle spela in den, som tur är :) Får väl ta det väldigt lugnt ifall jag inte hittar på något att göra, kanske svänger förbi Folke en sväng men juste, han tyckte ju min röst var gnällig efter min lilla operation så jag ska skaffa mig en liten DISSA-FOLKE DAG och den får vara imorn, mohaha! :D

Den här är till dig Folke!

MOHAHA!

Annars är min humor på topp (y)


PUSS!

sjukhuset

nu är det dags att fara till sjukhuset, igen.. :s

ni blir kanske mer uppdaterad senare

PUSS!

inte bra alls.

Det är det verkligen inte :s Jag har nämligen lite ont i halsen, ryggen på flera ställen men jag kan äta igen! :D Det är däremot härligt för igår käkade jag ingenting förrän där vid 6 på kvällen, jäkla vad svag jag var den dagen, inte alls roligt.

Gårdagen beståod av en operation eller iallafall nästan. Åkte in till Sundsvall där vid 12-1(?) på dagen, till kommunhuset där jag skulle kolla upp det jag hade i halsen. Efter det blev jag skickad till akuten. På akuten fick jag ligga på en typ av sjukhussäng eller om det var en bår, ingen aning men iallafall. Låg iallafal på den där sängen i över en timme för att jag inte kunde sitta för att jag var alldeles för slut för det. Sedan när jag fick komma in till doktorn så skulle han kolla på den och sedan spraya på bölden för att bedöva men det var inte tillräckligt så en spruta med bedövningsmedel fick jag in i bölden. Efter det skulle han skära upp bölden så att jag skulle kunna spotta ut allt blod och var som var i bölden. Men det som gjorde mest ont var ändå den där sprutan. Jag ska tillbaka idag för att kolla om den fortfarande är öppen så jag hoppas att dom bara behöver kolla och inte skära upp den igen, för fyfan vad äckligt det var att få allt det där i munnen :s

Sedan for vi och handlade och jag fick en milkshake och jag kunde dricka den, vilken lycka! :D

När jag kom hem fick jag börja med mina knarkdagar för jag ska äta upp till 10(?) tabletter per dag :o snacka om att överdriva en hel del och där kom Sandra upp till knark punkten, yes fast nä.


Dels dom här + 3 andra packet, yes, mitt knark för en tid!
Om inte annat så hatar jag verkligen brustabletter, dom här är verkligen äckliga!

Händelserik dag

Och idag blir det återbesök igen så jag kanske inte hinner blogga så mycket idag heller, beror på når jag kommer hem igen :)

Men nu måste jag försöka käka lite frukost så att jag klarar mig för idag :)

PUSS!

jaa!

Nu är det dags att hämta mamma ifrån tåget så att även jag får komma ut ur det här huset, yes!

Men det blir nog inga fler inlägga idag så sovgott, älskar er mina läsare!

PUSS!

crazy shit

Undra om det är dags att försöka sova nu? Fast jag vill hänga med Örjan och hämta morsan. Så nu vet jag inte alls hur jag ska göra, hmm..

Ogilla att det är söndag imorn! Jag vill att helgen ska vara längre så jag hinner bli friskare till på måndag för jag vill verkligen till skolan. Finns många orsaker. Dels att jag inte har tid att vara sjuk ifall jag skulle behöva ta ledigt, om jag är borta en dag missar jag typ 3 timmar av varje lektion (som jag har den dagen). Inte bra alls, men det viktigaste måste ju ändå vara dom helt sköna personerna i min klass, love them! Bästa klassen någonsin fast visst saknar jag några ifrån min gamla klass.


Secret love, my escape
Take me far, far away
Secret love, are you there
Will you answer my prayer
Please take me
Anywhere but here




PUSS!

ajaj-aj!

Fuck vad det gör ont i kinden :( Eftersom att jag inte kan öppna käften helt så tog jag tag med ena handen i övre tandraden och den andra handen i nedre och så drog jag så mycket jag kunde, tills det gjorde så jäkla ont i tänderna på höger sida. Off kill me!

Jag som nyss blev av med denna sjuka och så sover josse över hos mig och efter den helgen måste jag ha blivit smittad för jag har inget annat jag kan skylla på. Fan vad det gör ont och ändå envisar jag mig att äta massa gott och dricka dricka fast jag inte borde käka mer än onödigt eller drickan annat än det som hjälper mot halsont. FUCK THIS SHIT!

Kommer aldrig palla sova en natt till såhär. Förra natten vaknade jag minst 20 gånger för att det gjorde så förbannat ont. Jag borde inte behöva utstå något sånt här EN GÅNG TILL!

DISS TILL ALLT SOM GÖR ONT I HALSEN!

Jag ska kapa av mig halsen och sedan sy på huvudet igen för att slippa utstå såna här saker. Fast det borde se jävligt fult ut x) haha


Dom här funkar inte ens mot halsont, vilket skit!

PUSS!

myyyys!

Volker om rubrik:
Buhu :'8 Hata mig inte D: Krama mig ist 8D?

- du kan få en kram om du är riktigt snäll! ;D


Nu är det dags att slå på en film och tjocka sig som fan! Fast det lär inte bli så mycket för min del när halsen är som den är men aja, lite av det goda får jag iallafall (y)

Dagens låt;

Älskar den sååå! :D

Men nu, party all night long ;)
PUSS!

undra varför?

Undra varför dom flesta gillar Kissie när hon skriver en massa skit som stämmer in på en hel del människor.
Ex. En person som låren går ihop på är fet. På hur många personer går inte låren ihop liksom? Det är en hel del och folk som läser det tar säkert illa upp.

Alla har säkert sett hennes bilder, hur "smal" hon verkligen är men varför äter hon då bantingsmat? Är man smal ifrån början så borde man knappast käka sån mat. Äter man rätt och får sin dagliga motion så slipper man käka sån skit mat, iallafall om man är pinnsmal som Kissie påstår att hon är.

Visst jag vet inte mycket om henne men det jag vet om är att hon förnedrar ett x antal människor och att det är få som verkar bry sig om det.

En sak som är rätt roligt är att det finns flera facebook grupper som går emot Kissie, finns tillochmed ett evenemang eller ja, säkert flera men just detta är om att dom som deltar ska inte besöka hennes blogg på hela dagen. Jag behöver inte ens gå med i såna grupper, ens såna saker för jag läser aldrig henne blogg men jag bryr mig om att folk inte verkar fatta att det hon gör är fel, men det värsta är väl att folket verkar gilla det för annars hade hon inte varit på topp.

Ta Kenza till exempel, skriver hon skit om andra människor? Inte vad jag vet. Det är väl mer "Kissie-style" att förnedra andra människor.

Hade inte Kissie varit på topp så hade hon inte kunna tryck ner människor som hon gör idag. Hon vet om att hon är på topp men egentligen så borde hon inte vara där något mer. Kom igen nu folket, vem gillar att bli förnedrar? Juste ingen, men ändå fortsätter ni. Vi alal borde sluta läsa hennes blogg helt totalt så att hon inte har den där makten längre.

DISS ÅT KISSIE!

segt.se

Som sagt så finns det ingenting att göra och så kan mina syskon göra det ännu värre än vad det redan är :O Jag satt och kolla på tv men när jag skulle dra upp för att fixa käk så bytte dom kanal till någon barnkanal med världens sämsta program, suck! Det värsta med det hela är att det verkar vara en lång film så aldrig verkar ta slut.

Ja vad kan jag berätta om egentligen?..

Jag känner mig bättre i halsen för att jag har knarkat huvudvärks tabletter men jag har ett annat problem och det är att jag inte kan öppna hela käften, IGEN och det är verkligen störande för jag kan knappt käka, eller jo visst kan jag det men jag pallar inte utsätta mig för något som tar hur länge som helst. Hoppas allt blir bättre innan den 25 oktober för annars kan det bli problem att gå till tandläkaren.



Vet ni?
Idag är det bara 18 DAGAR KVAR! :D YEEEEEES

PUSS!

rubrik

Folke, du vet redan om att jag hatar dig och du vet varför också ;)
Josefin, jadu, den dagen kommer snart! ;)

Ja och vad händer mer idag än att jag ska ligga och glassa på soffan, nä men det finns inte så mycket mer att göra när jag är sjuk.. Förhoppningsvis finns det bra filmer och det :)

Snacka om att jag missar saker idag..
Som "saftkalaset" hemma hos kicki, haha ja det var väl det. Hela klassen ska ju typ vara med, fast inte jag! För jag måste sitta hemma bara för att jag är sjuk, och blabla.

Om inte annat så kommer mamma hem idag, eller rättare sagt i natt där vid 2, så hon har börjat åka typ nu, i think.

Men vet ni en annan ur bra sak? :D
Destiny lever fortfarande och det har gått över en vecka och hon mår toppen, jag är såååå glad! :D


PUSS!

inte meningen

Det är ju inte det. Tror nämligen att jag har gått och blivit sjuk IGEN! Det var där jag inte bloggade igår eller ni kan få en bättre förklarning när ni läst detta inlägg.

Jag har ju varit barnvakt tills idag och igår när jag skulle sova mellan mina syskon så att jag skulle slippa springa mellan dom, smart (y) så vaknade Jimmy ett x antal gånger och jag fick ju lida för det. Vaknade även av att jag skulle till tåget klockan halv 7. Så jag klev upp 6, fixade lite smått och gick mot station. Sov i tåget typ halva tiden, skulle ha kunnat sova hela resan men Emil kom och väckte mig för att han ville att jag skulle vara social med honom. Sedan var det dags att gå till navet för att ta bussen hem till mig, gå till skolan efter det. Efter skolan så drog jag till tåget för att åka till morsan. Men när jag kom fram hit så la jag mig på soffan och somnade direkt för att jag var så grymt trött! Sov hela natten så det är därför jag inte skrev igår.

Tur att jag gick till skolan igår för annars hade jag, Hannax2 och Rambo inte fått spela upp vår redovisning om Evert Taube. OCH jag hade missat lunch föreställningen och hur grym Johannes är och han är inte bara grym, utan ur snygg också. :D

Nu är det dags att dra upp och försöka käka.



PUSS!

äntligen lugnt

Nu har jag lagt båda ungarna fast Jimmy är fortfarande vaken, men han lär slockna snart han med.
 
Innan vi gick upp och la oss så käkade vi amerikanska pannkakor som jag hade gjort och dom blev super goda! Nog för att just dom pannkakorna ska man äta till frukost men det gick lika bra till kvällsfika :)


Riktigt goda och så gick dom hem, både för Sara och Josefin. Jiimmy ville inte ha så han fick en skål glass. Tror att han har blivit smittad av mig för han har ont i halsen och örat, så jag förstår varför han inte vill käka.

Snart är det dags för mig att lägga mig, faktiskt efter detta inlägg för jag ska nämligen upp vid 6 imorn igen för att jag ska hinna med tåget mot Sundsvall. Ett plus med att åka med halv 7 tåget är att jag hinner dra hem för att fixa mig lite innan skolan och det kan ju vara härligt för jag har nämligen inget ombyte hemma hos min mamma.

Skönt att det är fredag imorn fast jag måste skynda mig hem för att jag ska vara barnvakt igen och Örjan (deras farsa) kommer inte hem för att han måste jobba och jag vill ju inte ge josse allt arbete.

Men nu sova så jag pallar upp imorn

PUSS!

Choklad katt

Haha sitter och käkar glass med choklad och katten kom för nära och jag skulle plocka bort henne så råkade jag få choklad på ena fingret och rakt vid hennes mun. Så katt med choklad :D haha. Fick värsta paniken och så sa syrran "ta det lugnt, hon dör inte av det där lilla". Tog bort det iallafall för det är ju onödigt att utsätta min lilla Destiny för något sånt :)

  + = !

En annan sak, jag ochh min syrra Josefin kan inte ha det så extremt roligt här i Ljunga för vi satt nyss mittemot varandra och skickade på msn till varandra, snacka om att ha lite att göra x) Fast nu har hon gått någon annanstans men hon tog med sig datan så att vi båda kan hålla kontakten, ååh! <3 Puss på henne!


PUSS!

sovmorgon? Ja tack!

Fast tyvärr så fick jag ingen sovmorgon bara för att jag ska se tilll att dom här små barnen ska få mat och vara ordentligt klädda till dagis och skolan. Men Jimmy som skulle upp först ska vara hemma idag för han mår dåligt men Sara däremot ska till skolan men hon har gått till Ammi nu som tur är. Undra om jag ska ta och lägga mig för tåget går först 08.59 härifrån. Hoppas att jag inte kommer bli försenad till skolan, åtminstone inte så mycket.

Ja idag händer det inte så speciellt mycket kan jag tänka mig. Men för det kan jag fixa så att det blir något roligt att göra även med snåttingarna (y) vilken snäll stora syster jag är! :)

Undra vad jag ska hitta på i en timme nu då. Josse drar snart och då är jag ensam med alla djur. Men jag hittar på något säkert :)


Älskade kisse! <3

PUSS!

DAMN!

Det finns absolut ingenting att göra på kvälls tid här i ljungaverk och helst inte när jag MÅSTE vara barnvakt. ÅH! Jag som ville göra Sundsvall osäker ( ;) )

Om inte annat så "level up" i mitt liv, det känns så as skönt att veta om att jag slipper sitta inne hela dagarna i Sundsvall, alltså att jag har skaffat mig ett gäng polare, dock bor vissa rätt långt ifrån Sundsvall. Men då är det positiva att efter skolan brukar "mitt" lilla gäng hålla ihop tills alla bussar går och det är ju typ en timme minst/högst och det är rätt härligt att kunna spendera tiden med världens näst underbaraste vänner. Sorry Sundsvalls bor för äntill är dom i Kiruna (mina vänner) några steg över er ;)



Kan inte fotona komma snart för då ska jag sno minst en bild ifrån dom flesta i klassen och ingen ska få en bild på mig, mohaha! Fast denna gång fick vi alla kolla på våra bilder och poträtt bilden på mig verkar bli den bästa på länge. Då jag såg den där så blev jag rätt stolt över hur den såg ut, hoppas att jag inte blir besviken när dom kommer, det hade varit hemskt! Tänk positivt nu förfan! Okkeeej ;)

Everything's gonna be alright!
SCREEEEEEAAAAM OUT LOUD!!

PUSS!

vill också!

Äntligen klar med det där arbetet till eos. Lite väl less att hålla på att skriva ett brev ifrån min roll som rik och även göra en kladd på kläder till det årtalet, med lite färg och klänning, yay, så Sandra style! Uurk, dislike gammeldags..

Nu har min mamma åkt iväg, buhu! Nä men det ska bli värsting party hemma hos morsan! ;) Skämt åt sido. Om inte annat så lär resten av veckan bli rätt så jobbigt för att jag måste kliva upp värsting tidigt, klä på syskonen och det och skicka iväg dom med Ammi, sedan gå till tåget för att åka in mot Sundsvall för att vara duktig i skolan. Efter skolan måste jag hem till morsan för att jag ska vara barnvakt och så ser resten av veckan ut. Kommer att bli så less! Men jag kirrar det, till helgen får jag nog sova ut, förhoppningsvis.

En sak som är fusk och det är att Folke ska åka till Italien imorn och sedan till England en sväng och jag är inte alls lite avundsjuk på honom! Vissa har då det bra.





När jag blir rik så ska jag dra till New York och det är något som är säkert! Min största dröm, ever!


Snart är jag också en av dom som har besökt platsen! :)

Sandra in tha house!

Kom precis hem till morsan efter att ha åkt tåg i en timme. Det är rätt jobbigt men det är inte lika jobbigt som att åka buss, för det är verkligen suck!



Snart är det dags att dricka te och käka varma mackor med min kära mor som åker bort idag, eller i natt rättare sagt. Jag vill också till Kiruna! Men jag får vänta och jag antar väl att det är okej.

Men nu har jag inte tid att skriva för jag ska börja plugga så att jag blir klar med allt till imorn :)

PUSS!

åh nej!

Alltså snacka om att ha otur, jag har ont i halsen och magen.

Men nu ska jag dra med mamma och fixa saker, PUSS!

nedräkningen är startad

YEEEEEAH! Nu är det mindre än 25 dagar kvar tills något roligt händer. Mer exakt så är det om 22 dagar, längtar stort! Men ni mina kära läsare får tyvärr inte veta vad som händer om exakt 22 dagar, hihi :D Jag och en polare har kommit på en jätte nice idé och jag vet om att det är fler som kommer att gilla det stort!

Och på tal om dagar så är det onsdag imorn, den 6 oktober. Vet ni vad som händer då? ;) Om inte så kan jag säga att det är Jeny och Jennifer som har namnsdag imorn och jag heter ju Jenny Sandra Nikoline Hedlund Hjortborg så det är bara att skicka ett sms eller på något annat sätt meddela mig ett litet grattis! :)

OCH

På tal om namnsdagar så är det min lillebror som har namnsdag idag. Så GRATTIS JIMMY på din namnsdag, massa pussar och kramar till dig grabben!


Sötaste grabben på jorden!

PUSS!

DO IT!

Jag vill att det ska rasa in med besökare på bloggen, haha vem vill inte det liksom? Iallafall om man är en medelmåtta som nyligen har startat en blogg som mig.  ;)

Rätt skönt att humöret har vänt helt totalt nu. Känner att jag är hur glad som helst och det hjälper verkligen att gå till skolan ibland :) LOVE EVERYONE! (åtminstone dom i min klass.)

Nu sitter jag hemma hos Folke med han och Hanna. Dom sitter och gör något till deras redovisning som dom ska ha imorn så jag får inte kolla på den nu men det är inge buhu för det, happyface! Men det låter iallafall skit roligt så jag hoppas att den är bra och rolig att kolla på för annars blir det suck, och suck på att vi ska börja med området energi i NK, inte roligt, jobbigt område. Aja nog om skolarbete för min blogg ska vara rolig att läsa, så det så! :)

Jag skulle egentligen ha tagit halv 5 tåget hem till morsan men jag ångrade mig för jag vill umgås med Folke, den söta pandan ;) Ska nämligen sno, okejdå, låna hans tv klockan 9 för jag ska kolla på Desperate Housewives, yeah! Äntligen så börjar den! :) Fast jag har ändå beslutångest ifall jag ska ta 18.20 bussen ifrån navet till Ljungaverk eller om jag ska vänta till 23.40 tåget. Fåååår seee..


PUSS!

Svar på tal

syster. om nighttime:
Vadå!?
har du en till blogg eller? :O

Svar;
Yes jag har en till blogg där jag skriver om mer hemliga saker, mina känslor och funderingar, såna saker helt enklet. Men den är endast vissa personer som kan få komma åt namnet och lösen till bloggen, ytterst hemligt! Så ni kan ju testa och kolla ifall ni får något av det.

PUSS!

AHA!

Svar på tal,
Haha Tobbe, förstod att du skulle kolla in på denna sida igen ;) ganska lustigt ändå.

Men som sagt,
EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON!

Jag vill bara hem och lägga mig eller ännu bättre, jag vill till Kiruna för att träffa EN okej, två personer men en speciell. Hela kvällen igår (sen jag kom hem) satt jag och tänkte på en person som jag inte kan få ur min hjärna + en till sak som kan vara mindre bra och det är bara jag och en annan person som vet om vad den här saken handlar om och har jag tur så slipper resten av gänget här få reda på det.

Idag blir det skolan, kanske hem en sväng om jag hinner, måste till tåget för att åka hem till mamma och jag hoppas att hon ska in till Sundsvall imorn så att jag kan sova där utan att kliva upp där vid 6 på morgonen, fast det kommer jag inte att göra iallafall för jag tar isåfall tåget hem därvid 11 på kvällen. Pallar verkligen inte kliva upp 6 igen x) Ska ändå göra det ett x antal dagar i veckan, suck!

Får se vad dagen har mer att bjuda på (y)


PUSS!

nighttime

g'natt puss på er och förresten, vill ni ha lösen och adress till min andra blogg, fråga på och så lär ni se ifall ni får den

PUSS!

... fint

Tungt, tungt, TUNGT!

Bäst att gå och lägga sig när jag känner såhär, känner mig inte alls trevlig mot någon förutom mot Herr Flygare! AAARGH!

Okejdå, jag ska försöka få till ett inlägg innan jag övergå till min blogg; aboutfeelings. Känns skönt att kunna skriva allting och samla det så att jag slipper ha massa böcker och så som jag hade innan, det blev rätt mycket när jag fick skriva ner mina funderingar och känslor på ett papper och det blir rätt dyrt i längden att införskaffa sig en massa skrivböcker, internet funkar lika bra + att jag kan hålla allting hemligt ifall jag vill (y)

Som ni läste i ett tidigare inlägg så blev det inget kakkalas hemma hos Kajsa, lite väl trist men hon lovade att vi skulle få komma förbi henne någon dag i veckan och DAMN(!) kom på att jag inte kan i veckan för att jag ska vara barnvakt.. Aja det kan ju vara roligt. Fast inte när jag ska kliva upp på morgonen alla dom där dagarna, kommer att bli knäpp ;o Men mina syskon är iallafall jätte söta :)



Men nu annat, sedan sova.

PUSS!

Vilket ös, fast Nä!

Kakkalaset blev inte hemma hos Kajsa och jag som hade längtat efter hennes kakor x) Nä men kalaset blev hemma hos Folke, det var trevligt värre med en massa folk :) fast väldigt tjockt! Nu har typ alla gått och jag har mina planer på att dra hemåt jag också för det är inte speciellt roligt, nog för att det är detsamma hemma, SUCK! Aja, sitter har ett tag till sedan drar jag mig hemåt och tränar, yes det ska jag göra ;-) men smsblogga är inte det bästa så hare king, tjing!

KAKKALAS!

Snart är det dags att bege sig mot staden för att möta upp alla andra som ska till Kajsa och fika, hoppas på gott fika :D

Annars kom jag precis hem ifrån skolan, stannade kvar typ en timme för att jag, Kajsa och Maja hade ett spinning pass (vi är så duktiga!) Direkt efter ett gympa pass, så jäkla skönt! Älskar verkligen att träna, spelar ingen roll vad det är, älskar det bara! :) Aja, jag gick hem för att jag skulle duscha och fixa mig och nu har jag duschat så nu ska jag ta och fixa mig lite fort bara och sedan är jag ready to go när Kajsa hör av sig. Älskar även att umgås med folket i klassen, dom är så söta! <3


Min lilla Destiny mår bättre, åh lyckan för idag är gjord!
Har nästan lust att åka hem till morsan för att mysa med henne men jag vet om att det bara är jobbigt att åka hem där vid 11 på kvällen och så är det jobbigt att kliva upp där vid 6 på morgon också. Det räcker att jag ska göra det imorn(kanske), onsdag, torsdag och fredag. Morsan ska nämligen till Kiruna på begravning (trist!) så jag ska vara barnvakt åt syskonen och jag måste sova där.

Bara för att jag kanske sover hos morsan imorn är för att DESPERATE HOUSEWIVES börjar imorn, vilken lycka :)


Så jäkla bra!

Och det kanske finns ett plus med att sov hos morsan imorn för hon ska nämligen till stan imorn (?) om jag kommer ihåg rätt, måste snacka med henne :)

Men nu måste jag göra i ordning mig inför kakkalaset! :D

MUMS! och perfekt efter ett tränings pass (y)

PUSS!

upp, upp och iväg!

Allt klart för imorn. Har arbete till tåg resan hem imorn, men yes! Nä men pallar inte nu så jag tar det imorn och nu är det dags att duscha och sedan sova :) Filmen var super förresten,

PUSS!

Ett måste!

Okkkkeeeejdååå! Jag ska ta och läsa in allt innan jag går till duschen och det är nu, haha. Men palla plugga liksom?! Inte jag iallafall :) Filmen blir senare iallafall om jag inte åker hem förstås men det tror jag inte att jag kommer att göra, fast jag kanske kommer att lägga mig och sova snart för jag fick inte så mycket sömn igår när jag snackade med Tobias Keskitalo. Yes ni läste rätt! Jag har snackat med Tobbe efter att vi båda sa att vi skulle gå skilda vägar men se, allting ändras.

Everything happens for a reason!

Men nu måste jag verkligen lämna datan för idag, PUSS!

älskar musik!

Juste och det är just därför jag har valt estet musik också, yes, jag är påväg åt rätt håll och jag älskar det!

Dagens låt som snurrar omkring i huvudet;

AWESOME LÅT!
Plus att dom flesta låtarna dom har gjort är svin bra, love it!

Vissa gånger gillar jag min musik lista och vissa gånger inte, det beror nog på vilket humör jag är på. Fast en sak som är konstigt är att andras musik listor är bättre än ens egen, lite väl skumt ändå + att man kan plocka låtarna ifrån någon annan också men ändå är spel listan sämst, dagens stor fråga ;)

Movietime!

Fast egentligen borde jag duscha före, tror jag gör så :)

Denna snygging är med i filmen ;)


Shiiiiit! ;)

Nä men nu ska jag fixa det där :)

PUSS!

dislike!

Jag vill verkligen inte plugga, ssssuuuck! Okejdå, lite grann har jag kollat igenom allting men hade ändå behövt läsa igenom det några gånger till så att det sitter rejält. För en gångs skulle kan jag tacka att jag hängde med på NO lektionerna, för jag har mycket minne därifrån så det är ju rätt skönt (y) :) Men jag dislikar det ändå.



Svar på tal

Jag har ingen aning om vad veterinären säga för det tar morsan hand om men jag ska ta reda på det väldigt snart. Jag vet att dom tror att det är en parasit som heter giardia men vi är inte riktigt säkra på det. Men jag hoppas ändå på det bästa om min lilla kisse misse


Oops!

Jag har ingen lust att plugga till redovisningen men jag vet att jag måste. Kan se det positivt, det är inte så svårt, vilken lycka! Men jag lovar mig själv att jag ska ta tag i det efter maten som är klar strax :)

Jag vet inte om jag ids åka hem idag så jag tror att jag ska åka hem imorn på morgonen men då måste jag ju vakna så jäkla tidigt, suck! Men jag vill verkligen vara med Destiny, helst och ifall vi plockar bort henne (hoppas inte) ååh... :( 


En positiv tanke är att snart är det lov dags och jag ska ha så jäkla roligt har jag bestämt! :D Men än till tänker jag inte avslöja mina planer för lovet, mohaha!

Nä men nu blir det strax mat, PUSS!


HON LEVER!

ÅH VAD JAG ÄL LYCKLIG! :D Min lilla Destiny lever fortfarande.
Såhär ligger det hela till. Vi tror att Destiny har något i kroppen, typ som cancer, hon får inge näring i kroppen eller något sånt och det kan vara farligt för våra hundar och vi vill inte utsätta dom för något så isåfall åker Destiny, suck! Men vi ska kolla om en sak funkar i en vecka och jag hoppas verkligen att det funkar så att jag får ha min lilla Destiny kvar!



Har precis varit och bada henne och nu sitter hon innanför min tröja för hela hon skakar och jag vill inte att hon ska frysa min lilla älskling.

Nu vet ni att jag kan fortsätta leva i harmoni med min lilla kisse ;) haha nä men jag är sååååå lycklig!

PUSS!

PAAAARTY, FÖR FAN!

AAAA, godis blir det också! ;)


BÄÄÄÄSTA LÅTEN EVER! min och syrrans!

Snart blir det att dra mot konsum för att plocka smått och gott! MUMS! GODIS FÖR TJOCKA MÄNNISKOR! ;)


- SANDRA IN THA HOUSE! men nu sticker jag ;) PUSS!

Mot in!

Alla som inte fattar så heter köpcentret här in. Dit ska vi efter vi har käkat frukost och fixat oss men ska vi hinna dra dit så är det väl dags att börja ;)


Staden med syrran!
PUSS!

måste!

Kolla på en film som ärr triiiiist! SUCK

Vill bara sova!

Snacka om att vara trött! Höll nyss på att somna på en stol i mitt grupprum men jag gick till blackbox istället, mycket skönare med en soffa! ;-) dumt att skolan ska vara ivägen, vem fan placerar en skoldag mitt ivägen för min sömn?! Vilket skit.. Nä men vi har fått reda på lite roliga saker vi ska göra typ vecka 42 (?) Men nu ska jag sova vidare så hare king, tjing!

RSS 2.0