dagens låt


enjoy..

nog gör Rihanna underbara låtar hon också, vissa bättre än andra!

PUSS!

jag är så snäll

jag tänkte nämligen ta och dela med mig av en av a walk to remember's finaste meningar, nämligen;

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful."

vad jag fick lust att se den filmen NU! men jag får klara mig med att plugga matte, mitt liv är för roligt ibland!

PUSS!

äntligen kommer hon tillbaka!

Emma kommer att börja skolan imorn igen! min lycka är gjord på långa vägar :D jag har saknat henne så mycket under alla timmar i skolan som jag har behövt vara utan henne men jag har iallafall hunnit ta igen några få timmar eftersom att jag har umgåst med henne några gånger :)



sedan kommer du inte slippa mig under veckorna du är i skolan för jag ska vara som ett plåster ;) nä man någolunda åt det hållet iallafall :)

PUSS!

se7en



verkar vara en helt okej film så det är bara att slå över till kanal 9 :)

men nu börjar den igen!

PUSS!

finn ett fel

men ändå rätt!

- dålig bild.

suddig men jag tror nog ingen missar min nya look där man ska ha feta långfingrar ;)

haha nä men det var helt klart värt det! även fast det är idrott på skolan så ger jag järnet, that's me! och idag har jag hunnit med att tappa andan och stukat mitt finger, rätt grymt av mig! och precis som Tobbe så skrattade jag istället för att typ gråta
påminner mig om den där cross händelsen, haha, jag saknar dig grabben!

för den delen så kommer han hit på onsdag! :D

PUSS!


konfirmations parteeey!

jag ska krydda min blogg med en bildbomb senare eftersom att min kära syster Josefin ska ta konfirmationen idag! min gojänta! :)

men nu hinner jag dock inte ta och skriva så mycket mer hära för jag måste hinna fixa mig och så innan vi ska dra men jag lovar er att jag ska börja uppdatera mer efter den här helgen för just nu har jag ett mycket bra skäl till att vara ifrån en dator!
bara för att min kära mormor och min morbror är hemma hos oss i Ljungaverk och är bara här över helgen så jag väljer att spendera tiden med dom! :)

CIAO!

PUSS!

vackra nätter

jag älskar att vandra vid vägkanten, ha musik i öronen och se min hund springa upp och ner i dikena bara för att det finns så mycket dofter som jag verkligen tackar för att jag inte känner! det hade nog sett förfärligt ut!

jag är orolig men jag hoppas att det går bra för er, killgänget. ett telefonsamtal om en beskrivning om vad som sker och sedan "jag ringer dig senare", det är ju nästan för bra! not.
GLADA TANKAR!

ja tjena, det är jag som är Sandra! ;)
och nu tycker jag att det är dags att gå och gräva i mami's kylskåp för jag börjar bli hungrig!
och nu slog tanken mig "haha, sjukt att jag är hungrig eftersom att jag aldrig brukar vara det" - jag är för skum ibland ;)

PUSS!

jag längtar

jag orkar inte vänta längre! har lust att köpa en flygbiljett som tar mig norrut nu. men nu kom jag på att jag sa något riktigt dumt! jag vill helst känna av värmen så mycket som möjligt innan jag försvinner till kylan, måste ju överleva :)

tänkte för den delen dra till kulturnatten i Ånge för att träffa en och kanske flera kära vänner mig vettet tog i mig och så kom jag på att jag är tvungen att göra i ordning lite saker innan det händer något storslaget som jag inte kan berätta om just nu, maybe laaater!

men nu ska jag ta och försvinna med min vovve!



PUSS!

svar

sofia. om snart är det dags att släppa taget:
vars ska du åka och med vem ?:)

förhoppningsvis till ett varmt ställe, nä men än tänker jag inte skvallra så too bad ;)
det blir med min mamma, syster, mommo och moster :)

snart är det dags att släppa taget

helt ärligt så älskar jag min sony ericsson w995i så förra året (i slutet av sommarlovet) då jag i vanliga fall brukar köpa en ny mobil så ångrade jag mig och valde att ha kvar min favorit! men nu har jag stora planer och säkert mycket pengar till just den tiden eller kanske ännu senare på året. jag tänker inte skvallra riktigt än om vad jag ska skaffa mig men den är definitivt inte mig! och det är det som är det bästa! förändrigar :)

efter sommarens inkomst så kommer jag att bli fattig eftersom att jag ska köpa mig en systemkamera, ny dator(?) och så såklart en ny phone. allt detta ser jag framemot! + att det blir en utomlandsresa för första gången i mitt liv detta år! :D me love 2011!
och jag har börjat säga adjö till mina komplexer också! jag ska se snyggare ut sommaren 2011, det är bara så! ;)

PUSS!


alltid lika bra!

Desperate housewives måste vara en av de bästa serierna någonsin!

nu ska jag nog ta och ringa Mattias om han inte har något annat för sig och sedan måste jag ta och sova så att jag kan vara utvilad till i morgon då nya roligheter står på listan! :)

sista inlägget nu så godnatt och sovgott!


och den bjuder jag på ;)

PUSS!

ikväll är det bara du och jag

min älskade tv som har kanaler så att jag kan kolla på en av mina favorit serier! och ikväll är det Desperate Housewives, det är ju bara ett måste att se!

och eftersom att jag var så sötsugen så drog jag och köpte lite gott som jag kan ha för mig själv framför tv:en

mums!

måndag vecka 24, då ska jag och Mattias Flygare sluta med något väldigt svårt!
han ska sluta röka helt och jag ska sluta käka godis. får se vem som "vinner" för vi måste vara absolut ärliga mot varandra! men jag ser framemot det egentligen för då slipper jag se den där påsen hemma hos mig något mer + att jag fortfarande kan äta hur mycket glass jag vill! :D

PUSS!

dagens låt


enjoy..

Plain White T's
en toppen artist! många bra låtar med fina texter!

PUSS!

måste prova nya saker


det kanske någon som ser en skillnad på just denna bild men kollar man inte noga så lär ni inte se det, jag är lite klurig av mig ibland! :)

nu har jag testat en ny nyans på smink igen, nämligen ljusrosa som är så himla fint i sommarens fina och ljusa dagar. och jag tror säkert att det är många som skulle passa i just den färgen + att det inte syns sådär enormt mycket så den som vill testa på och är nybörjare (precis som mig) kan fixa detta fort! :)

PUSS!

PUSS!

Eskilpeskil

Eskilpeskil om planerade veckor är lättre:
Du fåhåhåååår inte åka :'(

Svar: jaaaaag kommer ju tillbaka och då ska vi ha det hur roligt som helst! :)

planerade veckor är lättre

det känns skönt att jag kan planera även när det gäller skolan. annars är det prov här&där, nu är stressen påväg bort. hoff känns så himla skönt! och snart tar jag sommarlov också, tidigare än alla andra i min klass ;) = 15 dagar kvar!

nu till helgen ska min födelsedag firas, Josefin tar konfirmationen på söndag, då morsdag även äger rum. det kommer bli världens tjockis helg det där! + att det gömmer sig flera hemligheter! :) = 3 dagar kvar!

Tobbe kommer snart till Sundsvall och ska vara här i en vecka eller kanske mer. hinner precis vara med och så 3orna här i Sundsvall ta studenten, sedan ska jag utföra en sak och sedan är min väska packad för onsdag vecka 22 så blir det hejdå Sundsvall! och hej bilresa mot Kiruna! :D träffa mina underbara vänner igen! ♥ och jag är framme på torsdag morgon. = 16 dagar kvar!

jag ska se studenten i Kiruna eftersom att alla mina kära vänner som är födda 92 tar studenten, och 92orna är väl dom jag umgås med till störst del. = 17 dagar kvar!




nu ska jag dra mot djungeln (ett place på skolan kallas för det) för jag ska dra mot blackbox för att kika på teater igen! ;)

PUSS!

tidigt var det

ska äntligen ta och lägga mig i sängen, kolla några avsnitt av min älskade serie scrubs och sedan drar jag mot drömmarna! :)

eller innan jag ska sova så ska jag även ta och fixa några små saker som jag helst vill göra eftersom att jag vill ha en len och fin hy + bra cirkulation i huvudet! ;) haha

sovgott och godnatt!

PUSS!

måste ju dela med mig

tänkte att jag skulle dela med mig av dagens låt innan jag beger mig mot duschen, tänk vad snäll jag är! :)


enjoy..

han gör så underbart fina och bra låtar, är inte ett dugg besviken!

PUSS!

perioder kommer och går

för ett tag sen så var jag ute och sprang i solen, och det är så himla mysigt! gillar att träna och helst att springa eftersom att det känns som lite mer frihet. och jag måste plocka hem wii:et hem till lägenheten så att jag kan träna extra mycket!
jag har ju nämligen vissa mål att nå innan 2011 är slut :)

måste nog ta och skaffa gymkort när snön börja falla för vill inte halka och slå ihjäl mig när jag är ute och springer.

på tal om att träna inne så ska jag ta och skaffa mig zumba fitness och det var någon annan träningsmaskin jag ville ha hem men kommer dock inte ihåg vad den heter just nu. så dags att spara pengar så att dessa saker blir endast mina! mohah! ;)


dags för duschen nurå!

PUSS!


TAAAAAAGGARÅÅ!

snart äre dags för prov i kör (y) är inte alls pepp! men det går nog bra och sedan så får jag ju kolla teater innan lunchen och sedan bär det av till sidsjön eller vad det nu heter. det ska nog bli en bra dag för Emma ska också komma förbi! <3

men önska mig lycka till!

PUSS!

och jag skrattar idag

killar är lustiga!

slutproduktion

bildbomb! (vissa bilder är i miniatyrer så det är bara att klicka på dom!)



































enjoy..

PUSS!

schemat har varit fullt

jag vet att jag har varit urkass på att uppdatera här just denna helg men det är bara för att jag själv inte har varit hemma i lägenheten.

i fredags så stack jag till morsan direkt efter skolan och där njöt jag av sommarvärmen och tog det lugnt, kände att det behövdes efter en stressad vecka i skolan. men det bästa är att jag har börjat få ännu mer färg på kroppen! ;)

dagen (igår) därpå umgicks jag med Emma och till en viss del med Mattias. men jag och Emma hyrde iallafall filmer som är typiska oss två.

svan prinsessan är så underbart bra!

men dagen gick inte ut på att kolla film.
vi åt grillat och till efterrätt gjorde jag och Emma glass och den blev faktiskt supergod! måste testa fler varianter tillsammans. efter att vi hade ätit och så så drog jag, Emma och Mattias till en skola där vi spelade 21:an (basket), vi spelade 2 gånger och jag vann den första! ;) sedan så var jag en poäng ifrån seger nummer 2 men Mattias satte den ioch fick sina sista poäng. jag tar igen det någon annan gång!

men jag och Emma gjorde även någon slags dryck av det vi hade gjort glass av, supergoda!

dessa läckerbitar drack vi ute i sommarvärmen och så fick vi en massa skratt-attacker och Mattias fattade ingenting och det gjorde det hela ännu roligare! haha.

min, Emmas och Mattias natt slutade inte förrän vid halv 4 på morgonen, rätt härligt med tanke på att jag klev upp där vid 9 idag för att jag och Emma skulle göra amerikanska pannkakor, svingoda!

sedan tog jag bussen hem och sitter och pluggar till och från

PUSS!


om torsdag 19/5

(slutproduktionen ägde även rum men jag tar det i ett annat inlägg)

i torsdags fyllde jag 17år och jag hängde med Emma hem och det är därför jag inte har skrivit så jätte mycket om det. men en del av mina klasskompisar var jättesöta och fixade ihop en överrasknings fika. 


och dom bjöd min på min favorit! 

GLASS! 
 
efter skolan så hängde jag med Emma hem och där stötte jag på en massa rolig underhållning. + att jag slaggade där, tog bussen hem, fixade mig och då var jag redo för nästa dag.

men min födelsedag var helt klart toppen!

PUSS!

jag älskar dig också

Mikael Hjortborg - ♥♥♥ Det är nationella dotterveckan, så om Du har en vacker dotter som Du älskar mer än Du kan beskriva! Kopiera och klistra in detta i Din status. Din dotter kommer att hålla Din hand en del av livet, men äga Ditt hjärta hela sin livstid.♥♥♥

det var det första jag såg när jag loggade in på facebook och jag höll på att börja gråta för att det verkligen kändes inom mig.

jag älskar dig också pappa! ♥

PUSS!

Emma, du är som gott som död!

min första dag som 17åring utspelade sig idag hos en mycket god soldat, Eskil!

nä men idag har jag blivit firad av några goda vänner + Eskil ;) (bilder kommer senare)
dom bjöd mig på glass och det är ju min favvo! men dagen tog inte slut bara för att skolan slutade för jag följde med Emma hem och sitter här än och ska nämligen spendera natten här på Alnö, den ni!
     om inte annat så har Emma varit flitig med kameran idag och några mindre bra bilder har blivit tagna och det är just där min rubrik kommer in. haha det var roligt men inte snyggt x) och därför kommer jag skippa just dom bilderna på bloggen (y)


dom bjöd på glass!

Spinkobinko och Eskilpeskil

men nu ska jag dra och borsta tänderna så att jag kan sova gott ;)

PUSS!

Min dag idag!

Min dag idag!


sommarvärme!

sol, sol, strålande sol! :D

idag kommer det nog att vara en toppen dag!
har nyligen skrivit prov i gemu och det gick väl hyfsat, blev endast less på slutet så då fyllde jag bara i något, smart!

svenska kvar nu och sedan ska jag väl sitta och plugga matte, prov imorn och jag vill kirra det! efter det ska jag mot stan och möta Christoffer för att sedan tagga inför bion ikväll! kommer nog bli sjukt roligt och jag hoppas att jag slipper bli besviken!



PUSS!

svar

Eskilpeskil om sommarjobb nr.2:
Puss. Vet du vilken period det var?

Svar: alltså om du menar det jag fick så är det period 3, alltså sista där i slutet av sommaren. men jag vet inte vilken period det är för det sommarjobbet vi sökte efter! :)

PUSS!

mattesnille

jag måste erkänna att jag verkligen hatar att plugga hemma! men jag har min räddning eftersom att lägst bak i min mattebok gömmer sig en skiva som jag kan mata in i datorn och så får jag en massa hjälp. det är typ som genomgånger, riktigt smart och jag tror att dom tänkte på mig!

nu ska jag ta och fortsätta "plugga" och sedan ska jag verkligen försöka på en tidig kväll.
sovgott och godnatt!

PUSS!

sommarjobb nr.2

jag är lyckligt och snart rikare!

förra året fick jag inget sommarjobb men nu i år har jag redan 2 ;) period 1 och 3.
den 31 maj ska jag och Emma till något ställe här i stan för att prata om sommarentrepenör jobbet, jag hoppas att det är i period 2 så att jag jobbar hela sommaren som jag planerade. + att jag vill arbete med Emma, sjuka tjejer har sjuka idéer! ;)



PUSS!


en är världens bästa serie

enligt mig förstås!

Desperate Housewives, den är så himla bra! jag gillar den extra mycket när det har börjat hända en massa spännande saker men ändå så brukar jag sitta och gråta i slutet.
det blir kanske inte så mycket bloggande efter det här avsnitten, måste ju plugga matte..

PUSS!

sommaren är konstig

iallafall om jag ska tala om vädret.

när jag vaknade idag så spöregnade det men några timmar senare så blev det strålande sol och jätte varmt, spöregn igen och nära åska men nu är det strålande sol och 20 plus grader i solen, minst!

fast vi har ju inte varit värst här i Sundsvall för jag har nämligen hört rykten om att det har snöat i Kiruna idag. och jag är överlycklig att jag flyttade ifrån kylan :)



PUSS!

2 dagar kvar

idag fyller en massa år så grattis till er allihopa! men snart fyller ju även jag år, om endast 2 dagar, hur bra är inte det liksom? dock endast 17 bast och det är inget att hurra över direkt. mina polare kommer fortfarande klaga och fråga om varför jag inte är 18, haha söta dom är :) men tare lugnt, det är bara 368 dagar kvar.

nu har jag dummat mig lite grann.
min syrra ska ha match på torsdag och min bror har avslutning, vilket betyder att morsan inte har tid att komma förbi mig men jag kom ju med förslaget att komma redan imorn. men vänta, har jag inte lovat någon redan? självklart, jag ska ju på bio med Christoffer imorn. vilken stjärna jag är! ska kolla på den filmen som ligger på topp, nämligen fast 5. hoppas att den är så bra som alla säger! :)


den verkar vara bra åtminstone

PUSS!

jag är stolt över mig själv!

jag är grymt nöjd över att jag fick välja låt själv, och det blev förstås en toppen låt. men idag på inså så lärde jag mig hela låten, åtminstone med ackord på en lektion. känns rätt skönt ändå! :)
Here without you heter låten och det är 3 doors down som spelar.

och så har jag hunnit lägga upp en kursplan för matte B så att jag ska hinna mer precis allt och jag vill bara få det överstökat gillar det inte så skarpt!

men jag är grymt stolt över mig för att jag faktiskt vaknade och tog mig igenom hela skolan utan problem eftersom att jag somnade där vid 4-5 på morgonen bara för att jag pratade med Mattias över 5 timmar.



PUSS!


plingeliplong

ett samtal till finaste och sedan är jag redo för sängen.
godnatt och sovgott allihopa!

PUSS!


Satan i gatan


enjoy..

har aldrig varit så stort fan av Veronica Maggio men jag gav inte chansen till texterna då men nu är det nya tider som jag vill fylla med bra musik!

PUSS!

jag faller tillbaka

tillbaka till mitt bloggande!
det var några dagar fast egentligen några timmar sen men ifrån min egen dator iallafall :) vet inte om någon annan känner som mig men jag känner mig lite inramad när jag sitter framför andras datorer.

min helg i Gävle har varit både skön och lugn, samt lite livligare! :) alltid lika roligt att träffa en god vän. det är även fint där men jag trivs bättre här i min egen lilla stor stad. här finns princip allt som jag kan behöva!
som idag har jag köpt en ny piercing till tungan, skönt att slippa den där stora som jag fick i början och nu ser det mycket bättre ut!

ge mig fina sommarkvällar! högst upp på min inne lista



PUSS!

riktigt dåligt sverige!

Eskilpeskil om Nu är det dags för hockey och det står mel...:
Hockey Sandra, hockey! Nu är jag besviken på dig :<

Svar: alltså Emma, jag har sett 3 matcher under hela helgen och den sista matchen då Sverige kunde ha kammat hem guld så failade dom totalt! så från och med nu ska jag aldrig glo en hockeymatch igen!

------

nog är jag besviken att Sverige inte vann allt! men silver är iallafall finare än guld. vet att detta kommer lite väl sent men jag blev nästan så förbannad för att dom gav upp så tidigt och lät dom göra alla dessa 5 mål, det är sjukt!
nä men andra plats är ju inte heller så dumt om man ska se det positivt.

haha efter duschen igår så gick jag och la mig i sängen och hade typ en hel konversation i mina tankar om att Sverige faktiskt suger. och det värsta är ju att det hela stämmer så förskräckligt! :o


Nu är det dags för hockey och det står mel...

Nu är det dags för hockey och det står mellan sverige och finland. SÅ KOM IGEN SVERIGE, TA OCH VINN DET HELA!!


hejdå Sundsvall

jag kunde ta ett tidigare tåg bara för att svenskan blev så himla kort. så snart ska jag dra till station och sätta mig på ett tåg som tar mig till Gävle där min älskade Rebecka bor! :D

jag slänger in dagens låt också!


enjoy..

PUSS!

dagens låt


enjoy..
oh shit, han är hothothot!

PUSS!

dagens outfit


vit tshirt (ny), turkos bh, svart kjol, leggings och mina vita converse som funkar till allt!

PUSS!

skit sak

första fredagen på länge som jag skulle kunna hoppa över men egentligen inte eftersom att jag ska till Gävle! thahadada! ;) 

nä men seriöst, jag måste skjuta upp det där provet för annars kommer jag aldrig att klara det och hur bra låter det? pfft, inte det minst! har iallafall skrivit åt Erika att jag vill göra så så jag får se vad svaret blir när jag kommer hem för nu ska jag lämna skolan för att gå till kulturskolan, hoppas på skoj!

PUSS!

cool in tha school

börjar först ett så jag kan ju helt enkelt ta och fortsätta med min novell som har sådär 200 ord och jag måste finna inspiration, ge mig det, någon!

matte senare, prov imorn, inte pepp.
efter skolan där vid 5 så ska vi vara och kolla på något på kulturskolan och jag vill gå fast ändå inte. jag vill gå för att det kan vara en upplevelse och jag vill inte gå för att jag har en massa att göra, great!

PUSS!


Eskilpeskil

DET ÄR DU SOM ÄR BÄST! ♥



PUSS!

TOOOOOPPEN!

TOBBE KOMMER VECKA 22, MIN LYCKA ÄR SÅ TOTALT GJORD! :D :D

nu scrubs och sedan sängen, sovgott allihopa!

PUSS!

dagens låt

så underbart bra! älskar texten!


enjoy..

PUSS!

bättre sent än aldrig!



grå cardigan, blått linne, svart högkjol, leggings och vita converse <3!



fint att kunna mixa bland allt!

PUSS!

det nyaste under mitt tak

idag har jag varit på shoppingrunda med min mamma och syskon. men innan det har jag varit på utvecklingssamtal och det gick jätte bra, alltid så roligt att höra en massa positivt! :)

sedan kom Emma förbi på skolan och jag höll på börja böla för att jag vart så glad! fast hon stannade inte så länge och det är väldigt synd men det kommer väl fler dagar! :)

fast idag på min runda i Birsta så slösade jag några slantar på detta;


underkläder i fina färger och nya sockar och leggings


urläckra skor! me love


2 tshirtar som är typ oversiza, urläckra och fina!

PUSS!

ihelg reser jag iväg

sant som det är sagt så kommer jag sitta på ett tåg på väg mot Gävle, där min älskade vän Rebecka bor. det kommer nog bli lika mysigt att träffa henne och Annette igen, dock så var det inte så länge sen men i en annan miljö iallafall :)

jag älskar att resa omkring, dock så kommer jag bli pank inom en snar framtid tror jag, men det äre värt! :)



 PUSS!

svar på tal

Eskilpeskil om skvaller om planer:
Vart sak du åka utomlands? Och kan inte MOrris komma hit istället; hans namn är finare xD

svar: nejnej bara till Gävle över helgen :) haha nää tyvärr, tobbe passar alldeles utmärkt tycker jag! :D

mera musik

eftersom att det inte blev någon musik för mig igår så ska jag ta det idag nu halv 12. förhoppningsvis kommer Emma att komma när jag har slutat så att jag kan få umgås med henne, saknar henne såå!!

PUSS!

åska och ösregn

ja det var ju väldigt roligt att behöva gå i åska och ösregn, men jag väntade ett tag hemma och då slutade det regna iallafall lite (y) om inte annat så är åska väldigt mysigt att sitta och kolla på men helst om nätterna.
men jag ska inte klaga, efter regn kommer solsken! :) ser redan den blåa himlen.

och idag äre utvecklingssamtal och det kommer att gå bra(!) och jag kommer få min vilja igenom, tack. jag kan åtminstone hoppas på det

PUSS!

allt har ett lyckligt slut

även denna dag slutar bra för jag får sova i en nybäddad säng och det tycker jag att jag är värd efter dagens stå hej! :) fast det saknas ju alltid någonting och i detta fall min finaste och lite kyla i lägenheten för usch vad varmt det är nu, hoppas att jag kan somna utan problem.


jag älskar mina örngott, både den här och där det står "I <3 U" dom är så fina! måste nog ta och införskaffa mig några fina sängkläder

jag tar nog kväll redan nu så att jag slipper vara trött för i morgon dagen men jag måste ju kolla något avsnitt av scrubs också, det var ju ändå rätt länge sen.
så godnatt på er allihopa!

PUSS!

alltid lika bra!

alltså det är inte sant! jag sitter fast klistrad framför tvn när det är desperate housewives på tv, den är så äckligt bra! och me love när det händer saker i en serie nästan hela tiden, precis som nu!

ni som inte kollar, ni missar något!

PUSS!

skvaller om planer

jag kan skvallra om att jag kanske kommer att få besök vecka 22 av en av världens mest underbaraste vänner(!) nämligen Tobias Keskitalo. förra gången han var ner så var vi i "byhålan" Ljungaverk men nu har jag bestämt mig för att visa honom storstaden! :) ännu en gång så tycker jag att det är synd att jag inte är 18 bast.
det kommer säkert bli roligt eftersom att han och jag alltid har så roligt tillsammans!

och så kanske jag åker till en annan ort i helg, hmm undra vilken? ;) får svar på torsdag om det blir av eller inte! och då kan jag nog skvallra om vart jag far iväg.

bara några få dagar kvar till soooommarlovet!

(och nej, mitt hår är inte sådär kort)

idag ringde min pappa för den delen och skvallrade lite om mitt jobb nu första perioden, hur mycket jag kommer tjäna i timmen och såna där saker, ååh jag kommer att bli rik i sommar av ett jobb! och så pratade han om att det var så bra eftersom att jag får "in en fot" på LKAB så ifall jag flyttar tillbaka så lär jag nog hamna underjord i den där gruvan. och sedan så hoppas jag på att få fler jobb nu i sommar så att jag kan glassa rejält och spara några kronor till utomlandsresan som är planerad, den ni! ;) för första gången i hela mitt liv ska jag resa utomlands.

haha mycket på en gång. eller det kan aldrig bli för mycket egentligen!

PUSS!

jag är lat

det tog för det första flera timmar innan jag tog tag i disken, men nu är den borta. tvätten är tvättad och hänger på tork och nu är det bara resten av lägenheten. borde städa, min mamma kommer säkert förbi en snabbis innan hon far hem efter utvecklingsamtalet imorn. och juste! väskan ifrån Kirunaresan är inte heller upp packad än. äh jag drar ju ändå snart igen förhoppningsvis! :)

saknar mina vänner redan jätte mycket!

PUSS!

ge mig mera värme!



hatt, blommigtlinne, höga shorts, leggings och ballerinaskor, sommar! :D



fast värmen steg ju så av med det onödiga!

PUSS!

röd > brun

nu har jag varit ute och solat i säkert över en timme och det är så otroligt härligt att kunna ligga där i solen och glassa! :)

men det roliga i det hela är egentligen att jag brukar bli jätte brun på sommaren men innan jag blir brun så blir jag röd och dagen efter får jag en jätte fin färg! älskar att bli brun, det är så läckert! och helst när jag kommer visa mina ben extra mycket ifrån denna sommaren, ni vet varmare i Sundsvall! ;)


 värsting utsikten hade jag också!

PUSS!

svar på tal

EMMAAAAA JAG FIXAR DET! ;)

PUSS!

glass i sommarens underbara stunder

nyligen så har jag och några andra från klassen gått till matlusth och köpt en varsin glass, alltså sjukt härligt i det fina vädret! :) dock så kommer jag inte kunna ta ut så många soltimmar idag eftersom att jag ligger efter rejält i matten bara för att jag var sjuk en vecka, prov på fredag.
men jag kan ju plugga utomhus och samtidigt samla på mig lite färg åp kroppen, vilken underbar idé! :)

en lektion kvar och det är inså, en snabb spelning och sedan kan jag dra hem i solen och uppfylla mina önskemål i solen! :)

PUSS!

en massa mil

Sverige borde vara mindre!

Eskilpeskil & Spinkobinko

Eskilpeskil om nyheter i sommar:
Hahahaha Sandra... XD Glass XD Hörrö, vi ska köpa glass om jag kommer på onsdag xD
Sen ska du sova hos mig någon dag så vi kan hyra "Prinsessan i Svansjön" och se på den :)<3

svar från Spinkobinko:
haha det tycker jag verkligen att vi ska ta och göra! :D och det borde vi också göra, inom en snar framtid tillochmed! :)<3

musik lovers!

jag har blivit tipsad om en toppen sida där alla kan ta del av en massa otroliga saker som har med musik att göra. bland annat så intervjuar dom artister, recenserar konserter och en massa annat smått och gott som ni kan ta del av och jag tänker inte avslöja något mer av vad dom sysslar med för er här på min blogg så det är lika att kika in på sidan. jag kan lova er att ni inte kommer att bli besvikna för jag själv har klickat in på den där sidan kanske 2-3 gånger och gillar den redan!  

http://sixtynine.se/
ett klick och ni är där!
simpelt och fyllt av alla slags musikstilar.

och ni kan även gilla sidan på facebook!


och förresten!
ni vet om den där snygga es3:an jag skrev om för ett tag sen på min blogg? just han skriver för den här sidan.

PUSS!

blåa ögon var det finaste

jag kommer ihåg att för några år sen så tyckte jag att sådär isblåa ögon var så underbart fina och jag var så avundsjuk på min brorsa. men nu i dagens läge har jag kommit fram till att jag älskar mina ögon!



jag gillar pappas förklaring på mörkbruna ögon;
man ser så oskyldig ut och man ser så himla snäll ut. och när någon person har lärt känna en så inser dom att det ögonen utspeglade inte var någon lögn.

något i den stilen, kanske inte just dom orden men jag tror nog att det stämmer rätt bra!
och så har jag fått höra grymt många komplimanger för just mina ögon och det är väl därför jag har börjat gilla dom! liiite väl ego nu men bloggen är ju min så! ;)

PUSS!


Dagens musikvideo


enjoy..
gillar musikvideon skarpt! och därför får detta bli dagens låt och när min syster ser detta så lär hon bli glad.
nä men jag gillar lite udda saker och denna musikvideo är väl lite annorlunda ifrån andra! ;)

PUSS!

i varma sommardagar

då bär man mindre tjocka kläder! ;)

dagens outfit;

vitt linne, blommig kjol, svarta leggings och mina helt nya vita converse (me love)

men det blev väldigt varmt och då kan jag passa på att gå med bara ben!



det är häärligt att bo mer söderut nu än förut!

PUSS!

nyheter i sommar

jag kommer att bli tjock om det fortsätter komma nyheter och ifall alla nyheter är goda och jag måste testa! idag när jag kom hem ifrån affären så fick jag med mig det här hem;


och om ni gillar kokos och banan så ska ni testa den där chokladen för den var grymt god! men glassen ska jag ha till senare så jag kan tyvärr inte bedöma den nu. men jag gillar ju nogger så den borde vara god!

detta är livsfarligt!

PUSS!


hey sunshine!

idag är det så himla varmt så efter idrotten idag skippade jag leggingsen och ni ska få dagens outfit senare också! men detta hade jag inte kunnat göra om jag bodde kvar i Kiruna eller jo, om jag vill frysa så men nejtack!

idag är jag rik på c-vitamin av solen och så känner jag mig bara ovanligt rik när jag kollade in på kontot, vet dock inte varför för det har sett likandant ut i ett bra tag där. tror att jag ska börja lämna kortet hemma så att jag inte kan slösa pengar, wonderful idea! och sedan kommer sommarjobbet och ojoj, då ska jag köpa mig något fint! ;) haha.

men nu ska jag ta med mig orken för att gå ut till solen för jag måste nämligen till coop nära och köpa hem lite mat så jag slipper svälta, glass? hmm, lät gott! :D

PUSS!

i'm business!

nu är jag tillbaka igen! glad och mår toppen, är bara lite väl mätt efter middagen och efterrätten :)

ska hinna med tåget som går 9 minuter över 10 men innan det ska jag övningsköra, den ni! ;) får se om det blir någon mer bloggning idag men jag kan lugnt säga att det är skönt att vara tillbaka!

PUSS!


Jag lägger ner bloggen för någon/några dagar

Jag lägger ner bloggen för någon/några dagar


det är räddat!



nu kan jag älska mitt hår igen! så underbart och nu kan jag inte sluta att tänka på den briljanta idéen!
olivolja i hårbotten = love!

älskar även mina lockar nuförtiden och det gör det hela lättare för då slipper jag bränna sönder mitt hår. jag har ett tips till er som också har långt lockigt hår och inte gillar din frisyr direkt efter duschen, men stopp!! använd inte plattången utan ta allt hår till en sida och sätt fast med en snodd, det är både snyggt, enkelt och räddar ditt hår!

PUSS!

testfreak

idag testade jag det där med olivolja och mitt hår ser redan mycket bättre ut, och det torra är nästan helt borta så jag är absolut nöjd över att jag testade det! så här tipsar jag! ;)

sedan så kollade jag upp några "hemmagjorda" ansiktsmasker och jag läste att grönsaker och frukt är bra för huden så jag tog det jag hade hemma och vilket var; 1 kiwi, en bit gurka och en morot. och nu är min hud jätte len och fin! jag bad min mamma köpa hem lite citron också så nu ska jag testa en massa olika.

ååh detta är så himla roligt och jag ska nog börja tipsa er mer om saker och ting som kan vara bra för huden, iallafall det jag tyckte var bra men kan även ta med det som jag tycke var dåligt :)

men en länk med vad frukterna och grönsakerna är bra för kan jag slänga in;
http://www.shenet.se/recept/fruktmask.html

varsågoda!

PUSS!


enligt Sandra

rebeckajohansson¤ om måste göra något åt det:
man ska visst använda schapoo två gånger under en dusch ;)
första tar bort SMUTS osv från håret och den andra gången man schaponerar så gör den var den ska göra, tex. ta bort slitage, skydda håret, osv. beror även helt på vad man har för schampo ;)



svar: det spelar ingen roll vilket shampoo jag har haft, jag har haft flera stycken eftersom att mitt hår har blivit så torrt. men jag kom fram till att det var dåligt efter att ha läst ifrån flera olika källor att hårets oljor tas bort med för mycket shampoo. så nu efter ett test med olivolja, ytterst lite shampoo och en större del balsam så har det torra i håret försvunnit.
det kan vara sant det du skriver men enligt mig är shampoo dåligt att använda 2 gånger under en och samma dusch! :)
behåller hellre mina oljor i håret.

en timmes väntetid

nu ser jag ut såhär för tillfället

förväntansfull som vanligt när jag testar något nytt och jag är ju sååå söt! ;) självsäker till 1000!

det sägs ju att olivolja ska vara bra för håret, typ "nyttigt" så nu håller jag på att koka grönt te också, håller nog på att bli ett hälsofreak, har även tränat lite smått nu när jag är frisk igen, det känns så skönt! så när helgen är över, då är jag back in business in tha school (y)

PUSS!

wish you were here

så underbar låt som sagt, fin betydelse och här sitter jag och lyssnar på den om och om igen.

tror att jag ska ta och kolla slutet av min älskade film a walk to remember eftersom att min mamma tröck ner den och sa att vi skulle kolla den tillsammans men jag kan lugnt se om den flera gånger på en dag, älskar den!
första gången såg jag den med tobbe och han tyckte också om den, men jag vet inte om han gillar den lika mycket som jag gör :)

ska tillochmed ta och kolla den med min kära man herr Flygare, undra vad han kommer tycka om den?

PUSS!

dagens låt



så underbar låt! fin text och avril är bara så bra!

enjoy..

PUSS!

måste göra något åt det

jag har testat en massa för att få mitt hår att se sådär oemotståndligt ut och vissa saker har varit en besvikelse så nu tänkte jag ta och tycka till om 2 saker som jag senast har provat och ena av dom två känner ni nog igen!

första saken jag testade var te i håret som till min egen förvåning funkade utmärkt för mig. mitt hår blev jätte fint och luktade jätte gott och det gav mig en skön upplevelse med tanke på mitt hår som jag älskar!
te i håret = suverän idé! HISSA!

det andra är att jag läste på någon mode/frisörs tips sida att man kunde duscha håret med shampoo 2 gånger för att få ut ett bättre resultat. men vet ni! testa inte det för iallafall mina hårtoppar har tagit stryk som bara den och nu letar jag i desperata behov efter en hemkur som kan fixa mitt hår igen. genom att använda sig utav shampoo 2 gånger under samma dusch är lika med ett dåligt val eftersom att shampoot tar bort de nödvändiga oljorna som vi har i håret som skyddar vårat hår. mindre shampoo vid varje dusch från och med nu!
shampoo 2 gånger under samma dusch = flopp! DISSA!


men nu har jag nog hittat en annan sak jag ska testa och det är nämligen detta;

Inpackning med olivolja -Orsaken till torrt hår är brist på oljor. Den enklaste effektiva inpackningen behöver därför inte innehålla något mer än en vegetabilisk olja. Ställ ner en flaska olivolja i varmt vatten så att oljan blir lätt att massera in. Massera in ordentligt av olivoljan i håret och linda en handduk runt håret. Låt det verka en timme. Oljan kan sedan tvättas bort genom att massera in schampo direkt i håret. När schampot tvättats ur masseras håret ordentligt med en handduk. Eftersom håret fortfarande kommer vara oljigt är det bra att göra inpackningen en kväll när man inte ska göra något särskilt. Efter några timmar eller morgonen därpå har det sista av oljan sugits upp.



hitta detta på en blogg så nu är det dags att prova på något nytt igen och det fixar jag imorn på kvällen och nu hoppas jag verkligen att håret blir sig själv igen! vill helst spara så långt hår som möjligt fast än jag ska till frissan inom en snar framtid! ;)  

PUSS!

ge mig sol

sitter kvar hemma hos mamma i Ljungaverk, missar saker i skolan men nästa vecka då måste jag ta igen alltihopa! det dåliga med Ljungaverk är att jag inte har sett solen på flera timmar och det ger mig en dyster stämning.
+ att jag sedan ska ta moppen för att hämta min syster ifrån skolan och det kommer ju att bli lagomt kallt det också, men jag är en norrlänning så vafan! ;)

nu måste jag laga lunch till min söta bror



PUSS!

hurra på din dag!

idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det Folke Anderssons födelsedag hurra, hurra, hurra! :)

hoppas att du får en toppen dag! och tråkigt nog så kunde jag inte vara med och fira dig idag på skolan, men det kommer ju fler år så det är väl lugnt antar jag :) + att du endast fyller 17 år och det är definitivt inget märkvärdigt med det!


dagar är guldvärda!

PUSS!

tar några steg

jag har så fruktansvärt trist, jag känner att en promenad i mörkret med min fina vovve vore sitta bra och så får jag ta och tänka på saker och ting, det är rätt skönt att bara kunna dra ut.

PUSS!

sommarmodet 2011

är det bara jag eller finns det fler som tycker att modet i sommar är lite väl tråkigt och inte direkt fint? visst det finns väl en enstaka klädesplagg som jag hade kunnat använda men är det allt för mig som är lite mer modeintresserad än somliga? JAG DISSAR SOMMARMODET 2011!


usch..

jag får helt enkelt ta och mixa ihop mitt eget lilla mode så att jag slipper utstå något jag inte gillar sådär skarpt. visst, jag älskar färger och neon är coolt men helt plötsligt en massa vitt? enligt mig är det inte snyggt att ha på sig ett par vita byxor, samt en vit kavaj(?) nej, visa färger istället för att blekna bort nu i sommar!
en vit söt klänning sitter ju dock aldrig fel. men jag tror ändå på färger. och mönster, visst det är en del av modet men jag tycker ändå inte det matchar ihop så bra som det hade kunnat vara.
blommor är sött, ränder är fint men inget jag hade kunnat se framför mig tillsammans.


fast jag kan även tillägga att långa klänningar inte är någon favorit för mig

vill man ha något gjort får man göra det själv.

däremot...

... så gillar jag färgerna på alla dessa make-ups som jag ser i nästan alla modetidningar, jag älskar att se färg, även i ansiktet, det ser så levande ut! och det är alltid lika roligt att testa olika varianter själv, jag älskar att hålla på med smink och hår framförallt, me love! <3 kanske blir min framtid? "men vad vet jag"

PUSS!

det går bra nu

känner att jag är duktig på att blogga igen. äh det kommer nog och går så ni får ta och ha lite hänsyn till mig för tillfället! :)

men idag har jag iallafall haft det roligt för jag har fått övningsköra med min mamma för första gången och dte gick bättre än vad jag trodde när hon var med, haha. lite nervös var hon väl.
sedan så har jag varit förbi parken men mamma, Stella, Jimmy, Sara och min lilla Zita! det är fruktansvärt bra väder och nu ska vi snart ut och sätta upp studsmattan.
och tjata på mamma så att jag får köra bil lite till ;) jag vill vara 18 bast nu!!

sedan blir det hemfärd igen och skola imorn, yeah!

PUSS!

som ett besök

en natt i Sundsvall och snart ska jag ta och åka till Ljungaverk igen så att min mamma kan ta hand om mig när jag är sjuk, gillar inte att vara själv när jag är sjuk och framförallt inte när jag är magsjuk. hem och äta isglass? MUMS! :D

får se om jag får och pallar dra och kolla på min systers första fotbollsmatch idag, det hade varit roligt att se om de är lika bra efter uppehållet



skolan får jag ta till någon annan dag, vilken ångest med tanke på att vi har blockschema och jag hade velat träffa mina älskade klasskompisar.

PUSS!

nu är det äntligen över

idag så tog jag tag i allt och ringde upp min chef och sa upp mig ifrån mitt slaveri och jag har inte ångrat mig i en enda sekund, älskar känslan som är lite dominant just nu! :)


såhär såg mitt slav-jobb ut nästan varje vecka men nu...


visar jag bara fingret och "för jag skrattar idag" och "jag kunde inte bry mig mindre" ;) hihi lustigt.

PUSS!

dagens låt



A hundred days had made me older
since the last time that I've saw your pretty face

A thousand lights had made me colder and I don’t think I can look at this the same

But all the miles had separate
They disappear now when I’m dreaming of your face

I’m here without you baby
but your still on my lonely mind
I think about you baby
and I dream about you all the time
I’m here without you baby
but your still with me in my dreams
And tonight it’s only you and me

The miles just keep rollin
as the people either way to say hello
I've heard this life is overrated
but I hope that it gets better as we go

I’m here without you baby
but your still on my lonely mind
I think about you baby
and I dream about you all the time
I’m here without you baby
but your still with me in my dreams
And tonight boy it’s only you and me

Everything I know,
and anywhere I go
it gets hard but it won’t take away my love
And when the last one falls,
when it’s all said and done
it get hard but it won’t take away my love

I’m here without you baby
but your still on my lonely mind
I think about you baby
and I dream about you all the time
I’m here without you baby
but your still with me in my dreams
And tonight boy it’s only you and me

PUSS!

men hej sjukdom

nog för att jag gick och la mig extremt tidigt igår och vaknade nog upp på grund av två olika skäl nu innan klockan fem, insåg att jag inte kunde somna om så jag slänger in ett eller två små inlägg innan jag ska försöka igen. hade jag vetat om det här att jag skulle vara hemma ifrån skolan nu i två dagar så hade jag hellre valt att stanna kvar i Kiruna med mina kära! men jag kan inte se framtiden och veta om att Josefin var dålig var verkligen inget jag trodde.

men nu sitter jag hemma i Sundsvall iallafall och får tillbringa tiden med mig själv och datorn utan min jäkla spotify som ska jäklas så himla mycket. mycket lågt utav er era penga-galna ....- ja!? off.

PUSS!

länken till bloglovin

jag måste ju säga att jag är grymt stolt över mina läsare som jag ser har kikat in på min blogg fastän jag inte har skrivit. klart att jag har sagt det här förut men det är för erat eget bästa men det finns en länk högst upp i det vänstra hörnet där det står "följ mig med bloglovin" eller något liknande. klicka in där och jag lovar er att det blir mycket lättare att följa min blogg och så slipper ni klicka in här i "onödan".

tack till er som följer rådet! :)

PUSS!

inga flashbacks

nu tänker jag inte återberätta någonting om min resa till Kiruna och jag vet att det var en dålig uppdatering men det är precis som vanligt när jag åker någonstans. men när jag får råd så ska jag ta och skaffa mig en minidator med bärbart internet så att jag kan ta med mig den överallt i min handväska, då är det högklass på bloggning ifrån mig! ;)

just varför jag inte tänker berätta någonting om min resa är för att de inläggen blir så himla långa och jag vet inte ens om dom uppskattas(?) så därför skippar jag det och drar en slut kommentar på att det var så himla roligt och att jag har en aning ångest att jag inte kunde stanna längre. men sånt är livet! och det är bara några få dagar kvar till skolavslutningen och jag har (som vanligt) en helvetes bra idé! :)

bilder och sånt kan jag nog ta och slänga in senare, dock så finns det inte jätte många bilder. jag antar att mitt liv är fullt med galenskaper men dom är anonyma, så too bad! ;)


om inte annat så har jag fått lite "utskällning" när jag har varit lite för länge ifrån en dator och inte kunnat slänga in något som någon har kunnat läsa, jag ber om ursäkt men jag tillbringar nog mitt liv hellre med mina underbara vänner när jag kan! :)

men jag har för den delen tagit hål i tungan nu

här vare paartyy! och jag hade kul.

PUSS!


RSS 2.0