film på sängen

skönt att ha en bärbar dator när jag vill kolla på en film innan jag ska sova. kvällens film blir new moon, måste införskaffa mig eclipse också och sedan är nog jag nöjd :)

men nu tar jag kväll och sorry att jag inte berättade dom dagen, jag har nämligen varit upptagen heeela dagen och nu är jag helt slut efter igårdagen!



PUSS!

gehör och musiklära

dagens första och sista riktiga lektion börjar om 10 minute. 3 timmar kanske? ska nog be om att få gå tidigare för GASH vad trött jag börjar bli! :O inte bra, men engång är ingen gång.

PUSS!

dagens musikvideo


enjoy..

PUSS!

helt sinnes

då är allt klart. frukosten är käkad, madrassen är borta, jag har borstat tänderna och bytt om så nu är jag fit for fight! dock kan denna dag bli rätt så seg eftersom att jag och Emma gick och la oss vid 2 på natten och iallafall jag klev upp 7 för att försöka få i ordning allt så att jag slipper stressa sedan.
men alltså. vakna klockan 7 när jag börjar först 10.15, haha yeah!
nä men det var lätt värt kan jag säga! :D bilder kommer senare, dock är inte alla med så too bad för dom.

borde göra matte men ääh! det hinner jag nog någon annan gång.
när jag kommer hem ska jag börja med mitt jobb redan idag så att jag kan kirra allt det där imorn och kanske åka hem till mamma lite tidigare :) och på lördag blire att fara till Ånge för att umgås med nickeboy, trevlig prick det där! :)

men..
HEJ HÄR KOMMER SEGERTÅGET!



PUSS!


godmorgon Sverige!

igår fjantade jag och Emma rätt så mycket men nu börjatr allvaret igen, eller åtminstone snart.

jag har packat ihop min madrass och sängkläderna nu och frukotsten har börjat men alla sover typ och jag vill inte gå och käka själv, vill inte vara den mobbade! :O men om jag går nu så får jag välja mellan allting och då lär min frulle bli den bästa ;)

om allt följer planerna så ska vi gå omkring i pyjamas hela dagen idag men jag kan ju inte lova någonting eftersom att det är väldigt få som hade med sig en pyjamas, vilket är väldigt dålig stil eftersom att idéen fanns ju sedan länge.

men iallafall så ska jag ta och väcka Eskilpeskil och fråga om hon vill gå och äta frulle med mig så hare tills vidare!



PUSS!


awesome kväll

detta kommer jag att skriva om imorgon men nu så ska jag och emma ta kväll för det skulle vi egentligen göra för en timme sen så oops! ;) haha.

nä men ni måste se min "lan-mugg" också, imorn helt enkelt!

och förresten! varsågod alla som har fått ett meddelande ifrån mig och Emma på facebook, det var så hemskt liiite! ;)



PUSS!

det är det som är inne liksom!

chacha bloggen!
just nu sitter jag och Eskilpeskil (Emma) och lanar för fullt medans alla andra som ska sova här i skolan ikväll myser på som bara den i T8, men vi vill vara för oss själva! ;) heheh.. haha nä men asså, vi är så himla bra alltså!
vem vill inte lana liksom? bloggnörd och spelnörd, yeah!
angry birds är spelet som är hetast just nu asså! fast oops(!) jag finner ett problem! vi har nämligen fastnat på en bana så detta måste vi ordna nu liksom annars kan typ...         ... världen gå under! OMG!

LOL! & A-S-G LIKSOM! AND...... OMG!

men nu ska jag (Spinkobinko) och Eskilpeskil ta och prata vidare och samt lana vidare, ser ju ifall jag slänger in ett inlägg senare, pusscha! :D



PUSS!

ny diet för dagen


var tvungen att hoppa över lunchen för att gå hem eftersom att jag hade en rad olika skäl. min mamma köpte frukt till mig så detta är min lunch idag, är fett hungrig just nu om inte annat. middag sen om några timmar (y) måste även dra och köpa karrki (godis för er icke Kirunabor) så att jag kan mysa på med alla de andra! :)

PUSS!

kom igen glada tankar!

men ändå så finns det inga eller visst, det finns det alltid men dåliga nyheter tränger sig alltid före och ja, jag klarar inte av detta just nu så jag drar nog hem och kommer tillbaka när jag känner mig redo.
fanfan, det är även i natt vi ska sova över i skolan och jag har planerat detta jätte bra och nu skiter allt sig men jag tänker ändå inte ge upp!

i'll be back in business innan skoldagen är över!

PUSS!

Du var min favorit!

Jag kan inte förstå hur man kan fästa sig vid en så liten varelse men som ändå har en sådan stor betydelse. Knappt ett år hann hon bli och nu är hon borta. Hon är den första som har varit lika gosig med både oss människor och hundar. En liten röd katt som låg och sov med två stora schäfrar. Hon var tuff, hon var min favorit men nu är hon borta. Dagar och en massa timmars letande efter dig så fann jag dig idag, liggande på tågspåret som du antagligen skulle passera för att kunna ta dig hem men everything happens for a reason och tåget tog dig.. Jag hoppas att du har det bra vart du än befinner dig och jag kan inte mer än gråta och tänka tillbaka på de bra stunderna. Jag älskade dig så enormt men nu får saknaden ta över. Rest in peace Destiny! <3

Dagens musikvideo


baby let's go!
enjoy..

PUSS!

äntligen en bättre låt!

period 4 har startat för ett tag sen så jag hade inså sista timmen idag, jag fick en ny låt, fick hjälpen jag behövde och sedan så drog Jeff och då satt jag kvar i kanske en halvtimme och spelade lite grann och nu är jag redan hemma, härligt måste jag säga! :)

mycket bättre än amy diamond och här har ni Sia's låt som jag ska spela;



och jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle börja med noter innan sommarlovet och i denna låt så är det några stycken med noter så yes, nu har jag börjat! :D

PUSS!

test och bokjävel

redan efter maten så skulle jag ta och läsa den där boken men jag har ätit för ett bra tag sen och nu är det snart dags för sängen och jag sitter och bloggar, hmm, dålig stil Sandra! skolan i första hand som sagt, yes!

nu tänker jag testa en person på en sak och så ser jag ifall den personen i frågan märker något annars lär jag bli lite väl chockad ifall om inte så juste din "patetiska" person! ;)

nä boken nu och sedan godnatt så här blire inga fler inlägg så ni får sova gott!


- hihihi!

PUSS!


stackars snubbe



tycker synd om denna snubbe bara för att han heter Jesus och det såg jag på tv när jag kollade projekt runaway, trodde inte att det var sant men tydligen!

men jag klickade in på "namnsök" och sökte på namnet och lustigt nog så såg jag detta; 

Efternamn

  • Det finns 1 personer som har efternamnet Jesus.

Förnamn

  • Det finns 162 kvinnor som har förnamnet Jesus. Av dessa har 8 namnet Jesus som tilltalsnamn.
  • Det finns 522 män som har förnamnet Jesus. Av dessa har 153 namnet Jesus som tilltalsnamn.

    och detta är i Sverige, där ser man säger jag bara!

    PUSS!

proteinrik frukost från och med nu


hahah sweet.

slut med sockrade flingor i yoghurt eller fil för nu ska det bli ägg och något hemligt ;) hihihi.

yeah, come on!

PUSS!

dagens outfit


vitt linne, väst, hög kjol, leggings och så mina nya kilklackar på det! ;)

invigde förresten mina kilklackar idag eller okej, det är andra gången jag använder dom men dom är så fina och jag är inte van än, men snart så!

PUSS!

kommer i perioder

tanken på att äta smart och träna regelbundet kommer lite här och där men nu är den här igen och ska jag satsa på det eller kommer jag fortsätta som förut? haha ja ni, jag ska ju försöka ändra det dära för det är alltd mycket bättre med regelbunden träning.
efter vecka 17 (påsklovet) då jag har planerat att komma hem igen efter min resa, då borde den mesta snön vara borta och då ska jag ut och springa :) det låter som en prima idé!

förresten! idag på idrotten hade vi step-up test och jag fick se ifall jag hade förbättrat eller ifall jag hade försämrat mig och guess what? jag hade förbättrat mig rätt mycket och jag har ändå inte tränat för mycket så jag är stolt! :)
jag ska ta och läsa om det där bättre här på internet innan jag ska börja träna igen, ni vet en paus nu ;) hihi. men jag ska förbättra mig ännu mer innan nästa gång och min vilopuls ska sjunka mer, mycket mer!


wii fit nästa!

PUSS!

dagens låt


hatar youtube när musikvideon inte finns, INTE OKEJ!

om inte annat så har en hemsk sak börja inträffa och det är nämligen att jag har börjar ändra musikstil (SHIT!) hiphop, det funkar knappt och oh nooo! jag som älskade den stilen förut. jag förändras..

PUSS!

jag har bestämt mig

nu kommer det här upp med min piercing IGEN och jag har bestämt mig för att jag ska ta mitt beslut den dagen då jag klipper mig! och då är den borta eller så är den kvar helt enkelt.

men jag tänker inte säga något mer om detta utan folket kommer själv få märka. jag kommer förstås skriva här på bloggen om min frissatid men inget mer! :)

PUSS!


Glada tankar

Asså shit vad lycklig jag kan vara just nu och jag är påväg hem i en bil till Sundsvall för att det är slut på helgen. Jag har kollat på bio och imorn får ni veta vilken och vad jag tyckte, i veckan blir det att boka biljetter, jag ska(!) byta jobb inom en snar framtid har jag bestämt och då hoppas jag på större framgångar! Det är dessa dagar jag är extra lycklig och det kommer jag förhoppningsvis vara imorn också :) det känns som att jag skulle kunna göra vad som helst just nu! Crazy helt enkelt. Jag har även flera stora förändringar på G som jag hoppas ska vara klar snart så att jag slipper det ugly, men visst, till sommaren kommer allt vara perfa hoppas jag! Förlåt för nu kommer det än en gång: ny look, nytt jobb och kanske en annan lägenhet till efter sommaren, det hade jag behövt! Oh nej! Detta blir för långt att läsa när det sitter ihop så nu ska jag sluta smsblogga så hare king, tjing!

miss u!



min älskade Destiny har försvunnit ifrån hemmet och är någonstans ute i Ljungaverk förhoppningsvis så om någon ser henne så hoppas jag att ni kan höra av er!
alla här i Ljungaverk eller åtminstone en stor del känner nog igen namnen Marina och Örjan så det är bara att höra av er! :)

PUSS!

kanske dags att börja läsa?

snart är det vecka 14 och då ska boken vara slut läst och jag har inte ens börjat och denna bok är närmare 400 sidor eller något och när jag ska läsa så tar det sjukt länge.. hahah det är jag det! ;)

I EN KLASS för SIG heter den och Emma sa att den skulle vara bra så jag lär ju se ifall den är bra :)


PUSS!

Dagens musikvideo


jag hittade den här: emmmyp.blogg.se/

jag diggar hennes klänning om inte annat, dock inget jag skulle ha på mig men ändå.

enjoy

PUSS!

jag uppmanar er att inte glömma!

i morgon är det den 26 mars och då fyller min mormor år men det är inte det enda för detta har tillochmed varit med på en reklam som jag älskar, nämligen ICA-reklamen.

EARTH HOUR!
om någon av er vet vad det är så är det som bäst!
men i morgon klockan 20.30 - 21.30 ska ALLA släcka lamporna för det är den största miljömanifestationen genom tiderna. och det är vi som räknas som superhjältarna och vem vill inte vara en superhjälte liksom? ;)



PUSS!

poesi för fiskar

måste bara lägga in ett av de klippen som Emma visade mig imorse, dom andra är ja.. rätt bra!


- Jag ska döda dig tills du dör!
- Jag ska döda dig tills du inte lever längre!

PUSS!

extra för idag

idag är det nämligen våffeldagen och jag måste ju bara göra våfflor idag! så efter detta inlägg så ska jag gå för att inhandla grädde och så någon efterrätt för idag har jag fått mina pengar så nu är jag rikare och därför får jag gotta mig liiiite extra! ;)

något som också är mer extra idag är att min syster Josefin ska komma och sova hos mig efter att hon har kollat på black swan på bio. vi kommer ha det så mysigt hoppas jag! och imorn ska hon hjälpa mig med mitt jobb och sedan drar vi oss nog mot Ljungaverk :)


FÖRLÅT FÖR BILDEN JOSSE!
men du är faktiskt söt <3!
och en annan sak jag måste få skriva om denna bild är att det faktiskt inte är min hand utan det är hennes egen för jag hade på mig blå nagellack den dagen!

PUSS!


jag har smakat en till

nyhet alltså, dock var det för några dagar sen men den var supergod!

ni måste ju bara smaka den när det blir en varm sommardag!

PUSS!

JUSTE!

just nu står det lika med det här med piercingen och det ser ju inte jag ljust på saken, haha..

GODNATT

PUSS!

dags att ta kväll

jag antar att det är dags att ta kväll så att jag pallar att kliva upp klockan 6 imorn så att jag kan komma i tid till skolan. vilken ångest att det är nationella del 2 imorn oh nej! jag ids verkligen inte men det kommer nog att gå bra (y)

om inte annat så har denna dag inte varit den bästa, usch vad trist och kvällen blev bara ännu värre med den där kursen och sedan när jag kom hem, off vad pissed jag blir!
aja imorn får jag iallafall det bättre när vi ska ha svenska för då ska min grupp ha skuggteater! det kommer nog att bli awesome! ;)

men jag pallar inte slösa pengar så att jag skippa nog att äta på bite line imorn! vilken period jag har kommit i ;o jag är trött typ jämt och jag vill inte slösa mina pengar.

nä dags för sängen



PUSS!


3 timmar men snart över

Sitter på en kurs som jag behöver för att jag ska få börja övningsköra. Dock så äre snart över och då slipper jag sitta här :) dock så äre ju lugnt för min del för jag har ju suttit och spelat på mobilen och nu blire film så ni får hare! PUSS!

idag sker det!

idag ska jag på kurs eller vad man nu kallar det, det där så att jag ska få börja övingsköra, Ä.N.T.L.I.G.E.N! har längtat som ett psyk. dock inte efter kursen men för att få börja övningsköra! :D

måste förbereda mig för de där timmarna som jag och min mamma ska sitta där med alla andra.

efter det så får jag se hur mycket jag får köra för min mamma är ju som lite rädd för att jag är en nybörjare, haha tack min kära mor att du litar på mig!



PUSS!

det blev inte av

oops, jag som skrev att det skulle bli rätt så mycket bloggande till igår och det kom inte in ett enda inlägg, bra Sandra (y) not. men jag hade rätt så mycket att göra men jag är hemma idag med och nu kan jag ju åtminstone slänga in något extra :) dock så är jag hemma hos mamma och det är mest därför det blir så lite skrivande.

över till annat!

alltså shit vad det blåser här och det är inte första dagen heller, det är sjukt jobbigt och jag vill inte ens gå ut för då blåser jag väl bort..

PUSS!

lider av beslutsångest än en gång

nu har det att göra med min piercing i läppen. ska jag ha kvar den eller inte? haha ja dessa eviga frågor.

jag har ju trots allt haft den över 2 år. jag vill inte ta bort den av flera olika skäl för jag kommer nog att ångra mig eller så blir det ett svin snyggt märke i läppen, vem vet liksom?
tycker synd om min mamma just nu som betalade för den. men jag ska nog ta och tänka på det ett bra tag till så att jag slipper ångra mig eller något liknande :)



dock så tänker jag inte på den så mycket och när jag kollar på bilder där jag ser den så kommer typ tanken "juste jag har ju hål i läppen" xD

måste nog ta och kolla upp med några polare som har tagit bort sina (y)

PUSS!

Dagens musikvideo



det var lunchmusik idag och det var därifrån jag fick höra denna låt först men nu spelas den även på min blogg
enjoy...

PUSS!

borde egentligen göra annat

men jag ids inte läsa om de där myterna just nu och jag tror inte att Frida märker någonting så ssch! :)

jag har gjort nationella del 1 idag och den var rätt så lätt men jag kan ju bara ha räknat fel så att jag trodde att det var så himla lätt, vem vet? efter det blev det att rusa upp till maten för att få de bästa platserna, längst fram nu när lunchmusiken ägde rum och det var helt okej! älskar verkligen att detta kommer upp lite då&då för music for life!

nu snart svenska och sedan ska jag verkligen gå hem för att städa och inte slå på datorn för annars blir inget gjort! så ni kan ju vänta er en sen uppdatering idag men vet ni? jag är ledig imorn så jag kan ju blogga heeela dagen fast! :D dock så kommer det inte att bli så men man kan ju alltid hoppas.

SOVA LÄNGE ÄR ETT MÅSTE!

 
duuuu är så söt!

PUSS!


godnatt

nu blire sängen men innan det ska jag sova! godnatt! :D

svar på tal



om du och ni alla andra ska testa detta så borde ni anpassa tesorterna efter din hårfärg.

det kan vara en viss skillnad så det är bäst att läsa igenom det just du har!

Kamomill till blondiner

så här gör du:
Gör ett starkt kamomillte av 4–6 påsar kamomill och 1,5 liter vatten. Låt det dra i minst 10 minuter och låt det svalna. Tvätta håret och häll teet genom håret flera gånger. Svep en varm, hårt urvriden handduk hårt om håret och låt sitta i 10 minuter. Red ut håret och torka det gärna ute i solen.


Svart te till brunetter och mörkhåriga

så här gör du:
först så kokar man 1,5liter te vatten som du antingen "smaksätter" med lös te (3 msk) eller tepåsar (6 stycken). använder du dig utav lös te så måste du ju förstås sila det rent. du ska även låta det varma teet dra i 10 minuter innan användning. Tvätta håret och häll det kalla teet genom håret flera gånger. Låt det droppa ur, svep en urvriden handduk om håret och låt den sitta i 15 minuter. Skölj håret. Bäst resultat får du om du sköljer håret i te en gång i veckan. 


Hibiskus till rödhåriga

så här gör du:
Teet ska vara starkt. Använd minst 6 påsar. Låt teet svalna och skölj håret med det många gånger. Slå en fuktig handduk om huvudet och vänta 15 minuter. Skölj håret.


hoppas du och ni andra som undrar har fått en bra förklaring så att ni vet hur ni ska gå till väga, om inte så är det bara att skriva en kommentar! :)

PUSS!

resultatet, hiss eller diss?



som ni alla vet så har jag nu testat en grej som jag läste om på internet på några ställen och det skulle tydligen  vara bra. jag var skeptisk men jag gav det ändå en chans för det kan väl inte vara så farligt var min tanke.

Såhär tycker jag:
efter första gången så bestämde jag mig för att göra det 4 gånger innan jag skulle säga något eftersom att det inte visade sig något resultat men nu efter dessa 4 veckor så kan jag säga att mitt hår har varit härligt att röra vid och det glänser på för fullt i solen, visst det kan det göra annars också men jag tycks ändå se en skillnad på det hela. det luktar även gott fast det beror väl på vad för te sort man använder sig utav. 

jag tycker att det stämde precis som de skrev på en hemsida som jag plockade ut detta "test" ifrån. och nu när även jag vet om att det funkar så ska jag väl kunna fortsätta med det :) 



-GODKÄNT!
mitt jobb som mythbuster är slutfört
 
PUSS!

Dagens musikvideo



enjoy..

PUSS!

det var verkligen "wow"

idag så har jag och vissa klasser varit och kollat på Svansjön och den var verkligen toppen!


trots att jag var lite skeptisk där i början när det gällde balett. men när jag väl såg vad som hände så satt jag verkligen klistrad! dock så är ju inte alla baletter såhär men denna rekommenderar jag!

vi fick även vara med i en flashmob som kommer att läggas upp på youtube om jag minns rätt? och ifall den gör det så kommer den att visas här på min blogg! :)



coolt, riktigt coolt måste jag bara säga!

mina polare som däremot fick reda på att jag kollade på balett frågade om jag var frisk eller "vad har hänt med dig?" frasen, haha. jag förändrar ju mig bara lite! :)

tack att jag flyttade så att jag fick uppleva allt detta för dessa tillgångar finns knappast i Kiruna!
baletten var svinbra, operan var sämre och så alla teatrar som jag har fått se har varit till och från och snart så äre dags att kolla upp lite musikgrejer (y) coolt att 1an har haft så mycket att bjuda på! :)

> Skvaderns gymnasieskola!

PUSS!

dagens outfit

JAG LOVAR ER EN FÖRBÄTTRING AV DESSA BILDER DÅ JAG HAR UPPGRADERAT MIG LITE


kände för att vara lite väl svart bara för att det matchar till allt!

PUSS!

AAAAAH otur

berättar mer om dagen snart men jag måste bara få säga att jag aldrig varit med om detta förut och varför just idag när jag bestämde mig för att ta bussen när det är så himla blött ute. men vad händer? jo jag är halvvägs hemma och då måste bussen stanna och varför? jo den har nämligen fått punktering, vad är chansen liksom? men jag fick iallafall gå hem sen för jag orkade inte vänta på nästa buss..

haha!

PUSS!

inväntar mitt samtal

nu har jag kollat klart på wild child och den var inte alls dålig, lutar nog mot det bättre :) så 3,5/5 får den av mig.

en annan sak som jag märkte var att "Freddie" som han heter i filmen men heter egentligen Alex Pettyfer, han liknar jätte mycket min kompis Martin Forss tycker jag. helst med klädstilen och typ frillan, säkert bara jag som tycker det men då har jag iallafall tyckt till! ;) dock så har jag kollat upp några bilder på google men där ser jag inte alls så mycket likhet, endast i filmen antar jag


men nu tänker jag tycka till igen!
snacka om att se bra ut! det är en WOW-varning! ;)

tanken med min rubrik var väl att jag väntar på att en av mina käraste vänner ska ringa mig, nämligen Tobias Keskitalo.
fattar inte riktigt hur natten kan vara den bästa tiden på dygnet att prata i telefon med varandra. iallafall jag har stött på dom samtalen som varar i timmar mitt i natten. men det är trevligt! :)

PUSS!

glassomanen inom mig lever igen

i förrgår åt jag en glass av sommarens nyheter, igår åt jag denna;


den var svin god! och jag som älskar päronglass! :D

men idag så åt jag ännu en till och den var också super god! men tyvärr så är denna bild inte min och jag glömde fota den så jag snor en från någon annan, ssch! ;)


GGASH vad jag älskar glass!

jag som sagt att jag ska ta och sluta äta så mycket glass. men hur ska jag klara av det när det alltid kommer nya glassar som jag bara måste smaka!? typiskt sommaren med dessa läckerbitar..

PUSS!


ny kategori

eftersom att jag har planer på att fara till Kiruna nu på påsklovet så tycker jag även att bloggen kan ta och få en förnyelse och det fick bli en kategori där namnet är Kiruna så nu kan ni och även jag hålla bättre kolla på mina inlägg (y)

när jag har pratat och kommit överens med min pappa så ska jag börja göra en nedräkning så att jag kan längta med extra koll ;)

PUSS!

dagens låt


hatar youtube vissa gånger, helst när det inte finns några musikvideor till de låtar jag vill ha!

PUSS!

jag hinner före

men eftersom att mitt te håller på att koka nu och sedan så ska det kylas lite grann så att jag slipper bränna mig och det kan ju ta ett litet tag så jag hinner ju blogga :)

idag har jag och min mamma jobbat åt mig så att jag skulle hinna bli klar med allt idag eftersom att det var så himla mycket! men nu äre över och jag har nyligen kommit hem ifrån birsta där jag köpte mat helt själv för första gången och jag blev fattigare.. men det kändes ändå skönt att få storhandla själv också. sedan blev det lite mat på hemfärden. har även hunnit städa lite här hemma.

känns rätt skönt att få vara hemma helt ensam just nu för jag behöver verkligen det efter en helg som har varit full av små barn och det säger väl allt.

har även bokat upp min egen tvsoffa för jag ska nämligen kolla på;


PUSS!

fjärde och sista gången

jag lovade er att jag skulle ta och duscha med te 4 gånger och jag lovade även att jag skulle ta det två gånger denna vecka så det är ju dags nu.

även denna gång så kommer det att bli earl grey.

men ni får se ifall ni får veta resultatet lite senare idag eller om ni måste vänta till i morgon. ids jag inte blogga efter filmen så kommer ni kunna läsa det i morgon.

kommer jag att hissa eller att dissa om detta
- det får ni reda på senare! ;)

PUSS!

samma sak varje gång

varje gång som jag får slut på gratis sms eller att mina pengar tar slut på mobilen så skriver alla dom där personerna som jag inte har snackat med på hur länge som helst. rätt coolt ändå. men hur ofta händer det liksom? typ en gång i halvåret eller kanske två.

över till lite annat så har jag varit ute och gått med mitt sällskap och månen såg verkligen större ut än vad den brukar vara men jag litade ändå inte på ljuset ifrån den så jag och morsan skippade skogsvägen och gick runt istället.


i morgon är det söndag och det betyder endast två saker. jobb och sista dagen jag får sova ut. men jag hoppas att det blir mindre jobb till nästa vecka fast ändå inte, eller mindre men ändå tyngre. jag vill även att denna vecka ska gå lika fort som denna har gjort för jag vill bara sova för att jag har hamnat i en period där jag vill sova så mycket som möjligt.

måste även ta och prata med pappa så att han kan boka mina biljetter så att jag slipper vara utan mina vänner en vecka till. jag vill inte heller ha mer utskällning men jag antar att det är sånt jag förtjänar när jag lämnade dom och inte kommer och hälsar på :) men vecka 17, då kommer jag!
kom på att jag måste snacka med Rebecka också men det tar jag också till veckan (y)

men nu är det natt och jag ska upp tidigt imorn men jag måste hinna se ett avsnitt utav scrubs så godnatt!



PUSS!

"supermåne"

idag kommer månen att vara både större och den kommer även att lysa starkare. och detta skulle jag inte ha vetat om ifall inte Emma hade sagt något till mig igår

så nu ska jag och min kära mor dra ut för att betrakta månen och samt gå ut med Zita :)


PUSS!

den var super god!

Sandra är en glassoman ;)
som alla vet om så älskar jag glass och nu börjar det väl bli uttjatat men iallafall så måste jag tipsa om en

SANDRA TIPSAR OM EN TOPPEN GLASS!

svin god även när det var hallon och vanilj! MUMS!

PUSS!

jag struntade i det

egentligen borde jag har varit hemma nu och hållt på med min jobb men jag struntade i det och fixar det på söndag istället då jag kanske får lite hjälp för det kan verkligen behövas!

vet ni?
på måndag ska jag och alla andra ettor som går på skvadern till tonhallen för att kolla på svansjön ännu en teater och jag har hört rykten om att den ska vara bra ;)
men innan vi ska dit så måste vi öva på några steg så att vi kan vara bättre än NV och alla andra! den var inte så svår så nu ihelg ska jag ta och fixa den där dansen (y)

och efter den lektionen så följde jag med Emma upp för att hon skulle snacka med Frida och då hittade jag en awesome hatt som jag var tvungen att prova! ;)


dock var inte Emma en mäster fotograf märker jag nu så att den blev suddig men ni ser ju vad hatten/mössan eller vad man ska kalla den liknar :)

PUSS!

varför jag inte valde bild

på lunchen idag så hade jag och Emma inte allt för roligt så vi och en del andra drog mot bildsalen och där målade vi av varandra utan att titta och detta blev resultatet ifrån mig

hon ser ut som en pirat (y)

och jag pressar in en annan sak här som hände för ett tag sen på skolan och det var att alla var tvungen att utrymma skolan för att brandalarmet gick och det vart inte allt för varmt ute men lite värme fick jag av alla de andra :)


PUSS!

Sandra "stjärnan" Hjortborg

OOPS!
jag råkade göra sönder min lampa och det var inte med flit! den stod bara ivägen och nu är den sönder, jaha!?

nog är jag stjärnan i min familj när det behövs. men vet ni? man ska alltid se allt på den positiva sidan så nu när jag tänder den där lampan så lyser den upp en större del av min lägenhet (y)

jag: min lampa gick sönder x)

Mattias: otur! ;)

jag: ja! :(

Mattias: köp en ny :)

jag: den funkar ju och jag vill ha annat :)

Mattias: haha det där lät typ som ett förhållande :D haha

jag: haha jag kanske har ett förhållande till min sänglampa. den lyser iallafall upp min natt :D

PUSS!

dagens låt



några klipp ifrån a walk to remember

PUSS!

ibland kan det funka

och just idag hade jag den turen att jag slapp ta och platta mitt hår för det var ursnyggt så jag ville inte förstöra det! jag är ändå rätt glad att jag är brunhårig, har mina lockar och att jag har mina bruna ögonen i just love it!


egentligen så har jag ännu mer lockar men med en hårborste så kan man fixa rätt så mycket



idag hade vi förövrigt sovmorgon men jag tog inte ut hela eftersom att jag inte visste om att vi inte hade någon storsamling. efter lunchen så fick jag tillbaka mitt prov och jag fick exakt 100 poäng, hur stor är chansen egentligen? så jag kirrade ett VG så bra gjort!

but wait a minute!
juste skolan är som trist att skriva om och säkert att läsa om också

nu har jag iallafall nyss käkat och ligger och vilar lite samt att jag bloggar för efter ett tag så ska jag ta och stor städa och börja med mitt jobb så att jag slipper ta ihjäl mig senare

PUSS!

dagens outfit


ljus rosa tshirt, blommig kjol + skor och leggings (y)

PUSS!

helt okej faktiskt

hemma ifrån teatern och den var helt okej och jag fick skratta en del också så tummen upp för det :)
sedan var det helt underbart att gå hem för det var inte för kallt utan helt perfekt, hade gärna gått en längre sträcka om det inte var skola imorn och så var jag tvungen att duscha och nu är det gjort och jag ska väl börja ta kväll här inom kort.
det bästa med i morgondagen är väl att jag har sovmorgon så att jag åtminstone får sova en timme längre än vanligt :)

fast jag möttes av en otrevlig syn när jag kom hem och gissa vad? jag lär få jobba heeela helgen iallafall, usch vad jobbigt! men för det så har jag snart min systemkamera (y)

men nu blire scrubs så natti!


saknar!

PUSS!

dags att gå

syns sedan bitches för nu drar jag! ;)

PUSS!

Dagens musikvideo



PUSS!

tiden går så sakta

GAASH! vad tiden går sakta! jag har varit hemma i snart 3 timmar och vad har jag gjort? jo tryckt i mig en chokladkaka bara för att de där p-pillerna gör mig sugen på godsaker och idag extra bara för att Maja satt och käka godis på bilden där jag var bara för att Göran var sjuk och bara därför fick jag inte reda på vad jag fick på provet. men vi lekte "så ska det låta" eller det var jag och 5 andra och jag var i Annas lag och vi vann, yeah! ;)
men tur var ju det för nu har jag ju mer tid på mig att blogga och sedan så blir det inget mer ikväll för jag har två saker på schemat

1. möta de andra och dra på teater
2. duscha

och eftersom att det blir så sent så kommer jag nog ta och lägga mig direkt efter duschen men det lär ni ju märka då :)


tiderna var roliga!

PUSS!


dags för en tid

nu är det snart sommar och då är det dags att förnya sig och det är just i april/maj som jag brukar klippa mig till igen. och innan maj eller slutet av april är här så hinner mitt hår växa åtminstone liiite till för jag vet precis hur jag vill ha min frisyr nu men det enda jag egentligen väntar på är att längden ska bli perfekt. dock så vet jag ju om att jag kommer få klippa av en bit av håret men om det blir som förra gången så behövde jag inte klippa mycket och då blir det perfekt! ;)

men innan det så ska jag ha min systemkamera så att jag kan pimpa min blogg med nya färger och en ny header för det tycker jag att det behövs + att rosa inte är min färg så tare lugnt för snart är den i en ny färg!

så här kommer ett löfte!
när jag har klippt mig, färgat håret, skaffat systemkamera och funnit orken till att ta den perfekta bilden och den perfekta stunden till det hela så ska jag sätta igång! I PROMISE U!



PUSS!

kyliga dagar med en massa solsken


skinnjacka och en fet ziphood, då slipper jag frysa men precis som jag har sagt förut så går jag omkring med ett par leggings på mig och förstås ett par brills så att jag slipper störas av solen i mina ögon.
kan nästan räkna detta som dagens outfit men eftersom att det är en outfit så passar den bra i den kategorin (y)

PUSS!

det känns i magen

har nyss spelat upp den där låten som jag skulle spela upp och skit vad nervös jag var! fingrarna kändes som spagetti men jag klarade mig rätt bra med några fel men det ska vara med det med! :)
nöjd om inte annat är jag nu för att jag gjorde det trots att jag inte hade övat på låten men nästa gång blir det bättre, i promise!

idag lär jag inte ha allt för mycket tid till att blogga och mina pengar på mobilen är rätt så få så det blir inge smsbloggning men ni lär ju se :)



PUSS!

äntligen tillbaka i tv rutan

höll på att missa desperate housewives idag men tack vare min lilla syster som hade uppdaterat på facebook så hann jag precis slå igång tv:n och se allt ifrån början så tack facebook och Josefin! :)

åh den är alltid lika bra och att det börjar hända saker i en serie är ju extra bra! :)

nä nu tycker då jag att det är dags för sängen så sovgott och förlåt att jag inte hann ringa dig idag min bästavän! vi får höras någon annan dag då jag kanske har mer pengar :)



PUSS!

65 dagar kvar

då är dagen jag blir 17 år, inget märkvärdigt alls men jag har ändå börjat finslipa på min önskelista på saker jag vill ha men tyvärr så ska jag inte skvallra det för ännu bara för att jag kan ändra mig en miljontals gånger innan den 19 maj.

en sak som stör mig är ändå att när jag växer med åren så blir alla "vill ha" mindre och mycket dyrare. som t.ex. så vill jag ha en ny dator för min är ju lite som den är men det funkar så jag har dock inge större problem med den men visst, en helt ny hade ju varit roligt också :)
men jag antar att det är bättre nuförtiden med tanke på att jag vill ha mindre saker som kostar betydligt mer. för tänk om jag ville ha en liten plast bil som i min lillebrors liv, hur många hela leksaker har han egentligen och hur länge håller alla de nya sakerna? jo det är ju inte speciellt länge om man gör som han. men jag som även är äldre och är behov av en dator när jag inte har tillgång till en i hemmet, och den håller garanterat längre än den där plast bilen.

så jag kan ju säga att det är en del dyra saker på min önskelista men det är väl jag antar jag ;)



PUSS!


yesyesyes jag får följa med!

det hela började med att de som går teater ska få gå och kolla på en föreställning och varje gång Linda (deras lärare) kom och sa något om det så har jag sagt att jag kan följa med men jag har fått svaret att man måste gå teater för att få följa med dit. men jag har ändå sagt som för skoj skull att jag gärna följer med. så idag efter sista lektionen kom Elin ifrån es3 och frågade ifall jag hade velat gå istället för henne och klart att jag inte tackade nej! så jag gick och pratade med Linda och det var okej så imorn ska jag iallafall kolla på teatern och jag lär ju vara den enda "musikaren" där ;)

men alla som går teater kommer att ha halv dag och börja först 1 medan jag måste börja kvart i 9 för att jag ska redovisa den där låten så jag kommer att vara i skolan/med skolan i nästan 13 timmar imorn, grymt jobbigt tänker jag nu men jag tror inte att det blir så farligt trots allt :)

det är väl så när jag lever dagen som en estetare och här på min blogg får ni följa med mig och mina dagar som en estetare genom åren!
och till er som nu säger att estet är en slapp-linje. jag kan säga att ni har helt fel för även vi har en hel del B-kruser som vi måste ha och det är något inte varje linje behöver så nu var det upp till bevis att vi estetare inte bara leker oss igenom dagarna.



PUSS!


dålig låt

imorn har jag och alla andra som går musik en redovisning och jag är mest missnöjd över att jag har fått en sådan dålig låt och så fick jag inte välja själv heller. och om jag fick välja så hade jag inte valt Amy Diamond - What's in it for me. men jag antar att jag fick den låten eftersom att det ska vara en låt med lite mer "fart" i.
det värsta är väl att jag inte vill spela den och jag kan den knappt och den ska redovisas imorn, men yes!

 NEJTACK!

PUSS!

Dagens musikvideo


det är hela musikvideon men jag tog den endast för att kunna förstå hela videon.
vill ni inte se det så hoppa till 2:16 så är videon precis som på tv:n (y)

PUSS!

Tack Tobias Keskitalo!

Tack Tobias Keskitalo!


bury the lies

alla galna tAKiDA fans, titta vad jag har hållt i min hand och även har en bild på. inte alls dåligt och ännu bättre att det har gått så bra för takida också. ett av mina favoriter faktiskt och det är jag faktiskt stolt över också! :)



om jag har räknat rätt så har jag sett takida live 5 gånger och jag har inte tröttnat än! det jag har vunnit av det hela är en massa värme ifrån publiken som har stått och hoppat framför scen och en halv handduk som jag delade med Rebecka.
men jag kan lugnt säga att den senaste gången jag såg takida live här i Sundsvall på norporten area, den gången var helt klart den bästa! älskar att det kom fyrverkerier när den sista låten spelades :)





och så ett klipp ifrån deras uppträdande den 6 augusti 2010

kanske inte världens bästa ljud!

PUSS!

om några veckor så

varför kommer inte sommaren nu! jag vill kunna slippa springa omkrig i ett par converse som blir blöta så fort jag råkar trampa i en vattenpöl. och mina fina vinterskor som har gått sönder, det är då typiskt! men oops! om jag ska till Kiruna så måste jag väl ha ett par bättre skor som kan hålla kyla i staden som är täckt av snö ;)

och vet ni vad som mer kommer att hända i sommar? eller kanske tillochmed tidigare, det beror bara på min nästa lön. men blir det ett positivt belopp så kommer jag inom en snar framtid att äga en systemkamera som jag håller på att kolla efter på internet och nästa gång jag och mamma far in till Birsta så ska jag kolla efter en.
jag har nämligen en del krav på den kameran jag ska köpa och det måste ju duga åt mig! :) och förresten så tycker jag att om en blogg ska bli bättre så ska även bloggaren ha en toppen kamera så att det blir bra bilder med och det är just det jag siktar mot!

är rätt så less på min bloggdesign just nu men jag ska ta och fixa till den till senare då jag har ork, mer tid och bättre spår att gå i.


så ge mig sommar!

PUSS!

mina inköp

kom på nu att jag har lovat att jag ska visa vad jag har införskaffat mig under detta lov och här kommer några bilder på saker som jag har velat ha, eller det är bara en liten del av allt :)


äntligen så är ett par kilklackar mina!
fast det blir först till sommaren dessa godingar kommer att användas för jag tänker inte förstöra dom i snön och alla vattenpölar här utanför


en kalender och det var inte allt för längesen jag sa att jag skulle skaffa en sådan och det som är bra med denna är att jag kan byta framsida på den så nu ska jag fixa en bild som jag kan ha som min framsida på min allt för speciella kalender! :)

och det var väl det jag har köpt detta lov.
juste! provade även en klänning och den blir kanske min inom en snar framtid! ;)

PUSS!

endast en

nu har jag avslutat mitt medlemskap på nattstad för jag behöver inte mer än en blogg för jag använder ändå bara den hära :) + att jag inte direkt gillar den andra för nästan varje gång jag loggade in där så hade jag några nya meddelanden ifrån vem som helst och vad det stod det behöver jag ju inte ta men. visst komplimanger är väl okej men seriöst så pallar jag inte höra det från vem som helst och helst inte från dom som vill ha mitt nummer bara för att dom ska förbi Sundsvall. typiskt alla patetiska personer som bevisar sig vara desperata! ;) jag klarar mig mer än fint utan dom där.

vet även om att jag skrev att ni skulle skaffa ett medlemskap där men det var innan jag förstod att sidan inte alls var okej enligt mig! så sorry för det! :)
 NEJTACK!

PUSS!

kan inte räknas som en skoldag

idag klev jag upp och duschade och så tidigare än vanligt bara för att jag var tvungen att gå till skolan men när jag väl kommer till skolan så gissa vad!? jo vi har ingen kör på morgonen och då hade jag ingen lektion på minst 2 timmar om inte mer och den tiden hade jag gott kunnat sova men icke!
sedan var det mat och efter det var det en mässa nere på sporthallen där vi hänge ett tag och gissa vad som fanns där? :D
jo det fanns ett bord där man kunde prata om kurser till att hoppa fallskärm! :D så awesome så dit gick jag nästan direkt. och efter det så var den dansuppvisning där dom dansade streetdance och disco och gissa om jag blev sugen på att börja dansa streetdance? jo det är ju bara ett måste numera!

efter det så drog vi till Barista där Mimmi, Frida och Maya skulle ta sig en fika och jag, Emma, Kevin och Niklas satt och snackade på där som ett bra sällskap. och jag måste ju bara få visa er en bild!

våran alldeles egen (Maya) chewbacca :D

efter det stack jag, Emma och Kevin till donken för att köpa deras goda glass! efter det drog vi till um för att förnya grejer och blabla. hemma och nu har jag tvättstuga + att jag städar här hemma lite smått :)

PUSS!


bildbomb ifrån sportlovet













känguru!






hej ofixad! ;)

tyvärr så glömde jag kameran varje gång vi skulle ut och grilla och skoterturerna men jag har någon på mobilen men jag ids inte slänga över dom nu så ni får klara er!

PUSS!

tredje gången, check!

eftersom att jag inte hann förra veckan så gjorde jag det nu i morse. om ni inte hajjar vad jag snackar om så handlar det om att duscha med te och nu är det snart dags att ge er ett resultat, fast inga bilder utan bara mina ord :)

jag tar och fixar det nu i veckan så att ni slipper vänta tills nästa vecka och jag vill helst inte dröja med något heller så det blir denna vecka, precis som det var beräknat :)

och denna veckans tesmak så var det;

emligt Emma så luktade det frukt om mitt hår och det är väl bra förutom att earl grey inte är ett fruktte

PUSS!


dagens outfit



scarf, svart cardigan, mörk grönt linne, leggings och ett par lila converse. så simpelt men ändå så snyggt!

PUSS!

lämnar ifrån mig det

jag sitter just nu i skolan och bloggar bara för att jag skulle komma hit extra tidigt för att lämna mitt referat som jag glömde lämna in så den har fått ligga i min handväska hela lovet! men nu så har jag lämnat mig ifrån den så ligger den i Fridas låda eller vad jag nu ska kalla det.

jag vill att Emma ska komma till skolki nu så att jag får någon att snacka med för jag måste verkligen snacka med henne för annars är ni andra i min klass också jätte söta så att jag kan snacka med er :D

dagens outfit kommer ni också få idag fast först när jag kommer hem för de bilderna är på min kamera, precis som alla andra som är fotade från lovet :) så fler bilder blire här till senare!


AAAH! alla har lov vecka 16 och gissa när jag har? jo vecka 17! men jag får se om det blir en resa till norr då. snacka om det med Mattias igår och han frågade typ bara om jag var dum i huvudet för att jag har beslutsångest, hahah snäll kille det dära! ;)


;)

PUSS!

längtar redan till påsklovet

alltså shit vad jag kommer att vara trött imorn när jag tillochmed ska stig aupp tidigare för att duscha bara gör att jag luktar skog som vi säger. fast det var ändå härligt! :)
men nu är det över för detta lov och så blir det kanske mer nästa lov eller? eller jag kanske ska resa norrut då, alltså till Kiruna :D måste kolla upp vilken vecka vi har påsklov och sedan är det bara att ringa ett samtal och sedan så är nog mina biljetter bokade (y)
jag hoppas även på att jag har lov samtidigt som de andra i Kiruna men på Tim lät det som att de skulle ha lov vecka 16 men jag får väl ta och höra bättre med norrborna :)

men nu ska jag ta och kolla solsidan med Örjan och sedan ska jag väl ta kväll för att palla upp imorn :) så ni får bilderna imorn och så så hare bäst och sov gott allihopa!



PUSS!

till veckan blire mer!

lovar er att jag ska börja blogga mer nu när lovet är över och när jag har kommit hem till Sundsvall :)

men nu ska iallafall jag ta och sova eller innan det ska jag ta och kolla på björnbröder :D haha

så godnatt på er alla!

PUSS!

här och där äre party

medan jag sitter hemma och ska snart ut och träna Zita så att jag kan vara stolt över henne.

och om inte annat så vart det en succe att göra hemmagjord kinamat för oops vad gott det var! synd att det bara händer lite då och då + att det var först nu vi testade att laga det, ångest på högnivå, jooo!
haha tjockis mat och nu så måste jag ta och gå ut för att jag ska kunna hålla mig i form, det låter åtminstone som det :)

nä nu lämnar jag er för en liten stund så ni får hare bästa!

PUSS!

hemma mys med kära

hemma efter att ha varit och badat med brorsan på badis och även en sväng förbi kiosken för att han skulle köpa en glass i denna kyla, han är precis som sin syster! ;) haha
innan vi for för att bada så har jag fixat så att jag kan ta och träna ordentligt med min vovve eller åtminstone när jag är hemma. en klick eller vad man nu kallar dom och sedan en massa hundgodis. så efter maten så vet ju jag vad jag ska sysselsätta mig med :)



men just nu så är min sysselsättning att laga hemmagjord kinamat som jag och några medlemmar ifrån la family ska äta, förrätt, huvudrätt och efterrätt.
förrätt - peking soppa
huvudrätt - tre små rätter
efterrätt - friterade bananer med vaniljglass
- MUMS!

och efter detta så finns det inga planer så jag lär ju se vad jag hittar på för roligheter här hemma

PUSS!

a walk to remember

har sett den flera gånger men när jagt såg den alldeles nyss så blev jag chockad över hur många gånger jag började gråta av den filmen. den är så fin men ändå så sorglig. och nu topopar den listorna för mig, jag älskar den!

kom ihåg att jag såg den för första gången med Tobbe men jag kommer inte ihåg att jag började gråta åt den den gången. men jag kan bara säga att den är så otroligt fin!


en av de bästa scenerna enligt mig.
dock fick jag inte med hela men jag tager det jag finner får jag väl säga

PUSS!

äckligt glad

vet ni? vet ni?! :D jag hittade ett par skor, rättare sagt ett par as snygga skor med kilklackar och nu är dom mina <3! bilder kommer senare och det vet ni.
jag har även köpt min en kalender som jag kan byta framsida så nu måste jag få en enormt bra bild och sedan kan jag pimpa den precis som jag vill! ;)

och förresten! den där filmen hotell gyllene knorren var faktiskt helt okej, fast jag tycker att den var bättre då den var julkalendera då man fick se ett avsnitt i taget, men vafan :) 3/5 stjärnor!

men nu är ju sjukt trött och jag tycker själv att det är dags att ta kväll nu för imorn blir det nya äventyr!



PUSS!

nu blir det staden

nu har jag käkat frukost lite fort och nu ska jag bara vänta tills alla de andra är ready så då sätter vi oss i bilen och ja ni kan nog resten själv :)

PUSS!

måste hitta ett par

jag är grymt sugen på att köpa ett par skor imorn så jag lär ju se ifall det blir något inköp imorn då vi ska in till stan för att "shoppa" och kolla filmen på den stora duken :)
och förhoppningsvis så slipper jag vara så arg som jag var idag när mina syskon måste ha varit på deras jobbigaste humör, usch nej vad irriterande det var. bättre imorn i hope!

om inte annat så var det grymt skönt att basta som jag gjorde här för ett tag sen fast nu är det bara det där att håret måste torka innan jag kan lägga mig ner på min kudde för annars lär jag se ut som ett troll. men de kan även vara söta! ;)

och ångest att detta lov snart är över, inte okej! vill ha minst några dagar till men det är ju några dagar kvar ändå men det går så fort så snart sitter jag där igen i T8 för att ha en genomgång eller något liknande. kanske sjunga sig hes på kören ;) haha nejdå.

men nu ska jag ta och kika på en film fast först måste jag ta och kolla vad syrran har för filmer på sin dator :)
hare bäst och sov gott!



PUSS!

bio tomorrow

jag har fixat 2 saker som har med sf bio att göra :)
1. jag har nu blivit medlem på deras hemsida så nu kan jag samla poäng och kolla på en massa filmer utan att få något tillbaka :)
2. imorn ska jag, mamma, Sara och Jimmy på bio och vi ska nämligen se denna film;
(förlåt Emma! jag vet att du ville vara med och kolla den med migså förlåt igen)



hoppas den är bra och så kan jag skriva in här ifall det är någon som är intresserad av det ;)

PUSS!

dagens musikvideo



mr. right ;)

PUSS!

kvällen blev räddad

det är änå rätt trevligt att vara hemma hos mamma såhär på ett lov när även hon kan vara vaken några timmar längre så att jag hinner umgås med henne och kolla tv eller bara sitta och snacka. det kallar jag en lugn och trevlig kväll och ett bra avslut på en dag som denna :)

men nu är det även dags för mig att ta kväll så ni får sova gott!



fast jag kan ju dela av mig av dagens låt förstås innan jag somnar! ;)

PUSS!

ta vara på minnena

jag ska göra något som jag aldrig skulle kunna tänka mig göra förut. jag ska nämligen ta och skaffa mig en kalender så att jag kan börja planera, skriva in minnen och sluta med att glömma viktiga saker!
nu tar jag ännu ett steg in mot vuxenlivet :)



jag har bestämt mig för att jag ska kunna göra såna saker som jag aldrig skulle kunna tänka mig att göra, iallafall vad jag förr aldrig skulle kunna tänka mig göra. men det kommer garanterat vara lättare efter en svårt start! :)

PUSS!

bilderna till senare

jag tänkte bara meddela om att jag har lämnat mina kablar och det hemma så att jag inte kan föra över några bilder till någon dator här hemma hos mamma. men på sätt och vis så är även det bra för nu kan ingen sno dom ifrån mig på det enkla sättet så heheh! ;)

PUSS!

sportlovs kvällar

det som är det trista med att stanna kvar hemma måste väl ändå vara kvällarna. jag gör absolut inget storslaget som jag hade gjort med mina girls i Kiruna. shit vad jag skriver om att jag vill dit men ändå så har jag flyttat. måste ändra på detta nu och så kan jag meddela att jag trivs i Sundsvall, dock så är jag i Ljungaverk nu men det är inte lika bra som storstaden som sagt ;)
nä jag borde bli 18 år redan i år. det hade varit något!
jag vill ha körkort, jag vill kunna festa på krogen med ett gäng och jag vill kunna göra vad jag vill! jag har så många planera men jag måste ju tydligen vänta bara för att "jag inte är myndig" bullshit(!) enligt mig ;)

förresten! jag har två till glad nyhet som jag fick idag som jag bara måste berätta!
1. min granne här hemma hos mamma har fått ett barn och han var så himla söt och att han ska få ett så otroligt sött namn också nämligen Lo :)
2. min granne i samma hushåll ska ta hem papper till mig så att jag får ett till sommarjobb nu i sommar och det är så extremt bra för det är något jag verkligen vill! :D
ska försöka få jobb till alla perioder och sedan så är jag nöjd och rik!



PUSS!

Sandra på spåret

äntligen så har jag fått det där pappret så att jag kan köra skoter helt lagligt och snart så är det dags att få det där kortet, jag ska bara fylla i pappret och skicka in den med en bild på mig :) Sandra kirrar biffen!

idag så har jag badat på badhuset och jag kan inte komma ihåg senaste gången jag var på ett badhus frivilligt. men det var väl helt okej och min syster fick ju som hon ville, dock så blev brorsan lite grinig så jag får väl dra dit en gång till innan detta lov är över.

nu jag ska laga mat och sedan ska jag dra till gransjöbodarna med skotern så hare!
lär väl skriva först när det är dags för sängen om jag orkar :)

PUSS!

post-it on the wall



varför tar det så länge innan all snöbara försvinner så att jag kan börja införskaffa mig allt som jag vill ha, allt jag ser framemot. jag vill ha värme och även umgås med ett par underbara vänner som jag kan leva livet med för minst en dag! :D

dock så vet jag ett stort minus med det där med att gå lättklätt i Kiruna, jag kan ju lika gärna ta med mig min vinterjacka ifall jag går ifrån en varm sommardag här i Sundsvall till en i Kiruna. äh, man är väl viking som vissa brukar säga ;)

men hojja vad jag ser framemot saker och ting, kan jag inte bara leva i nuet och ta varenda dag som dom kommer? men tänk så tråkig min lilla "bubbla" med idéer skulle bli långtråkig då, nä jag tror att jag fortsätter såhär. det kan ju inte mer än att allt ska gå snett och det är ju inget jag siktar på!
SANDRA CAN DO IT!

PUSS!

dags för något nytt?

GAAH!? jag har den så kallade beslutsångesten hemma hos mig igen. jag har kommit fram till att det kanske är dags att förnya sig lite grann nu när våren är kommen och mitt problem är nu håret. jag vill ha en ny färg men jag kan inte riktigt bestämma mig och jag vill ha något nytt för jag har endast testet blå/svart, svart, mörkbrunt, gyllenbrun och ja vad de där andra nyanserna av brun heter :) kanske något ljusare men inte blont som några tyckte att jag skulle testa men hörrni! det kommer aldrig på frågan eftersom att jag själv inte skulle kunna se mig som blond och sedan så vill jag inte förstöra mitt hår <3!

men eftersom att jag håller på att bli rik så ska jag nog för engångs skull färga hos ett proffs alltså ingen hemmafärgning här inte utan frissan here i come... soon... ;) haha.

fast det där med att färga håret ljusare, hmm. det kommer nog se hemskt ut med tanke på att jag blir lätt och svin brun fort som bara den och det kommer ju bara se konstigt ut. nästan som en neger som är blond och hur snyggt är det? kanske på någon men inte på alla! och på tal om mörkare så måste jag ju även färga mina ögonbryn isåfall ohnej vad jobbigt det blev! xD

ge mig bara sommar så att jag kan bestämma mig inom en snar framtid!



PUSS!

sjukligt stolt

tränat typ hela dagen och mot kvällen så tar jag det lugnt och spelar något spel med min bror och idag blev det mario party 8 på wii, det var rätt roligt och helst när han är en sån dålig förlorare! :D

nu ska jag ta och kolla efter lite nya kläder till min nya "vårstil" så att jag kan fullborda den ;) så hare bäst!

PUSS!

hinner knappt

alltså förlåt för att jag dissar min blogg just nu men det är för att jag har fullt upp nästan hela dagarna med att träna och det behövs ju ifall jag ska bli biff ;)
dock så är det rätt dåligt för jag måste även sitta barnvakt så jag kan inte göra precis vad jag vill och det gör mig lite lack. men nu på onsdag och resten av veckan därifrån så kommer morsan att vara ledig och gissaq vart jag kommer hålla hus då?
jadu det vet jag inte ens själv ;)

men det var det ifrån mig och nu vet ni varför min uppdatering här på bloggen kommer vara väldigt låg

PUSS!

i'll survive

som alla andra nätter på helgerna så brukar jag få det där välkända rycket och fixa ihop några egobilder så nu kan jag vara nöjd till nästa helg xD haha nä men jag fattar inte riktigt, man tar säkert över hundra bilder och hur många blir man egentligen nöjd med? en? två? om ens det!

och en till sak jag har märkt som är helt mysko är vad jag själv tycker så tycker jag att jag blir bättre på bild ifall jag har en huvtröja på mig och det är knäppt!

men nu ska jag iallafall ta kväll för jag börjar bli övertrött och Niklas övergav mig och loggade ut från msn, tyyyyypiskt!



PUSS!

helt underbar!

kom nyss hem ifrån bion och jag kan bara säga en sak och det är att den var jelt suverän! :D 4/5 stjärnor får den ifrån mig! och den ska vara på engelska då Johnny Depp har rösten åt Rango.

REKOMMENDERAR DENNA FILM STARKT!



PUSS!

all star converse

jag har gjort det förra året och jag kommer att göra det igen!

tänk vad så mycket kan förändras på några månader. innan jag skaffade mina lila converse så tyckte jag att alla converse var svinfula och jag vill verkligen inte ha några såna. men oops, nu i år har jag bestämt mig för att köpa minst ett par nya converse men i vilken färg tänker jag inte skvallra ;) har redan bestämt mig. men det är ju ingen större idé att jag skaffar mig ett par nya nu när snön är påväg bort för då lär jag plaska i vattenpölar med dom också xd



jag tror att min klass, tillochmed de flesta i hela skolan är galen i converse! ;)

PUSS!

underbart med sportlov

som ni flesta vet om så brukar jag vara den där personen som reser väldigt mycket fram och tillbaka till Kiruna men just detta lov så ska jag vara borta ifrån Sundsvall men ändå långt ifrån Kiruna, vart? jo, nämligen i Ljungaverk hos min kära mor där jag har planerat vad jag ska göra hela veckan. på sportlovet ska jag nämligen träna minst en timme varje dag med olika aktiviteter och jag är fult utrustad :)

synd att jag måste jobba denna helg och nästa men några timmar har ju aldrig skadat mig förut så det spelar ju ingen roll egentligen förutom att jag blir några kronor rikare än vanligt (y)

våren kommer närmare för nu slipper jag halka när jag går här utanför min lägenhet och det tycker jag är helt awesom för jag har banne mig tjatat efter den där sommaren väldigt länge nu och det är toppen att ta på sig skinnjackan när jag ska till skolan och så solbrillerna såklart! ;)
10 plus till Sundsvall. så nu står det yttligare 10 poäng mer än Kiruna!



PUSS!

dagens låt


enjoy .. ;)

PUSS!

bio ikväll

jag och inklusive fem andra personer ska på bio ikväll och på duken kommer nämligen Rango visas med engelsk tal och jag längtar så sjukt mycket! :D


ååh han är så sjukt söööt! :D

tur att det finns flera som gillar att kolla på bio och umgås med varandra. dock så har jag inte haft tid att umgås för jag har städat och vet ni vad jag upptäckte när jag städade? jo jag upptäckte att jag råkade ta hem mitt referat istället för att lämna den till Frida och den skulle in idag. måste nog skriva det till henne på fc, hojja vad fel allting kan bli efter en stressig dag.
men nu är den biten över och jag behöver inte komma hem till en stökig lägenhet nästa vecka någongång :)

PUSS!


idag på storsamligen

det var es1ornas tur att framföra något på stor scenen och det gjorde några av oss


Julia, Markus och Agnes

Agnes(igen), Jeff och Niklas

dom var jätte duktiga som spelade låten when you were young av the killers. och snart är det våran tur igen så då kanske jag kommer att stå på den där scenen för det syftet men vem vet? ;)
- HAHA

PUSS!

hundra mil härifrån

just nu försvinner den mest älskvärda personen sådär hundra mil ifrån mig bara för att hon reser mot norr och jag antar att det är min tur att stanna men det gör ingenting för jag är lika glad för det :)
fast just nu sitter jag här hemma och saknar min syster så oehört mycket. vad ska jag göra på detta lov utan henne? vem ska jag få alla skratt-attacker med om kvällarna och samt "mobba" mamma, heheh ;)

hoppas du får det bra i staden Kiruna och ta väl hand om dig min käraste syster!



PUSS PÅ DIG!


filma vardagen


Emma en helt vanlig dag i pentryt + att hon kollar i kors när hon käkar xD

jag har skrivit om det förr och nu är det väl dags att börja agera så nu har jag slängt in tre olika videor på min blogg på en kort tid och jag hoppas på flera ifrån oss estetare här på skvadern i Sundsvall. jag lovar min klass är klart den värta och bästa! ;)

PUSS!

forgive me

jag har glömt att lägga in Fridas och Erikas fina bild av en person men tare lugnt för här kommer den! ;)





sådär nu har jag gjort det jag har glömt och jag känner mig inte skyldig till att vara glömsk längre! :)

förresten så var prov två avklarad och det gick rätt bra så jag lär ju se vad jag får för betyg på det men blabla.. roligare saker tack!

imorn ska jag och några andra på bio och vi ska kolla på rango, den verkar vara så stört skön så det är ju bara ett måste! :D sedan så blir det att fara till Maya på lördag och mysa med mina klassisar. min helg kommer att bli awesome + att det blir mer sommar för varje dag, längtar! :D

PUSS!

jag säger bara estet!


Frida, Mimmi, Emma och jag

me love this picture! 

och jag glömde ju denna, sorry alla som läst detta inlägg men här kommer mera estet!



PUSS!

ge mig motivation!

allt gick jätte bra tills jag blev avbruten och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra riktigt, måste skriva klart roman grejen men jag har ingen lust men jag har ju tid med det imorn också så jag väljer nog att gå hem nu för att träna och börja packa och städa! (kanske lite matte på det också, prov imorn) fuck prov 3 dagar i rad! fast äntill så har det varit lätt :)

men nu beger jag mig hemåt så so long suckers ;)

PUSS!

det får gå som det går

nu skiter jag totalt i det här med musiken för jag är alldeles för trött för att sitta vaken just nu! dagen har varit suverän men jag kan inte ha all energi i världen så nu tycker jag att det är dags att bara ta det lugnt och prata med någon god vän, fast över facebook :)

visst musik är verkligen mitt liv och jag skulle kunna dö för att få lyssna på musik. och som de flesta inte gör så gillar jag faktiskt gehör och musik, visst det kan bli långdraget men jag sitter ändå där med ett leende på läpparna för att jag får hålla på med det jag gillar. men just nu så får jag ta en paus ifrån musikläran och endast lyssna på musik FAST jag kan ändå lära mig en massa gehör av en enda låt ;)

juste! idag på inså (instrument och sång) så fick jag en ny låt och gissa vilken?
jo en låt av Amy Diamond nämligen what's in it for me, en låt jag inte ens gillar men yes! om två veckor så slipper jag den kanske?




det var typ den här när jag fick reda på låten och när Jeff lämnade rummet, haha! ;)

PUSS!

godkänd

har varit i Ånge och gjort provet och jag blev godkänd så nu dröjer det väl inte så länge innan jag får mitt kort så att jag ska visa de där jävlarna om vem som är laglig! hehe. nä men jag är nöjd och min man Mattias Flygare var den första som skrev grattis till mig :)

fast det värsta med det hela var att killen som skulle ge och rätta våra prov kom en hel timme försent så medan vi satt där så fick vi hitta på en massa som till exempel hänga gubbe med ord som handlade om skoter och det gick ju rätt bra och tiden gick fort och vi skämtade och skrattade på en hel del :D
efter provet så gick jag och Niklas en trappa upp för att kolla på föreställningen som ägde rum. vi gick även till konsum eller domus eller vad dom nu kallade det. sedan så kom min mamma och hämtade mig och sedan for jag hem till mig och nu har jag bärt in mitt jobb till lägenheten så imorn blir det att fixa det och sedan storstäda innan lovet :)

men nu måste jag börja plugga till provet imorn. och vet ni!? :D 
imorn så visas klassikern och denna gång ska jag inte missa den!


fula sak som jag måste lära mig, typiskt!

PUSS!

krypa ner under täcket

trött! så nu är det dags att ta kväll så att jag slipper vara trött imorn när jag ska göra det där provet så att jag inte kuggar men jag tror inte att det kommer vara så svårt :)

sedan så finner jag en massa skoj med morgon dagen som jag inte tänker missa eller förstöra på gurnd av trötthet så hare bäst och sovgott!


den bjuder jag på ;)

PUSS!


fake stuffs

Sandra tycker till!

lösögonfransar, löshår, lösnaglar och vad det nu finns mer. min fråga är varför? visst det är snyggt men allt kostar pengar och just detta är något onödigt som en männsika egentligen inte behöver enligt mig. allt blir ju förstört någongång och då är det liksom "hejdå tusenlappar!"

visst jag vill ha långt hår men jag väntar hellre än att beställa löshår ifrån internet som jag ändå får ta och kasta om några månader. samma sak gäller med lösnaglar. klister (några timmar vidare) dom ramlar av en efter en och ändå köper man såna. jag gjorde det förut när jag inte kunde låta bli att bita på mina naglar men oops. idag behöver jag inga såna heller :) lösögonfransar, visst det ser bra ut men dom kan även vara svåra att sätta dit + att det är svin fult ifall dom faller av för då finns det en rand utan smink xD haha.



PUSS!

klagomål igen

har nämligen fått klagomål för att 6 inlägg är alldeles för lite. så jag antar att jag antingen skiter i det eller så skriver jag några till inlägg så att denna person kan vara nöjd över att läsa min blogg med flera inlägg och kanske lite mer intressanta saker, fast det är inte alltid så lätt att ha någonting att skriva så det har sina ned och upp gångar så du får väl anpassa dig efter humr mycket jag har att skriva ;) haha



PUSS!

nooooooo!

sitter och kollar på baksmällen och käkar kiwi och till slut så börjar det klia på tungan, nej, tål jag inte dom längre!? :( har bara ätit 6stycken men vill ändå ha minst en till så nu ska jag plåga mig själv genom att äta en ;)

PUSS!

hej musik!

nu är det dags för min att börja plugga så att jag klarar av provet för annars blir nog inte Göran så glad på mig och inte jag heller för den delen men det är ju en annan historia ;)

måste börja nu för jag ska kolla på en film på tv som börjar klockan 21.00 så innan det kommer ni nog inte få något inlägg så hare!

PUSS!

Emma och Sandra

innan poesin och så tar jag bilderna i ordning! ;)



















ojoj vad jag älskar att göra just såna här saker!

fast wait! det kommer ännu mer ;)

Emma och sin fantastiska kullerbytta som hon skulle bevisa att hon klarade av, förlåt Emma! xD




enjoy!

PUSS!

jag ska packa min väska till slut

och snart så har jag lämnat min lägenhet för denna vecka. dock så är det bara tisdag men jag tycker att tiden springer iväg så det kan ju snart vara fredag och sedan lördag och på tal om helg så kommer jag att jobba på söndag och ta med mina väskor och sätta mig på ett tåg hem till min mamma där jag ska tillbringa min tid av lovet :) det är lite synd att syrran kommer att sticka för hon är ju så otroligt rolig när vi väl umgås ordentligt.

jag känner att jag inte har någon större lust att plugga till något fast jag egentligen borde göra det. kvintcirkel, vad är det liksom? visst jag vet men jag är inte helt hundra och sedan så kommer allt bara gå nedför när det kommer att gälla om intervaller och AARGH! jag kommer klara det!
kul att peppa sig själv ;)

om inte annat så blir det Ånge imorn för att jag ska göra provet så att jag kan få köra skoter lagligt och sedan så ska jag umgås med Niklas som jag träffade och lärde känna genom kursen, en riktigt trevlig kille så tio poäng till dig! :)

juste! måste få visa er hur roligt jag och Emma kan ha det innan vi skulle lyssna på poesi! :D

PUSS!


just a dream


såg den, jag föll och nu är det eran tur! ;)

aldrig försent

hann aldrig lägga upp dagens outfit så jag får ta och göra det nu istället :)


kavaj, blommigt linne, höga shorts, leggings och blommiga skor

PUSS!

RSS 2.0