Det tar kål på mig!

jag älskar honom fortfarande
...


zzzZZZzzz

Nu är det dags att gå och lägga sig för det finns många bra saker med det och ni vill säkert veta vad ;)

För det första, ifall jag sover så går tiden fortare och då kommer Martin snart! :D ett STORT plus!

För det andra...                 ... Ääh det behövs inge mer, att Martin kommer blir storslaget! :D

Men nu ska jag sova så att jag orkar med skolan imorn så sov gott och hare bäst, puss!

tandkräm = finnmedel?

Det har gått runt många spekulationer om huruvida bra tandkräm tar bort finnar och minskar svullnaden. Många hävdar att detta är en myt och andra påstår att en liten dutt tandkräm faktiskt har hjälpt mot svullnaden. Om detta nu är en myt vart kommer den isåfall ifrån, jo Cindy Crawford avslöjade en gång att hon använde sig utav tandkräm för att snabbt kura en finne inför hennes modevisning. Många folk hävdar att allting tandkrämen gör är att irritera huden och torka ut den utan att ha en större påverkan på den finne man vill ha bort. Hursomhelst, alla har ju sin egen åsikt.

Vissa tycker såhär; följ inte tipset om att ta tandkräm, det är farligt för huden och ger ännu mer finnar!
 
Och andra såhär; tandkräm gör finnen mindre om man återfuktar huden och tvättar bort den sen så är det inte farligt. (Sant för min del)

Men jag tycker såhär; Det funkar jätte bra för mig men man behöver inte använda det allt för ofta, typ någongång i veckan och så får man inte glömma att kleta på salva sen.


Finnarna kanske inte försvinner men dom torkar ut och blir mindre och det har funkat jätte bra för mig sominte får finnar så ofta + då slipper man lägga pengar på dyra salvor och såna saker som ska få bort finnar för jag har testat en del och ändå är dom jävlarna kvar i pannan eller vart dom nu är.

Visst det heter TANDkräm och är till tänderna och kanske irriterar huden på vissa men jag har inte haft några problem med det men toapapper heter ju TOApapper och används inte till toaletten och det är samma sak!


maaat!

Laga mat är rätt roligt ändå men vilken lycka för mig som bor alldeles ensam och måste kunna laga mat för att överleva ;)

Innan det här inlägget har jag hunnit tränat på wii:et, rätt roligt men jag var tvungen att sluta för att jag inte har några AA batterier hemma, vilket skit, så imorn ska jag inskaffa det (y) och efter träningen har jag duschat och snacka om att det var skönt! :D



Men nu är maten klar så hare bäst, puss!


skola på ett tag

Nu ska jag snart dra och möta upp Thimmy så att vi kan dra till skolan, trevligt värre :) Hoppas jag slutar tidigare idag för Boel (engelskakärare) sa att vi inte skulle ha någon engelska på hela veckan och istället skulle vi göra något med eos istället om jag kommer ihåg rätt :) Jag behöver verkligen sluta tidigare för idag ska jag städa hela lägenheten, vilket är något som inte kommer att bli så svårt (y)

Men nu måste jag hinna fixa lite till så hare bäst, puss!

Nighttime

Snart sova, ska bara blogga för er raringar! :)

Dagen har bestått av skola till 2 + lite arbete så att jag kan bli klar fortare eller nu ska jag inte ta åt mig äran utan det är faktikst hela min bordgrupp som ska vara med på den uppgiften men det var bara halva som var kvar och jobbade.

Efter det drog jag och några till mot staden för att vi skulle med varsin buss till olika ställen. Men jag fick tårta idag och jag är lycklig! :)


En sak är rätt skumt och det är att jag har fått valsedlar till valet, men hallå? Jag är bara en 16åring som bor i en lägenhet. Lite irriterande ändå men dom slänger väl bara in dom i vilken brevlåda som helst så jag antar att det är okej :)

Nu är det bara 4 dagar kvar till Martin kommer, längtar! :)

Men nu ska jag ta och sova så godnatt! :)


Tåg tjej?

Snacka om att jag har börjat åka tåg hem till Sundsvall. Rätt skönt att åka x2000 ändå, finns inte i Kiruna så det är ju en sak jag har att skryta om ;-) nä men hade jag haft pengar som en idiot så skulle jag vara som kissie och åka taxi hit och dit, allt hade varit mycket lättare den vägen :) men alla får ju drömma. Är påväg hem ifrån morsan, har ju firat min lillasyster som bara blir äldre och äldre och så har hon vuxit om mig, hon är någon centimeter längre än mig men det stör mig faktiskt inte och det är ju bra det, jag gillar min längd :) fast imorn ska jag testa på klackar i skolan och bli någon centimeter längre ;-) men jag är typ en av dom kortaste i klassen, okej, det finns kortare men jag är en av dom + att dom jag umgås med är MYCKET längre än mig :-o men det är dom flesta så shit the same :) nu kan jag börja med nedräkningen till att Martin ska komma, åh det kommer att bli så roligt :-d hoppas på bra väder också :) men nu där ni klara er tills jag kommer hem så hare king, tjing!

skolan tralala

Yes jag sitter i skolan med trevliga människor (y) Snart börjar idrotten eller ja, först om en timme, rätt segt. Hoppas att vi får sluta efter idrotten för har inte lust att gå till 4 idag, det är segt..

Efter skolan ska jag, Thimmy och Kajsa dra till staden för att ha något att göra tills bussarna/tågen går ifrån Sundsvall rill Ljungaverk för jag ska ju äta tårta idag ;)


Måste komma ihåg att ta med mig mina block och det till skolan för idag tog jag med mig lås till lådan så det är ju ett plus (y) känns rätt skönt ändå :)

Men nu ska jag ta och vara social med alla andra så hare bäst, puss!

Syrran blir fjortis ;)

GRATTIS JOSEFIN HEDLUND HJORTBORG ÄVEN KALLAD MIN EGEN FAVORIT. HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG IDAG! Yes, hon blir 14 idag alltså så har min lilla syster blivit äldre och nu kan jag reta dig lite extra ;)


ÄLSKAR DIG JOSEFIN!

Över till annat nu så är det snart dags att dra och möta Thimmy för att sedan gå mot skolan och efter skolan ska jag sätta mig på bussen/tåget så att jag kan gratta denna söta nöten :)

Men nu måste jag hinna fixa lite innan jag ska gå så hare bäst, puss!


If I had you!

Yeah baby I miss you!

But if I had you
That would be the only thing I'd ever need
Yeah, if I had you
Then money fame and fortune never could compete
If I had you
Life would be a party, it'd be ecstasy
Yeah, if I had you
You y-y-y-y do y-y-y-y-y do y-y-y-y-y do
If I had you

From New York to L.A. getting high rock and rolling
Get a room trash it up 'til it's ten in the morning
Girls in stripper heels, boys rolling in Maserati's
What they need in this world is some love

Christian, jag saknar dig grabben!

~~~~~~~~~~

Har inte hunnit skriva något idag eftersom att jag har haft fullt upp men nu måste jag ta och sova snart så att jag kan kliva upp imorn, men jag kan berätta om min dag bättre imorn så ni får ha det bäst och sova gott, puss!

musiken är mitt liv

Det är så det känns, det finns otroligt många låtar som beskriver mina känslor vilket tycker jag är jätte bra. Hade aldrig klarat mig i en värld utan musik.

Något jag har sett mycket av är det flesta förhållanden tar slut just innan sommaren och början av hösten, dom två tillfällena och jag fattar inte riktigt varför egentligen.

Kalla mig fjantig men det tar jag för idag skulle jag föra över filmer till usb-minnet, syskonen vill ju kolla barnfilmer så jag kollade igenom dom och så såg jag filmen "bolt" och jag kunde inte ta den fast än jag inte har sett den och nu ska jag berätta varför jag inte valde den. Den första tanken som kom upp var att den har jag aldrig sett och sedan kom jag ihåg att Christian hade sett den med en tjejkompis, kommer inte ihåg om han kallade det för en dejt men det var inte det som var problemet utan visst jag struntar väl att han har varit på dejt med en annan men det var just att han hade sett den och att han berättade om att han hade sett den och det var det som fick mig att tänka på honom. Så idag ska ni få höra dagens låt med musikvideo.


Dock är det fel musikvideo för att det inte fanns någon video till låten. Lite trist men vad ska man göra, låten passar bra in i detta läge.

Lite trist att det är så dåligt väder som det är just nu så att man inte har något att göra med dom små barnen, fast vi drog ut och cyklade för ett tag sen och när vi nästan var hemma så mötte vi Lina, pratade lite med henne och sedan cyklade hemåt. Annars sitter jag och väntar på att syrran (Josefin) ska komma hem så att jag har någon lite mer äldre att vara med men hon är ju som en seg kamel ute i öknen, suck för henne! ;)

Nä men nu är min bror ledsen så jag ska ta och hitta på något med honom, typ spela tvspel eller något sånt för han har fått mamma längtan och det är ju lätt hänt. Så nu får ni klara så hare bäst, puss!

barnvakt är segt

Yes nu sitter jag framför datan för att blogga för att det aldrig blev av igår kväll men det var för att jag var för upptagen med syskonen.

Igår kollade vi film och hade fredagsmys och det var rätt skönt att bara ta det lugnt efter en skolvecka :)

Men nu ska jag leta upp lite pokémon filmer som vi ska ta och kolla på ;) haha så hare bäst, puss!

I adore you

Nu sitter jag i bussen påväg mot Ljungaverk, ni vet ju om att jag ska vara barnvakt i helg så jag kommer att vara i Ljungaverk hela helgen. På tal om helg så är det skönt att veta om att det är en vecka avklarad. Jag idag var jag i skolan och det har ni läst i ett tidigare inlägg, sedan så gick jag, Jennifer och Thimmy på stan, vi mötte Nathalie på stan så hon gick med oss. Sedan drog vi tillbaka till navet för att vi skulle med bussen fast innan det var vi in på ica (?) En sväng, köpte lite smått och gott ;-) aja, fler inlägg senare men nu blir det inte att skriva mer så hare king, tjing!

Skolan

Sitter i vårat rum med några personer som delar rum med mig. Vi har precis gjort självporträtt på oss själva och min blev utsnygg, lovar att ni ska få en bild senare ;)

Ja vi började kvart i 9 i "black box" där vi gick igenom en del saker på ett papper och sedan skulle vi svara på frågor och sedan skulle vi ta upp det i black box igen, det gick fort och nu har jag inget att göra så jag satte mig här vid en dator. Rätt skönt att ha ett eget rum i skolan, eller ja, jag delar det med 7 andra också, vi är 4 i varje bordsgrupp och vilka dom är vet ni ju redan :)

Tog och laddade ner spotify till den här datorn så att vi slipper sitta i en tyst miljö, det är ju aldrig roligt, det ska vara musik! Så jag fixade en egen musik-lista "School mix" så där får alla lägga till en eller fler låtar :) Ja det finns inte så mycket att skriva något mer så nu ska jag ta och vara social med resten av gänget här, så hare bäst, puss!

Starkare av ett problem

Natten tog jag mig igenom utan några problem, men det var värre när jag la mig, när allting blev tyst och tankarna kom. Det enda jag har i huvudet nu är att jag har ångest och att vi bevisade att alla andra hade rätt.

-oofff! Ffuck kärlek.

Won't look back,
When I say goodbye.
I'm gonna leave this a hole behind me,
Gonna take what's mine tonight.
Because every wasted day becomes a wasted chance.
You're gonna wake up feeling sorry,
Because life wont wait,
I guess it's up to you.
 


~~~~~~~~~

Över till annat så var jag extremt snabb idag, det är lite mindre än en timme tills jag börjar. Kan se en sak positivt och det är ju att jag slipper gå ensam till skolan för Thimmy kommer att möta upp mig eller jag ska stå och vänta på honom utanför för han kommer med bussen och han går den här vägen. Lite jobbigt att gå till 4 på en fredag, hatar det verkligen! Kan ju alltid hoppas på en ändring och förhoppningsvis så är inte blockschemat så himla jobbigt som det ser ut. Många förhoppningar märker jag men det känns nästan som att jag är chanslös i världen men ändå var världens krafter!

Idag ska jag åka till Ljungaverk för att jag ska vara barnvakt åt mina syskon hela helgen, det kan ju vara roligt fast då väntar ett jobbigt jobb tills när jag kommer hem för jag måste verkligen städa här i lägenheten, kläder överallt och sand i hallen, nä det fixar jag nästa vecka och en sak som händer till nästa vecka är att Martin Forss kommer till staden Sundsvall för att bo hos mig, åh det kommer att bli så roligt :) Längtar så enormt!

Men nu får ni klara er för jag ska ta och plocka ihop smutskläder som jag ska ta med till morsan så att jag får lite rena kläder det är ju alltid ett plus ifall jag hade behövt något av det som ligger i den lila plastpåsen, snygg tvättkorg (y)

Så hare bäst, puss!


dra sig mot sängen

Nu är det snart dags att gå och lägga sig så att jag pallar kliva upp imorn.

Jag och Rebecka har snackat och planerat lite grann om höstlovet och dom tankarna vi har är att vi ska dra upp till våran födelsestad för att hälsa på vänner och jag vill nog träffa en person om han nu inte drar till byn vill säga och det tror jag faktiskt, suck isåfall! Hade velat träffa honom.

Okejokej, men inget är bestämt ännu, bara en fundering som jag jätte gärna hade velat göra :)

Men nu ska jag försöka somna och dämpa på tårarna så sovgott och hare bäst, puss!


- Drink away my memories!

Nu är det fina över

Ja ni läste rubriken och det är sant. Det känns svårt och nästan kallt att skriva att det inte blev mer än 5 månader och 14 dagar.

Jag fattar inte varför vi inte sa stopp, vi båda visste att jag skulle flytta och distans är ingenting man ska behöva utstå. När samtalet var över så gick jag och satte mig framför datan, kollade på facebook och högst upp var det hans status och det var det som fick mig att gråta. Inte samtalet utan just dom orden han skrev. Jag älskar honom men vi båda kände precis likadant och alla människor är sårbara, det är bara så.

Jag hoppas verkligen han och jag kan fortsätta som vänner och inte bara hälsa på varandra och gå vidare när vi träffas på stan, det är så dom flesta blir och jag tänker inte stå ut med det, jag är så less på att ett förhållande ska förstöra vänskapen på ett så fint par.

Det är jobbigt när jag älskar honom så pass mycket som jag gör men jag antar att det inte var mening, jag insåg långt innan att detta inte kommer att funka men jag vill kämpa för det. Trots att vi inte har gjort så mycket speciellt så var han ändå min och jag försökte göra allt för honom och nu inser jag att allt är över och det enda jag får fram är tårar. På ett sätt ångrar jag mig men denna väg är säkert den bästa..

Vi båda trodde på något bätte..

Jag ska försöka göra det bästa av saken men just nu känner jag att jag vill deppa och imorn kan jag skratta, det är så allt känns, ta skrattet till en annan dag. Men det är tungt att lämna någon man älskar!


- Jag älskar och saknar dig Christian!

kuuuuul!

Fast nä.

Närmare skönt att vara hemma ifrån Lögdö. Off vad det var trist där eller ja, det fanns få tillfällen som var mer roligare, dels när vi fick paddla kanot, snacka om att det var roligt, hade lätt kunnat göra om det vilken dag som helst! :) Sedan att sitta och snacka med nya människor och leka vissa lekar, ja det var väl det som var rolig. Annars satt man bara där, vänta tills man skulle få sova ungefär så att man skulle komma hem fortare. Men dom sa att bussarna kom till klockan 2 så jag satt och snackade några tills Hanna och Angelica kom och berättade att bussarna hade kommit och alla sprang till bussarna för att få åka hem och alla var överlyckliga att bussarna hade kommit tidigare än vad dom hade sagt, yay! :)

Tyvärr så har jag inga bilder men eftersom att det var mer tråkigt än roligt så se det positivt, ingen vill ju se något tråkigt ;)

Nä nu ska jag ta och torka håret för jag blev sugen på att fixa lite bilder så det ska jag ta och göra så hare bäst, puss!

Hej bloggen! :) idag har inte så mycket s...

Hej bloggen! :) idag har inte så mycket speciellt hänt förutom att vi har paddlat kanot, jag och Thimmy började längst bak och kom fram 3a, den ni ;-) har tyvärr inga bilder eftersom att jag lämnade mobilen i en bil här vart vi ska sova så att den inte skulle hamna i vattnet ifall om vi tippade eller bli snodd av någon. När vi kom fram så satte vi oss och fika sedan lekte vi 2 lekar, har aldrig lekt dom förut men det var rätt roligt ändå :) sedan har vi gått tillbaka men vi fick gå själva och vi trodde att vi hade gått vilse ett x antal gånger men vi vände aldrig och det var tur för vi var på rätt väg, snacka om att det var skönt att veta om de :) det finns ingenting att göra så jag tog och la mig ner och slog på musik och började tänka på min älskade Christian, jobbigt att vara utan honom. Det gör mig galen! Men nu ska vi snart dra ni abb tunnbröd så hare king, tjing!


Lögdö here I come!

Nu är det bara några minuter tills jag ska börja gå mot Navet med all min packning, hoppas det inte blir allt för tungt för det är ju en liten bit att gå.

Sitter just nu och käkar frukost så att jag klarar mig till min goda lunch som jag tar med mig :) + mitt lilla fika (y) Som sagt kommer ni få smsbloggningar så att ni kan läsa om vad vi gör där borta, ska försöka komma ihåg bilder också :)


Killarkillarkillar, jag blir inte klok på er. Fattar inte varför eller hur dom flesta av er kan vara såna.


Men nu ska jag sätta igång här så hare bäst, puss!

(N)

YEEEAH, not. Så känner jag mig just nu och det är inte toppen, inte alls.

Finns så mycket negativt just nu och jag ska ta och sova efter detta inlägg så att jag slipper omvärlden ett tag. Fast även jag vet om att jag inte kommer kunna sova, rödsprängda ögon och funderingar i huvudet som snurrar runt. Det är inte lätt. Önskar mer men allting funkar inte.

Imorn blir det att kliva upp och checka så att allt är med. Sedan blir det att klä på sig, fixa resten och efter det dra till Navet där vi sedan hoppar på en buss som tar oss till Lögdö och förhoppningsvis blir det roligt där :)

Men ni kommer säkert få läsa en massa sms-inlägg senare efter som att jag inte tar med min dator, så det är bara mobilen med en massa gratis sms och ett gäng nya polare, och jag förväntar mig en bra stund där borta. Men det är nog lätt fixat :)

Men nu ska jag koppla bort allt så sov gott och hare bäst, puss!

Yyes!

Andra dagen är avklarad och jag är trött men ändå glad :)

Fått ett gäng nya polare, det känns rätt skönt ändå. Maja har jag skrivit om lite tidigare men blev även vän med en kille som heter Thimmy, rätt schysst kille som har gått vilse här i stan, lite lustigt ;) Nä men det är inte så lätt när man inte kommer härifrån.

Angelica är en av dom som sitter i min bordsgrupp, hon verkar vara en snäll, trevlig och glad tjej och det är ju bra det, gillar såna personer :) Så tummen upp! Kolla in hennes blogg förresten --> http://angelicape.blogg.se/ 

Sitter och väntar på att morsan och dom andra ska komma till stan så att jag får någonting att göra för jag har inte så stor lust att börja packa inför Lögdö redan, det kan jag göra senare :) För snart ska jag in mot staden, käka, umgås med familjen och försöka hitta ett par nya skor, det börjar ju bli dags för det nu och jag som inte nöjer mig med vad som helst heller och då blir det rätt svårt :s :)

Off det är rätt mycket som ska med till imorn men jag hoppas jag får med allt i en lite mindre ryggsäck än bagpacker (en sån där jätte stor ryggsäck som vandrare har). Nä men jag ser ju, måste komma på vad jag ska ta med mig imorn som jag kan äta till lunch, har inte så stor lust att ta en sallad eller något sånt och inte mackor för den delen heller -.- aja jag ser ju vad det blir :)

Men nu ska jag ta och göra i ordning lite saker och sedan åka till shopping ställena så hare bäst, puss!


Andra dagen

Idag kommer jag att blåsa bort! För jäkla vad det blåser, hoppas på varma vindar iallafall :)

Snart är det dags för skola, jag ska bara klä på mig och borsta tänderna och sedan är jag redo att gå men jag behöver inte gå riktigt än för jag börjar först kvart i 9 (y)

Idag bestod min frukost av våfflor, grädde, sylt och jag kan ju inte glömma mjölken ;) Det var gott men var tvungen att slänga bort halva potionen, jag har börjat äta mindre har jag märkt, kan ju vara bra om man vill minska i vikt med samtidigt är det aldrig bra att sluta att äta, fast det gör jag ju inte :)

Aja nu ska jag göra mig redo så hare bäst, puss!

Pussilipuss!

Nu är det snart dags att gå och lägga sig så att jag kan kliva upp imorn och inte behöva missa andra skoldagen för den kan faktiskt bli rolig :)

Kom hem för ett tag sen med tåget, det var rätt segt att åka tåg men skönt att få komma hem. Jobbigt att gå ifrån tågstationen men lite motion har aldrig skadat och på tal om motion så har vi bara ett gympa pass :o och det ska jag ändra på! Jag älskar idrott!


Hörrni!
- Jag säger inte det för att impa på er, men det är faktiskt jag som är spiderman. PUSS! ;)

Nä men nu ska jag ta och säga godnatt åt Martin och herr Flygare och förstås till er :) så sovgott och hare det bäst, puss!

Rubrik

Jo tjena!

Nu sitter jag hemma hos morsan och har nyss käkat en billy's, rätt gott när jag inte har ätit det på ett bra tag men det är ändå tjockis-mat! :O

Finns väl inget speciellt att göra nu men ska väl ta och hitta på något att göra i piss Ljungaverk. Om inte annat ska jag kolla kläder som jag vill ha och kanske beställa om jag får råd och lust med det :) Om inte annat så behöver jag lite nya kläder till min gaderob och det bästa är ju att det är sköj att shoppa och kolla kläder :)

Men jag ska börja med det nu, ni ser ju om jag bloggar något mer innan jag kommer hem :) så hare bäst, puss!

Första skoldagen avklarad

Hemma! :D

Snacka om att jag valde rätt skola! Den verkar hel grym.

Dagen började med att vi skulle samlas i aulan där en lärare först pratade och sedan rektorn efter det gick några lärare upp på scenen och började spela en remix på "i gotta feeling" haha så sjukt roligt ut :) Sedan gick vi till "dark box" tror jag att det heter, teaterrummet iallafall :) Sedan fick vi sätta oss med 4 olika som vi skulle prata med och sedan berätta om i den större gruppen, det gick rätt bra :) Jag fick presentera en tjej som heter Maja, hon är jätte söt och trevlig :) Sedan visade dom oss runt och så fick vi gå hemåt :)



Och nu ska jag byta om och dra ner mot Navet för jag ska till Fränsta :) hare bäst, puss!


Nu kör jag!

Första skoldagen är kommen och jag har fixat klart mig och snart är de dags att gå mot skolan och sätta sig i aulan.

Dagens outfit


I'm ready to go!

TAGGATAGGATAGGA!
- Fast jag är inte taggad alls, det känns bara skönt :)

Kan skriva efter skolan så att ni kan få läsa om vad vi har gjort :) Hare bäst, puss!

sleeptime

Nu börjar det dra sig mot att ta kväll för jag ska nämligen börja 9 imorn och jag har en hel del att fixa imorn innan jag ska till skolan och då måste jag vakna tidigare, 7 blir nog en bra tid :)

Rätt spännande att börja skolan imorn ändå fast det känns ändå inge speciellt, men det kan ju vara roligare än vad jag har förväntat mig och det hoppas jag ju :)

Första natten innan skolan så sover jag inte ensam utan Örjan är här och ska sova här så att han kan sova längre men det är ju därför jag har skaffat mig en lägenhet här på Haga i Sundsvall så att jag slipper vakna typ 5 på morgonen, det är däremot överskattat!

Känner mig rätt fräsch nu när jag har fått en ny färg i håret fast det ser ut som svart men det är lugnt, det är rätt skönt att ha mörkt hår igen eller som Martin och jag skrev,

Han bah;"Vad blir det för färg då? :)"

Jag bah;"Hemligt ;) nä men mörkbrunt :)"

Han bah;"Haha säger du bara ;) säkert är det plupp-blått :D"

Hahah Plupp borde alla känna igen, det där söta lilla trollet med blå frilla :)
Om inte, checka in bilden så ska jag friska upp minnet.


Rätt söt ändå!

Aaaaja, nu ska jag ta och sova så att jag kan kliva upp imorn utan problem :) Så sovgott och hare bäst, puss!

En dag kvar

Vilken ångest att det bara är en enda dag kvar av sommarlovet och inget sådär super har hänt detta sommarlov heller, vilket skit!

Min plan var att jag skulle hinna färga håret innan skolan börjar så idag ska jag fara in till Ånge och köpa mig färgen som jag vill ha i håret. Vilken färg? Det enda ni får veta är att när hösten faller in så blir allt mycker mörkare, vilket är något mitt hår också kommer att bli men jag säger inte vilken färg det bli utan det får ni se senare, ja ni kommer att se det för jag ska lägga in lite bilder till er! :)

Sedan när jag kommer hem ska jag ta och fundera ut och kolla kläder som jag ska ha på mig imorn när det är första dagen, man vill ju göra ett gott intryck ;)

En till sak som jag har tänkt på är att man kanske ska ta och vakna en timme tidigare varje dag för att utöva yoga på morgonen innan skolan. Det kan vara en bra idé så jag ska nog ta och testa det här någon dag i veckan eller nästa vecka. Pluset i det hela är att yoga finns med på wii fitness som jag ska ta med mig till lägenheten idag, vilken lycka! Jag tänker bli hälsosam. Börja träna mer och tänka på vad jag stoppar i mig, det kan ju inte vara mer än bra :) + Att det säkert bli lättare när man bor alldeles ensam och inte behöver tänka på någon annan. Ännu ett ill plus är att jag vill ha en fina kropp än den jag har, jag vet att det inte är mycket fel på den men man kan alltid förbättra något :)

Men jag har en massa annat att kolla nu för jag ska bli rik ;) nä men här slutar det så hare bäst, puss!

Blogga för skoj skull eller upp i rampljuset

Det finns många små flickor och pojkar, även en hel del äldre som bloggar för skoj skull och vissa försöker nå upp till rampljuset men det tar tid men allt går bara man vill. Jag hade kunna tänka mig att börja arbeta med att sitta och blogga hela dagarna, det är inte särskilt svårt om man gör det till en vana. Fast med tanken på att sitta i Kiruna och blogga inte var en sådär jätte bra idé, det är ju inte världens största stad om jag säger det och det vet nog dom flesta som har varit där eller bor där. Jag tror att det kommer att bli enklare att blir "större" inom bloggvärlden när man själv bor på ett större ställe där mer folk går på gatorna, där jag kan börja lära känna fler genom att gå ut genom dörren. Ett stort steg är att börja skolan.

Det krävs rätt mycket att vara bloggare, dels att många är såna som klickar in på en blogg för att kolla bilder istället för att läsa texten. Så många bilder krävs, alltså hade jag behövt en ny kamera, fotoshop och det är säkert något mer.


En suverän och mäktig design hade ju inte skadat, många kollar även på den. Jag har en del förslag till en ny header, det enda är väl nu att sätta igång med den så att den kan bli klar och utsatt så att ni alla kan se den, samt en snygg design. Jag ska ta någon dag till att mixa och få ihop det bästa!

Sedan är det här att komma på vad man ska skriva om varenda dag. Det är inte speciellt roligt att läsa om samma sak hela tiden. Så lite onödig fakta och mer betydelsefulla saker hade ju inte varit helt fel. Det börjar bli lite väl lång randigt av mig att sitta och skriva enbart om min vardag, det finns ju en massa som jag hade kunnat skriva om, om jag nu hade velat lägga manken till. Sikta in på att skriva ifrån 5 till ungefär 10 inlägg om dagen och framförallt ta sig tid till att skriva dom där inläggen så ett trådlöst internet hade inte suttit fel eller en bloggdator i mindre format än den jag sitter med just nu.

Okej,
Inskaffa mig en ny design, fotoshop, systemkamera, bloggdator, trådöstinternet och vad man mer skulle kunna tänka sig ha, I fix it!

sista för kvällen

Jag tror att jag ska börja skriva om saker som kan vara lite onödig fakta och såna saker som kan vara lite mer roligt att veta om, sånt som kommer upp i vardagarna här i staden Sundsvall. Jag har så många tankar så jag vet inte hur jag ska kunna ta ut dom.


Till exempel,
Jag skulle skaffa mig en ny stil när jag flyttar och har jag gjort det? - nej! Men den är nog på g kan jag säga! :D lite mer pengar och sedan pang boom så har jag det jag vill ha!

Har kollat runt lite här och där och nu är det som sagt inte många timmar kvar av detta sommarlov och jag har bestämt mig för att färga håret innan jag ska börja skolan så dagens planer imorn är att in handla hår färg för jag ska bli mörkhårigare, det ska nog bli pricken över i:et för denna höst + lite nya kläder när mina pengar börjar rulla in igen, måste verkligen snacka med farsan!



ÅÅÅÅÅÅÅH! Martin ska kanske komma och hälsa på mig! :D Snacka om att vara schysst mot mig som inte känner en enda kotte här så det kan ju vara lite extra trevligt om han kommer på besök, hoppas det blir av!

På tal om Martin så har jag nyligen pratat med honom om att byta klädstil och vi snackade säkert om det över en timme och det blev rätt roligt till slut eftersom att han och jag tycker så olika om saker och ting.

Det som är det mest lustiga är att vi bara har känt varandra sen vakan då han var körde omkring med mig och Rebecka, sen dess har vi haft jätte bra kontakt och det har varit toppen för han är en jätte bra vän! :) Går att prata med om precis allting! + Att det är en massa skratt varje gång vi bara snackar med varandra, riktigt roligt!


Nä men nu vet ni mina planer så nu ska detta inlägg börja glida mot slutet så hare bäst och sovgott, puss!


veckan i Kiruna

Ni får ursäkta mig, minnet är inte på topp och det är kanske inte det roligaste att sitta och vänta på inlägg som ni har fått göra nu några gånger men jag ska försöka skärpa mig och fixa mig en ny dator och ett trådlöst internet så att jag slipper låna alla andras datorer för jag har ju trots allt alla mina bilder och det på min dator :)

Jag kom fram med tåget på söndag morgon och resten om den dagen har jag redan skrivit om i ett tidigare inlägg så jag hoppar över lite grann.

Okej dagen var måndag och jag gjorde väl inte så mycket speciellt, satt hos Christian till typ 6-7 tiden (?) Johan kom dit och 2 andra. Kommer ihåg att en av dom kallades för Nisse och den andra var John. Ja jag var ju inte så social som ni kanske har läst om i tidigare inlägg. Efter det drog jag hem till mommo och Jennifer där jag fick fika, nämligen bullar oc mjölk, det var jätte gott! :D Aja sedan drog jag och mötte Tim som skulle möta upp mig på högga. Det var jävligt kallt så vi drog hem till honom och det tog ett tag för att han bor på lompis men vafan, det ska ju vara lite sport. Sedan gick jag hem till Christian och tiden gled förbi tills vi skulle sova.

Tisdag;
Vaknade på grund av att William Rautavuoma ringde och väckte 2 gånger. Klädde på mig och for på stan en sväng med nära och kära och sedan stack jag till lompis igen för att umgås med Wille, var med han i någon timme och sedan tog jag bussen hem till mommo för att Christian inte var hemma. Hemma hos mommo var det endast Jennifer som var hemma och djuren förstås. Vi kollade en jätte bra film kommer dock inte ihåg vad den heter men shit the same. Senare kom mommo hem och vi tog och fikade och hade det trevligt tills dom skulle gå och lägga sig så jag tog och hörde av mig till Tim, vi möttes och satt och snackade där på högga tills Christian kom hem och då stack jag också hem till han. Alltså på kvällarna eller ja i detta läge blir det nätterna så hände det inget speciellt egentligen, det var som förut när vi endast var vänner, känns sjukt men alla är olika. Tillbaka, Vi gick och la oss efter några timmar.

Onsdag;
Vaknade och låg kvar i sängen. Denna dag hade jag inga planer så jag och raringen tog det bara lugnt tills någon ringde honom och då skulle han dra någonstans så jag hörde av mig till Julia Eriksson för att hon hade kommit hem ifrån Göteborg :) Men för att Ch skulle få dra lite tidigare så drog jag hem till mommo en sväng, köpte en glass på vägen därifrån då jag skulle gå och möta Emmy och Julia. Vi hade väl inget speciellt att göra förrän på kvällen. Men vi gick till järnvägsparken, där satt vi och snackade om allt och ingenting. Sedan drog vi hem till Emmy och där spelade vi tvspel, yeah! ;) Sedan bestämde vi oss för att åka cadillac med Jimmy Andersson. Så jag drog hem till Christian och fixade mig medan Julia och Emmy drog hem till Julia. Någon timme efter det satt jag med dom andra i cadillacen. Snacka om rolig kväll! :D

Först var det jag, Emmy, Julia, Jimmy och Anton i bilen sedan drog Anton och då for vi och plockade upp Murre i tuolla Sedan drog vi och köpte groggvirke för vi hade bestämt oss för att dricka för vi fick lite whisky av Jimmy så vi delade på det och snacka om att man kände i huvudet fort denna gång, måste börja ta såna här stora mellan rum mellan varje gång jag dricker för det är ett plus, jag slipper dricka så mycket, alltså så kan jag spara till nästa gång eller så slipper jag köpa så mycket, okej det blev 2 plus :) Sedan ville Jimmy och supa så vi for och plockade upp Murres tjej (kommer inte ihåg namnet) så att hon fick köra.

Vi fortsatte glida omkring och innan 2 plockade vi upp en snubbe som ville hem men när vi väl kom hem till honom så upptäckte vi att soppan var slut så dom fick slanga medans jag, Emmy och Julia gick in för att låna toaletten, snacka om att det var fint hemma hos honom, hade lätt kunna bo där! Men efter att vi hade lånat toan och dom var klar så drog dom andra hemåt så jag drog också hemåt, hem till älsklingen :) Tillbringade resten av natten med honom.

Torsdag;
Fick upp en lysande idé när jag låg ny vaken i sängen, tog och skrev åt farsan om vi kunde fara och käka och så ringde han upp och sa att vi kunde det och att han skulle komma och plocka upp mig på ett tag. Vi for och käkade thai-mat, snacka om gott! :D Fast vi åt inte ensamma för Katti kom dit men det var ju trevligt. Sedan snurrade vci runt ett varv på stan och sedan fick han skjutsa hem mig till Ch, satt hos honom och kollade tv och var social med honom. Någon timme efter der skrev Martin att han hade käkat klart och det så han fick komma och hämta mig ifrån Ch så vi drog hem till honom och slog på en film och det fick bli "ice age 2" haha lätt värd film! :D Sedan "kollade" vi på en annan eller ja, vi hade kuddkrig och kittlade varandra istället, haha rätt roligt var det iallafall. Sedan for jag hemåt för att umgås med älsklingen eftersom att det var sista dagen innan jag skulle hem. Vi duschade och kollade film på tvn fast jag gick rätt tidigt och la mig. Den natten blev rätt blandad mellan en mysig stämning och en del "diskussioner". Jag låg vaken rätt länge för att jag inte kunde sova och sedan klev jag upp någon timme tidigare för att jag orkade inte ligga kvar i sängen. Ja ni läste ju i ett tidigare inlägg.

Fredag;
Farsan kom och hämtade mig och skjutsade mig ner till tåget, satt på tåget tills det var dags att byta i Luleå och då gick jag till bussen som jag skulle åka med till Sundsvall. När jag kom fram så stack vi på marknaden och jag blev av målad. Sedan for vi hemåt, kollade på en film tills jag somnade och sedan var det godnatt.

Bilder och sånt kommer senare, har nämligen inte hunnit ladda dom till datan + att jag ska skriva om takida senare, lovar!

Whisky lullaby

Låten är så otroligt bra och musikvideon är ett alldeles extra, ni måste nästa bara se!



Är glad att farsan visade mig denna låt, jag fastnade för den direkt, inte för att jag är i den situationen utan för att den är så himla bra! Älskar videon som är till låten!

Last night together

Nu sitter jag uppe alldeles ensam, jag kan inte eller jag vill inte sova, off jag vill bara gråta! Sista natten tillsammans med Christian och, eller äh FUCK THIS NIGHT! Jag känner mig enbart förvirrad och jag vet varken ut eller in, har jag valt rätt?

Break!

Ja ni ser ju att jag inte har varit så duktig på att blogga under tiden jag har varit/är i kiruna så jag kan säga att det är ett litet break. Jag kommer hem på fredag men jag kommer inte att blogga när jag kommer hem, nej, utan jag ska fixa mig och duscha och såna saker för morsan och dom kommer senare och plocka upp mig och då ska vi dra på marknad där jag ska bli av målad, kan fota den sedan så att ni ser hur det blev :) men nu ska jag ta och höra med min älskade Julia Eriksson när hon har tid att umgås så ni. Hare king, tjing!

VAD HAR HÄNT MED KIRUNA?! det är ju stråla...

VAD HAR HÄNT MED KIRUNA?! det är ju strålande sol och det blåser inte det minsta, jätte härligt om jag får säga det själv :)


Wii fit, yeah!

Jag har fått en bra idé till dom dagar man inte har lust att gå ut för att träna (y) Eftersom att jag ska börja ta tag i träningen igen så att jag slipper bli fet ;) nä men det är lugnt på den fronten som tur är :) Men träning är alltid bra.

Har nyss frågat syrran ifall jag får ta med hennes wiii hem till mig för jag kan nämligen ha den hemma hos mig för jag har ju fått en tv :D lycklig! Nä men det är ju bra träning, har läst att det är fler som har en sån hemma så varför inte jag? + Att den är gratis för mig bara för att syrran äger en men snart är den min för stunden! :D Och då blir det att träna, träna och träna!

Wii fitness är både ett roligt spel och en bra träning som man kan ha hemma. Den kommer vara extra bra bara för att det är en bräda som man ska ha till spelet och den får plats i min gaderob, vilken lycka! :) Lite roligt att jag kan planera något när jag sitter hemma hos raringen i stan :) Men det är så när jag vet hur allt ser ut och vad jag har där hemma :) Fint att sitta och fundera lite extra ibland :)

Men nu annat, hare bäst, puss!

Kiiiruna

Hej!

Wilma - Det var så lite, kändes bara bra att skriva om dig när du var till så stor hjälp den där kvällen :) Det känns skönt att ha någon där och du ska veta att det är bara att höra av dig ifall det är något!


Blev aldrig att skriva igår så det blir att skriva idag men det funkar ju lika bra hoppas jag, ni blir iallafall uppdaterade av det som händer och sker :)

Ja idag har väl inte så mycket speciellt hänt fast dagen är ju inte slut ännu och det är jag ju glad för :) Hoppas att denna vecka kommer att gå segt som bara den för jag vill inte åka hem för jag vill stanna och umgås med raringen och träffa en och annan vän lite då och då :) Ni kommer garanterat få höra mer om dagen senare :)

Igår kom jag fram där vid 2 och mötte Tim för han kom till stationen och mötte upp mig, snäll kille :) Sedan kom hans morsan och hämtade upp oss så vi drog hem till honom, satt där och sedan kom Martin och plockade upp mig så vi for och köpte glass och det var gott! :D Sedan snurrade vi runt, for en sväng till Alta för att säga hejdå till Rebecka som har åkt till Gävle idag, väldigt trist, jag som tänkte umgås med henne idag och så sket det sig.. Vilket skit! Sedan for vi förbi min farsa så att jag fick käka och jag märkte att man inte ska ta hem någon som jobbar på LKAB till farsan, för dom satt och snackade hela tiden och jag fick sitta där alldeles tyst, haha nä men det är ju trevligt :)


Saknar dig redan vännen! Hoppas det kommer gå bra för dig där nere i Gävle. En är en sak som är tur och det är att jag inte bor lika långt ifrån henne som jag skulle ha gjort om jag hade bott kvar i Kiruna :)

Det är väl det som är skönt att bo i Sundsvall, jag är som i mitten av henne och mina andra vänner och jag får ju inte glömma min älskade Christian. Yay! ;)

Sedan for jag och hämtade mina grejer ifrån Tim och fortsatte glida i några minuter och efter det for jag hem till Christian med alla mina grejer för här ska jag bo ända tills på fredag :)

Får se vad jag ska göra ifall om Christian och Johan ska dricka några öl idag, ifall jag orkar stanna här med dom eller om jag drar och umgås med någon polare jag inte har träffat på länge :) Aja jag ser ju och ni lär ju kunna läsa senare om vad som sker :)

Nu har lite mer folk kommit hit fast jag sitter här framför datan och är otrevlig men det gör det samma, allt för er! ;) nä men ska väl börja avsluta detta inlägg också så att jag slipper ses som "Sandra den otrevlige". Haha :) Nä men ni får läsa mer senare, hare bäst, puss!

Kom på att...

... Jag har ju inte berättat om vad som vann mellan en tv eller en laptop men här kommer svaret;




Den är min nu! Är så glad :)

Sedan har jag inte satt in bilderna ifrån barnkalaset heller så här kommer dom :)


fika ute i det soliga vädret är aldrig fel















Nu har jag inte tid att sitta här något mer, så pusshejs!


Tiden går för fort

Idag fick ag ett brev ifrån Skvadern (skolan jag ska börja). Det stod om vad vi ska göra första veckan och det lät rätt roligt, helst att få träffa nya människor och aktiviteter :)

Vi ska nämligen till Lögdö på onsdag den 26/8.
Vi ska åka buss dit vid 9 på morgonen, inte så farligt tidigt så det är ju lugnt :) Tydligen ska vi delas in i 2 grupper, den ena gruppen ska gå till platsen medan den andra gruppen ska paddla dit och jag hoppas att det blir i en sån där liten som man får paddla själv, dom är det bästa! ;) Fast på bilden ser det ut som en stor som man sitter flera i, men det kan ju vara roligt det också (y).

Sedan ska vi sova tillsammans allihopa i en stor sovsal med tillgång till toalett (y). Har även fått reda på att mina mentorer heter Gunilla och Frida, ena lät som värsta gamligen medan den andra lät jätte ung :) haha. HAHA idrottslärarna heter Greta och Inglis.

Wow man får bada om man vill, och klart att jag ska göra det, ifall om jag är frisk och om det är fint väder :) Sedan är det en massa packning man ska ha med sig så jag hoppa jag har en bra väska som jag kan ha.

Vi ska vara där i 2 dagar eller ja 1½ eftersom att vi åker därifrån vid 2, det låter rätt roligt om jag får säga det :)

Har nästan lite lust att börja skolan fast ändå inte, vill ha sommar länge till men när skolan väl börjar så hoppas jag att tiden går fort så att jag slipper skolan, fast Martin Forss sa att jag skulle njuta av gymnasie tiden så jag ska väl följa hans råd för det har visat sig att han har rätt för det mesta :) Honom måste jag också träffa för den delen!



(Detta inlägg vart lite försenat eftersom att jag var tvungen att navigera vägen till min lägenhet via mobil för hon ville inte gå förbi alla alkisar som är där på drakfestivalen men det kan jag förstå, så jag ledde henne och hennes polare Rebecca en annan väg så nu är dom hemma hos mig och mår bra förhoppningsvis, dom klarar sig nog :) )


Måste börja fixa lite annat nu inför tågresan så att jag slipper ha det så tråkigt på tåget, fast jag lär ju sova för jag är svin trött redan nu, men det är ju bara bra :) Kommer nog inte skriva något mer, eller kanske med smsbloggning men ni ser ju men hare bäst, puss!

läääängtar!

Nu är det bara några få timmar kvar tills jag ska sätta mig på tåget som ska rulla mot Kiruna, YEEEES, jag fick åka och jag är sååå lycklig :D

Kommer fram typ 2 imorn om tåget inte blir försenat fast det bör det nog inte göra :) Och jag vet precis vad jag ska göra när jag kommer fram, rätt skönt att veta det fast jag har inte sagt till någon att jag kommer eller jo, till Christian förstås :) Så imorn när jag är framme ska jag ta och ringa någon/några, det kommer att bli toppen :)

Ååh jag är så lycklig att jag snart ska få träffa min älskade Christian, fast jag kommer till stan på söndag och han kommer väl på måndag eller tisdag(?) det vet jag inte ännu men under dom dagarna kan jag faktiskt umgås med vänner som jag saknar! :) Måste hinna umgås med Rebecka också innan hon flyttar för jag tror inte hon har hunnit lämnat staden än (y) Sedan finns det många jag vill träffa, åh så roligt! Fast det bästa är att jag får träffa Christian! 
 
Sådär ja! Kommer ett inlägg snart :) puss!

jag vet inte.

Ska jag åka eller ska jag stanna? Jag vill åka till stan men det känns dumt när någon annan ska betala mina resor. Det är just detta som snurrar runt i mitt huvud hela tiden men jag vill åka..

Jag saknar honom och jag kan åka till honom bara för att han betalar mina resor, det kommer att ge mig ångest, jag vet det. Men jag kommer säkert ångra mig om jag inte åker. Så snart ska jag ta och snacka med morsan och så ser vi ju hur jag gör.

Som jag har skrivit förut, det är mitt hjärta som verkar styra mig nu. Jag älskar honom och jag vill vara med honom. SANDRA TA CHANSEN MEDAN DU KAN!! Du kan inte förlora på det hela.

- Det är sant!

 I'll see..

ÄLSKAR DIG CHRISTIAN ERIKSSON!


Barnkalas!

Nu är det snart dags för barnkalas här i Ljungaverk!

Men jag kan inte skriva mer eftersom att alla kommer och jag ska göra chokladbollar! MUMS! :D

Hare bäst, puss!

Always a day too late

Nu blev det kanske ändring på det hela, fuck!

Imorn får jag se om det blir någon resa till Kiruna, hoppas gör jag som bara den, vill inte vara utan Christian så länge till, det är jobbigt och jag behöver honom minst en vecka innan jag kan vara nöjd med detta sommarlov, han kan göra det hela. Cause' I love him!

Joo men måste sova nu så hare bäst, puss!

beslutångest!

Off jag vet inte hur jag ska göra :s Jag får gratis resor till Kiruna men då måste jag åka tåg och det har jag verkligen inte lust med men om jag vill till Kiruna så måste jag offra mig. Vill träffa Christian och vännerna en gång till och nu har jag min chans.

ÄÄH OCH VAFAN, JAG TAR CHANSEN!

ny tv vs ny laptop

Det är egentligen ett svårt val men jag tror faktiskt jag tar och väljer en ny tv eftersom att jag redan har en dator. Fast det blir som en överraskning för mig hur den ser ut men jag har ändå valt att jag vill ha en 40" tums tv och det är nog det jag kommer få :) + att jag behöver ett väggfäste till den för jag får inte plats med den annars x) hehe. Äntligen får jag någonting jag vill ha och behöver! :D

~~~~~~~


Men nu har jag inte tid att skriva något mer eftersom att jag och dom mindre syskonen ska dra ut och leta en lekpark för det är så fint väder :)

Hare bäst, puss!


borta bäst!

Right. Borta bäst och ja det är så jag tycker. JAG VILL ÅKA TILL KIRUNA EN GÅNG TILL INNAN SOMMAREN ÄR ÖVER, men inte går det.. Vilket skit!

Nä men det är väl roligt att vara hemma också och helst nu när jag har flyttat hemifrån och har en egen lya ;) Ett extra plus blir kanske till slutet av sommaren och det är att min älskade Christian kanske kommer ner till mig :) Blir säkert roligt, saknar honom sååå!


Nu kan jag inte skriva så mycket mer just nu för nu kommer det snart besök hit och jag ska vara barnvakt åt syskonen i någon timme sedan ska jag nog åka till Ljungaverk för att vi ska ha barnkalas imorn och det kan jag ju inte missa + att jag kan hjälpa till att baka, vilken lycka, jepp blev jätte sugen på att baka :D Perfect!

Måste hinna städa lite nu så jag får skriva mer senare! :) puss!



Fånga dagen!


back in business

Det var ett tag sen jag bloggade men jag har inte haft någon större lust eller tid för att blogga och iband får även den bästa ta ett break!

Denna låt kan nog förklara en hel del;


När en tornado möter en vulkan..


Beslutångest!
Seriöst så vet jag inte hur jag ska göra. Allt kändes bättre ifrån början men det är från detta läge jag sitter och funderar på varför det blev såhär. Att ändra avståndet gjorde en stor sak av det hela och det finns typ inget kvar. Ska jag fortsätta gå eller ska jag vända mig om? Typiskt!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Yeah!
Annars har inte så mycket hänt egentligen, jag åkte hem till morsan för att släkten var här och så har jag umgåst med dom dom här dagarna och idag åkte dom hem och lite senare idag tänker jag också åka hem och fixa saker, hatar när det inte är i ordning.. Har även kollat efter en tv eftersom att jag inte har någon så det är väl dags att köpa en men då är det dags att börja spara, off hade behövt så mycket! Behöver en ny dator för den delen också, vilket skit! Aja den dagen jag blir rik, den dagen ska jag skaffa allt jag behöver!

Okej, mer om igår. Igår hade vi ett "mini-kalas" för syskonen för att släkten skulle hinna gratta och fira dom, men på lördag blir det riktiga kalaset för dom båda, jag är glad att jag och Josefin föddes i helt olika månader och att dom var så pass länge mellan dom eftersom att jag fick mig ett eget kalas istället för att vi båda skulle dela (y)

Idag är Johanna här och grattar dom men jag längtar bara tills hon ska åka eftersom att jag vill hem! Vill inte vara i sug Ljunga! Aja någon timme till sedan får jag åka. Hade kunnat åka lite tidigare om jag väljer att åka tåg eller buss men nejtack, jag åker hellre bil.

Idag (ifall jag blir ensam hemma) ringer jag nog till farsan för att snacka med honom och kolla om mitt samtal får någon framgång, vilket jag inte tror men jag kan ju alltid hoppas och funkar det så slipper jag bo i en etta, eller jo, fram till jul, men det är ju inte så farligt :) Sedan måste jag ha en massa andra saker och det kan ju vara en bra sak att få hjälpa av farsan för annars lär jag aldrig få det jag vill ha.. + om jag sparar pengar så blir det nog en rolig sommar till nästa år för jag vet redan vart jag vill sommarjobba för den delen sedan kan jag åka på alla festivaler jag vill, alltså Kirunafestivalen, PDOL och kanske LK äntill sedan ser jag ju vad jag har att välja på men nu sitter jag och drömmer igen och det är inte bra, så det är lika att sluta med det på en gång :)

Har kollat in det där med "Zumba-fitness" oCH det är nog en sak jag ska satsa på! :D Jag känner att det är en sak jag verkligen vill ha.

Men just nu har jag inte så mycket att skriva om men ni märker ju när jag slänger in nästa inlägg  för ett till borde det ju bli :) men jag skriver nog först när jag är i lägenheten om jag har tillgång till internet, annars smsbloggar jag, jjaja ni ser ju :) Så hare bäst, puss!

hemma i Sundsvall

Nu har jag kommit hem för ett tag sen, jag och syrran har nämligen varit och hämtat Rebecca Isaksson ifrån navet :) Så nu sitter vi alla hemma i min lägenhet för att vi ska sova hära, första natten och jag är nöjd. Först var jag inte det eftersom att jag tyckte det var för litet men nu när jag har fått in alla möbler så gillar jag det men jag tänker ändå leta efter en ny som är större :)

Lite jobbigt att bo 5 trappor upp bara men det är ju chill ändå :) Ett plus är att min raring kanske kommer sista veckan och då ska vi bo i min lägenhet, i think ;)  mysigt värre och jag är glad att det är rätt så nära stan.

Planerna för imorn är redan planerade och det är ju bra, får se om jag stannar här fler nätter eller om jag följer med till Ljunga, aja det ser jag imorn :) men nu ska jag ta och vara social med resten av gänget här :) så hare bäst, puss!


nu flyttar jag!

Yes nu är allting packat och klart och vi ska snart sätta oss i billen och börja rulla ner med alla mina grejer :) Måste även handla grejer och mat så att jag klarar mig för jag tror att jag stannar där redan ifrån idag fast Ole och dom skulle ju komma så jag får väl se hur jag gör :)

Men nu har jag inte tid med detta så hare bäst, puss!

godmorgon!

Nu har jag klivit upp och startade datorn för att jag skulle få min älskade musik medan jag packar det sista i rummet, åh vad spännande nu är det inte mångar timmar kvar heller :D Fast lite jobbigt att packa när jag är trött men jag lider hellre än att jag går och lägger mig ;)

När jag har packat klart blir det att gå upp och käka och sedan kan jag nog skriva om takida, vad som hände och en massa bilder! :)

Men nu ska jag fortsätta här! Sundsvall here i come! :D

Puss! 



saknar tiden med oss och gången vi var i Vittangi

flytta hemifrån

Jepp imorn är det dags att lämna Ljungaverk och bli stadsbo igen, snacka om att det kommer att bli skönt! Slippa skogen och små samhällen, nejtack! Jag pallar inte att bo på ett ställe med typ 100 pers.. Haha lite överdrivet så okej, det bor fler här :)

Känns skönt att få ett eget place utan någon av familjen där, börja sköta sig själv men städning, ekonomi, matlagning m.m. Yes jag är på topp men det är rätt segt att packa :)


I'm so fed up with my thoughts of you
På tal om annat så känner jag min förvirrad igen. Men det är skönt att en förstår mig och att man kan snacka med personer som verkar förstå mig i min situation och tänker ungefär likadant när jag berättar om det som står helt fel. Fast jag inte umgås med dig så förstår du mig rätt så bra, lite skumt men vafan, jag är glad och jag hjälper gärna dig också. Det är alltid lättare att hjälpa andra än sig själv, så jag måste tacka dig Wilma Krook! :)


Nä nu skärpning!
Nu ska jag ta och basta och fixa en massa annat, eller ja så fort jag har packat klart allting och sedan går jag och lägger mig för jag ids inte vara social med omvärlden längre, eller jo, jag kanske slänger in ett inlägg så jag har varit och kollar takida ihelg, men bara kanske, annars blir det en annan gång :)

Men hare bäst tills vidare och kanske godnatt, puss!

Hej bloggen! :) idag har jag kollat på fo...

Hej bloggen! :) idag har jag kollat på fotboll och badat som bara den :) rätt trevligt eftersom att det är så fint väder och snart ska jag och syrran träffa ett par fotbolls killar ifrån bjurholm, blir säkert trevligt :) men nu får ni klara er så hare king, tjing!


Hejdå ljungaverk

Nu har vi lämnat ljungaverk och är påväg in mot stan för att se syrran spela cup :) sedan blir det som sagt takida till kvällen :) yeah! Men eftersom att jag smsbloggar så blir detta inlägg inte så långt så ni får klara er tills vidare :) hare king, tjing!

takida i morgon!

YEEEAH!

Imorn blir det att kolla takida i sundsvall med Lina och hennes polare, ska gå med henne för att hon var så schysst och fixade gratis biljetter åt både mig och syrran men syrran är på cup så hon kan inte följa med, synd men sånt är livet. Detta blir 5 gången jag ser dom, och än är jag inte less, älskar dom!


takida robban, (kirunafestivalen 2009)

Tänkte nästan satsa en biljett till Luleåkalaset, men nu slipper jag det för att dom spelar här också! :) Fast polarna kunde jag ju fått med mig, men fan heller, vilket skit!

Men nu måste jag sova så att jag orkar upp för att se dom senare på kvällen, bilder kommer nog senare på dom! :D

Hare bäst och sovgott, puss!

vill ha!

En sak som jag skulle vilja testa är en sport eller om man nu ska kalla det för det, men annars så är det en dans med fart och det är ju perfekt för mig som vill börja dansa streetdance :) Dansen heter "zumba" och jag hade jätte gärna vilja testa på den! Nog för att det är en bantings greh men det ser så skoj ut när dom visar det på tv:n så jag tror jag ska lyfta på luren och ringa och beställa eller så måste jag väl be morsan att göra det bara för att jag inte är över 18år, vilket skit!


Så den här grejen vill jag testa på, ser så sjukt roligt ut så imorn måste jag ta och snacka med morsan om det, hoppas på det bästa och att jag lyckas övertala henne till att köpa det till mig :D Det är nästan ett måste! Det skulle bli perfekt till mig ;)

en dag på zoo med Sandra

I detta inlägg kommer det att bli en massa bilder, men bilder är alltid roligt! :)

Okej dagen började med att jag vaknade där vid 10 (?) for hem och fixade i ordning mig lite fort och sedan drog vi mot Östersund för att vi skulle på zoo, och snacka om att den här dagen är en av dom jag sent kommer att glömma! :D

Vi kom fram där vi 1 så vi hade 3 timmar på oss att kolla igenom allting, kan säga att den tiden var alldeles för kort. Vi kollade först på kaninerna och sedan kommer jag inte ihåg vilken ordning det var men här kommer bilderna! :D


sötsaker!


en björn


lejon


en älg


en tiger, kommer bättre bilder på den


dingo




påfågel

och nu till mina absoluta favoriter! :D

ZEBROR!


zebror och syskonen




yeaaah! JAG MATADE OCH KLAPPADE EN ZEBRA!


det gjorde även mamma





hjortdjur


något annat djur, ingen aning om vad det kallas (;


bää, getter






mysoxar (;



tiger, grr ;)





fler pippifåglar





lodjur



kinesiska höns



kamel



apor, vill ha!


haha sött att dom käkar pigelin



brorsan hittade sin noshörning



alpacka



åsna - lite fräck att stå där och visa upp kuken till folket


rätt söt ändå



flamingo



lemurer, fyfan så söta djur!


dom har jätte lena och mjuka händer också, naaw, sött att hålla handen med en lemur ;) haha



cool apa!



silkesapa



orm



tvåtåig sengångare



apor



mer apor



denna groda är en av jordens giftigaste djur, den ni!


Sedan blev det cirkus men jätte små folk, lite roligt när dom var mycket äldre än mig + att killen som sitter bakom scenen satt och kolla på mig as mycket, både jag och morsan märkte det, och morsan kommentar; "jag har väl ögonen med  mig" eller något i den stilen :)











sen var det roliga över, fick inte bilder på alla djuren vilket var synd med en sak;

så sant!


men pusshejs, ni kommer att bli överraskad av en annan sak snart :)

om 4 augusti

Dagen var igår (4 augusti) och jag åkte till henke där vid 7 tiden (?) Vi gjorde väl inte så mycket speciellt, kollade film + tv och snackade allmänt och hade det trevligt :) Tiden gick för den delen fort, men det gör väl det när man har roligt och roligt har man ju för det mesta med polarna (y)

Och det som hände innan det fick ni ju reda på innan jag drog till henke :)

Men det var väl det som hände, ni får snart ett till inlägg där jag skriver om idag (5 augusti) det lär bli rätt mycket, ni vet jag har ju varit på zoo och det finns en del att berätta om ;) höres snart då, puss!

Zoo

Jepp nu ska vi till zoo, och vet ni varför jag blir så lycklig över det? Det finns nämligen ZEBROR där! :-d snacka om tur jag ska ha, det blir nog en jätte bra dag det här :) och nu ska jag ta och åka bil, så när jag kommer hem så tar jag och skriver om gårdagen och om idag :) så hare king, tjing!

5 dagar kvar!

Nu dröjer det inte länge tills jag får nycklarna i handen och kan börja flytta in mina grejer. Vi ska nämligen börja packa ihop allt på söndag för på måndagen blir det att föra allt till lägenheten, under den tiden lär det inte bli så mycket att blogg, finns inget internet i lägenheten, men det ska jag försöka fixa så fort som möjligt :)

Idag är det onsdag och senare idag ska jag umgås med henke och seda ser jag ju vad som händer :) Nu ska jag strax ta och gå upp för att se vad familjen gör och så ser jag ju vad jag ska göra, finns inte så mycket att göra när det inte är bra väder :s

Torsdag blir sedan en ledig dag, tror att jag ska ta och ringa några satmal den dagen och fixa lite för jag behöver nämligen saker till min lägenhet och då måste jag fixa det och jag hoppas att min kära far vill hjälpa mig med minst 2 saker :) Och har jag tur så gör han det.

Sedan på fredag drar jag och resten till sundsvall med husvagnen för att syrran ska spela cup, och vi ska väl kolla på dom som sparkar på en boll, både på fredag och lördag. Ska testa ta med min dator så att jag kan uppdatera er för Örjan har trådlöst internet så jag ska väl låna det :) Och så tror jag att jag kommr hem på lördag kväll och då ska jag packa hela dagen och kanske något mer men det ser jag ju då :)

Men nu ska jag inte sitta här. Så ha det bäst, puss!


crazy shit

Snacka om att vara förvirrad, tankar om honom kommer hela tiden, vissa vill jag bara blunda för. Jag får ångest, jag vill bara gråta och det är en lång tid tills nästa gång vi ses. Vårt förhållande lever på några telefonsamtal och jag känner att det är en stor del som saknas, You're one in a million..  I just wanna let it go for the night.

Blabla jaja, det har inte hänt något speciellt idag, imorn ska jag umgås med Henrik Söderberg, det var som ett tag sen :)

Men nu ska jag ta och lägga ner lite tid till min älskling som är några mil ifrån mig..

Men ha det bäst och sovgott, puss!


3 augusti

Just nu sitter jag här vid köksbordet och kollar på familjen som spelar kort, det tjorvar när småbarn är med och spelar :) Haha. Ja detta inlägg blir inte så långt eftersom att jag smsbloggar, så nu får ni ha det bäst, puss!

sleeptime

YES! Det där var härligt, att få skriva av sig och hoppas att någon tycker likadant, för jag vet om att jag inte är ensam om det. Och hoppas att någon av er grabbar som vet om att ni sitter i denna situation ändrar på er, som sagt, det är förjävligt!

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska väl försöka kliva upp i en rimlig tid imorn så jag ska ta kväll nu :) en bättring är det iallafall :) Fast jag ska nog ta och hämta usb-minnet och kolla en film tills jag somnar.


- jag saknar min pappas hus! & tiden utan problem

Men ha det bäst och sovgott, puss!


fuck this shit!

Alltså varför ska killar vara så kalla?! Okej, förlåt, jag ska inte dra alla över kanten. Men som det där med facebook, att ha; "i förhållande med ...." det är ju bara gulligt och en rolig sak som bevisar att man är tillsammans med en person som man verkligen älskar, men vissa är tillsammans och så vägrar killen ha det på sin facebook, har sett några typiska exempel på sånt, jag blir så less och så är jag själv en utav dom.. Är ni rädd att andra ska få reda på att ni är tillsammans med en person eller?! Vad är det för idé att ha ett förhållande om man inte vågar visa det inför någon annan?

Jag kan då säga att det är ett slag rakt i magen och tanken kommer upp "älskar han mig verkligen?"  och så ska jag inte behöva tänka. Klart att jag blev ledsen, men vad ska jag göra liksom? Jag älskar honom. Ibland är kärlek bara en ren besvikelse.

En annan sak som också är fult är just detta;


- Hate it!

Så irriterande men vad ska man göra när man sitter i den situationen? Man älskar ju trots allt den personen men visst, det är ingen rolig grej att vara med om och jag tänker inte ljuga, för dom som vet om att jag är tillsammans med killen vet ju det och säkert undrar någon om varför vi inte har en bättre status, ta mig som ett exempel, jag undrar som bara den! Svaret jag fick var inte direkt ett perfekt svar och egentligen godkänner jag den inte heller.



Jag dissar grabbarna som har fel status på facebook! som inte "vågar" visa vad som egentligen är rätt.
ÄRLIGT ÄR HÄRLIGT!

glider igenom dagarna

Det är sant och det är skönt!

Känner att jag hinner med det mesta på en dag och det gillar jag :) Till helgen drar vi ut med husvagnen bara för att syrran ska på cup och då vill ju morsan kolla på det och jag kan ju lika gärna följa med, man får alltid något gjort :)

Yeah, dagarna är soft!


JAG ÄLSKAR MIN CHRISTIAN ERIKSSON!

Men nu ska jag ha skoj med syster, så tjarå, puss!

underbara sommar

Kom precis hem ifrån en moppe tur med Sara från kiosken, vi har nämligen varit och köpte en varsin glass för jag anser att det behövs när det är 20-25 grader varmt :) Jätte skönt väder är det iallafall men lite tråkigt att det är massvis av moln på himlen men solen lyser iallafall ibland, det är ju bättre än ingenting.

Idag har jag inte gjort så mycket speciellt. Vaknat, käkat frukost och pratat med min finaste(!) :) varit förbi Fränsta för att köpa host medicin för nu är jag less att hosta på nätterna och vissa gånger på dagarna. 

För se om det blir något mer spännande att göra, finns inte så mycket här i Ljunga men vafan, det är ju sommar och jag kan ju leva livet! :D Fast lite tråkigt att jag inte kan bada, att tatuera sig förstör en stor del av sommaren, liksom jag får inte visa den i solen, vet inte anledningen men jag fick höra det idag och jag får inte bada, hmm, det är ju just det jag vill kunna göra på sommaren men nu sket det sig, "vill man vara fin får man lida pin"

Men nu ska jag ut i solen så ni får klara er, puss!


Haha brorsan fick välja bild, hell yeah! ;)

Just do it.

Jag har lust med så mycket men det är svårt att fixa det, vilket skit!

Jag ville till PDOL men det gick inte, jag vill till lk men det kommer inte heller att gå fastän jag har erbjudits en sovplats så det skulle inte vara något problem, jag vill tillbaka till Kiruna en sista gång innan sommaren är slut, jag vill börja inreda min lägenhet, jag vill flytta, jag vill vara med min Christian, jag vill att något stort ska hända, jag vill spela in en musikvideo och en skräckfilm. Okej jag ska sluta nu, det blir för mycket om jag ska skriva upp allting och det är ju inte så roligt att bara läsa om det :)

Idag har inte så mycket speciellt hänt. Klev upp där vid halv 12, duschade och gick till syrrans rum för att umgås med henne sedan kom Felicia och nu sitter jag här och skriver, finns inte så mycket att göra när det är piss väder! Och nu vet jag inte vad jag ska göra, känner mig smått trött så jag ska väl bara ta det lugnt, eller nej, jag ska väl kanske börja packa snart för om några dagar flyttar jag in i min lägenhet :D Jag och syrran har planerat den första natten där, alltså vad den ska gå ut på :) Vi ska nämligen sova där tillsammans och sedan ska vi dra och kolla vägar till skolan och staden osv. Zita ska även få vara med, rätt skoj hoppas jag på och fint väder också :) 

Det är så skönt att veta att det snart är över och att jag ska få ett eget place, och snart börjar skolan också, på ett sätt längtar jag men jag vill inte att sommaren ska vara över men det finns många plus med att skolan börjar igen, dels att jag träffar nya vänner, det går fortare till nästa lov då jag kan åka för att hälsa på älsklingen :) och mina vänner. Ja, jag får ju lära mig nya saker men det är ju inte lika viktigt för mig just nu. Sedan är det ju så bra med Skvadern, för vi kommer att 2timmars lunch varje dag om jag kommer ihåg rätt, och då kan man käka och sedan skulle man kunna göra en aktivitet där, typ som gympa i någon form och jag som älskar idrott så det kommer att bli perfekt! :D 

YEAH, 8 dagar kvar och sedan får jag flytta mina möbler, snacka om en stor grej, nöjd f16 ;) 

Nä men nu ska jag ta och hitta på annat så ni får ha det bäst, puss!  

tjingeling

Det börjar dra sig mot att ta kväll nu, är rätt slut och så har jag inte sovit mycket, men vafan, jag lever ju bara livet ;)

Som ni ser nu så ska det bli ändringar på bloggen inom kort, kanske ska berätta på en gång, när jag får tid att fixa den :) vart så less på min header så jag fixade en ny lite fort och ni ser ju vad som står och då förstår ni ju vad som är på g.

Varför jag skriver just nu är för att jag har fixat ett header till en annan tjej som heter Johanna, hon blev nöjd och nu är det andra som frågar om jag kunde fixa en, borde börja ta betalt istället ;) det hade varit något, men nää.

Sitter även och väntar på att Christian ska ringa mig, men jag vet inte om jag orkar vänta på honom så mycket längre, håller på att somna redan nu. Och det finns ett stort plus med att gå och lägga sig i natt och det är att jag har fått tillbaka min säng! :D överlycklig? hmm, aah!

Jag som ville till PDOL i år också, men inte blev det av och såhär mycket ville jag dit; |-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| av såhär lite; aah juste, det fanns ju inget ;) off, inte kul att missa något som är så roligt + att jag hade haft sovplats och allt men så sket det sig bara för att jag ska ha lägenhet och ja, jag väljer hellre lägenheten än festivalen :) Fast det hade ju inte suttit fel att umgås med polarna heller.

Imorn ska jag nog ta en sovmorgon som bara den, för jag pallar inte vara trött hela tiden, fast då blir mina dagar kortare och nätterna längre, fast på nätterna kan jag ju ha tid att fixa min design, fast nu blev det att göra någon annans men det gör ingenting :)

Idag har jag varit på stor loppis förövrigt, jag köpte 2 ljus och en ram till mig och min raring så nu ska jag fixa bilder fast det blir rätt svårt när han är så låååångt bort, saknar honom så enormt!

Aja, sedan var vi och köpte glass i Stöde (öde;)) sedan for vi hem, och jag slog på en film för att jag var så jäkla trött redan då och sedan vart det mat, och bla bla, det hände ingenting spännande, eller jo, men det är hemligt, synd där ;) bara jag och familjen som vet om det!

Men nu ska jag ta kväll, fast först ska jag fixa mig för sängen och smörja in tatueringen (y) Så sovgott mina söta läsare, puss!


Saknar dig vännen!

RSS 2.0