blir nästan galen

jag hatar verkligen dagar då jag känner mig så himla seg så att det bara är sängen eller soffan som gäller. okej att jag har gått minst 5km idag och lite mer igår med en tung väska på ryggen men jag har ju för det sovit där emellan, dock var det inte världens bästa sömn. "allt går bara om man vill" bullshit ;)

jag har ju gjort lite nytta idag iallafall, jag har kollat upp några nya lägenheter för ett tag sen. det tråkiga i det hela är ju att jag måste vara 18 för att kunna bosätta mig i dom flesta lägenheterna. antingen får jag vänta eller tvinga Mattias flytta med mig :D

nästa vecka ska jag banne mig börja med spinning! jag pallar inte ha fler såna här slöa dagar, helst inte när jag inte har någon som städar åt mig eller andra såna där hus sysslor. jag blir nästan galen!


who dat girl

PUSS!

okeey, jag gillar glass

har nyss varit och inhadlat saker som ska vara med i min jordgubbsglass! :) det är toppen att jag kan göra min egen glass på högst 10 minuter.

- 1dl socker
- 1 dl florsocker
- 2 paket frysta bär (ca 450g)
- 3 dl naturell yoghurt

blanda ihop allt i en mixer och "bam", det blev en urläcker glass! ;)

PUSS!

ljuva hem

jag var lite skeptisk om gårdagen faktiskt men nu kan jag se tillbaka och säga; "vi hade roligt men det var förbannat jobbigt också! jag orkar inte gå nå djupare på själva händelsen men jag har nu både en rygg och fötter som gör ont men jag är glad att jag ska få sova i min egen säng i natt. att duscha och bli ren var också en självklar lättnad!

alltså jag fattar inte riktig hur jag kan ha sådär små ont i halsen i flera dagar, jag tycker att det antingen borde gå över eller bli värre? men jag ska nog dra och kolla upp det på sjukan imorn. hoppas verkligen inte att det är halsböld igen, fysjutton vad det gör ont! men jag håller iallafall på att koka te just nu så får se om det blir bättre och sedan får jag väl springa och köpa lite halstabletter.

PUSS!


måste ladda batterierna

det är sjukt vad trött jag känner mig! den här dagen har jag inte hunnit med mycket. jag har iallafall packat det mesta förutom det som är i kylen. nä det är nog dags att slagga nu.

Mattias, om du läser detta så är det bara att ringa iallafall! :)

PUSS!

dom sa väl Borgarsand?

nu är jag nästan helt klar inför resan ut i skogen. bara några som detaljer som jag ska ta med mig som inte är nedpackade ännu. måste dra och inhandla lite naturgodis och frukt så att jag har något att tugga på när jag blir hungrig mellan måltiderna :)

min väska som alltid har varit med på mina utflykter överallt kommer vara mig trogen och följa med ut till Borgarsand också. ett äventyr utan den är inget äventyr och det kan nog Rebecka också hålla med om! ;)

alla klassresor och den resan som satte sig på minnet var när jag och Rebecka delade på min väska, vi gick förlångt och påvägen tillbaka så halkade Rebecka ner i vattnet. ja det var fina tider! :D

sedan har jag ju min snygga "skogsoutfit!"

gröna byxor och lila skor, den ni!



jag har fått hem min klocka nu för den delen och jag älskar den!


den är så typisk mig!

nu måste jag till coop nära!

PUSS!

packa smart?

jag är urusel på att packa smart, så lite som möjligt men ändå allt jag behöver. jag ska alltid överdriva och slänga i några extra saker som en tröja för mycket eller något liknande. det är dåligt att vara tjej ibland!
åååh.. jag vill inte fara ut i skogen och tälta! visst det kommer säkert bli skoj men jag hade hellre valt annat.
jag märker verkligen att jag inte har ärvt min fars "ute i naturen-"intresse. jag flyttade banne mig till en större stad för att slippa sånt där men nej, då ska skolan envisa sig att det är ett måste.



idag har vi börjat med ensamble A, äntligen! musik 3 gånger i veckan är precis det jag behöver, egentligen mer men jag klagar verkligen inte. men fick jag bestämma så skulle jag vilja ha musik minst 4 gånger i vecken + 3 idrottspass, det hade varit något för mig! :)

juste, jag har ju inte berättat att vi har börjat med religion A och samhällskunskap A nu. samhällskunskap har jag också saknat lite grann men allt blir bättre nu när jag slipper Ingrid, hujj.

och den 5 september så är det skolfoto igen, ohshit! måste redan nu börja tänka på så mycket. typiskt tjejer.. men jag vill göra en klar förbättring jämfört med förra årets bild, kanske ett litet smile :)

PUSS!

jag vill ha ett lamm!



snacka om sött! jag hade velat ha ett lamm! :)

PUSS!

black and white


det kallar jag stilrent!

nu är det dags att göra i ordning resten inför skolan. frukost hade inte varit helt fel för den delen!

PUSS!

jag är inte trött

att jag försöker lura mig själv att sova, det gick ju inte som planerat iallafall. dock la jag nyss på, la mig på kudden och kände att jag inte alls ville sova. så sjukt jobbig människokroppen kan vara!

jag har börjat tröttna på min mobil nu. min kära w950i tog självmord genom att dränka sig själv i en vattenpöl som hade bildats av någon som hade klivit ur duschen innan mig. så nu har jag min ruttna c902, visst den är väl helt okej förutom att kameran inte är något att skryta om och alla knappar funkar inte. nä nästa mobil blir banne mig en touch! och jag vet nog vilken jag vill ha! :)


jag har lust att leta efter lägenheter, en som är minst 20-30kvm större än den jag har nu, det hade inte alls varit illa! + att bo liiite utanför centrum som jag gör nu, det är rätt bekvämt :) balkong hade inte heller varit helt fel! nä nu tänkte jag alldeles för mycket på lägenheter så nu vet jag precis vad jag ska göra fram till läggdags nummer 2.



det händer inte ofta att jag är seriös på bilder när jag är "ofixad", den ni!

PUSS!

marabou med digestive



jag vet att jag har sagt det tusen gången men just den här blev min sista! jag ska sluta äta godis från och med nu! och denna gång ska jag verkligen hålla det annars ska jag hhm.. då får Mattias börja röka igen! ooh fuck.. bäst att hålla mig ifrån det!



om inte annat så ska jag ta och lägga mig i sängen och prata med Mattias tills vi båda somnar. åh vad jag saknar honom nu, min säng blir så tom .. hah :)

godnatt på er!

PUSS!

jag borde & jag borde

shit vilken slö dag! söndagar är verkligen inte min starkaste sida. jag tänkte städa, träna och sen ta det lugnt men nej, istället har jag legat på min säng, fixat lite på bloggen och pratat med Mattias i över 3 timmar, 4 kanske eller jag vet inte riktigt.

nä nu ska jag bege mig mot coop nära för att panta bort alla de där flaskorna som bara står i min hall och inhandla lite saker så att jag kan överleva kvällen :) och städa lite smått hade ju inte suttit fel i den här lägenheten.

jag har inte någon större lust att gå till skolan imorn men jag gör det ändå bara för att jag vet om att jag kommer ändra mig när jag väl är där och träffar allihopa igen.
och jag har inte heller någon större lust att åka ut i skogen för att tälta en natt och sedan gå en massa kilometer fram och tillbaka, usch vad jag har blivit lat!

nä nu upp ur sängen och till coop nära!


hehe snacka om porrblicken jag fångade upp ;)

PUSS!

design och header

sådär, en liten förändring blev det iallafall. färger och det kan jag fixa sen för nu ska jag prata med favorit! :)

PUSS!

uppdateringen kan stiga igen

vid det här laget vet nog dom flesta som läser min blogg att jag är kass på att blogga när jag antingen är i Kiruna, Gävle eller andra sida jorden, när jag umgås med människor och helst med pojkvännen. kass på att uppdatera när jag inte är hemma och själv helt enkelt men nu är jag helt ensam och därför kan uppdateringarna bli fler :)
ibland kan jag verkligen sakna att blogga.

haha juste! måste berätta en sak som hände igår efter bion! förresten så blev det ingen crusing utan bio och sedan max. när vi väl står där på drive in:en och Mattias har betalat och allt så säger snubben i kassan "jag slänger i några extra servetter för det kan ju bli kletigt när det finns barn i bilen". snacka om förolämpning! och Mattias bara skrattade åt mig och där kan jag hålla med om att jag blev ägd på riktigt.. haha.
ska sluta äta på max! och det kanske är bäst så att jag håller mig i form x) dags att börja träna igen kanske? juste! dom har ju snackat om att vi ska börja med spinningen igen på skolan, vilken jäkla tur för mig! :)



åh! en annan sak!
jag kan ju börja räkna ner till min första utomlandsresa i hela mitt liv nu! ja förutom Finland, Norge och Danmark då. jag ska verkligen få åka nu i september! :D så jag kanske hinner rädda min gyllenbruna färg på kroppen innan jag blir vit som ett spöke igen under mörka vinter halvåret.
sola, bada, spa och kanske lite shopping hade suttit extremt bra! Turkiet, Side kanske? jag lär ju se! :D



magnefikt!

PUSS!


en månad är inte så lång trots allt

inte när jag tänker efter.

för typ 2 timmar sen så blev jag ensam här i lägenheten bara för att Mattias var tvungen att åka hem igen. väldigt tråkigt men vi har ju trots allt valt det hära och visst att både jag och han blev ledsen men en månad är inte så lång trots allt för då kommer han vara tillbaka i Sundsvall med mig! :)

jag har funderat på en sak också!
visst det kanske är sött av mig att skriva något kärleks brev åt honom som ni också kan läsa men från och med nu så kommer inga såna komma upp på min blogg igen! jag anser att det inte behöver vara så synligt men inte heller för anonymt men det är mer personligt för både honom och mig om jag gör det på så sätt. too bad för er! ;)

PUSS!

crusing och bio?

idag är der crusing i Gävle och jag och Mattias funderar stort på att fara dit men än så länge är vi lite skeptisk på just den idéen men vi får se, det brukar vara sjukt skoj att se superfina raggarbilar! jag är ändå rätt grymt sugen på att fara dit men i'll see :)  + att det är sista hela dagen min favorit är här för han måste börja jobba igen ända ut i september och sen i början av oktober kommer han tillbaka! ♥

men ikväll ska vi iallafall på bio, det har inte blivt av på hela veckan fastän vi har planerat det i några dagar nu men idag ska det bli av iallafall. klockan 20.30 ska vi befinna oss på sf!





jag saknar dig är som sagt en av dom bästa filmerna jag har sett på länge! och låtarna är väldigt bra och det är ännu bättre att dom flesta är från min hemkommun, lite smått coolt! ;)

PUSS!

no promises

låtar man har på hjärnan och inte kommer på vad dom heter är nog något av det jobbigaste, dock finns ju google och youtube som kan hjälpa till :)

och eftersom att det var ett tag sen och att denna låt har snurrat runt innaför mitt pannben isisådär 2 dagar nu så får det vara dagens låt!


enjoy..

en väldigt fin musikvideo för den delen!

PUSS!

bloggtorka

jag är verkligen snål på inlägg märker jag men mina läsare ger inte upp utan jag ser att några kollar in på sidan ibland. söta ni är! :)

jag passar på att blogga medan Matti leker med sin nya pryl, nämligen hans nya mobil. (han är lite smått gay ändå ;) ) fast det är ju bra för både mig och för er.

nu har vi planerat rätt länge att vi ska på bio men idag ska det nog bli av antar jag. vi ska nämligen kolla jag saknar dig den har jag redan sett på bio när jag var i Gävle men jag vill ändå se den igen och det är ju ännu bättre när han också vill se den + jag kan passa på att böla lite extra i biosalen, dock får jag väl höra något i stilen "du sover på soffan om du börjar gråta" eller "du är lite mesig ändå" haha klassiker ifrån honom.


PUSS!

hemska saker i en vardag

visst jag är superdålig på att uppdatera men skit i det nu!

när jag och Mattias var påväg hem så såg vi en ambulans som hade på blåljuset på seveneleven/shell. vi for dit för att kolla och så såg vi att det var en gubbe som låg på baken och fick första hjälpen. det är första gången jag någonsin har sett det hända på riktigt. off det var riktigt hemskt och jag fick bara upp olidliga bilder.. nej jag vill inte tänka på detta något mer!
stackars människa, hoppas att du överlever!


back to school

tillbaka i skolan efter några veckors sommarlov som satt alldeles utmärkt! :)

igår kom jag hem ifrån Gävle, vilket var så himla skönt! sova i egen säng med mycket plats för mig själv men snart slipper jag sova själv för Mattias kommer komma idag vid 5 tiden. innan han kommer så ska jag ta och städa lite grann så att han kan känna sig som hemma! :) + en liten surprise till honom.

idag har jag och Emma hunnit vara på donken, köpte ett varsin happymeal och fick en varsin smurf :D och så har vi köpt kex men inte vilka kex som helst utan svampbobkex! :D mums! och en glass förstås.
nu sitter vi här i samma rum som vi hade förut och jag är inte alls lycklig men jag känner mig som hemma.



PUSS!

Hejdå Gävle! Sitter på xtåget som ska ta m...

Hejdå Gävle! Sitter på xtåget som ska ta mig hem till Sundsvall. Imorn börjar allvaret igen fast denna gång är vi 2or :) Jag längtar så oehört mycket till imorn när även min älskling kommer till mig :) men hare king, tjing!


regnar i Gävle

vaknade vid 10 och direkt for tv igång så att jag kunde slappa ett tag till innan vi skulle dra och handla på ica. efter ett tag då alla på ready så blev det shopping av mat så att vi klarar oss till vårat grill"party".
hela lägenheten är också städad för att Rebecka fick ett ryck igår kväll och så hjälpte vi andra till idag, everything must be right för kvällen ;)
igår kom jag fram och blabla! kvällen var den bästa eftersom att jag, Sandra, Michaela, Rebecka och Carro gick och käkade på ett jättefint ställe, satt och skrattade och hade det bra som bara den. därefter drog vi till något fick och tog oss en vaniljlatte för att invänta bio, "jag saknar dig". fytusan vilken underbart bra film det var! jag satt och bölade för det mesta, och ibland så fick man skratta medan tårarna rann. helt suverän! :)
fortsättning följer på söndag när jag kommer heeeem!
PUSS!

till ett annat län

allt är packat och klart i den minsta detalj.

om en timme så ska jag sitta på tåget mot Gävle, två timmars resa och sedan är jag framme. förhoppningsvis hittar jag till vilken buss jag ska ta (vilket jag borde göra) för att sedan träffa Rebecka som kommer och möter upp mig :)

men nu är det dags att gå!

PUSS!

2 månader ♥

det var inte så längesen du och jag sågs för första gången, egentligen bara några år sen. dock är det bara sen nyår du och jag började umgås och därefter vart det bara mer och mer tills jag berättade för dig om mina känslor och det var då jag fick reda på att du kände precis likadant. men även fast jag kände att det var fel, eftersom att jag bor ungefär 100mil ifrån dig och att det borde bara vara jag som kände så för dig för jag ville inte såra dig. det var då låten "hate that I love you" spelades som mest på min spotifylista.

tiden mellan påsklovet och sommarlovet fick du mig att förstå att det vi båda kände var något mer än bara ord. allt kändes så lätt men vi båda tvivlade på att ett förhållande på distans skulle fungera. dagar gick och det kändes som att du blev min mer och mer fast än du och jag inte tyckte likadant något mer, jag hade ångrat mig om distans och kunde tänka mig ett förhållande mellan oss två medan du fortfarande var skeptisk.
natten ifrån den 18 juni och till den 19 juni, natten då du fick mina ögon att tåras av lycka då jag fick höra att även du hade ändrat dig och mina armar flög runt din kropp. meningen "du och jag" fick en större betydelse i våra liv.

Mattias Flygare - du och jag är större än någonting annat.
du säger att du inte kan förklara ordet kärlek mellan oss två för att det är alldeles för stort. på sätt och vis men aldrig helt kommer jag kunna förstå hur stort du egentligen menar när du pratar om oss. på något sätt så känner jag på mig att när du säger "till sista andetaget" att det verkligen är menat så. ditt sätt att se på mig och hur du säger det till mig verkar så trovärdigt. trots att det "bara" är två månader så kan jag inte tänka mig att det är en lögn utan det du säger till mig verkligen är äkta!

jag trodde att jag visste hur all kärlek kändes men nu när jag har träffat dig så inser jag att jag faktiskt inte vet någonting, jag är en nybörjare påväg framåt.

du är verkligen min underbaraste!
jag älskar dig Mattias!


gävle ihelg

hade lite beslutsångest tills jag bestämde mig för att åka till Gävle och göra staden osäker med oss gamla och de som fortfarande bor i kiruna, det vill säga jag och Rebecka (the old one's) och Sandra och Michaela :)
det kommer säkert bli skoj men även väldigt dålig uppdatering från och med fredag. men då har jag något att berätta om också! :)
PUSS!

you learn


enjoy..

tur att dom spelade den här på Ljungarocken för jag har inte tänkt på hur bra den verkligen är!

alltså det finns många som säger att takida bara blivit sämre men jag kan inte riktigt hålla med om den saken. jag tycker bara att dom har blivit bättre och jag hoppas dom fortsätter så också! :D

PUSS!

Bilder + filmer ifrån Ljungarocken


























så underbar musik!
jag köpte för den delen ett takida linne också men den finns tyvärr inte på datan så tyvärr!

PUSS!

godmorgon eller goddag!

jag skulle chansa på att hälften av alla som läser min blogg har vaknat rätt nyligen eftersom att ledigheten fortfarande finns eller så finns det ju dom som jobbar eller har saker att göra.

onsdag idag och det står saker på schemat som att umgås med klassen fast även att jag borde städa. men hänga med vänner känns ju bara så himla mycket bättre. ääh jag ser ju! :D

gårdagen var helt suverän!
dagen började med att fixa sig och sedan sätta sig på buss med numret 2 på som tar en till Birsta. på bussen mötte jag upp Emma och Kevin. vi for till Birsta för att shoppa! eller eftersom att min mor hade lånat mitt kontokort och jag hade glömt att ta tillbaka det så fick jag leva på sådär 400-500kr. men det gick bra ändå för jag kunde köpa mig en handväska! :D tänkte att jag skulle ta en liite annorlunda jämfört med min förra.


min nya love!

därefter så tog jag och köpte en glass på donken och därefter blev det ÖB en sväng för att inhandla några små saker. efter det drog vi till bussarna som tar oss in till Sundsvall där vi bara gick omkring tills vi mötte Folke.

efter ett tag så var det jag och några vänner ifrån klassen samlades hemma hos Folke och hade det trevligt, spelade lite tvspel. efter det kollade vi disneyfilmer tills alla drog sig hemmåt. så fort jag sa hejdå till Emma så ringde jag min älskling och pratade med honom ända tills klockan blev 4. en bra dag och kväll/natt!
och snart blir det ännu bättre för på måndag så kommer Mattias hit! :D

PUSS!

rösta ni också!

8 dagar kvar tills dom utser vilka som vinner en rockbjörn! klicka in på länken och rösta ni också!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/article12709037.ab

loves!



PUSS!

home!

äntligen hemma i Sundsvall! :)

men nu ska jag prata med my love och sedan sova så godnatt! :)

PUSS!

dagar med fult väder kan vara helt underbara

annars hade jag suttit ute någonstans, kanske på stranden? men istället sitter jag nu framför datan och kan kolla kläder, skor och allt annat jag behöver till hösten. klicka hem lite av allt möjligt nu när jag har pengar :)
eller varför inte slå på en bra film och sätta sig i tvsoffan med en varm filt runt om sig. det är också så himla mysigt! jag saknar ändå hösten och mörkret. alla tända ljus som jag kan tända när jag äter, myser i soffan eller bara när jag vill ha en bra stämning. alla kläder och min favorit färg (på hösten) får äntligen komma fram ordentligt, svart! dock är det lite tråkigt ibland så en fin men ändå inte så stark färg kan jag alltid bära :)
och så dom fina scarfarna! och kanske en roligare färg på skorna!
me love!
eller varför inte träna inne? det funkar också alldeles utmärkt! :)
PUSS!

Sundsvall ikväll?

jag funderar på om jag ska dra hem till min hemvy. det finns så mycket jag måste hinna med innan skolan börjar och jag måste verkligen hitta mig en ny handväska och kanske en ny plånbok som är lite större och snyggare än den jag har! :) jag vill hitta något som verkligen är jag! så det blir nog staden med min Emma imorgon.
och snart måste ju mina kläder som jag beställde komma också! nya fina tröjor, bland annat en stickad tröja, perfekt till höstens kyliga kvällar!
men nu ska vi gå mot kiosken!
PUSS!

syskonen ett år äldre

i fredags fyllde min älskade lillebror Jimmy hela 6år. så nu är leken på dagis över för din del och välkommen till allvaret, eller ja, åtminstone lite lek och pluggande kommer du få vara med om! :)
idag fyller min älskade lillasyster Sara hela 8år. du tar ännu ett kliv upp på karriärsstegen. både du och jag kommer börja 2an, dock så har du flera år kvar medan jag bara har ett efter detta år! :)
grattis till er båda två småttingar! jag älskar er så himla mycket!


Jimmy


Sara

PUSS!

kolla lägenheter

det måste nog vara det jag gör som mest på vardagarna egentligen men jag har ju som sagt bestämt mig för att flytta och guess what? jag har hittat en till lägenhet och det som är bra med den lägenheten är att den ligger på exakt samma gata som min lägenhet + att den är typ 10kvm större och den har en vanlig spis med ugn. då kan jag laga riktig mat! :D
måste prata med mamma om det bara för att jag inte är 18 bast, men snart så är jag det och då kan jag göra precis vad som faller mig in!



jag gillar att drömma mig bort märker jag. ett liv tillsammans med min pojkvän. kanske här i Sundsvall eller kanske tillochmed lite norrut. men jag måste ju förstås skapa mig en grund och det är ju inte världslätt men jag har iallafall en dröm! :D

PUSS!

nedräkning och Ljungarocken på topp!

söndag idag och igår var det Ljungarocken nästan hela dagen! gick dit där vid 3 typ med Emma, satte oss på en skuggig plats bara för att solen stekte på som bara den! gick hemåt för att käka och jag bytte kläder till mitt nya takida-linne, oohyeah! ;)

kollade dead by april som var sååå grymt bra! :D älskar verkligen deras musik men dock inte lika mycket som musiken som spelades 2 timmar senare, nämligen takida! :D fyfan vilket ös det var och jag har grymt mycket bilder och jag tänkte väl dela med mig av några senare när jag kommer hem.

och tack Emma att du kom till Ljungaverk bara sådär och kollade på alla mina favoritband, jag älskar dig vännen!



OCH VET NI?! :D
jag är så himla lycklig just nu och vet ni varför?
jo det är för att det är bara en vecka (+ idag) kvar tills min älskade Mattias kommer till Sundsvall för att träffa mig. det är inte alls länge och jag saknar honom så att det är otroligt! snart är han i mina armar igen!

PUSS!

solsken och regn

det kommer sluta med en underbart fin regnbåge, full av färger och färger gör mig så lycklig! :)

det var egentligen inte det jag skulle skriva om, utan om några få dagar så kommer jag vara 2 tröjor och 1 blus rikare! jag kände för att köpa något som inte är jag och ni kommer nog förstå när jag kommer visa upp mina köp här senare.

jag känner att jag har fått en sån där super idé om att jag vill förändra saker och ting igen, typ min lägenhet, jag försöker förfullt att hitta en ny bara för att jag kan börja köpa nya saker som jag egentligen vill slänga ut genom fönstret bara för att jag vill ha nyttnyttnytt! men för att jag ska kunna köpa allt det dära så behövs det ju plats.
     en förändring på mig själv hade också varit roligt! känner att jag är väldigt omväxlande i mitt tänkande om kläder och smink osv. men jag har nog närmare bestämt mig för att börja använda jeans lite smått här igen. senast var ju ändå i 8an och det är ju som 3 år sen nu. och kanske en ny färg till håret igen? brunt är så mig så det kanske är roligt att testa något helt annat, vem vet? det kan passa mig :)

men allt detta innebär bara ett massa slöseri med pengar och då behövs det ett jobb! och vet ni? jag har nämligen skickat in mitt cv till ett ställe som kan ge mig ett jobb med deltid. det är just det jag behöver! :D


förresten så väntas det med mer träning idag ;) fit for fight!

PUSS!

2,5 km eller mer?

har precis varit ute och gått ifrån oss, runt hussborg och tillbaka hit. fick sällskap hemifrån och typ halva vägen bara för att morsan skulle förbi Bella och surra :) men jag och Zita fortsatte. tror nästan jag ska göra det till en vana att gå runt den där slinga varje gång jag är här och kanske varje dag ifall jag är här en längre tid, en smart träning det också! 
    dock vet jag inte hur lång den där sträckan är för Örjan säger att det är 2,5 runt hela men jag kollade på hitta och då visade det sig att det var 3,2 km till hussborg härifrån och så det gånger två. så egentligen borde sträckan bli minst 6,4 km lång. jag är supernöjd! :)



jag har mål.



jag tror nog att jag kommer att sakna att jobba på hussborg, dom är så himla trevliga där och jag trivs dock hade jag velat slippa jobba åt kommunen som inte ger tillräckligt och får betalt i timmen av dom istället. jag ska nog ta och prata med dom + att jag har hört skvaller om att dom gillar mig och att dom tycker att jag är duktigt :D

PUSS!

det är dags

idag börjar jag på allvar med det jag har sagt i flera veckors tid nu! jag ska klara det och samtidigt vara hemlig emot er ;)

PUSS!

Gissa vilka jag såg alldeles nyss? Jo, tak...

Gissa vilka jag såg alldeles nyss? Jo, takida robban med sin familj, den ni! ;D jag är rätt glad att jag får jobba på en herrgård där mina favvo artister kan vistas :) dock har jag lite mer skvaller om just en medlem i takida som jag har fått reda på här på mitt jobb men tyvärr så läggs det inte upp här, too bad ;) PUSS!


Nu är dom mina! :-D

dsc01929 (MMS)

Nu är dom mina! :-D


Vår nyaste familjemedlem. En jätte söt kan...

dsc01924 (MMS)

Vår nyaste familjemedlem. En jätte söt kanin som heter Siri :)


KÄRLEK! ♥

KOLLAKOLLA VAD vi JAG HAR FÅTT! :D


tAKiDA's nya cd, vilken lycka! :D

jag har en sådan tur att min familj är takida fans

Sara och jag.

tror nog att det är vi två som är familjens största takida fans, oj vad vi älskar deras musik! det som är så synd är att Sara är för liten för att gå på ljungarocken så hon får inte gå ;S annars hade jag tagit med henne eftersom att jag har lovat henne, fuck..

vi kärlekar takida!

PUSS!

grattis my love! ♥

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE MATTIAS FLYGARE!
hoppas du får en toppen dag fast än jag inte kunde tillbringa denna dag med dig och gratulera dig på riktigt men du är i mina tankar och i mitt hjärtat!

19 år, det är inte dåligt det! snart är du 21 och då kommer jag tycka att du är jätte gammal men det är endast för att jag inte tänkte på att jag är 19 då :D


"This one's for you and me, living out our dreams"


1 månad och 17 dagar tillsammans med dig men det känns ändå som en evighet. nu låter det som att jag ogillar det men det är helt tvärtom för jag älskar dig mer än någonsin. allt detta vet du om för vi hade vårat samtal på 3 timmar och lite till.
     jag brukar skämmas i andras närhet när det kommer till vissa saker men med dig så känns ingenting sjukt förutom våra vackra "ökennamn" som vi ger till varandra. 
     "100 mil, det är ingenting!" - jag håller det fortfarande. men det roligaste måste ändå vara att vi pratar så mycket framåt, så många mål, så många möjligheter, så mycket jag vill göra med dig, hur mycket jag saknar dig när du inte är här och framförallt, hur mycket jag älskar dig! men jag behöver inte sakna dig så speciellt länge till om jag får välja. den 23 augusti låter som det perfekta datumet för dig att anlända till min lägenhet här i Sundsvall. bara du och jag dagarna igenom!
- du älskar mig och jag älskar dig, vad mer kan jag behöva? du är mitt allt! ♥

PUSS PÅ DIG!


vissa säger "typisk Sandra!" och andra känner mig inte

men jag har bara roligt i alla väder och just nu regnar det :D dancing in the rain.


och jag säger "jag var bara tvungen"











den här måste ju vara den snyggaste! :D haha!

ser ut som att jag skulle trilla.. clever!



och där avslutas min regndans. alltså det är sjukt roligt att dansa i regnet. hade varit coolare om man såg regnet som jag gjorde det men då funkar ju inte camen på datan, haha :)

jag kan ju lugnt säga att det var aningen kyligt ute men naken i en varm morgonrock och en kopp te ska nog göra mig varm snart ;) och det hade ju inte gjort något om honey var här, myst i soffan framför en film i hans famn måste nog ge den bästa värmen, kroppsvärme!

PUSS!


ännu ett svar

En som undrar om en kopp te i sommarens varma kvällar:
Vad har du i den olivolja och hur värmer du det? :)


svar:

jag har endast olivolja, ingenting annat! oljan är tillräckligt bra som den är. jag fyller varm vatten (direkt från kran) i en balja och därefter brukar jag stoppa ner hela flaskan med olivolja i balja. därefter brukar jag hälla över det i en liten skål som jag tar med mig till badrummet. :)

PUSS!

att kritik måste finnas

alltså jag såg nyligen på facebook en länk som leder till (enligt mig) något jäkligt sjukt som man blir sur på! ni kan ju själv läsa om ni också är intresserad av takida:
'
http://www.gp.se/kulturnoje/1.690865-takida-polisanmaler-recension

PUSS!

svar på "ångbad och olivolja"

hej om ångbad och olivolja:
Hur gör du din olivolja till håret?


svar:

först så tar jag och värmer upp den mägd av olivoljan som jag brukar använda bara för att det ska vara enklare att massera in det i hårbotten. efter att jag har satt det i håret så lindar jag en handduk runt och väntar minst en timme för att sedan kunna skölja ur det. dock så blöter jag inte håret utan jag tar shampoo på engång och därefter sköljer jag ut allt. efter det tar jag även balsam precis som vanligt och då är allt klart!
     visst det kan finnas kvar lite olja i håret men det "suger" håret upp under dagen/natten. men jag kan ju säga att det är bäst att testa detta då ni ska vara hemma dagen efter eller åtminstone är ledig ifall det blir fel på någon vänster.

hoppas svaret uppskattas och hjälpte! :)

PUSS!

en kopp te i sommarens varma kvällar

jag vet egentligen varför jag väljer att dricka te just nu, varmt ute och allt. men jag saknar dom kyliga höstnätterna. och det är alltid så himla avkopplande med varmt te och jag känner att jag kan behöva en lugn kväll + att jag måste vänta en timme innan jag kan skölja ur mitt hår. ensam hemma är jag också.



på tal om kalla höstnätter så måste jag hitta mig en snygg stickad tröja. har letat så himla länge men har inte funnit någon som jag vill ha riktigt än. jag får sluta snåla på min lön som jag fick och börja leva lite och nya kläder är ju aldrig fel! ;)  tror att jag ska börja checka redan nu!

PUSS!


ångbad och olivolja

känner att det börjar bli dags för ett ångbad för ansiktet när jag börjar få fler än två finnar i facet, det är inte acceptabelt! och så tycker jag att mitt hår ska få lite olja i sig så att det får sin glans igen! :)

ångbada ansiktet är väldigt simpelt. det enda som behövs är en balja med varmt vatten i och sedan är det klart! det går ju förstås lika bra med en kastrull som jag användet mig utav.


alltid lika glad! och snacka om att mina tänder ser vita ut, något alla vill ha!

jag passade på att ångbada mitt ansikte medans jag väntar på att olivoljan står i värmen. men vid det här laget borde det vara klart! så jag ska gå och kleta in det i håret, vänta en timme och sedan blir det duschen! :)

dags att börja nu!

PUSS!

hollywood hills

låten som spelas på rix fm just nu, spännande? javisst! :)

har slutat för idag och det är tur att det är riktigt bra väder för nu har jag tagit på min bikini och sola står högst upp på listan! fast jag hade lätt kunnat stanna kvar på jobbet idag för idag hade jag riktigt roligt där, måste skaffa mig en golfbil! :D
om inte annat så är det säkert närmare 35 grader i solen om inte mer. det är i såna här tillfällen vi skulle ha haft en pool istället för en studsmatta. men träning är ju alltid bra det!


som ni ser har jag en stalker, nämligen min vovve som tydligen är med på dom flesta av mina bilder.

en sak är synd. det är alltid fint väder på morgonen men dock lite väl kyligt just då annars hade jag nog suttit och ätit frukost här ute i min ensamhet eftersom att Josefin sover ända tills jag slutar jobbet.

PUSS!

kärleken övervinner

istället för att jag skulle somna sur igår så tog Mattias och pratade med mig tills vi på kom oss själva att klockan är 3 och jag måste jobba nästa dag. men vad spelar det för roll om jag är trött en dag på jobbet? min dag är helt räddad! :)
Kärleken övervinner det mesta!




som ni kan läsa så var gårdagen inte den bästa men alla har vi ju dåliga dagar och för vissa löser det sig och för andra inte. jag har min lycka och min pojkvän att skylla på när det kommer till att jag ska må bra. tänk om alla hade haft det lika bra som mig? :)

om typ en halvtimme så ska jag börja bege mig mot jobbet och idag blir det en överraskning om vad jag ska göra, hoppas jag slipper städa och få sola eller något annat helt okej jobb!
     men vem blir inte peppad av att jobba när man arbetar med färger och inte vilka färger som helst, utan jag jobbar med en söt och lite mer färg på trycket än vad mina flesta t-shirtar innehåller. jag måste ju bara få blotta den för er! :D


den är ju bara för sööt!

och jag har fått min morgonpuss också, haha

dock lite suddig men min älskade schäfer Zita.

och bara för att få slänga in en till bild så måste jag bara få säga min själviska tanke om min bild och det är att jag är rätt söt för att nyligen ha vaknat och bara klätt på mig.

sådär fin i håret, leendet när dagen kunde ha varit sämre och lite morgontrött
kan vara en bra kombination ändå.



jag vet även om att min Mattias brukar kika in på min blogg så jag tar mig friheten och skriva för er allmänheten som läser min, Sandra Hjortborgs blogg och speciellt till min favorit;
"Mattias, Jag älskar dig så oehört mycket! hundra mil är ingenting!"



nu är det inte länge kvar tills jag ska dra så jag måste avsluta här för jag måste borsta mina gaddar!

PUSS!

Ending is love


enjoy..

som sagt så har jag lyssnat på deras nya album tio gånger om eller något sådant men jag har även funnit min absoluta favorit! Ending is love.


PUSS!

vissa dagar har en höjdpunkt

satt precis och tänkte på det och kom fram till att alla dagar inte har någon speciell höjdpunkt som man kommer ihåg. men idag och väldigt nyligen så tog jag och lagade amerikanska pannkakor till mig och min syster som middag och det var så sjukt gott att min dag fick en speciell höjdpunkt. dock tycker jag att det är roligt att spendera så mycket tid som möjligt med min syster också bara för att det inte händer allt för ofta när vi inte ens bor under samma hustak något mer eller knappt träffar varandra när vi båda är i Kiruna, det är rätt sjukt men speciellt! :)
det var som mer förut när hon och jag slogs och fjantade med varandra men nu kan vi uppföra oss som tur är och nu springer hon omkring hos killar och festar, min lilla flicka har blivit stor! :')



"det är synd att tiden går för fort"




nu ska jag ta ut min byracka så att även jag får lite motion efter min tjockismiddag! ;)

PUSS!

första augusti

tänk vad tiden har gått fort och jag vet om att jag har tjatat om just tiden hela tiden. jag ville förut att tiden skulle gå saktare, spolas tillbaka eller helt enkelt stanna men nu ser jag framemot att tiden går fort. jag längtar tills jag börjar skolan igen, jag längtar tills Mattias kommer till Sundsvall, jag längtar tills jobbet är avslutat så att alla mina pengar rullar in på kontot.



idag skulle jag egentligen sola direkt efter jobbet men jag kom på mig själv att jag hade laddat hem en film som jag ville se, nämligen Benjamin Button. så sevärd film! den var nog den bästa jag sett på länge, gråta åt filmer är jag också bra på och jag grät ordentligt till den här. den hamnar lätt i toppen!

på tal om filmer så kolla vad min mamma har köpt åt oss mig.


KÄRLEK! och en lycklig Sandra

för den delen så har Emma lovat mig att vi ska gå på bio när nästa film kommer, trots hennes vilja :D mohaha! 

 
mer media

har ni checkat efter något nytt på spotify för oss som är för snåla för att betala? om inte så har tAKiDA's låtar släppts  för oss nu och jag har lyssnat på deras album om och om igen, dom måste ju vara det bästa bandet någonsin! och det bästa är nog att dom flesta i min släkt är stora fan av just tAKiDA. tilliochmed Mattias tycker dom är bra. och ojoj vilken lycka! :D

PUSS!

RSS 2.0