091230

hej ni kära läsare!

idag har jag varit i Sundvall och shoppat kläder och en väska blanda annat och är rätt nöjd med mina inköp. Jag som är lite fattig på färgglada kläder har ny börja fixa till det problemet för förra gången jag var och shoppade så fick det bli lite olika nyanser och dagens inköp av kläder var; ett ljusblått linne, lilla linne, förstås, en lila tröja och en grå tröja, det är inte så lätt att välja bland allt man hittar men man måste ju eftersom att det mesta av pengarna gick åt till julklapparna men lite blev ju över, hihi ;)

Vaknade där vid 6 för att jag skulle fixa mig inför stadsresan och vi skulle åka tåg men det jag inte tänkte på vara att tåget gick 08.59 och jag vaknade 6, onödigt! var klar långt innan vi skulle gå men det är väl bra på något sätt det med. Men när vi väl kom fram så blev syrran hungrig fast hon hade käkat frukost så vi fick ju gå och fika sedan efter några timmar så var hon hungrig engång till så vi gick och käkade ännu en gång och efter yttligare några timmar blev hon hungrig igen men då fick hon käka själv, haha! Jag testade även dom där skorna som jag fick i julklapp men som tur var att jag tog med mina vanliga för man är ju inte van att gå i såna riktigt än men man måste ju ''öva'' på det, haha!

Vi kom även förrsent hem för att det var något fel på spåret så vi fick åka buss men i Torpshammar fick vi åka tåg igen eftersom att den hade hunnit köra ikapp oss och det var ju svin kallt att springa mellan bussen och tåget hela tiden och sen in i bilen för Örjan kom och hämtade oss från tågstationen som tur var.

och nu sitter jag bara och fryser men det är lätt ordnat med lite täcke och några ljus, bara för att det blir mysigare då. men nu drar minuterana iväg igen och jag ska göra annat nu på ett tag för först måste jag fixa lite i mitt rum men har det bra, pusshejs!

sista för kvällen

Hej ni underbara!

hur mår ni en kväll som denna? jag mår iallafall bra och snart ännu bättre för nu väntar min säng på mig för jag måste gå och lägga mig tidigare idag eftersom att vi ska upp tidigt imorn för att hinna med tåget till Sundsvall och jag måste hinna fixa mig och saker innan jag kan ge mig iväg dit.

känner för att testa mina nya skor imorn och se hur det är att gå i dom och det är ju en smart grej eftersom att vi bara ska vara inne på ett ställe eller två och gå omkring. så imorn får jag uppleva lite av min framtid, precis som jag vill och jag har en massa saker som står på min inköpslista som jag bara måste köpa! älskar shopping och helst där mode faller in.

men nu ska jag ta och göra mig i ordning för sängen men ni, jag kommer tillbaka imorn och säkert direkt efter stadsresan så ska jag berätta om det blev något stort av det hela så har det bättre än bäst, pusshejs!

har fått upp öronen för en ny låt;
Hero of war - Rise Against
- sjukt bra, tycker då jag

.

Att stiga ifrån det som engång drog ner en till botten är inte alltid lätt men man kan säga att allt löser sig med tiden även fast man inte själv tror det.
Att ta steget ifrån det förflutna och börja om på ett nytt kapitel är säkert något dom flesta vill fast även en del inte vågar göra det ensam.
Förhållanden som tar slut och man faller i gråt och när den där känslan kommer att han/hon var mitt allt och jag kommer aldrig kunna hitta någon som jag kommer älska lika mycket, livet är helt förstört.
Det finns en massa saker vi människor inte tänker på, att det kommer nya chanser i livet hela tiden så varför ge upp så fort det händer något?
Jag tänker inte gråta något mer för något som jag vet är oväsentligt för att jag vet att det finns större saker som kan ske fast man inte vill det, så jag ska vara glad över det jag har och det jag säkert kan nå upp till en dag.
Jag vill att mina drömmar ska bli sanna så att livet börjar leka, precis som det gjorde på mina glans dagar.



If you were here, tonight

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine

It's impossible

Don't ever think that I'm proud of what I've done
What we had in common, now it's gone

It's impossible to bring you back
And even if i try to turn you heart
It's impossible to turn back time
It's impossible

091229

hej ni sockersöta!

lite av min dag tills nu fast det har inte blivit något direkt eftersom att jag vaknade där vid 11 men jag somnade först där vid 6 men det är ett under att jag är pigg nu.

gjorde inte speciellt mycket natt men när jag vaknade så har jag hunnit duscha, fixa mig och ska snart gå upp och käka frukost. och senare ska jag nog till Fränsta en sväng och sedan upp på vinden när mor kommer hem för vi ska kolla på kläder sen vi var små, vi ska se vilka vi vill spara och sedan vet jag inte vad som händer med resten men det återstår att se.

just nu sitter jag har med min kära bror och försöker skriva dettá inlägg men det är lite svårt eftersom att han inte kan sitta still i min famn och helst så vill han själv skriva några meningar men nu ska jag ta och fixa vidare och föra upp ungen och fortsätta med mitt, haha

hare bättre än bäst, pusshejs!

29 December

hej kära läsare!

hur har ni det? själv har jag det helt prima!
förlåt att jag inte skrev igår men jag hann inte eftersom att jag somnade först där vid 8 på morgonen och vaknade ungefär 3 på eftermiddagen. för direkt när jag vaknade gick jag upp för att käka frukost och sedan idret efter det skulle jag till Fränsta för att hämta morsan eftersom att ena bilen är sönder nu. sen när jag kom hem så sätter vi oss ner och pratar lite allmänt skit om dagar och massa annat. sen blev det middag och typ direkt efter det så tog jag och mamma chansen att gå ut med hundarna och vi kom inte hem förrän typ 2 timmar efteråt och då var klockan där vid 10 (?) sen skulle vi kolla på film men dom skulle bara ladda ner den först men det gick ju som det gick så det blev ingen film för mamma eftersom att hon ska jobba idag så när hon gick och la sig så höll jag och syrran på att fjanta oss som vanligt och sedan försökte jag få tag i Tobbe men det var nästan omöjligt men jag lyckades. sen ringde Nilden så jag snackade med honom istället en sväng och nu sitter jag här i sängen och bloggar

rätt så rolig dag iallafall fast det jobbiga är att jag inte är trött nu, illa! 
måste försöka sova om ett tag (igen) men vi ser ju hur det går med det. 

men nu ska jag göra lite annat så hare bäst, pusshejs!  

20.38

hej ni otroliga!

idag har jag faktiskt kunnat sova till 12 fast jag somade där vid 4 istället, hehe. när jag vaknade så var det första jag gjorde var att kolla en film med dom mindre syskonen och sen for vi till Fränsta för att handla och tanka sedan stack vi en bit upp på berget för att hundarna var med så att vi skulle rasta dom där efter vägen men våran bil är ju rätt så låg och det var egentligen för mycket snö men Örjan körde ändå där och fixade en egen väg men det dröjde inte länge tills han var tvungen att backa tillbaka och sedan vända för att han inte kom igenom det värsta snöhögen och efter den svängen så var vi tvungen att stanna och fixa en sak.

sedan kom vi hem och det hände väl inte så speciellt mycket men det dröjde inte länge tills mamma kom hem och lagade resten av maten, tacos, älskar&MUMS! och nu sitter jag här och skriver och sedan får jag se vad resten av dagen har och bjuda på för jag har inte lust att gå och sova på ett jävla bra tag.

men nu ska jag vara social med alla dom andra här så hare bra, pusshejs!

27 December

hej ni otroliga!

i detta inlägg kan jag börja med att gratta Emma Mikaelsson som är min eller var bästavän här i ljungaverks området! och sedan finns det ännu en till som jag känner som jag kan gratta som jag träffat och snackat skit med på olika fester och det är John Holmbom (Labomba)! ni båda, hoppas ni får en grymt bra födelsedag!

inlägget fick bli den 27:des istället men man kan inte kräva för mycket av endast en person ;) 
 
efter det förra inlägget så har jag letat en hund och kollat en ''skräckfilm'', fan alla skräckfilmer suger ju, kom igen och fixa något som man verkligen blir rädd av! och det är säkert inte bara jag som tycker så ;o (y) men iallafall så skulle jag kolla den med morsan men hon kan ju inte ens kolla på film utan att somna ifrån den så hon är ju super rolig att kolla film med eller så inte, inget illa menat mamma lilla, älskar dig iallafall! sen så har jag fixat mig för sängen och snackat med Tobbe eller ja, jag snackade tillochmed mer med Näslund, trevlig kille iallafall mer än vissa andra har varit dom senaste dagarna, aja..! men shit the same, jag överlever ju så nu sitter jag här och bloggar och tänker meddela att jag tänker försöka sova länge imorn, ja ni läste rätt! har inte kunnat sova dom senaste nätterna så bra men det hoppas på en ändring!

ja och senare idag vet jag inte vad jag ska göra, sova är ett måste men sen då? äsch! det får bli morgondagens problem (y) :p

men nu ska jag försöka sova ifall om jag inte kan sova på grund av syskonen imorn på morgonen så hare bättre än bäst, pusshejs!

26 December

hej ni underbara!

hade inge bättre för mig så bloggen fick bli ett utmärkt underhåll precis just nu. skulle egentligen vara barnvakt åt syskonen men det varade bara i någon timme för alla tre stack till en kompis och har inte kommit hem ännu så jag har tagit det hur lugnt som helst kollat och kollar fortfarande på simpson marathon (y) rätt så bra fast man blir rätt less efter ett tag.

men nu slipper jag vara helt ensam för att min kära mor precis kom hem och ska äntligen göra mat och det är fan tur för jag har bara ätit frukost ;o illa men nu blir det våfflor för hela slanten och jag älskar våfflor så nu ska jag dra mig upp för trappan och hjälpa till så det går fort med maten och säkert hämta hem ungarna ifrån grannen så har bättre än bäst, pusshejs!

(skriver väl något senare)

23.55

hej ni otroliga!

nu sitter jag här hemma hos mig med Emil som är och hälsar på och är trevlig :) fast han är inte så värst social eftersom att han är så trött helt plöstsligt och håller på att somna, suck, haha! men när han kom så satt vi och snackade, var sociala som satan och sedan gick vi ut och gick (y) haha det var typ -3 grader garanterat och han frös men det är egentligen ingenting att gå ut i den kyla, haha! sen när vi kom hem kollade vi på ''fröken Sverige'' men syrran och Felicia eller ja, jag kollade medan dom andra fjantade men det är ju dom här ''ljunga/fränsta''borna, inget illa menat men dom är rätt härliga iallafall :)

men nu har jag iallafall skrivit ett inlägg till idag så nu slipper ni vänta ända tills imorn och nu ska jag ändå göra något annat så hare bättre än bäst, pusshejs!

25 December

hejhej ni super underbara!

det blev inge skrivande igår eftersom att julen fick bli en tid då jag tillbringade nästan hela dagen med när och kära! fick dom där skorna som jag ville ha och godis, pengar och massa mer, blev nöjd förutom att min rygg tar kål på mig ;o

och just nu sitter jag och kollar Harry Potter på Tv, haha gamla minnen (y) fast jag måste ju läsa åt lillasyrran som knappt kan läsa men det är lugnt för nu har hon stuckigt och jag ska sluta sitta här som en cs-tönt vid datorn, hehe ;) mitt liv kallar på mig och jag måste börja fixa mig för just nu är jag klädd i lite vad som helst eftersom att jag trodde det skulle vara en lugnt dag fast vid 8 ska tydligen Emil komma förbi men vad finns det att göra i en håla som Ljungaverk?! ingenting, nä juste, Kiruna är isåfall snäppet bättre, tummen upp för det då pisshålan!

får se om jag ids skriva nu ikväll men jag lovar ingenting så ni vet det! 
så nu drar jag och fixar i ordning lite grejer och mig själv så hare bättre än bäst sötnosar, pusshejs!

God Jul!

Hej ni kära läsare!

jag hann aldrig skriva något igår för att jag hade massa att göra och min rygg är säck, illa. eller ja mycket att göra och mycket att göra, jag sov nästan hela dagen igår eftersom att jag skulle vara barnvakt åt syskonen men eftersom att dom vaknade vid 7-8 båda två och jag hade somnat rätt sent dagen före så jag kände mig rätt slut och min rygg också och det kändes som att febern vad påväg men icke då, som tur är för jag vill ju inte vara sjuk på julafton. men när mamma kom hem från jobbet så fick jag massage och sen åkte vi och köpte en salva mot ryggvärken och hämta massagestolen av Bella. och när vi kom hem så skulle vi spela bingolott, jippie -.- haha men jag vann 100 kr iallafall som en gång tidigare fast det var jätte länge sen.

och idag har jag vaknat och kolla vad jag har fått i julstrumpan och det var förstås mycket godis och en FRIDAtidning som alltid. duschat har jag precis gjort så nu ska jag sminka mig, fixa håret och hämta kläderna som jag ska ha på mig idag. och så hoppas jag att ni alla får en sjukt bra jul som jag hoppas att jag får :)

men nu ska jag fortsätta fixa mig och så vidare men vi ser ju om jag skriver något senare om inte så kommer det säkert ett inlägg imorgon men hare bättre än bäst snyggingar, pusshejs!

22 December

hej ni otroliga! ligger fortfarande kvar i sängen för att jag inte ids kliva upp riktigt än men så kan det vara fast jag har en del att göra nu på morgonen så jag måste nog upp snart och duscha, fix och sen så ser jag vad som händer senare idag :)

jag och syrran skulle iallafall baka till julen men det kan vänta isåfall och det kan städningen i mitt rum också göra.

vaknade där vid 10 någongång för att Örjan kom hem så hundarna sprang och skulle ut eller något åt det hållet men har haft det lite jobbigt nu imorse eftersom att jag vaknade flera gånger men vill inte kliva upp utan sova vidare, hehe.

men om jag börjar med allt nu så slipper jag börja senare utan bara fortsätta på saker och ting som jag startade nu på morgonen men bli inte besvikna över att det tog slut nu för jag kommer säkert tillbaka med ännu ett inlägg om inte två senare på dagen/kvällen så hare bättre än bäst, pusshejs!

tankar och minuter som flyger förbi

som jag sa så skulle jag skriva och det tänker jag göra nu så hej ni söta! det har inte hänt så mycket förutom att man sitter i sina tankar om den så kallade ''underbara framtiden''.

igår när vi var i stan och handlade julklappar så började jag och morsan snacka om när jag ska flytta ner till Sundsvall ifrån Kiruna, om allt vi skulle få handla eller iallafall att det skulle bli roligt när den tiden kommer. själv har jag också tänkt så och hur mycket jag redan har som man bara kan plocka med ifrån farsan och morsan. undra hur första blicken är när man kommer in i sin nya lägenhet med massvis av grejer och börjar fixa i ordning allt, får till sitt hem. ååh det finns så mycket jag vill göra redan nu:

flytta ifrån Kiruna
skaffa den nya stilen
börja om på nytt
träffa nytt folk
bli rik
resa omkring för att se världen

och det finns ännu mer men jag kan inte skriva in allt här men jag vet om att en dag kommer det mesta slå in ifrån mina drömmar.

och man blir ännu gladare för att man vet att denna termin gick fort så kommer säkert nästa göra likadant och nu väntar jag bara på att få se mina betyg som säkert kommer på onsdag hit till morsan och snart är det dags att börja söka in till olika gymnasium, det gillar vi skarpt!

fast drömmar brukar oftast vara bättre än verkligheten men förhoppningsvis så kan det bli likadant en enda gång skull. men jag tänker göra allt för att få det som jag vill innan jag tänker ens ha tankarna på att sluta.

men även fast jag ska kämpa så kommer bloggen alltid finnas där som ett stöd ifall det är något man vill få ut i ord eller helt enkelt som en rolig sak men jag har ett liv och det är inte den här sidan fast det hade ju varit något om man satt på topp också men vem vet, man stannar ju inte nere föralltid på några få besökare. så hopp finns ju alltid.

men oj så minuterna flyger iväg sådär läskigt fort igen så nu måste jag ta och göra någonting vettit av tiden av den här dagen eller timmarna som är kvar men ni, hare bättre än bäst, pusshejs tills vidare!

21 December 19.31

hejhej ni underbara! nu sitter jag framför en dator igen och det händer ju inte speciellt ofta något mer för det är säkert inte bara jag som märker att det börjar bli mindre och mindre för varje dag, vissa dagar hinner jag inte ens med att blogga men jag gör det så fort jag har tid och lust förstås.

efter att jag somnade igår där vid 4 på morgonen så vaknade jag vid 11 idag och dagen började med att jag och syrran satte oss och spela tvspel, hehe. sen blev vi alldeles för hungriga så vi stack upp och käkade, sen klädde vi på oss och gick ut och skottade snö, fort gick det för att det inte finns så mycket snö här i ljungaverk som stället min kära mor bor på. sen var vi ute och byggde en massa med snö också. sen stack jag och hämtade min andra syrra från fritids. sen har jag typ bara käkat. 

jag märker att tiden bara flyger förbi, känns lite skumt men vad ska man göra? äsch.. haha! 

imorn ska jag se om det finns någon som vill umgås fast jag har inte tänkt umgås med någon förrän efter jul men det skiter jag i nu, kan inte bara sitta hemma. + att blåögat bör försvinna när som helst nu, great!

längtar till julen fast det bara är 3 dagar kvar för jag vill börja använda kläderna jag köpte som jag ska ha på julen, tänka sig att jag ska ta steget och klä mig i något rött, färgen är rätt härlig om jag tänker efter och det är ju tur så jag kan välja på lite fler färger när jag är och shoppar.

men nu ska jag och Josefin hitta på något men ni, bli inte besvikna för nu lovar jag att jag ska skriva om ett litet tag eller om någon timme eller så men hare bättre än bäst, pusshejs!

21 December

less? mhm, det är då jag iallafall, killar, killar och åter killar.. vad sägs som att lyssna istället, smart sätt om du inte vill göra mig sur på dig hela tiden. ids inte ens bry mig snart.


iallafall så har jag hittat en sjukt bra låt igen och förstås nöter man den ända tills man är less, hehe..


So lately, I've been wonderin
Who will be there to take my place
When I'm gone, you'll need love
To light the shadows on your face
If a great wave should fall
It would fall upon us all
And between the sand and stone
Could you make it on your own 

If I could, then I would
I'll go wherever you will go
Way up high or down low
I'll go wherever you will go

And maybe, I'll find out
The way to make it back someday
To watch you, to guide you
Through the darkest of your days
If a great wave should fall
It would fall upon us all
Well I hope there's someone out there
Who can bring me back to you

If I could, then I would
I'll go wherever you will go
Way up high or down low
I'll go wherever you will go

Runaway with my heart
Runaway with my hope
Runaway with my love

I know now, just quite how
My life and love might still go on
In your heart and your mind
I'll stay with you for all of time

If I could turn back time
I'll go wherever you will go
If I could make you mine
I'll go wherever you will go

älskar den, så fin <3!

orkar inte berätta min dag i detalj direkt men jag har varit i stan med morsan och dom andra, shoppat julklappar och så, kom hem bastade och massa skoj till, tidig kväll för morsan för att det är jobb som gäller för henne imorn, skönt med lov!

men ska ta och göra annat nu så hare bättre än bäst, pusshejs!


19 December

hejhej ni sockersöta ni! nu sitter jag här hemma hos morsan i lillsyrrans rum, nice. kom fram ungefär klockan 5 imorse och var väldigt trött så jag gick och la mig och vaknade där vid 12, skönt att få sova ut för en gångs skull när man är här också (y).

idag blir det att spendera min tid med syskonen och morsan när hon slutar jobbet. kanske drar ut och hittar på något ut i ''snön'' dom har här, haha! det täcker iallafall liten del av backen.

men nu ska jag hitta på något annat så hare bättre än bäst, pusshejs!

bara någon timme kvar

äntligen är dagen här och jag ska lämna stan om bara några timmar och minuter, härligt!

dagen började väl bra men mot slutet av skoldagen lite sämre men ändå är humöret på topp (y). det hela började med svenska och vi läste en jätte bra novell om döden och taxi, haha och sen vart det engelskaprov och det var rätt så lätt och sen skulle vi ha nolab men vi hade matte istället och lektionen efter det hade vi hel och då fick jag göra mitt matte prov, det var sådär. sen gympa som brukar vara dagens höjdpunkt men inte idag för att jag råkade knäa mig själv i ögat och fråga inte hur det gick till för dom som var där vet. nu är det ganska så svullet och börjar bli lite blått.. men vafan jag mår lika bra för det.

gillar inte tågresan hem och ifrån morsan för den är så j*vla lång, nästan 12 timmar i ett tåg, snacka om slitet! men det ska ändå bli skönt att åka dit, träffa vänner och bara ta det lugnt nu under jullovet, älskar!

men nu måste jag fortsätta fixa och städa så hare bättre än bäst, pusshejs!

How to save a life..

jag tror nog låten passar som bra in just nu mellan oss två, seriöst jag orkar inte bråka med någon som påstår sig fråga en massa fast det flesta bara är påståenden hur ids du ens tjaffsa emot när du säkert vet att jag har rätt, dom senaste smsen från dig är ett sådant påstående men du verkar inte tro mig, så klart att jag blir arg då.

så less på killar, ni är svin säkert hela bunten. bråka och diskutera är så långt ifrån varandra men ändå blandar dom flesta av er ihop dom. man blir bara så less på att ens försöka fundera på vad ni egentligen håller på med och försöker få in er på rätt spår..

fuck boys! att du inte vågar säga sanningen på engång istället för att ta omvägar skadar bara. det är som att få reda på att du snackar skit om en av en annan.

nej jag ids inte mer , gö som du vill säger jag och hoppas på det bästa

shit happens but life goes on so hold on!

16 December

hejhej ni underbaraste! nu sitter jag här i datagrupprummet igen och bara sitter typ, hehe. idag var so lektionen lätt värd att vara på, haha fyfan vad vi har hållt på och fjanta oss typ i en timme medan Ingrid var borta och pratade betyg med en av oss, jag var inte så glad över att få veta mitt betyg denna termin.. men det blir att ta i nästa termin. nu är det iallafall lunchrast och maten i skolan är ju såklart inge god så man är fortfarande hungrig, SUCK! snart blir det språkval och sen slutar jag och då ska jag hem packa kläder, vattenflaska och handduk för då drar jag till gymmet (y) härligt har lust att springa.

senare hittar jag kanske på något med en rolig vän eller så blir det att plugga till proven jag har på fredag.. har lust att gå på stan en sväng också men jag ser ju vad jag hinner med.

nu ska jag hitta på något annat så hare bättre än bäst, pusshejs!

världens fail..

skulle för skoj skull ''klippa'' håret och så nyser man och H*LVETE! ssscraatch! och där ligger det en hög på golvet och det syns om man inte gör något åt saken och det är inte lite hår heller, f*n typ hela över sidan.. undra hur det går att täcka imorn och resten av skoldagarna fram till fredag innan jag sticker.. men off så j*vla vårdslös man får vara, det är illa och jag är svin sur på mig själv tack vare det.. aja men nu ska jag ta och försöka lugna ner mig och gå och lägga mig så hare bättre, mycketr bättre än mig just nu, pusshejs!

hemma igen

nu sitter jag här igen och inte har så mycket för mig.. kom nyss hem från badet där jag, Rebecka och Amanda testade hinderbanan, rätt skoj men det hade varit roligare om inte ungarna hade varit på den hela tiden men jag hade ändå inte tid med att leka där hela tiden för jag stod och snackade med Mange för det mesta, gullig grabb!

denna gång var det ännu tuffare att träffa han eftersom att känslorna lever vidare efter nu 8månader plus några dagar. att det ska vara så svårt att träffa honom bevisar att han var den där killen som jag verkligen föll för, som jag verkligen älskade. det är hårt men vad ska man göra, även jag måste gå vidare fast jag inte vill det. flashbacks hela hem vägen och en speciell låt. han verkar inte fatta hur det egentligen känns för mig men det är förståeligt. men ändå känner jag mig lättad att han finns där att prata med fast bara om helt vanliga saker. men han är min första riktiga kärlek så det är inte så lätt men jag saknar honom otroligt mycket och det kommer jag nog få göra ett bra tag framåt.. 

men nu ska jag ta och käka något så hare bättre än bäst, pusshejs! 

14 December

hejhej ni sockersöta, idag har det varit en halv lång dag i skolan, känns det som iallafall.. fick tillbaka mitt Noprov idag, fick vg på det så jag är rätt så nöjd. och vi kollade även på film på no:n ringaren i notre dame, rätt seg men den gick ju att se fast vi kollade bara halva för att lektionen tog slut.

senare idag blir det väl att dra och bada och testa den där hinderbanan som Mange nästan tvingar mig till att testa, haha. så jag ska lura dit några stycken så vi blir ett gäng som far dit, great! lär väl packa när som helst och jag måste vänta för Rebecka ska iallafall med och jag ska fråga fler efter att mobilen har dampat klart, illa.

nu sitter jag iallafall och snackar med Tobbe, trevlig kille. och öppnade nyss lucka nummer 14 som det var en gran i (y).

bara ett prov kvar för mig detta år tror jag, skönt. för jag ska till morsan nu på fredag och Tobbe ska nog skjutsa mig till tåget. 4 dagar kvar, längtar!

men nu ska jag ta och packa och så vidare så hare bättre än bäst, pusshejs!

och lyckan kom tillbaka

hejhej ni underbara! ni undrar säkert vad jag menade med det ''hemliga'' ? nu kommer ni få reda på det.. efter gymmet där vid halv 4 skrev jag med min pappa för att vi hade bestämt att jag skulle få tillbaka alla mina kläder/grejer. jag skrev att det var hemligt för att jag själv inte visste om jag skulle få tillbaka allt just idag men det fick jag och flickan är superduper glad! så glad att hon bara vill gråta och ja det är sant, kläder och sånt är ett av mina största intressen och mer hoppas jag att det blir, helst när det blir att byta stil.

så när jag kom hem kring en timme sen (?) började jag plocka i alla tre säckar med kläder och de värsta är att jag inte vet vart jag ska sätta allt.. så en del får ligga kvar i säckarna medan det jag använder mest ska in i skåpen (y) fast allt ligger än på sängen och jag ids inte ens börja med det just nu men jag måste så jag ska väl fixa det efter det här inlägget.

fast det var inte det enda jag gjorde med pappa utan vi for ut och käkade på annis, mätt blev man om inte annat. kollade på bilder på datan och jag tror jag fick med dom flesta till min dator. så det är jag glad över också.

aja men nu blir det att ställa allt till rätta och fortsätta med mitt positiva liv så hare bättre än bäst, pusshejs!

13.18

nu är jag och Rebecka på g mot gymmet, bara packa klart och sticka sedan. men jag lär säkert skriva något senare innan jag går och lägger mig eller ännu tidigare för mot kvällen har jag inte speciellt mycket planerat på en söndag. först gymmet sen dusch och bastu som f*n, härligt! och sen hemgång och sen ser jag ju vad som händer och sker, ids inte umgås med någon idag för jag måste hinna med allt på ''min att göra'' lista. men nu ska jag ta och skriva med Rebecka så att vi kommer iväg någongång så hare bättre än bäst, pusshejs!  

13 December, Lucia

hej alla sötnosar, idag skulle jag ha varit i Kalixfors (?) för att sjunga men jag hade en massa annat för mig så jag hann inte följa med dit för jag tycker inte att sjunga är sådär super viktigt, karriären kan börja senare istället. 

imorse har jag hunnit med mycket jag har även hunnit se Jennifer och Jenny baka lussekatter. och snart kan man hugga in, haha. och idag ska jag hinna med en hel del, gymmet halv 2 med Rebecka, är säkert där någon timme för jag måste springa känner jag och träna magen (y) fast det är ju ett tag dit förstås. senare kanske det händer något där vid halv 4, men bara kanske och hemligt, hehe. och sen ska jag ha en tidig kväll så jag hinner sova ut.

igår var jag med Tobbe och där vid 7 var vi och kollade new moon, den var seg i början men den var sjukt bra, mycket bättre än den första plus att Jacob är så grymt snygg, grr, hehe. senare var vi ute och snurrade på stan flera varv och lite andra ställen runt stan, tiden gick ändå rätt snabbt men så kan det vara när man har roligt. sen där vid 3 på natten kom jag hem och vaknade typ nio idag.

nu är det mindre än en vecka och sen är det hejdå Kiruna för det här året, härligt att få komma härifrån igen. endast 5 dagar kvar!

i dagens lucka var det en kyrka, så nu vet ni det.

nu ska jag till annat så hare bättre än bäst, pusshejs!

12 December

hej sockersöta ni! just nu sitter jag hemma och inte gör något speciellt, ska väl snart börja fixa sig för jag ska på bio ikväll med Tobbe, skoj om inte annat och jag hoppas att new moon är bättre än twillight. jag har mina funderingar över vad jag ska ta med mig för jag har stor lust att ta med en Bj's, hahaha eller bara godis och en dricka, svårt beslut men jag ska snart välja ett av dom. idag vaknade jag hemma hos Tobbe där vid klockan 1, vi kollade på film och snackade lite allmänt och fick julmust och en bulla av han kära mor men det är bara en sak, julmust är jätte äckligt ;o.. sen skulle jag hem för att maten var klar så vi fixade skjuts av Jojje. när jag väl kom hem så satt dom redan och käkade så jag fick skynda mig lite smått om jag skulle ha sällskap vid matbordet, haha. och nu sitter jag här framför datan och skriver om min dag för er.

om igår dagen efter att jag hade sovit och käkat så stack jag ut med Tobbe, Lingman ch Miranda. vi åkte omkring, hit och dit men det var roligt. en sväng förbi tuolla eller två och sen på folkan och .. ja överallt helt enkelt. sen stack Miranda till Bea och dom så vi andra skjutsade Fredrik till något ställe och sen stack vi och gled omkring igen, träffade folk, lite väl mobbade sådan också, SUCK! .. sen hem och kolla film tills jag somnade typ.

i dagens lucka var det en klocka så nu vet ni det ;) hehe.

men nu ska jag ta och välja kläder och hoppa in i duschen och sedan får vi se vad som händer. hare bättre än bäst, pusshejs!

jajjemen

nu är jag vaken igen efter min vilostund. det var Tobbe som ringde och väckte mig och berättade att även han hade somnat, aja. men iallafall, snacka om härligt det var, somnade med musik och drömde världens dröm. men nu ska jag ta och käka. hare bättre än bäst, pusshejs!

11 December

hejhej ni underbara, nu sitter jag här igen och ska berätta kort om min dag och sedan blir det nog att vila så jag orkar umgås med Tobbe och varför jag måste vila lär ni ju förstå om ni fortsätter läsa.

det hela började med att jag vakande vid 5 fast jag egentligen skulle vakna 6 men jag när jag vaknade då vid 5 började jag sjunga på våra låtar vi skulle sjunga idag på lucian, var inte alls medveten om det men jag gjorde det iallafall, sedan somnade jag om som tur var och sen upp klockan 6, plattade håret och klädde på mig, sminkade mig och stack hem till Rebecka för att locka håret så att det skulle bli fint inför lucian. sen fick vi skjuts av mormor till skolan och när vi kom in till skolan så gick vi till skåpen för att hämta/lämna saker. sen gick vi och bytte om på toan sedan upp till körsalen för att vänta där tills vi skulle gå in i aulan för att vi skulle sjunga för småbarnen. sedan väntade vi några minuter tills nästa gång när vi skulle och sjunga för 7-9or och föräldrar, min far var en av dom som satt där och gissa om jag vart glad? ja det blev jag! efter lite failande men ändå ett bra framträdande så pratade jag lite med pappa tills tårarna kom fram.. sedan gick jag och Rebecka och fikade sedan bytte vi om och satte oss och var social i rasthallen med dom andra söta tjejorna dära. sen gick vi in i biblioteket och kollade igenom några gamla skolakataloger. sen gick jag och Mikaela och käkade och när vi var klar så kom resten av ''oss'' men vi stack mot stan för att hon skulle lämna något åt sin morsa och sedan gick vi till badet för att vi skulle ha bad på gympan, simmade 46 längder på en halv timme, och var helt slut men ändå spelade vi vattenpolo, skit skoj men det tog på krafterna men mitt lag vann! sen blev det duschen och sen när jag var klar väntade jag på att Tobbe och Lingman skulle komma och hämta mig, när dom väl kom så åkte vi omkring och sedan till Joel för att vara där ett liiitet tag men det blev säkert en timme om inte mer. höll på att somna i hans soffa när jag tittade på scrubs, älskar! men sen stack vi därifrån och jag fick skjuts hem och när jag kom hem hängde jag upp badkläderna och sedan käkade jag yoghurt med flingor, MUMS! och nu sitter jag här och ska snart ta och vila mig ett tag för att jag ska och umgås med Tobbe snart. hare bättre än bäst, pusshejs!

21.11

idag har jag gjort en del saker så jag har inte haft en sekund ledigt för att sitta framför datan. allt startade med att jag klev upp och stack till skolan och hade so ,SUCK! och sedan noprov i aulan, det var faktiskt rätt så lätt, tillochmed mvg frågorna nästan var enklare än g. men det var ju bara bra det. sedan gick vissa av oss till bilden och vi skulle bara göra såna där saker som vi hade missat men jag hade bara missat en uppgift så jag slapp det så jag och Rebecka stack till gymmet och var där ungefär en timme och efter det stack vi hem för att vi skulle göra våfflor men hon gick hem till sig och började med det medan jag sprang hem och packade lucia grejerna och tog med mig hallonsylten, haha! hallonsylt och porrgrädde var det vi käkade på våra våfflor. sedan satte vi fart mot skolan igen eftersom att vi skulle ha elevensval och denna gång var rätt så skoj eftersom att vi fick baka pepparkakor men jag gillar inte pepparkakor så dom kan ju drå åt h*lvete hehe.  och vi gjorde även 4 stycken pepparkakor (alltså hennes namn) åt Nina. sedan gick vi och bytte om för att vi skulle ha luciaträning, det gick väl som det gick och jag ville inte sjunga solo något mer så jag slapp göra det för att mhm.. issa tog över det, tur det. sedan var jag med Filip och det var ju rätt skoj, har inte träffat killen på ett tag så. sen skulle han på gymmet så jag stack hem. när jag kom hem så skulle jag käka och gissa vad det blev för middag? jo våfflor, men det är gott, hehe. och nu sitter jag här och ska snart packa badkläder för att vi har bad imorn och sen ska jag sova för att jag börjar halv 8 imorn, SUCK! illa om inte annat och jag kommer aldrig orka kliva upp.. aja men nu ska jag ta tag i arbetet och börja så jag får sova någongång. hare bättre än bäst, pusshejs!

städa och plugga

inget av städa och plugga är ens i närheten av ordet skoj. men ett måste är det ju, men jag behöver den där j*vla orken som är längst åt h*lvete! haha off ids inget , vill bara sova just nu, haha.. men nu ska jag sätta igång och städa iallafall så jag slipper det sedan (y) hare bäst, pusshejs!


älskar..

What day is it? And in what month?
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

All of the things that I want to say just aren't coming out right
I'm tripping on words
You've got my head spinning
I don't know where to go from here

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

There's something about you now
I can't quite figure out
Everything she does is beautiful
Everything she does is right

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you
and me and all of the people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

What day is it?
And in what month?
This clock never seemed so alive

väcker mycket minnen och jag fastnade för den på engång

9 December

redan nu sitter jag hemma och bloggar men det är för att vissa av oss i våran klass inte har någon svenska för att vi redan har gjort den och jag är en av dom som har hållt mitt tal så jag hade ifrån början 2 timmars hål eftersom att lunchen också är inräknad till hålet. ja just nu sitter jag och käkar toast som jag precis har gjort och dom är otroligt goda, MUMS! och sedan ska jag bara sitta och ta det lugnt innan jag ska tillbaka till skolan för att ha matte och sen slutar jag eftersom att vi hade vårt prov i språket så vi slipper språket idag, härligt. men det mindre härliga är att imorn är det noprov och denna dag blir att plugga järnet, så less på alla j*vla prov hela tiden men man måste ju om man ska få iallafall hyfsade betyg. får se om jag hinner med gymmet idag men det hoppas jag att jag gör, måste ju hitta på något annat än bara plugga. vi hade även engelska prov idag och det var rätt så lätt så man kanske fixar ett vg i det men dom förra proven som sitter ihop med detta prov var skit svåra och det gick ju som det gick.. och en grej till jag måste göra idag är att jag måste städa rummet, ogillar!

äntligen har Tobbe lagat traktorn och jag som tydligen hade turen med mig just idag och fick skjuts till skolan av honom. varmare än att gå var det iallafall och jag får ju umgås med honom en stund innan skolan så jag är glad för det. och ett plus till, nu slipper vi gå till varandra om man ska umgås för det är ju rätt kallt där mot kvällarna när man ska börja gå hemåt..

imorn blir det noprov och sedan på hålet blir det säkert gymmet och imorn blir dagen i skolan ända till klockan 5, SUCK! bara för att det är luciaträning.. sedan ska jag umgås med Filip om jag nu har tid för det men det tror jag nog.


i dagens lucka var det en gunghäst, så nu vet ni det ;) hehe

men nu ska jag ta och dricka min röda fanta och ta det alldeles lugnt och sedan sticka till skolan för att ha en lektion. hare bäst, pusshejs!


Eleven.se

Svårt att hitta en julklapp till flickvännen, kompisen, syrran? då finns det chans att du finner det perfekta till en av dom. Eller om du vill unna dig själv något. Finns massa med saker från hårprodukter till skönhet och hälsa.

http://clk.tradedoubler.com/click?p=119592&a=1747235&g=18008430&url=Eleven.se


Om inte så kan du klicka in för att kolla.


8 December

hej alla ni underbara! idag har jag varit i skolan och det gick hyfsat fort men det är så det ska vara. hade vattengympa direkt på morgonen och det var väl lite halv tråkigt men jag är iallafall med på allt fast jag inte gillar det. sedan var det luciaträning och dom flesta hade jätte bråttomt dit medan jag knappt hade lust att sjunga idag så jag gick på helet istället och pluggade no eftersom att vi har prov nu på torsdag, suck! sedan gick jag dit på luciaträningen när solisterna skulle sjunga och jag är ju en av dom så.. sedan var det no och det är sååå trist men vi fick tillbaka våra läxförhör och tjejen hade fixat ett vg. sedan engelska och sedan lunch, det var extra gott när man var så hungrig som jag var. sen var det prov i språket men det var jätte lätt så det gick ju rätt så bra. och nu sitter jag hemma och ska snart dra och köpa new moon biljetter till mig och Tobbe för han har lovat att ska kolla den istället för att han ska supa på fredag och han ska även stanna hemma på lördagen eftersom att vi umgås annars hade han stuckigt till Luleå tror jag. tack för det grabben! men senare idag ska jag även vara med Ciia om hon nu svarar men så brukar det ju vara.. aja, men jag ska iallafall ta och klä på mig ytter kläderna och sticka mot stan nu och köpa dom där biljetterna till någon av dagarna. hare bäst, pusshejs!


i dagens lucka var det en måne ;) hihi

6 December

denna dag skulle kunna vara full av kärlek ifrån dig men du valde att vi skulle gå skilda och det är mer än ett halv år sen men jag saknar dig än, 1år och 1månad skulle det vara idag.. men tiden passerar förbi rätt fort.

men till något roligare. förlåt att jag inte har skrivit något under helgen men det är för att jag har haft fullt upp hela helgen, ända ifrån fredan till idag. helgen har varit rolig och ännu roligare var det med att ha Robin på besök här i pisshålan, suck. nästa gång är det min tur att åka till Piteå, fyllehålan, haha!

fredag: var i skolan tills halv 2, sista lektionen var idrott så det var ju ett plus på den dagen (y) sedan ringde jag Tobbe och frågade vart han och dom andra höll hus och dom var i Jukkas för att hämta en skoter till Murre. och efter det stack jag hem för att duscha, hämtade min hjälm ifrån mormors jobb och sedan kom Tobbe och hämta mig så vi drog dit utanför Jimmy ióch väntade på dom men det tog då ett jävla bra tag så vi stack och drog några varv där vid luossaparkeringen och sedan tillbaka. vi fick sitta och vänta på dom iallafall men inte så länge, när dom kom så stack vi och körade lite här och där till Tobbe var tvungen att tanka och Murre skulle på fest så Jimmy skjutsade Murre och jag och Tobbe stack. åkte några varv och sedan skjutsade han hem mig. jag duschade yttligare en gång och sedan började jag fixa mig, käkade och stack och träffade Robin och sedan stack vi till hans farmor där han bodde under tiden han var här. sedan stack vi och mötte Ciia och Empe på stan, riktigt trevligt, sen gick vi till Victor och satt där typ resten av natten. timmarna bara flög förbi och jag träffade ännu en 24 åring som skulle vara som han var, SUCK! men Tomas räddade mig med att jag skulle komma och möta honom så tack till han, Ciia följde med och sedan skulle hon till Danne så jag gick tillbaka och som tur så hade den där andra killen dragit därifrån. satt där hos Victor ännu ett par timmar för att han och Empe skulle dra på någon fest så vi vaktade hans lägenhet medan dom var borta, Ciias brorsa var även där och han var rätt så trevlig också. sedan när dom kom tillbaka så stack vi hemåt för att sova men istället följde alla med till Robin och satt där ett tag, kvällen slutade sent men sjukt skoj var det.   men denna kväll hade jag och Ciia sjukt roligt, satt och asgarvade åt det mesta, älskar dig vännen!

lördag: vaknade rätt så tidigt och hörde av mig till Robin eftersom att vi skulle umgås, var med han ett tag ända tills han skulle på stan så då drog jag hem för att jag, Jennifer och mormor skulle till Momme och fira henne för att hon fyllde 88år, grattis till henne! men där stannade vi inte länge och sedan gick vi och handlade och jag köpte en Bj's, <3! håller på att testa nya smaker varje gång.  sedan stack vi hem fixade mat och sedan gjorde vi en massa roliga saker i köket, alltså olika ''uppdrag'' haha men det var roliga och tiden flög förbi. sedan blev det filmtime och det var rätt mysigt. sedan gick jag och träffade Robin igen. vi gjorde inte speciellt mycket, kollade en film och inge mer så den dagen slutade så.

söndag: idag har jag varit och sagt hejdå åt Robin och sedan snackat skit med Tobbe påvägen hem, han kunde inte snacka länge eftersom att han skulle till Gällivare med Jojje och Elina. så jag bytte kläder och gick och kollade film med dom andra trevliga personerna här och nu sitter jag här för att det har varit dött hela helgen men nu har ni fått uppleva min helg i ord. fast nu ska jag bada så vi får se om jag skriver något senare. hare bäst, pusshejs!

20.19

hejhej alla glada läsare. nu sitter jag här hemma hos Robins farmor med honom och har det mysigt. jätte roligt att träffa honom efter så lång tid, senast PDOL, tråkigt att det var så länge sen men det kvittar nu eftersom att han är här och hälsar på i pisshhålan, haha! vi ska nog dra och träffa mer folk senare med Robin men vi ser ju hur det blir, förresten förlåt att jag inte har hunnit skriva något inlägg på hela dagen men jag har haft fullt upp med skolan och sedan varit hemma och sedan stack jag till Robin. men nu ska jag fara och ha roligt. hare bäst, pusshejs!

back in buisness

nu är jag hemma ifrån skolan och stan. som sagt så var skoldagen rätt så seg eftersom att det där hålet var jobbigt långt. men jag följde med på bilden igen och ritade klart ett av mina gamla arbeten. sedan var det luciaträning och jag kan bara säga en sak ''fyfan hur äckligtfult det lät när jag sjöng'' voiivoii.. aja men det kanske får en förbättring i mörkret och när typ ingen ser oss och kanske att den där nervösa stunden går över till något bättre. men iallafall så fick vi sluta en halvtimme före så det var ju ett plus. så jag satte fart mot stan för det är dags att börja köpa julklappar. skulle dit med Rebecka men hon skulle och käka först så jag försökte få med mig matti också men han ville inte, typiskt handå. så jag skrev till farsan om jag kunde få hjälmen för att jag behöver den imorn och han var påväg mot lindex där jag stod och väntade på honom, hoppade in i bilen och åkte några varv runt raggen med honom och snackade lite allmänt och annat  och jag fick reda på en grej som jag blev sjukt glad över så att jag började gråta av glädje! sedan skjutsade han mig till mormors jobb där jag var och lämnade min hjälm och sedan stack jag på stan för att möta Rebecka. vi gick omkring där och snackade en massa och kolla efter julklappar och var och en kollade och testade ett par skor som vi vill ha, haha. sedan stack vi till folkan för att jag behövde ett toalettbesök, haha och sen kollade vi vad det var för grejs dära också och sen började vi gå hemåt. idag blir det att käka pizza, MUMS!

tredje luckan är öppnad på kalenderan och det var en .. SNÖGUBBE! gott med choklad ibland :)

men nu ska jag hitta på annat men hare bäst, pusshejs!

3 December

och ännu en gång har vi sånt här j*vla hål som är till klockan 2, blir så less.. fast när jag slipper ju elevensval eftersom att jag ska ha lucia träning precis som dom flesta nior här på skolan. men off, ska sjunga duett med Erikapå en låt och det kommer ju låta lite som det vill, har inte tränat något på texterna men en del kan man ju sen när man var liten.  aja men nu sitter jag här i grupprummet igen eftersom att jag inte har något bättre för mig. men det är ju bättre än ingenting.

idag ska jag dra på stan, får se om jag får med mig någon. för jag måste börja köpa julklappar så det är ju en bra dag idag fast hinner inte vara på stan så länge eftersom att jag slutar först halv 4, SUCK! men jag hinner säkert hitta något till mina syskon och kanske något till min kära mor + att jag vill hitta något till mig själv också. får se hur långt pengarna räcker och hur många det blir. och sen får jag se vad jag gör med resten av min fritid, kanske umgås eller sova, haha hemskt trött är jag också..

kanske får min skoterhjälm idag också eftersom att jag behöver den till fredag då jag och dom där inkompeteta puckon ska ut och köra skoter, både härligt och roligt!  

19.24

nu är jag hemma från gymmet och har nyss käkat hamburgare, gott. härligt att träna igen sådär en och enhalv timme och sedan hem, duscha och sedan veta att maten är klar. ja nu finns det väl inte så mycket att skriva om, ja jag, Jennifer och mormor ska väl förbi Ole en sväng och hälsa på och checka läget. men först måste jag fixa frillan, haha. hare bäst, pusshejs 

2 December

nu är det så att jag sitter här och käkar clementiner för att det är gott och att jag är smått hungrig men nu är det över så nu blir det att packa och sedan dra till gymmet och gymma i någon/några timmar, härligt! idag kan jag ta det hur lugnt som helst eftersom att alla prov och det är slut för den här veckan och nästa vecka så kommer det ännu mer, det ogillar vi starkt!

jajuste nu har jag öppnat andra luckan på julkalendern och denna gång var det ett flygplan, haha. det är ju fint till såhär när det börjar närma sig jul.

Welcome to the good life.. hare bäst, pusshejs!

Hallå där kött och blåbär, hehe

nu sitter man här i skolan igen och väntar tills nästa lektion ska börja, matematik då. sedan är det språk och sedan slutar jag, great! idag måste jag fortsätta träna på mitt tal som jag inte fick hålla idag men det gör det samma. och så ska jag till gymmet också för det var ju senast i måndags jag var där. sen får jag se vad jag gör med resten av min tid på fritiden, säkert umgås med någon polare. bara höra av er ;) hehe.

ja under veckan har det väl inte hänt något speciellt fått reda på saker som däremot kommer hända och det är väldigt snart. har börjat planera sjukt mycket också och på tal om det så ska jag på bio när ''new moon'' kommer hit till stan men även det dröjer sjukt länge efter premieren innan kirunabor får se den, SUCK! men det problemet behöver jag inte leva länge med till. men iallafall, jag ska kolla den med Tobbe.

ja engelska provet gick ju åt h*lvete för att det blev en blackout för mig och så sitter man bara och försöker komma på det men inget kommer upp i skallen, och sedan när man kommer ut därifrån så kommer orden man missade på provet, toppen, hoppas på ett omprov om jag inte blev godkänn förstås.. men nu ska jag göra andra. hare bäst, pusshejs!

filmtime!

nu börjar det lukta ny poppade pop-corn och snart börjar filmen som jag ska kolla på, så mina planer är nu att jag drar mig till soffan med min skål med pop-corn och en dricka, MUMS! så hare, pusshejs!


slå till direkt!

Slå till och köpa dig en ny mobiltelefon eller kanske ett bredband på;
http://clk.tradedoubler.com/click?p=25185&a=1747235&g=14481920
det
finns säkert en speciell för just dig!


äntligen klart!

då är man äntligen klar med det där eviga pluggande. engelskan hade inte alls några svåra ord när man väl kunde dom (y) och svenska, mitt tal blir mer än 5 minuter!.. försökte korta av det lite grann så jag kom precis under 5 minuter men man vet aldrig säkert hur det blir imorn, vill inte håll tal, jobbiga grejer det där, haha. men det är ju typ bara 5 minuter av mitt liv så det är ju inte så mycket. och dagen slutar inte förrän 3 imorn, får se om det blir gymmet imorn, har stor lust med det redan nu men inte så stor lust att gå dit i snön.

veckan har gått fort hittills och det är ju toppen, hoppas det går lika fort till helgen för ihelg kommer Robin till stan så jag lär ju umgås med han minst ett tag. skönt kommer det är bli med helg också, är helt slut i skallen efter allt tänkande + skolarbete. så längtar redan.

nästa vecka ska jag iallafall och hämta grejer ifrån farsan om han nu håller det han sa, ens far kan be om förlåtelse men min gjorde det för länge sen och den chansen kommer inte igen. men för det kan man iallafall prata med varandra och jag måste ju ha mina grejer så. men ska ta och vila lite nu. hare bäst, pusshejs!

Skolkatalogen ..

jag säger bara suck! att få reda på att skolkatalogen hade kommit så ville han bara hem för att komma men när man väl kom hem och fick se att den inte hade kommit så sprang jag över till Rebecka en sväng och kollade. ja, fyf*n hur man såg ut, tråkigt att sista året skulle bli värst.. ja, 8an blev helt klart bäst tycker iallafall jag. men det kunde ju ha varit värre. men jaja skitsamma det är inte det enda som ska skrivas om idag. idag har jag stor lust att köpa dom där skorna så jag ska nog ringa lite till mor och fråga om pengar och sen sticka på stan och köpa dom! planerna om att ändra stil och allt är ju om först ett halvår men jag kan faktiskt inte vänta, längtar såå! har tagit stora stunder för mig själv för att sitta och tänka på framtiden, lite hopp hit och dit men allt är ju positivt så det är ju lugnt än till iallafall, haha.

hmm, ja om man hade orken att börja plugga på talet och dom där 135 orden, allt till imorn också och jag har typ inte ens pluggat, men allt vore ju lätt eftersom att talet handlar om en helg som jag själv upplevde och för det mesta så finns det bara enkla ord till engelskan. något är ju positivt med det hela..

jujuste, innan jag glömmer det. idag är det första december och jag har öppnat den första luckan på min chokladkalender (ÄLSKAR!) hehe, som jag fick av min kära mor, tack!

nu ska jag ta och städa bort kläderna och sedan börja plugga. hare bäst, pusshejs!

1 December

hann aldrig skriva igår eftersom att jag kom hem rätt så sent. först var det skola till tio i tre och sedan hem och packa och sedan tillbaka till skolan som jag skrev i mitt förra inlägg om. sen och träna, snacka om skönt det var. vi träffade även Amanda där som också skulle träna. sedan när vi skulle bada så träffade jag Mange, jätte trevligt att få snacka med han igen efter flera månader, saknar killen så otroligt. but life goes on. sedan gick jag tillbaka och badade med Rebecka och Amanda tills vi skulle gå upp, duscha och torka håret och sedan börja våran vandring hemåt. Amanda bor ju där i närheten så det var ju lugnt för hennes del men jag och Rebecka fick gå hem i snöstormen, kallt som f*n! när vi var halvvägs hemma så bestämde jag mig för att dra till Tobbe med bussen så jag skyndade mig hem och lämnade väskan och sedan till bussen. när jag väl kom fram satt han och degade framför datan och sedan la han sig i sängen och degade, segt! men jag fick han att göra annat som tur var (y) vi bestämde oss för att åka och hälsa på Olle en sväng så det gjorde vi. satt där några minuter sen började vi gå mot porfyren. sedan käkade jag varma mackor, MUMS! sen vart det sängen för min del. svårt att kliva upp idag då men uppiggande att vi skulle ha gympa så det var ju ett plus. nu har vi hel och jag ska skriva ut mitt tal och skriva lite stöd ord, men nu ska jag fixa det. hare, pusshejs!

RSS 2.0