godnatt!

snacka vidare med älsklingen sedan sova natti!


- tihi!

I natt sover jag inte ensam!

Nej det stämmer, fast jag kommer inte heller sova med min raring heller utan jag kommer få sova med min lillasyster Josefin, yeah! not. Det är nämligen såhär; Ole (min morbror) och några till eller ja, dom är 8 stycken så jag var tvungen att offra mitt rum och min säng :( för en natt, syrran klarade sig bara för att hon har sina möbler helt huller om buller, så jag får sova här med henne, vilken lycka, not.

Alla som läst min blogg idag vet ju om att jag skulle tatuera mig idag och nu är det gjort (y) fast eftersom att jag inte har min egen dator just nu så kan jag inte lägga in en bild på den, så imorn blir det mest troligen en bild på den (y) Jag kan ju berätta om vart den sitter iallafall, den sitter på höften och det är en blomma med tribal :) Han som tatuerade mig sa att det skulle göra jätte ont på just det stället, men jag hade bestämt mig långt innan och nu har jag en :) Han berättade också om att typ alla som han hade tatuerat där hade börjat gråta, men inte jag, det gjorde inte så ont, trodde på värre och då var det ju lugnt :)

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag än att vara hemma, tatuerat mig och sedan fått besök av 8 pers som ska sova här :)

Men nu ska jag göra annats, så hare bäst, puss!


jag ska tatuera mig!

YEEES! Äntligen får jag tatuera mig :D idag var jag och kollade på tatueringar och imorn blir den av (y) den ska nämligen sitta på höften, alltså där vid troskanten :) har velat haft det en lång tid och imorn blir det av!

Än till ska jag inte visa vilken jag har valt, nej, utan jag ska visa den när den sitter på plats. Fast det blir några dagar efter den kommer ju vara uppsvullen och allt.

Fast nu ska jag ta och åka till Fränsta för att lämna syrran, sedan ska jag hem och ångbada ansiktet och göra ansikts peeling, det kommer att bli jätte skönt, och sedan ska jag ta och lägga mig och sova för jag är as trött! :o

Men skriver kanske senare, puss!


todiloo

Nu hittade jag en dator eller ja, jag hade hittat en tidigare men det är just nu jag har lust att skriva :)

Ni vet ju om att jag skulle och kolla på en lägenhet i Sundsvall igår. Nu ska jag berätta hur jag tyckte om den :) Den var ju fin och så invändig men den var alldeles för liten tycker jag, en etta på Haga men så säger mamma; "du behöver ju bara bo här till en början och sedan kan du flytta till något större" och ja, det är något jag tänkte göra för jag tänker inte bo kvar här, rätt skönt att slippa kliva upp typ 5 varje dag för att åka till skolan och sedan komma hem sent på kvällarna, nä då är det bättre med en lägenhet och fastän det är en etta, jag kan ju trots allt leta vidare :)

Så i början av augusti ska jag ta och flytta dit mina grejer och börja göra mig hemmastadd. börja inreda och försöka få plats med så mycket som möjligt, jag och min kära mor har nämligen några idéer (y)

Äntligen kan jag börja leva livet! :D

Men nu ska jag ta och vara social med syster och i detta inlägg blir det ingen bild för att jag inte har min egen dator just nu, så ni får klara er :)

Hare bäst och sov sött, puss!

Kolla lägenhet

Nu är jag och morsan påväg till Sundsvall eftersom att jag ska hitta en lägenhet som jag ska bo i under tiden jag pluggar, men efter det lär jag ju antingen plugga vidare och kanske flyttar igen eller så stannar jag kvar och söker en ny lägenhet :) eller det där vet jag inte än, men det är så roligt att planera framtiden :-d och idag får jag se om jag ska bo där också, vill inte bo på ett ställe som ser ut som, ja jag vet inte vad. Men är det inte allt för litet och inte ser ut som en ungkarls lya så kan jag nog tänkas bo där :) livet leker ibland och just nu leker det så otroligt :-d men jag skriver senare så får ni reda på mitt svar :) hare king, tjing!

slutliga.

Hejj,

Idag har väl inte allt för mycket hänt, varit förbi Ånge en sväng och allt innan det vet ni ju :) Sedan har jag tagit det absolut lugnt. Fast höjdpunkten kom när morsan kom hem och vi började kolla efter lägenheter, lite synd att jag inte hittade någon, men sånt är livet :o

Sedan har vi haft myskväll och kollat tv och ätit gott :) Och sedan gick jag ut med Zita, hon har blivit jätte duktigt, behöver inget koppel längre :) jag är nöjd!

Sedan har jag pratat med Christian en massa gånger idag, men det är ju bara roligt att få höra hans röst, saknar honom jätte mycket!

Men nu ska jag äntligen få drömma om min raring, så ha det bäst och sovgott, puss!


vaka utan framgång

Haha jepp, syrran och jag skulle vaka eftersom att hon kom med den idéen. Så vi satt och spelade Zelda till typ 6 då hon gick och duschade och sedan ville hon gå och lägga sig sig så vi båda tog kväll klockan halv 7 ungefär, men huvudsaken var att jag vann! :D yeah, jag är bäst! Hade ju kunnat hålla mig ifrån att sova men det finns inte så mycket att göra själv :s

Det tog även ett bra tag att somna också, låg säkert vaken till 8 innan jag kunde somna. Sedan vaknade jag på grund av att Christian ringde och väckte mig där vid halv 10 fast vi snackade inte så länge så jag kunde ta och somna om igen och sedan vaknade jag 12 igen eftersom att jag hade ställt klockan (y) Fast det kändes rätt konstigt, för när jag svarade när älsklingen ringde så var det som att jag låg vaken eller precis som att jag hade vaknat, men så kan det knappast ha varit, måste nog ha drömt något x) .

Sedan har jag spelat mer tvspel xD nörd? tydligen, nä men nu ska jag ta en paus ifrån det, för det är ju trots allt bra väder just nu och jag ska nog dra med mig släkten och dra och bada, yeah! :)

Men nu ska vi åka och handla i Ånge så hare bäst, puss!

älskar min säng

Jag lovar, min säng är nog det bästa jag har i mitt rum och man inte räknar när jag är där förstås ;) Finns många bra saker med den och framförallt att den är underbart skön att sova i!


+ att det är bara speciella som får sova i den ;)

Nä men nu ska inte snacka om min säng, finns nog en hel del att skriva om :) Liksom vad min dag har gått ut på. Fast egentligen har inte speciellt mycket hänt idag, har tagit det lugnt här hemma och jag kan säga att det behövdes det för jag sov inte speciellt mycket förra natten och jag har inte ens en bra orsak eller jo, jag var inte trött och det söög!

Juste, min dag. Jag vaknade, gick upp för att käka frulle med syrran och efter det spelade vi Chicago och jag vann ;) Sedan spelade vi stress fast vi båda vann så det var inget att skryta om. Sedan sviket minnet mig. Sedan gick jag ner för att spela Legend of Zelda Wind Waker rätt roligt spel, helst när någonting händer :)

Sedan lånade vi spelet Rappa kalja utav Bella så vi har suttit och spelat det ett tag. Sedan hände dte inte speciellt mycket, vi gick ner och kollade på Csi NY och några andra program, sedan gick jag ut med Zita och nu sitter jag här och bloggar för er :)

Ni märker nog att denna dag inte haft så mycket att bjuda på men det är inte speciellt roligt att göra något när vädret är piss! Blir så less men har jag tur så håller dom vad dom  har lovat och då får jag en strålande sol imorn! :D HOPPAS! Då lär det ju hända en del saker iallafall, morsan kommer kanske hem imorn också och det kan ju vara roligt, finns lite mer att göra om man är fler :)

Men nu ska jag vara social med syster men vi ser ju om jag bloggar något mer sedan :) om inte, sovgott och hare bäst, puss!


sista för natten

Nu är det snart dags att ta och lägga sig i sängen och bara komma till drömmarnas land, älskar den världen! :)

Ni vet vad dagen har bjudit på fast inte vad jag och syrran har gjort nu mot natten :) Vi har nämligen fotat oss och vissa bilder blev ju bra, men jag har inga bilder på henne, rätt synd för hon är ju så sött! :)


en av bilderna :)


Men nu ska jag och syrran dansa i regnet! :) hare bäst, puss!


ready to show

Så nu har jag käkat så nu är det dags att skriva om det jag lovade innan jag gick och käkade :)

Jo det är nämligen såhär att jag och Filip satt och kollade America pie (vilken av dom minns jag inte) och så när den var slut så var det första han sa "jag hade velat gå på college" och då fick jag upp den idéen i skallen och det hade ju varit en rolig sak att testa på.

Tänk att festa och dricka ur dom där röda glasen


Det hade jag lätt vilja vara med om. Träffa nytt skönt folk och sedan festa och oh jag vill bara vara med om en sån sak, hade varit asroligt! :D Jag hade iallafall fått uppleva en massa som skulle vara svårt att glömma på ett sånt ställe och jag gillar ju att det ska vara såna där awesome stuff som jag får sätta på minnet! :)

Så detta är min och Filips dröm, måste nog ta med honom och sticka till ett perfekt ställe, fyfan vad nice! :D

Så nu vet ni det :) hare bäst, puss!

mat på ett tag

Yes, just nu sitter jag bredvid syrran och väntar på maten ska bli klar, rätt gott med kyckling kan jag säga :) Vi har nyligen varit i Fränsta en sväng där vi tog och handlade lite och sedan såg jag en person där som jag total dissade, rätt åt honom, tihi :)

Och innan det var vi hemma hos Bella och spelade rappa kalja rätt roligt spel men vi hann inte spela klart det eftersom att vi skulle hinna käka innan klockan blev så mycket, men nu är klockan rätt så mycket ändå, men det är ju snart klart så jag får väl nöja mig med det :)

Efter maten ska jag ta och skriva om någonting jag hade velat uppleva fast nu ska jag inte ta åt mig äran för det var nämligen Filip Nordmarks idé och det lät som en rolig grej men det får ni veta sen ;) så hare bäst, puss!

Handlar och en sväng förbi Bella

Jajjemen, nu ska jag ta och följa med dom som är kvar här i huset och åka till Bella för att checka läget sedan måste vi dra och handla för det börjar se tomt ut i kylen och det är ju inte bra när det börjar närma sig middag. Men nu ska jag dra tjarå, puss!

Erik Grönwall älskar mig

Haha ja det är lite lustigt faktiskt, namnet på grabben är Erik Grönwall, ja han som sjunger och vann idol osv. Jag ska berätta varför. Han spelade på "Fränstafestivalen" igår och jag var en av dom som stod i publiken men min syrran bland annat :) Gillar inte honom sådär speciellt mycket men det funkade att lyssna på. Första kastade han ut 3 tshirtar och jag fångade den sista han kastade ut.


så ser den ut


En bild på honom ifrån tältet.

Sedan kunde jag dom 2 sista låtarna han sjöng så jag tog och sjöng med och i den sista låten "higher" så tog jag tag i syrran och Felicia och började gunga fram och tillbaka jäms med musiken och så sjöng jag med och till slut stod han precis framför mig och pekade sedan på mig och sa "I love you" och det är faktiskt sant, haha där ser ni, Erik Grönwall älskar mig ;)

Rätt roligt att en sån sak händer och just mig, blev rätt chockad och nu har även det hänt så lite kan jag ju få skryta ;) ni är säkert avundsjuka, nä jag skojar bara, jag är inte den som är den :)

Sedan drog jag hem eftersom att Fränstafestivalen ssöö-ög(!) och inte så lite heller kan jag säga, mycket bättre att åka hem, kolla en film och sedan prata med världens underbaraste! :)

Och vet ni en annan sak, idag regnar det som aldrig förr så jag kommer att ha jätte mycket tid att blogga eftersom att det inte går att vara ute, tur för er, mer otur för mig men sånt är livet. Men nu ska jag hitta på annat puss!

hell yeah och godnatt!

Ids inte skriva nu eller rättare sagt så är jag inte på humör. Ska nog bara dra täcket över mig och lägga mig för att sedan sova, ääh godnatt

Christian Eriksson, jag älskar dig!

Fränstafestivalen?

Det står mellan det eller att stanna hemma. Det finns direkt inte sådär extremt mycket där om ni minns det men man kan ju alltid träffa polare, äsch ser ju hur jag gör :)

Försöker få med Emil men jag vet inte om jag lyckas, men det lär jag väl märka inom kort :)


Vet ni en annan sak som jag blev underbart glad av? Jo jag hittade nämligen ringen som jag fick av Tim på vakan. Vi var i Fränsta på "området" och kollade när småttingarna sjöng och så kände jag i mina fickor på tröjan och där hittade jag den, snacka om att jag blev glad! :) Och när jag kom hem så fixade jag den med en kedja så nu är det ett fint halsband som jag har runt halsen just nu, happy! :D

Sedan har jag testat att sota ögonen och jag blev rätt nöjd, tur det och på första försöket! :) Sedan har jag fixat en snygg frilla till det också (bilder kommer kanske sen). Sedan fixade jag syrran, sminkade henne och valde kläder åtminstone hjälpte till :) "är man stor måste man vara snäll" så är det ;) 

Ajaaa men nu ska jag fixa vidare så ni får ha det bäst, puss!  

sleeptime

Nu blir det att slå av datan för nu pallar jag inte vara vaken längre :) men ha det bäst och sov gott puss!

I love it!

Hej folket som läser just min blogg! :)

Som ni har märkt var vädret väldigt fint idag eftersom att jag inte bloggade någonting idag förutom just nu men just nu är det ju en annan dag också så det kanske inte räknas, men ni blir ju uppdaterade iallafall och det är ju bra :)

Har väl egentligen inte gjort något jätte speciellt idag. Vaknade gick upp och väntade på att frukosten skulle komma hem så att jag fick käka, sedan har jag funderat på hur min nya design till bloggen ska se ut men jag kom inte fram till så mycket egentligen, tänkte på bilder där nere men det har rätt många och det är inte så roligt att härma folk så jag ska försöka hitta på något felt nytt som jag verkligen trivs med :) Sedan har min syrra haft ett önskemål om att jag ska fixa en blogg men design och allt men sånt tar tid när jag själv inte vet hur min ska se ut, det är ju trots allt jag som går i första rum här ;)

Sedan for jag och morsan och handlade lite, vi köpte glass! :D och en del andra saker. Sedan for vi förbi Bella en sväng men där hände det inte mycket så vi for hem och tog det lugnt, satt ute i solen och hade det mysigt. Hjälpte dels min syrra med smink och råd om det, och imorn tycker hon att jag ska få sminka henne, men vi ser ju hur det blir med det :) Kan ju vara lite snäll iallafall.

Sedan har Bella och dom kommit förbi oss i några timmar och sedan blev det att grilla, snacka om gott! :D Sedan följde jag med morsan till Fränsta för hon skulle fixa in syrran och Felicia på "området" hon hade nämligen fått band ifrån jobbet fast det var bara för 2 men även jag fick band, happy? Nja vet inte, det var som inget storslaget, 2-3 stora tält med massa bänkar, nja det suuu-uger garanterat där! Men får se om jag drar dit imorn, men mest troligen inte.

Aah sen har jag umgåst med familjen och sedan snackade jag med Christian och sedan for jag och hämtade syrran i Fränsta med moppen (y) YEAH... not. Nä men det var skönt att komma ut lite :)


tihi älskar dig syster!

Och just nu sitter jag i sängen och väntar på att älsklingen ska ringa mig, eller om jag ska ta och lägga mig, det ser jag ju inom kort och då får han antingen skylla sig själv eller helt enkelt snacka med mig :)


Måste säga att det ser bra på fronten på min statistik, jag gillar det men jag vet att folket där ute kan bättre! ;)

Men nu ska jag ta och välja en film som jag ska kolla och sedan blir det att sova eller snacka, men ni får sova så gott, puss!


nattinatt!

Sista för kvällen eller om jag ska vara exakt, sista för natten :)

Avslutade ganska nyligen ett samtal med Christian och nu börjar det bli dags för mig att sova för mig också :) Har varit rätt trött och seg hela dagen men det är väl för att jag fortfarande är lite sjuk för så fort jag anstränger mig så blir det varmt som satan! ;o

Det blev inte så mycket bad idag för vi drog till kiosken för att köpa glass och sedan skulle vi dra hem för att käka och då började det regna :S Så vi fick hitta på annat så vi har suttit och spelat och sedan har jag och syrran kollat full frys, rätt rolig fast jag har redan sett alla när jag var hos raringen :) Sedan bakade jag cheesecake och jag kan lova att det är super god! :D När den var klar stack jag ut med Zita på en promenad.

Har märkt att nästan alla här i Ljungaverk hälsar när man går förbi eller åker förbi, rätt trevligt men ändå skumt x)

Aja ingen bild och nu är jag trött så godnatt bloggen! :)
Blir det dåligt väder imorn så bloggar jag säkert lite mer än vad jag har gjort dom senaste dagarna, men det lär ni ju märka imorn :) Men nu ska jag sova, puss!

sunshine!

Yes nu kom solen fram så jag ska dra ner och byta om till bikini och korta shorts, det låter helt underbart ;) Får se vad denna dagen har att bjuda på, än till har det varit lite upp&ner men det är tack vare 1 person men jag överlever, i'm cool!


SOMMAR med 26 grader plus, det är livet! ;)

Såja bloggläsare! Nu börjar det likna något, märker att det är sommarlov och att det blir lite mindre läsare till bloggen, men just nu ser det fint ut och det lär säkert bli ännu mer (y) :)

Men nu drar jag ut, tjarå puss!


målat förfullt

Heeej bloggen!

Som ni ser ät klockan runt 5 men inte stoppar det mig och syrran nej, utan vi har målat, kollat en film och sedan jagat en fluga i mitt rum, haha :) + att vi har kollat i fotokatalogerna som är ifrån stan (Kiruna). Iallafall så har jag lite bilder att bjuda på som kommer upp snart i inlägget :) 


syrran

 
Och jag, snygga shorts tihi ;)

Snacka om att det var varmt så det fick bli en gammal bikini överdel och ett par gamla shorts, funkar perfekt när man ska måla ;)


Hhmm, inte håller du vad du lovar, vilket shiiet! Nä men det var inget "stort" så jag kan ta det absolut lugnt och du, tur för dig! ;) hade kunnat varit värre. Imorn mår jag bättre än igår och så hoppas jag på solsken för då ska jag bosätta mig på bakgården för jag vill blir brunare! :D Sedan vill jag använda mina nya shorts och bikini på det, jepp men mer perfekt kan det ju bli med en söt kille här, men det är typ omöjligt för honom, typiskt dig Christian! ;o och en till sak som är typiskt är ju att jag inte tänker bada imorn eftersom att jag hade feber igår och jag vill inte att det ska bli värre, nej tack!

Aaaaja, godnatt puss och kram!

dåligt minne, yes

Glömde att berätta vad som är toppen efter en cykeltur på 1,5mil. Joi det är nämligen ett varmt bad, bra musik och en ansiktsmask (y) Skit härligt kan jag påstå :)


finns många plus med detta; luktar gott och man känner sig som ny ;) finns ju mer men just detta som kom upp som dom 2 första :) men nu ska jag upp till dom andra tjarå och puss!

let me be your hero

Yeah här sitter jag i sängen bara för att jag har gått och blivit sjuk, inte alls roligt att vara sjuk på ett lov. Fast det är rätt skönt att sova ändå men då flyger bara dagen iväg och det gillar jag inte :s

Till helgen är det Fränstafestivalen men jag vet inte om jag ids gå, är jag frisk så kanske annars blir det nog inget. Men jag måste dit på lördag(?) eftersom att min kära mor hoppas på att en speciell gubbe är där, fast jag hoppas på att han inte är där x) Min mamma vill nämligen att han ska göra en katrikatyr av mig så att hon har en på varje barn. Aja ser ju om jag är frisk, det är ju några dagar kvar dit och isåfall får jag hoppas på det går fort (y).

Ja, jag ska berätta om dagen igår för jag orkade ju aldrig igår eftersom att jag snackade med Sebbe och sedan blev jag för trött men det är lugnt, jag tar det nu :)

Jag, Josefin, Jennifer, mommo och mamma åkte till Birsta igår och ett av det första vi besökte var arken zoo där det fanns en fågel som flörtade med mig och sedan skrattade den åt mig när jag snackade med honom, han heter nämligen Putte :)


Jätte fin fågel, fick nästan lust att köpa en på grund av honom :)

Sedan gick vi in dit vart det fanns små djur liksom kaniner och marsvin osv och jag kan lova er att kaninerna var sjukt söta och jag fick lust att skaffa mig en ny eftersom att min förra rymde..




Skit söta varelser :)

Sedan har vi gått omkring och jag köpte några saker av det jag behövde, hittade inte allt men det finns ju fler gånger.


fyra linnen. Ljust grön, vitt, gult, persika


Leggings, Bh, string och shorts

Det var dom kläderna jag köpte igår i stan. Och vi var där ifrån ungefär 11 till 7, rätt segt och jag hade rätt så ont i fötterna men jag hade kommit på att jag ska börja träna på egen hand nu så jag tog fram träningskläderna och började inomhus och sedan stack jag och Örjan ut och cyklade, jag blev helt förvånad att jag pallade men vi cyklade faktiskt 1,5mil igår, skönt att veta att jag klarade det men idag blir det inte så mycket träning för idag ska jag nog ligga kvar i sängen hela dagen.

Men nu ska jag försöka sova lite så ni får ha det bäst, puss och kram!

sure

Blev sent nu så jag bloggar imorn istället och lägger in bilder och berättar om dagen imorn :) men nu ska jag sova, puss och godnatt!


syrrans dator

Tjooo!

Hemma för ett tag sen men nu tänker jag inte berätta något + att jag inte har några bilder på det jag köpte så ni får klara er tills jag har min egen data. :)

Har en del att berätta men det får ni som sagt för höra senare ;)

Nä men nu ska jag vara social med syrran innan hon ska lägga sig :)
hare bäst, puss!

birsta city!

Nu är vi på g mot Birsta för att jag ska shoppa som bara den! ;) Pengar, check. Ja då är jag redo att åka, så ha det bäst, puss och kram!



Dagens plagg


Perfekt till en varm sommardag

du är inte klok

Ligger i sängen och snackar med Christian samt bloggar till er, bra va? Snacka om att det är bra att vara tjej, kan göra flera saker samtidigt ;)

Ni märkte säkert att jag var rätt arg och väldigt less men jag kan lova er att det är över nu, allt löser sig och everything happens for a reason det fick jag lära mig.

Nä men idag fick jag våfflor till frukost och det var gott, lite synd att sylten höll på att ta slut men det fick väl funka med grädde då - tjockis!
Sedan hoppar jag över några timmar eftersom att mitt minne inte funkar riktigt. Jag, morsan, Örjan och Sara for till Östavall för att vi skulle hämta plankor men det var stängt så vi handlade lite istället och sedan när vi kom hem for jag och Sara på en trip med moppen. Först runt på Ljunga och sedan for vi till parken för att hon ville leka och här är några bilder :)










- jag älskar dig syster!

Sedan när jag kom hem så ville ju brorsan också åka lite moppe så vi tog ett varv från Ljuna till Hussborg och sedan hem till Ljunga igen och sedan blev det att käka och gissa vad det blev? ;)

Jo...



GRILLAT! GOTT :D

Alltid gott med grillat och helst med en perfekt umgänge :)

Men nu ska jag ta och lyssna klart på låten och sedan sova för imorn ska jag till Birsta för att shoppa! :D och då ska jag vakna tidigt så att jag hinner fixa mig :) puss och kram!


that's alright

Hhmm, jag tar det inte som ett gott tecken och förhoppningsvis så är det inte dåligt heller. Fuck this shit men du får väl som du vill så jag hoppas jag att du är nöjd. Bara för det snurrar en miljon tankar i huvudet och jag finner inget svar och det finns ingen utgång eller jo, en men den tänker jag blunda för.

Nä off ffuckshit och äh godnatt!


you, me and all of the people

Nu är det första inlägget som jag skriver hemma, det var som ett tag sen men nu gör jag det iallafall och jag kan säga att bilresan inte var den roligaste och jag saknar min Christian!

Vaknade där vid 8 för att vi skulle hinna käka frulle och sedan var det bara att sätta sig i traktorn och åka till svappis där min mommo skulle plocka upp mig. Den första biten var lugn för då sov jag till 12 ungefär då vi stannade och käkade och sedan for vi vidare. Men ju längre söderut vi kom desto varmare blev det och vi fick inte igång ac:n så jag höll på att dö så jag fick byta kläder lite fort i bilen och som tur var så var jag väldig snabb så ingen hann se mig, den ni! ;) Nä men vi kom hem där vid 10 tiden, vilket var segt och tröttsamt.. Men nu är jag hemma iallafall och jag borde egentligen packa upp och sätta det som ska till tvätten och in det som ska till skåpet, men jag orkar inte :s Men jag ska fixa en annan sak på facebook nämligen ska jag sluta vara "singel" för det ska stå något helt annat och alla som har min facebook lär ju märka det inom en kort stund :) Det är en lite grej jag inte har kommit på förrän nu så det är väl dags, för det var som ett tag sen. Fast jag blir först av oss två som fixar det Christian Eriksson.

Jag slapp börja städa när jag kom hem iallafall, min kära mor hade städat åt mig fast hon hade satt lite saker på fel platser men det fixar jag ju lätt :)

Än till har vi en plan för denna vecka och det är att vi ska åka till Birsta  på tisdag om jag kom ihåg rätt :) så jag måste kolla upp vad jag ska ha, för det under lättar ju en del (y) :)

Men nu ska jag ta och fixa det där som jag skrev innan men jag kanske skriver ett senare fast jag lovar inget eftersom att jag är rätt trött, så ha det bäst, puss och kram!


- jag lovar, livet blir lättare med ett leende

bye my love

Nu har jag precis blivit upp plockad av min mommo och lena som är påväg mot sönder ut :) denna gång var det inte lika jobbigt att lämna christian, men nu vet jag att han är min :) jag har en lång resa framför mig och jag är as trött så jag lär ju ta och sova en stund, det enda pluset med det är väl att det går fortare (y) Nu börjar allt bli bra, toppen nästa! ;-) jag har allt jag behöver fast det är långt till en del men tack vare några ord så kan jag vara lugn. Rätt bra att jag känner folk som bor i stan så det är ju bara att åka något lov och då kan jag göra precis vad jag vill, märker att jag gillar att resa men jag har även märkt att mina vänner i stan redan saknar mig och helt klart, jag saknar dom med men det är nu livet startar på riktigt och jag är beredd :-d Men nu ska jag ta och försöka sova lite :) så hare king, tjing!

Jag har nog bestämt hur jag ska göra, ja...

Jag har nog bestämt hur jag ska göra, jag vet nog precis hur jag ska göra. ;-) nä men det var seriöst. Om allt funkar som jag vill så har jag den perfekta idén (som vanligt ;-)) men som vanligt så ska jag inte berätta min idé, kanske om den funkar, annars får ni försöka lista ut den själv; jag och stan är era hjälp ord för denna gång, yeah! Fattar inte, jag brukar inte få några idéer men nu under sommaren har jag fått en massa, nog för att dom har handlat om samma sak men det kanske funkar på andra saker också (y) :) fyfan vad jag har lust att fixa mitt rum just nu, har många idéer men då är jag fast i byn, snacka om dagens fail! Men vad ska jag säga? Snart över är väl 2 ord som borde passa in bättre än några andra ;-) men jag känner mig ändå rätt taskig men hallå?! Ibland får man tänka enbart på sig själv så att jag kan få det jag behagar, så ska det låta :-d men nu ska jag ta och hitta på något så att tiden går fort :) hare king, tjing!


Tihi och tja! Julia eriksson, jag håller ...

Tihi och tja! Julia eriksson, jag håller med dig, man blir less på att vara i byn i 2-3dagar och större saker är kanske påväg att ske, men nu ska jag inte bli blödig, utan jag vet att jag klarar det på mitt sätt där ingen annan kan stå ivägen. Off skärpning nu! Okej, jag mår bra annars och ''lever'' min dag, fast inte som om den vore min sista. Undra om det är någon som är ur balans kanske? Hmm, kan det bli värre?! Det kan det nog säkert, men annars okej och jag har ett leende på läpparna :) det är ju ett plus och sedan är jag trött som bara den så jag tror att jag ska ta kväll alldeles strax, i'll see. Aja hare king, tjing!


Godmorgon! Det är ett under att jag är vak...

Godmorgon! Det är ett under att jag är vaken nu men ändå inte så konstigt när det kommer in mygg i stugan som vi sover i och tack vare det har jag varit vaken i några timmar, vaknade där vid 8 om ni undrade och sen dess har jag inte kunnat sova så i natt blir det en tidig kväll. Måste berätta om gårdagen :) när vi kom till johans stuga så satte alla 3 grabbar igång och fiska fast det dröjde inte länge innan vi gick in eftersom att det var massvis med mygg :-o och när vi kom in så tog vi det lugnt och sedan fram med partydrickan och jag fick välja mellan öl eller vin och eftersom att öl är svin äckligt så valde jag vin som jag blandade med sprite, ny grej för mig men det var inte så farligt att dricka och så blev man påverkad rätt fort också, rätt nice :) efter ett tag bastade vi och sedan hoppade vi i bäcken och snacka om att det var kallt, förvånar mig inte om jag blir sjuk :s men det var lätt värt för det var ju naken bad, yeah ;-) nä men det var allmänt roligt bara :) sedan fick jag ha det mysigt med raringen och redan blev det att ta kväll vid 4-5 så jippi, jag har ju garanterat sovit längst av alla, not. Alla sover än iallafall. Förhoppningsvis dra vi till stan idag för det var snack om det igår, det blir ju ett grymt plus för mig + att jag saknar MIN säng! Har så förbannat ont i ryggen och hemma finns det inga myggor heller, fyfan vad jag saknar ljungaverk för en gångs skull, amazing! Men tur är väl det, jag har ju trots allt flyttat dit :) en annan sak innan jag avslutar är att ch har en grymt schysst syrra, jätte trevlig och så har jag hittat min nya badkompis ;-) vilken lycka :) aja, hare king, tjing!


Nu har jag kommit till en ny dag med nya a...

Nu har jag kommit till en ny dag med nya andetag. Jag har nämligen suttit och funderat lite idag på hur jag ska göra med min blogg och jag ska nog sluta skriva om mitt privatliv helt och hållet men jag lovar inget än, vi ser hur länge det håller för det kan ju inte vara så roligt för er att läsa om mina problem osv. Jag har som lust att bli en helt ny människa och antingen börjar jag idag eller så tar jag det när jag kommer hem :) ibland älskar jag mina idéer helt och hållet :) och jag älskar dig min alldeles egen christian eriksson! Men nu ska detta äventyr fortsätta så hare king, tjing!


Hej bloggen och kära läsare! Vet inte om...

Hej bloggen och kära läsare! Vet inte om denna dag kommer att bli som jag vill. Den kommer att bestå av mest slapp och segande, oh vilken perfekt dag på sommarlovet eller så inte. Ja off vad jag är rastlös och så sitter jag fast i en by och det enda pluset är väl att jag är med raringen. Fel ställe för en stadsbo? Det är ju självklart. Verkar inte som att jag tänker så mycket längre, nej utan det är hjärtat som styr mig nu. Aja får se om jag valde rätt annars lär denna vecka bli urtrist :s jeo och jaja hare king, tjing!


Hejhej ni underbara läsare! :) nu sitter ...

Hejhej ni underbara läsare! :) nu sitter jag i bussen påväg mot vittangi där ch ska hämta mig, blir säkert jätte skoj att få se ''hans by'' ;-) vad som kommer hända där har jag ingen aning om men det lär jag ju se :) igår när jag kom fram till kiruna så fick martin hämta mig och så drog vi och lämnade min väska hos mommo och sedan drog vi och köpte glass, gott! :-d sedan var jag med honom ett tag och när han skulle dra hem så fick han skjutsa mig till filip (den bästa ;-)) vi kollade film och tog det absolut lugnt. Det var iallafall jätte kul att träffa dom båda eftersom att kf var senast jag såg dom :) och i morse har jag gjort mig i ordning och sedan hämtat det jag skulle och en dricka och nu sitter jag i bussen och nu, hare king, tjing!


Nu är jag snart framme i stan. Endast 2 t...

Nu är jag snart framme i stan. Endast 2 timmar kvar och förhoppningsvis går dom fort :) gubben som jag åker med är inte ante längre utan det är någon annan som skulle åka tidigare ifrån luleå och det är jätte svårt att höra vad han säger för han snackar svin tyst och så säger både martin och mattias att dom som snackar tyst är våldtäktsmän :-o off dom är så tröga bara för att jag är utsatt för detta just nu :s det är som mera synd om mig.. Men snart framme och det är ju ett plus :) när jag kommer till stan ska jag lura med martin för att köpa en glass och senare idag ska jag väl umgås med filip en sväng :) det var trots allt ett bra tag sen sist, ni vet killen som är min bästavän bara för att han är så otroligt bra :) men om jag sover ett tag så slipper jag snacka med honom + att det går fortare att komma fram men jag vet inte om jag vågar sova nu när martin och matti har ''skrämt'' mig :-d Haha nä off nu ska jag ta det lugnt :) så hare king, tjing!


Har kanske blivit räddad i någon timme :...

Har kanske blivit räddad i någon timme :) ante kom nyss och hälsade och sa att han skulle ringa och fråga en annan kille som han trodde skulle åka mot stan tidigare, bara för min skull så att jag skulle slippa sitta här ;-) Haha nä men har jag tur så finns det en som åker ännu tidigare :) skriver senare så att ni får reda på hur det blir :) hare king, tjing!


Nu sitter jag här i luleå och väntar ti...

Nu sitter jag här i luleå och väntar tills ante ska komma så att vi kan börja åka mot kiruna :) fast det dåliga är att vi åker först om 3-4 timmar och jag här ingenting att göra men en sak är ju tur och det är att jag har min musik, hade aldrig klarat mig annars! :) blir rätt skönt att komma fram till stan idag eftersom att jag inte vill sova i just denna lastbil för snacka om att den ser äcklig ut invändig.. Så om ni ser en stor, fet, gul, DHL lastbil som åker på vägen mot stan eller i stan så är det säkert den jag åker med. Jaja jag ska inte gnälla för jag får åtminstone åka gratis och sedan har jag inte alls bråttom någonstans idag så det är lugnt :) men hare king, tjing!


Roadtrip

Tjena allihopa!

Nu är jag snart i Luleå. I Luleå ska Örjan lasta av och sedan åker han mot söder igen och då stannar jag i Luleå eftersom att jag ska lifta med en kille som kallas för ante ifrån Luleå till Kiruna. Så jag är framme i stan vad 8-9 tiden och då ska jag ta och sova för jag har inte sovit så mycket i natt + att jag har rätt så ont i ryggen :s eller så tar jag och umgås med någon, ser ju när jag kommer fram hur det blir :)

Känns lite annorlunda att lifta med en annan lastbil när jag är van att åka med Örjan. Får hoppas på att han är ung och rätt så pratglad så att tiden går fort :) fast jag och Örjan kommer fram vid 12 i Luleå och sedan ska ju Örjan åka söderut och ante ska åka senast 4, så det blir några timmar med att bara ta det väldigt lugnt, suck! Men förhoppningsvis är min farsa i Luleå för han skulle ju dit så jag hoppas på det bästa och om han är i Luleå så kan jag vara med honom tills jag ska åka norrut (y) :) vilken prima idé, säger ju det Sandra kirrar biffen ;)

Imorn bär det av mot byn fast innan det ska jag gå på stan och fixa en sak och hämta ut pengar och sedan är det bara att sätta sig på bussen och sticka (y) :) Får se om det är "fint i byn" som dom flesta säger ;) Hoppas på bra väder för jag har inte med mig många par långbyxor kan jag säga. Nä men ska ta och kolla sedan vad dom har lovat för väder :)

Just nu är vi i Skellefteå och glider fast vi åker bara igenom och det går ju rätt fort så det är ju lugnt. Lite synd att jag inte hann ta mig till Kiruna idag innan klockan 2 för det är då den sista bussen till by går, men aja får väl vänta till imorn, hinner iallafall träffa honom så jag är glad :)

Påtal om annat så är det rätt skoj att åka fram och tillbaka från söder till norr för för det första så hinner jag se en massa och sedan är det inte många som gör det så jag känner mig rätt speciell ;) och sedan så blir det första gången jag åker med en annan person än Örjan i en lastbil + att när man sitter i en lastbil seran lite mer än vad man gör i en personbil som ni ser är det många plus att resa här i Sverige, iallafall med lastbil :) det enda som är negativt är väl att sängen jag sov i är så jäkla obekväm så nu har jag ont i ryggen, men man ska inte klaga så jag gör väl inte det :)

Men nu ska jag ta och vara lite social med Örjan så ni får hare king, tjing!

godmorgon!

Som ni ser är klockan inte alls mycket nu och det är helt otroligt att jag är uppe just nu men ska jag vara ärlig så är det för eran skull eftersom att jag snodde Örjans plats i lastbilen bara för att han ska lasta av :)

Vi har vaknat för några minuter sedan och medan vi stod och väntade så körde en annan lastbil framför oss så att vi fick vänta ännu längre, suck! Men nu står vi iallafall här på K rauta i staden Umeå för att sedan åka mot Luleå så snart är jag framme till mitt mål :D

Får se om jag får åka lastbil hela vägen till Kiruna eller om jag måste åka tåg, vi får se helt enkelt :) Men jag är inte framme förrän imorn och imorn måste jag hinna hämta ut pengar och så måste jag till ett till ställe för att hämta en sak :)

hejdå ljungaverk!

Nu ska jag bara käka och lasta in grejerna i lastbilen och sedan far jag härifrån :) Förlåt Ch att jag ljög om tiden men jag visste inte men jag måste ringa honom och berätta om hur det blir, fast det blir till senare :)

Men nu blir det tacos och juste, jag skulle ju ringa Stig om det skulle bli tacos men nu får han klara sig :P

Men hörs säkert senare, pusshejs läsare!

tiden rinner iväg

Snart så jävlar är det dags att sätta sig i lastbilen och rulla norrut! :) Imorse har jag checkat bussresor, tåg och så har jag kollat priser och allt, så nu är jag beredd på det mesta :)

Somnade först vid halv 4 och vaknade kring 9 och är inte ett dugg trött och det är ju bra det för nu är det bara några timmar kvar, vi ska nämligen åka vid 4-5 tiden idag :) Och jag har bertäknat att jag är framme på tisdag, men det är ju bättre än ingenting :) Men nu måste jag sätta igång så att jag hinner med allt :)

Förresten, denna gång kommer jag kunna skriva eftersom att han har dator och så har Örjan dator i lastbilen med internet så ni kommer kunna läsa en hel del och jag lär ju inte ha så mycket att göra när jag åker så ni kommer säkert att få några inlägg och dom gångerna jag inte har en data i närheten blir det att smsblogga för jag måste skärpa mig, för jag förstår ju er som läser min blogg, det är inte så roligt att vänta eller läsa samma inlägg igen, nej nu ska jag skärpa mig ännu mer, jag är ju trots allt ledig :)

Så men nu hörs vi, puss och kram!


- Open up your eyes, I really love you boy!

Sandras stora äventyr

Yeeeah! Nu är det inte många timmar kvar innan jag sätter mig i lastbilen som står precis framför gården för att sedan åka norrut :) Kommert till Luleå med Örjan och sedan får jag se hur jag kommer därifrån, har en hel del idéer som kan komma till användning :D som ni nu ser så är det JAG som kirrar biffen ;)

Imorn kommer dagen att börja med att jag ska kliva upp liiite tidigare än vanligt och packa, tvätta + städa klart det sista sedan är jag klar för att åka mot norr, eller nej förresten, måste hämta ut pengar så att jag klarar mig :) Hemresan är redan planerad så det är ju lugnt :)

Förhoppningsvis så blir denna vecka en av dom roligaste men vad vet egentligen jag? Ingenting så jag får fortsätta hoppas på det bästa. (y) För jag vill verkligen åka, I really do. Men på något sätt känns det tungt, men det är på sitt sätt bra och jag vet om att jag kommer klara mig och ha det bra med älsklingen. Jag gillar ju trots all spänning och mitt liv behöver just nu all spänning jag kan få! :)


Dagen har varit varm trots att solen inte var här. Och jag har väl inte gjort så mycket speciellt, varit i Fränsta några gånger och sedan suttit hemma, kollat film och myst med familjen eller ja, jag var rätt så trött så jag somnade i soffan, haha :)

Men tar och skriver imorn när jag har vaknat eller när jag är klar med allt, eller så blir det både och :) men ha det bäst, puss och kram!


helt klart grymmast

Det ni läste är självfallet sant :) Jag hittade ett speciellt datum och jag är urlycklig just för jag älskar dig! Och nu ska jag sova så godnatt puss och kram!


Leva som en kung!

Min plan blev förstörd :( Den var nämligen såhär; Jag skulle åka med farsan mot stan men han skulle stanna alldeles för länge i Umeå så det gick inte.. Fuck this shit!

Men det är lugnt, jag har en ny plan om hur jag ska ta mig upp och denna är vattentät, iallafall så långt jag har planerat :D Så byn, here I come!

Kom nyss hem ifrån grannen eftersom att mina syskon badar i deras pool och jag orkade inte bada eftersom att jag redan hade gjort det, ni vet, jag vill inte bli torr igen så att jag måsta börja använda bodylotion för det är alldeles fööör jobbigt :O Men ska väl duscha snart och sedan ska jag fixa frillan och kleta på lite smink så att jag kan få lite bilder som jag kan bli nöjd över för jag vill verkligen göra en ny design på bloggen, är nämligen trött på denna, fast som ni alla säkert vet om så kommer det ta svin länge innan den är klar, ni som läst min blogg rätt länge vet nog om att jag är kräsen om hur saker och ting ska se ut, som en tjej som försöker välja kläder, man får aldrig till det ifrån första början ;) Men jag ska fixa den och det lovar jag!

Mer som hänt idag är väl att jag tog med mig familjen och drog och badade. Örjan har köpt en moppe till oss men jag vet ju om att det är endast Josefin som kommer att använda den eftersom att jag tycker att det där med att köra moppe är så 2009 ;) 

Aja nog med snack så nu ska jag ta och gå ner och duscha mig så att jag även kan skicka en bild till min underbaraste, han har börjat tjata lite så det är väl dags att han får en då, lite snäll kan jag ju vara :) Aah men ha det bäst tills vidare, puss och kram!  

älskar mina idéer!

Avslutade nyss mitt samtal med älsklingen och medan jag pratade med honom så kom jag på världens idé och förhoppningsvis kan det bli som vi båda vill för jag har nämligen kommit på en idé till på hur jag ska kunna ta mig till stan för att kunna umgås med honom i en vecka och enbart med honom eftersom att det är där jag ska bo den där veckan isåfall och det blir så perfekt för jag har både skjuts dit och skjuts hem, garanterat och det är gratis också! Kan det bli bättre? :D

Men dom glada nyheterna kommer imorn då jag ska ta reda på om det fungerar, så imorn får ni reda på hur min plan är, fast bara om det funkar som jag vill :)

Det var det jag skulle meddela er om bara för att jag är så grymt lycklig just nu! :D Men nu ska jag ta och sova så godnatt puss och kram!


glider vidare mot friheten

Vet inte vad men jag känner mig så otroligt bra just nu! Det är lite sjukt men det är en sak som fattas, hade inte varit helt fel om jag fick vara med min pojke just nu, saknar honom grymt mycket! Men jag antar att ett telefonsamtal är det närmaste jag kan komma just nu, vilket är trist men jag lovar, innan sommaren nått sitt slut så ska jag ha fått träffa honom minst en gång till! :) Men helst flera gånger cause I love him!


I knew how it felt to be another one in need of someone to show the way
Until you saw a part of me that nobody else
Could see and my life hasn't been the same

You make me feel lucky as I can be
You make me feel lucky as I can be

Before I couldn't get a break,
Never had a chance to make
The impressions I want to
But now it falls right into place
When I get to see your face
Then there's nothing that I can't do

No more dark days, only sun rays
No more hard ways with you today


Dagen idag eller ja, i nu läge så blir det igår men eftersom att jag inte har sovit än så räknar jag det som idag, smart ;) Jaja, men idag har inte så mycket speciellt hänt förutom mot kvällen men dit kommer vi :)

Dagen började med att jag fick trösta min lillebror eftersom att Sara hade klöst honom men det gick fort över som tur var och sedan blev det att t adet lugnt eftersom att jag var svin trött, tog en skål med jordgubbar och grädde, gott! Sedan fick jag laga mat åt småttingarna och sedan var jag ute med resten av gänget, jag och Jennifer spelade kubb mot min lillebror Jimmy och självfallet vann vi men det var rätt orättvisa lag, jag är 16år, Jennifer 17år och Jimmy 4år, haha stackarn men imorn har dom lovat fint väder och då ska jag nog ta med mig gänget och sticka och bada och det låter helt awesome! Efter det kom morsan hem och bla bla hände inget speciellt på typ 1-2 timmar. Vi fixade hundgården och sedan började det regna och då blev det mer jordgubbar och te :) Sedan drog jag till Fränsta för att umgås med Emil Beldt och Victor Dahl, vi hade det rätt trevligt och jag umgicks med dom i några timmar och sedan for jag hem igen och direkt när jag kom hem så tog jag med Zita på en promenad och så sjöng jag för full hals när jag gick där i skogen och varför? Jo bara för att jag älskar att sjung + att det är bara jag och Zita som hör det :)


Min lilla älskling!

Och när jag kom hem och efter några minuter så ringde älsklingen mig och nu sitter jag och väntar på att han ska ringa igen som han lovade, men jag ser ju om jag hinner somnam synd för honom då ;) men raring, jag älskar dig iallafall!

Men nu går detta inlägg mot sitt slut så jag måste bara skriva Filip Nordmark är min absolut bästavän i hela världen, älskar dig vännen! Sådär nu kan jag sova gott så nu får ni klara er kära läsare, puss och kram!

sleeptime?!

Kan inte somna för att det är för varmt och jag kan inte somna för att jag tänker på dig för mycket och för att jag inte är trött helt enkelt..

Ja jag kan väl ta och berätta om vad jag har gjort idag.
Idag har jag vaknat där vid 10 tiden, gick upp och käkade frukost och sedan satte jag, Jennifer, Sara och Jimmy fart mot badstranden. Vi gick dit typ 11 och kom hem 10 över 3 så ja vi var där ett tag, men det var härligt väder och skönt i vattnet fast det var kallt :)


(gammal bild men samma ställe)

Sedan var vi hemma och tog det absolut lugnt till morsan kom hem för då fick vi käka fort och sedan åka för att göra en sak som jag verkligen ville och jag älskar dom!

Gissa vad?! :D

Jo jag fick se;

Och snacka om att den var bra, den är helt klart den bästa än till, älskar the twilight saga! Och Jakob som är såååå snygg! ;) Hade lätt kunna se om den så nu har jag bestämt att jag och Christian ska ta och kolla den nästa gång vi träffas (y) :D

När vi kom hem käkade jag kyckling och sedan jordgubbar med grädde, MUMS! :D

Men nu ska jag ta chansen och ta och lägga mig så ni får ha det bäst, pussgodnatt kära läsare!

svar på tal

Jonte enryd; Jo har också gillat pingviner tills jag fick upp ögonen för ett ännu coolare djur, alltså zebran. Lätt mycket coolare än en vinglande svartvit figur mitt på isen ;) Sedan är ju frågan om dom är svart med vita ränder eller tvärtom, mer mystiskt alltså och det är något jag gillar haha :)


- Ja ni ser ju svaret direkt, och jag tänker fortsätta gilla zebror cause I love them! ;)

har även en del prylar med zebror på eller zebra-randigt och så förknippar dom flesta mig med zebror, så jepp zebror är det rätta djuret för Sandra Hjortborg! :)

Music


Ännu en inspelning som jag fixade ifrån Kirunafestivalen ljudet är ju dock inte det bästa :)

back in business!

Hej kära läsare!

Detta inlägg skulle jag egentligen lägga in igår men det funkade inte riktigt som jag ville men nu är den här (y) :)

Har nu inte skrivit på en vecka eftersom att jag har varit i Kiruna och levt livet för kanske för sista gången, förhoppningsvis inte. Har haft det så enormt roligt så det går inte att beskriva men ändå sitter jag nästan och gråter för att jag vet att ingenting funkar på distans..

Ni kommer säkert ihåg att jag åkte med lastbil till Luleå och sedan åkte jag och Sara taxi till tågstationen och sedan med tåget till stan. Rebecka kom och mötte upp oss eftersom att vi skulle gå till porfyren där syrran skulle bo och jag skulle ha min packning. Vi kom fram på onsdag (30/6). Vi gjorde väl inte så speciellt mycket, tog det lugnt, skulle gå till konsum för att hyra filmen "upp" men man var tvungen att vara 18år för att hyra film därifrån så jag skrev till Martin Forss som sedan fick hämta upp oss och vi följde med en sväng, hämtade ut pengar till Rebecka som hon skulle låna och sedan for vi och hyrde filmen och sedan kunde vi sätta oss i tv soffan för att skratta oss igenom filmen, den är så jävla bra! :D Ett tag efter det tog jag och lämnade syrran till mommo och gick för att jag skulle möta Tim för att han ville umgås och jag kan säga att det var trevligt :) Vi gick till hans morsa på lompis och påvägen dit mötte jag syrran och farsan på coop så jag tog och snackade lite med dom och sedan fortsatte vi gå.

Vi skulle dit för att hämta hans tröja som han skulle ha på sig på kirunafestivalen för att han skulle jobba där, sedan kollade vi tv och sedan stack vi upp på stan igen, tills hans farsa och där satt vi tills jag skulle hem och sova.

Torsdag;
Nästa dag sov jag kanske till 10 (?) för att jag och Rebecka hade bestämt att vi skulle fara och panta flaskor och burkar på coop, köpte även min festivalbiljett där :) och sedan fick jag skynda mig upp på stan eftersom att syrran ville åka karusell. Så när jag och Rebecka kom till ingången bytte vi biljetten till ett armband och sedan gick vi in och åkte, käka sockervadd och hade det trevligt :) Sedan drog vi hem och inte långt efter det skrev Christian Eriksson att han var i stan så jag skulle bara käka och sedan for jag till honom.

Var med honom till Lazee skulle börja och jajjemen gott folk Sandra och Rebecka stod längst fram och hoppade och skrek som faa-an ;) Sedan gick vi omkring på området med Sandra Reineström och Michaela Åström :) vid 11-12 mötte jag min vän Robin ifrån Piteå och han ville inte att jag skulle sticka hem men jag hade inte lust att stanna på området så mitt gäng och jag drog hemåt. Jag drog med Rebecka till porfyren för att hon skulle ha det hon skulle ha av mig. Efter det drog jag och packade min väska och drog till Ch eftersom att det var där jag skulle sova hela helgen. Det var jätte mysigt, vi kollade klart spiderman 3 och sedan tog vi kväll

Fredag;
vaknade väl där vid 1 tiden och vid 3 stack jag hem till mommo för att jag skulle duscha och fixa mig i ordning eller ja, jag fixade i ordning mig hemma hos Rebecka men hon fick vara hos mig i kanske en timme innan vi gick till henne eftersom att hon var utlåst, tihi ;) men deras farstu är ju också trevlig, skämt åt sido. Sedan kom Joel och släppade in oss så att vi kunde börja fixa oss och sedan började vi gå mot Filip för det var där för festen höll hus, där träffade jag en massa trevliga människor och efter ett tag drog vi in mot området, gick omkring och hade det bra. Efter ett tag gick vi tillbaka mot Filip för att dom var där igen, men när vi kom fram var de påväg därifrån så då tog jag tag i Filip och vände och gick tillbaka till hans gård för att jag och Rebecka skulle få fortsätta :) Sedan blev det området igen.

Mötte en massa polare som jag inte träffat och snackat med på länge så det var jätte skoj, mycket kramar blev det iallafall, men jag gillart! :D Kollade på Nanne och Amy eller ja, 1-2 låtar och sedan drog jag och Rebecka och hittade på något annat som var mycket roligar, tillochmed så roligt att jag inte kommer ihåg vad det var ;) Men sedan klockan 00:00 stod jag och Rebecka längst fram för att vi skulle kolla DEAD BY APRIL! :D

                    


Kanske inte världens bästa ljud men jag fick med dom :D

Sedan minglade man omkring på området, hade allmänt roligt och snackade så mycket som möjligt, fast jag kunde ju inte snacka eftersom att jag hade skrikit mig hes efter dead by april men det är så det ska vara; "livet enligt Sandra" ;) Efter att det stängde var det efterskiva hos Filip också. Det gick bar till en början men sedan kom det några som skulle bråka och det var ju mindre bra och det var just då några kom men dom drog även lika fort eftersom att det sög just därför, snacka om synd! Men en konstig sak, min farbror som snart är 30 var där och han kom jätte bra överens med Petter Dantoft (min gamla klasskompis) haha lite lustigt faktiskt :) Sedan drog jag till Ch, satt där vid hans bord med han, Johan Stålnacke(?) och John Daunfeldt, var allmänt social och sedan drog John och då tog jag Ch för mig själv ;) sedan ville Johan sova så det blev att ta kväll eller ja, typ vid 8 på morgonen somnade vi.

Lördag;
Dagen började där vid 2-3, men jag fick bara klä på mig och sedan stick hemåt för maten skulle vara klar halv 4 eller ja, min mommo kom och hämtade mig. Sedan kom jag på när Rebecka skrev att jag inte alls skulle käka med mommo och dom utan jag skulle ju käka med brudarna och det fick bli pizza så att alla skulle hinna :) Efter det drog vi in till området, tyckte dock att det var allt för tidigt men aja, vi drog ut och jag fortsatte dricka lite och sedan in till området igen.

Sedan blev det Maskinen och den var jag bara tvungen att se!! :D Så himla bra kan jag säga och även här stod jag, Rebecka och även min lillasyster som gick med oss den dagen längst fram för att kolla, fick en del bra bilder och en video med en av deras låtar (y) ;)

     

Sedan kollade vi Kent eller jag och syrran skulle gå och möta Mattias Flygare för att snacka men påvägen dit mötte vi Ch så vi stod typ och dansade för att det blev lite väl vingligt :) Sedan hände en sak som inte var lika rolig, och sedan hittade vi inte Matti för han hade gått någon annanstans, så vi fick gå dit istället :) Sedan var jag med syrran och Matti tills kent slutade och Rebecka och Martin kom dit, då stack syrran hem och sedan gick jag, Rebecka och Martin för att käka :) haha typisk Martin; "ska vi dra in till öltältet?, nä juste, Sandra du är ju för liten" Fyfan killen drog den typ hela tiden. Men om 2 år då jävlar ;)

När allt började gå mot sitt slut så drog jag och Rebecka till en lekpark där kostet och lillmorris satt, sedan kom en hel del men då drog jag och Rebecka till Ch, satt där ett tag tills Rebecka skulle fixa skjuts och då mötte jag Robin för att jag skulle försöka hitta en efterfest, men det sög mera där så jag drog till Ch igen. Ch ville stanna med mig i lägenheten medan jag peppade honom med att följa med på efterfest som hans polare hade hittat, och gissa vad det var? Jo det var campingen och det var inte speciellt skoj, träffade Palo där, snackade lite med honom sedan drog vi typ efter det och då hamnade vi på badistrappan och sedan for vi hem till ch för att sova för klockan var väl där vid 6(?)

Söndag;
Dagen då Ch skulle fara till byn igen och jag skulle till mommo för att sova sista dagen där. Vi vaknade vid typ 2-3, låg kvar i sängen, sedan bäddade jag och fixade i ordning mig som att tvätta bort sminket för att jag visste att det inte skulle sitta kvar hela vägen hem. Sedan satte vi oss för att kolla tv en sväng och sedan skulle jag gå så jag gav en hejdå puss och gick för att klä på mig och sedan kom han ut i hallen för att ge ett bättre farväl till varandra. Om jag tror rätt så såg han att jag började gråta innan jag gick, grät hela vägen hem och lyssnade på en låt; "I hate love" När jag kom hem till mommo så satte jag mig vid bordet för att äta och sedan duschade sedan blev det att lägga sig för det var en lång väg hem som väntade dagen efter.

Sedan är det inte spännande att höra om en tåg resa som gick segt och om en dag som jag var trött om, alltså idag, så mer kommer imorn för nu ska jag duscha och sedan sova så godnatt på er kära läsare! :) Ps. skönt att kunna skriva igen Ds.

godnatt!

skulle ha bloggat lite tidigare men det funkar inte att lägga in filmer och sånt nu på bloggen så det får ni imorn :) men det var det jag skulle skriva för nu ska jag sova :) tomt utan dig i mina armar, grabben, jag älskar dig!

RSS 2.0