ledigheten är över för denna gång också

ja imorn gäller det igen, upp klockan 6 för att ta sig i tid till jobbet, ni vet, det är svin viktigt att vara i tid när man jobbar på LKAB, det är nämligen A&O! cool som jag är så kirrar jag det ;)

men efter jobbet på fredag gäller det! festivalen är här och jag ska umgås och festa med mina underbara vänner! och varje kväll/natt kommer jag avsluta med min egen favorit Mattias :) men festivalen brukar vara svin roliga så hoppas på en massa karuseller och en massa sköna människor där!


stabil bild som är tagen för något år sen då festivalen ägde rum och Filip hade fest i sitt öltält på gården, det var en fin kväll med fina människor!

och på tisdag ska jag och Rebecka dra på "stan" för att köpa något nytt till festivalen som vi ska bära, önska oss lycka till iden här hålan! haha surt. det finns ju knappt en stad här..


snart äre dags att lämna byyn, Jukkas, så att jag kan umgås och sova med Mattias! jag kan lugnt säga att jag sover som bäst när jag sover med honom, känna säkerheten eller något :)

PUSS!

jag hittade den!!

jag har seriöst haft en och samma låt i skallen i cirka 3 dagar och jag har försökt att hitta den med ljus och lykta men jag har inte funnit den förrän nu! cool som jag är! ;)

 
enjoy..

hoppas att ni inte får den på hjärnan som mig! :)

och Rebecka frågade mig ifall jag kommer ihåg något annat än refrängen men jag visste inget annat bara för att det är på ett annat språk, sjukt svårt att komma ihåg det när jag bara hört den 2 gånger på samma dag.

PUSS!

awesome som alltid!


enjoy..

takidas "new single". checkade nyligen musikvideon och den var urgrym! och dom är lika bra ännu! dom är mina idoler långt in till döden!

dock var jag lite seg med just att lägga upp denna på min blogg men det finns alltid någon som inte har hört den än :)

PUSS!

jag snodde en dator

av min hårt arbetande Mattias som har kommit hem från sitt arbete för någon timme sen och nu sover han så då passar jag på att skriva ett litet inlägg :) dock måste jag ta och väcka han för han måste skjutsa ner mig till Jukkas där jag ska käka grillat och fixa mig innan staden

GLAD MIDSOMMAR FÖR DEN DELEN!

ikväll, ifall solen visar sig så kommer jag och Mattias kolla på den, precis som han har lovat! jag älskar verkligen den delen av sommaren i Kiruna, just att solen aldrig går ner :)

men nu måste jag väcka min prins,

PUSS!

stora planer, eller?

ja ni vet ju dagens planer ifall ni läste mitt förra inlägg. men jag lade ju inte till att jag ska till Mattias sen men vid det här laget bröjar det bli rätt självklart att jag vill umgås med honom innan jag drar söderut again!

alltså på fredag är det midsommar och mina planer kanske gå i kross ifall det regnar för om det regnar så syns mest troligen inte solen, vilket skit! jag vill ha fint väder!! och sedan så har jag absolut inga planer alls vad jag ska göra ihelg, party? nja, vill nog bara ta det lugnt :) men jag kanske hinner ändra mig, vad vet jag? ;)

och snart är det ffeeeestivaaal också! TAGGA FÖR KARUSELLER!

snodde förövrigt en bild ifrån Julia när va var i Fjällnäs, dock en egopic på mig då! ;)


alltså jag gillar ju den skarpt! och jag skiter ifall den är suddig! :)

PUSS!


jag är jätte söt på mitt arbete!

och helst idag när vi skulle måla


hihihi :$

haha nä men jag har, duktig som jag är, jobbat idag också. idag slapp vi städa så mycket och istället fick vi måla och sedan kom även Martin förbi eftersom han inte jobba så långt ifrån där jag håller hus, trevligt! :) sedan så fanns det ju fika i fikarummet idag också och såklart var jag tvungen att smaka! :D 

och nu sitter jag hemma, har precis käkat och det var inte alls lite gott! mums! och nu ska jag fördriva lite tid innan jag och Martin och kanske någon mer ska dra och bowla, men då ska jag även kräva att han kommer och hämtar mig ifrån jukkas, mohhaha! ;)

PUSS!


Emmas humor!

när jag var på crusing i Gällivare så såg jag något som påminde mig om Emma så sjukt mycket!



detta måste ju vara Emma rakt igenom! :D

PUSS!

gruvarbetare nästa?

alltså shit vad jag är less på att städa men det är ändå rätt chill på jobbet! vi får ju göra en massa roliga saker också, grymt! :D

idag slutade vi tidigare dessutom och då var min pappa så snäll att han kom och hämtade mig ifrån cf (där jag jobbar) och så fick jag följa med honom till hans kontor nere i gruvan, sisådär några 100 meter undra jorden. det var fett coolt där nere och verkligen inte som jag hade föreställt mig! :)



PUSS!

so you think you can dance

programmet jag ska kolla på klockan 21.00 hemma hos Mattias eller ska jag kanske säga Segtias! ;) haha nä men just nu sitter jag och väntar på att han ska komma och hämta mig ifrån jukkas så att jag slipper kolla på programmet själv, dessutom är det mycket bättre att kolla på något samtidigt som jag kan mysa med min pojke!

och gissa vilken låt jag har på hjärnan?
jo denna;


tack vare Julia Eriksson som har spelat den varje gång vi glider bil och fester x)

PUSS!

jobb imorn

dags att gå och lägga sig så att jag pallar kliva upp imorgon då jag ska börja jobba där vi 7 på morgonen, är inte speciellt pepp.. och första natten jag ska sova ensam sen jag kom hit, känns ju lagomt surt!

men hare bäst! och busa för mig med ni alla som är lediga! :)

PUSS!

tagga inför helgen!

sitta hemma just nu, käkar lite kebab och det är ju lagomt gott! :)

idag finner jag en massa roligheter! när jag har fixat mig klart och det här hemma i Jukkas så kommer jag dra till stan för att träffa Julia och Emmy, festen börjar! vi ska grilla och kanskeha "tak-party" som jag kallar det, grymt roligt ska vi ha det! och kvällen kommer nog inte sluta så tidigt men vi ska väl ändå ta det lugnt med tanke på att imorn blir det att fara på crusing i gällivare, tagga inför det också! :D
söndag blir det att ta det lugnt och en tidig kväll för på måndag blir det jobbet!


julia och emmy

men nu ska jag ta och börja fixa allt så att jag slipper stressa!
på tal om stress! vet ni vad jag läste i en tidning? jo att sex är det bästa "medlet" mot stress! ;)

PUSS!

jag vill vara en festis

sådär söt och god och helst i smaken päron som är min egen favorit! haha nä men festis, liksom fest(is) och nu fattar nog de flesta! :)

dagen är torsdag som jag fick reda för ett tag sen, alltså jag har ingen koll på dagarna nu när jag är ledig men det är jag nog inte ensam om. snart ska även jag börja jobba, jag längtar fast ändå inte.

jag vaknade för första gången där vid 6(?) tiden då jag fick min hejdå puss men eftersom att jag var så trött så fortsatte jag sova. vaknade där efter upp klockan halv 12 typ, klädde på mig och bäddade sängen för att sedan börja bege mig mot porfyren där min moppe stod. dom som bor här vet om att det är rätt så långt mellan lompis och luossa och den sträckan gick jag idag eftersom att alla jobbar. men det var rätt skönt och det tog inte alls så himla länge för den delen :)
nu sitter jag här i Jukkas och funderar ifall jag ska ta och ha en "dag-för-mig-själv" alltså hemma-spa och såna saker, det hade nog behövts! men jag kommer ändå åka upp mot stan senare bara för att jag ska sova hos min Mattias!

nu när jag fick upp idéen så  ska jag ta och slå den i verket!


YEEEAH!

PUSS!

jobb nummer 3, check!

för några få minuter sedan så pratade jag med Emma i telefon och det första hon sa var att vi hade fått jobbet. jag blev redan nu aspepp på att få börja jobba! :D


vi ska göra glass för den delen! ;)

men ändå inte så himla pepp att lämna de bästa här heller...
men det kommer ju fler gånger som jag kan spendera tid här som tur är :) + att det är några veckor kvar.

första perioden; LK
andra perioden; sommarentrepenör
tredje perioden; Hussborg

min sommar kommer nog inte bli så tokig ändå och jag får ut rätt mycket av den! :) dock så blir det inga fler festivaler än kirunas egen, hade lust att fara på pdol men nu skiter det sig så jag får ta det till nästa år.


i miss u

making memories of us.

sitter här hemma i dator rummet, läser min vän Emmas blogg och så finner jag mitt namn i en text som tar mig tillbaka några dagar, de dagar då jag inte grät när jag skulle åka men just nu sitter jag och gråter för att jag saknar henne så mycket! :') haha. ja, det är nästan för bra att jag lärde känna en så bra vän som Emma!

tänk, på mindre än ett helt skolår så fann vi våran "bästakompis"-gnista mellan varandra. på så kort tid hann rätt mycket hända och nu har jag istället ångest att vi måste börja tvåanm ett år närmare att flytta igen om mina planer går i verket och då ska jag banne mig packa med mig Emma! ;) haha..

JAG ÄLSKAR DIG MIN VÄN!



PUSS!

vi ses på toppen!

jag är askass på att blogg nu när är i Kiruna/Jukkasjärvi, har lite väl mycket att göra och då kommer inte bloggen i första hand, sorry! och snart ska jag dra och mysa med min Mattias! detta är nog sista veckan som jag kan chilla som bara den i Kiruna eftersom den 20 så börjar jag jobba! längtar ändå! :)

åååhhh!!!
vet ni? :D
nu på lördag ska jag och några andra dra oss mot Gällivare och uppleva fester på hjul, det är nämligen crusing där och jag vill dit så gärna!
och det är inte alls länge kvar till festivalen heller!
det stavas AWESOME!

jag har redan fått uppleva en hel del och än är det inte slut, jag lever nästan i en dröm där det händer saker hela tiden! :D

kan berätta mer senare (kanske) måste börja göra mig i ordning för kvällens mysigheter och jag måste ju få äta glass! :D juste! idag har jag slutat äta godis så önska mig lycka till! ;)

och imorn får jag börja köra min röda fina "faran" ;)

- hon är så vacker! jag blir kär!

PUSS!

en låt på hjärnan

tack vare Mattias Flygare så har jag fått en låt på hjärnan, inte så kontigt med tanke på att han har spelat den rätt så många gånger för mig. jag har gått och sjungt med på det lilla jag kan hela dagen så jag var tvungen att leta upp den när jag kom hem och nu har jag precis funnit den!

jag tänker ju såklart dela med mig! :)

enjoy..

PUSS!

Jag lovar er ett inlägg när jag kommer hem...

Jag lovar er ett inlägg när jag kommer hem! :)


Som gamla goda tider så promenerar jag ifr...

Som gamla goda tider så promenerar jag ifrån lompis och till stan. Haha då har jag lämnat Mattis hur för att ta mig till Amanda för att kunna umgås! :D men nu ringde min mamma så hare king, tjing!


sommarlov och ny frisyr

den ni!

jag har nästan ångest att första året med es1orna är över, saknar dom redan så rejält!
men nu ska jag snart vinka hejdå till Sundsvall och värmen och ta mina väskor och sätta mig i en varm bil för att resa norrut till mina saknade! det kommer säkert bli roligt det med! :)


jag älskar att jag har blivit så brun på så kort tid!

dags att fixa det sista

PUSS!

några få timmar

nu sitter jag i skolan, redo för det mesta! nä men idag är det städning i rum och sedan så ska vi som går musik sjunga på studentlunchen och sedan efteråt. jag är inte så grymt taggad men jag kommer nog bli det lite senare! :)

efter detta ska jag på mission ;)

men nu måste jag börja städa så att jag hinner!

PUSS!

jag är så glömsk!

jag har ju totalt glömt bort att lägga in alla dessa bilder som kommer ifrån Josefins konfirmation. men nu kommer ni strax kunna se dom på min blogg! ;)


















min snygging!

allt är ifrån den 29 maj!

PUSS!

ursäkta till 1000!

alltså jag är helt enkelt usel på att blogga när jag har gäster här hos mig men jag kan även säga att det kommer bli ännu värre efter onsdag med tanke på att jag kommer sticka norrut med Tobbe. men jag längtar så grymt mycket och jag saknar alla så himla mycket helst min herr flygare! men nu är det inte många dagar kvar och jag är grymt glad för det! :D men jag kommer sakna värmen men jag klarar mig! jag ska ju trots allt jobba!

nu är även mitt lilla "allvar" med skolan över för den här terminen eller vi ska ju ta och sjunga på studenten imorn men det blir nog en lätt match!

imorgon händer även mer saker men nu tänker jag inte skvallra så jag ska hålla tyst ;) men jag kan lova er bilder till ett senare tillfälle!

idag är även sista avsnittet av Desperate Housewives och det visste Mattias om och jag blev själv förvånad men jag antar att han är en nörd fast än han säger annat! ;) haha



PUSS!

lekar i värmen


enjoy..

rätt roligt man kan ha det i Sundsvall!

PUSS!

undra vad som sker idag

just vaknat och nu har vi problem att hitta på saker att göra men vi får helt enkelt ta och handla istället, låter ju svinskoj! ;)

mot Birsta!

PUSS!

hemkommen

har precis viast Tobbe runt i Sundsvall, mån tro ifall det blir en till Kirunabo som kommer flytta hit? han verkade gilla placet här, much more än Kiruna, too bad suckers! ;)

två timmar tog det iallafall och känner jag han rätt så har han glömt det mesta redan nu. men positivt så var det riktigt trevligt! :)

nu ska jag ta och göra en tjänst för honom, nämligen så igång hans dator så att vi kan checka film hela natten fast. han har blivit handikappad, just därför han inte kan göra det själv ;) just joking! han har bara lånat min dusch!

PUSS!

a lesson in romantics


enjoy..

som flera andra gånger; den har en underbart bra text!

mayday parade, ett helt suveränt band med flera låtar som toppar mina listor!

PUSS!

jag blir galen!

seriöst, det är andra gången idag som tvättmaskinen krånglar i tvättstugan och nu får jag inte ut mina sängkläder därifrån. samma sak hände precis innan jag skulle dra till westhagen för att lira boll men då hade jag kläder istället. men ändå, detta tar grymt mycket tid och jag har inte alls mycket tid för att vänta! 
och nu sitter jag och väntar på att Lars ska komma och hjälpa mig i striden mot maskinen!

jag ska flytta till en annan lägenhet och skaffa mig en egen tvättmaskin!

PUSS!

en vinst & en förlust

jag tog tag i det hela och stod i målet när vi spelade fotboll. lite smått orolig för att fingret skulle få styrk men tydligen klarade jag min ovanligt bra! :) sedan hur bra jag var som målis är en annan femma.. haha.
vi förlorade första matchen och andra matchen vann vi stor artat! nämligen på walk over, just snyggt! ;)



tydligen ska vi köra igen nästa år men den här gången ska vi ta och träna lite mer och jag ska inte vara skadad har jag bestämt! nästa år tar vi dom alla!

PUSS!

ska jag satsa?

idag är det fotbollsmatch på vesthagen eller vad det nu hette och jag ska vara målis, men då kommer frågan. ska jag spela eller inte eftersom att mitt finger är stukat och de på sjukan sa att jag skulle ta det lugnt men jag vill vara med men ändå inte. alla dessa svåra beslut x)
det enda som kan hända är att jag får ännu ondare men vem har dött av lite smärta? inte då en norrlänning som Sandra Hjortborg ;)


TAGGA IALLAFALL!

PUSS!

toppen dag!

visst att dagen började med matteprov men det var inte allt för svårt så jag hoppas att jag fixade det! :)

efter lunchen tog jag reda på om jag har eget arbete i inså och tydligen så var det så så då passade jag och Emma på att dra till röntgen bara för att jag skulle få reda på om det var något som inte var helt rätt med mitt finger, men tur som jag har så är den bara tjock och ful!

efter det drog vi ner till stan, kollade efter ett linne till Emma men fann inget förutom jag som fick min födelsedags present ifrån Emma i efterskott, den är så typisk mig!


jag föll för den direkt!

sedan så blev det glass i stora lass. efter det tog jag och Emma och käkade en av våra favoriter, nämligen sushi.

MUMS!
en väldigt nyttig maträtt på min ära, nä men det är väldigt ovanligt när det gäller mig och Emma att det är något som är både nyttigt och kalorisnålt ;)

efter vår underbara måltid så skulle vi få bort lite dötid så vi drog för att kolla efter ett par jeansshorts till mig men istället fann jag kärleken!


är det inte kärlek så säg!

efter allt detta så drog vi på det där mötet och fick göra en massa "uppdrag" som var helt okej, träffa lite nytt folk i några timmar och efter det drog jag hem i min oro att min tv skulle gå och dö bara för att åskan var så himla rejäl! hoppas värmen inte försvinner!
men den hade klarat sig men trots åskan så kollade jag ändå på Desperate Housewives, min mamma lär inte bli så glad så ssch! ;)

sedan så har jag fått nya grannar, en kille är svin söt! lockost!

och så har jag fixat hemma och nu ska jag ta och plocka undan saker ifrån min säng så att jag kan sova som en prinsessa hela natten och kanske ända till klockan 1, för imorn har jag sovmorgon tills dess, den ni! :D

sovgott!

PUSS!

RSS 2.0