test nummer 2

nu är det dags för den andra gången att duscha med te. och denna gång så väljer jag det som jag inte dricker men ändå har här hemma hos mig. smart där! ;)
snart har jag testat det här i fyra veckor fast jag använder det endast engång i veckan.

men precis som förut så får ni vänta på resultatet tills de där 4 veckorna har gått ;)

PUSS!

löften i heta sommardagar

till sommaren kommer en hel del att hända och jag är peppad som vanligt! :D så här kommer jag komma med 4 löften som bara är ett måste i sommar!
 
1.sommarjobb lovat mig själv
den första perioden så kommer jag att befinna mig i Kiruna kommun för att sommarjobba och inte för kommunen nej! utan åt LKAB :) sedan ser jag ju om det blir mer.


2.Kirunafestivalen för mig själv och alla andra vänner som jag lovat
det är ett måste(!) och det är så passande eftersom att jag har sommarjobb i Kiruna första perioden och det är även då festivalen äger rum


3.tAKiDA för min lillasyster
jag har lovat min lillasyster Sara som nu är 7 år gammal och är precis som mig, ett stort fan av takida. och förra året fick hon inte följa med och hon blev inte direkt så himla glad över det så i år ska jag ta med henne!


4.kalas maker för mina mindre syskon
jag har 2 små syskon som fyller år i augusti och precis som alla andra år så brukar det vara jag som ska komma på något och det har alltid varit likandant i flera år men inte i år för nu har nämligen jag en drös av idéer!


PUSS!

helt slut

jag är helt slut efter förra nattens vakande, skoltimmarna och nu efter att jag har jobbat i en och en halv timme, kanske dags för sömn? men sedan så har jag inte tid att sova redan för jag måste läsa igenom den där boken som jag fick ifrån kursen och sedan så har jag prov i gehör och musik nu på torsdag.


enligt mig så var det värt att sitta uppe och kolla :)

sedan så har jag ätit upp den där chokladen som jag skickade in på bloggen, och jag kan säga att den var helt okej, det är något jag kommer att köpa flera gången så nu tipsar Sandra igen

MUMS!

jag måste även ta och snacka med Gunilla om jag nu kommer ihåg det imorn för det är nämligen såhär att min klass ska övernatta på skolan och jag har ju prov i Ånge klockan 6 på eftermiddagen och så måste jag få reda på ifall jag kan komma till skolan senare som jag hoppas för vi har såna planera! :D

jag har löften, löften som snart kommer komma upp på bloggen så håll koll! ;)

PUSS!


Känns som att jag är bakis.. Måndag morgon...

Känns som att jag är bakis.. Måndag morgon och jag vaknade inte upp ur min egen säng eller vänta! Jag har inte ens sovit. Nu har jag sett oscarsgalan och den var helt okej faktiskt :) Men nu ska jag hem och fixa mig så hare king, tjing!


Upp till bevis nu om denna är en god chokl...

dsc00876 (MMS)

Upp till bevis nu om denna är en god choklad. Har sett flera stycken skriva att denna ska vara så god men nu ska även jag tycka till :) svaret finner ni i något av senare inlägg


Klagomål

Haha jag har fått klagomål för min bloggpaus men nu kan jag direkt säga att ni kan lugna ner med det nu för nu kommer jag att vara back in business ;) men jag tror dock inte att det kommer att bli nå mycket bloggande från mig just idag för när jag kommer hem så ska jag ta och packa väskan för imorn och sedan så drar jag till folke för att vaka hela natten med honom och kanske någon till och kolla på oscarsgalan :) jag är redan trött men nog ska jag klara mig igenom natten och nästa dag :D men nu får ni hare king, tjing!

bloggpaus

ibland får alla det och nu har även jag fått det och eftersom att jag inte har något vettigt att skriva just nu så tar jag en bloggpaus och återkommer med något till ett senare tillfälle så hare bäst tills vidare! :)

PUSS!

lätt värt

nu blir det att kolla några avsnitt av en av de bästa serierna någonsin! :) fattar inte hur så många kan tycka så illa om en serie som verkligen är bra på sin höjd! sedan så har jag en massa vänner som är scrubs-fans, me like! :D

förresten!
jag berättade tidigare om mitt val om vilket te jag ska börja dricka och jag kan lätt tipsa om ett super gott grönt te! Sandra tipsar!

så fantastisk god smak!

men nu ska jag göra min säng sällskap för att kolla på scrubs och sedan sova :)
sovgott allihopa!

PUSS!

tv:n nästa

nu har jag pluggat både till redovisningen och till förarbeviset så nu tycker jag att det är dags för mig att testa en av mina nya te smaker eftersom att jag ska börja dricka grönt te istället för svart. det är ju så mycket bättre :) och snäll som min mamma är så har hon köpte enormt mycket frukt åt mig och jag som älskar frukt!

och vet ni? nu har jag kollat upp vädret varje dag sen jag kom på min underbara idé om att jag vill få bort vintern och kunna börjar träna. och nu är det dags för varmare dagar så jag hoppas att det fortsätter :D men som min nya rutin så ska jag checka den där hemsidan varje dag tills det blir minst 23 plus grader!

LOVE!

PUSS!

frihet under ansvar

jag har kommit hem för någon timme sen med några kassar med lite nya kläder i så nu är jag nöjd fast jag har världens ångest att mina pengar försvinner xD men jag har varit duktig och sparat så bra och då tycker jag att jag förtjänar det :)

jag har spelat lite synt också så nu är jag ännu mer redo för morgondagen då jag ska spela inför klassen på våran redovisning av romanen. kommer nog bli bra ifall jag inte spelar fel förstås.

och nu ligger jag i min säng och nyss så har jag läst några sidor ur "frihet under ansvar". jag tyckte det var dags att ta skoterförarbeviset nu. jag ska ju snart till Kiruna och under påsken så är det typ den största skoter körnings tiden där. jag längtar efter att få fara ut och mysa i skogen med en eld och några fina vänner :)


skoterförarbevis är ett måste ifall jag är i staden Kiruna!

imorn blir det att fara och vara med på teorin också så att jag inte ligger efter. kommer bli dyrt det här men förhoppningsvis så kan jag åka hem med Örjan ifall han är påväg hemåt så att jag slipper betala för tågbiljetten ;)
men nu ska jag plugga vidare!

PUSS!

birsta city here i come!

nu sticker jag med morsan och shoppar lite extra!

hare bäst nu!

PUSS!

glömde dagens musikvideo!



dagens låt vill jag tillägna till en av mina käraste vänner, nämligen Tobias Keskitalo.
varför detta blev dagens låt var på grund av att jag började tänka på Tobbe och skrev in titeln på ett sms, samt ett hjärta och texten "tack vännen!".
och varför ett tack?
jo det är nämligen så att Tobbe har varit med mig i alla väder och alltid funnits där då jag behövt honom :)

varför just denna låt som handlar om att förlora en vän?
jo det är för att vi är två scrubs-fans och när jag var hemma hos honom en natt så var just detta avsnittet vars denna låt spelas och sedan så har vi även haft våran upp-och nedgånger, förlorat varandra och blivit bra vänner igen!

PUSS!

dags att säga godnatt

nu ska jag ta och höra av mig till min vän så att jag kan få prata av mig i någon timme förhoppningsvis + att jag slipper somna så himla tidigt som jag gjorde igår, GAAH! det tog nästan kol på mig i morse.

jag kom på en sak när jag stod i duschen(!) och det var att så fort man börjar tänka på en person så brukar man oftast höra av sig till den personen på ett eller annat sätt så när jag tänkte på full frys-Lainio-Christian och innan duschen så skrev jag ett litet sms och fick sedan ett svar såklart.
detta är iallafall något jag inte har lagt större tanke till men jag är ju som jag är och tänker klarare i duschen, haha :)
fast egentligen så tänker jag oftast på min vänner som bor i Kiruna, får så många idéer som jag vill genomföra och så men sen så vet jag ju inte hur mycket dom går med på? dom är ju liksom inte es1orna här i Sundsvall som kan vara med på alla konstigheter som en person kan komma på :)

pratade även med min pappa idag och just därför så ska jag nog kunna ta skoterkortet redan i år som tur är och som vanligt så är jag ALLTID efter med allt. men vintern räcker ju som en bit extra i Kiruna så när påsken äger rum då sitter jag nog på en skoter mitt i ett spår och gasasr på som bara den för fart är något jag gillar ;)

nä nu sängdags, sov gott allihopa!



PUSS!

full frys

hahah så härlig serie! men den var ändå som bäst när jag kollade den för första gången i Lainio :D men det är så det brukar vara, första gången som bäst och sedan så går det bara utför. dock så hade jag ju sällskap av Christian också och det måste ju ha varit det bästa.



jag rekomenderar denna starkt ifall det är någon som vill skratta rejält!

PUSS!

tränat, check!

SHAKE THAT ASS! det är precis det jag har gjort för ett litet tag sen och nu är det dags för återhämtning och sedan så ska jag ta och göra lite annan träning och därefter duscha så att jag blir fräsch igen :)

äntligen har det börjat bli lite varmare (igen) så denna gång hoppas jag verkligen att det ska bli varmare så att jag slipper frysa ihjäl och för att jag vill börja springa ute! vill inte riktigt riskera att jag ramlar på någon isfläck där ute så det är bara att vänta :)



så nu är det dags igen så hare!

PUSS!


färgglad skoldag

först så hade vi matte och tro det eller ej, jag ligger inte efter denna gång ;) förra gången låg jag efter på grund av att jag råkade tappa min kopp med varm choklad över den så jag var tvungen att torka och blabla. sedan lunch. efter det så var det dags att jobba med boken så min grupp försvann ut i musikhuset där vi körde igenom det några gånger och sedan så testade Emma masken som hon ska ha


det här är Hanna x)
rätt sött ändå!

sedan så var det dags att sticka till bildsalen där jag och Emma hade färgkrig och såhär såg resultatet ut av det

det ska vara i ansiktet också men det syns inte allt för bra

men vet ni?
jag vann! :D

sedan var skoldagen slut och då drog jag sedan hem för att käka och nu ska jag ta och städa och efter det ska jag städa

PUSS!

godnatt allihopa!

nu känner jag att det är dags att ta kväll innan jag blir alldeles för pigg igen och inte kan slockna :)

PUSS!

dancing in the moonlight

usch det är ju svin roligt att dansa, kanske ska börja dansa streetdance som jag länge velat?  hmm, får se :) 

om inte annat så har jag tränat i 3 olika tillfällen och nu får det vara slut med träning för idag för jag ska nog pressa mig imorn på lunchpasset också, hoppas på något roligt! :)

detta har ju börjat bra och jag vill bara att sportlovet ska komma så att jag kan få börja med träningen rejält, varje dag tack! ;) jag har mitt mål och jag ska sätta det nu innan sommaren har jag tänkt så det är ju bara att fortsätta i denna stil så lär jag ju hinna före min beräkning.

men nu ropar duschen efter mig så nu ska jag ta och springa in i duschen och sedan ska jag nog checka scrubs eller ta och snacka med någon trevlig person, jag ser ju vad jag har lust med :)



PUSS!

top model 15

nu blir det en paus i mitt dansande för nu blir det att kolla tv för nu visas top model 15 och det är ju något nytt som jag har börjat kolla på så stör mig inte babes! ;)

PUSS!

flytta hemifrån är det bästa

iallafall om det gäller maten. hur många gånger får man själv bestämma vad man ska äta när man sitter hemma och väntar på att maten ska bli lagad liksom? typ någongång om man inte styr sina föräldrar. men jag, jag kan laga precis vad jag vill + att jag lär mig något nytt varje gång :)

dagens måltid;

MUMS!

jag kan inte säga att jag tycker att det är en utmaning att bo alldeles själv, visst kan bli lite ensamt men värre saker finns ju. och nu när jag har tränat så tycker jag att det är dags för något rikigt gott så därför var valt enklare ;)
eller så kan man ju alltid göra som en viss person och käka barnmat hela dagarna.
bättre att träna och äta lite nyttigare än vad jag brukade göra förut, haha.

och förresten!
nu lovar jag er mina läsare att jag inte ska äta något mer godis detta år och även mindre av allt annat gott!
jag håller det jag lovar och nu är det dags för ett nytt löfte :)

PUSS!

just dance 2

dags att träna eftersom att det inte blev någon gympa för mig idag men imorn ska jag allt vara med och vara med på ett lunchpass så att jag kan känna mig duktig :)

tycker att jag har blivit lite slö och då är det dags att ta tag i det och det ska jag göra på en gång!

PUSS!

"det luktar bränt"

idag var Emma tillbaka i skolan så hon fick en stor kram direkt när jag kom in till vårat arbetsrum :) men det bästa med dagen var att hon och jag har bakat chokladscones idag i skolan och eftersom att ugnen var igång så hörde man flera stycken "det luktar bränt" haha.




dom vart flera och dom var super goda och det var en del som ville smaka, oj vad jag känner mig duktig ( + Emma) ;) haaha.

efter det så drog jag, Maya, Emma, Frida och Mimmi till Skönsberg för att kolla på innebandy som ägde rum vid 2. jag satt inne i spelet eftersom att jag gillar innebandy och så sitter Emma där bredvid mig och "stör" mig genom att göra en massa läten i mitt öra, haha :D
dock så vart det ingen seger för Skvadern för dom förlorade med 9-3, ganska surt. men det var ändå intressant att kolla.



sedan så har jag lekt lite paparazzi på mig och Emma, stolt! ;) haha


söta som vi!

PUSS!

resultatet får vänta

eftersom att håret är blött och snart så ska jag sova men innan det så ska jag ta och kolla ett avsnitt av scrubs :)

har dock kommit på att jag ska testa detta i 4 veckors tid så ni får tyvärr vänta ännu längre men nu får ni ha det bäst och sov gott allihopa!

PUSS!


big brother

som ni nyligen har läst i det förra inlägget så ska jag ta reda på om det är sant det där med att håret blir "bättre" kan jag kalla det :) kan skriva om det här i bloggen om jag får något bra resultat eller ifall det inte händer något. alltid lika roligt att testa på nya saker och helst när jag är hemma hos mamma och har tillgång till lite mer teer med olika dofter och så, perfekt (y) ;)

om inte annat så sitter jag och väntar tills det har svallnat.

har förövrigt kollat på big brother och det verkar ju helt sjukt, eller åtminstone dom flesta som ska vara med men jag ser ju ifall jag kommer följa den för har som inte den kanalen hemma. fast jag hade själv velat testa på en sån där sak som dom nu ska göra, fast inte precis som det brukar bli, haha! :) nä men om inte annat så gillar jag det Jimmy Fors skrev på facebook;

"Utvärdering av första visade avsnittet av Big Brother: paret Ebba och Rickard kommer aldrig hålla, Simon "Björnen" Danielsson är den självklara favoriten, Sanna är husets snygging och Vanessa fick mig att tappa aptiten såhär på kvällskvisten... kort och gott, ser fram emot denna vår!"




PUSS!

testa något nytt

Ta en kopp te – till håret

Vi älskar te – men visste du att även håret kan njuta av en kopp te och bli vackrare, starkare och friskare?

Välj en tesort som passar din hårfärg och få ett hår med djup i färgen och massor av glans.

Svart te till brunetter och mörkhåriga

Svart te kan användas till färgning av håret om du vill undvika kemikalier. Och så ger svart te dig skinande blankt hår.

Så här gör du

Gör ett starkt te av 3 msk svart te eller 6 påsar till 1,5 l vatten. Låt teet dra i 10 minuter och sila det. Tvätta håret och häll det kalla teet genom håret flera gånger. Låt det droppa ur, svep en urvriden handduk om håret och låt den sitta i 15 minuter. Skölj håret. Bäst resultat får du om du sköljer håret i te en gång i veckan.¨



måste testa om detta stämmer så ikväll ska jag leka mythbuster! ;)

PUSS!


guess what?

nu när jag ska ta kväll så är det dags för något/några avsnitt utav scrubs! :D



men sovgott allihopa!

PUSS!

en tanke på ica

min mamma jobbar på ica och det var därför jag nu kan skriva om denna sak (y)

det var nämligen såhär att det kom en gravid person och så frågade mamma som nu kände denna person om när det är beräknat att den lille ska komma och till svar fick hon "den 1 april" och precis som Rebecka Johansson skulle ha tänkt så kom min tanke "vilket skämt!" haha
okej nu var jag riktigt taskig men jag saknar ändå Rebecka på tal om henne. måste verkligen ta och fara och hälsa på henne snart!

haha älskar våran humor helst och att den är så jämnlika, det är sjukt men det är det bästa! :D



det är såna här tillfällen jag vill förnya minnen och uppleva dom igen!
måste paxa henne någon helg så att jag slipper vänta i en evighet efter samma äventyr som vi brukar ha för oss!
så var beredd Rebecka, för snart kommer Sandra ;)

PUSS!

jag har funnit kärleken!

har kollat runt på internet och äntligen har jag funnit den perfekta som jag föll för på engång! älskar färgen och längden också! om allt är som bilden i mitt huvud så kommer allt bli perfekt. men tyvärr så kommer inga bilder visas här i bloggen förrän jag har det jag vill ha! och jag är så lycklig att jag äntligen har fått upp mitt intresse för kläder igen! ;)

det bästa är ju att jag har börjat jobba och då är det en källa som jag kan sno lite pengar ifrån mig själv och lägga ut på den perfekta sommarklänningen som bara är ett måste! :D

jag har även lagt upp en speciell stil jag ska ha till sommaren och just nu längtar jag ännu mer till sommaren!

sedan så är det dags att klippa sig när sommaren kommer, kanske en ny färg i håret? en förändring ska ske och det snarast! börjar bli less på min stil så då är det dags att byta totalt :) och det är väl dags för mig att bli nöjd över mitt hår som det är efter en dusch, lockigt alltså. det kanske tar ett tag men en början har jag ju iallafall (y)

dumma snö! försvinn och ge mig värme och sol!
ge mig festivaler! ge mig min 18års dag!
ge mig min drömmars framtid!



PUSS!


alltid lika dåligt

var förbi hemma hos grannen på grund av att hon fyllde år så vi var där och gratta henne och medan vi fikade så gick melodifestivalen på tv och den skulle ju brorsan verkligen se bara för att "manboy" som han säger var med. men vi drog hem istället så jag kollade med honom och så upptäcker jag att Sverige måste vara helt rubbad som röstar på en av de sämsta låtarna jag någonsin har hört! :O den var inte ens passande och den blev ändå en av fem, sjukt!

nä jag ska aldrig igen kolla melodifestivalen för musiken där har verkligen spårat totalt! var mycket bättre när jag var mindre, dock så lyssnade jag på allt möjligt då :)
dock så var jag och kollade på andra chansen live när den var i Kiruna då när nordman var med och då var det ändå rätt så okej. men nu ska andra chansen äga rum i Sundsvall och jag tänker verkligen inte köpa en biljett dit!


- hej jag är tjejen som tackar nej till melodifestivalen!

;)

fast det var en sak som kunde ha varit bättre och det var ifall dead by april fick spela UTAN lena, hon förstörde allt och jag älskar verkligen dead by april, så jäkla bra musik! <3

PUSS!


Mot ljungaverk!

Idag har jag hunnit med en del saker hemma iallafall. Jobbat, städat och lagat mat och nu ska jag till morsan och arbeta lite till så att jag blir rikare! :D Måste ha mycket pengar när sommaren kommer med sina aktiviteter! Men nu får ni hare king, tjing!

solsken och massa minus grader

det har inte varit sol på läntge men just idag så vaknar jag på grund av att solen lyser men gissa vad? allt kan inte vara perfekt så det är typ 20 minus ute! och jag ska snart ut och jobba och jag är inte så pepp på det just nu men det tar ju typ bara en timme och sedan så ska jag försöka ta mig till morsan utan att frysa ihjäl också ;)
jag borde göra som foki och flytta till ett varmare land, usa, new york!
allt måste gå åt helvete först för både mig och en nära vän för vi har stora planer på det där med ney york ;)

nu ska jag diska och sedan ska jag klä på mig så mycket som möjligt och sedan ska jag ut och jobba och sedan så ser ni ju ifall jag har hunnit slänga in ett inlägg men inte helt säkert men det kanske blir ett från tåget nu när jag har gratis surf på mobilen som min syster har fixat :) men hare bäst!



PUSS!

måste planera

vilken lust jag fick att åka upp till Kiruna just nu! och jag som har sagt att jag ska stanna hemma till sportlovet, yes! (y) nä men kanske påsk eller om jag skulle palla att vänta till sommaren för då är jag rikare och sedan så ska jag jobba ännu mer när det är dags för sommarjobb som min papi har fixat! :)
Kirunafestivalen, ohja! party, p to the arty yeah, ni vet! det är alltid så mycket roligare tillsammans med alla mina underbara vänner.

fast nu ska jag ta en dag i taget och så ska jag ta och jobba extra hårt på helgerna så att jag slipper dö tid och så får jag ännu mer fritid som jag kan ägna till mig själv. är ju så typiskt trött nu förtiden efter att jag har varit sjuk. så jag hade behövt sova ut helt och hållet. ta en sovmorgon imorn! :)

nä nu är det dags att tvätta bort sminket och sedan börja jobbet redan nu så att jag får mer tid på mig imorn och så hinner jag kanske fara till min mamma eftersom att Pontus har tjatat på mig och vill att jag ska komma men vi ser ju, har ju som sagt inte lovat något! :)



PUSS!

nya bilder, check!





det kan hända mycket när lilla jag har tråkigt. då testar jag nya stilar med håret, sminkning och kläder. det är något jag tycker är riktigt roligt bara för att jag är en tjej i sina bästa år ;)

jag har kommit på en sak! :O
jag kan inte slösa pengar i större mängder längre och det är inte okej! förr kunde jag shoppa hur mycket som helst och nu vill jag inte släppa mina pengar. jag har helt enkelt blivit jätte sparsam och det är ju bra men snart finns det ännu mer fina klänningar i affärerna och jag måste ju bara förnya mig ifrån topp till tå!

PUSS!

matlagning

känner att magen börja klaga, måste gör mat men vad? då är det dags att checka in i kylen och se om det kan bjudas på några festligheter :)

idag är det fredag också så något extra är ju aldrig fel ;)

vet precis vad jag ska göra och jag hoppas att det kommer att uppskattas,

PUSS!

Wish me good luck!

Nu är det dags för matteprov så önska mig lycka till ;)

GODNATT!

dags att läsa ut boken helt och kanske ett avsnitt av scrubs? hmm, låter som en bra idé! :D

mycket bloggning idag så jag hoppas att ni pallar läsa dom men nu tar jag iallafall kväll så att jag ska få min skönhetssömn! :)

PUSS!

typiskt Sandra

ja vad är typiskt mig?

fylleröst
jo jag fick nyss ett sms ifrån en väldigt nära vän som påminner mig om min fylleröst. jag är en av de få som jag vet om som ändrar på rösten när man är full. det är sjukt och jag låter urfånig med min extremt mycket ljusare röst. men det som är bra med det är väl att alla kan märka när jag har varit och festat (y)

lila prylar
som de flesta av er vet om så är min favvo-färg lila och jag har extremt mycket kläder som är lila + en massa annat som är hemma hos mig. som mina handdukar, dom är så grr ;) min nya jet set klocka, den är lila



hemmakvällar = snöbadning
ja det har ju som blivit lite bada i snön. hemma hos Frida så hoppade jag och Folke i snön minst två gånger och blev svin kalla och drog in en massa snö, haha värt! :D

leggings och tights året om
det spelar ingen roll vilken tid det är på året, hur mycket snö och hur kallt det är. jag har slutat med jeans och använder endast leggings och tights året om. det är skönast och snyggast enligt mig!

GLASS!
me love ice-cream! ja fast de vet väl mina vänner i staden Kiruna mest om. förr var det ingen dag utan glass. en varm sommar dag - glass! en blåsig dag - glass! en hemmakväll - glass! åka traktor(epa) med tobbe - glass! :D hihi..

PUSS!

vem är Sandra Hjortborg?

fixade lite grann extra på bloggen bara för skoj skull och nu finns det och ni hittar det när ni klickar in på bilden på mig, den där mini på sidan om i fältet ovanför sökfältet, bara att checka in så ser ni lite onödig fakta om mig, Sandra Hjortborg! ;)



PUSS!

dagens låt



även bra utan att ha så mycket eminem i det hela men dock så tycker jag mer att han ska vara med och göra sin del men jag tycker ändå att denna är bra. synd att det inte finns någon musikvideo!

PUSS!

typiskt skolan!

att alltid placera ut prov på en så trevlig dag som jag inte ids plugga till (y)
matteprov imorn, pluggat? jo men skippar nog resten nu och checkar igenom allt imorn igen, great!

men ojoj , har ju glömt dagens låt, shit! ;)

PUSS!

dagens outfit


extra för namnsdagsbarnet idag ;)

PUSS!

glömde!

en till sak som var alldeles extra var att jag har sett en ursnygg kille idag men olyckligtvis så kan jag inte spana in honom varje dag bara för att han inte befinner sig på skvadern när han är i skolan, suck! ;)

PUSS!

namnsdag idag!

det måste vara den bästa namnsdagen på länge kan jag säga! :D
i skolan händer det typ inget så det hoppar vi över förutom att vi var in i studion en snabbis och lyssnade på Johannes arbete, det var roligt. sedan så bla bla..
efter skolan går jag, Frida och Maya ner till stan, ner för den snöiga backen där först Frida ramlar och sedan Maya, såg väldigt roligt ut och min kommentar är; kallt! haha. vi drog in på in där vi mötte Folke och hans polare.
jag, Maya och Frida skulle nämligen käka på stan men vart var ju frågan så jag drog upp några förslag på olika maträtter och först vart det kinamat tills jag kom på att jag aldrig hade käkat på biteline så vi drog dit och beställde en super god pizza!


Maya, pizzan och Frida

efter ett tag kom Folke och snodde bitar ifrån våran läckerbit ;) fast man blev mätt efter två bitar. fast vi var tvungen att köpa en varsin milkshake också


super läcker!
nä men det var super god och tack vare Folke så fick det bli denna, MUMS!

och sedan fick jag säga hejdå till Maya först och sedan Frida, Folke halade på mig till statium för att jag skulle köpa slalom-grejs till syster snäll som jag är :) sedan träffade vi Robin och då satte vi oss och snackade ett tag och sedan drog jag hemåt och nu sitter jag här hemma och måste börja plugga.

men denna dag var helt awesome med söta människor, iallafall nästan alla, sorry Folke ;) fast med mat, efterrätt och väldigt socialt folk, det är toppen!

PUSS!

JUUUUSTE!

måste påminna er som ska på prämieren i gränsen, tänka på mig och festa lugnt nu när inte Sandra Hjortborg kan vara med på stället! ;)

PUSS!

social med besök

det är väl något jag måste börja bli fastän det är mina mindre syskons farsa som är här. men dator lockar alldeles för mycket och sedan så har jag och Filip en så trevlig konversation via sms. haha lika roligt att snacka om killar, förlåt nu fick jag dig att verka som min "gay-friend" men sorry guys Filip är inte sån! ;)

fast ett litet tag till skadar ju ändå inte, måste ju ändå ner till tvättstugan sen för att hämta upp mina rena kläder som hänger på tork. oj vad jag fick vara duktig idag då! :D 10 plus till Sandra, den du Mattias Flygare!

jag har även hittat en ursnygg sminkning som jag kanske tänkte teste imorn ifall jag pallar det? och kanske en snygg frilla på det, Y.E.S! fast det beror ju på om orken finns och då lovar jag er att ni ska få se dagens outfit för första gången på just denna blogg! :)


-rOCKSTAR YEAH!

PUSS!

music for life

äntligen så har jag kirrat lite nya låtar till min älskade w995a :) vissa av oss kör fortfarande på det gamla "hederliga" sättet och måste fixa musiken på ett sätt medan andra har spotify på mobilen jag är bara liiiite avundsjuk ;) nä men min nästa phone ska nog bli en värsting fast jag kan ju inte släppa min nu!

om inte annat så kan jag ta och berätta om en annan sak som har med musik att göra och det är att vi ska ha ett projekt i skolan som ska ha lite med våran bok vi har läst och eftersom att jag var själv så fick jag välja vilken låt jag ville spela utan att någon annan skulle kunna säga något, ;) och här har ni låten!



PUSS!

älskade klipp

är bara tvungen att lägga in ett klipp som Mimmi i min klass visade oss men jag kom på den just idag av någon konstig anledning men här har ni den iallafall ;)



haha älskar bara hans meningar xD

PUSS!

tokig syster

jag märker direkt att min lillasyster som är 7 år gammal har fått sin första mobiltelefon idag för det första jag får är ett samtal och sedan några sms, haha hon är för söt! :)

men det bästa är ju ändå att det var min idé att hon skulle få en, det är ju på tiden att även hon ska få något eget så slipper jag ta och låna ut min mobil åt henne. det är rätt knäppt att hon är bättre än de flesta på både datorn och mobilerna. tack vara sina storesyskon? ;) vi är bara för bäst ibland och ibland önskar jag även att jag hade haft en storebror! dom är rätt så beskyddande och jag skulle inte tacka nej till det liksom.



PUSS!

super stolt!

shit vad jag är slut i kroppen efter att ha dansat i över 3 timmar och sprungit upp och ner till tvättstugan som är längst ner i källaren medan jag bor högst upp. äh, träning är bara bra! :D



men nu blir det duschen och sedan ska jag plocka ihop lite saker och sedan ska jag bara lägga mig på soffan för att ta det lugnt och checka tv och juste! matteprov på fredag så det är väl dags att börja plugga kanske? haha jo!

blev sugen på glass oh shit! äh jag ska från och med nu vara utan dom där glassarna (iallafall tills sommaren är här ;) ) glass och Sandra, hmm? jadu det är mera som en drog fast de var mera de gamla tiderna då jag bodde i Kiruna och nu ska jag bli biff! ;)

fick även reda på att jag får en sovkompis i natt eller min fina soffa slipper sova ensam en natt till, fast jag får ju åtminstone en filmkompis och så kanske att jag kommer få vakna upp i världens ryck som det brukar bli x)

PUSS!

onödigt?

alltså jag får känslan av det bara för att jag egentligen har något vettigt att göra i skolan idag eftersom att en av mina lärare är sjuk så att jag slutar halv tolv (y) men även att Maya och Emma är borta och nu liksom, jaha? vad och hur ska jag kunna göra ett arbete utan dom när vi ska arbeta i grupp? haha jobbigt!

men skolan är aldrig rolig att läsa om! så nu skippar jag det och skriver ett kort inlägg :)

förresten!
GRATTIS JENNIFER HEDLUND (moster) SOM FLYLLDE HELA 18ÅR IGÅR! KÖRKORTET NÄSTA ALLTSÅ! ;)
HOPPAS DU HADE EN BRA FÖDELSEDAG OCH EN BRA FORTSÄTTNING!
vi ses nog till nästa gång jag kommer till staden Kiruna! :)


och nu ska jag skriva ut en låt så hare!

PUSS!

man borde inte behöva vara sjuk

var hemma hela förra veckan och nu en dag i veckan och så missar jag svenskan och matten idag och det är inte så himla bra men vad kan jag göra egentligen? stanna hemma och jobba ikapp är väl det jag kan göra! :)

älskar att sova för den delen, Mattias blev lite små surig igår bara för att jag höll på att somna medan vi pratade med varandra haha. fast jag har åtminstone sovit över 12 timmar men jag är fortfarande trött och det är illa! ;O

men nu ska jag ta och spöa min syster i ett spel så hare! ;)

PUSS!

nattinatt!

äntligen så får jag ta kväll. har nämligen försökt hålla mig vaken till typ 10 så att jag slipper vakna så tidigt imorn men nu är det dags för sängen så hare mina söta läsare!

PUSS!

Marabou mango


söt "förklädnad" har den också
den var inte riktigt god men den var inte heller äcklig så den var där någonstans i mitten. var bara tvungen att testa den när jag såg den i butiken!

men juste! jag har ju inte berättat för er om det här men som de flesta av er borde ha läst är att jag har haft ett godislöfte med Folke Andersson i klassen och summan av det hela låg på 500kr.
men i lördags då det var öppet hus i skolan så satt jag och kolla på några som uppträder på scenen och så ser jag i ögonvrån att Folke sitter och prasslar med godispapper och så lutar jag mig emot han och frågar om det var gott med godis som kostade honom 500kr, den ni! ;)
jag vann!

så ihelg när jag skulle käka godis för att jag fick det så insåg jag att godis inte är så gott som det var förut så nu kan jag lika lägga av igen :)

PUSS!

min tatuering

Anonym - Lägg ut en bild på din tatuering! :)

skulle lägga in en bild så fort jag fixade en bild på min tatuering och jag gör det för din/eran skull just i detta inlägg
 
så här har ni den


PUSS!

Tio saker du vill göra innan du dör

jag vill åka till New York och se time squares ljusaste sida
hoppa bungyjump är bara ett måste!
jag vill göra en musikvideo
jag vill medverka i en film
finna min livs kärlek
gå på den röda mattan som en världskänd artist
pengar ska aldrig vara ett problem så därför vill jag bli rik
gifta mig med en man som gillar stora äventyr
jag vill se allt på en jorden runt resa
se vilda zebror på en safaritur med en god vän



PUSS!


akut trött

jobbigt läge pch helst när jag ska jobba idag men jag tror att jag tar och gör ett undantag idag och fixar det där imorn efter skolan istället (y) så nu blir det bara duschen och sedan så lägger jag mig på soffan framför tv och tar det lugnt resten av eftermiddagen och så lär det bli en tidig kväll på en söndag :)

om inte annat så känner jag mig helt slut för jag tror att min feber är påväg tillbaka men just nu så tycker jag att det är dags att börja bli frisk så att jag kan börja träna som jag vill. jag som har planerat och lagt upp ett schema, jag är grymt taggad på att få börja träna! sommaren 2011's tränade kropp, here i come! ;) 



PUSS!  

Lite små trist att denna helg skulle vara ...

Lite små trist att denna helg skulle vara så kort. Först skola på lördag och så jobb idag i någon timme men det är lugnt värt det :) har även köpt mig en ny hårinpackning så idag ska jag lyxa till det för både håret och kroppen. Jag antar att det är det söndagar är till för (y) om inte annat så sitter jag i en lastbil och väntar på örjan ska komma, han ska nämligen skjutsa mig till sundsvall med den här "lilla" bilen ;) bättre inlägg till senare så hare king, tjing!


dagens musikvideo


sommar, men idag!

nu är jag hemkommen efter att ha varit på en långpromenad med Zita och så har jag spenderat den mesta delen av vägen att sjunga och kolla upp på himlen, dels på månen men mest stjärnorna. så nu längtar jag efter sommarkvällarna då det är absolut stjärnklart, då jag tänker ligga på en gräsmatta med någon jag tycker om en vän eller mer och bara kolla upp mot himlen och känna att jag faktiskt kan ta en dag i taget :)
även att bada i månsken är ett av de bästa delarna av sommaren och jag är glad att jag flyttade till Sundsvall för det finns faktsikt badplatser här som det inte fanns i Kiruna så 1-0 till Sundsvall ;)



vinter ligger på minus sedan långt innan men just i detta tillfälle så kan det få några extra minus bara för att jag var tvungen att koka tevatten för att kunna få upp värmen fortare i kroppen men det funkar iallafall så jag är glad :)

mitt liv är rätt awesome ändå iallafall med tanke på att jag både har tråkiga dagar men ändå en massa dagar som jag får ha för mig själv och tänka, det är viktigt! men jag har även de där stunderna med ett par fina vänner som jag kan umgås med ifall min vardag hade trillat totalt. fast Sundsvall är inte som Kiruna än, saknar Kiruna lite grann om jag ska vara ärlig eller nej! inte staden utan vännerna(!) och med tanke på det så kommer Kirunafestivalen bli awesome! :D längtar till Kirunas enda höjdpunkt, yeah! ;)

PUSS!

det nyaste under mitt hustak just nu!

eftersom att jag vill börja dansa och jag äger ett wii så då tog jag tag i det och köpte denna till mig själv


 så nu blir det att träna kroppen med både wii fit och just dance 2 och jag älskar det!
jag måste ju bara testa det jag har införskaffat så det gjorde jag och mina syskon + mamma och det var svin skoj dock så är jag lite svag ifrån mitt sjukande jag hade här i veckan men det är påväg att bli bättre :) hoppas att det är helt över till sportlovet.

men nu ska jag nog dra ut med min vovve så hare!

PUSS!


till och från

lördag idag och idag har jag varit med om en del saker. dels så har det varit öppet hus på skvadern och jag har varit guide och det gick ju hyfast och sedan så har jag stått på "scenen" i aulan och sjungt och det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara, dock är det fjärde gången med en grupp men gruppen blev mindre och jag gör framsteg ifrån min scenskräck :D

men vet ni!?
igår var jag på bio med Maya, Emma och Frida och filmen vi såg var Trassel och den var så braa! :D i slutet av den så började jag gråta och sedan blev det ett "happy-moment" och då kom glädjetårar istället. så nu kan jag dra min slutsats att det görs bra tacknade filmer trots att det är 2011 nu så tummen upp för det!


efter bion så drog vi alla hem till Folke där det var pokerkväll och vi gled med i spelet eller jag och Maya ville vara outsiders så det blev bara att kolla på men jag var som ändå med i spelet när jag checka på Folkes kort (y) och så var jag bank! viktigt. ;) efter det blev det att kolla en tecknad barnfilm som visade sig vara väldigt pervers och dock att den är gammal så är det inte okej enligt mig! stackars barn, haha!

sedan fick vi skjuts utav Fridas mamma hem till mig eller jag och Emma fick det för att hon skulle sleepa over at my place och vi hade det sjukt trevligt och det måste nog göras om! älskar att prata med någon som förstår och kan snacka tillbaka! :)

sedan blev det att dra mot skolan på en lördag och det var helt okej för mig!

PUSS!

Äntligen så är det dags att börja bli pigg...

Äntligen så är det dags att börja bli piggare så imorn kommer jag att befinna mig i skolan och senare kommer jag att vara med några goda vänner och vi ska kolla på bio, kommer nog att bli bra det där ;-) fast nu finns det ett stort minus och det är att det snöar så jäkla mycket och enligt en 08 så kommer det att vara 25 minus i natt men Yes! Hatar vintern. Men hare king, tjing!


jag lever än

fast det blir inte så speciellt mycket bloggande nu när jag är sjuk och helst vill ta det lugnt fast idag har jag bakat en del fast det tog ju på krafterna så nu ska jag ta och dra ner till vardagsrummet och spela tvspel som den nörden jag är ;)

PUSS!

VAAA!!!?

jag: måste nog skaffa mig en till tatuering

Mattias: inge jävla musik skit va?

jag: haha jo och det är inge skit!

Mattias: skärp dig nu

jag: men musik är en stor del av mitt liv!

sant nog så fick jag värsta chocken när jag fick läsa detta, haha ja. jag är nog knäpp vissa gånger men i like it! ;)


kanske inte just denna men kanske en liknande ifall jag får upp idéen en annan gång :)

nä nu måste jag sova så att jag får sova ut för det kan ju hända saker fast än jag är sjuk och sitter hemma :)

PUSS!


ett par bra idéer

nu har jag bestämt mig! och jag ska nämligen stanna hemma istället för att fara till Kiruna på lovet för jag ska ju som sagt träna hela sportlovet. redan nu ska jag börja göra ett träningsschema så att jag inte kan skippa en dag eller två på lovet. det bäst med det hela är att jag är rätt pepp redan nu på det! ;)
för att jag vet om att typ det enda som kommer att gå är en massa pengar och en massa intag av kalorier ifrån alkoholen så nu tackar jag nej till en resa och börjar på mitt nya liv!

jag ska också börja dricka grönt te och när asfalten börjar komma fram så ska jag ta och kliva upp lite tidigare på morgonen för att ge mig ut i spåret och springa och en kall dusch på det och då mår jag bra hela den dagen.
 

jag kan även börja tänka på att jag ska köpa batterier bara för att de kommer gå åt flera stycken när jag ska börja träna med mitt wii fit mera. ska även göra ett inköp av ett nytt spel som kan komma till användning.

och något som inte borde komma ifrån mig är att jag ska sluta äta glass (buhuuuu! :( ) glass och jag hör som ihop och extra mycket när solen tittar fram under de varma sommardagarna men nu är det dags att vi går skilda väger ;)

nytt år med nya möjligheter och efterbliven som jag är så tar jag detta nu! bättre sent än aldrig!

PUSS!

måste tillbaka!

jag ogillar att jag inte kan vara i skolan som de andra barnen. men ibland kan även den bästa bli sjuk!

förresten!
GRATTIS CHRISTIAN ERIKSSON TILL KÖRKORTET!
EN STOR DAG TILL EN GRABB SOM FÅR BÖRJA KÖRA BRUMBRUM NU ;)

jag tror att jag vet vad jag ska hitta på till sportlovet nu! och det blir nog ingen resa upp till norr utan jag ska nog vara hemma och träna som bara den! för det börjar bli för mycket av det goda nu så då passar en hel vecka med en massa träning bra + att jag har min vovve och min mami som också vill komma ut i spåret ibland, great! :) det som är lite sämre är väl att det är några veckor dit nu och jag har ingen tanke på att träna nu medans jag är sjuk, ingen höjdare det dära med att vara sjuk!

så nu ska jag ta och dricka te som en galning så att min hals kan bli normal och sedan så är det dags att börja dricka hostmedicin också så att jag kan börja satsa på skolan här igen! :)



PUSS!

röda hjärtan

just för tillfället ligger jag på min säng inlindad i min röda filt med hjärtan på. jag fryser men jag är stekhet, men yes jag ville ju helst bli sjuk idag! känner mig inte heller allt för pigg så jag ska nog ta och fara hem till min mamma igen och vila upp mig med lite service på sidan om ;)
"ett rum för den stjärna!" jag kan ju alltid låtsas.

så hejdå Sandras söta lägenhet i Sundsvall och hej mammas stora hus i Ljungaverk.

fast det kan vara skönt att bli sjuk en dag såhär också eller det kan ju bli flera hemma dagar men jag hoppas bara på en för jag har verkligen inte tid att vara sjuk + att jag tycker skolan är ett toppen ställe nu för tiden! :)

men nu ska jag ta och fixa lite saker, ta med min bok så att jag hinner läsa klart den och sedan så bär det av när Örjan kommer och hämtar mig.

och sedan blir det att krypa ner under ett varmt täcke och dricka te med honung i


PUSS!

ge mig sommar!




mums..

som vanligt så slänger jag in ett inlägg som handlar om att jag vill ha sommar och visst, det är just det jag vill ha! det är så alla de snygga killarna som har varit instängda i en fet vinter jacka kommer ut ;)
och det är inte det bästa utan det är att festa på sommaren slår alla fester, fester på vinter är ingenting jämfört med sommar festerna och ojoj vad jag längtar! :D

och så är det nog dags att börja träna så att kroppen ser bra ut till sommaren 2011! jag tänker vara ute ofta så jag hoppas verkligen att sommardagarna blir för det mesta utan regn! :)

men nu ska jag ta och kolla lite sommarklänningar så hare!

PUSS!

det är bara att gilla läget!

HAHA! alltså jag är så sjukt glad just idag och detta borde få spridas till alla som har en tråkig stund som kan behöva ett leende just nu :D

förresten! tänkte påminna er mina söta läsare att jag har ju en länk högst upp på min sida som det står att ni kan följa min blogg med bloglovin. jag lovar er att allt blir lättare och det är också rätt simpelt att klicka in där! ;)

tanken med min rubrik var till mig själv som hade den ovanliga oturen att vara hes som bara den idag och så hade vi både kör och bad idag så jag kunde inte sjunga med Angelica och de andra sopranerna så jag fick vara med och sjunga med alt:erna men det gick lika bra för det men dock så tycker jag att det är roligare att sjunga lite ljusare än de andra ;)
sedan så borde jag nog inte ha badat men hallå!? vi har bad ENGÅNG varje termin och jag tänker inte missa den chansen bara för att jag är lite hes och har typ snackat som en kille, nejtack! så jag drog på mig bikinin, leggings och en tröja för att det var klädsim och inte nog med det så simmade jag 40 längder! jag ät stolt över mig själv! :) sedan så gjorde jag längd dykning och jag blev nästan sur att jag inte klarade hela banan för det var typ 1 meter kvar.. och djup dykning, check!

efter det gick jag med några i klassen till hemköp och sedan tog jag 4an hem till mig så nu sitter jag här hemma och ska det lugnt eftersom att jag inte vill anstränga mig något mer idag :)



PUSS!

min favorit bild


MITT ALLT I LIVET!

otur på hög nivå!

haha off det är ändå lite lustigt :D

det var nämligen såhär allting började; jag fick tanken på att jag inte har varit och hälsat på min vän Rebecka som har flyttat till Gävle på ett bra tag nu så det kändes som att det var dags igen. så jag frågade henne om hon var ledig någon helg framöver och nästa helg var svaret och jag blev typ glad och tänkte "yes jag slipper ha en tråkig helg!" men efter ett tag då kom jag på att jag, Emma, Maya och kanske Frida skulle på bio på fredag men jag hade ju såklart frågat om vi hade kunnat kolla på filmen någon dag tidigare. så där fanns inga större problem.
sedan så kom jag på att min skola snart ska ha öppet hus men vilket datum det var visste jag inte riktigt så jag kollade upp det och så var det såklart den 12 februari så då satte det stopp och jag kunde inte åka.
men sedan kom nästa tänke om att jag hade kunnat åka den här helgen men då fanns det ingen sovplats sorligt nog så nu har vi bestämt för vecka 7! så nu kan jag vara med på allt och vi slipper byta dag på filmen :)

tur i oturen! 

jag har ju även jobb och ihelg lär jag tjäna extra mycket, lycklig jag blir! :D för om lönen blir bra så kan det betyda en resa upp till Kiruna på sportlovet också och det är ju inte alls fy skam för jag har börjat sakna mina söta vänner.

så Gävle vecka 7, check!


Kiruna vecka 10, oklart?



PUSS!

dags för nattens samtal

nu ska jag ta och ringa min man och sedan så säger jag adjö och beger mig mot drömmarna! :)

PUSS!

inlägg 1000

jag vet inte om jag kan kalla det ångest men imorn klockan 10.15 ska jag vistas på något ställe utanför skolans väggar men fortfarande inom Sundsvalls kommun. men frågan är kommer jag att vilja träda i genom dörrarna på den byggnaden och gå igenom något jag hade kunnat frukta men nej! det är inte jag, jag ska göra det! jag har haft denna tid i flera veckor nu och imorgon ska det bli av!

i morgon klockan 12 ska jag till aulan för att jag ska vara guide på öppethus på våran skola den där lördagen som kommer för att sedan få ledigt någon annan dag.

efter det så måste jag skriva klart mitt referat som jag inte har börjat med utan jag har bara läst igenom texten som skulle kunna försvinna för att det är inte är inne i mitt långtidsminne, ett ord som befinner sig i texten dessutom.

fast vem bryr sig om att läsa något så tråkigt som skolan borde vara men ifall detta kommer upp så har dessa människor aldrig satt sin fot innanför skvadernsgymnasieskolas väggar. visst jobbigt att kliva upp för att gå till skolan men sen när jag liks är där så vill jag inte gå hem längre, många dagar som jag har stannat till klockan 5 då skolan stänger sina dörrar.

styrka är något varje människa behöver men jag anser att jag är stark nog
dock lite osäker på min framtid, men livet har just börjat och jag står fortfarande på startlinjen



PUSS!

våfflor!

usch vad hungrig jag blev, inte okej! och det hade varit grymt gott med våfflor så jag ska nog ta och pallra mig till mitt lilla kök och fixa lite våfflor med grädde och sylt åt mig, gott! :D



hihi

PUSS!


citat att leva upp till

jag har numera upptäckt efter två olika citat jag lever efter och den första är "everything happens for a reason" och den här "man får ta det man vill ha" det är rätt så typiskt mig att säga men jag antar att det är mig :)

som ni alla vet så toppar serien scrubs mina listor och här har ni ett av svaren till varför


PUSS!

Dagens musikvideo



PUSS!

lustigt med jobb ibland

varje vecka så får jag några papper ifrån mitt jobb där det står en massa oviktigt men så finns det även en ruta där det oftast står kloka citat och jag tänkte ta och skriva upp denna veckas citat :)

"Om du önskar att dina drömmar skall gå i uppfyllelse, får du inte sova för länge"

och det jag började tänka på kan beskrivas med två ord Carpe Diem!



PUSS!


när jag är trött så...

... brukar jag oftast lyssna på lugnare musik än vad jag brukar göra när jag sitter vid datorn. jag brukar även få upp en massa dumma idéer som iallafall jag tycker är jätte roliga. direkt när jag börjar känna att ögonen är påväg nedåt så går jag och borstar tänderna. jag älskar att bli pillad i håret när jag är trött och om ingen gör det på mig så gör jag det själv.
men det bästa jag tycker att man kan göra när man sover är att sova näck! så jag brukar kalla det hela nakedtime at Sandra's place, den ni! ;) lite fakta som borde vara hemlig men jag vet att de flesta gör som mig så jag behöver inte skämmas över det.

kom precis på att jag har sovmorgon imorn OM det inte står på first class att just min klass ska ställa i ordning allt i aulan imorn vill säga. men en sak som jag ser framemot är att när det är samling imorn så blir det även musik och det är så mysigt att sitta och kolla, (OCH NU TÄNKER JAG GÖRA DET IGEN!) och jag gillar helst när Johannes visar sig "in action" på scen bara för att jag tycker att han är bra och borde uppträdda mer ofta, okej nu boostar jag honom (igen) men ett leende kan jag gissa mig till och det är aldrig fel :)      kan även tillägga att utseendet ger insidan en chans.

och nu har jag kommit fram med två goda gärningar i mitt sista blogginlägg, duktigt Sandra! :)


jag är hög av trötthet!

PUSS PÅ ER MINA ÄLSKADE LÄSARE!

massa idéer har uppkommit i mitt huvud

alltså det är sjukt när jag väl är på mitt särskilta "humör" då jag kan sitta och fundera och få en massa bra idéer. men det bästa med det hela är ändå att jag kan se alla dessa bilder framför mig. sedan om mina idéer går i verket är en annan sak, dom finns ju iallafall där :)

sedan så har jag en plan inför imorgon dagen, eller det blir först när jag kommer hem och sitter här i lugn och ro för imorn har jag inte så speciellt mycket tid att slösa bort dyrbara timmar för jag ska nämligen kirra en sak, eller jag hoppas iallafall det :)
får hoppas att jag är på mitt speciella humör då också!


en annan sak som jag har märkt är att en förändring i livet har skett och ni har nog märkt att jag är en mycket gladare person och väldigt påhittig och det var jag inte förut. men jag kan som säga att lyckan redan är gjord för mig idag med tanke på detta som jag inte har insett förut :) duscha är bra helt enkelt! x)

en annan sak är att jag har "ljugit" för en person om ett tycke jag har men ssch! ;)
eller ljög och ljög, jag talade kring det helt enkelt, smart kan även det vara.


takida till sommaren, ett måste!

PUSS!

len som en babyrumpa

nu tänkte jag komma med ett tips för lenare hud.

jag har nämligen fått fler tal komplimanger för att jag har så lena kinder och händer och nu tänkte jag ta och berätta vad min lilla hemlighet är :)

det är alltid skönt att slippa att huden ska ta stryk bara för att vintern kommer med sina kalla dagar men jag har inte behövt oroa mig bara för att jag har använt mig utav;

me love!

fast det dåliga är väl att det har blivit som en drog och jag kan inte vara utan den fast pluset i det hela är att jag ser fräsch ut ;) och det är väldigt lätt att använda när man duschar (y)

PUSS!


våren är på g!



älskar när solen tittar fram efter den mörka vintern. gillar även att asfalten har börja komma fram igen. men detta får mig bara att längta ännu mer till sommaren! :D

förresten så hade vi friluftsdag idag och jag och några polare valde promenad av någon konstig anledning






härligt väder att gå i men om det kommer fler gånger så kommer jag att välja något annat, vill ha action! ;)

PUSS!

coola saker existerar

något jag fick reda på för någon timme sen var när jag skrev till min vän Filip att jag hade drömt om honom så fick jag svaret tillbaka att han hade drömt om mig just i natt, rätt coolt fast jag lovar min dröm var mer sorlig!

tycker jag borde berätta min dröm för engångs skull :)
allt hände i Kiruna så jag antar att det var ett lov som jag hade farit upp till norr. det var en dag eller kväll precis som vilken som helst och först så möttes han och jag på en fest där vi först kramade om varandra och sedan så var han tvungen att gå för att någon ringde till honom så jag tänkte väl "ingen big deal" så jag gick till mina andra vänner igen. men när klockan var kring 2 på natten och jag skulle hem för att sova men påvägen hem fanns ett hinder. det var vid hjampis. jag var helt ensam och skulle ta genvägen genom skogen och upp till kyrkan men när jag väl gick där på vägen upp mellan sjukhuset och hjampis så mötte jag någon i mörkret och det enda jag såg var något glänsande som riktades mot mig och till slut föll jag till marken, jag var träffad av en kula som jag såg komma emot mig i slow motion men jag hann inte vika undan. personen som sköt skottet hade försvunnit och den enda tanken jag hade i mitt huvud var att jag måste träffa Filip!

så jag ringde honom, han svarade men jag fick svaret att han var upptagen så han la på. så med alla de tårar som rann ner för kinden så kämpade jag mig igenom kyrkoskogen. jag både skrev och ringde till honom men inget svar så jag antog att han var upptagen med sin tjej.

jag kom fram till kyrkan, till trappen som är på höger sida av kyrkan, där trappan ifrån skogen går upp. jag orkade inte längre så jag låg bara där på trappen på min vänstra sida med mobilen i handen och med blicken mot Filips hus som jag såg där bland träden. jag såg även de vita snöflingorna som föll ner mot marken. jag blundade och jag visste om att Filip skulle veta om vart jag var om jag hade förklarat med de rätta orden, första minnet är nog ett av de mest betydelsefulla där.



efter ett bra tag då jag var nära på att ge upp så kände jag vibrationen och låten "hero" av skillet ifrån mobilen och jag vinklade den så att jag skulle se vem det var som ringde "Filip Nordmark" stod det och ett leende uppkom bland alla tårar. med gråten i halsen så hörde han att något var fel och jag hörde att han blev orolig. jag sa något i stilen med att han måste komma till kyrkan och att han måste komma ensam. 

efter ett tag såg jag honom komma mot mig och han frågade vad som var fel. jag bad honom sätta sig och när han gjorde det kröp jag upp i hans famn och började prata om minnen som vi hade men det var svårt att få fram orden när smärtan var så olidlig. till slut så såg han att mina händer var fulla med blod efter att jag hade hållt emot där skottet hade träffat. allt blev tyngre och jag kollade honom i ögonen och fick även se tårar rinna ner för hans kind och det enda jag fick fram var ett "förlåt".

det hela slutade med att han kramade om min döda kropp 
(som dom gör på filmer när en nära vän eller släkting har gått bort när dom har själva personen i famnen under deras sista tid)

och jag vaknade upp med tårar i ögonen, samt ett leende.

det läskiga med det hela är att det faktiskt hade kunnat hända och jag vet om att han hade kommit fast det var mitt i natten eller något liknande, han är en äkta vän som är av det bästa slag. jag älskar dig bästavännen!

PUSS!

dags att däcka i sängen

en tidig kväll så att jag pallar med alla dagens roligheter imorn! imorn ska det bli bilder som jag kan lägga in på bloggen annars blir jag sur på mig själv och typ halshugger mig glup.. haha ;)

nä men nu ska jag ta kväll så vi får ta och starta nästa kapitel som en fortsättning här på min blogg :)



PUSS!

Dagens musikvideo


ännu en till svartvit musikvideo, men ändå så fin men inte bara det, även texten, love it!

PUSS!

ett leende är en räddning i nöden

tänk vad glad jag kan bli av att bara se en annan person, snacka via telefonen eller bara tänka på personen. nog för att det finns en hel del så jag omformulerar mig och skriver "tänk vad glad jag kan bli av andra människor" :)

ett ord och det är stolt! jag är stolt över mig själv som person. jag är stolt över att mitt liv har varit så pass jobbig vissa gånger och bättre andra gånger och jag är stolt över min riktiga familj. min mamma, pappa och syster, det är det enda som är äkta för mig när det gäller familjen!


THE LOVE OF A FAMILY IS LIFE'S GREATEST BLESSING!

dags för dagens låt!

PUSS!

slut på lata timmar

jag måste vara en mästare på att stöka ner i min lägenhet så nu är det dags för en rejäl städning, fram man dammsugaren och skurkäppen och undan med disken för nu ska nämligen jag städa! :)

har även lust med en lite förändring här i lägenheten men jag lär ju se hur det blir!

PUSS!

skriva ett referat

för första gången så är en svenska lektion på skvadern så obeskrivlig tråkig fast det är väl för att jag inte har lust med detta just nu, jag vill göra annat! jag tror att jag skiter i denna skit och går direkt över till boken som vi ska läsa så att jag har något att göra för jag sitter ju iallafall vid datan nästa hela dagarna ut när jag är hemma, fast så blir det inte idag! :D

men nu ska jag övergå till arbetet så att det iallafall ser ut som att jag är intresserad av det vi håller på med, så hare bäst! :)



PUSS!


RSS 2.0