Mina ärligheter för 2010!

jag ångrar mig inte att jag flyttade ifrån staden Kiruna, men jag saknar mina vänner och släkt, det är därför jag åker tillbaka hit så ofta

jag har träffat helt nya människor som jag faktiskt gillar! fast det finns vissa undantag, även i klassen!

om jag fick välja mellan att fortsätta framåt eller vrida tillbaka tiden så svarar jag; "KÖR PÅ!"

jag har blivit förälskad i en trea på Skvadern på grund av att han "sjöng in i min själ" och att han är urläcker!

min bästavän går inte att missa, alla borde veta om att det är Filip Nordmark!

min favorit av mina syskon är min egen lilla äkta syster Josefin Hedlund Hjortborg!

jag gillar inte byar men Jukkasjärvi är något alldeles speciellt!

årets snygging går till Taylor Lautner men om det ska vara någon jag han sett i verkligheten så är det Johannes!

stället jag hade velat bo på heter såklart; NEW YORK!

årets bästa kväll hittills var den då jag, Emmy och Julia gled bil och festade som fan!

årets coolaste föräldrar går till Julias föräldrar!

mina planer för nyårs pussen kommer att gå till alla mina favorit vänner jag träffar!

killar är oftast schysstare än tjejer så den bästa och schyssaste pristet går till FOLKE ANDERSSON! 

årets favorit tjej går till JULIA ERIKSSON!

årets bästa har varit att jag har fått umgås med både nya och "gamla" vänner!

OCH NU KOMMER ÅRETS NU DRAR JAG PÅ PARTY!

HARE BÄST FOLKET!

PUSS!


TAGGA! Nu blir det staden för Sandra med!

sitter än i jukkasjärvi men ett snabbt inlägg innan jag ska ta och fara till Kiruna för att kunna göra mig i ordning för kvällens festligheter! :D

lovar att ni får ett inlägg av mig på nyår! och ni ska få ett inlägg med mina ärligheter och det kan vara om precis vad som helst! men nu ska jag fixa resten så

FESTA LUGNT NU ALLIHOPA OCH NYÅRS PUSSEN KOMMER SENARE! ;)



PUSS!


godnatt!

nu blir det duschen och sedan så går jag och lägger mig!

TAGGA INFÖR NYÅR! :D

fixa hos min älskade Julia Eriksson imorgon!



PUSS!

underbart!

YYYEEEESSS! ni kanske har märkt att några bilder har ploppat upp här och där på några inlägg och gissa vad? det funkar att lägga upp bilder på farsans dator nu! :D

helt AWESOME!

HAPPYFACE!


vacker som en dag när jag och Amanda har våra dagar tillsammans¨¨

PUSS!

saker till nyår från hemmaplan, check!

jag är super nöjd att jag är helt klar! vet precis vad jag ska ha på mig, hur jag ska sminka mig och hur jag ska fixa min frilla. tre enkla steg ;) börjar redan nu tagga som bara den till nyår! fast det enda jag egentligen oroar mig för är hur kallt det kommer vara imorn, vill inte frysa ihjäl när jag och mina polare springer från ställe till ställe. suck för att man måste vara 18 år för att få komma in på krogen!

vet ni?
nu lovar jag att jag ska ha med min kamera så att det blir en massa bilder som jag sedan kan lägga upp på min fina blogg som ni alla läser. ni vet, jag är schysst och delar av mig av det goda ;) men om det skulle vara såhär att jag av misstag glömmer kameran så kommer jag ha med min mobil som kommer få fullt minne! för detta nyår ska bli oförglömligt! me and my babes! ;)



PUSS!

Ben & Jerry's

det är skönt att kunna känna lugnet såhär innan jag ska börja tagga rejält och festa med mina närmaste vänner, käka en Bj's (Ben & Jerry's) och bara sitta framför den öppna elden här i Jukkasjärvi, me love! något som är negativt med alla Bj's är att den absolut bästa har försvunnit! det var den första jag smakade och nu är det borta, I miss U! Bohemian Raspberry, MUMS!

My heart woll go on.. tralala ;)

idag har jag vaknat hemma hos Ch, söt prick det där. men jag måste bara berätta om dagen innan!
jo det var så här att jag, Tobbe, Julia och Pontus drog till café oskar för att ta en kaffe men eftersom att jag inte dricker kaffe så tog jag en kycklingmacka och en fanta. fin frukost (y) efter det drog jag och Julia för att checka omkring här i "stan". vi hittade inget så vi bestämde oss för att dra hem till henne.

hemma hos henne satt vi där alldeles ensama och snackade medan hon spelade GTA, roligt spel det där! efter ett tag bestämde vi oss för att dra till Christian men när vi skulle dra så kom hennes farsa och vi fick vänta ännu längre bara för att han skulle laga mat åt oss. det var gott och jag blev mätt :) vi drog mot badis där han bor.

hemma hos Christan så blev det tvspel. och efter det drog jag och Julia på mission för att hämta öl som vi sedan skulle spela med, eller ja, inte jag, ni borde veta vid det här laget att jag tycker att öl är äckligt! ;) men när vi kom tillbaka så började spelet och jag drack vatten, vadå nykterist? x) nejdå, i staden Kiruna kan man dricka som fan! mer tvspel blev det där efter. dock så var inte jag så närvarande när vi skulle spela för jag var mer inne i min mobil som hade fått ett litet problem.

efter allt spel och det så var klockan där vid 2(?) och jag och Julia drog ut för att glida bil med Sonny och Fredrik. dock lite tråkigt att åka bil när man far mot gränsen men vi for ju iallafall tillbaka till staden sen :) Julia somnade på tillbaka vägen men vaknade på grund av att hon inte fick någon luft, så vi var tvungen att stanna och då löste allting sig som tur var! off det där var läskigt ;s hon berättade att hon hade drömt en mardröm där hon typ drunknade.

inte många minuter efter det drog jag tillbaka till Christian men Julia följde de andra. hemma hos Christian hände det inte så speciellt mycket. Johan var på g hem och Christian gjorde sitt medan jag satt i soffan och asgarvade för mig själv xD sedan kom även Christian och var med fast jag var värst :D efter det blev det godnatt.


nästa morgon blev kring 2 tiden. klev upp, bädda sängen och vänta på farsan så att jag skulle få komma hem till Jukkas igen. nu sitter jag i jukkas och harnyss käkat och även testat kläder, smink och frisyrer till imorn och jag vet nog vad jag ska välja :D men ni får tyvärr inte se ännu ;)

PUSS!

Christian's place

Ölkväll och umgänge, det är grejer det! Nog för att jag inte dricker öl men vafan, kan ju vara fint :) men nu ska vi spela tvspel så hare king, tjing!

borta bland drömmar

det känns underligt men jag vet att jag har känt detta förut, det är underbart!



just nu sitter jag och väntar på att en film ska ladda klart, nämligen; "a beautiful mind" en film som Johannes sa att alla borde se och då kirrar jag detta nu (y) trailern fick den att verka bra, få se om den är så bra som den verkar :)

men nu ska jag inte sitta och vara osocial, dock att Tobbe är i duschen men iallafall xD



PUSS!

tagga inför nyår!

snart är det dags för party! träffa polare som man kan ha det roligt med och känna attdet verkligen är ös för engångs skull i staden Kiruna :D det är alltid roligare att träffa folk som är i fyllan, de är så mycket socialare då och kramgoa och det gillar jag!

kan ta och berätta om denna dag om inte annat :)
idag har jag umgåst med folk och det var skoj! först så vaknade jag upp bredvid min bästavän för att kunna väcka honom så att vi kunde hitta på något men ikke, han ville ligga kvari sängen för att bevisa sin lathet! men jag fick upp honom till slut. vi gick ut för att starta bilen så att den skulle bli lite varmare, gick in en sväng för att det var kallt ute ;s men inte så långt efter så satt vi i hans volvo, åkte och plockade upp Joel och Pontus. skjutsade hem Joel till sig för att han skulle hämta penki till pizza och samtidigt så bytte vi bil till en som hade mer turbo! så medan Joel och Pontus käkade så åkte jag och Tobbe omkring, sladdade lite och körde en Titanic, alltså rakt in i en snöhög, men ssch! fick inte säga något om det! ;)

efter ett varv på stan for vi och plockade upp Joel och Pontus igen. for hem till Joel igen, och därifrån gick jag till statoil södra för att möta upp Martin som jag skulle umgås med. han varseg så jag var tvungen att gå in för att hålla värmen. men efter att han hade plockat upp mig så for vi några varv och efter någon timme så for vi hem till Jukkas. pappa var inte hemma men jag hade tur när han var i Laxforsen när jag ringde, tur det för det var en enorm skillnad på graderna. typ 30 minus i Jukkas och typ 9 minus i Kiruna och det skiljer typ bara någon mil, det är sjukt!

efter att farsan kom hem och öppnade dörren för oss så tog jag och käkade frukost, hahah frukost vid klockan 7-8 tiden på kvällen är fint! sedan varvi sociala med varandra och farsan. lekte en sång lek och jag utser justnu attjag vann! :D mohhaha!

efter atthan drog så tog jag en dusch, letade en låt åt farsan och nu sitter jag här :)
rolig dag/kväll och den kanske fortsätter ifall jag ids fara till Kiruna, men vi får se. får även se om Johannes loggar in på facebook som han "lovade" igår. trevlig prick det där! :)

och kom ihåg! farsans dator så dte blir ingen bild tyvärr.. :(

PUSS!

Tobbe-kid!

sitter just nu hemma hos tobbe-kid och ska väl ta och slagga här på ett tag :)

har umgåst med Tim typ hela eftermiddagen och nu blir det kväll! :D



PUSS!

jukkasjärvi!

sitter här hemma hos min kära far. blir väl att fara till staden rätt snart, ska dit och lämna saker och såna där saker :) får se om jag hittar någon att umgås med nu första dagen jag är här i staden.

annars var tågresan väldigt lugnt, det var närmare skönt att åka tåg, hoppas på detsamma när jag åker hemåt sedan. nog för att tåget var en timme försenad men med en bra film som Bambi så klarar jag allt! ;) nä man jag kan tippa på att det var musikens förtjänst att jag sova så pass länge (y)

men nu ska jag börja göra mig ready för bilresan till Kiruna :)

och kom ihåg! är på farsans dator så det blir tyvärr ingen bild :(

PUSS!

en dag kvar, IGEN!

ojoj vad jag längtar! :D imorgon ska jag nämligen till staden för att inhandla en julklapp åt Filip, sedan blir det hem till lägenheten för att packa för att jag ska nämligen sätta mig på tåget som tar mig norrut, till Kiruna. jag längtar! men inte till tågresan, tåget kommer garanterat vara försenat iallafall och jag har ingen större lust att sitta i ett tåg i några extra timmar.


det som är lite lustigt med denna bild är att den pekar på ett hus som står på Luossa, stället jag ska bo på när jag kommer till staden Kiruna.

är banne mig less på att sitta i Ljungaverk/Sundsvall. jag vill ut och resa, tänka sig vilken räddning en tåg resa kan vara. nä, en dag kvar och sedan är jag borta i ett par dagar, förhoppningsvis så kommer det att bli bra :)

PUSS!


ett ord men en massa betydelser

min syster är söt fast hon ger kameran peddoblickar ;)

bilden är ju fin iallafall och jag älskar MIN katt och min lillasyster

sedan blev det en hel del andra bilder som kanske ploppar upp här i detta inlägg :)

denna dag hade annars en hel del saker att bjuda på, både till mig och till min lägenhet som egentligen är till mig, hänhän..

nä nu tycker jag att en bildbomb skulle sitta fint :)








HAHAHAHA DETTA ÄR JAG! ful.











PUSS!

GOD JUL ALLIHOPA!

nu är det jul här i vårt hus men Sandra har ingen julkänsla, tralalalalaa!

sitter här i köket men min syster josefin, hon har nyligen färgat håret så nu är hon mer lik en nöt, fattar ni, sötnöt! ;)

men jag måste hjälpa till att leta fram julstrumporna så ni får hare bäst! 



PUSS!  

if you love me

ny duschad och fräsch igen, det är toppen såhär dagen före julafton :)

har suttit inne hela dagen, eller ja, förutom då jag gick från morsans jobb till tandläkaren. men det är inte det roligaste att vara ute när det är över 25 minus grader. får hoppas på bättre väder och varmare till nyår i Kiruna, tror dock inte att det kommer att vara varmare men jag kan alltid hoppas!

jag har nog kommit på varför jag inte har någon julkänsla förresten och det är nog för att jag är så taggad till nyår, det kommer att äga sönder! :D för vad kan gå fel när jag får vara med mina vänner och min älskade KramKompis Julia ;) hihi.


fina tider, fina tider!

fast idag blir det också en hel del saker att göra så som; 
- äta kräftor och ostbricka
- baka mera
- bara mysa med la familya!

a perfect night!

PUSS!

jag vill ha dig in i träsket!

jag har nu själv bloggat på en annan sida en sväng och  jag tycker att det är en jätte bra sida. + att det är en svin bra sida för dig som vill tjäna lite pengar på olika saker, typ som; sälja annonser, blogga, värva vänner och kanske lägga in ett videoklipp :)

JAG VILL VÄRVA DIG! KLICKA IN PÅ DENNA LÄNK OCH VÄLKOMMEN IN I TRÄSKET!
http://www.nattstad.se/blogga?r=692931



PUSS!

one day left

nu är det snart jul och jag har ingen julkänsla, yay!? det är nästan lite orättvist att växa upp och inte kunna vara liten längre, tro på jultomten igen och få en massa julklappar som man själv har skrivit ner på sin lilla önskelista, fast i mitt fall så blir det de grejer som fanns i leksaks katalogen som jag skrev bokstaven S på eftersom att jag heter Sandra och samma sak för syrran fast ett J. man ville hjälpa till med att baka och såna grejer. medans nu så får man nästan ta och tvinga sig upp från sängen för att sedan kunna baka något. så jag anser att det är orättvist!

fast idag har hag varit jätte duktig bara för att jag klev upp där vid 6-7 tiden i morse bara för att jag skulle till tandläkaren där vid 07.50. när jag kom hem så satte jag igång att baka med mina syskon, Sara och Jimmy. de tappade jätte mycket deg på golvet men det är väl det som händer när man får för mycket hjälp antar jag.
vi har bakat dumlekakor och något annat godis! :)


det är så gott! :D

jag har även gjort min goda gärning idag!
jag har nämligen hjälpt Tobbe att checka hans money på banken bara för att jag har tillgång till en dator (y) så snäll kan Sandra vara! :)

PUSS!

Jullov och dagarna kommer att springa förbi

jullov fick jag igår efter en hel del nya upplevelser på grund av min kära skola Skvadern.
sista dagen var väldigt rolig! dagen började med att vi fick kolla på några redovisningar som var helt grymma, efter det blev det gröt till mat och medan vi satt och åt så blev det allsång och uppvisningar i aulan, det var jätte mysigt när de hade placerat alla bord till 5 stycken lång bord och förstås så tog jag och Mimmi platserna längst fram och i mitten. efter maten och allsången blev det pyssel och såna saker. men inte för mig och Frida för vi sprang omkring i skolan eftersom att det var skattjakt, och det tog sin tid att springa fram och tillbaka överallt i skolan men vi hittade våran skatt och det var en liten kex choklad så det var ju nästan värt det x)

efter det städade vi rummen och efter det skulle vi alla es1or samlas i musikteorin för att ge alla i klassen en god jul kram och ett gott nytt år kram, det var jätte mysigt och det blev mycket skratt + att vi fick julmust och godis. efter det tog vi ut 5 olika som skulle bära en fackla i vårt fackeltåg och dessa fick bära och även gå längst fram i vårat fina tåg som bestod av fler än 400 personer :)


Kajsa, Frida, Niklas, Mimmi och jag





vi måste vara speciella bara för att es1 fick gå längst fram i tåget, hänhänhän!

PUSS!

Dagens musikvideo!



älskar låten, älskar texten och jag tycker att svartvitt är fint, fast kanske inte i muskvideor x)

PUSS!

julkänslan... borta!

detta är typ öken!
jag har ingen julkänsla och det är jul om 2 dagar.. fast egentligen så spelar det ingen roll. jag är less på jul mat och det är typ det de flesta tycker är det bästa men inte jag! men kalle anka och de är ju ändå ett måste! fast jag tror att jag är taggad för min resa upp mot Kiruna! :D



måste ta och fixa lite saker nu men hare!

PUSS!

Detta känns annorlunda

Just nu sitter jag i kemi salen och ska jobba lite matte men jag har ingen större lust att lyssna. Det konstigaste idag är att jag bär byxor ;o helt amazing! Det första jag hör av Maya är; ''du har byxor på dig!'' alla andra; ''OMG! SHIT!'' Haha dom i min klass är ett gäng sköna personer! :D men nu ska jag snart dra ner till rummen för att göra te och arbeta vidare. Hare king, tjing!

helgen till senare!

BILDBOOOMB!


Frida, Kajsa, Niklas, Maja, Maya, Emma och Folke

vet ni? jag ska ta och berätta om den här helgen så fort Frida har lagt upp alla de bilder som jag vill ha från henne + att jag måste plocka ett videoklipp ifrån Folke som bevisar att han och jag inte är helt friska som somliga kanske tror, varför? för att vi är estet!

men nu tänker då jag ta kväll så ni får ha det så bra mina söta läsare!

PUSS!









navet - Alnö

nu är det dags att dra ner mot navet för att sätta mig på bussen med några stycken, men ni ser ju om det blir nå smsbloggning eller något alls, annars kommer det imorgon :)



PUSS!

sov dags!

nu är jag klar med min secret santa och nu har jag bara min mask kvar men den gör jag imorgon istället (y) för nu är jag döds trött så sovgott!

PUSS!

skönt att kunna blogga normalt!

hej det vart ju som ingen bloggning igår för att det var fel på sidan, men istället har jag bloggat någon annanstans och har ni tur så får ni veta det lite senare ;)

vet ni hur skoj jag har det här hemma? jo, absolut inge skoj alls! måste göra klart secret santa innan imorgon för det är då jag ska ge bort den till den person som fortfarande hemlig ;) men ska ta och fota den senare och sedan efter imorgon kan jag lägga upp den på bloggen, för jag vet ej om denna person läser min blogg och det hade ju varit trist ifall han/hon skulle få reda på vad det är ;o

idag redovisade vi våran teater och jag blev sjukt nöjd! :D och efter lovet så ska vi kanske få visa upp allt för våra föräldrar om vi nu vill, och klart att jag vill det :) kollade även på några andra redovisningar, men inte alla för det hann vi tyvärr inte.

efter våra redovisningar och de så blev det att göra sig fin för dansen idag. kan säga att det var sjukt roligt och jag fick dansa med många som var duktiga. kunde dock inte stanna där hela tiden eftersom att vi var tvungen att dra ner till navet för att inhandla en mask, och massa godis som vi ska ha imorgon. åh jag är så taggad för det! :D navet klockan 11, check!

sen på söndag blir det arbete som väntar, hoppas att det inte snöar! det skulle ju som underlätta en hel del.

kommer att lägga in bilder här på bloggen när jag har tillgång till dom, men nu får ni tyvärr vänta :( sadface!

men nu ska jag ta och fixa vidare,



PUSS!

jag vet inte...

... när vi börjar imorgon, vad jag ska göra vissa dagar, om jag ska stanna, om jag kan strunta i det, om jag kan sluta vara arg!

You were just like me with someone disappointed in you

måste försöka få reda på när vi börjar imorgon, det är hur oklart som helst och ingen i klassen verkar veta någonting.

aja. om inte annat så var vi och kolla en teater idag, något med namnet "spöket på canterville", den var bra, fast jag kunde inte skratta bara för att jag var så jäkla förbannad och visst, det är jag än. trodde dagen skulle bli bättre i skolan, men jag tror att skolan börjar få en mening att gör mig less, okej, inte skolan direkt då, men vissa helt enkelt! sluta med skitsnack nu!
blir säkert bättre imorgon, vissa dagar är inte perfekt


nä nu ska jag ta och lägga mig så att jag inte skriver någon olägligt här, det kan få några konsekvenser.

godnatt,

PUSS!

Dagens mu-uu-sik video!



me love his voice!

super bra text till denna låt är det också, och det bästa är att Bruno Mars inte har misslyckas med en låt äntill :)

PUSS!

jobb, check!

idag hade jag min intervju till mitt nya jobb som jag fick klartecken till och BOM! Jenny Sandra Nikoline Hedlund Hjortborg har ett jobb! :D ganska nöjd faktiskt (y) börjar till helgen.



det roliga var att Anders som kom hem till mig för att lämna papper och såna där saker till mig och det här var överraskningen som jag inte berättade om igår :D

ska även ta och kolla runt lite till, så hare!

PUSS!

dags att dra till drömmarnas värld!

nu tänker jag inte sitta uppe längre, och imorn har jag sovmorgon så det är dags att sova ut nu ordentlig! har ju vaknat före 6 två dagar i rad nu och jag är rätt så trött..

men godnatt på er mina söta läsare!



PUSSPUSS!


du är vacker min vän!

tänka att det inte var så många år sen du och jag träffades på stan för första gången. du kom dit med din vän, du bjöd mig på din hemliga blandning som vi tre delade på. den dagen var den första gången jag kom hem till dig, fortsatte dricka med er och till slut av denna dag har jag bara minnesluckor. men det var en värd kväll/natt iallafall. fick för övrigt nästan sova bredvid dig, fast jag förstår dig varför du la dig vid mina fötter den där natten, det hade jag också gjort.

dagar har sprungit förbi och vi blev allt tätare med varandra och i dagens läge kan vi prata om precis vad som helst. men då är frågan, förtjänar jag verkligen en så bra vän som dig? att få dela hemligheter tillsammans är något helt extra, dock är det väldigt trist att vi bor så långt ifrån varandra, men det är jag som måste ta åt mig, det var jag som flyttade, det var jag som lämnade dig. men för det ger ingen av oss upp.

jag har många fina minnen som jag bara vill ha mera av.
jag måste hålla med om att första gången du och jag möttes var ett av våra bästa minnen ihop, dock har jag inte så mycket minne av det, men jag vet ändå om allt som hände eftersom att du berättade det för mig några dagar efter, fast jag trodde att du inte ville veta av mig längre. men efter den första gången så gick jag hem med din vän för att vi skulle åt samma håll. jag kommer ihåg att han berättade så bra saker om dig, det var nästan som att han ville att det skulle bli du och jag. men allt är svårt när man inte känner varandra. misstag gör tydligen vi alla.

både dagar och nätter har vi spenderat tillsammans, fast mer som vänner, rätt märkligt med tanken på hur jag egentligen känner för dig just nu. men som sagt, det är lättare att vara efter klok.

jag kan känna mig trygg med dig.
mitt förtroende för dig växte enormt mycket när du fanns där för mig när jag behövde en axel att gråta mot. vi hade aldrig varit i en sådan situation förut, men jag är glad att den dagen kom. att du sedan bevisat att du känner att du kan ha ett förtroende till mig, att även du kan känna tryggheten.

jag har blivit besviken av mina val som jag gjorde då jag hade chansen. men ingen är perfekt. men du är väldigt nära! man brukar även säga att man förstår inte hur mycket man älskar någon förrän det är försent.


jag älskar dig verkligen min käraste vän!

tv!

nu blir det att kolla på desperate housewives, så hare så bra tills vidare,



PUSS!

jag är ingen bildare när jag gillar att leva med en kamera, men musiken är mitt liv!

jag har lust att visa upp några fler bilder ifrån idag bara för att jag blev sjukt nöjd över dessa bilder. men mest av allt så älskar jag mina ögon!





livets enkla vardagar finns det gott om, men när jag får leva mitt liv tillsammans med de personer jag verkligen älskar så försvinner nutiden och jag har klättrat upp på ett par röda rosor, som jag sedan dansar på!

PUSS!

JAAAA!

Imorgon efter skolan blir det en intervju at my place, det är nämligen någon som ska komma hem till mig imorgon och vi ska prata om jobb, äntligen!
och bara därför kan det ju vara bäst att städa här hemma för jag har inte dammsugit på svin länge känns det som, så det kan ju behövas. om inte annat så får jag det fint hemma :)
hoppas att det blir positivt imorgon när han kommer hit, peppad på att skaffa mig ett jobb! och helst när jag behöver pengar, så ett jobb på helgen är ju ingenting egentligen :)

känner mig grymt duktig nu när jag städar, fast nu väntar jag på att golvet ska torka, och så tvättar jag även kläder, se, Sandra är inte så lat något mer. kan ju vara bra att det börjar vända det där. en annan sak har också vänt och det är att jag har börjat spara pengar i mina söta spargrisar och jag har lovat mig själv att jag inte får röra dom!
sedan håller en annan sak på att vända, men det tänker jag tyvärr inte berätta för er ;)

men nu måste jag fortsätta med mitt hemmaarbete.



PUSS!

ny header + lite till

yes, äntligen har jag fått tummen ur arselet och fixat den ;) men hinner inte fixa riktiht allt för nu måste jag ner till tvättstugen!

hare

PUSS!

take it!

lite roligt att ha en sån ork att jag orkar ta och fixa mig lite grann för att kunna knäppa några bilder, bilder till min nya header, maybe? ;) hade behövt en helt ny!

sitter och väntar på att top model 13 ska börja, det är rätt bra och jag har egentligen inte varit så nyfiken på det programet förut, men nu jäklar ;)

ska ta och slänga in någon bild också så att ni får se resultatet.



PUSS!

Dagens mu-uu-sik video!



Damn boy, you think you're cooler than me ;)

PUSS!

back in business!

känner att jag har varit snål på sista tiden när det gäller inlägg. men nu ska det bli skärpning för nu har jag fått tillbaka tid och lust att blogga :) lite väl jobbigt att det försvinner ibland och så har ni ingenting att läsa. + att det är ett gäng nu som har gnällt lite extra mycket på just det problemet.

om inte annat så har jag precis slutat men jag sitter kvar i skolan för att jag vet om att det bara är jobb som väntar mig när jag kommer hem och det har jag inte så stor lust att göra just nu, förutom att umgås med några ifrån klassen :)

idag har jag och min grupp inom esv:n fått ihop lite mer till våran performance, vi vet hur allt ska stå och såna saker, så nu behöver vi bara invänta några små saker som ska vara till. jag är svin peppad på att få spela upp den där performance:n, kommer att bli så jäkla grymt :D kan dock inte berätta vad vi ska spela men det kommer säkert bilder senare.

juste, igår var det ju lucia och jag var tärna i tåget här på skolan. kan slänga in några bilder (y)




(tredje ifrån vänster är jag!)






Maya Sund var våran lucia :)

men nu ska jag börja dra hemåt i min nya hel sköna jacka som jag hämtade igår! :D så hare tills vidare!

PUSS!

dags att sova

har nyss kollat klart "ett små kryps liv", den var inte lika bra som jag kommer ihåg den.

men nu ska jag sova så hare! '

PUSS!


bara jag som skiter i det?

nu är jag lite väl less på att se typ allas statusar på facebook. "hoppas Jay vinner, annars jävlar", "hoppas Jay vinner, annars dör jag" ja ni märker ju själv, vilket drama det blir för att kolla på idol, seriöst, så bra är det inte så här tycker Sandra till, tur att alla tycker olika helt enkelt.

det enda som är roligt med det där är det första, alltså audition, då de flesta gör bort sig eller skämtar med juryn eller något sånt. nu är det bara den tråkiga delen kvar.



WHATEVAA?!

PUSS!

stressad vecka?

från och med nu så kommer de här dagarna + nästa vecka vara lite stressade.
Tobbe ska komma förbi mig imorgon och det ser jag framemot, en annan Tobias vill att vi ska umgås men shit, vart är min tid? sitter hemma hos mamma som vanligt på helgerna, det är egentligen det skönaste, bara ta det lugnt och slippa att vara ensam :)
sedan så är det ju nästa vecka.
lucia nu på måndag, måste hinna fixa smink, frilla och sådana saker för jag ska banne mig se någolunda bra ut på en morgon där vid 8-9 tiden. måste även komma ihåg att jag ska äta och dricka mycket så att det låter bra och att jag slipper svimma, det hade ju inte varit så proffsigt ;) sedan så måste jag hinna med bussen eller tåget till Ljungaverk så att jag kan kolla på min lillasyster Sara, hon ska nämligen vara lill-lucia och det är ju något extra.
jag måste även hitta på en frilla och hur jag ska sminka mig och göra mig fin till övrigt nu till fredag då det är dans på skolan. vill ha något extra för engångs skull.
tror även att det var någon innebandy grej som vi skulle och kolla på med klassen, skvaderns spelare spelar i skönsbergs sporthall och dit vill jag mer än gärna :)
på lördag är det den 18 och det betyder en sak! hopp på bussen för att det är middag hos Frida, fin klädda och fina helt enkelt med massa underbara människor :)
kanske dags att börja kolla vad som ska med till Kiruna, boka tvättstuga engång till innan jag ska åka, det hade varit bra. nog för att det är 16 dagar kvar, eller ja, nu 15. jag längtar!

det kanske inte var världens "stressiga" vecka men jag tycker det bara för att jag brukat aldrig planera någonting egentligen. fast jag tror nämligen att jag har glömt något.

juste, fixa grejer till våran performance (y)

YEAH!



PUSS!

good night!

nu är det dags för mig att kolla några julkalendrar som jag har missat eftersom att jag har haft annat för mig. men nu ska jag ta och kolla på det innan jag somnar :)

idag har dagen varit alldeles för bra och det gillar jag! längtar även till imorgon, fast ändå inte, vill inte ha nationella imorgon, men det går nog bra, jag får ju vara med Emma så (y) :)

för ett litet tag sen så testade jag frisyrer och såna där saker till lucia, dansen och nyår och jag blev grymt nöjd över det men tyvärr så blir det inga bilder ifrån det men kanske nästa vecka ;)

Men nu ska jag borsta tänderna och sedan fortsätta mot sängen :)


ibland så saknar jag dåtiden!

PUSS!

Dagens låt!



svin bra låt men en enormt bra text!
fast även Adam är en läckerbit! ;)

PUSS!

IDIOTISKA MÄNNISKA!

-

Like it's dynamite!

snart så så står jag i ett led med flera andra i min ålder, klädda i vita "klänningar", ljusen kommer att vara tända och jag hoppas att jag och Mimmi får vara en av de speciellare figurerna i tåget.
snart kommer jag klädd i min lila klänning in till aulan för att röra mig något extra med en massa underbara människor som också är fin klädda, en samlad trupp som har fixat sig för något alldeles extra.
snart sitter jag samlad med min familj och äter något alldeles extra för att sedan kunna få öppna några överraskningar.
snart är jag påväg i en bil mot tågstationen för att hoppa på det tåg som tar mig till min födelsestad, där jag och några andra hel sköna personer ska rocka loss!

I wanna celebrate and live my life!


ready, set, GO!     december månad kommer att springa förbi och snart hoppar vi alla över till ett nytt år! vissa gånger är det synd att tiden ska gå så fort, som till exempel den tiden jag är i staden Kiruna med mina vänner, det blir ju bara ; "PLOPP" och sedan är det över, det tar tillochmed längre tid att åka tåg känns det som..



jag vill även ha sommar så jag hoppas att snön snart smälter bort så att jag kan bli nöjd och kan få sola och bada en hel massa! :D

men nu ska jag sova så att jag orkar kliva upp imorgon, så hare och sov så sött!

PUSS!

dags att sova!

nu är det nämligen såhär att jag ska ta och lägga mig och sova så att jag kommer upp imorgon till skolan och det är nämligen jätte viktigt att gå till skolan imorgon, bara för att det är EsV :)

men nu sova, nattinatt!



PUSS!

Dagens låt!


Svin bra och verkligen dagens! ;)

fast jag blir ju nästan arg när jag inte kan välja musikvideon! SUCK!

Aja ni får nöja er med denna! :)

PUSS!

pang, pang!

ibland kan även jag vara duktig. jag har nämligen städat och tvättat kläder förfullt och jag är banne mig nöjd över min insats idag! fast när jag tänker efter så har jag inte pluggat något till datakunskapen som vi har prov imorgon i skolan.. gillar inte prov! och jag som nyss sa att vi inte hade någonting att göra i skolan och så "plopp" så kommer det en hel del saker. eller ett prov, haha jag har blivit "bortskämd" i skolan och tycker att ett prov är mycket, bra Sandra! ;)

jag har även varit i Birsta idag för att min mamma och dom andra skulle dit för att inhandla lite julklappar. men när jag hoppade på bussen så satt Rambo där och så satt vi och snackade så att han missade sin hållplats, men det gjorde ingenting för han gick med mig in till Birsta city och inne på birsta city träffade vi ett gäng klasskompisar, trevligt värre! :) efter det drog jag och rambo till IKEA för att träffa min morsa, sedan åkte vi ocj handla på city gross och sedan hem!

men nu måste jag dra ner till tvättstugan igen, så hare!

PUSS!


teater i blackbox

just nu sitter jag och pustar ut bara för att Maya skrek, off, det skrämde mig rejält x)

nä men nu har jag inte så mycket tid till det här för jag ska ha teaterövningar med några i klassen :)

men innan den;
GRATTIS MARTIN FORSS SOM FYLLER 19ÅR IDAG, PUSS PÅ DIG VÄNNEN!

och PUSS PÅ ER ANDRA! ;)

problem att komma ifrån sina underbara idéer!

det är just det jag har. det är ganska jobbigt men det är ju så när jag har kommit fram till något så enorm bra och snyggt! alla som har läst min blogg vet sedan länge att jag fastnar på mening; "det är så snyggt" eller "det är så sexigt", haha typiskt Sandra kan jag tänka mig nu, men sån är jag och det står jag för :)

nä, nu ifrån mina drömmar som jag iallafall inte kommer att berätta för er och så vidare till något annat :)
jag har kommit fram till att jag ser urläcker ut i kläningar! varför har jag inte sett det tidigare?! det hade hjälpt mig enormt mycket, men tack och lov att jag kom på den nu för jag har nämligen hittat en klänning jag ska ha på nyår och som vanlig så kommer ni inte så se hur den ser ut, men jag kan då säga att jag tycker att jag ser läcker ut i den ;)



men nu ringde Tobias Keskitalo så jag ska nog snacka vidare med honom och sedan tar jag kväll så godnatt! :)

PUSS!

en banan!

att slita sig ifrån tv:en jomentjena! det går ju inte direkt bra men snart så!

som sagt så sitter jag och kollar tv och det är rätt spännande och jag hoppas verkligen att motståndaren till Filip och Fredrik vinner! :)

Men nu blir det paus och jag ska checka lite vidare så hare!

PUSS!

vem kan slå Filip och Fredrik?



Det är är just nu min underhållning har hemma hos mig :) rätt bra faktiskt och det håller på ett bra tag men jag orkar nog inte kolla hela för jag måste ju fixa mig inför morgon dagen.

kom hem för ett tag sen och jag kan säga att det inte alls var så farligt kallt ute, vilket jag tycker var bra eftersom att jag inte hade sådär enormt mycket kläder på mig.

jag har hunnit göra lite saker här hemma förutom att packa in varor och såna där vanliga hushålls grejer. jag har nämligen skickat in en ansökan till ett jobb på helger och några hundralappar i veckan är alltid bra :) så nu har jag varit enormt duktig och skickat in till 3 olika jobb.

men nu ska jag fortsätta kolla på tv, så hare!

PUSS!

tågresa nu eller senare?

en skvätt av beslutångest om när jag ska fara hemåt till min enkla lägenhet. fast jag verkar ha rätt så mycket tur idag jämfört med vad jag brukar ha :) det går nämligen lite fler tåg idag än vad det brukar. så nu kan jag välja om jag vill åka 13.02, 15.01, 18.23 eller 22.11.
tänker nog stanna ett tag till för jag har en del att göra så 15.01 tåget blir nog ganska perfekt :)

idag är det gammelmormors födelsedag och jag har bestämt mig för att tända ett ljus för henne här hemma hos mamma, om ni kommer ihåg så har hon gått bort ganska nyligt och det är därför jag har denna tanke. och det ska jag göra nu, samla alla.

PUSS!


UTGÅNG!

med hunden!

vet inte varför jag kom på den idéen att jag ska dra ut och rasta hunden bara sådär. men det är väl för att det inte finns något vettigare att göra här just nu.. morsan kollar idol och jag säger blää!

nä motion med en underbar vovve, det ät sweet :) fast det som är lite mindre rolig är det att det är 12,4 minus grader här och guess what?
Alla ni som tror att det är isbjönar och sånt shit i Kiruna tror helt fel, för jag kan nämligen berätta för er att det är varmare i Kiruna just NU! och att det nyligen har varit plus grader där. det hade jag verkligen behövt hit också.. eller äh, vem behöver värme på vinter? inte då jag ;)

men nu ut med Zita!


PUSS!


livet har många möjligheter, det gäller bara att ta dem.

snart är det dags att fara med min kära mor för att shoppa med henne inne i Birsta, för det är lite väl trist och halvt mobbat att fara själv in till ett köpcentrum. därför har min mor tänkt åka till Sundsvall för att hämta mig och sedan fara in till Birsta nu på onsdag. jag hade nämligen behövt hitta en übersnygg klänning som jag kan ha på nyår  då jag ska ut och göra staden osäker med några goda vänner :) röj står alltid högt upp på min lista när jag är med vissa personer.

jag har en ganska rolig idé men ändå rätt konstig, fast i min klass så borde den vara rätt så normal. nu den 17 december så är det dans på skolan, skolan har även "beställt" ett dansband som ska komma och spela på våran skolan. och jag har frågat några i klassen om vad de ska ha på sig och så, de flesta tjejer säger att de ska ha en klänning i en viss färg och sedan ett par convers. men är det verkligen snyggt? om inte annat så blir det perfekta dansskor och mina convers och klänning matchar med varandra eftersom att de båda plaggen är lila. men jag tror faktiskt att jag ska joina den idéen och också sätta på mina convers, det kommer säkert att se bra ut, iallafall om flera i klassen har det :) annars har jag min idé på att kolla efter ett par vita högklackade skor, men vet ej än.
men nu lägger jag den tanken på hyllan och övergår till något annat.

det är ju snart lucia och det är es1 som ska lussa på skolan.
jag vill starta min karriär som sångare men det enda problemet är att jag inte vågar, feg som jag är men en dag ska jag ta tag i det och försöka mig på ett solo! :) denna lucia blir det iallafall inte, det är för få dagar för det.

jag har tänkt på vad en kär vän till mig har sagt.
"att bara gå vidare, stänga boken och ställa den i bokhyllan för att sedan kunna börja på en ny"
jag tror banne mig att jag ska lyssna på de kloka orden och vandra vidare. tiden är nu och det är dags att göra en förändring i livet, bevisa sig som en bättre person och kliva upp på stegen.
har redan fått höra att jag har blivit till en bättre person, dock med en annan dialekt, men det hör till helt enkelt :)
"den nya Sandra:n är det nya inne!" - det är det som ger. 

 

PUSS!

destination Ljungaverk

Nu sitter jag har i Ljungaverk hemma hos min mamma. dat har väl inte hänt något storslaget men det är alltid bättre än att sitta hemma och uggla i sin ensamhet :) här får jag umgås med nära och kära.

har inte hunnit eller jag har inte velat ha datan i min famn förrän nu när igen är vaken eller åtminstone social med mig. det känns som bortkastad blogg-tid ;) fast egentligen så borde jag göra lite viktigare saker som att skriva några tal i mitt vita skrivhäfte ifrån matteboken exponent, fast det är inte så lockande..

jag såg en grymt bra film för ett tag sen på disney channel, nämligen hitta Nemo. den är å grymt fin och nästan lite halvt sorglig där i slutet. men det slutar åtminstone lyckligt :) disney-filmer in mig heart!

egentligen borde det vara fredagsmys just nu men inte vet jag, alla har nått toppen på att vara tråkiga i denna familj, och det är ju lite värre.

men en glad överraskning är att jag har börjat räkna ner på dagar sen igår, det är endast 23 dagar kvar tills jag lämnar Sundsvall/Ljungaverk för att åka till min födelse stad Kiruna :D få träffa några hel sköna personer som alltid är lika roliga att umgås med, det är livet enligt Sandra!
fast snart är jag väl hemmastadd i staden Sundsvall, eller jag får iallafall hoppas på det.



PUSS!

Sandra och hennes säng

I had a dream last night, you were there
you held my hand so tight, I thought I'd just die
do you remember? when we use to have
so much fun, I used to cry sometimes
those days are gone, did you remember?



nu är det snart dags att försöka somna och drömma sig bort ifrån den riktiga världen för några timmar. dagen har bara flygit förbi och jag har knappast gjort något bra här hemma i min ensamhet, men det är nog för att jag presterade allting i skolan :) ibland är även jag väldigt duktig!

Imorgon blir det skola till 3 kan jag chansa. Dagen börjar lätt med lite esv, vilket jag faktiskt längtar till och så hoppas jag att Rambo kommer till skolan så att vi kan få lite fler idéer till våran gemensama perormance som kommer att bli en solklar vinnare om det skulle finnas en tävling ;) kan tyvärr inte berätta våran idé till den där dikten vi har valt, bara för att jag vet om att vissa ifrån min klass läser min blogg.
Men dagen fortsätter med lunch som förhoppningvis är god, efter lunchen så skuttar jag mot musiksalen 2 för att öva på lucia sångerna med mina kära klasskompisar och Jeff. ajuste! lucian är utsedd, de flesta fick sin vilja igeonom och jag är en av dem. nämligen att Maya fick bli lucia! :)
men oturligt nog så ska vi även ha engelska innan jag kan ta mig hem till min kära mor. Engelskan kommer att suga mer än vanligt bara för att vi ska ha en debatt imorgon och jag och "mitt gäng" ska ha en debatt om; "enlish as a global language". jag, Folke och Thimmy kommer att förlora stor, vi kommer att ligga helt nedslagna på marken för att vi kommer att vara besegrade utav Hanna, Alex och Frida som fick vara mot detta ämne, medan vi andra ska vara för. Om vi har tur så har vi kanske 3 mot argument som även kan vändas mot oss.

om det blir några timmar innan tåget går ifrån centrala tågstation så ska jag vinna lite tid så att jag slipper jobba ihjäl mig med min matte nu på måndag, det är lite väl jobbigt när jag ligger lite efter.. men om jag har tur så går det fort :)

men nu ska jag ta och sova. orkar inte ta och vänta tills Tobbe ringer, så det får bli någon annan dag.
men nu blir det godnatt ifrån mig på bragegatan 16!



PUSS!


English as a global language .. ?

TSS VILKET SKÄMT!
Det finns ju absolut ingenting att säga om den där saken på debatten. Ja jag valde ju helt fel och nu sitter jag i skiten med Folke och Thimmy, inte okej!

Vi ska ha en debatt om det där och jag och mitt "gäng" ska vara för och det finns absolut ingenting som kan räknas som ett bra argument .. Detta kommer jag förlora och gissa vad? Jag är en dålig förlorare! Förra gången vi hade en debatt var på svenskan i 9an. Då skulle jag och två till vara för dödsstraff. Tanken var typ; "shit vad svårt". MEN jag fick faktiskt ihop mer än 14 argument och det blev en klar seger för oss! :D Dock var det bara jag som satt där och snackade så dom andra blev lite smått sura på mig när det var jag som kammade hem ett MVG på den uppgiften till mig, haha.

Men efter engelskan och debatten får jag förhoppningsvis gå ner mot tågstation för att sätta mig på tåget mot Ljunagverk, igen! Och denna helg är mamma ledig, yay! :D



Men nu ska jag hoppa in i duschen för jag har ju tränat i över 1 timme igen! :)

PUSS!


Steget närmare Kiruna!

Jepp nu är det någon timme sen jag och Tobbe fixade min biljett mot Kiruna. JAG LÄNGTAR! OCH FÖR ENGÅNGS SKULL SKA MITT NYÅR BLI AWESOME! :D

Snart får jag vara med mina underbaraste!
Gillar att jag har fått så många sms/samtal och sånt på facebook. Det gör mig verkligen peppad att åka till Kiruna för att röja sönder! ;)


jaaaag saknar er mina tjejor!

Snart träffas vi allihopa igen, ååh kan det inte vara jullov snart eller?! ;)

Nä men jag har ju en massa saker innan vi kan gå på lov.
Jag vill fortsätta på min, Emmas, Mayas och Rambos performance!
Jag vill även vara med på dansen den 17december!
Jag vill vara med på lucia den 13 december!
Jag vill fira julen med min familj!
Och det viktigaste av allt! ...
...    Jag vill öppna alla luckor på min julkalender, eller ja, mina båda! ;)
inte tjock!

PUSS!

Dagens låt!



Såå super!

PUSS!

Klick, klick, KLICK!

Nu är det nästan klart med det här med att boka en resa upp till Kiruna och det är tack vare Tobias Keskitalo som fixade pusslet med att hjälpa till att få dit den sista pusselbiten, jag älskar dig vännen! :)

Fast nu hinner jag inte blogga något mer för jag måste hitta argument till våran debatt imorn, hate it! Bara för att det är såå trist!

Önska mig lycka till! ;)



PUSS!

fett sweet!

Jag älskar min vovve! :D


hon är som min lilla ängel! ME LOVE!

Jajust nu sitter jag här uppe i köket för att ta och vara lite social med några polare och skriva ett blogg inlägg :) Ni fick ju ett sms-blogginlägg för några timmar sen då jag satt på tåget påväg mot Fränsta för att jag skulle till tandläkaren för att laga mitt lilla hål :) Det gick fort men det roligaste var ändå bedövningen som har släppt typ nu, fast det var lite halvt läskigt att dricka och käka för jag kände absolut ingenting på ena sida av käften :o haha.
Fast jag fick inte leksak.. Fick bara en ny tid, men det kan ju vara bra (y)

Får se om jag åker hem idag eller imorn, har ju trots allt sovmorgon imorn och det är mer än härligt. Fast imorn ska nog jag stanna kvar lite extra på skolan för att arbeta lite grann. Dagen avslutas ju ändå med datakunskap och jag behöver en dator till engelska för at kunna leta upp fakta, måste även skriva klart den där grejen till Linda om esv:n, om hur det har varit än till :) Sedan kan jag ju alltid jobba klart matten, det hade ju som underlättat en hel del :)

Måste även snacka med Tobbe för jag tror minsann att det var idag som han skulle boka dom där biljetterna till mig. Off vet inte hur jag ska kunna tacka honom. x) detta blir jobbigt, men jag ska se det positivt! Jag får ju åka ju åka upp till Kiruna tack vare han :)

Men nu har jag en del andra saker att göra så ni får hare!

PUSS!

Märkligt och varmt

Rätt jobbigt när det kommer såna här andra tåg som är i en äldre modell, för dom andra är mycket härligare och så kan man somna i dom också (y) :) men i det här ser jag bara en massa rött som inte är sött! Och så är det varmt :-o aja, snart framme i fränsta där jag ska till tandläkaren (y) sedan måste jag hitta på något sätt att ta sig hem till morsan, men det löser sig alltid! :) gillar såna här skoldagar! Korta och 2 roliga lektioner (y) först esv och sedan träna för lucia, detta är en schysst dag och imorn har jag sovmorgon, nice :-d aja, nu ska jag fortsätta åka tåg så hare king, tjing!

RSS 2.0