hallelujah!

Snackade nyss med världens underbaraste! Jag blir alltid så glad att få höra hans röst, fastän det är över telefonen. Och det bästa av allt är att jag snart får träffa honom! :D Lyckan är gjord.

Idag har det varit en enorm sol och jag har då inte varit inne nästan en sekund kan jag säga, så härligt väder och jag har spenderat tiden ute. Det var omkring 30 plus idag, inte illa alls:) Hoppas på bra väder till Kiruna. På tal om Kiruna så har jag packat klart allt nu för imorn bär det av med först tåg till Sundsvall för att sedan gå mot lastbilen jag ska åka med, fast innan vi åker så ska jag hämta ut min kära w995 och jag är så lycklig för den mobilen jag har just nu är snart helt trasig, fattar inte hur jag lyckas.. Haha ;) Men då blir det bilder som bara den, ska ta med kameran fast mobilen med 8megapixlar är bättre än den som har 5 (y) Och snacka om tur att min mobil redan är klar, trodde att jag skulle få åka utan den, men nej. Sandra, livet leker för dig! Jag älskar mitt liv ibland, och just nu extra mycket för nu är det bara 2 dagar kvar och sedan ses vi my sexii boy ;)

Eftersom att jag har varit ute hela dagen så har jag även fått mig lite mer solbränna och det är najs! ;)

Imorn blir det avfärd ifrån Sundsvall med Örjan och syrran, sedan blir det att stanna en natt i Luleå och sedan blir det att åka tåg på onsdag mot staden, jag gillart!

Denna dag har bara blivit som jag ha velat ha den känns det som. Fick sova hur länge som helst och sedan kändes det för ensamt så jag gick och hämtade brorsan ifrån dagis och sedan har vi umgåst ända tills morsan kom hem, vi har väl solat och bara tagit det lugnt i solen och sedan blev det att spela kubb. Jag vann mot morsan och sedan vann jag och Jimmy mot morsan, snacka om vilket team! :)


- älskar dig bror!

Men nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imorn. Kommer att lämna datan hemma men ni kan vara lugna, jag känner folk som har en dator att låna åt mig :) så jag ska uppdatera men det kan bli brist på bilder just dom där dagarna men jag lovar att fixa en bild-bomb senare ifrån festivalen och utanför + att jag har pengar på mobilen ifall jag inte får en data :) så ha det bäst, sovgott, puss och kram!

taggad!

Aahh rubriken passar så enormt in på hur jag känner för Kirunafestivalen just nu! :D Är taggad som bara den och så går dagarna mer segt än någonsin.. Något mer som är ivägen just nu är om jag verkligen har skjuts till Kiruna, alltså jag vet att det fixar sig på något sätt men jag hoppas ju på att Örjan får en körning till Kiruna så att jag slipper åka med någon annan till typ luleå eller piteå och sedan åka tåg därifrån. Off, hatar när jag inte får klara besked direkt. Får förhoppningsvis svar om han får en körning upp imorn (idag) eller på tisdag. Eller så åker vi redan imorn om jag har tur! :D

ÅÅH finns så många planer i helg! :)
Har fått en sovplats, middag med girlsen, party, party, träffa syrran + farsan och framförallt, träffa vännerna! :D

Juste, det är inte enbart jag som ska på kf härifrån trakten (ljunga, fränsta) syrran är redan där, sedan ska jag upp men nu imorn åker Felicia Wikholm till Kiruna och ska garanterat vara med syrran i jukkas och med henne på kf. :) Haha, pratade nuligen med farsan om biljetten och han skulle kirra den. Men annars så sa han att om syrran eller Felicia ser mig full inne på området så ska han ta hem mig eller åtminstone slänga ut mig ifrån området, fast det roliga är ju att jag får dricka för honom bara för att han kan lita på mig och jag har inte tänkt göra något dumt, nej inte alls ;)



Kanske måste stanna hemma hela dagen imorn eftersom att både jag och min mamma tror att min lillebror Jimmy kommer att få vattenkopper och jag har ju turen på mig sida att jag redan haft det och just därför är jag immun mot det :p så nu kan ingenting stoppa mig ifrån resan upp! :D

Aja mer har jag inte att skriva om, så ni får ha det bäst och sova gott, puss och kram!


nattinatt!

tjo jovisst jag lever fast ändå inte, är så jäkla trött så nu blir det att sova. Skriver nog imorn, mest troligt. Tjarå och sovgott, pusshejs!


stay alive!

Shiiiiiet vad du är urgullig! Snackade nyss med en av världens mest underbaraste personer! Lite smått packad men han påstod att allt som han säger i fyllan är sanning, så jag får väl lita på honom då :) Fick nämligen veta ett par saker + att närmare stan kommer jag nog inte men kanske lite skämmigt då, nejfan och skäpning Sandra Hjortborg! Du skäms ju knappt för något så för honom ska du verkligen inte skämmas för, han är en på miljonen fastän ingen annan har verkat se det i honom och jag vet vad som sker när jag flyttar, jag måste släppa taget.. Men nu ska jag inte bli blödig här, nej! Jag klarar mig i alla väder! Cause I'm a fighter! :D


Ja annars idag har jag umgåst med familjen, varit på något ställe, kommer dock inte ihåg vad det heter just nu men eftersom att jag glämde mobilen i bilen så blir det inga bilder ifrån stället. Men jag kan iallafall säga att alpackor är svin söta! :)


Hade inte vilja ha en för då sviker jag ju mina underbara zebror<3! 
Nä men alpackor är söta och zebror är hel grymma, precis som mig och därför passar jag och zebror ihop ;) Nejnej, zebror slår allt i alla sammanhang!


Underbara djur, and I love them!

Aja mer idag :) Jag har även dansat i regnet med min lillasyster, fast det började åska så vi gick in igen + att vi skulle käka. Maten blev grillat, alltså svin gott! Fast det var lite kul att vi var tvungen att ha grillen på altan för annars gick det inte att grilla, men det gick bra iallafall! :)

Imorn åker Linda och Filip hemåt. Kommer garanterat inte sakna dom eftersom att dom båda är lite som dom är och jag kan verkligen inte tänka mig att vi är släkt. Men aja, imorn är det över iallafall (y) skönt! :D

Ska försöka hitta på något att göra imorn också, lite väl segt att bara vara hemma typ hela tiden, fast jag har ju varit och åkte fyrhjuling förstås, men en sak kan jag då säga, och det är att ingenting kommer att slå helgen då kirunafestivalen äger rum, jag ska då ha sjukt roligt! :D och det ska jag och mina vänner fixa! Och jag får ju inte glömma den där underbara killen ;)

Förhoppningsvis kommer jag till stan (Kiruna) på onsdag eller torsdag, men jag hoppas på onsdag :) längre tid = med bättre! :) Kiruna är fortfarande stan för mig, fattar liksom inte varför för det är ju Sundsvall som är själva staden för dom som bor här, aja kanske vänjer mig, fast enligt Ch så är sundsvall inte mitt hem, utan det är Kiruna som är mitt hem men om jag får bestämma så skippar jag och bo i Kiruna för Kiruna suger som faa-aan! Därför flyttar just jag :) Men jag saknar ju vännerna så enromt och dig :( fuckshit!

Aja men nu ska jag ta och kolla en film och sedan ska jag ta och sova så att jag orkar upp imorn :) så sovgott och ha det bäst, puss och kram!

midsommar afton

Idag händer väl inget mer än att jag ska umgås med familjen. Vi ska väl grilla och det eftersom att det är midsommar idag fast hoppa på lite bättre väder än det dom har lovat så blir nog denna dag toppen! :)

Imorn är det tydligen mening att dom flesta ska till viskan. Men jag tror jag skippar det bara för att jag MÅSTE tagga till kirunafestivalen! :D Inte många dagar kvar och snart är jag hos mina underbara vänner igen för en sista gång (I think) i staden Kiruna för den här sommaren.

Men det kanske händer en hel del i sommar iallafall. För jag har fått höra att jag, syrran och farsan kanske ska sticka utomlands en vecka eller två och jag följer lugnt med! :) Första gången jag är utomlands på riktigt isåfall. Bättre sent än aldrig ;) Annars blir det en hel del bad i sommar och sena sommarkvällar och i slutet av detta lov kommer jag till det bästa! :D Jag ska nämligen skaffa mig eget, och jag gillar det såhär mycket; |------------------------------------------------------------------------------| av såhär lite; |-| och då är det rätt mycket, yeah Sandra flyttar hemifrån, hmm, den storyn gillar jag skarpt! ;) Och då blir det att inreda och jag som älskar att hålla på och greja så att det blir sådär extremt fint, enligt mig förstås men min stil är min livstid and I love it!

Förresten så vaknade jag där vid 10, klev upp och började städa rummet för jag får inte åka till Kiruna om jag inte har städat mitt rum och det kan jag förstå varför. Men nu är nästan allt klart men jag avslutade min städning med ett blogg inlägg bara för att jag börjar bli väldigt hungrig så nu kommer detta inlägg inte bli så mycket längre så ni får ha det bäst kära läsare, puss och kram!


Snart får jag träffa dig igen bra, bättre bäst!

Kung för en dag

Hej där allihopa!

Har nyligen kommit hem ifrån Henrik Söderberg, trevligt att träffas för det var ett väldigt bra tag sen senast :) Vi gjorde väl inget speciellt, var hemma hos honom, var ute en sväng, kollade film och snackade som bara den, helt enkelt umgås som vanligt. Ni ser era äckliga människor som sprider rykten, man kan umgås som bara vänner fast det är en kille och en tjej! Där blev ni nog allt imponerade ;) ogillar dom personerna som inte har ett liv och som tydligen måste förstöra någon annans liv, ägd!

Mer som har hänt idag är väl att jag min dag började med stress eftersom att jag skulle följa med syrran på deras sista dag på simskolan och vara där med dom. Jag trodde att det skulle börja klockan 1 som det alltid har gjort så jag ställde klockan på 11. Sedan kommer Linda in och säger att vi ska vara där 12, och att vi skulle åka dit halv, lite smått panikslagen men jag kom iväg och det var faktiskt roligt fast snacka om att jag har sega syskon. Följde bara med för att Jimmy skulle få bada, han kan ju inte simma så tänkte att han skulle få göra någonting roligt :)

Sedan var det ju så fint väder hemma så jag tog och spelade lite fotboll med småttingarna och sedan drog jag fram solstolen och satte mig där, härligt värre med 25 grader plus :D Sedan följde jag med min mami till något ställe där vi skulle köpa blommor, hittade jätte fina, har dock inga bilder på dom men ni får klara er :)

Sedan hörde Henke av sig som han skulle göra och så satte jag mig på fyrhjulingen, får tyvärr inte köra så Örjan fick skjutsa mig och det var perfekt att åka fyrhjuling när det var sådär varmt :) Och sedan var jag hon Henke och nu vet ni hur min dag har varit :)


Henke (gammal bild) :)

Just, glömde att berätta. Förr när jag var hemma hos Henke har det första jag sett när jag kommer in i deras huset varit hunden Pia, jätte söt hund, tyckte om henne rejält! Men idag när jag satt i soffan och kollade tv så märkte jag att hon inte var där och så frågade jag varför och så fick jag höra att hon hade gått bort i början av januari. Hoff det stack till, fattar inte varför men hon var en väldigt fin hund och jag saknade henne där hemma hos honom. 

Nu ska jag ta kväll så god natt på er, puss och kram!


Everybody going crazy

Idag 23 juni, eller just nu! Vill jag säga grattis till Jimmy Andersson som fyller 18bast, hoppas du har haft en bra dag! :)

Dagen har bjudit på mycket sol! :)
I morse blev jag väckt med våld av min lillebror, han kom nämligen och hoppade på mig och sa att vi skulle till lekparken, snacka om att jag blev rädd, snacka om jobbig morgon, men jag överlevde! :D

Klädde på mig lite fort, gick upp och käkade frulle, det var gott och sedan satte vi fart mot lekparken. Jag och Sara cyklade dit. Jag och morsan kollade mest på när dom höll på att leka men ibland fick jag också vara med på någon kant :) Sedan fikade vi fruktsallad och kakor + festis, gott! :D Sedan for Morsan med Sara och Stella till Fränsta för dom skulle på simskola så jag fick vara kvar med Jimmy och Filip, fick springa en hel del eftersom att de skulle fånga mig, men dom lyckade inte, jag är för snabb ;) men efter ett tag kom morsan och eftersom att Sara var i Fränsta så kunde hon inte cykla hem sin cykel så denfick Filip ta denna sväng.

Ett tag efter att vi hade kommit hem och Sara och Stella hade kommit till oss så plockade jag fram ett spel som vi skulle spela utomhus. Sara och Stella vann och dom fick möta mig men dom vann över mig, snacka om bra brudar det där :) Sedan tog vi oss lite cheesecake, det var gott! :)

Efter ett tag fick vi höra av grannarna att det hade varit en snubbe i grannhuset (stället står tomt). Han hade slagit sönder en ruta i dörren och låst upp och hade gått in och varit där. Så efter att vi fick höra det så gick vi också dit och låste upp och kollade i det huset, lite spännande var det ju ;)

Och sedan har jag inte gjort så mycket mer.
Imorgon eller ja, idag ska jag vara barnvakt igen åt mina syskon och sedan får det vara nog! Jag ska hitta någon och umgås med för nästa vecka åker jag ju till Kiruna och jag vet ju vart jag kommer att bo om nätterna iallafall :D och så vet jag vilka jag vill umgås med på dagen och kvällarna! Saknar er vännerna :)


-saaaknar er brudar!

Men nu ska jag in på andra sidor och spöka så ni får ha det bäst och drömma sött, puss och kram!

already gone

Som ni alla säkert vet är att jag har flyttat ifrån Kiruna och vet ni varför just jag gjorde det? Jo det är för att jag vågade ta steget ifrån den där ryktesfulla skit staden, jag vågade lämna mina vänner på hopp om nya, och jag vet att jag lätt kan fixa det, jag är inte blyg och jag skäms typ aldrig över någonting, vilket tycker jag är en bra grund :) Men det finns många som har ångrat sig när dom inte tog chansen och flyttade, men jag är inte rädd, jag tar den lätt! Just nu är min adress på en helt annan ort, fast det har den varit i snart över ett år fast det är först nu jag har flyttat ner själv. Egenligen ångrar jag ingenting förutom att jag stack ifrån mina vänner allt för fort utan att ta ett riktigt farväl. Men nu till kf är stora planer upplagda med mina vänner, och jag ska självfallet umgås med dom en sista gång innan jag åker hem igen helt och hållet. :)


Idag har vädret varit mindre bra, men det har ändå varit rätt varmt men jag förväntade mig mer. Hoppas på bra väder imorn eftersom att jag, morsan och småttingarna ska till parken och röra på oss och sedan mot kvällen ska jag, morsan och hundarna på lång promenad, men vi ser ju hur det blir med det ;) min mamma är lite lat.

Idag har vi även bakat cheesecake, tillochmed dubbelt upp! Har bakat flera gånger innan, och jag är less på att dom tar slut så fort så jag tog friheten och gjorde 2 denna gång ;) Och jag fick ju som sagt hjälp av Jimmy, Sara och Filip, lite väl mycket och på grund av det blev det jobbigare ett baka, men nästa gång gör jag den själv! mohaha.


Gammal bild men det är ju iallafall min medhjälpare och en cheesecake (y)

Sedan har jag varit en nörd. Jag tog nämligen fram ett utav våra tvspel och satte mig och spelade Zelda, rätt klurigt spel det där.

Och sådär i ja, nu vet ni lite om vad min dag har bestått av och om min morgondag ser ut om det är fint väder :) Så nu ska jag ta mig friheten och gå och lägga mig, så ni får sovagott, puss och kram ni bästa!


förjävligt trist!

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - det är jag
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - det gör jag
hur många har du varit kär i? - 1!
är du kär just nu? - som bara den!

Tio frågor om dig själv
fullständigt namn? - jenny sandra nikolin hedlund hjortborg
när fyller du år? - 19 maj
några piercingar? - öronen, naveln, näsan och läppen
vad har du på dig just nu? - string
vilken årstid är bäst? - sommaren!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna upp bredvid den underbara och se honom sova, sedan ge han en puss så att han vaknar och får armarna omkring sig.
vad tycker du mest om hos dig själv? - mitt utseende faktiskt
vad är du bra på? - skratta och förstå
vem älskar du mest på denna jorden? - familjen och vännerna
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon självfallet!

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - min älskade Josefin!
vem är den roligaste av dina vänner? - Rebecka toppar nog här
vem är snyggast av dina vänner? - kan inte peka ut någon, alla skulle jag nog tro
vem är mest partyprisse? - solklart emmy och julia!
vem är den du helst har filmkväll med? - vännerna men om jag måste peka ut någon så väljer jag Christian Eriksson!
vem av dina vänner är mest "evil"? - inte den blekaste

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast?
- Josefin
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jodå, funkar väl prima
vem är farligast i din familj? - jag skulle jag tro
vem ser roligast ut i din familj? - hade lätt toppat katten här men hon är ju såld, annars vet jag inte
vem är coolast? - men jag självklart
har ni något husdjur? - två hundar
vem har du mest gemensamt med? - Josefin
vem står för underhållningen? - alla har väl sitt sätt
vem sover du oftast med? - ingen av dom
roligaste kvällen med familjemedlem? - en vanlig jävla vardag

10 frågor om idag
vad har du gjort?
- varit ute med Zita, och suttit med datan i famnen, ni vet, klockan är över 12
har du varit glad idag? - mest seg
har du varit ledsen idag? - nej, hinner ju inte med allt
har du gjort något bra idag? - hunden måste ju ut, så ja
vad ska du göra nu? - borde sova
har du gjort något dåligt idag? - satt mig framför datan
vad har du ätit idag? - ingenting
har du duschat idag? - nejnej
är du trött nu? - vet inte längre, mest seg
vad händer imorn? - imorn är det onsdag och då ska jag till parken med småttingarna

Annat
Går du i skolan?
- fan heller, sommarlov!
Har du varit i skolan idag? - pfft neeej
Hur mår du just nu? - feel good
Har du piercat dig själv någon gång? - yesman

telefon/mobil
Vem ringde dig senast?
- mamma
Vem ringde du senast? - mamma
Vem sms:a till dig senast? - Emil Beldt
Vem sms:a du till senast? - Emil Beldt

övrigt
Är du hungrig nu?
- jag hungrig? Det är ju sällsynt om nåt!
Vad är klockan nu just nu? - 02.00
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bloggen och facebook

familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - någon timme sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - det kommer jag ite ihåg

sport
Går du på någon sport? - nejfan, gymmet i miss u! fast snart blir det streetdance!
I så fall, vilken/vilka? - ut och går med vovvarna
Trivs du med den sporten? - tss, skarpt!
Tycker du att den sporten är rolig? - same shit here to 
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - super
Lyssnar du på musik just nu? - behöver du ens fråga, musik är mitt liv!
I så fall, vilken låt för tillfället? - Rihanna - disturbia
Vad gillar du för musik? - det mesta



fuck this shit, nu tar jag fan kväll!

homecoming queen

Dagen har bjudit på solsken, and I like it! :D
Hoppas på bra väder imorn och så måste jag komma ihåg att ta med lite fin väder till Kiruna också, för nästa vecka blir Sandra back in business(!) jag längtar sååååååå mycket att få träffa dom underbara vännerna! :) Och nej Pekka, Kiruna är inget skönt place, kommer dit bara för vännernas skull. (y)

Idag har har min outfit bestått av ett par korta shorts och bh (y) så varmt tyckte jag att det var, fast när det blev kallare blev det ju mer kläder förstås :) Imorn har jag lust att fara och bada, fast jag tror nog att jag ska dra ner till näset med hundarna och låter dom bada ifall det är fint väder :) Juste, imorn kommer jag få besök till sängen, min lilla syster Sara har nämligen frågat om hon får komma och mysa med mig imorn eftersom att hon vet att jag inte orkar kliva upp där vid 8-9 tiden, hon är bara för söt ibland :)


Denna låt;

Satt hemma hos dig engång och såg att du lyssnade på denna, rätt bra så jag la till den i min lista på spotify, och varje gång den spelar tänker jag på dig. Jag ser en bild framför mig när den första kyssen ägde rum. Dina ögon, din närhet, i just den stunden kändes allt perfekt och nu får jag; "Jag saknar dig <3at" off, saknar dig grabben!
Han; "off vad du är barnslig, haha"
Jag; "självklart, men jag lever ju bara livet och jag vet att du gillar det"
Han; "jooo, jag gillar det"
Och sedan en puss på det, gillart!

Men grabben, jag kommer till Kirunafestivalen och kommer få en stor del av min tid, fast inte lika mycket som Rebecka kommer få, haha var romantisk jag känner mig :D

Och från mig till er alla; Thanks for the memories!


Aaaaaah, nu kom det upp igen! ;o
MAN SKA INTE PUSSA SINA TJEJKOMPISAR OM MAN ÄR KILLE ENLIGT MIG, DET KÄNNS SÅ FEL!
och helst när ens vän känner mer för den andra än vad man själv gör för den, nej, jag ger en fet diss till det! Och det är fler än en nu på mindre än 2 månader, det är ju sjukt! Jag blir knäpp, det är fel, en kram är väl okej men vafan en puss, skärpning här nu! Det hade varit en annan sak om jag hade känt likadant för den personen, inte annars. Första fallet var en kille som skulle vara min bästavän, på min födelsedag hände det, snacka om flopp! Vi är dock inte vänner på grund av det eftersom att det kändes som att något SPRACK, och sedan att du påstod att det inte kunde vara på det sättet, nää bästavänner ska väl lita på varandra, right? Men självklart! Ähh lika bra att du försvann din svartsjuke jävel! Hell yeah, Sandra lever livet like a fighter! ;)

Men nu ska jag ta kväll eller åtminstone på ett tag :) ha det bäst och sovgott, puss och kram!

jag kanske gillar det!

Fattar inte varför jag jämt sitter uppe såhär sent, det ger mig bara mindre sömn men ändå längre dagar, fast det är ju inte det roligaste att sitta uppe alla nätter i rad ensam. Måste skaffa mig en natt kompis ;) Synd att du inte är här ni grabben!! Saknar dig så grymt mycket.

Men Tim, jag är inte alls tråkig, bara för att du inte får som du vill, jag gillar kanske att vara taskig mot folk, nää sån är jag inte. Tycker att jag har blivit en mycket bättre människa nu. Har inte alls så mycket att bära på och det tyngsta fick jag släppa av för några veckor sen, enklare sagt, innan sommaren började. Jag är glad att det blev såhär, känner mig som sagt fri, men ändå fast i en källa full av starka känslor för den där "hemliga killen".. Och nej, jag tänker inte berätta vem det är för er kära läsare ;) Han är iallafall grym på att skriva urgulliga sms!


Ja idag har jag tagit det lugnt som bara den, skulle egentligen umgås med Emil men det blev inget, men det var skönare att vara hemma, är som helt slut efter dom här nätterna, så jag har typ halvsovit hela dagen. Hoppas att det blir sol imorn, för jag har verkligen lust att vara ute så jag tror att jag ska ta med mig syskonen och Filip til parken imorn, fast ändå har jag lust att springa, aja ser ju vad jag väljer att göra, det är ju trots allt sommarlov nu så jag hinner :) Kanske drar till Fränsta en stund imorn, jag tycker att dagen ska ha mycket att ge!

Jasså Filip Nordmark, du har fått upp ögonen för samma mobil som mig, det är inte första gången det händer, måste nog ta och snacka med dig om den imorn, men du ska veta att du är en bra vän fast du gillar att härma mig ;) Glad att du finns där! Kommer ihåg att jag skrev "vi borde vara bästisar" eftersom att han och jag kände precis samma sak om några saker, vilket bevisar att han är en bra person som jag litar på till 100! :)

Nä jag skulle nog ta och lägga mig nu så att jag pallar att kliva upp imorn och hinner med allt imorn, juste, måste påminna morsan om det där att hon ska snacka med killen som håller i (kanske) mitt nublivande sommarjobb så att jag kan dra till Kiruna, så jag hoppas verkligen att han kan svara på det, vill verkligen till vännerna igen, måste till kf! Men nu vet ni det så ni får ha det bäst och sova gott, puss och kram!


- Like a sun, bby you shine cause you're wonderful, I still love you!

en dag med Sandra

Svar på tal; Men vad roligt, hoppas att vi kan börja umgås och så, precis som förr Emma :) det hade inte alls varit fel. Vi borde även ses någon dag här under sommaren också :)


Yeman, nu har jag satt mig här igen framför datan och så klickade jag mig in bloggen bara för att jag har en hel del att berätta för er :)

Dels att denna dag for vi till Östersund och badade där eftersom att det spöregnade så vi får ta djurparken en annan gång :) Men iallafall, vi var där och badade, det hade gått några timmar och så började det att pipa helt plötsligt och vi fattade inte riktigt vad det var men sedan sa Örjan att det var brandalarmet som gick och alla var tvungen att gå ut i regnet så jag och min lillasyster Sara småsprang mot en ute pool för att inte frysa röven av oss och till slut fick vi gå in igen för att vi skulle få information, men det var falskt alarm så jag och Sara skyndade oss till en bubbelpool, bara för att dom är så varma ;) Vi var väl där yttligare en timme och sedan for vi och handlade på coop och sedan for vi hem.

Hemma tog vi och käkade, efter det blev tvsoffan ett offer för oss eftersom att allt bad hade nästan tagit kol på oss ;) nä men det var skönt att slappna av iallafall, vi kollade en film och sedan stack jag ut med Zita i sådär en timme, snacka om skönt väder! Sedan har jag Snackat med Emil och vi bestämde att vi skulle ta och umgås imorn, och jag tänker verkligen inte vara i Ljunga då, nej utan jag far nog till Fränsta (y) Träffar nog lite mer folk där än här :)

Och nu sitter jag framför datan och ta det chill som bara den, sitter och planerar lite smått med Martin Forss om hur det kommer att bli till kf, han ska nämligen fixa in mig i öltältet, under hans jacka, men jag säger bara; "lycka till grabben" :D Och om jag inte kan komma upp till kf så ska han sno eller låna ett plan för att komma och hämta mig, riktig gullig kille om han hade fixat det, haha.

Men nu ska jag ta kväll så att det inte blir så sent, somnade först vid 3- halv 4 eftersom att jag fick en del gulliga sms, och några tårar, men så kan det vara och nog snackat om det nu, cause, I'm happy! :D Men ni får ha det bäst och sova gott. Puss och kram underbara läsare!


natt skrivning

Hej ni söta!

Svar på tal; Hej Emma, det kommer att bli skvadernsskola jag kommer att börja nu till hösten :) puss!

Idag har jag varit i Sundsvall och Birsta eftersom att jag, Örjan och Jimmy for dit för att jag skulle lämna in min w995 så att den ska bli hel och fin igen för att jag ska sälja den, för att jag vill ha en ny och valet står mellan 2 mobiler och jag kan inte välja, så jag gav Örjan uppgiften att ta reda på vilken av dom det är mest värd att köpa :) Testade för övrigt båda mobilerna idag och jag blev förälskad i dom båda och jag har verkligen inte råd att slänga ut 10,000 på 2 mobiler bara för att jag inte kan bestämma mig, nej! Aja jag ser ju, måste spara lite pengar till och om jag har tur så får jag sommarjobben jag har kollat nu :) Måste även köpa en ny dator, min börjar bli rätt gammal, och jag gillar ju det nya ;)

Vi var väl i stan ända til halv 6 sedan for vi hem och jag började städa mitt rum och nu ser det någolunda rent ut, det är bara några små saker som ligger här och där men det fixar jag snart, kanske imorn :)

Imorn blir det att kliva upp tidigt för imorn ska jag, familjen-Josefin, Linda och Filip till Östersund, om det blir fint väder ska vi och kolla på djur, typ ett zoo och vet ni vad som finns där?! :D JO DET FINNS ZEBROR!! :D :D Snacka om att jag blir lycklig om det är fint väder imorn. Men om det inte är något fint väder så ska vi bada och då ska jag använda min ursnygga, nya bikini! :) Men det får vi se imorn hur det blir.


Vet ni?
Jag älskar min säng!
Den är så grymt skön och så sover jag super bra i den


Erkänn härlig! Och den älskar mig verkligen ;)

Bilden ovanför har jag gjort tillfällig, tyckte att jag skulle ha en bild med dom fina flickorna, men ska fixa fler bilder och sedan ska jag fixa den bättre (y) :)


- Högalid is the shit!
Saknar er enormt, min klass som var så älskvärd men ändå dom mest idiotiska. Men jag älskar er iallafall ;)
okej nu är inte alla som är med på bilderna ifrån min klass då, men några iallafall

Men nu ska jag ta en tidigare kväll än alla andra dagar så ni får ha det bäst och sova gott och jag lovar att jag ska ta med kameran imorn, så puss och kram!

välkommen till en ny dag!

Tjo och tjena bloggen!

Idag har jag gjort en massa men ändå ingenting, dagen var alltså trög.
Dagen började med att jag vaknade där vid 6-7 på morgonen, kollade klart filmen jag började se igår och sedan somnade jag om, hade ställt klockan på 10 men jag vaknade först 11 då min lillebror kom och väckte mig. Det första jag gjorde på morgonen var att städa men jag började typ bara och så slutade jag typ lika fort, eftersom att det blev mat och sedan hade jag ont i huvudet så det blev att ta det lugnt.

Sedan drog jag och Örjan till Fränsta med fyrhjulingen, det gick hyfsat fort men inte lika fort som med bilen. Vi for iallafall till apoteket och sedan till ica, där min mamma jobbar eftersom att vi skulle handla till middagen som blev grillat, snacka om att det var gott! :D Sedan hittade jag en polare som inte kunde flyga


En kråka, ingen snorkråka så ni vet ;)

Nä men den lille kunde inte flyga och en av våra hundar tänkte ta en tugga men jag hann stoppa henne. Men vi fångade den och stoppade in den i en bur med mat och vatten. Men några timmar efter så vaknade jag upp ifrån min sömn och gick ut och kollade på pippin men den hade bara försämrat sig så vi bestämde oss för att avliva den så att den inte skulle behöva lida något mer, men min lilla syster blev rätt så ledsen men det var ändå tur att vi inte hade haft den där kråkan längre, för då hade det blivit värre. 

Efter det var jag och Örjan tvungen att åka till Fränsta igen för att hämta kol till grillen så vi tog fyrhjulingen igen :) Sedan när vi kom hem var det dags att starta grillen och käka, och jag kan säga att det var grymt gott ;) 

Sedan har jag fått en jätte fin bild på Lucas 

 
Sötvovven då!

Aja, ska försöka sova och förhoppningsvis fyller jag på min mobil imorn så att jag kan snacka med alla mina underbara, äkta vänner som jag älskar över allt annat! Och så ska jag försöka få tag i Henrik Söderberg, för han har iallafall försökt få tag i mig så jag ska ta och höra vad han vill så fort som möjligt :) Men nu får ni klara er! Puss och kram!

170610

Säger bara; "dagens låt, lätt!"



Får upp en bild av mig och de närmaste, sitter och grillar vid havet, nog för att Kiruna är långt ifrån ett hav men ändå. Off saknar er!! Måste ta mig upp till kf, finns många som vill att jag kommer "hem" igen. Vi måste göra något oslagbart, något älskvärt, något jag sent vill glömma! ÄLSKAR ER!

Det är enbart en kille som kommer upp i mina tankar. Jag är inte beredd att lämna dig, jag älskar dig och det har jag gjort en lång tid. Den där förälskelsen sitter i än, och det tog sitt tag innan jag fick höra att du också tycker om mig mer än en vän. Jag får sån ångest, för det är dig jag vill ha!
--

Annars så har jag varit i Birsta idag. Shoppade en hel del men det finns tyvärr inga bilder på det så ni får klara er men för det kan jag berätta vad :) Det första jag måste ta upp, det var ett absolut MÅSTE-plagg eftersom att det var en tshirt med en zebra på, och alla ni som läser min blogg vet ju om aty zebran är mitt favvo-djur :D Sedan var det ett MÅSTE-plagg till eftersom att jag brukar fastna för ordet "sexigare" och denna gång var det filip som sa; "det ska vara lackleggnings, det är mycket sexigare på tjejer" (kanske inte så han sa, men ni hajjar grejen) så ett par lackleggings har jag införskaffat mig igen, eftersom att mina förra gick sönder. Sedan köpte jag ett par gladiatorsandaler, ursnygga! Har inte gillat såna skor tidigare men nu var det ett måste när jag såg dom! :) Sedan köpte jag en nu bikini, ni vet, jag måste förnya mig till sommaren ;) det är ju trots allt "sexigare". Har även köpte prylar åt syskonen, fast inte till dig Josefin :P .

Sedan skulle jag ju städa mitt rum, har jag gjort det? Nej det har jag inte, så direkt när jag vaknar imorn ska jag klä på mig och inte lämna detta rum innan jag har städat klart! (undantag om jag måste på toa förstås, höhö)

För övrigt och på tal om ingenting så har jag inga pengar på mobilen, men jag ska fylla på snart, lovar! :) kanske till den 18, vet inte än, ser ju.

HHAHA, juste!
Påväg mot Birsta såg jag och morsan 2 kossor, eller ja, en tjur och en kossa som parade sig, fytusan vad det såg fult ut, men visst de kan tydligen, fast jag fattar inte hur en tjur kan ta sig upp till en sån höjd?! x) Får inte in det i skallen, men aja (y)

Men nu ska jag nog ta och slå på en film så ni får sova gott och ha det bäst, puss och kram älskar er kära läsare!

tjena!

har inte hunnit blogga idag eller ja, igår. Ska egentligen sova nu eftersom att jag ska upp tidigt för att imorn ska jag och familjen iväg till Sundsvall eller Birsta för att shoppa, och jag vet precis vad jag ska köpa!

Men nu ska jag sova, ha dte bäst, puss och kram!

140610

Känner mig rätt tråkig när jag inte bloggar, känns inte helt okej, men vafan, jag lever livet iallafall :D

Idag har det varit rätt bra väder, men inte sådär riktigt sommar väder fast bättre än i Kiruna fick jag höra så jag är nöjd. Men jag vill ändå till Kiruna bara för att jag vill träffa folket och hinna vara med om Kirunas största händelse som händer engång om året, juste Kirunafestivalen, KF helt enkelt :) Men jag får se om morsan släpper mig dit eftersom att hon fick höra idag och det blev nämligen en överraskning för mig med, jag, syrran och farsan kanske sticker utomlands veckan efter kirunafestvalen, och det är ju något jag gör mer än gärna kan jag lova! :D

Till idag då.
Idag har jag vaknat, käkat frulle och stuckit till annikas hund och katt center men jag kunde inte byta in halsbandet eftersom att det inte fanns rätt storlek, men hon får väl klara sig då, men jag köpte iallafall lite godis åt vovven så nu är det dags att sätta igång och träna henne, hård träning nu i sommar och till slut kan jag kanske skaffa mig min alldeles egen för jag vill ju ha en speciell ras, nämligen en Shetlands sheepdog så otroligt söööta hundar!


ETT MÅSTE!

Sedan har jag hämtat hem brorsan ifrån dagis och fixat käka och sedan stack jag ner til kiosken för att posta ett brev som är super viktigt! Men nu behöver jag inte oroa mig över det brevet något mer :) Och efter det har jag väl bara tagit det lugnt, så lungt att mitt rum ser ut som ett bombnedslag, det är hemskt och jag måste ta tag i det, helst imorn, men imorn ska jag följa med Sara till simskolan eller ja, när jag har lämnat henne där så sticker jag till morsan jobb och är social där ett tag, typ en timme och sedan drar jag tillbaka till badis och sedan hemåt igen, trevlig dag ;) och så måste jag träna med Zita!

Men nu blir detta inlägg inte mycket längre eftersom att jag ska slå på en film och försöka somna tidigare för engångs skull, juste, innan jag glömmer, gott folk mina pengasr på mobilen är slut, fyller på fortast möjligt! Så sovgott, ha det bäst, puss och kram!

sista för kvällen

Blev inte så många inlägg idag, men ändå fler än vad jag brukar skriva, åtminstone ibland :)

Ja, det finns väl inget speciellt att skriva om denna dag så jag skriver om imorgon dagen (alltså idag, klockan är över 12)

Idag ska jag vakna där vid 10, käka frukost och sedan klä på mig och ta med mig Zita och gå till Annikas hund och katt center eller vad det nu heter :) det är ju inte så långt och jag hoppas att det inte regnar, ja iallafall, där ska jag ta och byta in ett hundhalsband så att den passar på lillan eftersom att den blev för stor, men tur för mig då, där får jag både träning och frisk luft :) ska även köpa hund godis och börja träna Zita så att hon kan bli en riktigt hund.

Måste även ta och fixa i mitt rum som jag inte har gjort klart än men ska det bli som jag vill det så kommer det att ta tid och ork, men jag klarar nog det :) Ska kanske hämta Jimmy ifrån dagis imorn också, kan ju inte vara allt för roligt för honom att vara där så jag plockar nog upp honom på hemvägen :) perfekt. 

Ja men annars tar jag och bloggar imorn för nu tänker jag ta natt, så ni får ha det bäst och sova gott. Puss och kram!  

hetast som brunett

Juste, har nyligen färgat håret och färgen fick bli gyllenbrun. Född som brunett och en vacker fortsättning som brunett blir det också, vill inte bli blond, röd-, svarthårig eller någon annan random färg, nej brunt! :) Visst det är ju fint på andra om dom nu vill bli blonda och så men denna blogg handlar ju endast om en person och personen är ju jag :D Jag får ju oftast kommentarer om mitt utseende och allt är ju postitivt och håret gör ju en stor del av det hela, tycker iallafall jag, vet inte hur alla andra tycker.

Skönt att jag kan vara fri och skriva vad jag känner för i bloggen, fast ändå inte, finns vissa regler förstås och dom följer jag ju så det är ju lugnt :)


Har kommit på att det kanske blir mindre bloggning nu under sommaren, men att jag kommer att fortsätta blogga och göra det så mycket som möjligt, gillar det så det är ju inge problem på just den fronten och ni verkar ju gilla läsa det jag skriver, så det är ju toppen :) Kanske borde komma fler inlägg om åsikter och sånt för att få upp denna blogg, så att jag inte bara skriver om mina dagar och så, det kan ju bli lite tråkigt i längden, fast när jag skaffar mig en lägenhet så lär jag ha en massa artt skriva om, och en massa bilder att lägga in, är så grymt taggad redan nu på att hitta och flytta till en lägenhet :)

Men nu ska jag gå ut och gå men min kära mor och hundarna :) så nu få ni klara er, så ha det bäst, puss och kram!


130610

Hej ni underbara!

Har inte hunnit skriva riktigt eftersom att jag vaknade rätt sent och sedan har jag varit social med familjen. Och efter det gick jag ner och bytte om och efter det gick jag ut och lekte med hundarna och sedan hjälpte jag morsan och nu sitter jag här och känner lugnt tills jag, mamma och Linda ska åka till Ånge för att handla och sedan ser jag ju vad dagen har att bjuda, hade behövt packa upp allt eftersom att jag inte orkade igår, så när jag kommer hem ska jag fixa det, check, eller det var kanske då jag och morsan skulle ut och gå, aja, jag ser ju hur det blir :)

Jag har en extremt bra nyhet för mina älskade vänner som bor i Kiruna! :D
Mest troligen kirrar jag biffen och kommer upp till Kirunafestivalen, och det lär ju bli mitt sista farväl så att jag inte bara rymmer ifrån er, saknar er grymt mycket!

Fick grymt söta sms ifrån en kille igår, eller det är samma kille som ringde mig här för någon dag sen och jag var bara tvungen att spara det första smset jag fick ifrån honom.

JAG SKA FIXA DET! Jag ska komma upp till kiruna då festivalen är, jag ska vara hemma igen när det är gatufestivalen också, I CAN DO IT!



Men nu ska jag dra, lär ju blogga lite senare. Så ha det bäst, puss och kram!

Tillbaka blick

Nu är jag hemma igen, har nyss käkat och nu satt jag mig här så att jag kan blogga och berätta om dom där dagarna och det ska jag börja med nu :)

Grundenten;
Jag fixade mig precis som alla andra till grundenten. Vi träffades på högga alla 9or ifrån högga då. Vi minglade där och sedan gick vi ner till folkhögskolan för att käka, vi käkade fläskfilé och potatisgratäng och till efterrätt fick vi glass och bär. Snacka om att det var gott! :D Sedan fixade jag och några polare skjuts till malmia där alla 9or i Kiruna skulle träffas. Vi dansade och var sociala och träffade en hel del folk, snacka om att det var skoj, hade lätt kunnat göra om det! :) Vi var på malmia i några timmar, typ till 11 om jag minns rätt, men det var skoj! Sedan när jag skulle därifrån tog jag av mina skor, för snacka om att jag hade ont efter att ha gått i mina 12cm klackaskor, men det var värt det! Sedan sov jag borta också, mysigt värre.

I skolan
       

På malmia
                           

Fast jag har inga bilder från vakan, och skolavslutningen ännu men det finns ju på facebook för er som har mig som vän, så det är bara att klicka in och kolla ;) Älskar er som läser min blogg! Hade jag inte haft någon som läser min blogg så hade jag slutat för länge sedan.


Vakan:
Helt okej natt faktiskt!
De flesta 9or började ute i skogen bakom skolan men det sög så jag och några nära vänner drog men splittrades sedan eftersom att snuten kom och jag och Rebecka och några killar började springa och dom andra fortsatte gå så vi sprang ifrån dom. Sedan gick jag, Rebecka och grabbarna in till Andy men där satt inte jag och Rebecka länge, nej utan vi stack för att möta upp de andra söta brudarna som vi hade sprungit ifrån. Vi träffade dom på skolgården, där en rolig sak hände Rebecka, förlåt Rebecka men det var otroligt skoj, men jag berättar inte vad som hände, nej, utan det finns en bild på facebook om det. Sedan drog vi mot berga där resten av klassen hade försvunnit eftersom att snuten hade kommit ut i skogen så de hade fått springa därifrån. Trevligt var det och på facebook finns det bilder :) Fast ska försöka få tag i bilder där ifrån så att ni ska få se :). Sedan lämnade jag och Rebecka höggas 9or och hoppade in i en mustang som Martin Forss körde och Elias Jonasson åkte med samt mig och Rebecka då, det var grymt trevligt! :D Gled omkring och hade skoj som bara den, klev ur den när vi skulle träffa folket på stan, alltså klassen men jag träffade en hel del polare som jag tog och snackade med, följde med Filip Nordmark och hans polare hem till Filip, "fick" en cider, eller ja, jag drack typ upp hela :D haha, men den var god (y). Sedan blev det att gå till stan, fick agera "back up" eftersom att kostet skulle bråka med Filip men jag kirrade det men sedan tog Vanja och snackade med Filip och jag var redan sur som satan och efter det blev jag svin förbannad, ville bara slå någon men istället gick jag och satte mig i bilen med dom andra och lugnade ner mig och började skratta istället! Sedan var Rebecka tvungen att sticka hem men vi träffade Julia Eriksson och några till innan det och en till som jag inte gillar, och denna gång snackar jag inte om "tinget" fast det spelade ingen större roll för hon fick inte följa med i bilen, för Sandra fick sin vilja igenom! :D Sedan var det bara jag, Julia, Martin och Elias kvar i bilen men de tog typ kväll direkt så jag och Martin åkte förbi honom och sedan drog jag hem och sov i kanske någon minut och sedan skulle jag upp och till skolavslutningen. Ett minus är att jag tappade ringen jag fick av Tim, och den MÅSTE jag hitta! Ska göra den till ett halsband så att jag inte tappar den.

Skolavslutningen:
Började 11, satte sig i aulan och fick höra på uppträdanden och sedan några vackra ord ifrån lärare och rektorn och sedan blev det att säga hejdå och nej, ögonen var inte torra fastän jag försökte in i det längsta.. Visste det, men jag saknar mina vänner! 

Sedan blev det fika på Safari. Sedan hem och packa, Mange kom förbi och sa hejdåm fast han inte skulle göra det, men det var snällt gjort så tack! Innan det kom Annette och Rebecka och sa hejdå.

Efter det stack vi mot Ljungaverk och som jag skrev ifrån mobilen; "fick ett jobbigt samtal" av en kille som betyder. Men sånt är livet och jag måste gå vidare.

Men nu vet ni vad som hände dom dagarna och nu ska jag ta och kolla film med mamma och dom så ni får ha det bäst, puss och kram!


120610

Första inlägget i Ljungaverk, det känns väl bra men jag saknar vännerna så otroligt!

Hinner dock inte skriva så långt just nu eftersom att jag ska dra och möta upp något retard här på ett tag, men ska bara säga hej, snacka och sedan dra hemåt igen och då blir det att käka och fixa rummet och sedan lovar jag att jag ska blogga åt er igen! Och då ska ni få höra om vakan, grundenten, skolavslutningen och bilresan.



Så ni får ha det bäst, puss och kram!

Hej bloggen och kära läsare! Jag hade ny...

Hej bloggen och kära läsare! Jag hade nyligen en av världens jobbigaste samtal, det behövdes inte många ord men på grund av flytten funkar ingenting. För övrigt har jag försökt att säga farväl till så få som möjligt eftersom att jag inte kan säga farväl till mina vänner, det känns tungt och jag hoppas att jag träffar dom snart igen men det vet jag ju aldrig. Men det var det jag tänkte säga, så nu ska jag försöka sova lite, har inte kunnat sova så mycket idag så jag kommer att blogga imorn när jag kommer hem så ni får ha det bäst, puss och kram!


Kiruna - Ljungaverk

Yes nu är det dags att lämna Kiruna åt de efterblivna som inte flyttar därifrån, nä jag skojar bara, saknar Kiruna redan, eller ja, vännerna och släkten.

Har inte hunnit blogga och detta blir sista, hinner dock inte blogga nu heller för jag måste blir klar med att packa, så jag skriver imorn och lägger in bilder ifrån grundenten, vakan och skolavslutningen. Men ni får vänta till imorn på det eftersom att jag är hemma i Ljungaverk på natten

Men ni får ha det bäst, puss och kram kära läsare!

godnatt!

Nu är det dags att gå och lägga sig igen, men innan det ska jag och Mange kolla Harry Potter det var typ svin länge sen men det får väl funka :)



Detta inlägg blir dock inte så långt eftersom att jag inte är en otrevlig person som ni säkert vet ;)

Imorn kommer mami och det gillar jag skarpt! Och så ska jag inte gå till skolan imorn eftersom att jag inte orkar och Mange har redan avslöjat "överraskningen" som kommer imorn och det var väl mer än tur kan jag tala om :) Ja ni vet resten som kommer hända imorn så nu får ni klara er, sovgott, puss och kram!

080610

Imorn händer det rätt så mycket grejer, och det gillar jag! :)

Imorn blir det en överraskning på skolan och så en promenad, senare där vid två ska jag till hårstil för att klippa mig och bli snygg till kvällens händelser för det är nämligen grundenten där vid 5 :) Sedan blir det att käka och sedan fixa skjuts till malmia och där ska vi möta andra 9or och ha det trevligt! Får absolut inte glömma kameran! :)

Och en sak till som händer imorn. Mamma och dom andra kommer till stan! :D Har saknat dom alla så otroligt, och imorn kommer dom, blir såååååå glad! :) Om inte annat så får jag den hjälp jag behöver för att kunna fixa mig till kvällen och sedan med att färga håret och det, vilken stjärna jag är ;)


Idag har jag varit i skolan, sytt klart min huvtröja och varit och badat med klassen, trevligt värre :) Sedan när vi skulle gå därifrån så påstod Mange att vi inte hade varit där så jag vände och gick in igen för att bevisa det :) och sedan drog jag, Rebecka och Josefine till empes för att käka och sedan drog vi till stan för att de skulle inhandla något och sedan förbi konsum en sväng :) Och sedan hem, och nu måste jag lära mig att gå i mina skor för imorn börjar allvaret ;) och så måste jag börja packa så att det blir lättare tills på fredag.

Juste! Har jag glömt att berätta att jag flyttar nu på fredag ner i Sverige. Det kommer ju att bli skönt, men jag saknar redan mina vänner, men jag har ju vänner där så det ska nog inte vara så farligt, hoppas jag. Så efter detta inlägg ska jag börja packa och så, och sedan tar jag på mina skor och börjar gå i dom (y) prima "att göra lista" ;)


- Every single day. I still love you, sis!

Men nu ska jag sätta igång så ni får ha det bäst, puss och kram!

sista för kvällen

Det fick bli en sista, eftersom att Ch och Erik gick ut för att röka och eftersom att jag är en duktigt flicka så röker jag inte och det är ju bra det ;)

Ja snart blir det att ta kväll, fast ändå inte eftersom att jag har sovmorgon så behöver jag ju inte stressa till sängen, skönt om inte annat! :) 

Vågar inte plocka en bild ifrån Ch's data så ni får klara er. 

Imorn börjar morsan och dom rulla mot staden, vilket är något jag längtar till men dom kommer inte komma fram förrän på onsdag, vilket är segt :s  

070610

Detta blir första och sista för denna dag eftersom att jag inte har hunnit varit hemma någonting så har jag inte kunnat skriva. Detta inlägg blir dock inte så långt men det gör ingenting :)

Just nu sitter jag hemma hos Christian Eriksson och ska väl vara här ett tag och sedan drar jag till loffe för att sova där :) ett plus imorn är ju att jag har sovmorgon ;) vilket lyx va? Nä men det är inte ofta det händer och imorn ska vi och bada, får se om Mange jobbar imorn så kan jag ju vara social med honom en sväng :) det är ju alltid trevligt.

Annars så har jag varit i skolan och tråkat, varit på safari och fikat och sedan umgåst med Tim och ja, det är väl det min dag har bestått utav :) men det är fint!

Men nu blir inte detta inlägg så mycket längre, så ni får ha det bäst, puss och kram!

kvällens sista

Nu är det sista för ikväll igen, orkar knappt göra någonting eftersom att jag är så förbannat trött! Och nu har jag tryckt hål i Manges öra. Vet inte om det blev snyggt men det lär jag ju se när han har satt in smycket, åååh mitt smycke ;) ääh jag har råd med nya om det skulle behövas. Men nu ska jag skicka hem honom så att jag kan sova :)


- i'm cool!

Men nu ska jag ta och göra mig i ordning för sängen, så ni får sova så gott och ha det bäst. Puss och kram!


060610

Idag blir Manges katt "Ninja" (?) 12 veckor! Så grattis till dig sötkillen! :)



Aja, över till dagen. Idag har jag och Rebecka vandrat till kvantum bara för att vi inte orkade gå till coop som ligger typ 100 meter längre bort, så då fick kvantum funka fint :) Jag köpte sånt där medel till finnar, kommer inte ihåg vad den heter, men jag hoppas den funkar, vill ju inte ha finnar till skolavslutningen :) och så två munkar och en dricka, det var jätte gott kan jag meddela :D fast när sommaren börjar så ska jag sluta alla såna där goda saker och börja träna på egen hand, och jag tror att jag kommer att lyckas :) Har ju två hundar där hos morsan så det är ju bara att dra på skorna och sätta igång och gå (y) I can do it!

Sedan har jag, Rebecka, Sandra, Michaela, Josefine, Joanna och Åsa suttit hemma hos Josefine och skrivit klart slutshowen, skönt att det är klart så nu är det bara att hitta folk som kan spela rollerna och samla in pengar och sånt :) Och ett plus, det är bara en vecka kvar, vilken lycka! :D Hoppas på väldigt fint väder i veckan! :)

Längtar till onsdag!
2 saker sker den dagen! :)
Först så ska jag klippa mig och sedan blir det grundenten mot kvällen, längtar så mycket! :)
Sedan på torsdag är det dags med slutshowen om det nu blir något, vilket jag tror att det kommer att bli :)
Fredagen efter det är det skolavslutningen, dit längtar jag allra mest! :D

Sedan har jag lagat mat och det fick bli kyckligsoppa, den var jätte god! :D måste vara kung på att laga mat. Det är ju ett plus till när jag ska flytta :) och vegetarian ska jag absolut inte bli ;D älskar kött!


Det känns rätt skönt när det är en som har samma problem som mig och att vi snackar om det, finns så mycket att säga och hur de olika vinklarna är i det hela. Hur vi ser det hela, vad vi skulle ha gjort och så vidare, det känns verkligen skönt! Tack Wilma Krook! :)

Annars så sitter jag och käkar glass nu, det är väldigt gott! AAAH, GLASSMONSTER!! ;) Och solen skiner utomhus nu, rätt skönt efter att det har snöat och haglat "efter regn kommer solsken" fast i detta läge; "efter snö och hagel kommer solsken" ;)

Men nu ska jag ta och käka upp min glass så ha det bäst, puss och kram!

Hej bloggen. Nu är jag och rebecka Påvä...

Hej bloggen. Nu är jag och rebecka Påväg mot coop, från Porfyren, det är ju som en bit men vi har gjort det förr och nu gör vi det igen :) visst är det juni? Jovisst är det men ändå snöar det, SUCK! Aja men nu ska jag vara social med rebecka så ni får ha det bäst. Puss och kram!


sleeptime!

Äntligen kan jag lägga mig ner och bara känna lugnet, eller så inte. Jag har rätt mycket att tänka igenom nu, ni förstår nog om ni har läst inlägget innan, och nej, det är inte lätt. Ffuck kärlek!

Men tydligen så får jag inte sova än eftersom att Tim vill att jag ska möta honom för att han vill snacka, men det är så satans långt, kallt och så är det ju natt nu och jag måste ta mig upp innan 1 imorn eftersom att jag och några till ska samlas och skriva klart slut showen, och förhoppningsvis kommer vi bli klar med den imorn (idag). Måste även ta och ladda ner en låt som vi ska ha med till en speciell sak, ojoj, dom andra kommer att bli så imponerade på våran underbara idé! :)

Nä, nu har jag bestämt mig, jag ska inte gå någonstans, jag ska sova efter detta inlägg eller ja, iallafall göra mig i ordning och sedan sängen men det går ju fort så det är ju lugnt :)

Ja, efter förra inlägget, alltså där jag skrev om min dag. Jag har varit förbi Rebecka och färgat hennes hår, men hon blev inte så nöjd och jag kan förstå henne, det blev för ljust dels så imorn få hon vakna ännu tidigare bara för att hon ska dra och köpa hårfärg, snacka om att jag har tur eftersom att jag ska nog färga mitt hår mörkare :)


- you're my sunshine!

Men nu ska jag ta och gör mig i ordning för sängen så ni får sova gott och ha det bäst. Puss och kram!

I hate goodbyes

Jag vet att det inte kommer att bli som vi sa det. Vi kommer att flytta ifrån varandra och starta om våra liv på helt olika sätt. Ord kan vara ett löfte men ord kan även vara lögner och jag vet inte vad jag ska tro. Det kändes bra igår, men tydligen skulle allt förändras och bli det mest negativa jag har varit med om.

Du är två olika personer beroende på tiden. Jag vet inte om jag ska gå vidare, jag vet inte om jag vill ta upp det med dig för jag vet nog svaret redan. Jag vill inte bli krossad igen, jag vill ha dig men jag vågar inte satsa och ta steget för jag vet att vi knappt känner varandra längre, det stör mig. Jag hatar mig själv för hur jag känner för dig.

Jag vet om att jag låter självisk. Detta kommer att få sitt slut och jag måste göra mig redo för att ta det steget, det gör mig galen, jag behöver dig hos mig. En vecka, det är inte en lång tid. Som du sa "det är försent". Jag måste avsluta det, jag måste gå vidare, jag måste klara mig utan dig, jag måste.

Varför?!

Jag trodde att det var över, jag trodde att jag hade klarat det, jag insåg inte vad som kunde hända, inte förrän nu.. Jag vet om vad du har sagt, jag vet om vad jag har framför mig, jag vet att de första veckorna kommer att vara värst. Jag vill inte att detta ska vara ett hinder för mig, jag vill kunna leva tillsammans med dig.

Våra ord var trots allt sanna, "nu, då & föralltid". Fastän allt sprack, men du kom tillbaka trots dina ord. Du har bevisat att jag inte är vem som helst, utan att du vill att jag ska vara din och jag känner mig älskad men ändå förvirrad.

Det är svårt när jag inte tar upp det när jag är med dig, men tankarna kommer först efteråt. Trots att jag vet om att du ha de bästa svaren. "I know I let you down, but it's not like that now, this time I'll never let you go".

Ärligt talat, jag älskar dig än
Men jag vet inte om jag kan leva med dig.

äntligen internet igen!

Nu kan jag leva igen! Att vara utan internet är inte alls skoj, saknade att blogga som bara den :o men nu kan jag blogga hur mycket jag vill :D


Det enda jag kan berätta om denna helg är att jag har varit med om att hämtat en urgullig kattunge med Magnus Johansson :) Han kommer att bli en bra ägare till kissen, kan tyvärr inte säga vad han heter eftersom att vi inte kom på något namn på honom, men iallafall, kissen är en kille :)

bilder på dom söta!


Sötnosen!


Han ser så lycklig ut med sin lille kompis :)

Mange ville ha min hjälp eftersom att varken han eller hans morsa visste någonting om katter så jag fick följa med att köpa honom och köpa och fixa prylar till den lille. Kissen är iallafall väldigt livlig och det är ju tur det, han var inte alls rädd att komma till ett nytt ställe och så verkar han trivas stort :)

Mange och jag bestämde oss för att sticka ifrån lompis till badet eftersom att vi skulle sola solarium. Så vi tog moppen och jag fick köra, yeaaah, not! ;D Länge sen jag körde, så det var lite roligt iallafall, bättre än att gå :) Vi var på badis och när vi var klar med att sola så gick alarmet i byggnaden så vi fick väl halvt panik att springa och slå av alarmet och sedan satt vi och väntade på att räddningstjänsten skulle komma men dom kom inte, men Mange ringde iallafall och snackade med dom och läget visade sig att vara okej :) och det var ju bra.

Sedan åkte vi hem till mig, hämtade lite prylar och en madrass eftersom att jag skulle sova över där :) Så vi åkte med madrassen på moppen, det borde ha sett roligt ut x) Men det var skönt att sova iallafall, fast innan kollade jag på Alice i underlandet, alltid lika bra! :)

Ihelg har jag även hunnit badat och umgåst och än är helgen inte slut! :D Imorn ska jag och några till skriva lite till eller försöka få klar slut showen till skolan, vi är ju nästan klar så (y) :) För vi är ju bäst!

Men nu ska jag förbi Rebecka och färga hennes hår så ni får klara er! Ha det bäst, puss och kram!


Hej bloggen! Jag har inte skrivit igår oc...

Hej bloggen! Jag har inte skrivit igår och inte idag heller eftersom att internet inte fungerar, trodde att det skulle bli bättre idag men det blev det inte :s iallafall så Bloggar jag på detta sätt nu, kanske inte det bästa men det är ju något iallafall :) nu sitter jag och kollar på tv medan jag väntar på att Mange ska sluta, han ska nämligen köpa en kisse katt och jag ska hjälpa honom där i början :) hoppas den lille är söt, det är nämligen en kille också :) men nu ska jag ta och hämta en glass och ta det lugnt så ni får klara er, puss och kram!


sista för kvällen

Dags att gå och lägga sig. Är rätt trött efter "somna sent och upp tidigt"-stilen, så jag tror nog att jag ska byta och dra denna; "somna tidigt och vakna senare", hade varit mycket skönare! :)

Denna dagen har jag nästan fått dansa i regnet, men ändå inte. Var tvungen att stå still eftersom att jag ville se alla som skulle till balen, längtar till den dagen då jag ska på bal och dansa med min "Sune Johansson" ;) tihi. För er som nyligen har börjat läsa min blogg så är "Sune Johansson" (enligt min pappa) min livs kärlek som jag ska träffa någongång i livet, får väl hoppas att jag träffar honom någonstans och får ta med honom till balen :) Alla har sina drömmar, men mina ska bli verkliga!

För övrigt har jag hittat en låt jag gillar jätte mycket, helst texten, men jag tänker inte sätta upp den på bloggen eftersom att ni inte ska kunna sno den riktigt än, den är ju trots allt min just nu ;)


"make me believe, know that I need you"

Hoppas att det slutar regna till imorn, ids verkligen inte bli duschad när jag ska gå till skolan, då stannar jag hellre hemma och sover i min säng (y) :) det lät extremt härligt, men jag vill inte ligga kvar i sängen hela dagen, livet har mer att ge! :D

Fast en sak är ju rätt typiskt, och det är ju att jag måste stänga fönstret om jag ska kunna sova eftersom att det låter fan för mycket och jag kan ju knappast sova i det oljudet :O och har jag inte fönstert öppet så blir det för varmt att sova, snacka om otur igen för dig Sandra! ;) Men jag fixar det på något sätt, jag vet att jag gör det! :)

Men nu ska jag ta kväll, eller åtminstone lägga mig i sängen och försöka somna, vill inte sitta uppe resten av livet vid datan men det är ju roligt att blogga förstås, det är absolut inget fel på det :) Men nu fr ni klara er, sovgott, ha det bäst, puss och kram!


2 juni 2010

Hej ni underbara!

Tänkte dra och bada med mange och hento men det blev inte av för att jag inte fick med mig någon eftersom att de flesta skulle sova eller hade annat för sig och så regnar det rejält ute och det är ju inte det roligaste. ;o

Men jag tror att det blir att ta kväll snart och imorn blir det nog att ta en sovmorgon så att jag kan sova ut lite grann, är helt slut i skallen efter allt som hänt de senaste dagarna, jag är lätt förvirrad men jag fixar det.

~~~~~~~~


- Dagens låt.
(Förlåt att jag snor den Rebecka, men den var bra)

En massa ord fick jag in i skallen igår, jag vill helst inte prata om det men jag kan inte låta det gå iväg och göra mig tokig. Jag vet nu hur allt ligger till och jag vet vad du menar med "allt är försent" det är därför jag "hate love". Men jag måste vandra vidare, det är trots allt över ett år sen och det mesta är glömt. Visst, jag saknar det gamla men du är en ny person nu, endast en vän och det kan jag leva med. Jag är glad att vi kunde ge allting ett nytt slut istället för orden "dra åt helvete", hellre ett farväl som vänner än som fiender, du betyder mer än de flesta på grund av att du var min "första kärlek" men nu får det vara nog. "I even fell for that stupid love song, since you been gone" Vänner, inget mer. Jag har klarat mig såhär länge utan våra speciella band till varandra så jag klarar mig precis som förut fastän många tårar har fallit för dig, oss.. ffuck this shit, I hate goodbyes!

020610

Hej ni underbara!

Har inte hunnit skriva någonting förrän nu och nu ska ska jag berätta varför :)

Var i skolan och gjorde provet och det, orkade inte göra alla talen för jag vet redan vad jag kommer att få så jag gjorde bara några tal och sedan gick jag! Jag och Rebecka har även gjort klar våran pall, åtminstone nästan :) vilket är ju ett plus. Sedan hoppar jag över några timmar. Efter skolan drog jag och Rebecka och solade, blev mer brun och nu blir det nog inget mer för mig, vill inte bli för brun så det får räcka nu :)

Sedan kom jag hem och Mange var här, men han drog rätt fort men det gjorde inget eftersom att jag hann bara duscha och käka och sedan skulle jag, Rebecka, Julia och Josse och kolla på balen eller när dom gick in, snacka om att dom flesta hade snygga klänning! :)

Jag har en sak att berätta! Jag har nämligen haft en lite vovve i min handväska, och det var sött kan jag säga, jätte söt hund det där, hade jätte gärna tagit med henne hem :) Har tyvärr inte bilden här men jag lovar att jag ska låta er se den i ett senare tillfälle :)

Annars så snackar jag med min mamma, hon är ju dock inte så trevlig eftersom att hon snacka med allt och alla andra, men jag är ju van.

Men nu ska jag lära mig att gå i mina skor så ni får klara er :)

Men nu ska jag göra annat, så ni får ha det så bra, ha det bäst, puss och kram!


010610

Idag är det första juni och nu är det inte alls så många dagar kvar till sommarlovet och min stora flytt. Det kommer att bli hur härligt som helst kan jag säga! :D

Just nu sitter jag hemma och käkar glass, väntar även på att Mange ska sluta så att vi ska dra på stan en sväng och ta en kaffe, men nej tack, jag klarar mig utan kaffe :)

Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Stannade kvar på skolan till 3, slutar egentligen halv 2 men jag fixade lite på min matta och så imorn ska jag nog också stanna kvar någon timme + att jag och Rebecka ska dra och sola imorn, sista gången då! :) Är redan rätt så brun men jag vill bli brunare eftersom att det är så himla snyggt ;) Som pappa säger; "det är bra att vi blev så mörka, alltså mörkbruna ögen, ögonen ser så snälla ut och sedan inser man att personen är snäll och vi bränner oss inte lika lätt som alla andra" Sedan har jag fått höra att min faster har sagt att jag är lik henne, vilket är ju bra för alla tyckte ju att hon såg bra ut, så kör hårt! ;)

Skönt med sol annars :) och nu ska jag dra men jag kan bjuda på en bild :)
 

- Jag älskar sommaren! Sol och en massa bad, here I come!

Så men nu drar jag, ha det bäst, puss och kram, TJARÅ! ;)

Hej ni underbara läsare! :) just nu sitte...

Hej ni underbara läsare! :) just nu sitter jag och väntar till att lektionen ska börja, men jag har inte lust med att ha matte så det spelar ingen roll hur länge vi får vänta :) fast vill ändå att denna dag ska vara över snart. Fast spela roll, ska ändå sitta kvar för att bli klar med allt på Syslöjden :s aja, nu ska jag vara social med girlsen så ni får ha det bäst, puss och kram!


RSS 2.0