BÖRJAN PÅ NÅGOT ALLVARLIGT

Imorn blir det kanske mer spinning, måste höra med Kajsa och Maja. Bara mina träningspolare! ;) För den delen, jag har stora funderingar och då menar jag verkligen ENORMA! Jag tror jag ska sluta festa och dricka så mycket som jag har gjort i ett bra tag, eller ja inte sen jag flyttade hit. Men jag ska nog satsa på träningen på allvar nu. Folk som verkligen känner mig, deras tanke måste vara i stilen med; WHAT THE FUCK?! Men jag ska ta och tänka på det riktigt rejält för det är ingen idé att supa och träna, då blir det ändå plus, minus, noll och jag vill inte stanna i mitten liksom.

Träna + äta smart = bra!

Dricka + träna = shit the same!

Jag väljer hellre det bättre valet än bara skit men det är mså jäkla roligt att festa, fuck vilken funderare jag måste dra nu! Och varje gång jag drar till Kiruna så lär jag vilja dra på fest och om några år är jag 18, men om jag iallafall börjar så har jag en början iallafall, aaaah! Jag vet inte!





YEAH!

PUSS!

så yes!

Om inte annat så är det helg snart och ihelg, händer det något speciellt? :) Jajuste, jag ska kanske umgås med Emil på lördag men jag ser ju hur det blir med den saken. Annars sticker jag mest troligen till morsan OM jag inte får något bättre för mig :) Har som sagt börja umgås allt mer med mina klasskompisar och det är hur skönt som helst att kunna slå en pling och i andra sekunden umgås med någon, me like!

GOD DAMN YOU'RE BEAUTIFUL! 

Idag har jag varit underbart lycklig och varför vet jag inte, underbara dag helt enkelt! :D Hade sovmorgon till 12 idag och det var härligt men ändå inte så för min brorsa kom och väckte mig och jag slapp åka buss + att skoldagen var jävligt chill! En lektion och det var musik, åh gud jag älskar det verkligen! 

Efter skolan drog ett gäng till stan och spökade och hade det roligt, som vanligt ;) Efter det drog jag hem, fixade käka, kollade scrubs, duschade och nu sitter jag här, Häligt!

PUSS!

Det är illa

Måste börja skärpa mig nu! Kan inte ta ett break ifrån bloggen, det är inte mig helt enkelt men det är svårt att uppdatera er bär jag inte är hemma på dagarna och smsblogga är inte det roligaste -.- Så från och med idag lovar jag er att jag ska blogga liiiite mer än vad dom sista dagarna.

Om jag vill ha fler läsare så är inte detta en bra sak direkt, men alla har sina nedgångar. Men nu har jag lovat er en sak så ni ser ju ifall det blir en bättring på den fronten :)

FAST...

... enligt denna person verkar det som att blogga inte ska vara min grej. ÄSCH, Den personen har sååå fel! Jag bloggar inte bara för att jag har ångest och för att jag är arg, hallå?! Idag har jag varit en av världens lyckligste personer UTAN att jag blev tillsammans med någon urgullig kille. Se, se! Så fel!

Tare lugnt, jag kommer inte att sluta blogga bara för att en person som tror sig vara "lycklig" skriver detta, för i don't care!

PUSS!

inte så mycket igår

hann aldrig skriva igår eftersom att jag åkte bussi från navet till ljungaverk och sedan har jag bakat hela kvällen typ, gott i gott blir det nu, ska packa ner några för jag ska med några till skolan :) Men nu ska jag göra allt så jag hinner :) PUSS!

we just can't get free

Då är det snart dags att dra till skolan, suck idag för det! Jag känner att jag vill göra något annat, något mycket roligare men icke! Äh några timmar får jag väl klara mig + att jag, Kajsa, Maja (?) och kanske fler ska ha spinning idag! :) Det är jobbigt men jag tror jag ska ta det lugnt till en början och sedan blir det hård träning! :D


älskar att träna!

Men nu ska jag hinna göra lite saker innan jag ska till skolan och möta Thimmy :) puss!

Juste!

Kom på att ni inte har fått se hur min lilla Destiny ser ut men här är en bild på sötaste katten ever!



Sorry syrran att jag tog en bild ifrån dig men jag ska inte göra misstaget dom flesta gör, nej, utan fotografen; Josefin Hedlund Hjortborg

Puss!

som ny

Har precis kommit ut ur duschen och jag jag stod nog där mer än en halvtimme och det är första gången förutom om jag räknar med den där gången med Christian ;) Älskar att sätta hårinpackning och sedan duscha ur det ur håret, håret blir så lent och så kan det jämt vara tycker jag!

Haha beviset till att jag duschade för länge fick jag bevisat när jag kom ut därifrån för mitt fönster såg ut såhär

det kan ju vara fint ;) dock inte mitt fönster men allt är typ bort nu för att ingen ska tro något annat.

Bara några få grejer till innan jag ska ta och lägga mig och ja, jag ska lägga mig inom ett tag, skööönt! :) Men jag måste även ringa morsan och kolla upp lite grann så puss!

det borde vara...

... kring 1997, älskvärt!
saknar tiden då det var vi alla.


ingenting att göra

Heeej kära läsare!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att jag och min grupp ska få repetera till imorn då vi ska redovisa om Evert Taube, ingen rolig snubbe det där! Vi har våran tid inne i blackbox först kvart över 11 och det är ju som ett tag dit. Jag och Hanna har redan checkat igenom våra repliker så dom kan vi typ utan till, dom är inte så svåra eller så långa. Sedan måste vi kolla upp kläder och sånt shit. Lite synd att alla inte är här idag eftersom att Rambo hade huvudrollen egentligen eftersom att han ska spela Evert Taube, suck! DUMMA REDOVISNINGS SHIT!



Får se vad som händer idag. Ska nog bara ta det lugnt eller så hänger jag med ett gäng ifrån klass till stan för att vara trevlig men jag är egentligen inte på humör men vem vet, mitt humör hinner kanske förändras innan skoldagen är slut (y)

Suck till en annan sak också. Jäkla massa suck idag! Tror jag drar till morsan, eller nja, jag vet inte.

g'natt!

TJoooo och godnatt! KYSS!


nytt på bloggen!

Jag har lagt till en helt ny länk till bloggen. Det är nämligen en del av mina kära klasskompisar som skriver där. Klicka in och checka in den nya länken till Skvadern estet, helt grymma personer! ;)

KYYYYSS!

Shiiiiit!

Sooooooorry att jag inte har blogga tidigare men här får ni höra mina skäl :)

Jag sov hos min mamma i natt och jag var tvungen att kliva upp 6 för att jag skulle hinna med tåget som går till Sundsvall C, därifrån gick jag till navet för att hoppa på en buss som går hem till mig. Jag kom hem, hann fixa mig och käka, sedan gick jag och mötte Thimmy och gick till skolan. I skolan hände inte mycket speciellt, NK första lektionen, lunch och sedan idrott (me love) vi hade orientering och denna gång var nog den roligaste gången jag har varit med om! :D Jag, Frida, Thimmy, Maja och Emma gick omkring tillsammans, vi hittade 4 kontreller men vi fick hjälp med en till så det blev 5 sammanlagt och det är ju bra :) Sedan skulle vi leta efter en till innan vi skulle dra tillbaka till skolan men vi gick någon annanstans, ner för världens jobbigaste "backe" eller vad jag ska kalla det och sedan hamnade vi på ett ställe som jag inte tänker nämna namnet på :D haha! FAIL! Men vi kom typ 3 minuter försent fast det räknades inte som tur var :)

Duschen efter det och byta om. Jag fick världens idé som några hängde på och det var nämligen att lämna sakerna i skolan eftersom att det var föräldramöte idag och vi elever fick vara med så jag kunde ta med dom sen, smart! (y)


Jag gick ner mot stan med ett gäng ifrån klassen, fick min glass av Folke eftersom att han var skyldig mig en (egentligen inte men han var schysst och köpte en åt mig) . Vi gick omkring på stan och flera av oss drog hemåt men inte jag! ;) Sedan drog jag, Frida, Maya och Folke hem till Folke för att han skulle käka och så kollade vi på scrubs (<3!) . Sedan ringde min mamma mig och sa att jag skulle gå mot en parkering för att vi skulle mot min skola fast vi tog en sväng förbi mig för att lämna och hämta saker.  Sedan for vi till min skola och brorsan hängde på :)

I skolan gick mamma till det tråkiga medan jag och Jimmy umgicks med mina klasskompisar och hade det skoj som bara den, iallafall han för han var mer med dom andra än med mig när jag gick och visade lite för morsan. Tur att han inte är blyg :) Roligt var det och rektorn frågade Jimmy om vilken skola han skulle börja på när han skulle börja gymnasium och självklart sa Jimmy att han ska börja på skvadern och det tyckte rektorn var bra fast han skulle hinna gå i pension innan Jimmy börjar där, haha älskar brorsan! :D Sedan blev det att leka kurragömma och det var rätt skoj, nog för att jag och Jimmy kom med i halva leken, men det gjorde ingenting :)



Efter det var det dags att åka hemåt och nu har jag städat lite smått för nu väntar jag besök utav Folke, trevlig värre :)

carzy on the outside

Sitter hemma hos mamma nu efter en powernap och den behövdes verkligen kan jag säga och varför, det kommer ni att få reda på i detta inlägg :)

Det var såhär att jag skulle gå till tåget igår men när jag väl kom fram dit så såg jag att tåget skulle ersättas av buss och det pallade jag inte med men jag stod ändå kvar och tänkte ifall jag skulle åka med eller inte. Iallafall så kom Folke dit för att han ville ha en kram. Han fick en och så satte vi oss ner som dom små lodisar vi är på backen, snackade lite allmänt och så bestämde jag mig för att hänga med honom istället för att åka buss hem med några alkisar som snackade engelska, vilken lycka :)

Vi gick hem till mig bara för att han ville se hur jag bodde. Haha tog den långa vägen hem och snacka om att Folke gnällde för att det var för långt att gå, det var roligt däremot! :D Vi satt hemma hos mig ett tag, någon timme faktiskt och sedan följde jag med honom en bit på vägen och när vi kom typ halvvägs så övertalade han mig att jag skulle hänga med till någon Jonas så vi var tvungen att vända om för att gå hem till mig igen för jag var tvungen att ta min tablett. Sedan tog jag med alla mina grejer när vi gick mot stan. Vi drog till Folke och påvägen dit fick jag höra att vi inte skulle till Jonas så vi drog hem till honom och klockan var kring 2 på natten.

Vi kom hem till honom och snacka om att han har det stort! Jag vill också ha! Men jag får nöja mig med det jag har och det räcker långt kan jag säga :) Jag satt på hans säng och kollade när han for omkring för att plocka grejer lite här och där och jag fattar inte hur han orkade för att det vart rätt tröttsamt att gå till honom ifrån mig fast vi båda blev pigg efter vägen. Efter att han hade plockat klart så laddade vi ner en film som var små skum men ändå rolig :) Haha tycket synd om Folke för han missade precis ALLT roligt i filmen :D

Efter den filmen blev det en till film fast jag fattar inte helt vad den handlar om förutom att det var kortspel fast jag somnade innan filmen var slut, nog för att vi slog av den men ändå. Klockan var typ 6 då :) Fast under tiden filmerna var igång så höll jag och Filip på och smsa till varandra, älskar honom för att han kan lita på mig, puss på dig bästavännen! Så vi skrev ett bra tag om en tråkig sak och jag tror att jag kunde få han att må bättre, det verkade som det iallafall :)

Vaknade på grund av att jag blev väckt där vid 8 men somnade om till 10 som tur var och sedan drog vi ut mot stan för att verka ännu mer lodis-aktiga så satte vi oss på dom enorma bänkarna och retade varandra och jag har fått reda på värsta grymma sakerna att reta Folke med, mohaha! :D

Vi gick hem till mig för att jag skulle hämta pitabröd eftersom att jag skulle hem till mamma för att käka kebab och efter att vi var hemma hos mig så drog vi ner till tågstationen, där satt vi och väntade tills mitt tåg kom så då sa vi hejdå till varandra, sött! :') haha skämt å sido.

På stationen stod mamma med Zita, dom kom nämligen och mötte mig ifrån stationen, så snällt av dom! :) Vi gick hem, jag lagade mat och sedan gick jag och la mig på soffan och nu sitter jag och bloggar men nu ska jag hitta på annat så puss!


älskade bror som är så söt och säger att jag är bäst. Jag älskar honom verkligen!

Höstens innelista!

I år är hösten färggrann. Den är djuplila, granngul, elektrisk blå, orange och röd. Men om du hellre vill svepa in dej i grått eller svart så går det också bra!




- Färgklicken i livet, me like!

Stylisten Sofia Oksanen är glad över höstens mode.

- Jag tycker att det är en ganska speciell modehöst i år. Vanligtvis går höstmodet i brunt, grått och tweed, men i år finns det mycket granna färger.

Det är förstås 80-talet som fortsätter att spöka. Men samtidigt börjar vi småningom komma in på 90-talsmodet, säger Sofia:

- 90-talet influerar i form av herraktiga kostymer, breda byxor och åtsittande jackor.

När det gäller material så är tweed och ylle alltid inne på hösten. Det nya i år är läder. Och inte bara i skor, väskor och handskar, utan också i kjolar och klänningar.

- Läderkjolen eller klänningen kan till exempel kombineras med tjocka strumbyxor, säger Sofia.

I till exempel väskorna är lädret ofta bearbetat på något speciellt sätt, i mönster eller skrynklor.

Kontraster syns mycket, till exempel i form av en mjuk, lång ylletröja med ett brett lackbälte i midjan eller en lackväska i någon grann färg.

Svart fungerar också i höst


Den som inte gillar färger kan ta det lugnt, för svart och grått är alltid inne. Också i höst, säger Nansos marknadsföringschef Sini Lehikoinen. Av de färggranna alternativen lyfter Sini fram rött:

- Rött är den hetaste färgen just nu, och fortsätter att vara det en tid framöver. Det är allt från rödlila till fuchsia och orange.

Designer Laura Järveläinen från Fokus Fabrik vill lyfta fram också klassikern svart-vitt i höst:

- Svart-vitt fungerar alltid, och det kan piggas upp med någon stark färg som till exempel turkos eller pink.

Höstens accessoarer går i lack och läder. Stövlar med riktigt låga skaft är också höstens grej. Med hjälp av accessoarerna skapar man kontraster, till exempel en mjuk ylletröja med ett brett lackbälte i midjan.

Löst och generöst


Formen på kläderna är pösig och tillåtande, kläderna känns bra på kroppen. T-shirts som visar midjan och byxor som visar rumpan är helt ute, säger Sini Lehikoinen:

- Just nu är modet väldigt användarvänligt och passar för alla sorts kroppar.

Så den som har fyllt sin garderob med lösa tunikor och klänningar i våras behöver inte sörja, för de lösa plaggen hänger med fortfarande.

Framför allt höstens kappor är lösa och säckiga, säger Sofia:

- De är nästan som oformade säckar! Eller ”cocoon shape”. Det är praktiskt, då behöver man inte bry sej om att dra in magen!

Dagens låt


så gammal men så bra!

Sandras miniparty hos Folke

Lurade! Jag kommer att dra hem till min kära mor och käka kebab mitt i natten, visst lät det som en prima idé ;) Nä men blev grymt sugen på det och så ska jag ta och baka imorn innan jag åker hem tror jag :) På tal om att baka, ska ta och baka här någon dag och ta med till skolan, alltså till fredagen för det är alltid så mysigt att umgås med klassen och fika! :)

Det finns ingenting att göra och mitt tåg går först om några timmar, suck! Jag vill hitta på något så jag ska ta och höra med några stycken om vad dom gör och så kan jag dra ihop ett gäng som hittar på något att göra, lätt rätt roligt :) men får se om det blir av. Har också lust att ta och sova, är rätt trött så jag ska nog ta och kolla upp tiden till tåget och sedan ställe klockan och lägga mig ner för att kolla scrubs ett tag :) Perfekt, det gör jag! Puss


Godis är gott!

Men tjockis mat, yeah! Haha nä men det är toppen att dra till närmaste affär och köpa sig en påse godis som jag slipper dela med mig av, hhihi! :D Haha rätt roligt att skriva om sånt där på facebook med Folke och Niklas, sköna personer det där! ÄLSKAR VERKLIGEN ESTET!



Kom hem från stan för en stund sen, var och träffade Pontus och nu ska jag berätta här så att ni får reda på vad vi gjorde :) Vi gick omkring typ överallt på stan för att vi inte hade så speciellt mycket att göra. Var ute och bara snacka och var jätte trevliga mot varandra (haha, så sant!) Det blev kallt så vi gick till en solig plats och sedan drog vi till navet för att vi skulle hemåt båda två, men yes vilken dag. Rätt trist när det var så kallt, gick knappt att vara ute + att jag är svin trött så det var inte heller det bästa, men fler gånger kommer väl :)

lördag

Dags att kolla upp tider så att jag kan ta mig hem till Sundsvall för idag ska jag umgås med Potus fast han måste ju vakna innan men det kan ju vara smart att vara väl förbered för ifall jag åker hem så kan jag duscha och allt sånt där som jag behöver + att jag har en extra plan så jag behöver inte bara sitta och ha det tråkigt ifall inte han kan umgås just idag, ojoj, ibland älskar jag mina idéer! :) Kan känna mig hur smart som helst och det bästa är nog att det stämmer också ;)

Idag har jag hunnit vakna och käka tårta, snacka om frukost, kanske inte den bästa men det var gott :) Sedan tog jag och fixade en sak på facebook som jag lovade Anton att jag skulle göra.

Dags att fixa och dona men jag skriver nog ett inlägg när jag kommer hem :) puss!


mot drömmarna!

Nu är det dags att släcka av datan för att sedan gå och lägga mig för att imorn eller idag ska jag dra mig mot Sundsvall för att umgås med Pontus. Sanningens ögonblick imorn alltså och ni kommer att bli väl uppdaterade om hur jag tycker om honom och vad vi har gjort den dagen. Det låter väl bra? ;) haha.



Nä nu blir det sängen, puss!

Gillar't!

Har nyss kollat klart en film som var sådär, rätt bra men det finns bättre :) Nu sitter jag vid datorn och snackar med Pontus, kung att vara tjej! Vi kan verkligen göra 2 saker samtidigt (y) niiiice.

Rätt trött så det är väl dags att sova snart, åh vad jag längtar till sängen, den är verkligen skön! :D


Ååh vad jag vill till New York! Det är verkligen min dröm och jag vill dit.

fredagsmys <3

Nu är det fredagsmys! puss!

JAG MÅ HON LEVA!

GRATTIS MAMMA SOM FYLLER 39ÅR IDAG! Massor av grattis kramar och pussar till världens underbaraste, bästa och fantastiska mamma man kan ha! (Turen är tydligen på min sida igen ;) )

Idag blir det att fira min mamma. Åka hem och ha myskväll och såna saker som en mamma förtjänar ifrån sina barn.



neeeeeeeeeeeeeeeej!

Då var det klart, då var den personen borta, skyll dig själv! Dags att börja tänka positivt och gå vidare med dom tankarna istället, mycket bättre :)

Annars så är det skola snart och alla andra har ledigt förutom dom som går på en friskola, snacka om fusk! Fast får hoppas på det dom andra sa och det var att vi som går på en friskola kommer att vara ledig på grund av en sån där sak oftare än alla andra som inte går friskola, hoppas! :)

Snart är det dags att dra till skolan och sedan hem till mamma, puss! :)

säääängen!

Nu är det dags att sova eller okej, jag ska prata klart med Pontus och sedan sova för jag är trött som bara den!

Imorn blir det att åka till Ljungaverk för att fira min kära mamma som fyller år imorn. Hoppas att det inte blir tårta för jag måste verkligen sluta äta sötsaker och börja träna och det ska jag ta och göra nu när jag vet om att jag har tillgång att träna i gymmet på skolan. Det är lika istället för att betala en massa onödigt för att träna om jag kan träna gratis, jag är smart! :D



SOVGOTT, PUSS!

rolig dag med härliga människor!

Dagen började där vid 6 eftersom att jag sov hos morsan i Ljunga. Rätt segt men jag pallade inte att fara hem på kvällen så det fick gå + att jag sov på tåget och det är rätt härligt ändå :) Iallafall det där tåget, inget annat. Gick till navet ifrån tågstation för att ta bussen hem till mig för jag var så trött + att jag hade en del att göra på morgonen innan jag drog ut för att möta Thimmy och gå till skolan :)

Det första vi fick göra i skolan idag var att gå till aulan för att lyssna på någon gubbe som berättade om droger och såna saker som inte är bra och varför det inte är bra. Jag höll på att somna, så intressant var det! :o En timme satt vi där och sedan var det rast i en halvtimme och då drog jag och några till och drack te, trevligt värre ;) Sedan var det dags att gå till oasen som en av salarna heter. Där såg vi en film om "don't drink and drive" precis som varje år! Den var rätt sorglig faktiskt. Sedan blev det fårgor och så skulle man gå och ställa sig i olika hörn beroende på vad man valde för något av svaren på en fråga. 

Efter det var det mat och jag tror jag var värsta blockeraren i matsalen för jag satt  i vägen för hela kön men det brydde jag mig inte så speciellt mycket om och bla, bla...             ... Skolan slutade dra vid kvart över 3, då drog jag, Maja, Folke, Kajsa, Frida och Thimmy till stan eller Frida gick med oss till navet för hon skulle hem. Efter det drog jag och Kajsa köpte varsin mcflurry magnum brownie och snacka om att den var god! :D Fast Folke käkade typ upp min och det var ju lite synd men en dag ska jag äta upp hela själv! ;) hehe.


Svin god, alla måste ju bara testa den/dom!

Sedan lämnade Thimmy oss för att han skulle till bussen fast innan det kom Folkes kompis Robin så han hängde med oss. Vi gick omkring på stan och hade det trevligt, efter ett tag drog Maja till sin buss. Så efter ett tag drog vi till max för att killarna skulle käka men jag snodde några pommes, hehe, gott! :) Efter det skulle vi hem till Folke men det blev inte så för han skulle hem och käka så alla delade på sig och gick hemåt så nu sitter jag här hemma och käkar nudlar som jag ville ha för redan några timmar sen :)

Förresten! Ser lite roligt ut när Folke går omkring i sin panda-dräkt på stan. Kramgo har han också varit och det är ju bara mysigt med kramar :)

Basta!

NU GÄLLER DET! skönt.

Baby, turn the lights off

SAKNARSAKNAR, SAKNAR DIG OCH TILL LOVET ÄR DET DIG JAG VILL TRÄFFA!

Har sån lust att hitta på något men det blir inte förrän senare eller ja juste, det blir att sova, suck. Nä men jag ska väl snacka i telefon om inte annat och det är alltid trevligt :)

Måste duscha, har inte kommit till bastun än för jag sitter nämligen och snackar med Christian och det var verkligen ett tag sen. Lika roligt att snacka med honom varje gång :) Saknar grabben but that's life.

I'm happy!

Esteternas kongatåg

11.00 börjar vi med ett kongatåg med esteterna på skvadern rör oss ner mot västermalm.11.40 går vi från västermalm har då plockat upp bildesteterna, går mot hedbergska är där kring 12.15 plockar upp alla esteter där går ner mot stan, Dansar konga genom HELA sundsvall :D Snacka om en rolig sak, jag måste ju vara med! Lite trist att det är att vi har lektion då men ska höra med dom andra i klassen och sen får jag se om det blir någon konga för oss i staden ;)  

Fröken Hjortborg, yes!

Sitter i Ljungaverk hos morsan bara för att det är så tråkigt att vara helt själv hemma.

Till helgen blir det säkert sköj. Jag ska nämligen träffa en helt ny person som jag har snackat med några gånger på både facebook, msn och via telefon, trevlig kille :) Men det som är mest speciellt är att min kära mor fyller år på fredag! Hoppas på tårta, tjockis Sandra! Nä hojja, måste leta upp stället där jag ska börja dansa streetdance och zumba fitness för det tycker jag ser roligt ut! :) Ska ta och kolla der redan nu efter detta inlägg! :D

Sedan ska jag ta och basta, oj så skönt det ska bli! :) Det är något jag inte har gjort på ett bra tag så det är väl dags nu. Tänkte fixa mig ifrån topp till tå och bara ha det skönt nu när jag har blivit frisk för jag tycker att jag förtjänar det :)


GILLAR'T!

skolan och Evert Taube

Har varit och kolla på något shit på något ställe för ett tag sen. Det var något om Evert Taube, vi lyssnade på några av hans låtar + att Sanna Nielsen var där och sjöng också. Den var väl okej men jag höll på att somna.

Om inte annat så är det nk snart, snacka om segt! :o hoppas att vi får sluta många minuter tidigare men imorn har vi ingen sovmorgon bara för att det är info om droger och sånt där, snacka om otur!

Skriver mer hemma eller i Ljunga om jag hinner följa med morsan dit, puss!

Baby, you'll be famous

Om inte annat så hade jag velat bli det, det hade inte varit helt fel :)

Ids inte åka hem idag så jag åker nog med morsan imorn så att jag slipper åka tåg, det är inte en stor hit något mer. Hade hellre följt med henne och kolla hur det blir med Zita. Hojja stackarn, hon har fått utstå den där dumstruten och imorn ska hon få bort den där knölen och då lär hon få en ny strut och få skämmas ännu mer, det är så synd om henne.

Jaaaaaag är coooool.

Saknar min herr flygare, och mina sms som är förbrukade, helvete! Nä men imorn blir det nya förhoppningsvis :)

Dricka te med mor och ha det trevligt så ni får hare bäst, puss!

SandraSandra, Sandra!

That's me, fucking awesome! ;)

Hemma hos min mamma utan mamma, det är det som gäller! Nej men när jag väl åker och hälsar på morsan på veckorna så är hon inte hemma, suck eller? Rätt trist ändå men hon är ju som hon är ibland och tur att jag inte är morsa på ett bra tag, hade aldrig orkat med allt som hon gör :) Glad att hon är min mamma och ingen annans, haha suckers! Hojja, det är överdrivet att skryta om en av sina familjemedlemmar när alla fattar att det är jag som är bäst här ;)

Idag har inte så mycket speciellt hänt. Jag har varit i skolan och haft lektioner som vanligt. Jag har tillochmed börjat med bild uppgiften och jag ska måla av Maja, stackarn, men jag har varnat henne för jag är inte den bästa på att måla och jag fattar inte hur jag kunde få VG i bild när jag ritade streckgubbar, haha.


Så kunde dom se ut om jag verkligen ansträngde mig. Jag vet att jag var duktig :)

Snart om någon timme börjar scrubs, vilken lycka! Älskar verkligen den serien men Thimmy säger att den kommer att bli sämre och att alla dom bästa försvinner och det får inte ske! :o Scrubs ska fortsätta vara den bästa serien ever!


Gå inte och förlora tronen!

tillbaka i rutan!

Bloggade aldrig hemma igår men det var för att när jag slutade så drog jag hem en sväng, hämtade grejer och sedan drog jag in mot stan för att umgås med Cridde :) Gick omkring på stan för att vänta in bussen till Ljunga. Rätt trevligt att gå på stan ändå och med honom, har inte träffat honom på typ flera år :)

Bussen kom och vi satte oss längst bak bara för att bussen var helt full -.- men den här gången var det roligt att åka buss, kan ni tänka er :) haha.

Men nu måste jag käka så jag hinner med tåget, puss!

nk prov

Yes nu är det över. Provet väl inte så svårt men jag fick chansa på några men sånt är livet :)

Dagen igår var inte alls okej bara för att jag pluggade för mycket, kan ni tänka er :o Det är väl duktigt gjort men jag hade bara behövt plugga på 59 frågor istället för 98, suck! Men då slipper jag plugga lika mycket för nästa prov och det är ju toppen :)

Snart är det fotografering och jag tänker stå upp som vanligt (y) det är min plats i livet ;) Nä men gillar inte att sitta och jag gör inte sånt jag inte gillar om det inte är ett måste förstås.


skolan

Nu är det snart dags att dra sig mot skolan. Jag har fixat klart mig men jag fixade mig lite extra bara för att det är fotografering idag och jag hoppas att det blir bra, det är väl det enda jag kan göra.

Tänkte kolla igenom nk lite grann innan vi ska ha provet så att allt sitter lite extra bra. Pluggade lite för mycket igår men sånt är livet och tur så ringde jag Thimmy :)

Men nu ska jag kolla, ni ser ju om jag slänger in ett inlägg i  skolan, puss! :)

natten!

Dags är slagga nuråå eller snart åtminstone efter att jag har snackat med Tim men puss och godnatt!


saknar dig grabben :)

paus

Nu är det dags att ta en paus tycker jag :)

Har tränat in rätt mycket i huvudet och nu är det bara lika mycket kvar suck! Nä men det är rätt lätt ändå och det är det som är tur fast jag har inte kommit till det Thimmy tyckte vara jobbigast men det kan ju vara tur :)

Detta är egentligen en fortsättning av min paus. Min paus använde jag till att välja kläder för imorn eftersom att det är fotografering och det kan vara skönt att slippa tänka på det imorn :) Men istället har jag inte lust att plugga längre men jag vet att jag måste för imorn gäller det!

Men nu ska jag på toa och sedan fortsätta, puss!

plugga?



Shit vad skolan ska ta tid av mig helt plötsligt. Jag vill kanske göra något mycket roligare men icke då, fram med böckerna och sida på internet, här ska pluggas! Jag är en duktigt flicka och jag ska inte sänka mitt betyg i natur, jag som blev så nöjd över mitt VG men kanske dags att sikta högre? ;) Jag kanske tycker universum, livets villkor, vår naturliga omvärld, skogen, insjön och vintern är något intressant :o men vilken tur jag har isåfall, yay! Nä men nu ska jag ta tag i detta puss!


100% sömn

I natt ska jag sova i syrrans rum och hon i mitt, rätt roligt ändå :)

Men nu ska jag prata klart med Martin, kolla filmen och sedan sova.
 

Dead poets socitey

Filmen alla mina klasskompisar har sett och snart är jag också en av dom. Alla i min klass har sett den bara för att det var den boken vi läste och sedan skulle vi se filmen meb eftersom att jag var sjuk så har jag laddat ner den nu så den ska jag kolla innan jag går och lägger mig :)

Boken verkade urkass fast jag har inte läst hela än så, haha. Okej jag börjar om. Början av boken var inte bra så jag ser ju ifall filmen är bra i början eller så inte, done!


Den ser dålig ut om inte annat menmen skolan i första hand (y)

Dagens låt


Dagen och serien avslutad

Okej videoklippet fungerade inte så ni får se om jag slänger in den senare :)

Annars har jag precis kommit hem till morsan igen, jag har nämligen skjutsat syrran till Fränsta för att hon skulle umgås med några polare. I Ljunga var vädret prima men när vi kom till Gullgård så började det ösa ner och jag blev genom blöt och det kändes inte speciellt skönt att sedan gå omkring på ica så, haha. Men var där ett tag tills jag hann torka och sedan drog jag hemåt igen med moppen. Gick lite fortare när tjockisen var borta ;)

Min dag började klockan 7 för att jag blev väckt men jag låg kvar i sängen ett bra tag sedan klev jag upp för att jag skulle med och se på syrrans match bara för att det var sista i serien och dom behövde vinna den för att ha vunnit alla matcher i serien och såklart vann dom. Du är så duktig syster! + ni andra som spelade.


sött i rött

Dagens måltid blir pizza, åh vad gott! Beställa nu, hämta och sedan käka! :)

i väntan

Jag sitter och väntar på att en av mina filmer ifrån matchen ska ladda klart, ni vet, det går rätt segt när det är typ 100 miljarder på samma nät, vadå överdriva? ;) Nä men snart kan ni ta och kolla på den (y) Nä men ska kolla om det fungerar för jag fick bara fram ljudet och syrran bilden, men yeah!

Annars sitter jag och kollar på hemma audition här av min kära lillasyster Josefin, haha fyfan vad hon är knäpp men jag älskar henne iallfall :D Hon har även spelat in en massa fjantvideon, kan kalla dom natthumor och jag kanske lägger in en senare :)

usch så fjantigt

Tänk er att ni har bråkat med er bästavän och det är inte första gången och du känner att denna vänskap snart kommer att falla i bitar, en efter en. Några dagar, veckor eller månader efter detta bråk löser eran vänskap upp, ni tar ett farväl för alltid och allt ni hade gemensamt går inte att tänka på. Jag har haft det såhär länge sen jag och Tobias blev ovänner och inte snackar med varandra sen den där dagen innan sommarlovet. Vi hade en låt tillsammans How to save a life - The fray, jag har alltid ansett att den inte går att lyssna på bara för att en enda tanke kommer upp men tänk så fel jag hade. Hörde låten precis nyss och inte ett skit kom upp förrän jag kom på tanken om varför just denna låt finns med på min musik lista, jo det är på grund av tv-serien scrubs och den där kvällen hemma hos honom då jag låg på hans säng medan han var det som dom flesta killar är, en datanörd.



Tänk vad fjantig en människa kan vara? Det är ju enormt löjligt! Jag hade turen på min sida att just den låten spelades och att just dom här tankarna kom upp. Jag är även glad att jag kan uttrycka mig i ord så att ni förstår eller ni borde iallafall förstå att jag inte är ledsen över just denna person som jag förlorade, men tänk såhär istället; det var inte bara jag som förlorade en bra vän, utan det gjorde vi båda. En mycket bättre tanke om ni frågar mig ;)


Starkare än superman

De ni! ;) Nerver av stål och jag besegrar det mesta!

Haha lite roligt att skriva såna där saker men varför inte liksom? Det stämmer och jag mår inte sämre av att se ner på andra och se mig själv på topp, det är nice! ;) Ta inte detta fel. Ni är inte sämre än mig, men jag är lite egenkär kan jag säga och det är ju inge fel med det :)

Kär i något förflutet

Hade jag spelat rätt med korten så hade jag fått bevisa att jag älskar dig lika mycket som jag gör idag. Men en bra vän tackar jag inte nej till. Jag är lycklig :D och jag säger vad jag tycker och gillar ni andra inte det så who cares? kyss!


Fest för mig!

Alla som läser min blogg vet ju om att jag är sjuk så det blir ingen party natt för mig tråkigt nog. För vad är en fest utan mig? Jo urtrist! ;) Nä men alla som festar och lever i ös just nu får gärna festa och vara galen för mig.

Satt och lyssna på rixfm och så kom denna låt upp;

Gissa vad jag börja tänka på?

Jo just detta (inga besvikna miner nu bara för att ni inte är denna underbara person);
Jag saknar en grabb ifrån Kiruna, just den grabben kom med i tanken. Tänk er värsta festen men spotlights med olika färger far omkring i ett mörk rum, rätt coolt. Fullt med folk överallt och där bland alla står just han, se sådär sexig ut som killar i drömmar brukar göra i ett mörkt rum. Vi går emot varandra som om vi båda föll för kärlek i första ögonkastet, sedan en massa pusspuss på det, åh vad jag saknar honom! Glad att han är en av mina närmare vänner, puss på dig!

They call me freedom

Det finns dirket inte så mycket att skriva om någon när jag är sjuk, fast det borde ni förstå. Har varit och hämtat syskonen och när vi kom hem kopplade vi in playstation 2 i tv:en och började spela Eye toy. Haha ser rätt fult ut när dom står och viftar med händerna och så :D Men dom är så söta!

Annars sitter vi och väntar tills morsan ska komma hem så att det blir lite spänning i livet. Men nu måste jag ta hand om en grinig unge så puss


Planer för idag

Måste ladda ner en film som dom i skolan kollar på typ nu bara för att vi ska ha läst boken, sett filmen innan vi gör ett prov på det hela och jag tror inte jag har något annat tillfälle att se den filmen i skolan så jag får väl ladda hem den. Kan vara bättre än att bara sitta och glo på Mtv hela dagen ifall jag kollar på tv.

Sova blir det säkert att göra för det är det man gör när man är sjuk, yay, not.

Måste iallafall sätta mig på moppen och hämta Sara ifrån fritids där efter 3 någongång, får se när Josefin kommer hem. Sedan blir det säkert inget att göra förrän morsan kommer hem men yes! Rolig dag för en sjukling, nej! Vill ändå kunna göra roliga saker fast jag är sjuk men inte ska jag har tillgång till det, vilket skit!

jobbigt värre!

Liksom hur många sitter och käkar i över en timme typ? Jag kan svara att jag är en av dom just nu. Som igår skulle jag käka en billy's och alla andra skulle käka kyckling, alla andra hann käka upp sin mat innan jag ens hade kommit till hälften. Det låter ju bara helt sjukt och det känns helt sjukt också kan jag meddela :o Men om man vill äta allt annat är soppa så får det ta sin tid.

typ såhär mycket, J.O.B.B.I.G.T.!

löjligt


Kollade nyss lite på http://www.bloglovin.com (följa mig gärna ;*) och längst bak är det fler stycken som har 1 prenumeration och säkert dom flesta av dom skriver väl bara 4 inlägg i veckan. Slöseri med plats på internet liksom! ;) Nä men visst kan det vara roligt att blogga och så men ändå, jag tycker det är rätt fjantigt och visst ska min åsikt synas, yes! Det som ger, alltså att ge sin åsikt om saker och ting, visst detta var kanske inte världens största sak men iallfall, så onödigt liksom!

Uttrycka mig i ord måste vara det bästa och det är en sak jag verkligen kan, så kriga inte emot mig! ;) Jag är inte rädd att säga min åsikt och det vet nog dom flesta av mina vänner, mest Martin skulle jag sikta på men på sätt och vis är det bara bra :)

problem

Alldeles riktigt! Måste se sjukt ut när jag käkar för jag måste äta värsta minimala bitarna för annars får jag inte in domi käften, rätt fult. Vissa gånger är det inte bra att ha tänder för dom sitter bara ivägen när jag käkar fast dom är ju bra för annars hade jag fått käka soppa och det gillar jag verkligen inte :s På ett ungefär som kan jag nog öppna käften så att tänderna är typ 3-4centimeter ifrån varanda så ni kan förstå att jag måste äta värsta fjant tuggorna, suck -.-

Annars idag har jag känt mig lite illamående och så har jag upptäckt att jag har ont någon annanstans också men vart säger jag inte men jag kan säga att det är ovanför magen så att ingen misstolkar någonting för det brukar dom flesta vara duktigt på.

Får inte gå och lägga mig innan 23.00 för jag måste ta min medicin innan jag tar kväll, det är super viktigt för jag vill verkligen slippa den här smärtan..

Morsan berättade att en på henne jobb hade haft halsböld och hon hade inte käkat något på flera dagar så hon var tvungen att åka in på dropp och det vill verkligen inte jag göra.. Off det lät bara så jobbigt.

Kanske dags att berätta lite roligare saker så att ni slipper höra om min sjukdom 24/7.
Idag var vi in med Zita och nästa vecka på onsdag kan min lilla vovve bli bra igen, åh jag är så glad att hon slipper ha på sig dumstruten, den är verkligen ful. Tänk om vi människor skulle behöva en sån, usch jag hade inte vågat visa mig i en sån :o


Jag tycker verkligen synd om hundar som måste ha en sån på sig. Gå omrking och skämmas hela tiden kan inte vara allt för roligt, stackarn!

jordgubbs yoghurt

Yes min frukost består av ett glas yoghurt bara för att allt annat är så jobbigt att tugga och sedan svälja när jag ska ha så förbannat ont i halsen. Kunde knappt sova i natt för jag vaknade flera gånger, antingen hade jag ont i halsen eller i örat, vilket skit! Har fått medicin nu iallafall så jag får hoppas att det går över fort, spelar ingen roll hur länge jag måste äta dom där tabletterna, bara det går över fort som fan! Jag vill kunna sova utan att vakna flera gånger under en natt.

Annars sitter jag och lyssnar på rixfm i köket och funderar vad min dag ska bestå av, om jag vill följa med morsan och dom mindre syskonen till Sundsvall för att kolla ifall Zita har blivit bättre eller om jag ska stanna hemma och inte göra någonting, det är trist och jag vill ha något att göra nu! Hade sovit om jag kunde.

Ska nog spela lite tvspel så att jag har något att göra eller varför inte något dataspel (y) puss!

hatar min högra halva

Av ansiktet. Snacka om att det gör ont i halsen, örat och kinden på högersida, helt sjukt! Var och kolla upp det på vårdcentarlen idag och hon sa att det var halsböld så jag ska käka antibiotika i 10 dagar, 3 per dag men yes!

Men dagen idag har varit rolig i skolan för att vi fick "leka" med en systemkamera och åh vad jag vill ha en! :) Jag, Maja och Thimmy var ett "team" jag var fotograf som mest och Maja var min fd:are (företrädare) medan Thimmy var personen som var mest i fokus, även jag var en av dom som blev fotad mest och Maja påstod att hon inte gillade att vara med på bild men några bilder fick jag på henne, mohaha! ;) Vi skulle välja en var och som vi ska jobba med till nästa tillfälle vi har foto, och det blir säkert roligt :)

Sedan blev det teater som heter "brorsan". Den var rätt roligt så det var ju bra. Sedan drog jag till vårdcentralen och läste ett kapitel i engelska boken sedan blev jag undersökt. Efter det drog jag hem och hämtade lite kläder för jag ska sova hos morsan idag för att jag har sovmorgon (y) och nyss har jag knarkat lite tabletter så jag ska väl ta och lägga mig och sova, puss!

NOOOOO!

Hmm läckert att jag kanske har fått halsfluss. Fyfan natten igår skulle jag ha tidig så att jag slipper vara så trött men jag kunde inte somna förrän 12  (?) och jag gick och la mig vid 8, vilket skit! Jag tror att det är halsfluss bara för att jag har alla symptomerna som jag har haft förut till det fast det konstiga är fortfarande att jag har det bara på höger sida och jag har aldrig varit med om det. Morsan ska iallafall ringa mig idag vid 8 så jag hoppas att hon inte glömmer det, för jag ska nämligen få reda på om vi ska fara till doktorn eller hur jag ska göra med dagen.

Off vad jag hatar halsfluss! Det är inte skönt, kan inte käka, dricka, svälja och såna där saker. Jag vill inte! Men om man ska se det på den ljusa sidan så går jag kanske ner i vikt under tiden (y) haha nä men något ska väl vara ett plus :) 


Annars har jag precis fixat allt idag, eller ja, jag skippar frukosten för jag har ingen vidare lust att käka och så slipper mitt face sminket idag.

godnatt allihopa!

Kolla scrubs nu så godnatt till er!


Fixat på bloggen

En ny header, det är inte dåligt ;) Hade ändå inget bättre för mig men den är inte riktigt klar än men jag orkar inge mer för nu ska jag duscha och sedan kolla några avsnitt av scrubs och efter det ska jag sova så att jag kan kliva upp och vara utvilad för en gångs skull :)

Sedan har några fler länkar trillat in på bloggen dels Emma Eriksson, syrrans (Josefin) och Angelica i klassen, bra va? ;) Kan vara bra för er som gillar att läsa bloggar och inte orkar gå in på bloglovin eller något sånt när ni ändå är inne på min blogg, smart kallar jag det!

Slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig, puss!

inte okej...

... att ha ont i halsen! Känns lite sjukt när det bara är på höger sida av halsen jag har ont, uppsvullen och sånt shit. Kan knappt käka, dricka och sånt utan att det gör ont, vilket skit! Så imorn ska jag kolla upp det i skolan och hoppas på något i stilen med; "det kommer att gå över om några dagar" det hade varit skönt att höra.

Annars i skolan idag har detta hänt;
Dagen började med eos (estetiskorentering). Först satt vi och lyssna på Gunilla men jag hajjade inte så värst mycket för jag satt och halv sov genom just den delen av lektionen. Sedan skulle vi göra en teater som skulle handla om en familj som skulle åka till fotografen. Vi var 5 eller 6 olika grupper som skulle spela upp om samma sak fast scenerna blev totalt olika så det var rätt roligt att kolla på alla, borde ha filmat så att ni hade fått se och fått ett gott skratt :) Den gången jag, Sanna, Thimmy, Hanna och Angelica skulle spela upp vårsan så fick jag spela "emo-girl" ledsen och rädd för farsan Adolf (Thimmy). Det roligaste jag upplevde ifrån den scenen var nog att jag spelar raka motsatsen ifrån mitt vanliga jag så det var lite svårt att komma in i rollen eftersom att jag är en person som gärna skrattar åt saker istället för att verka deppig och klä mig i svart för att jag mår dålig, ni fattar principen med det hela iallfall. Annars är jag icke emo.


FAT NO!

Happy person, yes!


Men nu fick jag lust med en jätte speciell sak så nu ska jag ta och fixa det, yay! :D

3 timmar kvar

inlägget försvann och jag hinner inte blogga så mycket mer för snart börjar engelska så hare, puss!

äckligt trött

Mhm, konstigt att jag ens orkar hålla upp ögonen. Nej, idag ska jag lägga mig vid 9-10 så att jag kan vara piggare för en gångs skull. Fast jag har ändå värsta feelingen i kroppen igen! :D

Dagens låt;

värsting låten på länge and I love it!

Dagarna fortsättar att glida förbi, vilket är bra för snart sker det! ;) Jag läääängtar!

Älskar vädret här i Sundsvall för just nu är det strålande sol och knappt ett moln på himlen, en perfekt dag enligt mig :)

Fattar inte riktigt hur jag kan ha ont i halsen än. Det kanske är något värre :o nejnej(!) jag blir snart frisk och springer med alla andra på gympan, den dagen kommer nog snart också hoppas jag för jag börjar bli less på att knarka halstabletter (haha) ;)

20 minuter kvar och sedan drar jag fast nu slutar detta inlägg så hare, puss!


rubrik.

sova nu, godnatt! puss

Fortfarande den 13 september!

GRATTIS SUPER MARIO SOM FYLLER 25ÅR IDAG!



Roliga barndoms minnen fast även ett bra tidsfördriv när det är ofint väder ute eller ifall en tråkig stund råka komma. Super Mario har alltid varit men av mina favoriter och jag gillar honom än. PUSS PÅ VÄRLDENS BÄSTA SPELFIGUR!

jag är vaken

Nu är det snart dags att dra ut för att möta Thimmy och sedan gå mot skolan. Ser ju om jag är med på gympan idag, min hals spökar och jag vill verkligen inte bli sjuk igen som jag blev i början av 8an. Då gick jag och syrran ut och sprang fast jag hade ont i halsen och någon dag efteråt hade jag halsfluss i en vecka och det var inge kul för jag kunde inte käka, låg bara där i soffan hela dagarna, kollade tv och sov, inge roligt liv! + att vi ska ha teori idag och sedan ska vi ha kondition och jag tänker inte riskera någonting fast jag älskar idrott!

Men nu ska jag till skolan pusss!

skooooola imorn

It sucks! Men då slipper Thimmy sakna mig och det är iallafall ett plus :) Nä men på ett sätt känns det skönt att få gå till skolan och det är att dagarna går fortare än att bara sitta och då blir det snart lov och jag kan åka någonstans och ha det skoj! :D Längtar så till resan mot Kiruna!

Imorn blir att skolan och sedan drar jag mot min kära mor för jag har en hel del kläder som behöver tvättas efter denna vecka och helg, skönt att någon annan tvättar kläderna åt mig fast detta kommer jag nog få sota för för jag vet att min mami kollar in på bloggen ibland men för det kan jag hoppas på det bästa :) Måste även läsa boken som ska vara utläst till på tisdag och jag som bara har läst till fjärde kapitlet :s

Aja..

Imorn (om jag har tid) kan jag skriva om helgen som varit och bjuda er på några bilder men nu känner jag bara för att lägga mig ner för att sova, ni vet, jag är slut efter det gårkvällen hade att bjuda på ;) nä men vill bara sova! Fast först måste jag packa gympakläderna och det så att jag kan sova liiite längre imorn, vilket är toppen (y)

men ska nog sätta igång med det på en gång och sedan ska jag ta och kolla scrubs och försöka sova så att jag tar mig upp imorn för nya äventyr :)

Så sovgott, puss allihopa!


i staden blir det frukost

Aa någongång måste ju bli den första så när Rebecka har käkat klart sin frukost så drar vi mot staden och då ska jag ta och köpa någonting där och tugga på för jag blev sugen på något speciellt, kommer dock inte ihåg vad det heter men vafan ;)

Men nu ska jag ta lite hostmedicin och sedan dra på mig skorna och hoppas på att Rebecka också är lika snabb så att vi kan "hoppa" på bussen för att åka i mot centrum :)  kyss!

Godmorgon, godmorgon

Hatar söndagar! Dels för att jag vet vad som väntar mig nästa dag och just denna helg så är det sista dagen i Gävle, vilken suck! OCH jag fick reda på en jätte hemsk sak nyss, åh! Vilket skit ifall det händer, då får jag leka hjälte igen! Det verkar vara min story märker jag och vem vill inte känna en hjälte liksom? ;)

Kvällen/natten igår var awesome! Visst det hade säkert varit roligare ifall det hade varit mer människor där men det var jätte trevligt att hänga med dom som var där för det behövdes inte särskilt mycket för att få en lyckad kväll när man var så taggad som mig :D + att jag fick lära känna några nya människor ifrån staden Gävle innan jag drar hemåt till Sundsvall. Nästa gång blir det ös i staden Kiruna, fast det blir först vid jul så det är ju ett tag dit men då hinner jag tagga rejält mycket igen (y)

En sak som var mindre bra var att när man är ute på party så brukar det oftast bli fyllemat efteråt och man vet aldrig vad man kan stoppa i sig, visst man vet ju vad man beställer men ändå, det är ju inte särskilt bra med tanke på vad det oftast brukar bli, typ en hamburgare som det blev för oss igår men det var gott iallafall och det är ju tur det :) En till sak som var mindre bra var att jag har ont i halsen och efter det som hände igår så verkar det som att det gör lite me ondare än vad det gjorde igår, dock så har smärtan börja gå ner men det var hemskt där vid 8 på morgonen när jag skulle dricka vatten. Så ont i halsen och supa är ingen bra kombination så testa det aldrig! Jag lovar att ni ångrar er fast kvällen var stört skön. Fast åt andra sidan så är det bara där på morgon kvisten för nu har jag börjat klättra mot toppen igen! :)

Snart blir det frukost och sedan ser jag ju vad det blir av denna dagen, pusssss!


Älskling, jag är hemma!

Nu är jag hemma hos Rebecka igen.
Kvällen har varit rolig och det var något jag behövde! :D Jag har spelat ölspelet fast jag drack annat, jag har snackat med min saknade kompis Filip, jag har haft det enormt trevligt, jag har ätit på max och jag har åkt taxi, snacka om rolig natt! Måste göra om den! :D

Men nu vill jag bara sova och drömma om  en speciell kille och ni vet säkert vem, juste Christian Eriksson. När ska detta få ett slut? Kan berätta att detta glider mot slutet för varje dag så men till dess kan jag drömma hur mycket jag vill! :)

Förresten, bilder ifrån helgen kommer när jag kommer hem imorn för jag har ingen usb-kabel här + att jag vill ha mina bilder på min dator, det är ju trots allt mina :) Rullar hemåt imorn vid 5, vilket är jätte tråkigt. Tiden har gått jätte fort men denna helg kan komma fler gånger mer än gärna men nu ska jag ta kvääääll så pussss!


PARTY TIME!

NU BLIR DET FEST SOM FAN OCH ÖS KOMMER DET ATT BLI I STADEN GÄVLE, KYSS PÅ ER ALLIHOPA! :D

snart är det mat (y)

Har precis kommit hem till Rebecka ifrån Robin, en trevlig prick det :) Utklassade Rebecka i tekken 5, den ni, det visste ni inte om mig ;) alltså att jag är kung på tvspel och det ska jag nog fortsätta med, jag kan ju gå långt!

Sedan har vi bara tagit det lugnt för det mesta, drog ut och köpte lite godis och sedan gick vi hemåt och nu sitter vi vid köksbordet, alla utom Robin.

Nu blir det snart en romantisk middag på 4. Tända ljus och jätte god mat som Annette har kockat ihop, hoppas det blir gott men det tror jag nog :)

Får se vad som händer sen, om jag och Rebecka gör staden osäker eller om vi tar en trevlig hemma kväll, lika roligt vare sig vad :) Men som sagt, jag ser ju och ni kommer att få reda på det senare :)


I'm crazy in love, ah ah aaaah!

hemliga bruden

Snart blir det, snart gäller det och jag gillar att umgås med Rebecka.

Vi ska snart dra och vara med Robin i think, det kan ju vara roligt, älskar att träffa nytt folk! :D

Ååååh, jag längtar såå till en underbar grej men ni kommer inte få reda på någonting än så synd för er ;) jag har börjat bli en väldigt hemlighetsfull person, ojoj det är så roligt att vara det ibland och dom enda personerna som lider av det är dom i min omgivning och ni som läser min blogg, vem vet, det kanske är någon i skåne som läser, det vet man aldrig men det är roligt iallafall :D

Jag ska skaffa mig en båt! Bara för att det är coolt + att jag kan ta med någon jorden runt, det hade varit nice och nu känner jag att jag är väldig fjantig men that's life! :D och ni gillar det! Det där påminde mig lite grann om Christian och mig när jag fjantade mig och så fick man höra dom orden, haha, jag att vara mig själv ibland! :)

Med denna godingen!

bilden är det nya inne!

Men nu ska jag ta och ha ännu roligare, puuuuuuss!

skoj med bokstäver

jomenvisst det är just såhär i staden Gävle, men det är ju kväll så imorn kommer det att bli ös som fan! :D Men det är roligat att sitta med Rebecka i soffan med olika datorer, inne på facebook och bloggen, det är det som är det nya inne ;)

Jag är cooooooooool och ska inte sova ännu för jag är inte trött och så, vet ni det ;)

Tagga!

Nu ska jag snart börja gå mot navet. Ååh det kommer att bli så roligt! :D

Men ska fixa allt och checka om allt är med sedan beger jag mig :) puss!

...

Från och med detta inlägg så kan ni alla ha klart för er att mitt privatliv inte kommer att visas något mer i bloggen

Men ni kommer kunna förstsätta läsa om en massa annat, så ni kan vara lugna!

Hejdå Sundsvall och hej Gävle

Yes, snart bär det av mot Gävle. Bussen går vid 3 och sedan är jag framme typ 2 timmar efter det och jag har med mig en del saker så jag lär ju klara mig (y)

Har inte så mycket kvar att göra hemma. Har nästan packat ner allting men det som är kvar att packa är småprylar så det går fort att slänga ner i väskan. Sedan har jag städat och diskat för det är mycket skönare att komma hem till en ren lägenhet istället för att jag ska börja städa direkt jag kommer hem, jag är för smart ibland ;) Och så är jag less på alla flaskor som är här så dom far jag och pantar och får lite money till resan (y)

En sak som är konstigt och det är att min peakväska inte än full som den brukar vara när jag åker bort över en helg, lite skumt men ändå skönt! :)

Men nu ska jag göra klar det sista och jag slänger in ett inlägg innan jag beger mig mot navet, puss!

Jag tycker till

En film jag såg igår var Vampires suck. Jag säger bara "ovärd att se". Den var inte ett dugg bra, lite skratt men dom hade kunnat göra den bättre. Dom som har sett den på bio borde nästa få tillbaa pengarna fast egntligen får dom skylla sig själv.

Visst, det finns säkert någon som tycker att denna film är bra men jag kan ju tycka såhär bara för att jag gillar dom riktiga filmerna skarpt! Nä så tummen ner för denna och dom som vet om att dom har samma smak på filmer som mig vet nu att det är helt ovärt att slösa pengar på den. Själv kollade jag den på datan hemma och det var ju tur det.



Tack vare Emma Eriksson (Christians syrra, för er som inte visste det) ska jag köpa böckerna, hon säger att dom är bra fast hon läser den egenlska versionen och jag som inte läser böcker alls ska ha dom på svenska för annars lär dom bara ligga och samla damm, vet inte men det känns mer ovärt att köpa en bok på engelska när jag inte ens läser boken ifrån skolan, haha :) Sedan när jag har böckerna så har jag en del saker att göra på dagarna här i min lägenhet i Sundsvall (y)

Godmorgon!

Sitter och väntar på att tåget mot staden Sundsvall ska gå och det är ju typ en timme dit, rätt segt! Men som tur är så har jag en del kvar att göra men jag tänkte bara att ni skulle ha något inlägg och känner er lite mer uppdaterad, puss på er! ;)

Men nu ska jag dra upp mot köket och kolla vad det står på menyn, ni vet, en god frukost är en början till en toppen dag utan hunger på ett bra tag ;) hehe.

Puuuuuuuuuuuuuuuuss!

good night

Sista för kvällen :)

Känner att dagarna går rätt fort men det är ju några plus med det och det är ju bara bra (y) Imorn blir det nog en toppen dag, precis som helgen kommer bli :) Ni vet ju vart jag ska.

Tror jag ska ta en dusch nu, det känns som att det var ett tag sen fast det inte är så. Fettet i mitt hår kan man nästan använda till kullagret, yeah, not. Nä men en dusch och sedan blir det sängen fast innan det ska jag knarka halstabletter, hostmedicin och huvudvärkstabletter (y) jag tänker bli så frisk som möjligt till imorn då Sandras stora äventyr starta :)

Hinner nog skriva något inlägg innan avresan och säkert några där borta, ska verkligen försöka fixa några smsbloggningar också, promise! Aah men godnatt!



AAAH!

Jag har ingen usb-kabel och jag som hade velat ladda upp en bild på min underbara Destiny. Hon är så extremt söt och jag hoppas jag får ta med henne till lägenheten :)

Har precis röstat till rix fm, topp 6 och min röst hamnade på Adam Lamberts nya låt if I had you :)

 
Imorn sätter jag mig på bussen mot Gävle, några timmar tar det men det är det värt! :)


jag har lust att...

... Fixa min blogg men eftersom att jag har min vanliga tur med mig så är min dator hemma i lägenheten och jag sitter hemma hos morsan, vilken suck! Fast lite kan jag ju fixa men det är inte detsamma när jag inte kan fixa min header för det är på den det hela hänger på. Aja får försöka hitta orken och lusten att fixa bloggen en annan gång jag är ledig. Har säkert tråkigt någn helg här framöver :)

Men en annan sak som hade varit bra med denna blogg är ju att jag borde slänga in ett inlägg mer oftare, inte så roligt att vänta så länge i vissa tillfällen på ett inlägg eller två.. Ni vet ju om att jag har suttit och drömt mig bort lite grann men det kan ju bli verkligheten någongång i livet :) Nä men jag ska försöka få upp till minst 5 inlägg per dag, skriva om lite mer roliga saker och inte såna där deprimerade inlägg om att jag och min kille har gjort slut, vilket buhu liksom.. Nä men en blogg ska vara rolig att läsa och läsarna ska ha något saftigt att läsa om, jag ska försöka nå upp till målet ;) Jag ska försöka bli en paparazzi som har med kameran vart jag än går, haha nä men något i den stilen. :)

Jag har lite små funderingar på hur just min blogg ska kunna bli bättre och ni ser ju när jag har börjat med det ;) Ska greja lite grann med min dator och fixa saker som kan få den att se bättre ut som till exempel fotoshop, det hade inte suttit helt fel :)

Hipp, hipp mina idéer kommer inom kort ;)

Gävle i helg!

Yeees!
Idag ska jag kolla efter biljetter och så för imorn sticker jag till Gävle för att få umgås med min Rebecka! ;) Saknar henne så enormt mycket. Det kommer säkert bli roligt för vi brukar ha roligt för det mesta + att jag får se en annan del av Sverige och det är ju inte så dumt :) Kan bara se en massa positivt med det hela :)


Inte så länge kvar nu!

Sedan får jag se om det blir någon Kiruna resa för min del, måste kanske spara lite pengar så att jag kan ösa på till jullovet! :D Nä men sitter här och funderar lite smått + att jag och Rebecka ska checka biljetter nu till helgen så jag ser ju hur mycket det kostar och så ser jag ju hur mycket jag har och hur mycket jag har tänkt leva för när jag är hemma. :)  Hon kollade upp att allt skulle gå på lite över 800kr med flyg tur och retur till stockholm så jag måste kolla hur mycket det blir att resa till huvudstaden också. På min blogg är jag känd som en person med världens idéer! :D Det märkte ni nog i somras och ni som har börjat läsa min blogg nyligen lär nog märka det :) Så jag kirrar nog det mesta, jag älskar mina idéer! + Att jag vill träffa mina polare rätt så snart, det hade varit roligt. :) Jag hann aldrig träffa alla förra gången jag var i stan, jag tar Filip Nordmark som ett exempel. Han var utomlands och hade det säkert hur bra som helst medan jag var i stan, lite synd att jag inte hann träffa honom men jag vet om att jag hinner göra det :)

Har så mycket planer för "framtiden" så att det inte är sant ;) nä men det låter väl såhär när jag har haft så lång tid att tänka eftersom att jag är sjuk och är ensam hemma men det är rätt skönt ändå :)

Hatar när jag lånar någon annans dator för då har jag inga nya bilder att visa er som ni ser med den här ovanför, men vi är så snygga ändå! ;)

härligt värre!

det känns skönt att veta om att den andra "halvan" har det bra. Haha kanske lite dumt att fortsätta kalla Christian för andra "halvan" men det får bli den sista så det är dags att njuta av stunden som är här och sedan kunna gå vidare :)

Känns som att jag kan leva livet igen, känner att det inte finns något problem i det hela längre och jag kan andas ut! Tack för allt stöd från höger och vänster, älskar vänner och familjen, puss! :)

Sandra goes right!


Everything

Tankartankar, när tar dom slut?
Jag är less på tankar om personer, jag är less på att sakna en viss person jämt och ständigt, jag vill finna ett slut på det hela. Jag vill kunna gå vidare utan att kolla tillbaka, vilket måste vara omöjligt.

Dagens låt;


Toppen och great!

Nämner inga namn utan personen inlägget handlar om vet nog säkert om det

6/11-08 Saknar!

Fucking wrong

Det känns inte rätt att sitta hemma hela dagarna och se timmarna ticka förbi. Jag vill till skolan, skumt nog men jag har inte tid att missa något, vilken suck!

I helg drar jag mot Gävle och det är ju ett plus men då måste jag hinna bli frisk, annars blir det väl inte av och det är ju det jag vill :) Jag vill inte ha en trist helg.

Imorn ska jag ta tag i boken som jag borde ha gjort för ett bra tag sen. Men imorn blir det av och det är något som är sant!

Men skriver kanske senare men nu ska jag dra och bada katten Chili för att hon luktar inte gott, så hare bäst, puss!

Sjuk?!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Jag vill inte bli sjuk, jag har inte tid att vara sjuk just nu. Men sånt är livet så där vid lunch tar jag och sticker hem för jag pallar inte att sitta i skolan med en hals som gör ont och att jag känner mig seg som bara den. Det kanske är bäst att åka hemåt mot Ljungaverk så att jag får bli ompysslad (y) det kan alltid vara härligt + att jag kan umgås med syster hur mycket jag vill för hon har också ont i halsen, snacka om skumt att dom flesta har blivit det just nu, allt har gått så fort :o vilket skit!

Aja det finns väl något plus med det hela. Jag kan ju kolla The last song som jag har velat se och så kan jag läsa till kapitel 8 i engelska romanen fast det skulle vara klart idag men jag har inte haft tid i helg och ni vet ju varför.

Så idag när jag vaknade för skolan kände jag bara att jag ville somna om men icke då! Jag skulle till skolan men eftersom att Martin skulle åka hemåt idag så erbjöd han mig och Thimmy skjuts till skolan. Det tråkiga är att tiden gick så fort och att han redan är påväg hem, rätt trist men så är det, han kanske kommer fler gånger och hälsar på, får hoppas på det. :)

Men nu ska vi snart in i black box så har glider inlägget mot sitt slut :) pusshejs!

Tralala!

Sitter i skolan och har nyss käkat mat och det såg ut som något någon hade trampa på, USCH. Bloggen har inte viarit igång under helgen eftersom att Martin är hemma hos mig, jag har inte tid för jag vill umgås med honom så mycket som möjligt innan han åker och det gör han imorn på morgonen och det suger! Fast då har ju ni något att se fram emot för då börjar jag skriva igen, helt otroligt ;) Fast lite skumt att jag slutar skriva bara för att jag har en polare hemma. Menmen, jag fixa det där senare, imorn alltså :) Då kan jag även berätta om vad som har hänt i helg och så vidare men nu ska jag vara social med alla som är här + att jag ska få firstclass att börja fungera så hare bäst, puss!

Föreläsning i stadshuset

Segtsegtsegt! Nu är det bara några timmar kvar tills denna föreläsning slutar, hoppas det går fort för jag är less på att sitta stil, det är något av det absolut tråkigaste som finns! Men den slutar typ halv 12 och efter det vet jag inte om vi ska till skolan eller om vi ska dra och checka det där konstverket vi valde i min bordsgrupp, jaja det lär jag väl märka men nu ska jag se lite mer intresserad ut av ''stadens som resten sig ur askan'' eller något åt det hållet så hare king, tjing!

Idag händer det!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! :D

Snart börjat Martin rulla mot Sundsvall och jag längtar som vanligt ;) Så efter skolan är det beräknat att han ska komma och det är ju bara några få timmar kvar. Allt detta kommer att bli veckans mest älskvärda tidpunkter!

Får se vad som händer idag, vi kanske åker förbi morsan en sväng så att min lillebror får träffa Martin som han har velat göra hela vecka, haha gullig kille den där Jimmy :)


Gammal bild men sååå söt!

Det är en del saker jag måste fixa innan jag ska dra till skolan, måste nämligen plocka undan lite grann så att Martin inte tror att jag bor i en svinstia, nä men så illa är det faktiskt inte :)

Älskar helger, dom är så underbart skönt men alldeles för korta, vilket skit! :O

Åh! Idag ska jag använda min älskade kavaj och fixa frilla lite grann har jag tänkt så; vitt linne+svarta leggings+svart kavaj+ hårnålar = det perfect match today ;)

Idag ska jag ner till statshuset eller vi min klass ska mötas vid en staty utanför och sedan gå in och jag hoppas att det blir skoj för jag vill verkligen inte sitta still, det är så tråååkigt! Jag vill ha action! Det hade varit något :)


Jag vill se Remember me för jag hann aldrig se klart den så det ska jag nog ta och göra med Martin och kolla Last song också, morsan och dom säger att den är bra så det är bara att passa på medan jag har en filmkompis :)

Men nu blir det att fixa det sista och sedan gå, hare bäst, puss!


Det lättaste är att gå sin väg

Det tyngsta av det hela är att släppa taget om den personen jag verkligen älskar men det är alltid lättare att gå sin väg än att stanna kvar och försöka få allt till något bättre.


Only you know what it means
The language that you speak
Only you can read your mind
The thought you hide and seak
It´s so hard to breath and so hard to move
I can´t eat or sleep in this lonely room

Is this what I have to go through
To be able to live my life without you
Is this what I have to feel like
To be able to live without you by my side

Only you know what it´s like
The way you live your life
Only you know how it feels
To live within your dreams
And if I would run
I still couldn´t hide
The torture remains ´til the end of time

Så jäkla sant! Off jag saknar honom alldeles för mycket!

jag ska komma ifrån det!

all we ever do is say goodbye

Så rätt egentligen.. Men varför försöker ingen att bevisa att det är fel? Det ska jag försöka med någon dag och jag ska över vinna dessa ord!


In my head!

Diggar musiken som är på högljudnivå i min lilla lägenhet ;)

IMORN KOMMER MARTIN!
Haha, får det inte ur tankarna, han ska verkligen komma för att hälsa på mig! Trodde aldrig att någon skulle komma och hälsa på mig när jag fick höra det av första personen men ändrat blev det nästan på en gång, snacka om nice :D

Älskarälskarälskar komplimanger!


Idag gick jag och Thimmy vilse och sedan fick hans farsa komma och hämta oss, haha snacka om illa det kan vara ibland :) Men det var roligt iallafall :)

Blev ett lite stopp i skrivandet för att Martin ringde nyss och berättade att han var i Luleå och var påväg till sin bror :)

Och nu ska jag hoppa in i duschen :)

sitter i skolan..

Och snart ska vi alla dra till musiksalen och sedan slutar jag för dagen (y) men då ska jag hänga med mot navet för Emma ska visa mig vart vi ska mötas imorn när vi ska till statshuset, känner att jag har koll, not. ;)

Imorn är det fredag och då ska vi till statshuset för att ha någon föreläsning + att jag måste komma ihåg att köpa fika till det för det ska bli paus utan någon fika och jag vill inte svälta för jag kan inte käka på morgonen längre, fattar inte varför :S det kommer i vågor.

Jeeo, men nu får ni klara er tills jag kommer hem så hare bäst, puss!


upp och ner som en berg-och-dalbana

Snacka om svängit ;) nä men känner att humöret är lite uppåt men ändå lite neråt men det är lätt fixat (y) Kan skolan inte börja så att jag får sluta snart, vrid fram klockan och låt mig vakna upp på fredag istället, fast idag ska jag nog egentligen kalla det 1½ dag kvar för han kommer väl där vid 3-4-5 tiden någongång, åååh jag längtar! :D

Snart är det dags att gå till skolan men innan det ska jag ta och fixa lite saker och sedan dra på mig dojjorna för att sätta fart mot skolan, yeah, not! Hoppas det är roliga lektioner eller jag vet ju vad vi har men inte vad vi ska göra, eller gör jag? ;)

I'm already gone!
Back and forth, up and down like a rollercoaster
I am breakingTo find someone to live for
In this world
There's no light at the end of the tunnel tonight
Just a bridge that I gotta burn
You were wrong
YEAH!

Nä men nu ska jag fixa det sista innan skolan puss och tjarå!

Kan ni tänka er...

... Hur trist en dag egentligen kan vara. Händer ingenting speciellt men ändå skyndar jag mig med allt skolarbete för att få sluta tidigare och så sitter jag här i Ljungaverk och har absolut ingenting att göra, hur kast är inte det liksom? :O

Men när jag inte har någonting att göra så sitter jag ofta och drömmer eller har djupa funderingar om allt möjligt. Mina drömmar är fantastiska och är enbart för mig så tyvärr ;) Medan ni får syn på några av mina djupa funderingar lite då och då.

Det krävs mycket av en person.
Så jag ska nog ta och åka hem idag och sätta mig ner och läsa den där engelska romanen som vi fick och skulle läsa 8 kapitel till nästa vecka. Det är ju något jag måste göra så det är väl lika att sätta igång, brevet är redan klart och det är ju ett plus.

Off jag skulle vilja göra så mycket men när jag har skola så sitter jag fast i området Sundsvall. Jag vill ut och resa, jag vill träffa mina vänner, jag vill träffa nya människor, jag vill ha någon jag kan älska och känna att jag och han kan klara det genom allt! Det känns som att jag behöver det, jag saknar närheten av min kärlek och jag kan inte gå tillbaka, avståndet är hela förklaringen. Men jag ska klara mig! Jag ska hitta den jag ska leva mitt liv med, jag vet att jag kommer att göra det en vacker dag. :)

Pratade förövrig med min farsa igår och det enda han sa var att han visste om att det aldrig skulle hålla för att han har erfarenhet av det där och att jag klarar mig genom allt, det spelar ingen roll vad det gäller, jag kan göra det! (ett ungefär på det han sa). Tack min älskade far! Ett stöd genom åren kan rädda livet av den svagaste, inte för att jag påstår att jag är svag utan jag klarar mig utmärkt och tråkiga dagar har alla men snart är det slut och ni vet ju varför! :D Ett namn, Martin Forss.  

Älska den nya mig

Idag kom min beställning och jag fick min efterlängtade kavaj! :D Den är urläcker och en urläcker kavaj på en snygg tjej, ja vad blir det? ;) haha men efter alla komplimanger så borde jag veta om att jag ser bra ut och jag tar gärna emot en komplimang, jag älskar dom, dom stärker mig grymt mycket! :)


Den är min nu!

Passar svin bra till leggings och ett snyggt linne eller en tröja, älskar den! Älskar stilen jag har kollat efter och jag ska ha den! Måste börja fixera mig i mitt hår också, kan behöva någon ny frilla, lite trist att bara låta det hänga eller ha det i en tofs.. Men det där fixar jag nog, ska nog dra förbi en frisör snart också så att jag kan klippa mig, antingen rockstilen eller den mer söta looken, ser ju vad jag väljer, vill ju ha längre hår så jag kan ju spara det och sedan fixa till det när jag är nöjd över längden :) Gillar att lägga till en förändring, jag gillar att det ska bli in med det nya och ut med det gamla ;)

Ljungaverk

Sitter och dunkar musik här i datarummet hos morsan. Dagens eller ja veckans musikvideo;


Så jäkla grym låt enligt mig. Får det där party suget enormt mycket och det är enbart härligt! :D

Nu har jag och Rebecka planerat ännu mer om lovet och resan till Kiruna och just nu låter det såhär;

Imorn ska jag höra med skolan ifall vi har mycket vecka 43 så att jag "vågar" ta ledigt för jag har blockschema och det innebär att varje lektion är minst 3 timmar så jag lär ju missa en del om jag åker bort och tar ledigt i 2 dagar men jag har fixat det förut så varför inte igen? Jag kan jobba upp det jag missar + att 2 dagar och inge mer är ändå inte hela världen om jag ska jämföra med att åka till Kiruna för att umgås med mina vänner :) och vad kan vara bättre än att umgås med världens underbaraste personer liksom? Juste, ingenting! Måste även snacka med morsan om allt detta och sedan ansöka om ledigt så att jag kan det. Rebecka fixar det så då borde ju jag också kunna det :D

Nu vet ni om hur allt står till än till, ååh jag är så lycklig! :D 

En annan sak, var och handlade med morsan idag och ni skulle ha sett killarna jag såg, ni skulle inte kunna sluta dregla ;) I promise! Jag lever i en dröm. Är så glad att det finns nya möjligheter för mig nu om det finns såna där på varje gata i stan och staden är rätt så stor, yay! Måste nog dra raggen någon dag/kväll, det kan ju sluta gott ;)

Skönt att kunna vara lycklig fast något så trist har hänt.

Dagen då en ny månad börjar

1 september.

Det känns nästan som "en ny månad, nya tag" precis vad man brukar säga om dagar.

Att ha flyttat hit är mitt första kapitel i den nya livsboken och nu så får jag se hur det fortsätter, förhoppningsvis blir det bara bättre och bättre och så vill jag slippa allt bråk och diskussioner på ett jäkla bra tag för just nu känner jag mig på topp men ändå så lite nere eftersom att min dröm inte var den bästa men inte ska en dröm få förstöra hela dagen, det är ju trots allt bra väder! :D


från mitt fönster

Skönt med morgon solen, hoppas den håller sig hela dagen :)

Idag ska morsan till veterinären här i Sundsvall så jag hoppas att jag har hunnit sluta till när hon ska dit för jag vill följa med när hon ska t adit Zita. Zita har en knöl ovanför svansen och det ser inte bra ut så vi ska åka dit och fixa bort den så hon slipper ha ont, älski min lilla vovve!

Och snart är det dags att ta på sig skorna för att gå mot skolan. Idag har jag ingen större skol lust faktiskt, känns som att jag vill sitta hemma och fundera på saker och ting, följa med morsan med hunden och köpa batterier till wii:et för dom tog slut igår så det behövs om jag ska kunna fortsätta med min träning :)

Jag har också börjat tänka på att livet är orättvist.

Det finns så mycket jag bara vill vrida om tiden till och börja om och få han att förstå att ett slut mellan oss inte var menat och sedan att vi skulle ta upp det igen men då orden "det är försent" kom och sedan att han skulle flytta med mig men att jag redan visste om att han aldrig skulle göra det. Hade det aldrig tagit slut så hade jag och han aldrig behövt flytta ifrån stan, det känns som att vi båda drog för att slippa skiten och det är väl därför egentligen men jag vet om att han älskar mig än men att han har förändras så mycket, han är inte den där "tuffa" killen som jag blev kär i men ändå vet jag om att han är samma person innerst inne. Förblindad av en utsida, det var fel gjort av mig, det var det men som sagt det är försent.


RSS 2.0