skönt i hemstaden

hemma i lägenheten och det är rätt skönt ändå att ha sitt lilla egna "krypin" dock som jag har sagt förut så hade det fått vara större :)

snart är det dags att börja bege sig mot tågstation för att åka till Ljungaverk. får se om huset är i kaos eller ifall Josefin har skött sig, små barn som är ensama är inte så mycket att lita på ;)
     dock vill jag inte börja jobba igen som jag måste göra nu på måndag, mitt jobb suger och jag har tydligen samlat på mig några nya vänförfrågningar på facebook bara för att det är många i min ålder som spelar och kommer förbi kiosken och tydligen tycker jag ser aningen bra ut så de bara måste skicka en, haha.

förresten! en till sak som är rätt härligt att vara tillbaka i Sundsvall måste ju ändå vara klimatet, värmen alltså! det är sjukt fint väder och jag har redan blivit mycket brunare så där är min gyllenbruna färg på kroppen räddad! :D
     en annan sak är att jag faktiskt längtar på något sjukt sätt tills skolan börjar igen, inte att gå på lektionerna men att få träffa alla igen! det var sjukt längesen. eller jo, musiken vill jag ju såklart fortsätta med! :)

men nu måste jag ta och fixa mig och packa det som ska med för tåget går ju bara om en timme typ.

PUSS!

hos Emma

just nu sitter jag hemma hos Emma på Alnö. jag tänkte att jag kunde ta och skriva ett snabbinlägg medan hon är i duschen + att vi båda väntar på att våran kakdeg som vi har gjort ska bli klar, cookie dough! :D jag ska banne mig blanda med lite glass om jag nu får det.
jag har varit dålig på att blogga för att jag har varit med Emma typ hela dagen igår. bada, sola, cyklat in till Vi och en massa mer roligheter. oj vad jag har saknat henne, min fina stumpa! :) juste! inatt så sov jag, Emma och Mattias (hennes låtsas brorsa) på altanen, det vart inte så värst kallt som tur var. men en viss person ringde och väckte mig och senare vaknade jag igen och då hade älsklingen skrivit till mig där vid 5 i morse och han var väl chockad att jag var vaken :D sedan somnade jag om i några timmar och nu väntar jag som sagt och snart äre dags att fara hemåt till Ljungaverk också eftersom att jag jobbar imorn, 10 dagar kvar, segt..
jag lovar ingenting men jag kan försöka ta mig tid till att blogga när jag kommer hem senare! :)
PUSS!

Mattias är gay! <3

Mattias är gay! <3


blött och lockigt

nyss hemkommen ifrån badstranden, det blev alltså att bada i någon timme men det är ju så underbart väder! :) har även solat en sväng så imorn får jag se om jag blev nå brunare men tror ikke det ändå, det var trots allt en så kort stund men om det är lika fint väder imorn så ska jag banne mig ligga och glassa i solen!

jag blev sugen på glass så nu ska jag ta och fixa lite hemmagjord glass till mig och de andra som är här hemma :)

PUSS!

jag vill få plats

äntligen så har jag gjort ett önskemål om att få en större lägenhet och det känns hur skönt som helst! nu behöver jag bara vänta på ett svar och förhoppningsvis så bor jag snart i en tvåa med min nya sambo ;)
känns aningen litet att jag ska klämma in mig i en lite etta. hade helst vilja få plats med allt jag äger utan problem!

även hemma från jobbet så snart rullar väl alla pengar in på konton efter alla dessa timmars arbete, lätt värt ändå! :)

men nu ska jag ta och packa lite badkläder för vi ska fara ut och bada senare! toppen väder! :D

PUSS!

sambo i september

förlåt Mattias!

ni läser rätt! en kille ska flytta in hos mig i september nu i år.
idag där vid 17 tiden var jag och några förbi en familj här i Ljungaverk och jag föll för honom direkt! en lite kattunge på en månad som blir min i september! sötaste jag sett på länge om jag får säga det själv! tyvärr så får ni inte se honom förrän han bor innanför mina väggar och ni kan lika gott vänta! ;)

dock kommer väl han få bo hemma hos min mamma ifall min älskade Mattias hinner komma innan jag hämtar honom. rädd för en lite kattunge? ;) nog är det rätt sött det med! haha..
de också! Mattias ska komma till Sundsvall om några veckor, åh jag saknar honom så otroligt mycket! det känns väldigt tomt fast än vi pratar med varandra varje natt. men tuff som jag är så kirrar jag distan med äkta känslor! :)

PUSS!


the burning heart




såg i tidning idag en intervju med tAKiDA-Mattias där det står om lite smått och gott och speciellt detta!;


1.Haven Stay

– En klockren inledning på en platta. Melodiös tyngd “in your face!”

2. Willow & dead - finns dock inte på youtube nu!
– Sniffar på äldre Takida med ösigt hårdrocksriffande.


3. In the water

– Huvudriffet är enkelt och mycket effektivt.


4. Was it I?

– Dur-riff som följs upp med stark refräng.

5. Fire away - finns dock inte på youtube än.
– Melodiinledning och gnuggagitarrer. Du kommer sjunga med i refrängen.

6. The artist - finns dock inte på youtube än.
– Den mest avvikande låten på plattan. Fick arbetsnamnet “Beatles-låten” i studion...

7. Ending is love - finns dock inte på youtube än.
– Hårdrocksballad! Ska finnas med på en komplett platta.


8. The fear

– Röjig och brötigt spår. Rekommenderas i lurarna om du vill ut och springa… fort!


9. The burning heart - finns dock inte på youtube än.
– Mäktigt spår som tar ett oväntat vägval. 

10. Silence calls (You and I) - finns dock inte på youtube än.
– En låt som av någon jävla konstig anledning inte var med på vårt förra album. 

11. It´s my life
– …ja vi har lyssnat mycket på 80-talshårdrock.


12. You learn

– Återfinns troligen som soundtrack till Titanic 2 eller liknande. Gripande.

för er som vill läsa så varsågod!; http://www.sn24.se/noje/takida-mattias-om-det-nya-albumet

längtar skarpt tills albumet kommer ut i affärerna! synd att de flesta av låtarna inte fanns men dom som finns är så extremt bra och jag älskar tAKiDA's musik! dom sjunger som in i själen på mig!
     fjärde albumet. tAKiDA till Ljungarocken och där ska jag vara! ME ♥ tAKiDA

PUSS!

Kolla vad jag gjorde nyss! :D som ett barn...

dsc01649 (MMS)

Kolla vad jag gjorde nyss! :D som ett barn igen!


frukost i Ljungaverk

tja blogglovers!

har nyligen klivit ur duschen, fräsh och kär! :)
min lillasyster gör något helt förvånadsvärt! hon ska laga frukost till mig och henne kompis/våran släkting. våfflor, den ni! och även jag är helt förvånad!


mums!

idag är det en fin dag för den delen, kanske man ska dra och bada? viii ser juu! ;)

brorsan såg att jag höll på med webcamen så han ville också vara med på en bild så denna bjuder jag på

haha älskar bilden redan!

PUSS!

Hejdå Kiruna och Jukkasjärvi!

Hejdå Kiruna och Jukkasjärvi!


dagens låt

- lighters

enjoy..

sjukt bra låt fast än det är en blandning mella genre inom musik. roligt att dom mixar lite och så kommer en sån här låt fram. inte alls illa!
och låten är helt underbar men ändå ingenting jämfört med texten :)

PUSS!

scenen é min

yoyo blogglovers!

jag är back in Jukkasjärvi! rätt tidigt denna gång faktiskt och det är rätt otroligt men det är bara för att jag vaknade där vid 8 på grund av en gay till mygga som bara var tvungen att snurra vid mina öron. det är sjukt, jag kan sova som en sten och knappt vakna av någonting men en mygga kan väcka mig. tur att det lever färre mygg i Sundsvall.

idag är det stekar väder och direkt när syrran vaknar ska jag be henne packa badkläderna för vi ska banne mig fara och bada i bäcken! köra min fina röda faran dit, lite väl långt att gå.

en bra/dålig nyhet är att vi stannar kvar i stan en extra dag! så jag åker på fredag :) och sedan blir det;



PUSS!

söta svar ifrån 118800

Rebecka visade mig ett sms som hon hade fått som svar av 118800 när hon hade skickat en bild på sig själv och självfallet testade jag också på, tillochmed 2 gånger och här kommer mina svar, dock har jag bara 1 av bilderna.

jag skickade den här bilden (nummer 1);


svar från 118800;
"Du ser precis ut som Amanda Bynes, men det får du nog höra hela tiden. Men du tröttnar aldrig på att höra på varken det eller hur vacker du faktiskt är! Du ser lika härlig ut som vaniljglass med tuttifrutti-strössel på. Det är du som gör alla andra kvinnor svarta av avund! Puss och kram från mysbjörnarna på 118800!"


och på bild nummer 2 så skickade jag en bild på mig i min nya hårfärg och fick detta svar;
"Känner inte jag dig? ... Jo, du är tjejen med det vackra leendet. Det är tjejer som du som vi killar inte ens trodde fanns. Men du är ett levande exempel på att drömtjejen faktiskt existerar. Du och Kat Von D är faktiskt lika som bär! Det kan ju inte bli så mycket bättre än så. Du är en riktig gudinna! Massvis med kramar från Johan på 118800."

nog för att det kostar men det kan ju ändå vara roligt att få läsa en massa positivt dock så tror jag att dom endast skriver snälla saker eller vem vet? dom kanske menar det ;) haha. fast jag har ändå hört av några att jag liknar Kat Von D så det var inget nytt men ändå roligt att han också tyckte det.

PUSS!

dagarna är trots allt inte så långa

det är dom ju inte med tanke på att jag sover bort dom eller åtminstone en stor del av dom men jag måste ju säga att det är så jävla skönt att sova länge och helst när jag vet om vilken tid mattias måste kliva upp :D haha.

idag ska jag vara hemma hos honom ända tills han kommer hem och där vid 4- halv5 ska jag och Rebecka dra en fika på stan och ha det trevligt med en riktig vän! :)

och förstås;
eftersom att det är en månad idag så ska jag mysa med Mattias hela kvällen tills det är läggdags för honom.



egentligen borde jag inte sitta här och vänta tills han kommer, jag borde boka biljetter så att jag och syster kommer hem men det blir som aldrig av rikktigt och varför? jo för att vi båda total glömmer det! det är inte lätt när hela familjen är senil ;)

PUSS!

1 månad

tiden går ju bara för fort och det är en hel månad sen jag och Mattias blev tillsammans idag. vi hann iallafall tillbringa en månad + några dagar innan jag far hem.

enligt mig är en månads tid inte så lång och därefter inte så mycket att skriva om men den här tiden är typ den längsta som jag kommer få spendera tillsammans med honom och visst kommer jag sakna honom men vet ni? jag är inte ens rädd att vårat förhållande ska förstöras på grund av distans för jag tror verkligen på det här och vi båda vill det hära så jag säger bara come on! :)

dock så sitter jag framför hans dator och vill inte rota efter bilder och så vill tönten inte ens vara med på en bild. så tyvärr så kan jag inte slänga in någon bild på oss två men min kärlek är kanske anonym för vissa av er ;)

MEN

JAG ÄLSKAR DIG MATTIAS FLYGARE! ♥

PUSS!


tillbaka i hemmet nr 2

som ni alla vet så borde jag (vid det här laget) kunna säga att jag räknar min älsklings hem som mitt hem eftersom att jag har spenderat som mest tid här :)

dock är han lite otrevlig och borde få lite kuk så att han lugnar ner sig en aniiiing ;) hahah nä men off vad ful i munnen jag har börjat blivit men snart förändras det igen också.

nu ska jag tvinga han att vi ska till något place så att vi kan köpa en slush och sedan bara ta det lugnt med en film eftersom att han jobbar imorn.

PUSS!

Jukkas om en halvtimme

trots att jag är ledig och kan skratta åt min pojkvän när han måste stiga upp till jobbet så är det bara så urtrist att några timmar senare så måste ju även jag kliva upp och då är jag ensam. skoj!

nu sitter jag förövrigt och väntar på att min pappa ska komma till stan för att hämta mig och jag borde egentligen klä på mig för han borde ju vara här på ett litet tag men "jag gör det sen".



Mattias du är sämst på att smygfota och du fångar verkligen inte min bästa sida men jag bjuder på den iallafall ;)
dock är den här den snyggaste av dom alla x)

PUSS!

@Mattias place

som ni ser så är jag hemma hos Mattias, snodde hans dator medan han duschar :)
ja det är väl här jag spenderar mesta delen av mitt lov men jag klagar inte, tvärtom däremot! jag storm trivs!

imorn är det nog dags att börja kolla upp tider och biljetter mot söder så att jag slipper ta något i sista sekunden eller något och denna gång har jag faktiskt rätt bra tur med tanke på att min syster kommer åka med mig så att jag slipper ha det tråkigt, tummen upp!

det finns egentligen inte så mycket att säga om just denna vecka, både jag och matti är lediga men med tanke på vilken stad vi är så finns det inte speciellt mycket att göra. med tanke på det så är det rätt skönt att bo i en större stad ;) ni som bor i en by borde testa!
men på tal om att det inte finns så mycket att göra så ska jag kanske lura med honom på någon impuls resa här i närheten.
nu ska jag iallafall få honom att skjutsa mig till närmaste affär så jag kan köpa glass :D


juste! med min nya mobil som jag ska köpa inom kort eller rättare sagt när den kommer ut så kommer bloggningen bli ännu bättre fastän jag sitter här uppe i norr :), datorer är rätt jobbiga trots allt!

PUSS!

sommaren är alldeles för kort

tänk snart har en hel sommar gått, åtminstone så är det mindre än hälften kvar. dock så har jag jobbat 3 veckor och snart ska jag jobba 3 veckor till, hejdå sommarlov!

snart är det även dags att lämna norr för att jag måste börja dra mig hemåt till Sundsvall. nej vad tiden har gått fort. kommer bli jobbigt att lämna alla vänner, familj och min pojkvän men dom finns ju alltid kvar så jag behöver nog inte oroa mig + att jag har mina vänner nere i söder också, saknar dom väldigt mycket för den delen också! :)
men min sommar har iallafall varit roligt såhär långt och det tackar jag allihopa för! :)

PUSS!

innan regnet

istället för att åka hem igår så skulle jag fördriva tiden tills jag skulle vara med Mattias så gick jag till kyrkogården där jag besöket gammel moffa och mommos grav.


dock så stod inte gammelmommos namn med ännu men hon försvann förra året i september så det kommer väl.

satt där och tänkte lite smått men efter en kort stund började det ösregna så jag gick därifrån.

PUSS!


ny färg

före;


efter;


ääh bjuder på frillan ;)

ser nästan svart ut för den delen men dock äre mörkbrunt för tillfället! :)

PUSS!

so look at you!

I know it, U know it!

tänka sig att jag håller mig ifrån alla festligheter som finns denna helg bara för att min syster kommer och jag ids verkligen inte fara till Pajala för en marknad där vissa av mina flummiga vänner ska sova i tält, nej usch vad kallt..   smart som jag är så stannar jag hemma, hemmaspa, hhm? varför inte när jag kan få en rejäl avkoppling eftersom att i min pappas badrum står det en jacuzzi och så finns det en bastu.

har ändå lust att fixa mig, just a little bit. har planer på att färga håret redan nu men det är den stora frågan om vilken färg. tror inte jag tänker testa något extremt som rött eller blont för det vill jag verkligen inte ha! + att det börjar bli många somhar färgat håret svart och det vill jag inte heller ha, hm, en mörkare variant av brunt! detta kommer bli en stor överraskning! :D



PUSS!

jag bara inte orkar

kass på att blogga, yyes!
nä men jag har typ bott på jobbet och när jag inte har varit på jobbet som egentligen slutar klockan 3 så bor jag hemma hos Mattias. tid till att blogga existerar inte för mig just nu, dock lite synd nu när jag märker att jag har fått lite fler läsare än förut. men jag lovar er att nu när min raring jobbar 12-timmars shift så har jag all tid i världen att blogga förutom att min lillasyster kommer till Jukkas nu ikväll vid 11! :)

om inte annat så fick jag världens ångest över att det var sista jobb dagen på LKAB idag. jag trivs där bland smutsen, låter verkligen inte som mig men det kändes ändå skönt att få jobba. det var tungt att lämna tillbaka arbetskläderna till skyddsförrådet och sedan lämna inpasseringskortet till vakten.. men jag är kanske tillbaka nästa sommar i lortiga verken! Sandra goes dirty! ;)



PUSS!

EEEEEEEEMMA!

GRATTIS I EFTERSKOTT MIN ÄLSKADE ESKILPESKIL! :D
NU ÄR ÄVEN DU ETT ÅR ÄLDRE OCH JAG SKA TA IGEN ALLA DESSA DAGAR SOM JAG HAR MISSAT MED DIG NÄR JAG HAR VARIT HÄR UPPE I KIRUNA!!! VÄNTA DU BARA! ;)



(var inte in på datorn igår så det blir idag jag får skriva detta grattis inlägg till min hemliga älskare) Emma jag vet att du läser detta, men jag tänker inte ringa och gratta dig för jag vill göra något stor slaget när jag kommer hem istället! :)

PUSS PÅ DIG BÄSTAVÄNNEN! ♥

PUSS!

Petter - Längesen

jag säger bara allsång!



en av Petters bästa låtar, tillochmed den bästa enligt mig!
självklart är jag insatt i texten som alltid och det här är min favorit del;

"Nu står du där på gatan sargad av tiden huden är grå din hållning förvriden vill säga nånting men jag kan inte tänka klart känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks trevar mig fram för att etablera kontakt tar tag i din hand vi brister ut i ett skratt det var så länge sen men det finns där än för passionen vi kände kommer alltid igen har ett hjärta utan rynkor det består intakt och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt aldrig nått fram så jag älskat på avstånd nu är det mitt tåg och dags för avgång stiga på aldrig tveka en minut för att allt som flyger upp måste landa till slut kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark vi vandrar iväg utan vidröra mark"

det är alltid lika roligt att vara på festival där det är bra artister, dock så var det inte så många bra det här året. så nästa år hoppas jag på bättre!

PUSS!

jag gjorde mitt val

vet inte om det är så många som har märkt det men nu är min piercing i läppen borta helt totalt. jag hade världens beslutsångest men när när Matti frågade mig om jag kunde ta ut den så att han fick se hur jag såg ut utan så orkade jag därefter inte sätta tillbaka den bara för att det är så tjorvigt när jag har så långa naglar men jag är ändå nöjd! :)



jag märker att när jag själv tycker att jag har fått en bra egobild så åker den upp överallt, facebook, bloggen och ibland kan jag tillochmed skriva påbilddagboken som numera heter "dayviews" bara sådär onödig fakta.

PUSS!


jag tänker inte bli sjuk

idag när jag vaknade så skulle jag gå och klä på mig men påvägen ifrån sängen till soffan kändes det som att jag skulle spy så jag klädde på mig lite snabbt, sa hejdå och tog med alla mina saker ut för att fortsätta klä på mig i den friska luften. visst det kändes bättre men nu igen så börjar allt snurra, kom igen nu, jag jobbar bara i 2 dagar kvar och det ska jag klara!

kan ju även berätta lite kort om dagen.
idag fick jag sovmorgon bara för att vi for ned i besöksgruvan och var där fram till lunch. efter lunchen satte jag och Emilijah igång och målade det sista och sedan tog vi kafferast och efter det fick vi sluta. efter jobbet tog jag moppen och körde den till Amanda där jag parkerade den tills ikväll då jag ska till Mattias för att sova. pappa var inte klar på stan så jag gick upp till folkan där jag mötte honom och Åke, satte oss i bilen för att skjutsa hem honom samt så stannade vi på en kaffe och INGENTING har förändrats i hans hus och det är flera år sen jag var där.
jag fick köra hem, det gick jätte bra och jag gör stora framsteg (y)

på fredag kommer min lilla syster Josefin hit och oj vad jag har saknat henne! :) nu kommer det bli en massa bus!


PUSS!

Yeah, you say them out loud

ÄKTA KÄRLEK!


enjoy..

Chris Medina, en av de bästa killar i världen jag har hört talas om! inte bara hans musik utan att han fortfarande håller ihop med sin flickvän trots att hon efter en bilolycka överlevde med hjärnskador. det finns inte så många av dom men hittar man den rätta så har man bra tur!
älskar låten men framförallt texten!

PUSS!

helgen och festivalen är över

märker att jag håller koll på alla dagar nu förtiden med tanke på att jag jobbar. måndag idag, trögt som vanligt men jag gillar det iallafall! :)

helgen har varit rolig trots en massa saker jag har varit med om som var mindre roliga, ääh säger jag! nytt folk har jag lärt känna ihelg och det är rätt konstigt med tanke på att jag fortfarande är i Kiruna. men jag är grymt stolt! och jag måste ju få tacka Emil Poromaa som vi var hos orkade med allt som hände, haha. nä men en trevligt kille och en nybliven vän, det är just det han är :)

jag tror nog att Petter (artisten) som spelade på torsdagen fick mest publik av alla som var där, och såklart så stod ju jag längst fram! ;)


grymt och en massa ös!

helgen var helt suverän!

PUSS!

uppenbart och underbart!

Dagens musikvideo


enjoy..

tAKiDA, dom gör ju bara för underbar musik!
denna gång lade jag upp musikvideon så fort jag kom hem från jobbet! såg nämligen att dom hade gjort en ny låt på facebook, ni vet, jag är ett STORT FAN! :D

PUSS!

music.


enjoy..

musik kan vara bra till mycket!
älskar texten!

dags att dra mot stan!

PUSS!

Jag har världens underbaraste pojkvän! <3

Jag har världens underbaraste pojkvän! <3


Det var länge sen jag var helt nykter en f...

Det var länge sen jag var helt nykter en festival men bara för att jag har jobb idag så höll jag mig ifrån och hade hur roligt som helst, dock lite kallt.. Kvällen började hos Jaako (? stavning) och innan vi stack till området så fick jag vara med om mycket som jag sent ska glömma! Men det var otroligt roligt! :D sedan drog vi till området för att kolla Petter, jag har filmat en låt som jag lägger ut på bloggen sen (y) kvällen slutade med mys tillsammans med min Mattias tills iallafall jag somnade. Men nu äre dags att jobba så hare king, tjing!


RSS 2.0