280210, sista februari

Dagen har varit seg, segare, segast! Helt slut i skallen och jag ska inte lägga mig förrän klockan 9..
Håller på att dö av trötthet och nu ska ni kunna läsa varför ;)

Allt började i fredags att jag och tobbe skulle snacka och så vidare. Lördag var dagen iallafall och jag vaknade 8 (?) och det var inte roligt kan jag berätta! Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde där på morgonen, där runt 10 tror jag, gick jag till Rebecka för att hämta mina grejer men jag fastnade där till två 1- halv 2 och vi kollade endast på tv så det var segt. När jag kom hem satte jag mig ner och höll på att somna, kollade tv och var enbart trött. Vi hoppar över lite eftersom att minnet är inte på topp märker jag. Jag gick över till Rebecka igen där på kvällen för att vi skulle kolla film och prata, allt var jätte trevligt, man var inte ens trött nåmer (y) . Sedan drog vi ut med hundarna och köpte en varsin bj's <3! Och när jag var påväg hem så ringde tobbe mig och frågade om han skulle hämta mig och visst det fick han göra.

Kom hem, gick och hämtade en sked , lämnade hunden och stack ut till honom. Vi pratade om allt möjligt och det jobbigaste är nog att det känns som att ingenting har hänt fast det har det, hhm.. Ajaa vi gled omkring till typ 3-4 på morgonen, åkte sedan hem och somnade inte förrän 5 (?)

Klev iallafall upp vid 10 för att alla sprang ut och in i dörren så att det var lika att kliva upp, jag och Rebecka skulle ändå gå till gymmet där vi skulle möta Sandra som skulle träna med oss :) och trött som satan var man och efter gymmet skulle vi bada, kanske en kvart var vi i vattnet för snacka om kallt ;o bastun var ett bra exempel men ändå inte för jag blev bara ännu mer tröttare! Men iallafall så träffade vi Elias som vi hade gått dit med men iallafall och som var där under tiden vi tränade och badade.

Vi gick mot stan för Rebecka skulle hämta pengar och sedan gick vi hemåt, stannade på konsum och köpte chips begav oss mot Rebecka för att kolla film, skoj! Sedan skulle jag hem och käka, orkade knappt käka för nu är det inte långt ifrån sängen för mig! Bara 2 timmar ungefär. Men nu ska jag göra annat så att jag inte somnar så ha det bäst, puss och kram!


Killar är konstiga!
Men ändå faller vi för dom


27 Februari 2010

Hej ni sockersöta!

Var förbi Rebecka nyss eller ja, jag har suttit i hennes soffa i några timmar, fyfan vad seg man är! Håller på att somna hela jävla tiden och det är inte nice -.- .

Men vi snackade iallafall om går dagen och jag fick höra en massa skit saker ifrån det där "tinget".
haha fyfan vad värt det var och synd att det inte hade hänt något för jag som ville det ju ;p haha jag är knäpp ;)
Men iallafall nu sitter jag hemma igen och ska nog snart ta och duscha om jag inte ska ta en femma snart, zzzZZZzz... höhö ;) nä men jag tänkte bara skriva för skojs skull och nu har jag gjort det så ha det bäst och en bra fortsättning på dagen och ni, puss och kram!

270210

Hej ni finaste!

Fredagen hade mycket att bjuda på och det satt fint med lite annat för en gångs skull ;)

Hela dagen startade med skola och slutade på lördag morgon.
Efter skolan där vid 6-7(?) tog jag och packa mina grejer och stack till Rebecka för att fixa mig och välja kläder och så vidare efter ett tag kom Elias dit och var social med oss :) Vi ringde runt lite här och där och till slut ringde jag Jonas som var snäll och kunde skjutsa oss till blå kåken där festen ägde rum, trevligt folk fanns det där och vissa man inte gillar alls, aja festande fortsatte och jag bjöd dit några stycken så att jag hade en hel del att vara social med och hänga med (y) . Sedan skulle det bli efterfest på rönnplan och det började ju bra tills ett irriterande "ting" kom och skulle börja kaxa men det löste sig och jag bryr mig inte det minsta om det och lika bra för det mår jag :D

Rebecka och satte i famnen bredvid mig i soffan och hjälpte mig fast egentligen hade jag inte behövt det eftersom att jag blev bara ner tryckt i antes famn och buhuu! ojoj, shit happens. Tobias Keskitalo var även en person som kom och drog henne undan för egentligen en fest med slagsmål är ju inte någon speciell höjdpunkt, right? ;)
Sedan tog jag och snacka med honom inne på toan och man hade som en del att säga för det var ett tag sen vi snackade. Sedan drog vi eftersom att jag orkade inte vara kvar så jag skulle hem och sova men istället så var jag ute och frös röven av mig bara för att jag ville vara med Tobbe och prata med honom och man får alltid höra samma sak "fan vad jag har saknat det där leendet".

Iallafall så skickade jag hem Elias och Rebcka först med Jesper Keskitalo för jag ville åka med Tobbe men när dom väl kom tillbaka så satt Rebecka kvar men lika glad för det är jag :) Vi kom hem till porfyren och sedan frågade jag Tobbe en sak och om han lovade det och jag får se idag om han håller det han lovade eller om allt bara var fejk vilket jag inte hoppas på. Men trevlig kväll iallafall och jag älskar er, ni är grymt sköna! :)

Nu tänker jag bjuda på lite bilder på helt underbara personer


Rebecka och Elias


Rebecka, Elias och jag


Dennis "azzo" Unander


Rebecka och jag, och denna bjuder jag på! ;)

Men nu måste jag hämta mina grejer ifrån Rebecka och det ska jag göra nu! och sedan blir det duschen :) så ha det bäst, puss och kram!

260210

Hej ni underbara!

Idag är det äntligen fredag och då gäller en sak :)

Min dag har varit rätt skön hittills, skolan var chill och sedan skridskor på matto, det gillar vi (y)
Och nu är jag hemma och har nyss duschat nu ska jag platta håret snart för jag är så less på mina lockar ;s fast egentligen ska jag nog vänta med det och sticka och fixa ögonbrynen istället ;) haha.
Måste även slänga i mig mat och fixa mig och sedan välja kläder för det kommer nog vara rätt så kallt ute, ogillar! Men ändå inte allt för mycket, solen skiner ju iallafall ;) .

En sak jag också ogillar är att om man duschar för mycket så blir kroppen torr så att man måste kleta på en massa salva, det är ju nästan för jobbigt + att det tar tid och jag har inte tid med något sånt ;o menmen vill man ha fin hy igen så är det bara att sätta igång ;s .

Hoppas dagen går fort nu till typ 6 på kvällen så att jag slipper vänta så länge x) haha.

Och förresten, tack Filip att du är en riktig vän! puss på dig vännen :)

 Klicka på bilderna för att de ska bli större :)
Dom här bjuder jag på ;) vi är så as snygga när vi ska ut på isen, grr brudar ;)

Men nu folket ska jag ta och hitta på annat så att jag inte fastnar i denna stol jag sitter i för då blir ju kvällen rätt så tråkig för mig ;) men ha det bäst, puss och kram!

(Du är snyggast!!)

kvälls inlägg

Känner bara för att skriva några rader innan det blir att lägga sig i sängen och bara stänga ögonen och komma bort från verkligheten och till den där extremt underbara platsen i drömmarna. Det lät jätte härligt tycker då jag :D

Hemma, hemma, sova hemma blir det i natt för jag pallar inte skriva och definitivt inte gå ;o

Efter denna vecka är jag totalt slut och hade bara vilja sova bort hela helgen men icke då, jag och några till ska ha väldigt skoj har jag bestämt! haha ;) .

Off något som är tungt är att platta håret på morgonen eller egentligen när som helst men ändå lättast på kvällarna så efter detta inlägg blir håret plattat!

Och förresten vem fan är så mobbad att man drar raggen på luossa?! ;o ;) haha skriver bara detta eftersom att jag såg dig köra förbi här utanför ;)

Men nu; avsluta detta, platta håret och sedan borsta tänderna och lägga sig i sängen och bara känna den härligt känslan ;D så ha det bäst, puss och kram!

250210

Hej snyggingar!

Jag vet, jag vet, jag bloggade aldrig igår och vet ni varför? Nej men då ska jag ta och berätta :)
Dagen började med att vakna upp bredvid världens underbaraste, och sedan sticka till skolan för att vara tråkigt ;) haha nä men skolan suu-uugeer! Jaja men iallafall så efter skolan så stack jag och Rebecka till gymmet för att vi ska bli biff ;) skojja. Men efter det gick vi hemåt och när jag kom hem käkade jag mat och sedan så satte jag mig med hk boken eftersom att vi skulle ha prov idag. Duktig flicka som satt där i sin ensamhet och pluggade i nästan 4 timmar, ja ni läste rätt ;o otroligt för att vara mig men så var det iallafall och nu är det iallafall över, som tur är.. Sedan kollade jag lite Super Natural med Jennifer och mormor och det var trevligt, och även "filmen" var bra :) sedan skulle det bli sängen men jag blev erbjuden en annan plats där borta på stan så dit gick jag

FÖR..

Jag tänkte slå två flugor i en smäll och jag lyckades skarpt! :)
Sova där med han och sedan så kunde jag sova längre än Rebecka bara för det  (vi skulle på gymmet där vid halv 7 om ni undrade ;) ) Vaknade själv där vi kvart över 6 :o men det var chill, gillar min alarmsignal, How to save a life det är som att vakna upp i scrubs xD haha eller det kändes så idag iallafall ;P Men iallafall så blev det skola och det är trist så vi hoppar över det, tycker jag :))

När jag kom hem så stack jag ut med vovven :) kallt men ändå skönt!
Och nu sitter jag och försöker fördriva tiden så att Scrubs ska börja snart :) !


Och vet ni? Vet ni? :P

Jag köpte och provade en ny glass igår som hette något med bröllop och den var rätt så god :) helst för mig som älskar glass <3!


Hej jag är ett glassmonster ;) höhö

och nu ska jag och kolla scrubs så ha det bäst, puss och kram!

23 Februari 2010

Har jag pluggat klart?
Hahaha nejnej, inte pallar jag.

Det är sant, snacka om att det är jobbigt att plugga till ett hk-prov sidorna 45, 99 och 107-135 tror jag att det var, och det kan man ju nästan räkna som slav göra ;o
Nej, hk får en stor diss av mig!

Och en annan sak. Fyfan vad kallt det är, både ute och inne, seriöst, håller på att dö ;o måste nog ta ett täcke som är varmare än mitt och det är ju när man är två bredvid varandra och under det förstås hehe ;) nä men gymmet blir det inte för jag ids inte gå själv, det hade ju som varit varmare att göra något men jag "orkar" verkligen ingenting just nu.. är som lite trött fast ändå otroligt pigg ;o

Aja får väl hitta på något så att jag inte somnar sådär tidigt som igår jämfört med dom andra dagarna.
Fast först måste jag vänta tills min kära mor har fyllt på min mobil med pengar som hon skulle göra så att jag kan bli social med alla dom som inte ringer mig utan bara skriver sms, great! :)


Och juste! Sandra Reineström hade klippt sig och det blev jätte snyggt :) haha skrev det medan jag satt och tänkte på det (y) 

Men nu ska jag inte sitta här och skriva värsta romanen så ha det bäst, puss och kram!

230210

Hej ni bästa!

Jag har slutat redan halv 2 idag och bara därför älskar jag tisdagar.
Dagen startade med en timmes skridskor tur på/i (?) matto höhö. Snacka om att det var kallt och att mina fötter brann efteråt ;o
Men som sagt skoltiden hoppar vi över hel totalt för man blir nästan bara deprimerad -.- .
Men ändå på tal om skola så måste jag börja plugga till hk-provet snart och det ogillar iallafall jag skarpt!
Är så less på allt med skola! Vi borde få lång ledigt snart men ändå så är det inte så långt till sommarlovet! Endast 107 dagar, 8 timmar och 14 minuter, hehe man måste ju hålla koll om man verkligen längtar! Fast det är mycket som man ska hinna + att några skoldagar går bort till helgen och loven som är nämligen två stycken :) så det är ändå inte så farligt mycket om man tänker efter och på denna korta tid ska vi hinna ha nationella i matte, engelska och även i no, suck! Menmen det är chill.. :) Och ännu en sak, vi fick tillbaka våra matte prov fast inte c-delen men den kommer senare (y) men jag är nöjd än så länge

Jag är hungrig och sugen på pizza och jag har turen på min sida eftersom att jag har kvar (y) suovaspizza here I come! haha :)

Denna dag vill jag tillbringa med en speciell person men eftersom att jag sitter fast i läxorna så kan jag sluta drömma. Så jag får väl sitta hemma och vänta tills det andra folket kommer så att det blir lite socialt iallafall, sticker mest troligen till gymmet senare också, träna allt förutom rygg för den är helt sönder känns det som, illa..

Men nu ska jag ta och fixa min pizza och plocka fram böckerna och börja plugga -.- :) så ha det bäst, puss och kram!


Det ser väl skoj ut? Isåfall, gör det åt mig!!

Godnatt!

Nu blir det sängen för hela slanten och i natt sover jag själv i min säng!
första gången på nästan 2 veckor men det är för att det är mysigare att sova med någon :)
saknaden stiger, men det är bra

Jaja sängen nu puss och kram och godnatt ni underbara!

.

som att vara förvirrad inuti en djup dimma.
det är svårt att veta när dina svar inte är några svar på mina frågor.
jag kanske trodde för mycket men ändå vet jag om att du har en stor plats.
denna gång tänker jag inte bli besviken, jag ska stå upp hela vägen.
jag känner mig tom fast ändå hel.
att falla in i en förälskelse så fort och inte veta hur det kommer bli.
jag tror på dig, på oss men jag är rädd att jag måste lämna dig.
det är som att du känner det på dig, för utan ord kan man aldrig veta.
du är allt när allt känns botten fast du inte vet om det själv.
genom att bli träffad av din blick, känna dina armar om mig och dina kyssar,
allt det gör mig varm men jag är ändå fast i mörkret, utan svar.  
att se dig om nätterna sova där bredvid mig i dina stora säng.
jag är endast lycklig av att veta om att du finns där.
men man kan aldrig förutse framtiden mellan oss.
fast i tankar och funderingar, stora förändringar med omvärlden.
jag vet om att jag gillar dig mer än bara en vän,
för varje gång vi ses så bevisas en ny del av dig som bara blir bättre.
du gör saker, även säger saker som jag faktiskt älskar mer än annat.

och jag tänker inte tveka för jag vet att jag älskar dig!

220210

Hej kära läsare!

Idag har dagen bjudit på en hel del bland annat så har jag varit i skolan och gjort matte-provet och jag kan säga att det gick väl sådär, menmen det fixar sig alltid (y) Men iallafall skolan är inte så speciellt spännande att berätta om så vi hoppar fram några timmar till ungefär klockan 3 :)

Jag och Rebecka stack till staden och jag tänkte köpa ett par zebra-randiga leggings men det blev inte av men det vart ett annat köp som jag är grymt nöjd över! :)

 Klicka på bilden för att göra den större ;)

Erkänn fett sköna skor och helst för mig som älskar lila! :)

Men iallafall sen efter det så stack vi mot nautilus för att träna och det var svin varmt där och så var det rätt så mycket folk och det var nästan bara jobbigt ;s

Men senare stack jag och Rebecka till safari och käkade varsin bulle som var grymt stora, tog ingen bild men det var gott kan jag säga ;) Vi satt där även i säkert en och en halv timme och bara snackade allmänt , trevligt var det iallafall :)
Sedan drog vi hem och gissa om det var kallt!? Första stoppet efter safari var folkan och sedan där vi östlunds och sedan blev det hela vägen hem därifrån x) haha, täckbyxor imorn? Jo, tack!
När jag kom hem så blev det mat och det var också gott!
Och nu sitter jag fast klistard framför datan och sitter och funderar om stora saker som hur jag ska göra och vad jag ska göra emot dig, inge elakt förstås då men ;)

Aja men jag ska fortsätta fundera och kanske hitta på annat  så ha det bäst, puss och kram!


210210

Hej raringar!

Jag vet att det varit tomt utan ett inägg igår men nu tänker jag fixa det! :)

Det har varit en härlig helg, att bara åka ifrån verkligheten kändes det nästan som ;)
Hälsat på "släkt" som man inte har träffat på fler månader och snacka om att pricka in rätt helg också eftersom att det var 70års "kalas" höhö. Massa tårta och kakor hade vettasfammo fixat (y) men det var ju förstås idag som det hände men nu kan jag berätta om dagarna :)

Fredag; skola som vanligt till halv 2, direkt hem för att packa och det för att vi skulle åka nästan på en gång och jag hade turen på min sida eftersom att jag hade fått tillbaka min peak-väska, great! Så allt fick plats utan problem :) Sov i bilen ända till Vittangi från stan och sedan var jag vaken resten av vägen. Kom fram ca 4 (?) först for vi till stugan för att packa in alla grejer in i kylen och det andra och sedan for vi över till Vettasfammo och Vettasfaffa och där blev det att fika och vara sociala som tusan, men det är alltid lika roligt :) Sedan stack vi över till stugan igen för att käka och sedan kom de över för att spela något kort spel som iallafall var roligt, mycket skratt blev det iallafall ;D Sedan blev det film på tv och sedan blev det sängen för min och Jennifers del, så godnatt :)

Lördag; Dagen började där vi 9 eftersom ingen av mig och Jennifer kunde sova något mer och inte långt efter så vaknade även Loffe :) hela gänget var vaken så det blev som en vanlig morgon fast med väldig bra servic ;) . Frukost blev fram dukat och jag och Jennifer behövde bara flytta ifrån soffan och till köksbordet för att käka frukost. Sedan blev det utgång... ... på gården ;D haha. Loffe skulle skotta taket så vi andra passade på att dumma oss och fota fåglar eftersom att även jag har fått min kamera laddare tillbaka (y) men bara eftersom att den var tvungen att ladda så blev det inga fågel bilder för min del men lika bra för det mår jag :) Sedan kollade vi lite extra på tv bara för att det blev kallt och sedan stack vi över till de andra söta :) Käkade där och hade det trevligt :) men även denna dag var jag och Jennifer sådär extremt trötta så vi tog skoter och stack hem ganska tidigt, kollade Lilla kycklingen haha :) och sedan kom Loffe dit så vi kollade Mr.Bean och sedan blev det Lejonkungen för hela slanten, älskar verkligen den filmen <3! Sedan blev det godnatt där vid halv 1.

Söndag; Vaknade där vid 9 idag också. Satte oss framför tv:n och kollade melodifestivalens repris och jag kan säga att alla sög! Irriterande jävla skit på tv och helt onödigt! Aja sedan blev det frukost och efter det blev det lata timmar, höll nästan på och somna och sedan packade jag mina grejer eftersom att vi skulle bara fara över och gratta Kalle och sedan åka hem där vid halv 3. Tårtan var god kan jag säga! :) Bil resan blabla, sov typ hela vägen ifrån Vittangi till stan, åkte och beställde pizza och sedan for vi hem och käkade, mums! :) Även Ole och Thor var här och käkade med oss :) . Sedan tog jag en duscha och fyfan vad härligt det var kan jag säga! Och nu sitter jag här, pratade nyss med finast

Och frågan är nu; Ska jag sova hemma eller hos honom?
Det hade varit skönt att vara hemma men ändå saknar jag honom eftersom att jag inte har kunnat umgåst med honom alls, illa..
Aja jag gör mitt beslut senare för just nu har jag lite annat att tänka på :)

Men nu ska jag även klä på mig och platta håret så jag slipper det till imorn och det är ju nice ;) så ha det bäst, puss och kram! 

Klicka på bilderna för att få en större bild :)



Vi blev även bjudna på Festis och Tutti Frutti men eftersom att jag inte får käka godis så får jag väl spara på den ;) haha!  Det var även fint väder båda dagarna :) Jennifer och Eiden. Och vi får inte glömma min grymt snygga gubbe som har försvunnit :'( ;) höhö


 

190210

Hej ni kära läsare!

Det blir ett kort inlägg eftersom att jag, Loffe och Jennifer ska till stugan i Vettas nu :)
jag har bara snabbt packat och nu är vi snart på g (y)

Kommer inte kunna blogga under hela helgen om inte på söndag :)
Men iallafall helgen ska bli rolig, träffa vettasfammo och vettasfaffa (jag kom på namnen när jag var liten, stolt ;) höhö) Men nu ska jag klä på mig det sista och kolla om allt är med men ni! Ni som har mitt nummer kan ju allt vara sociala, det är bara att ringa eller sms:a :) ha det bäst, puss och kram!

kvälls inlägg

Sluta ge mig ångest!
Det är inge kul. När man väl bestämmer sig för en sak och så är du sådär jätte gullig och allt och sedan så är det alltid något som förstör, jävla äckel *****!
Aja det kommer säkert flera såna stunder innan livet tar slut :)

Inatt skulle jag egentligen sova hos dig hottie men jag tar en tripp till min gamla säng för natten.
Måste börja packa också fast jag orkar inte för att jag börjar bli så jävla trött, inte sant, ditt fel grabben men det var en bra film vi såg ändå fast det var det värt för du var ju där vid mig, om ingen fattade det där så kollade jag och killen film igår tills jag höll på att dö av trötthet och tack vare det har hela dagen varit seg x) höhö.

Men nästa vecka, då jävla får du passa dig ;) .

Nä nu måste jag ta och börja packa gympakläderna så att jag kan ta det lugnt imorn på morgonen
+ att jag måste direkt hem sen för att packa för Loffe och Jennifer kanske sticker till Vettas och isåfall ska jag med! :) äntligen bort från stan och hej skoterturer :) Men ha det bäst, puss och kram!

 
Jag gillar Sonic Syndicate, så det så! ;p

Ny blogg design

Jajjemen helt klart, nu när man har fått reda på hur man gör så blir man fort less på den gamla designen och så måste man göra en ny ;p men jag har även tänk göra någon lite ljusare (?) men det lär ju bli en överraskning till senare isåfall :)

Men jag är inte riktigt nöjd än men jag pallade inte och min fantasi suger just nu, illa haha.
Men på tal om annat så saknar jag dig!

Och nu ska jag ta och fixa lite annat :) så ha det bäst tills vidare, puss och kram!

180210

Hej ni underbara!

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us  ... lalla
 
Om ni undrar så sitter låten innanför pannbenet ;o och den är väl inte den direkt bästa låten men aja :)

Dagen har börjat bra, fortsatt bättre och nu lär jag ju se om dagen slutar som bäst :)
Jag kan lugnt säga att helgolandskaka är det absolut bästa som finns att äta! (förutom Bohemian Raspberry) höhö.

Skoldagen har gått fort eftersom att vi inte hade någon elevensval och det var rätt skönt men jag har så förbannat ont i ryggen så det hade varit skönt med massage iallafall :P Men nu är det ändå skit samma :) Nu sitter jag här, har stor lust att dra till gymmet så det blir nog att göra det och senare så får vi se vad dagen har att bjuda på :) måste iallafall ta hand om min krönika som är till på måndag men det hinner jag, har iallafall en början (y) och så har jag matte- och hk-prov nästa vecka också, suck! Måste även förbi ett speciellt ställe för att köpa en sak och det är nog det jag måste dra och göra nästan nu men undra om man ska dra förbi farsan idag också, det hade ju varit något, ska ju få suovas så, MUMS!

Men jag hinner inte skriva speciellt mycket men jag ska iallafall packa grejerna nu och sedan ringa ett samtal och sedan börja gå mot stan och fixa det där jätte viktigt, suck, haha men ha det bäst, puss och kram!


 

- Jag saknar er och älskar er, nu,då&föralltid!



170210

Hej raringar!

Kan börja med att berätta att jag har namnsdag idag! :) och att det är en del som har sagt grattis (y)

Jag har även hört ett klagomål ifrån Rebecka Johansson att jag har för lite bilder så att bloggen blir tråkigt att läsa i längden, så jahapps, bara sätt igång och bara försöka få tillbaka orken till det ;D haha!

Men min dag idag har varit precis som alla andra kan man säga :)
Skolan, staden för engångs skull, umgåst och nyss kommit ut från duschen, jepp vissa dagar är toppen ;p haha
Och snart ska jag dra hemifrån igen för jag pallar inte sitta här med tanten, suck! Blir nog över sovning någon annan stans :) Men nu ska jag ta och fixa frillan och klä på mig kläder för imorgon dagen och sedan dra :) så ha det bäst, puss och kram!

Kan ju börja med en gång ;)


Du är snygg och jag gillar dig grymt mycket!

160210

Hej ni underbara!

Kom nyss hem ifrån skolan och det tycker jag om! höhö. Nä men nu sitter jag för det mesta och väntar på att Rebecka ska ta och skriva att vi ska till gymmet för det är då ett måste!

Jag kan ju alltid berätta om det jag har upplevt idag och hittills :)

Vaknade halv 8, klädde på mig och stack till skolan. Det första vi hade var idrott och det var tråkigt tills den där leken kom in (y) Sedan blev det matte en halvtimme, i think. Sedan blev det att gå till stadshuset och hålla på där och fjanta, vi tävlade även också och mitt lag kom tvåa, bra gjort tjejer! Så fick jag 15kr på Direkten. Sedan fick Jens komma och hämta mig eftersom att jag var tvungen att skynda mig hem bara för att hämta grejer till fotot. Hade på mig ungefär en timme men ändå var jag svin stressad x) haha. Åkte tillbaka till skolan och satte fart mot gympasalen för att fixa mig, det lustiga var att jag och Rebecka nästan såg likandana ut, bara olika färger på linnena, haha. Nu sitter jag hemma, käkat kakor och ska snart till Naitilus för att träna, great!

Men nu ska jag ta och packa upp mina grejer och packa ner gymkläderna :) så ha det bäst, puss och kram!

15 Februari 2010

Vet ni?

Inte jag heller, haha
Nej men jag glömde bort att berätta om att vi ska fota oss imorn och jag har INGENTING att ha på mig imorn, vilka problem vi ändå kan ha, suck!

Och...

... Jag hade velat ge några ögonblick, upplevelser och annat som kan både vara bra och dåliga, en låt.

Som det här tråkiga med min förra bästavän, jag hade gett detta tillfälle låten ; Without you - Hinder
Fast vi redan har en låt sedan länge How to save a life.

Det där med min far; låten Perfect - Simple plan
Passar in mer än bra.

Som till min förr förr pojkvän; Losing you - Dead By April
Fast nu är det ett tag sen.

Till mig och min lillasyster; Untitled - Simple plan
Då den tiden som man försökt se förbi.

För mig och Rebecka är låten; Happy together - Simple plan
En självklarhet sen praktiken i Luleå

Det finns så många tillfällen jag hade kunnat ge en låt, så mycket som hänt som vissa låtar passar in perfekt.
Vissa vill man glömma men andra finns kvar. Men nu tänker jag göra annat innan jag börjar tänka på något som inte blev uppskriven, utan bara finns för mig, så ha det bäst, puss och kram!

150210

Hej ni finaste!

Idag vill jag börja med att gratta min moster Jennifer som fyller 17 år! Grattis och hoppas du får en bra dag :)
Och helst jag som får käka en massa tårta mohaha - tjockis!


Går dagen var ritkigt mysig eftersom att jag inte var hemma med dom andra utan med pojken :) sov även där till idag och jag är hur duktig som helst att kliva upp till skolan, andra gången och jag har inte kommit försent en enda gång, tummen upp!

Dagen började med att kliva upp halv 8 och klä på sig, ge hejdå pussen till den "döde" (haha) och sedan dra till skolan och hela vägen till skolan fick samma låt spela hela tiden, jag tror jag är kär ;) . Sedan hände det en massa på skolan, alltså en massa lektioner som inte är så viktigt att tänka på men vafan.. Fick veta svar på läxan också, fint. Men dagen gick ändå rätt fort fram till syslöjden och sedan gick resten av dagen på skolan jätte segt ;o hoppas på en förbättring av dagen. Idag blir det nog att plugga eller så inte! Men det blir iallafall av att käka tårta både hos mormor och Loffe och jag känner mig jätte nöjd eftersom att det är min favvo :D så lycka för mig!

Tänkte även bjuda på en bild, otroligt


Den är rätt gammal men det är den enda jag har på mig och Jennifer, men som sagt grattis!

Men nu ska jag även hinna med annat innan jag ska sjunga och gratta henne och vi får inte glömma att käka tårta ;) höhö så ha det bäst, puss och kram

140210

Hej ni kära läsare!

Idag är det alla hjärtans dag och det gillas lite här och där men för en del är det precis som vilken dag som helst.
Jag vill även skriva grattis till Mikaela Mäki som fyller 16 år idag, så grattis till henne!

Jag har vaknat där vid 9 (?) bara för att hinna umgås med kusinen Thor lite extra innan han ska hem. Och efter 10 så stack jag till gymmet helt själv, tränade ungefär en timme men när jag skulle pausa musiken så hörde jag att låten How to save a life spelades och minnen kom upp i skallen så jag drog upp och sprang istället och då fixade allt sig (y) jag drog hem för att duscha eftersom att det kändes bättre på något sätt ;s höhö. Och sedan satte jag mig här och för ett tag sen var det fika och det var gott! :)

Men nu ska min kusin dra hem så jag ska ta och säga hejdå åt han och morbror :) så ha det bäst, puss och kram!

.

Jag fattar inte hur du kan vara så kall..? Vi ha kännt varandra hela livet men ändå verkar du vara någon som inte bryr sig om det vi tyckte en gång i tiden, då när det var du och jag mot precis allt, det enda vi fick göra varje dag var att kämpa för att inte ge upp och sedan lämnade du mig bara sådär och nu är allt bara en katastrof.

Inser du inte vad du gör för fel? När har du tänkt klara dig och förstå att man inte kan vara så självisk jämt och ständigt? Ett löfte är ett löfte och bara för att man blir sur och grinig så behöver man inte bryta det utan man ska jämt försöka! Jag är less på det du verkar vara värsta idioten när inte jag är där men när jag kommer dit så kryper du nästan till mig bara för att få råd, bli normal eller något liknande. Den personen jag hör dig vara är inte alls du, utan kan du bara vara dig själv när du vet att det är någon som skyddar dig är i närheten?

Nej, jag tycker ditt spel är falskt, du snackar om folk bakom ryggen, som om dom var det värsta du kände till och ändå så umgås du sedan med dom, du är precis som en annan person som jag kände som fick dra för att den personen var falsk, precis som dom andra svinen! Jag vill inte att du ska vara som dom andra, jag vet om att du inte är som dom andra, du är något bättre!

Förlåt för dom gångerna jag lämnade dig själv hemma bara för att jag själv ville ha roligt, det var dålig stil jag vet men en människa förändras ändå inte bara därför, det finns så mycket som du glömmer att jag har gjort för dig, jag har alltid funnits där för dig och fast jag är arg eller besviken på dig så kommer jag ändå älska dig, du är den bästa jag har, det finns fler som jag skulle kunna känna likadant för men det är endast för dig jag verkligen skulle göra allt för! Det kommer jämt vara du och jag, spelar ingen roll vad som händer!

Det finns en hel del tid vi måste ta igen bara för att vi har levt i skilda världar, trott på helt olika saker om livet och sett allt från olika vinklar. Jag är trött på att det ska bli missförstånd men jag lovar dig, börja bete dig normalt även fast jag inte är där så ska du se att det ordnar sig, man måste ordna upp saker i livet men man ska alltid ta ett steg ifrån det som hänt för att komma vidare till något som kan vara så mycket bättre!

Du är min lillasyster och det kommer du alltid vara, ta hand om dig vännen och försök inte spela något spel som du inte själv inte förstår dig på. Bevisa att du är bättre än de idioter som vandrat förbi dig och dom jag har sett, stå på dina egna ben, ta straffet du får för du blir ändå fri sen, allt är för att du ska lära dig att förstå att livet inte är ett ställe utan regler. Jag saknar dig verkligen!



I found those pictures I took
That you were looking for
If there's one memory I don't want to lose

And I think you should know this
You deserve much better than me

130210

Hej ni söta!

Idag har en del saker hänt, mer än beräknat.
Dagen började med att man vaknade tidigare än tänkt och efter något timmer så stack jag, mormor, Jennifer och Loffe till marknaden för att kolla vad som fanns där men allt är detsamma som vanligt. Vi köpte munkar och det kan jag säga att det var ett plus så efter det stack vi hem till Loffe för att käka dom och bara vara social, vi satt säkert där i någon timme(?) sedan drog vi till gammelmormor och gjorde henne sällskap en stund men jag tröttnade på det så jag och Jennifer drog till ica för att hon skulle köpa nötter, vilken nöt ;) haha nä skojja. Sedan kom mormor och hämtade oss på folkan och sen får vi hemåt. Sedan har vi käkat kebab och det var grymt gott! Efter någon timme så stack mormor på något på malmia och efter någon timme så kom Thor hit så att jag och Jennifer ska vara barnvakt hela natten. När han kom så vart det full rulle men han är så söt(!!) Men efter någon timme så skulle han visst sova så det var bara att fixa han i ordning för sängen men det roliga var att jag och Jennifer var tvungen att ligga där bredvid honom så att han inte skulle springa omkring. Och nu sover han och jag sitter iallafall här och skriver om dagen så har varit rätt så bra :)

Imorgon är det alla hjärtansdag och den tänker jag tillbringa med någon speciell men med vem säger jag inte ;) min lilla hemlighet till er. Det enda jag vet är att jag längtar som bara den och att det kommer bli grymt mysigt!
- You're my angel..   ..feels like heaven when you take me in your arms.

Men nu ska jag göra annat :) så ha det bäst, puss och kram!

12 Februari 2010

Hej ni underbara!

Jag har ingenting att göra för dagen eftersom att jag är så förbannat trött för att min natt gick ut på en promenad, prat om allt möjligt och mycket skratt och vi får inte glömma att det var rejält mysigt men denna natt får jag tillbringa med kuddarna bara för att du inte kan vara i stan över helgen idiot nejdå jag skojar bara du är finast!
Stop playing boy and come on home! Får se om man mötts på söndag..

Ikväll blir det inte någon utgång för jag tänker somna tidigt så att jag kan vakna tidigare än annars och sticka till marknaden med min kära mormor och moster :) köpa munkar, MUMS! Vi får även se om det blir gymmet imorn eftersom att jag ska träna kondition som vanligt och armarna nu, något nytt måste det ju vara.

Trött-trött-trött, kan det bli värre? Men nu till annat så ha det bäst, puss och kram!


A hundred days had made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love

Yeah boy, everything for you
But i gonna miss you when I'm gone

120210

Hej snyggingar!

Idag är det fredag och det gäller en massa skoj man nu verkligen tar sig till det där stället, om man skulle orka ;D haha. Ihelg är det även marknad och jag ska köpa munkar! Eller så ska jag sluta fläska, det är nog lika.. (suck). Idrotten var det enda pluset på dagen av skolan men innan det fick jag vakna upp med världens finaste fast jag var tvungen att vara jätte tyst så att jag inte skulle väcka han när jag skulle till skolan men jag lyckades faktiskt. Det var inte så svårt, det var svårare att somna eftersom att ingen av oss klarade av det på ett bra tag, haha!

Man får se vad dagen bjuder på resten av helgen bara för att du stack iväg denna helg också, ägd av en skoter, ja det är inte lätt.. Men det finns en massa andra att umgås med också som tur är :) Får även se om man orkar sticka till marknaden men det får fortfarande vara ett stort frågetecken.

Men nu ska jag ta och klä på mig eftersom att jag nyss kom ifrån duschen och sedan så ska jag göra något annat och vara en bra bit ifrån en dator, haha. Men ha det bäst, puss och kram!

110210

Hej kära läsare!

I detta inlägg kan jag börja med att gratta Mikaela Månsson som fyller 18 år idag! :)

Dagen hade tydligen mycket att bjuda på så att jag har inte haft tid med datan, ursäkta. Men ällt började med att jag började skolan 9 (wow en sovmorgon, amazing!) Så på morgonen tog jag och fixade mig, alltså klädde på mig och käkade frukost, drog sedan till skolan med datorn och fika eftersom att vi hade sista nationella i svenska idag, great! Men det var inge svårt + att jag skulle kunna ha varje lektion sådär chill, jätte skönt!

Sedan var det lunch och bara musik för att vi slapp ha elevensval. När jag kom hem så kollade jag Ghost whisper och sedan packade jag till gymmet i pausen (y) och sedan stack jag och mötte Rebecka som var hos frissan, det blev jätte fint vännen :) det blev gymmet i någon timme och sedan blev det hem gång, skönt att komma hem eftersom att det var skit kallt ute, ogillar!

Sedan har det varit film under filten och raringen på andra sidan stan, nästan, ha-ha-HA! Inte särskilt skoj men vafan, jag klarar mig, fick ju mat så (y) höhö. Och sedan bestämde jag mig för att packa upp datan och blogga lite smått innan jag ska kolla Fast and the furious eller om det var den. Ja, juste! Jag har även pluggat in mina 18 ord i skallen nu som är till imorgon så det är lugnt nu :)

Men nu ska jag ta och läsa min nationella prov som finns kvar på datan och sedan ska jag dra mig mot soffan med min RÖD FANTA EXOTIC <3! Så ha det bäst, puss och kram

100210

Hej ni underbara!

Nu sitter jag här i pausen av filmen 2 Fast 2 Furious och än så länge verkar den bra :) fast jag skulle se det med grabben men han var tydligen alldeles för trött så jag drog hem men nu ska jag berätta om dagen istället, great!

Skolan kan jag skippa att snacka om för det händer ändå inge intressant där ;s Men när jag kom hem så tog jag och gjorde mina matteläxor och nästan direkt efter det drog jag till gymmet eftersom att jag inte vill ha några lata dagar något mer ;p . Var på gymmet i någon timme helt själv men det var skönt, träffade Amanda Karlsson också i duschen så jag stannade och snackade lite baska med henne men både hon och jag skulle dra så jag stack och klädde på mig och sedan stack jag till Ch, haha typ alltid han numera men han är en trevlig vän :) Var där kanske en timme och sedan stack jag hem, käkade och nu kollar jag filmen som har börjat så nu kan jag inte skriva något mer men ha det bäst, puss och kram!

sista för kvällen

Nu är det inte länge tills jag ska gå till snyggingen där borta ;) haha. Blir säkert skoj men kan inte vara bort för länge för jag måste sova min skönhetssömn också :)

Men nu ska jag ta och göra några tal i matteboken till matte läxan så att jag slipper det sen (y) och detta är som sagt den sista idag så ha det bästa och pussgodnatt raringar!

090210

Hej kära läsare!

Dagen började med att berätta sin as fräna dröm man drömde i natt, jag ritkigt älskade en! Den var som smått läskig fast ändå spännande, hade lätt kunna vara med där ;) och inte tala om den skit snygga hästen/hunden/killen som var med och jag älskar det helt enkelt! Men dagen fortsatte men det jag gjorde hemma på morgonen är inte spännande ;o man när jag kom till skolan så var det första vi skulle ha; svenska nationella det gick ju bra men man skulle ha behövt minst 20 minuter till för att få allt klart och inte slarva igenom men jag hade bara sista sidan kvar menmen, bättre lycka på torsdag då nästa gång blir, great. Men det bästa var nog ändå när Christine kom in i klassrummet och frågade om vi hade idrott xD haha

Sedan var inte resten av den skoldagen heller viktig förutom det där med Erik på engelskan, haha! MAn fick sig ett gott skratt kan man säga! Dagen fick fortsätta med att gå hem och när jag kom hem stack jag ut med hunden, skönt väder om inte annat. Sedan käkade jag glass(!) det var gott. Sedan drog jag till Rebecka fick höra vad Joel hade gjort och sedan drog jag och Rebecka tioll gymmet. Tränade knappt en timme men man inte träna i onödan och helst inte när hostan lurar ;s men det blev bad dirket efter det med Martin och Johan, trevliga killar. Och mer som vi inte ska tala om ;D haha, det är oviktigt i min värld numer men that's life :p Och när jag kom hem blev det maaat! Och sen Scrubs <3! Och nu sitter jag här och är en väldigt tråkig och osocial person men jag orkar verkligen inte sticka ut och träffa grabben som frågade mig för jag har "för mycket att göra" haha.

Men jag har även läxor som ligger på köksbordet, fast jag fick även en idé om man skulle fara och hälsa på farsan någon dag? Ingen aning men jag saknar hans mat.. Det han lagade var alltid gott, men jag älskar min pappa ändå fast det som skett men nu ska jag inte skriva om det, man ska tänka positivt (y) och nu ska jag ta och platta håret så ha det bäst, puss och kram!


Jaaaag gillar dig grabben, skarpt

8 Februari 2010

Hej sötnosar!

Nu är jag hemma ifrån gymmet och besöket hemma hos Ch :) Och nu sitter jag och lyssnar på Roadside (y) gillar låten!

Ja och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, rätt segt såhär på kvällarna, måste väl göra matteläxan om inte annat, suck.. Och imorn har vi nationella prov i svenska också, illa fast ändå inte, det är nog inte så himla svårt ändå :) Och sedan är det surt att fortsätta med dagen, man borde få gå hem istället, hehe. Nä men efter skolan ser man ju vad som händer, slutar ju halv 2 så det är ju rätt chill (y) Men nu ska jag dra mig till soffan och kolla two and a half men så ha det bäst, puss och kram!

080210

Hej ni underbara!

Skrev inte på hela kvällen igår förutom då innan jag skulle käka ni vet det där "korta" inlägget ;) haha. Men det vara bara för att jag kom hem där vid 11 på kvällen/natten. Men nu ska jag inte dra upp något gammalt utan idag har jag gjort detta;

Jag vaknade vid 7, gick och satte mig vid köksbordet och snackade lite med Jennifer som hade klivit upp 6 ;o! Jag blev helt förvånad men sedan började jag sätt fart mot fruktskålen eftersom att jag ville ha mina vindruvor haha. Det fick bli min frukost och sedan klädde jag på mig och sedan satte jag fart mot skolan, mötte Rebecka och gick med henne. Tråkigt lektioner fast i början hade vi so och då skulle några av oss redovisa och jag hade glömt allt i skolan så det var inte så lätt att träna på ;s men det löste sig iallafall (y) Sedan var det andra lektioner men efter syslöjden bestämde jag mig för att gå hem eftersom hostan spökar än och det kändes som att revbenen skulle komma upp denna gång ;o men nu är tiden till doktor bestämd, hoppas jag. Men jag och Rebecka (som även bestämde sig att gå hem) gick till safari och köpte oss en suovasmacka och en bulle, MUMS! Sedan stack vi hem, besöket på safari var bara för att vi var hungriga (y) Men när jag kom hem så tog jag mina kuddar och en filt och gick och la mig i soffan, kollade 8mile somnade nästan direkt och nu är jag på topp igen och jag har min fundering på att dra på gymmet, det hade varit härligt :) SÅ NU STRUNTAR JAG IN DEN JÄVLA HOSTAN OCH DRAR OCH GYMMAR, HÖRDE DU DET DIN FÖRBANNADE HOSTA! höhö, jag är knäpp och psyk enligt Ch, fast han fattar ju ingenting ;D haha nejdå :)

Men nu ska jag packa mina grejer och sticker mot gymmet :) ha det bäst, puss och kram

7 Februari 2010

Ett kort inlägg nu innan maten är klar :)

Kom nyss tillbaka till datorn eftersom att jag inte har något bättre för mig -.- men jag ska se ljust på saken och berätta om att både idag och igår har/ska vi käka fantastiskt god mat! Vilket är bra tycker jag :) Plus att snart kan jag dra ut och umgås men innan det måste jag käka och fixa frillan, alltså få bort dom underbara lockarna, höhö.

Allt är också redan klart för imorgon dagen, kläder och sånt så att jag kan sova extra länge om jag nu klarar av det (suck) vill inte ha hosta något mer! Fuckshit Shitfuck!

Jag kan även meddela att jag snart ska köpa nya skor som är lila(!!) älskar färgen :) har kollat in dom extremt mycket så denna månad får morsan slänga över lite cash så att jag klarar mig finfint! Men jag ska inte berätta här till vad utan det är endast för henne, och så säger jag puss på dig mamma ;* haha nu fixar vi skorna eller ja, jag fixar det! :)

To ten million fireflies
I'm weird 'cause I hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell

But goodbye, haha puss&kram

070210

Hej raringar!

Dagen har börjat segt och lär säkert vara seg också, illa! Vaknade där vid 7 för att jag inte kunde sluta hosta (suck) det tar fan aldrig slut ;o . Men jag låg ändå kvar i sängen på hopp om att kunna somna om men det var lika med noll upptäckte jag.. Så jag klev upp, käkade frukost där vid halv 10 (?) och sen gick jag ut med hunden eftersom att Jennifer inte hade vaknat än. Men jag visste att en stor städning väntar på och det är ett måste.. Det blir inge gym idag heller eftersom hostan inte har försvunnit, man blir som less, har inte kunnat träna på hela veckan, man blir ju knäpp ;o . Men när jag blir frisk så ska jag knappt lämna Nautilus och det är något som är säkert! ;) haha. Aja när dagen lider mot sitt slut så ska jag iallafall ut och umgås, ett plus idag iallafall (y).

Skönt väder är det också, blåser knappt och så är det runt 3 minus grader också, fast vädret är fint så kan det inte hålla humöret upp eftersom idioter(!!) finns överallt tydligen -.- och dom blir bara ännu mer jobbigare, suck.

Men nu ska jag ta tag i det här ed städning så det blir klart fortare, great.
You're the suneshine in my life, you're my angel.
Men ha det bäst, puss och kram

060210

Hej ni underbara!

I detta inlägg kan jag börja med att gratta Eiden som fyller 2 år idag, alltså min moster hund, höhö. Söt som satan är han också, snacka om att han blev bortskämd men det är tydligen så det ska vara, längtar själv tills någon fyller år så jag får käka tårta! Gott.

Man kan inte säga att speciellt mycket har blivit gjort idag men jag har som ändå inte hunnit blogga, skumt ;D haha. Men dagen har jag iallafall tillbringat hemma med nära och kära, trevligt om inte annat + att jag har gett Ch ångest, haha! Skoj om inte annat. Vaknat iallafall där vid 10-11 (?) Sedan har jag inte gjort så mycket eller jag kommer inte ihåg rättare sagt, måste sluta umgås med såna som har kort minne eftersom "man blir som man umgås" och tydligen stämmer det ;o Jag har spelat geni eftersom att jag är ett stort geni själv, haha *host*. Sedan kollade vi på en jätte bra film! Kommer dock inte ihåg vad den heter, synd men kan ju kanske skriva senare om jag nu skulle ha tråkigt och lite att skriva om (y).

Imorn är det söndag och på söndagar brukar det inte finnas så mycket att göra så jag ska försöka sova länge, plocka ihop kläder som ska tvättas, städa rummet och garanterat några andra delar av huset, suck. Och sedan ska jag fixa mig och packa för att dra till gymmet där vid 5-6 och sedan blir det att umgås :) .

Men nu ska jag sitta på några andra sidor också och sedan blir det annat och ännu senare sängen, längtar stort!
Men ha det bäst, puss och kram

5 Februari 2010

Heeej snyggingar! 

Från och med denna stund så har jag skrivit 100 inlägg(!!) sedan jag skaffade min blogg, snacka om stolt f15 ;) haha. Och detta är bara en bra början på något stort ska ni veta ;) jag har som mina drömmar än :)

I'm only gonna break break your break break your heart

If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

Men nu ska jag ta och slösa några kronor från mobilen och kolla vad kvällen har att bjuda på, det är ju trots allt fredag ;) om inte annat så hittar man väl några härliga människor som man kan umgås med. Men nu blev det ju ännu mer men vi får höras gänget ;) ha det bäst, puss och kram!


050210

Hej kära läsare!

Jag har precis kommit hem ifrån skolan och allt i skolan gick bra + att denna vecka har varit stört skön! Varit i skolan 2 dagar eftersom jag varit sjuk men jag hostar än men det skiter jag i nu :) Den sista lektionen var idrott och jag och Mikaela gjorde en elevplanerad idrott som fick bli innebandy så jätte roligt ut, hade lust att vara med flera gånger men det kunde jag ju förstås inte.. Men allt gick jätte bra så det blev -MVG men jag är nöjd för nu är det bara att köra hårt så att jag får MVG i slutbetyg (y)

Hann aldrig skriva igår eftersom att jag stack till skolan och sedan kom jag hem över lunchen, hoppade in i duschen och det kan vara en av dom snabbaste gångerna jag har duschat ;o;D haha Sedan blev det att käka lite fort och sticka till skolan och efter skolan så var jag med Christian Eriksson snacka om att jag är avundsjuk på hans lägenhet!! ;o Hade också velat bo sådär, skit snyggt så tummen upp för dig! Haha. Var men han till typ halv 12 på kvällen och när man kom hem så var det bara att byta om och borsta tänderna och gå och lägga sig fast natten har varit jobbig på grund av hostan och att det kliade på benet xD haha. Vaknade väl klockan 3,4 och 5, lite väl jobbigt att kliva upp sen men jag kirrade biffen ;)

Men nu är lilla Sandra otroligt hungrig så hon ska ta och fixa något att käka och sedan ska hon även hitta på annat så vi får väl höras senare bloggen! Ha det bäst, puss och kram


030210

Hej kära läsare!

Har även varit hemma idag men har som inte hunnit blogga eftersom soffan har varit en stor val möjlighet som jag valde framför datan eftersom att jag var så trött. Vaknade inte förrän någon timme sen men typ när jag vaknade så slog jag på Paranormal Activity och kollade på den Jenny var som intresserad så jag fick berätta lite smått om den men dom ska ändå låna den tills senare när hon, Jennifer och Sandra ska kolla film :) .

Men nu håller jag på att fixa mig men det fick bli ett kort inlägg så det blev något idag :) Jag ska och kolla på vad estet ska spela upp och sjunga där vid 7 Michael Jackson (y). Men nu ska jag fortsätta med det men jag kanske berättar om det när jag kommer hem om jag nu hinner :) men ha det bäst, puss och kram

En nyare blogg design

Jag var bara tvungen att ta med en zebra eftersom att jag tycker dom är grymt coola! :D haha. Älskar verkligen djuret enormt mycket. Plus att några låt texter fick vara med men det är så det ska vara!

Nu tänker jag inte sitta här längre, måste nog ta och gå över till Rebecka för att hämta mina läxor , suck! Blev som sugen på Bohemian Raspberry, mums, älskar, <3! Men jag ska sluta äta glass för jag är bäst, försök att överträffa det JA! Sedan blir det film, film och ännu mer film :) Men nu ska jag dra så ha det bäst, pusshejs

Ps ska försöka fixa ännu mer saker till bloggen men det får bli till senare för jag vill inte sitta fast här.

Ny blogg design

Jo jag vet men den blev inte riktigt som jag tänkt mig ;s Men nu vet jag iallafall vad jag ska göra! :D

Nu jävla ska det bli smink, fixning av hår och sedan så blir det att fota, fota och fota så att man har något att fixa med så att blogga kan bli som min och att man kan känna det också, något som är typsikt mig, hmm... Kommer bara på glass nu :D haha, men nu blir det att hoppa in i duschen och sedan bär det av med allt, önska mig lycka till! Ha det bäst, pusshejs!

020110

Hej raringar!


Jag kan ju blogga nu eftersom att jag har grymt mycket tid bara för att hostan inte försvinner och idag hade vi gympa också, SUCK! Men jag har en sak jag måste göra så det blir gjort för jag och Mikaela ska ha elevplanerad gympalektion nu på fredag och vi har bestämt oss för innebandy som sagt :) . Måste leta upp regler och sånt tills då och så måste jag se till att pallra mig till skolan någon dag här snart så att vi kan träna och planera in allt så att det blir perfekt, man vill ju ha ett MVG så ;) .

Ja som sagt så blir det inte speciellt mycket att göra idag men något måste man ju kunna hitta på en sån här dag som tisdag .-. Om inte annat så finns det grymt med filmer här man kan kolla på, så det får nog bli en film dag, lät härligt och synd att man inte kunde lura hit den underbara men det är som en bit härifrån till dit  han är, tungt.. Men det är bara någon vecka så blir det att träffas hoppas jag, vi har iallafall sagt det men vi ser ju.

Men nu ska jag hitta på annat och försöka få liv i den "döde" som tydligen inte svarar, haha men ha det bäst, pusshejs!

2 Februari 2010

Hej ni kära läsare!

Detta inlägg vill jag börja med att skriva att du klarar det vännen, allt kommer lösa dig och du kommer känna dig som kung igen! Jag lovar, finns här för dig.

Jag har kommit hem för ungefär en timme sen eftersom att jag har varit till stor hjälp ute i skogen, haha. Och nu sitter jag här, lyssnar på så underbar musik och hostar nästan sönder, får se om det blir skola imorn, hoppas på det för det är ju idrott imorn, uppskattas stort av mig! Är inte ens trött och sitter och väntar på att min hostmedicin ska komma hem snart men det lär jag få vänta ett bra tag på, suck!

Som lite sjuk sitter och tänker på en person som jag knappt känner eller vet något om förutom en sak som jag och några andra gjorde mot han, lite lustigt eftersom att han är så sjukt snäll eller iallafall verkar som det. Som förra helgen var han jätte gullig mot mig och på lördagen försökte han också få ut mig men jag sa att det var för kallt eftersom att det var det igår men han sa bara att han kan värma mig, inte på något elakt sätt utan han var hur gullig som helst. En väldigt fin person kan jag säga i nu läge, ångrar nästan en sak men det kunde ha hänt något värre. Behind blue eyes. But my dreams they aren't as empty. Men nästa helg ses vi säkert igen ;) haha.
Plus en annan kille som har gott hjärta fast ingen verkar se det, inte jag heller förrän nu men så kan det vara tydligen. Och sen saknar jag en annan kille som jag har gått och blivit grymt förälskad i, off det är som smått jobbigt men vi möts snart hjärtat!

Men nu ska jag försöka sova och se om det blir en sömnlös natt igen, isåfall, döda mig.. Eller så inte! Jag älskar mitt liv i nu läge, underbart! Men nu måste jag gå och hämta vattenflaskan och byta om så att jag kan lägga mig och sova. Pussgodnatt alla ni som kan lyckas förstå en, älskar er!

010210

Hej ni underbara läsare!

Idag blir det en dag tillsammans med älsklingen eller iallafall ett tag, får se hur länge han stannar! Kan inte göra så hemskt mycket när jag sitter hemma eftersom att jag är "sjuk" eller rättare sagt inte fick gå till skolan bara för att jag hostar sönder snart, illa! Vaknade där vid 7 och sen fick jag nästan vända på engång till sängen igen men det var så jävla skönt för jag var så himla trött. Vaknade sedan där vid 2 av att jag hostade så att näsblodet började rinna och det var inte jag alls med på men man ska tydligen vara med om allt ;) haha. Natten tillbringade jag med öppna ögon till typ 4-5, sängen och med min vattenflaska full med vatten som jag inte bara kunde vara utan när dom här tuffa tiderna väl kom ;) höhö.

Hann aldrig skriva igår eller i lördags eftersom att jag vaknade först där vid 1 för att dom andra skulle till sjukhuset för att kolla till gammelmormor så jag passade på att följa med och efter det blev det att handla och allt detta tog väl minst 3 timmar (?) Sedan när vi kom hem kollade vi en film som gick på tv och efter den stack jag ut och umgicks med ett par stycken eller ja, det kom och gick nya människor hela tiden typ. Patrik var väl snäll när han köpte godis åt mig på fyllan men jag var tvungen att ge bort det, haha, godislöfte ni vet ;). Nu blev det som lite blandat här men det är ju det som har hänt och kanske lite mer som ni inte får veta ;) ..

In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey.
What's in your head, in you head,
Zombie, zombie, zombie


ha det bäst raringar, puss och kram!

RSS 2.0