sista för kvällen

nu sitter jag här igen, nyduschad och är redo att gå och lägga mig medo boken "när ingen annan ser", lovar att den är svin bra! och än är inte ens halva boken utläst och jag sitter fastklistrad i den!

bra boktips om inte annat kan jag säga.


WITHOUT YOU, I LIVIN' UP LITTLE MORE EVERY DAY!
-you see bby, i'm fine without you ;*

I morgon är det fredag och då ska jag till skolan som vanligt men dagens höjdpunkt är inställd, Ffuck! annars ska väl dagen vara bra och vi slutar ju tidigare så imorn blir det gymmet som fa-aan! Känner mig rätt slö när jag bara har varit där en dag denna vecka för annars brukar jag vara där minst 5.. Juste jag har en sak till att fixa imorn och det måste jag verkligen göra, för jag kunde inte göra det idag eftersom att det var stängt -.- men imorn då jävlar ;)

Annars så har det varit rätt lugnt idag, helt ensam hemma förutom katten då, men det kan ju också vara skönt och jag ser ju om tanten kommer hem i natt, annars är ju hennes problem enorma! ;o

En annan sak som är jobbigt är att jag måste kliva pp tidigare för att platta håret eftersom att det är smartare att göra det dagen efter för då slipper man platta allt, och ju mindra man plattar, ju mindre förstörs håret (y)

Yesyesyes, snart är dagen här och sommarlovet också. Jag önskar att det kunde ha varit den 9 juni, den dagen jag ska klippa mig och sedan är det bara 2 dagar kvar till avslutningen, och då är det bara att säha adjö till högalidsskolan, vilken sorg, men kanske ändå inte :)


Jag är seriös!! just för att jag bjuder på den (;

Dekadansen!

ääh och vafan, nu tar jag kväll, godnatt kära läsare, sovgott, puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0