150110

Hej ni underbara!

Förlåt att jag inte skrev igår men jag kände att datorn inte var ett bra alternativ då.
Så igår var jag hemma och stack på gymmet i någon timme med Rebecka. Sedan var jag hemma, gjorde mina läxor som var kvar och sedan var jag social med Patrik ett bra tag. Gick även och la mig rätt tidigt eftersom att jag var rätt trött och less på det som snurrade omkring i skallen och efter det där telefonsamtalet, förlåt om du blev sur men även jag blev det..

Är så förbannad på dig också, ett sluta är ett sluta och man ska inte fortsätta efter det, jävla idiot! Den dagen var hemsk och allt var ditt fel, tankar om den dagen snurrar runt en och en ny fobi är skapad.. Vissa vet om hela sanningen och där får det ta stopp för jag tänker inte prata om det något mer, inga återblickar.

Sedan har vi dagen idag också att berätta om så, idag har jag varit i skolan och haft svenska och engelska och sedan stack jag och Rebecka hem för att hämta gymkläderna eftersom att vi hade 4 TIMMARS HÅL, illa! Men nästa vecka slutar jag tidigare och säkert alla fredagar framöver, great! Sedan fick vi skjuts upp på stan av Annette för att jag och Rebecka skulle till safari och käka varsin souvasmacka<3! Efter det stack vi till gymmet och efter att vi hade gymmat så stack vi och badade eftersom att vi hade bad på gympan men felet var att det var en timme kvar tills vi skulle börja men jag och Rebecka gjorde bort det sista så det var chill. Sedan hade vi hål ett tag och sen no, vi fick sluta 10 minuter tidigare så det var ju ett plus. Och nu sitter jag här och skriver men nu går inlägget mot sitt slut och jag ska börja planera dagen om hur jag vill ha den så har det bäst, pusshejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0