äntligen helg

har äntligen fått det rätt fint här hemma nu. är ju tvungen att städa när jag får gäster och snart anländer Martin :) det blir säkert roligt!

om inte annat så måste jag bara säga att pratade med min pappa nyss i nästan en timme och det känns så otroligt roligt att prata med honom för varje gång drar han alltid upp något roligt. denna gång började jag tillochmed att böla när jag pratade med honom. jag älskar och saknar dig pappa!
fick också veta att hans dator hade kraschat och allt är borta! alla mina bilder.. tur att jag tog med dom flesta till den här datorn (y) :)

en sak! det är grymt skönt med helg, ledighet helt enkelt för jag kan äntligen andas ut och varva ner totalt. tror att jag är omedvetet sjuk, alltså feber eller något litet som knappt märks för jag blir så trött och nere just nu. nä jag ska verkligen ta en dag och bara vila! det behövs! :)

15 dagar kvar till Turkiet och bye Sverige!

ska även börja med körkortsteorin så att jag slipper ta allt sen och även fast jag bor i en större stad så tänker jag banne mig skaffa mig ett körkort!

PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0