svar på talom du och ni alla andra ska testa detta så borde ni anpassa tesorterna efter din hårfärg.

det kan vara en viss skillnad så det är bäst att läsa igenom det just du har!

Kamomill till blondiner

så här gör du:
Gör ett starkt kamomillte av 4–6 påsar kamomill och 1,5 liter vatten. Låt det dra i minst 10 minuter och låt det svalna. Tvätta håret och häll teet genom håret flera gånger. Svep en varm, hårt urvriden handduk hårt om håret och låt sitta i 10 minuter. Red ut håret och torka det gärna ute i solen.


Svart te till brunetter och mörkhåriga

så här gör du:
först så kokar man 1,5liter te vatten som du antingen "smaksätter" med lös te (3 msk) eller tepåsar (6 stycken). använder du dig utav lös te så måste du ju förstås sila det rent. du ska även låta det varma teet dra i 10 minuter innan användning. Tvätta håret och häll det kalla teet genom håret flera gånger. Låt det droppa ur, svep en urvriden handduk om håret och låt den sitta i 15 minuter. Skölj håret. Bäst resultat får du om du sköljer håret i te en gång i veckan. 


Hibiskus till rödhåriga

så här gör du:
Teet ska vara starkt. Använd minst 6 påsar. Låt teet svalna och skölj håret med det många gånger. Slå en fuktig handduk om huvudet och vänta 15 minuter. Skölj håret.


hoppas du och ni andra som undrar har fått en bra förklaring så att ni vet hur ni ska gå till väga, om inte så är det bara att skriva en kommentar! :)

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0