skooooola imorn

It sucks! Men då slipper Thimmy sakna mig och det är iallafall ett plus :) Nä men på ett sätt känns det skönt att få gå till skolan och det är att dagarna går fortare än att bara sitta och då blir det snart lov och jag kan åka någonstans och ha det skoj! :D Längtar så till resan mot Kiruna!

Imorn blir att skolan och sedan drar jag mot min kära mor för jag har en hel del kläder som behöver tvättas efter denna vecka och helg, skönt att någon annan tvättar kläderna åt mig fast detta kommer jag nog få sota för för jag vet att min mami kollar in på bloggen ibland men för det kan jag hoppas på det bästa :) Måste även läsa boken som ska vara utläst till på tisdag och jag som bara har läst till fjärde kapitlet :s

Aja..

Imorn (om jag har tid) kan jag skriva om helgen som varit och bjuda er på några bilder men nu känner jag bara för att lägga mig ner för att sova, ni vet, jag är slut efter det gårkvällen hade att bjuda på ;) nä men vill bara sova! Fast först måste jag packa gympakläderna och det så att jag kan sova liiite längre imorn, vilket är toppen (y)

men ska nog sätta igång med det på en gång och sedan ska jag ta och kolla scrubs och försöka sova så att jag tar mig upp imorn för nya äventyr :)

Så sovgott, puss allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0