jag har lust att...

... Fixa min blogg men eftersom att jag har min vanliga tur med mig så är min dator hemma i lägenheten och jag sitter hemma hos morsan, vilken suck! Fast lite kan jag ju fixa men det är inte detsamma när jag inte kan fixa min header för det är på den det hela hänger på. Aja får försöka hitta orken och lusten att fixa bloggen en annan gång jag är ledig. Har säkert tråkigt någn helg här framöver :)

Men en annan sak som hade varit bra med denna blogg är ju att jag borde slänga in ett inlägg mer oftare, inte så roligt att vänta så länge i vissa tillfällen på ett inlägg eller två.. Ni vet ju om att jag har suttit och drömt mig bort lite grann men det kan ju bli verkligheten någongång i livet :) Nä men jag ska försöka få upp till minst 5 inlägg per dag, skriva om lite mer roliga saker och inte såna där deprimerade inlägg om att jag och min kille har gjort slut, vilket buhu liksom.. Nä men en blogg ska vara rolig att läsa och läsarna ska ha något saftigt att läsa om, jag ska försöka nå upp till målet ;) Jag ska försöka bli en paparazzi som har med kameran vart jag än går, haha nä men något i den stilen. :)

Jag har lite små funderingar på hur just min blogg ska kunna bli bättre och ni ser ju när jag har börjat med det ;) Ska greja lite grann med min dator och fixa saker som kan få den att se bättre ut som till exempel fotoshop, det hade inte suttit helt fel :)

Hipp, hipp mina idéer kommer inom kort ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0