Men såklart!

Ja nog har man otur när hjärnan slutar funka sådär efter halva provet, men nu ska jag ta en paus och sedan ska jag fortsätta med att fundera över citatet "lever vi för idag eller för morgondagen?" Lite roligt att jag har hoppat lite grann bland frågorna och än har jag inte ens gjort ettan men jag har gjort en hel del andra, vilken stjärna jag är! Nä men jag fixar det också efter min paus :) En annan sak som också är lite roligt är att jag har gnällt på Folke för att han har skrivit så mycket och jag har svarat på 3½ (½ = 2 olika påbörjade frågor) frågor och har redan 6 sidor, haha off vad överskattat! Har aldrig gjort en sån här insats, inte vad jag kommer ihåg iallafall, fast jag har aldrig haft hemprov heller så det kan ju vara därför men jag ska ändå ge mig själv ett nytt namn och det är nämligen Sandra tha pluggis, den ni! ;)

Nä men 10 minuters paus och ett rejält luftintag har jag gjort, dock genom mitt fönster men jag pallar inte med en gympa lektion när jag springer upp och ner för alla dom där trapporna.

Men nu försvinner jag in i dimman igen och efter att jag är klar ska jag försöka hitta på någon rolig dräkt till imorn :)

PUSS!

Kommentarer
Postat av: Volker

Haha Sandra tha pluggis ;D Gillar namnet :D

Kan aldrig blir för mycke så deså ;DDu kan vara ett tuggummi under skon som du sa ;D

2010-10-21 @ 16:19:00
URL: http://bolpe.blogg.se/
Postat av: Sandrahj

Klart du gör ;p

jo det kan det ;o det är ju nästan sorgligt, fuck..haha nejfan, kom på något mycket bättre :D

2010-10-21 @ 22:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0