Tillbaka blick

Nu är jag hemma igen, har nyss käkat och nu satt jag mig här så att jag kan blogga och berätta om dom där dagarna och det ska jag börja med nu :)

Grundenten;
Jag fixade mig precis som alla andra till grundenten. Vi träffades på högga alla 9or ifrån högga då. Vi minglade där och sedan gick vi ner till folkhögskolan för att käka, vi käkade fläskfilé och potatisgratäng och till efterrätt fick vi glass och bär. Snacka om att det var gott! :D Sedan fixade jag och några polare skjuts till malmia där alla 9or i Kiruna skulle träffas. Vi dansade och var sociala och träffade en hel del folk, snacka om att det var skoj, hade lätt kunnat göra om det! :) Vi var på malmia i några timmar, typ till 11 om jag minns rätt, men det var skoj! Sedan när jag skulle därifrån tog jag av mina skor, för snacka om att jag hade ont efter att ha gått i mina 12cm klackaskor, men det var värt det! Sedan sov jag borta också, mysigt värre.

I skolan
       

På malmia
                           

Fast jag har inga bilder från vakan, och skolavslutningen ännu men det finns ju på facebook för er som har mig som vän, så det är bara att klicka in och kolla ;) Älskar er som läser min blogg! Hade jag inte haft någon som läser min blogg så hade jag slutat för länge sedan.


Vakan:
Helt okej natt faktiskt!
De flesta 9or började ute i skogen bakom skolan men det sög så jag och några nära vänner drog men splittrades sedan eftersom att snuten kom och jag och Rebecka och några killar började springa och dom andra fortsatte gå så vi sprang ifrån dom. Sedan gick jag, Rebecka och grabbarna in till Andy men där satt inte jag och Rebecka länge, nej utan vi stack för att möta upp de andra söta brudarna som vi hade sprungit ifrån. Vi träffade dom på skolgården, där en rolig sak hände Rebecka, förlåt Rebecka men det var otroligt skoj, men jag berättar inte vad som hände, nej, utan det finns en bild på facebook om det. Sedan drog vi mot berga där resten av klassen hade försvunnit eftersom att snuten hade kommit ut i skogen så de hade fått springa därifrån. Trevligt var det och på facebook finns det bilder :) Fast ska försöka få tag i bilder där ifrån så att ni ska få se :). Sedan lämnade jag och Rebecka höggas 9or och hoppade in i en mustang som Martin Forss körde och Elias Jonasson åkte med samt mig och Rebecka då, det var grymt trevligt! :D Gled omkring och hade skoj som bara den, klev ur den när vi skulle träffa folket på stan, alltså klassen men jag träffade en hel del polare som jag tog och snackade med, följde med Filip Nordmark och hans polare hem till Filip, "fick" en cider, eller ja, jag drack typ upp hela :D haha, men den var god (y). Sedan blev det att gå till stan, fick agera "back up" eftersom att kostet skulle bråka med Filip men jag kirrade det men sedan tog Vanja och snackade med Filip och jag var redan sur som satan och efter det blev jag svin förbannad, ville bara slå någon men istället gick jag och satte mig i bilen med dom andra och lugnade ner mig och började skratta istället! Sedan var Rebecka tvungen att sticka hem men vi träffade Julia Eriksson och några till innan det och en till som jag inte gillar, och denna gång snackar jag inte om "tinget" fast det spelade ingen större roll för hon fick inte följa med i bilen, för Sandra fick sin vilja igenom! :D Sedan var det bara jag, Julia, Martin och Elias kvar i bilen men de tog typ kväll direkt så jag och Martin åkte förbi honom och sedan drog jag hem och sov i kanske någon minut och sedan skulle jag upp och till skolavslutningen. Ett minus är att jag tappade ringen jag fick av Tim, och den MÅSTE jag hitta! Ska göra den till ett halsband så att jag inte tappar den.

Skolavslutningen:
Började 11, satte sig i aulan och fick höra på uppträdanden och sedan några vackra ord ifrån lärare och rektorn och sedan blev det att säga hejdå och nej, ögonen var inte torra fastän jag försökte in i det längsta.. Visste det, men jag saknar mina vänner! 

Sedan blev det fika på Safari. Sedan hem och packa, Mange kom förbi och sa hejdåm fast han inte skulle göra det, men det var snällt gjort så tack! Innan det kom Annette och Rebecka och sa hejdå.

Efter det stack vi mot Ljungaverk och som jag skrev ifrån mobilen; "fick ett jobbigt samtal" av en kille som betyder. Men sånt är livet och jag måste gå vidare.

Men nu vet ni vad som hände dom dagarna och nu ska jag ta och kolla film med mamma och dom så ni får ha det bäst, puss och kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0