120210

Hej snyggingar!

Idag är det fredag och det gäller en massa skoj man nu verkligen tar sig till det där stället, om man skulle orka ;D haha. Ihelg är det även marknad och jag ska köpa munkar! Eller så ska jag sluta fläska, det är nog lika.. (suck). Idrotten var det enda pluset på dagen av skolan men innan det fick jag vakna upp med världens finaste fast jag var tvungen att vara jätte tyst så att jag inte skulle väcka han när jag skulle till skolan men jag lyckades faktiskt. Det var inte så svårt, det var svårare att somna eftersom att ingen av oss klarade av det på ett bra tag, haha!

Man får se vad dagen bjuder på resten av helgen bara för att du stack iväg denna helg också, ägd av en skoter, ja det är inte lätt.. Men det finns en massa andra att umgås med också som tur är :) Får även se om man orkar sticka till marknaden men det får fortfarande vara ett stort frågetecken.

Men nu ska jag ta och klä på mig eftersom att jag nyss kom ifrån duschen och sedan så ska jag göra något annat och vara en bra bit ifrån en dator, haha. Men ha det bäst, puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0