050210

Hej kära läsare!

Jag har precis kommit hem ifrån skolan och allt i skolan gick bra + att denna vecka har varit stört skön! Varit i skolan 2 dagar eftersom jag varit sjuk men jag hostar än men det skiter jag i nu :) Den sista lektionen var idrott och jag och Mikaela gjorde en elevplanerad idrott som fick bli innebandy så jätte roligt ut, hade lust att vara med flera gånger men det kunde jag ju förstås inte.. Men allt gick jätte bra så det blev -MVG men jag är nöjd för nu är det bara att köra hårt så att jag får MVG i slutbetyg (y)

Hann aldrig skriva igår eftersom att jag stack till skolan och sedan kom jag hem över lunchen, hoppade in i duschen och det kan vara en av dom snabbaste gångerna jag har duschat ;o;D haha Sedan blev det att käka lite fort och sticka till skolan och efter skolan så var jag med Christian Eriksson snacka om att jag är avundsjuk på hans lägenhet!! ;o Hade också velat bo sådär, skit snyggt så tummen upp för dig! Haha. Var men han till typ halv 12 på kvällen och när man kom hem så var det bara att byta om och borsta tänderna och gå och lägga sig fast natten har varit jobbig på grund av hostan och att det kliade på benet xD haha. Vaknade väl klockan 3,4 och 5, lite väl jobbigt att kliva upp sen men jag kirrade biffen ;)

Men nu är lilla Sandra otroligt hungrig så hon ska ta och fixa något att käka och sedan ska hon även hitta på annat så vi får väl höras senare bloggen! Ha det bäst, puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0