tankar och minuter som flyger förbi

som jag sa så skulle jag skriva och det tänker jag göra nu så hej ni söta! det har inte hänt så mycket förutom att man sitter i sina tankar om den så kallade ''underbara framtiden''.

igår när vi var i stan och handlade julklappar så började jag och morsan snacka om när jag ska flytta ner till Sundsvall ifrån Kiruna, om allt vi skulle få handla eller iallafall att det skulle bli roligt när den tiden kommer. själv har jag också tänkt så och hur mycket jag redan har som man bara kan plocka med ifrån farsan och morsan. undra hur första blicken är när man kommer in i sin nya lägenhet med massvis av grejer och börjar fixa i ordning allt, får till sitt hem. ååh det finns så mycket jag vill göra redan nu:

flytta ifrån Kiruna
skaffa den nya stilen
börja om på nytt
träffa nytt folk
bli rik
resa omkring för att se världen

och det finns ännu mer men jag kan inte skriva in allt här men jag vet om att en dag kommer det mesta slå in ifrån mina drömmar.

och man blir ännu gladare för att man vet att denna termin gick fort så kommer säkert nästa göra likadant och nu väntar jag bara på att få se mina betyg som säkert kommer på onsdag hit till morsan och snart är det dags att börja söka in till olika gymnasium, det gillar vi skarpt!

fast drömmar brukar oftast vara bättre än verkligheten men förhoppningsvis så kan det bli likadant en enda gång skull. men jag tänker göra allt för att få det som jag vill innan jag tänker ens ha tankarna på att sluta.

men även fast jag ska kämpa så kommer bloggen alltid finnas där som ett stöd ifall det är något man vill få ut i ord eller helt enkelt som en rolig sak men jag har ett liv och det är inte den här sidan fast det hade ju varit något om man satt på topp också men vem vet, man stannar ju inte nere föralltid på några få besökare. så hopp finns ju alltid.

men oj så minuterna flyger iväg sådär läskigt fort igen så nu måste jag ta och göra någonting vettit av tiden av den här dagen eller timmarna som är kvar men ni, hare bättre än bäst, pusshejs tills vidare!

Kommentarer
Postat av: Michaela

fin blogg :) haha, jag visste inte ens att du hade blogg förän nu. ;p ha det bäst i sundsvall , sötnos. :)

2009-12-21 @ 22:07:42
URL: http://soniamichaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0