God Jul!

Hej ni kära läsare!

jag hann aldrig skriva något igår för att jag hade massa att göra och min rygg är säck, illa. eller ja mycket att göra och mycket att göra, jag sov nästan hela dagen igår eftersom att jag skulle vara barnvakt åt syskonen men eftersom att dom vaknade vid 7-8 båda två och jag hade somnat rätt sent dagen före så jag kände mig rätt slut och min rygg också och det kändes som att febern vad påväg men icke då, som tur är för jag vill ju inte vara sjuk på julafton. men när mamma kom hem från jobbet så fick jag massage och sen åkte vi och köpte en salva mot ryggvärken och hämta massagestolen av Bella. och när vi kom hem så skulle vi spela bingolott, jippie -.- haha men jag vann 100 kr iallafall som en gång tidigare fast det var jätte länge sen.

och idag har jag vaknat och kolla vad jag har fått i julstrumpan och det var förstås mycket godis och en FRIDAtidning som alltid. duschat har jag precis gjort så nu ska jag sminka mig, fixa håret och hämta kläderna som jag ska ha på mig idag. och så hoppas jag att ni alla får en sjukt bra jul som jag hoppas att jag får :)

men nu ska jag fortsätta fixa mig och så vidare men vi ser ju om jag skriver något senare om inte så kommer det säkert ett inlägg imorgon men hare bättre än bäst snyggingar, pusshejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0