9 December

redan nu sitter jag hemma och bloggar men det är för att vissa av oss i våran klass inte har någon svenska för att vi redan har gjort den och jag är en av dom som har hållt mitt tal så jag hade ifrån början 2 timmars hål eftersom att lunchen också är inräknad till hålet. ja just nu sitter jag och käkar toast som jag precis har gjort och dom är otroligt goda, MUMS! och sedan ska jag bara sitta och ta det lugnt innan jag ska tillbaka till skolan för att ha matte och sen slutar jag eftersom att vi hade vårt prov i språket så vi slipper språket idag, härligt. men det mindre härliga är att imorn är det noprov och denna dag blir att plugga järnet, så less på alla j*vla prov hela tiden men man måste ju om man ska få iallafall hyfsade betyg. får se om jag hinner med gymmet idag men det hoppas jag att jag gör, måste ju hitta på något annat än bara plugga. vi hade även engelska prov idag och det var rätt så lätt så man kanske fixar ett vg i det men dom förra proven som sitter ihop med detta prov var skit svåra och det gick ju som det gick.. och en grej till jag måste göra idag är att jag måste städa rummet, ogillar!

äntligen har Tobbe lagat traktorn och jag som tydligen hade turen med mig just idag och fick skjuts till skolan av honom. varmare än att gå var det iallafall och jag får ju umgås med honom en stund innan skolan så jag är glad för det. och ett plus till, nu slipper vi gå till varandra om man ska umgås för det är ju rätt kallt där mot kvällarna när man ska börja gå hemåt..

imorn blir det noprov och sedan på hålet blir det säkert gymmet och imorn blir dagen i skolan ända till klockan 5, SUCK! bara för att det är luciaträning.. sedan ska jag umgås med Filip om jag nu har tid för det men det tror jag nog.


i dagens lucka var det en gunghäst, så nu vet ni det ;) hehe

men nu ska jag ta och dricka min röda fanta och ta det alldeles lugnt och sedan sticka till skolan för att ha en lektion. hare bäst, pusshejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0