020510

ännu en dag har passerat och nu är det bara 18dagar (med idag 19) kvar tills my sweet sixteen ;) det känns skönt att veta att man ska fylla år och bli äldre (tills det blir för mycket då)

helgen har gått jätte bra och jag har skött mig extremt bra och så har jag ju varit hundvakt, är det än också men alla verkar ha gått jätte bra, både jag och hunden lever ju så ;) men en sak är ju inte lika roligt och det är ju för att det är söndag idag och snart är väl dagen slut och så väntar sängen och sedan skolan, blir så less.. men upp med hakan, det är bara 37dagar kvar till sommaren, fast mindre skoldagar är kvar. älskar helgerna som tar tiden och gör att tiden går fortare :)


- yeeeah, så tycker jag om det! (;

~~~~~~~

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

~~~~~~~~

min dag igår var faktiskt rätt rolig bara för att jag älskar att skratta!

igår åkte jag till jukkas med hunden, men innan det så hjälpte jag och farsan catti med att bära möbler eftersom att hon har hittat en lägenhet, den såg väl rätt risig ut kan jag säga.. skönt att man inte ska bo där. sedan for vi till jukkas och där satt jag, farsan skulle på 60år "kalas" hos sin farbror. medan han var bort var jag med simon och det enda vi gjorde var att kolla film efter film, okej, bara 2 filmer. sedan fick han dra för jag skulle käka som inte blev av för istället kom fredrik förbi en sväng och vi satt och snackade om typ allt och bara skrattade, en bra vän kan jag säga att han är!

vi satt och snackade i typ 4 timmar om allt och ingenting men huvudsaken var att det var roligt, fast det gick ju över till det mest oseriösaste eftersom att jag inte hade sovit många timmar natten innan men det var lugnt, som tur var :) . Sedan följde jag med han en bit eftersom att jag ändå skulle ut med hunden och det snöade så jäkla mycket att hela håret lockade sig ordentligt x) och sedan var det bara att lägga sig i sängen och sova, och snacka om att jag måste ha sovit tungt eftersom att min mobil ligger på bordet bredvid sängen och så har jag värsta skrik ringsignalen på mobilen men ändå har jag inte vaknat när matti hade velat få tag i mig, förlåt matti, men det var skönt att sova! ;)

annars så har det inte hänt speciellt mycket idag. vaknade vid 9 när hunden ville ut och så gick jag ut med han och sedan harjag kollat Wall-e, jätte söt film! :) och sedan ut med hunden en sväng till efter att den hade käkat och nu sitter jag här, fin dag till en början! :) den slutar nog bra också.

men nu ska jag ta och göra lite annat, så ha det bäst, puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0